ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Απετυχε ο Θεος στα αρχικα σχεδια της Δημιουργιας Του; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Απετυχε ο Θεος στα αρχικα σχεδια της Δημιουργιας Του; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

AINEIAN0661 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
26/09/2012, 17:07:39
quote:
Δεν είμαστε στο ίδιο "στρατόπεδο"! Πιάστε Νίτσε, Dawkins, και λοιπούς και αφήστε τους Αρχαίους Έλληνες Φιλοσόφους ήσυχους. Αρκετά τους κυνηγήσατε ως ΑΘΕΟΥΣ όσο ζούσαν!

με το συμπάθειο κιόλας...

26/09/2012, 17:14:03
...κι αν ουδέν εκ του μη όντος, πως δημιούργησε τον κόσμο ο θεός σου;

Edited by - Αίολος on 26/09/2012 17:14:31

26/09/2012, 17:32:50
quote:

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΟΝΤΩΣ ΩΝ" και "Ο ΤΟ ΠΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΣ"...

Μη μένεις στον Επίκουρο αν δεν μπορείς να βγάλεις νόημα.

Έχουμε και άλλους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους...

Ερευνάτε τας Γραφάς

26/09/2012, 18:17:15
Ρε παιδιά, τι το ζωρίζετε το πράγμα;

"Απετυχε ο Θεος στα αρχικα σχεδια της Δημιουργιας Του;"

Το ερώτημα έχει απτή απόδειξη:

quote:
Αίολος
26/09/2012, 20:32:58
quote:

quote:

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΟΝΤΩΣ ΩΝ" και "Ο ΤΟ ΠΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΣ"...

Μη μένεις στον Επίκουρο αν δεν μπορείς να βγάλεις νόημα.

Έχουμε και άλλους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους...

Ναι βρε παιδάκι μου, αυτό ρωτάω: Πως "Ο ΤΟ ΠΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΣ" δημιούργησε τον κόσμο εκ του μη όντος.
Βεβαίως κι ευχαρίστως να μας πεις και για άλλους φιλοσόφους.
Πάντως είναι καλό να γνωρίζουμε τι έλεγαν οι φιλόσοφοι διότι έτσι φαίνεται ότι οι μεταγενέστεροι τους έχουν κατά κανόνα αντιγράψει.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην αναφερόμαστε και σ' εκείνους.
Ο Επίκουρος έχει και άλλα καλούδια για το θέμα και θα αντιγράψω όταν έχω χρόνο και άλλα αποσπάσματα.

Ναι;

26/09/2012, 20:35:52
quote:

Ρε παιδιά, τι το ζωρίζετε το πράγμα;

"Απετυχε ο Θεος στα αρχικα σχεδια της Δημιουργιας Του;"

Το ερώτημα έχει απτή απόδειξη:

quote:
Αίολος

!

26/09/2012, 21:35:20
quote:
Αίολος
Ναι βρε παιδάκι μου, αυτό ρωτάω: Πως "Ο ΤΟ ΠΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΣ" δημιούργησε τον κόσμο εκ του μη όντος.
Βεβαίως κι ευχαρίστως να μας πεις και για άλλους φιλοσόφους.
Πάντως είναι καλό να γνωρίζουμε τι έλεγαν οι φιλόσοφοι διότι έτσι φαίνεται ότι οι μεταγενέστεροι τους έχουν κατά κανόνα αντιγράψει.
Δεν βλέπω τον λόγο να μην αναφερόμαστε και σ' εκείνους.
Ο Επίκουρος έχει και άλλα καλούδια για το θέμα και θα αντιγράψω όταν έχω χρόνο και άλλα αποσπάσματα.

Ναι;

Να κοίτα εδώ που έχει τα περισσότερα μαζεμένα και δε μου φαίνεται για Χριστιανόπουλο το παλικάρι.

http://eleysis69.wordpress.com/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD/%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%82-%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B8%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CE%BD/

Καθαρή Ελληνική Φιλοσοφία χωρίς ίχνος Χριστιανισμού.

Όποτε βρεις χρόνο και θέλεις διάβασε το και θα δεις πόσα καμπανάκια θα σου χτυπήσουν ως "Χριστιανόπληκτα" απ'αυτά που γράφει.

Και δεν είναι ο μόνος. Παλαιότερα πάλι για το ίδιο θέμα σας είχα δώσει άλλο λινκ άλλου ελληνολάτρη (με την καλή έννοια το λέω) όπου είχε επικεντρωθεί σε Αριστοτέλη και Πλάτωνα.

Πόσταρε ότι θες από Επίκουρο γιατί είναι από τους αγαπημένους μου...

Ιδίως αν τα βρούμε και σε pdf κάποια από αυτά τα έργα ώστε να παραθέτουμε εύκολα παραπομπές θα ήταν τέλειο...

Ερευνάτε τας Γραφάς

Edited by - PanosT on 26/09/2012 21:36:14

27/09/2012, 00:16:20
Δεν μ' ενδιαφέρουν καλέ μου οι αναλύσεις των άλλων σε αποσπάσματα φιλοσόφων.
Προτιμώ το έντυπο υλικό, το αυθεντικό κείμενο για να εξάγω τα δικά μου συμπεράσματα ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων.
Αν δεν το κατανοήσω, σημαίνει ότι δεν είμαι έτοιμος γι' αυτό.
Το ξαναδιαβάζω μετά από καιρό και μου είναι περισσότερο κατανοητό.
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές.
Στο ΓΚΕΜΑ του Λιαντίνη και στο Συμπόσιο του Πλάτωνα για παράδειγμα.

27/09/2012, 01:45:45
quote:
Στο ΓΚΕΜΑ του Λιαντίνη και στο Συμπόσιο του Πλάτωνα για παράδειγμα.
Έλα διαβάζεις και τέτοια;
D.P.J. 10Μέλος
29/09/2012, 12:21:12
Kαι όπως έχω γράψει και κρίνοντας από τις μετέπειτα ενέργειες του βιβλικού θεού των Εβραίων , μάλλον.......δεν του βγήκε η συνταγή και προσπάθησε ανεπιτυχώς (παντοδύναμος να μην το ξεχνάμε ! ) να τη διορθώσει .
Το άλλο ερώτημα που προκύπτει όμως , είναι το ποια ήταν η αρχική συνταγή ;
Τι ήθελε να κάνει ο .......πάνσοφος ;
Να κάνει ομοίους του για να έχει παρέα στις μοναξιές του ;
Να κάνει υπηκόους - δούλους να τον δοξάζουν όλη μέρα και να το ευχαριστιέται ;
Να βελτιώσει το ντεκόρ με άστρα , πλανήτες , ανθρωπάκια κ.λ.π. ;
Τι τέλος πάντων ;
D.P.J. 10Μέλος
29/09/2012, 12:37:55
quote:

Κρίνοντας λοιπόν από τις μετέπειτα ενέργειες του βιβλικού θεού των Εβραίων , μάλλον.......δεν του βγήκε η συνταγή και προσπάθησε ανεπιτυχώς (παντοδύναμος να μην το ξεχνάμε ! ) να τη διορθώσει .
Το άλλο ερώτημα που προκύπτει όμως , είναι το ποια ήταν η αρχική συνταγή ;
Τι ήθελε να κάνει ο .......πάνσοφος ;
Να κάνει ομοίους του για να έχει παρέα στις μοναξιές του ;
Να κάνει υπηκόους - δούλους να τον δοξάζουν όλη μέρα και να το ευχαριστιέται ;
Να βελτιώσει το ντεκόρ με άστρα , πλανήτες , ανθρωπάκια κ.λ.π. ;
Τι τέλος πάντων ;

11/02/2004, 03:29:08
Τώρα πια ούτως ή άλλως άχρηστη είναι (ο δεύτερη ταυτότητα)!

quote:
φαντάζομαι θα έχει σχέση με τη μυστικότητα που πρέπει να κρατάτε οι τέκτονες

Πάει κι η μυστικότητα...

Είναι πλέον ένας δακτυλοδεικτούμενος...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

11/02/2004, 03:44:55
drumx13:
quote:
αναφερομουν στο Τοπικ και οχι στο φορουμ
και αυτο το τοπικ οπως και το προηγουμενο περι του θεματος αυτο τον σκοπο εξυπηρετησε
Το ξεμπροστιασματος και της κατινιας....

Ε, τότε, αν είναι έτσι να το κλειδώσουμε! Τι λες;;
Γιατί νομίζω πως ήμουν σαφής παραπάνω:
"Το "καλό κλίμα" είναι το ζητούμενο σε ολόκληρο τον Τόπο του ESOTERICA!"

Σου πρότεινα να διαβάσεις την περιγραφή του Forum(δηλαδή του: "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"), όπου, όπως θα δεις αν το κάνεις, γράφει μεταξύ άλλων: "... και πάντα, φυσικά, συμφωνούν με τους κανονισμούς που διέπουν τις Ομάδες Συζήτησης!".

Θεωρώ ότι το παραπάνω διασαφηνίζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα... μάλλον.

Επίσης δεν θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να σε "ξενίζει" το "Για άλλη μία φορά drumx13, διαπιστώνω ότι δεν έχεις κατανοήσει την ουσία του χώρου που φιλοξενεί τις απόψεις σου!"

Μόλις πριν από 4-5 ημέρες τροποποίησα μήνυμά σου που περιείχε απρεπή και υποτιμητική φρασεολογία, σε άλλο Forum αυτή την φορά("Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.", Θέμα: Ο Ναος- Η οικοδομη- Η φιλοσοφια, ημερομηνία μηνύματος: 05/02/2004 : 19:36:49), για να θυμηθώ το πλέον πρόσφατο περιστατικό.

quote:
δειχνεις κατι να εχεις κρυμενο κατι απο το παρελθον να σε επειρεαζει....
Αληθεια ειχες ευκολα παιδικα χρονια???

Στο παραπάνω "απόσταγμα" Αισθητικής Διαλόγου θα έπρεπε να απαντήσω αλήθεια;;

Νομίζω πως είναι περιττό τέλος να επιμείνω στο ότι δεν επιτρέπεται να "παίζεις" με τα Ονόματα Μελών. Είναι μάλλον πασίγνωστο και κοινώς αποδεκτό για τα Κοινωνικά Όντα που είμαστε εμείς οι Άνθρωποι και τους άγραφους - πλην πολύ βαθείς και χιλιόχρονους - Κανόνες Συναναστροφής τους ότι όταν συναντάς κάποιον άγνωστό σου σε μία "Παρέα" και συνδιαλέγεσαι μαζί του δεν τον αποκαλείς με υποκοριστικά του τύπου: "αντμινακο", εάν πρώτα δεν υπάρξει μία δόμηση οικοιότητας και από τις δύο πλευρές που να επιτρέπει κάτι τέτοιο, και μία "δήλωση" αποδοχής κάτι τέτοιου από τον άλλον, γιατί αλλιώς είναι πολύ εύκολο - και δεν υπάρχει μεγάλη δόση αδικίας σε αυτήν τη διαπίστωση - να παρεξηγηθεί η στάση προς την πλευρά της "χυδαιότητας" παρά της οικειότητας...

Δεν υπήρξε μεταξύ μας κάποια τέτοια εξέλιξη μέχρι τώρα απ'ότι θυμάμαι...

Οπότε:
Έχω γίνει τώρα κατανοητός drumx13;

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

AkenatonΝέο Μέλος
11/02/2004, 09:42:53
Lypamai poy 8a stenaxwrisw merikoys, alla to na eisai Tektonas den einai kati opoio prepei kai kala na menei kryfo. Se polles stoes lene sta melh toys na anoixtoyn ston kosmo, na poyn poioi einai gia na katalavei o kosmos ti akrivws einai Tektonismos. Ayto poy DEN epitrepetai na apokalyf8ei einai fusika oti symvenei mesa sthn stoa, kai kata 2on h taytothta twn ypoloipwn Tektonwn opoioi vriskontai en zwh!

quote:
Ακουω λοιπον οτι οι Τεκτονες χτιζουν κατι και μιλουν λιθους και πετρουλες
εχεις υποψην σου που χτιζεται αυτο???
και τι ειναι ???

Edw den enoeite kapoio uliko ktisma (kai mhn rwthseis th enoeite giati den 8a pareis apanthsh).

quote:
Οι εβραιοι τι σχεση εχουν με το θεμα
και αν εχεις υποψην σου κανεναν πολιτικο που ειναι μασωνως
μερες που ειναι....

Oi evraioi den exoyn kammia sxesh me to 8ema. Pi8anotata na 3ekinise ayth h idea me tous evraious dioti ta typika toy Agglikoy typoy einai 8eokentrika(apospasmata apo palaia dia8hkh klp) enw o Skwtikos typos einai an8rwpokentrikos xwris kammia apolytos anafora se 8rhskeies. Oson afora gia politikoys, eytixws h dystixws den gnwrizw na einai kanenas politikos Tektonas. Ap'oso gnwrizw, enas gnwstos politikos eixe kanei aithsh sthn stoa tou amigous sthn 8es/nikh kai h ethsh den egine dekth! Oson afora Agglikoy kai Skwtikoy typoy, akoma kai oi Amigeis stoes opoies einai entagmenes sthn Agglia kai aytes einai Skwtikoy typoy! Prwsopika den gnwrizw kammia stoa sthn Ellada opoia na einai Agglikoy typoy!

Zadok: Giati tosh ex8rikothta?

Edited by - Akenaton on 16/02/2004 06:15:35

drumx13Μέλος
11/02/2004, 11:25:43
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....

Καποιος μεγαλος πολιτικος ειχε πει καποτε ..."να αγαπας τους φιλους σου και να φροντιζεις τους εχθρους διοτι οι φιλοι σου θα σε βοηθησουν και οι εχθροι σου θα σε κανουν διασημο."

Προφανως ο αντμιν το ξερει αυτο και πρατει καταληλα....

anyway....

Πιστευω λοιπον οτι η ελευθερια σκεψης και εκφρασης ειναι αγαθο και μαλιστα αναφαιρετο.
Το πως εκφραζομαι εμπιμτει σε αυτην την ελευθερια και καθε εμπλοκη διαγραφη αλιωση αλαγη εστω και μιας λεξης σε ενα κειμενο μου ειναι λογοκροσια....
βεβαια εδω μας φιλοξενουν θα μου πειτε και πρεπει να σεβομαστε το χωρο ...
και απαντω δεν μας φιλοξενουν αλλα δινουμε ζωη στο φορουμ καθως αυτο δεν θα υπηρχε χωρις μελη...
οποτε η θεωρηση των πραγματων απο την πλευρα μου ειναι διαφορετικη.

οσο για το τοπικ το να το κλειδωσεις αντμινακο εχει προταθει στο παρελθον αν και πρωσοπικα δεν με ενδιαφερει
αλωστε εσυ εχεις το μαχαιρι και το καρπουζι οπως φανηκε και στο Συντονιστες....τολμη και γοητεια http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2629

οσο για

quote:
...."αντμινακο", εάν πρώτα δεν υπάρξει μία δόμηση οικοιότητας και από τις δύο πλευρές που να επιτρέπει κάτι τέτοιο, και μία "δήλωση" αποδοχής κάτι τέτοιου από τον άλλον, γιατί αλλιώς είναι πολύ εύκολο - και δεν υπάρχει μεγάλη δόση αδικίας σε αυτήν τη διαπίστωση - να παρεξηγηθεί η στάση προς την πλευρά της "χυδαιότητας" παρά της οικειότητας...

δηλωνω απεριφραστα και σε ολους τους τονους οτι το λεω απο οικειότητα και οχι απο χυδαιοτητα οποτε μην παρεξηγησε και "φορτωνεις" εκτος αν γινεις ποιο σαφης και μου δηλωσεις καθαρα και ξαστερα οτι σε ενοχλει το "αντμινακο"(τιτλος) οποτε το κοβω μαχαιρι και θα σε λεω με αλλο ονομα... πχ admin-ouli
ή ....."μιχαλακη"..."γεωργακη" ..."κωστακη" ..."μητσοτακη"...
και μην παρεξηγησε....

(αλλα τι λεω εισαι "παρεξηγησιαρης" )

αλλοι με αυτα τα ονοματα μπορει και να μας κυβερνησουν κιολας

Αλωστε το αντινακο ειναι υποκοριστικο του τιτλου σου και οχι το βαφτιστικο σου ....

οσο για την οικειοτητα....

...δεν πειραζει που δεν ηπιαμε και καμια μπυρα
ειναι θεμα χρονου

Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει

11/02/2004, 11:53:14
quote:
Zadok: Giati tosh ex8rikothta?

Πού την είδες μέχρι στιγμής την εχθρικότητα;

Τώρα αρχίζω... τον αντίλογο:

1.

quote:
Lypamai poy 8a stenaxwrisw merikoys

Κάνε δουλειά σου!

2.

quote:
Ayto poy DEN epitrepetai na apokalyf8ei einai fusika oti symvenei mesa sthn stoa, kai kata 2on h taytothta twn ypoloipwn Tektonwn opoioi vriskontai en zwh!

και
quote:
o Karamalhs eixe kanei aithsh gia thn stoa tou amigous sthn 8es/nikh prin vgei arxhgos tis N.D. kai h ethsh den egine dekth!

Μ' αρέσεις γιατί έχεις δύο μέτρα και δύο σταθμά. Και μη μου πεις τώρα ότι επειδή δεν είναι μέλος, δεν έχεις πρόβλημα ν' αποκαλύψεις τα όσα αφορούν στην αίτησή του (υποτίθεται και αν είναι αλήθεια τα όσα ισχυρίζεσαι)

3.

quote:
Edw den enoeite kapoio uliko ktisma (kai mhn rwthseis th enoeite giati den 8a pareis apanthsh).

Κι εδώ το ίδιο.
Δε μου λες, δήλωσες εξ αρχής ότι βγαίνεις "φόρα παρτίδα" για να μιλήσεις.
Αν είναι να μας λες ότι ξέρουμε και μάλιστα να είσαι κι ανενημέρωτος δεν το αφήνεις καλύτερα;

Η αγαπητή Iris_hd σου έκανε κάποια ερωτήματα και δεν βλέπω ν' απαντάς.
Εμπίπτει κι αυτό στην επιλεκτική διαδικασία που ακολουθείς;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 11/02/2004 11:55:53

VAIHINGERΜέλος
11/02/2004, 12:05:50
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΚΟ ΦΙΛΗ ΖΑDOK ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ-ΜΑΣΟΝΙΑ,ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ,ΝΑΙΤΕΣ-ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΑΝΤΛΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE ΤΟΝ ΧΑΡΚΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ!

ΠΒ*

AkenatonΝέο Μέλος
11/02/2004, 12:25:23
Prwta ap'ola, 8a parakaloysa na stamatoysan ta eirwnika sxolia.
Oson afora gia to erwthma tis Iris_hd fysika kai den mporw na apanthsw.
Edw den hr8a oyte gia na eirwneytw kanenan oyte gia na epivlh8w gia kati, apla na symvallw sto na ginei enas politismenos kai hremos dialogos kai 8a se parakaloysa na kaneis kai'sy to idio Zadok!
Eyxaristw.

Edited by - Akenaton on 16/02/2004 06:17:15

11/02/2004, 12:42:12
Αγαπητέ VAIHINGER,

ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει κι ο Έκο δεν εξαιρείται. Πάντως δεν ξέρω τί σχέση έχει "η απόλαυση των καθημερινών πραγμάτων" σε αντίθεση με τα εσωτερικά τάγματα και την επικαλείται.
Για να έκατσε και να έγραψε τόόόσες σελίδες (δεν είναι και λίγες) για κάτι το οποίο δεν αξίζει, λίγο οξύμωρο μου φαίνεται. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά, έχει γράψει κι άλλα βιβλία που αναφέρονται στον εσωτερισμό.

Αγαπητέ Akenaton,

πρώτα μου λες ότι είμαι "εχθρική" και τώρα "ειρωνική".

Θα πρότεινα να πάρεις μία απόφαση επιτέλους και να κρατήσεις τις υποδείξεις για τον εαυτό σου σε δεύτερη φάση.

Μπορείς να μας εξηγήσεις σε τί έχεις συμβάλλει μέχρι στιγμής;;;

Μόλις τίθεται κάποιο ερώτημα, λες ότι δεν μπορείς ν' απαντήσεις. Πιθανόν δεν ξέρεις ν' απαντήσεις.

Σε τί έχεις συμβάλλει λοιπόν; Επειδή δήλωσες κάτι, το οποίο δεν μπορείς ν' αποδείξεις κιόλας, σημαίνει ότι συνέβαλλες στην κατανόηση του θέματος; Άσε που μας βγάζεις τα μάτια, για να διαβάσουμε τα greeklish σου.

Αλήθεια, σε ποιά στοά ανοίκεις και που μαζεύεστε;

Edited by - Zadok on 11/02/2004 12:46:34

Iris_hdΝέο Μέλος
11/02/2004, 13:21:23
quote:

Oson afora gia to erwthma tis Iris_hd fysika kai den mporw na apanthsw.

Οκ, κατανοω, οτι δεν μπορεις να μας πεις για τις μυησεις. Συγνωμη για την ερωτηση.

Που ειναι οι στοες στην Αθηνα, δεν μπορουμε να μαθουμε; Μπορει καποιοι απο εμας να ενδιαφερονται.

Αληθεια, απο ποια ηλικια μπορει να γινει καποιος μελος;

Και μια τελευταια ερωτηση, γιατι υπαρχει ολη αυτη η μυστικοτητα; Μη μου απαντησετε, οτι ειναι κατανοητο, δεν ειναι, απο την στιγμη που δεν διαπραττουν εγκληματα στις συναντησεις τους.

«Όταν αισθανθείς τον άνεμο της αλλαγής, μην χτίσεις ανεμοφράχτες, αλλά ανεμόμυλους!»