- Μεταφορά ESOTERICA στο νέο server - Αναφορά Προβλημάτων - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία μετάβασης του ESOTERICA στο νέο (γρηγορότερο και πιο σύγχρονο) server. Δυστυχώς, για τη μετάβαση αυτή αναγκαστικά έγινε αιφνίδια διακοπή της λειτουργίας κυρίως των forums που κράτησε για μια βδομάδα (η λειτουργία της κεντρικής σελίδας αποκαταστάθηκε πολύ συντομότερα). Η διακοπή οφειλόταν σε ανεπανόρθωτη βλάβη που έγινε στον παλιότερο server, τέτοια ώστε αναγκαστικά τα forums δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, όπως και έγινε.
Έχουνε ήδη γίνει δοκιμές της λειτουργίας των forums από τους συνεργάτες του ESOTERICA και όπως φαίνεται, όλα έχουνε πάει καλά. Ωστόσο, θα θέλαμε τη βοήθειά σας στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα (μιας και η διαδικασία έγινε αναγκαστικά εσπευσμένα, αφού λόγω της βλάβης, η σταδιακή εργασία που γινόταν εδώ και κάποιο καιρό, έπρεπε να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες), όπως π.χ. με την εισαγωγή του κωδικού σας, ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν παρουσιαστεί (αν και το απευχόμαστε). Στην περίπτωση αυτή, θα βοηθούσε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο email μου:
Καλή και γρηγορότερη συνέχεια λοιπόν!

... νομίζω όμως πως έχουμε κάποιο θεματάκι με την αποστολή e-mails από την εφαρμογή (των Forums). Όπως φαίνεται, μάλλον δεν μπορεί, για κάποιον λόγο, να πραγματοποιηθεί για την ώρα.
Μετά τις συνήθεις διαδικασίες... οργιωδών ελέγχων και τεχνικών αποσφαλμάτωσης, πιστεύω ότι θα το βρούμε το ζουζούνι(bug) που κάνει τη ζημιά.
Ζητούμε επίσης συγνώμη και από τους φίλους/ες που έχουν κάνει εγγραφή ως καινούργια μέλη από χτες βράδυ και που -όπως καταλαβαίνετε- δεν έχουν λάβει τον "πολυπόθητο" κωδικό εισόδου. Οι κωδικοί αυτοί, αναγκαστικά θα αποστέλλονται ετεροχρονισμένα εώς ότου λυθεί κι αυτό το πρόβλημα.

Να και κάτι που βελτιώθηκε σε αυτή την χώρα....
ΟΥΤΑ ΤΑ ΜΝΜ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ...
ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΝΜΤΑ ΛΑΘΟΥΣ..
ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΠΕΤΑΕΙ??!!
CHARMED
Εάν κάποιος/α συνεχίζει να αντιμετωπίζει σχετικά με τα e-mails προβλήματα, παρακαλούμε να ενημερώσει στο παρόν θέμα.
Πάντως CHARMED3, εγώ βλέπω πως έχεις αποστείλει τουλάχιστον 3 μηνύματα το τελευταίο δίωρο...
Και δεν παρατηρώ προβλήματα ταχύτητας. Κάθε άλλο! ![]()
Μάλλον βέβαια, απ'ότι καταλαβαίνω, θα σου παρουσιάστηκαν κάποια μηνύματα καθώς επιχειρούσες να ανοίξεις σελίδες μερικές στιγμές. Ίσως και καθώς προσπαθούσες να αποστείλεις κάποιο μήνυμα. Αν αυτό συνέβει, καταρχάς ζητώ συγνώμη. Θα αφορούσε σε κάποιο ολιγόλεπτο διάστημα μόνον, όπου γίνονταν ανανεώσεις αρχείων στον server σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω. Λογικά δεν θα παρατηρούνται τέτοια σφάλματα αυτή τη στιγμή καθώς έγινε και μία επανεκίνηση του server που μάλλον θα έχει εξαλείψει κάθε εναπομείναν τυχόν ίχνος από τις προσωρινές μνήμες του μηχανήματος.
Εφιστούμε βέβαια πάντα την προσοχή:
Κατά τη συγγραφή μηνυμάτων προτείνεται ανεπιφύλακτα η αντιγραφή του κειμένου στο clipboard (Ctrl+A --> Ctrl+C) ή και σε κάποιο πρόχειρο αρχείο σημειωματάριου(Notepad)

quote:
Πάντως CHARMED3, εγώ βλέπω πως έχεις αποστείλει τουλάχιστον 3 μηνύματα το τελευταίο δίωρο...
Και δεν παρατηρώ προβλήματα ταχύτητας. Κάθε άλλο!
XAXAXA EIΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ..ΕΛΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ..
ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΝΜ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 2ΩΡΟ..
ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ 24 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ..
quote:
Μάλλον βέβαια, απ'ότι καταλαβαίνω, θα σου παρουσιάστηκαν κάποια μηνύματα καθώς επιχειρούσες να ανοίξεις σελίδες μερικές στιγμές. Ίσως και καθώς προσπαθούσες να αποστείλεις κάποιο μήνυμα. Αν αυτό συνέβει, καταρχάς ζητώ συγνώμη. Θα αφορούσε σε κάποιο ολιγόλεπτο διάστημα μόνον, όπου γίνονταν ανανεώσεις αρχείων στον server σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρω παραπάνω. Λογικά δεν θα παρατηρούνται τέτοια σφάλματα αυτή τη στιγμή καθώς έγινε και μία επανεκίνηση του server που μάλλον θα έχει εξαλείψει κάθε εναπομείναν τυχόν ίχνος από τις προσωρινές μνήμες του μηχανήματος.
ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
CHARMED
Δεν μου μένει πάντως κάτι άλλο παρά να παραφράσω το εθνικό μας μοτό:
"ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ;;"
![]()
![]()

CHARMED
Κι επειδή το θέμα αυτό αφορά και την αναφορά πιθανών προβλημάτων που ενδεχομένως να αφορούν αυτήν την μετάβαση, εύχομαι να υπάρξουν πολύ λίγα μηνύματα σε αυτό το θέμα και να απολαμβάνουμε όλοι μας την γρήγορη ταχύτητα με την οποία φορτώνουν τα θέματα αλλά και Κατηγορίες ολόκληρες. ![]()
Κλείνοντας το μήνυμα μου, θα συνταυτιστώ με αυτό που ανέφερε ο φίλος strangerz2:
quote:
Το esoterica την ώρα δουλεύει turbo,μακάρι να είναι πάντα έτσι.Ενα κομμάτι της ζωής μας βελτιώθηκε.
![]()

In anticipation of my resurrection...
Δεν που έρχονται τα "Subscribe to Topic" και κάπου χάνομαι.
Μπορεί να γίνει κάτι;
έρχονται ιμέιλ απο άλλα μέλη!
Δοκίμασα μάλιστα να στείλω στον εαυτό μου
και δεν συνέβη!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 11/07/2010 00:53:17
Χαλαρώστε, θα το λύσουν... εδώ κάνανε το σέρβερ να τρέχει σα φεράρι στο μέηλ θα κολλήσουν; Ενημερώστε ευγενικά και βλέπουμε
Ε, καλοκαίρι είναι και δεν βιάζομαι.
Μα την ησυχία σας παιδιά!
quote:
Ρε παιδιά, και εγώ έχω πρόβλημα αλλά δεν κάνω έτσι... Μη γίνεστε έτσι απαιτητικοί...
Μα σε ζήτησα τίποτα αναφορά προβλήματος έκανα. Απλα το βάζω έτσιο για να δείξω ότι έχω κάτι αναφέρω, κάποιο πρόβλημα και όχι casual talk σχετικά με το πέρασμα στον νέο σέρβερ.
Γιατι όταν υπάρχει ένας συντονιστής για 50 θέματα, καλό είναι αφενός να τον βοηθάς να μένει στις σημαντικές επισημάνσεις κ όχι να χρειάζεται να διαβάζει τα πάντα(εδώ η σημαντική επισήμανση είναι ότι υπάρχει πρόβλημα με τα μέιλς) αφετέρου μόνο έτσι σιγουρεύεις ότι δεν θα περάσει στα γρήγορα το μήνυμά σου θεωρώντας το casual talk για να πάει στο επόμενο θέμα "προς εξέταση".
Ίσα ίσα δηλαδή που βοηθάω έτσι!
Δείξτε λίγο υπομονή μέχρι να βρούμε το πρόβλημα …![]()
Ας κεράσω κάτι παγωμένο μέχρι τότε…![]()

Και φυσικά…![]()