ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μια θεωρία που απαλλάσσει τους Ναζί - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

makfor60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΧΜέλος
06/11/2010, 21:25:14
Βιομηχανικέ πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Τώρα δεν είπα οτι αυτό το κείμενο είναι απλώς εισαγωγή; Ή πρόλογος αν προτιμάς. Δεν μπήκαμε ακόμα στο "βιβλίο".

quote:

ΔΕΝ αποδεικνύει τίποτα εκτός από το ενδεχόμενο να λειτούργησε ως ΑΦΟΡΜΗ για το ναζιστικό καθεστώς

Μόνος σου ρωτάς, μόνος σου απαντάς.

Άντε ρε μάσεντον βάλε την συνέχεια, πήξαμε.

06/11/2010, 21:32:47
Πρώτον, βιομηχανικό με λέει άλλος χρήστης γιατί γνωριζόμαστε(έχουμε ανταλλάξει πολλές "αγάπες" στο θέμα για την προέλευση του ανθρώπου), για σένα είμαι ο IndustrialAngel. Όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να μπερδευτώ και να νομίσω ότι μιλάω μαζί του.

Δεύτερον,δεν πνίγομαι καθόλου. Αποδομώ τα επιχειρήματα. Και τα επιχειρήματα είχαν σκοπό να υποστηρίξουν ότι οι Ναζί νομιμοποιούνταν να κλείσουν τους Εβραίους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Αυτό λοιπόν ΔΕΝ αποδείχθηκε.

ΧΜέλος
06/11/2010, 21:48:15
quote:

Πρώτον, βιομηχανικό με λέει άλλος χρήστης γιατί γνωριζόμαστε(έχουμε ανταλλάξει πολλές "αγάπες" στο θέμα για την προέλευση του ανθρώπου), για σένα είμαι ο IndustrialAngel.

Α μάλιστα, σπουδαία "γνωριμία". Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάποια πράγματα μήν τυχόν και παραγνωριστούμε. Το Βιομηχανικός (αν δεν κάνω λάθος) είναι μετάφραση του Industrial, άρα δεν υπάρχει παράφραση, υποτίμηση ή προσβολή. Συνεπώς βρες άλλο "επιχείρημα". Εκτός και αν υπάρχει σχετικός κανονισμός που αγνοώ.

quote:

Όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να μπερδευτώ και να νομίσω ότι μιλάω μαζί του.

Μπα, τόσο εύκολα μπερδεύεσαι εσύ; Δηλαδή ενδέχεται να ακούσω και καντήλια, λόγω μπερδέματος; Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να εξασκηθείς στις αντιπαραθέσεις.

quote:

Δεύτερον,δεν πνίγομαι καθόλου.

Εμένα μου λές. Γι' αυτό γράφεις για τα περί βιομηχανιών;

quote:

Αποδομώ τα επιχειρήματα. Και τα επιχειρήματα είχαν σκοπό να υποστηρίξουν ότι οι Ναζί νομιμοποιούνταν να κλείσουν τους Εβραίους σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Αυτό λοιπόν ΔΕΝ αποδείχθηκε.

Αυτό ήταν όλο; Ωραία, ας πούμε οτι τους έκλεισαν επειδή δεν τους αρέσανε τα κοτσιδάκια τους, να τελειώνουμε. Ακόμα ρε Μάσεντον;

06/11/2010, 22:07:49
quote:
Α μάλιστα, σπουδαία "γνωριμία". Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν κάποια πράγματα μήν τυχόν και παραγνωριστούμε. Το Βιομηχανικός (αν δεν κάνω λάθος) είναι μετάφραση του Industrial, άρα δεν υπάρχει παράφραση, υποτίμηση ή προσβολή. Συνεπώς βρες άλλο "επιχείρημα". Εκτός και αν υπάρχει σχετικός κανονισμός που αγνοώ

To industrial είναι είδος μουσικής και δε μεταφράζεται με την ίδια λογική που δε μεταφράζεται το pop ή το metal. Επειδή ακούω φανατικά industrial (Manson, Ramms+ein, Deathstars,Nine Inch Nails και λοιπούς συγγενείς) το έβαλα στο όνομα. Το angel το κόλλησα γιατί με εκφράζει σαν ιδιότητα και γιατί ακούγεται ωραία το πακέτο. Άσε που παραπέμπει στο Engel. Επομένως, το βιομηχανικός δεν είναι σωστό.

quote:
Εμένα μου λές. Γι' αυτό γράφεις για τα περί βιομηχανιών;

Ποια ακριβώς;

quote:
Αυτό ήταν όλο; Ωραία, ας πούμε οτι τους έκλεισαν επειδή δεν τους αρέσανε τα κοτσιδάκια τους, να τελειώνουμε.

Τελικά του κλείσανε; Δεν τους κλείσανε; Τους κλείσανε και δεν τους πειράξανε;Του κλείσανε και τους διπλοφουρνίζανε;

quote:
Ακόμα ρε Μάσεντον;

Άντε ρε Μακεδόνα, γράψε,βιαζόμαστε

06/11/2010, 22:09:38
IndustrialAngel

Νομίζω ότι εσκεμμένα παραποιείς τα πράγματα εκτός αν δεν κατάλαβες για τι πράγμα μιλάμε.

Το δημοσίευμα που έφερες και που καλεί τους Εβραίους σε όλον τον κόσμο να μποϋκοτάρουν τα γερμανικά προϊόντα, δεν ήταν η αιτία του εγκλεισμού των Εβραίων σε στρατόπεδα. Ήταν η αιτία της αντίστοιχης κίνησης των Γερμανών να μποϋκοτάρουν τα εβραϊκά μαγαζιά.

Η αιτία του εγκλεισμού των Εβραίων σε στρατόπεδα ήταν η δήλωση του προέδρου των απανταχού Εβραίων, του Χαϊμ Βάισμαντο Σεπτέμβρη του 1939 ότι οι Εβραίοι θα πολεμήσουν στο πλευρό των συμμάχων εναντίον της Γερμανίας.

quote:
Ο περιορισμένος πολιτών άλλου κράτους ΙΣΩΣ να είχε ένα νόημα σε περίοδο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ πολέμου. Ο περιορισμός πολιτών του ΙΔΙΟΥ κράτους με βάση τη θρησκευτική πίστη είναι ΑΛΛΟ ζήτημα και ΔΕΝ μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι.

Κάνεις λάθος.

quote:
Δεν ισχύει η πάγια τακτική. Διορθώστε με αν τα λέω λάθος, αλλά οι Εβραίοι της Γερμανίας είχαν γερμανική υπηκοότητα, σωστά;

Σε διορθώνω.

Και οι Ιάπωνες, Γερμανοί και Ιταλοί των Η.Π.Α. Αμερικανοί πολίτες ήταν. Και μάλιστα κάποιοι απ'αυτούς κινήθηκαν δικαστικά κατά των Η.Π.Α. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την αμερικανική κυβέρνηση να τους κλείσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για 8 χρόνια.

Ή εσύ πιστεύεις ότι σε περίπτωση πολέμου με τη γείτονα, δεν υπάρχει σχέδιο για συγκέντρωση των μουσουλμάνων τουρκικής καταγωγής σε ειδικούς χώρους, ανεξάρτητα από την υπηκοότητά τους;

quote:
Το ζήτημα είναι το εξής, το δημοσίευμα που είδαμε, του οποίου την ιστορικότητα ΔΕΝ αμφισβητώ, ΔΕΝ αποδεικνύει τίποτα εκτός από το ενδεχόμενο να λειτούργησε ως ΑΦΟΡΜΗ για το ναζιστικό καθεστώς

Το ζήτημα είναι το εξής: Το δημοσίευμα που αναφέρεις, λειτούργησε σαν αφορμή για το μποϋκοτάζ των εβραϊκών καταστημάτων στη Γερμανία και όχι για τον εγκλεισμό των Εβραίων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μην ξεσηκώνεις τώρα τις μεθόδους του τρεχαγύρευε...

macedon

ΧΜέλος
06/11/2010, 22:26:40
quote:

To industrial είναι είδος μουσικής και δε μεταφράζεται με την ίδια λογική που δε μεταφράζεται το pop ή το metal. Επειδή ακούω φανατικά industrial (Manson, Ramms+ein, Deathstars,Nine Inch Nails και λοιπούς συγγενείς) το έβαλα στο όνομα. Το angel το κόλλησα γιατί με εκφράζει σαν ιδιότητα και γιατί ακούγεται ωραία το πακέτο. Άσε που παραπέμπει στο Engel. Επομένως, το βιομηχανικός δεν είναι σωστό.

Με συγχωρείς αλλά αυτά με τρείς λέξεις είναι άρες μάρες κουκουνάρες. Ούτε σε ρώτησα, ούτε με ενδιαφέρει, ούτε μου πέφτει λόγος για το πώς διάλεξες το όνομα. Στο λεξικό industrial=βιομηχανικός και metal=μέταλλο. Τώρα αν μερικοί πυροβολημένοι αποφασίσουν να βαφτίσουν industrial μια μουσική, ένα χτένισμα, ή μια κολοκυθόπιττα περιττό να σου πώ πού τους έχω γραμμένους.

quote:

Ποια ακριβώς;

Έλα, για το βιομηχανικός λέω!

quote:

Τελικά του κλείσανε; Δεν τους κλείσανε; Τους κλείσανε και δεν τους πειράξανε;Του κλείσανε και τους διπλοφουρνίζανε;

Να στο εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται. Το πρόβλημα δεν είναι πώς και γιατί τους κλείσανε, αλλά τι έγινε αφού τους κλείσανε. Capito ?

Τι θα γίνει ρε μάσεντον, θα μας έχεις για πολύ ακόμα στον θάλαμο αερίων;

06/11/2010, 22:30:13
Πάντως τις θηριωδίες εις βάρος πολυπληθών Εβραίων τις αποδέχονται και διάφοροι Ναζί της εποχής ενώ τεκμηριώνονται και από ναζιστικά έγγραφα.

Korherr Report
Μιλάει για 2.454.000 Εβραίους που στάλθηκαν σε στατόπεδα εξολοθρυεσης ή που θανατώθηκαν από τις γερμανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Höfle Telegram
Αυτό το τηλεγράφημα κάνει λόγο για 1.274.166 εκτελεσθέντες μόνο το 1942 στα 4 στρατόπεδα κατά την Aktion Reinhard

Επίσης στα αρχεία της Γκεστάπο που ανακαλύφθηκαν από τις αμερικανικές δυνάμεις, βρέθηκαν αναφορές για επιπλέον 1.500.000 εκτελεσθέντες με την πλειοψηφία να αφορά εβραϊκούς πληθυσμούς. Τα νούμερα αυτά γενικά συμφωνούσαν με τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες γερμανών στρατιωτών των SS.

Υπάρχουν επιπλέον στοιχεία αλλά σταματώ εδώ αφού πρέπει να οριστεί ένα "ολοκαυτόμετρο" εφόσον ο κόμπος του ζητήματος είναι το "πόσοι" θανατώθηκαν. Το "πώς" δε νομίζω ότι είναι σοβαρό κριτήριο αφού είτε "φύγεις" από αέρια είτε από σφαίρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Από τα νούμερα και τις μαρτυρίες που έχω διαβάσει, θεωρώ πως το Ολοκαύτωμα πράγματι συνέβη ή τουλάχιστον υπάρχουν επαρκή στοιχεία για μια από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Τέλος να επισημάνω ότι ορθώς υπήρξε διάθεση να πιάσουμε το θέμα από την αφετηρία του προς την καλύτερη κατανόησή του. Ομως το δημοσίευμα της Daily Express μου φαίνεται πολύ αδύναμο ως στοιχείο ουσιαστικής σημασίας για την εκκίνηση των μηχανισμών που οδήγησαν στο ζήτημα του Ολοκαυτωματος. Από πού κι ως πού μια εφημερίδα θεωρείται εκπρόσωπος των απανταχού Εβραίων? Από πού κι ως πού ένας επιχειρηματίας τίθεται ως μπροστάρης ενός οικονομικού πολέμου από τους Εβραίους όλου του κόσμου? Μέσω ποια διαδικασίας ανακηρύχθηκε?

Άρα μάλλον πρέπει να πάμε ακόμα πιο πίσω, στον εγγενή αντισημιτισμό και τις αντισημιτικές πρακτικές της ναζιστικής ιδεολογίας και του ναζιστικού καθεστώτος.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

06/11/2010, 22:43:42
quote:
Στο λεξικό industrial=βιομηχανικός και metal=μέταλλο. Τώρα αν μερικοί πυροβολημένοι αποφασίσουν να βαφτίσουν industrial μια μουσική, ένα χτένισμα, ή μια κολοκυθόπιττα περιττό να σου πώ πού τους έχω γραμμένους.

Στο λεξικό rock=πέτρα. Αν σε ρωτήσει κάποιος τι ακούς θα πεις; Πέτρες και καμιά φορά μέταλλο;;;;;;;; Η' "πέτρες που κυλάνε" (rock'n'roll).

quote:
Να στο εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται. Το πρόβλημα δεν είναι πώς και γιατί τους κλείσανε, αλλά τι έγινε αφού τους κλείσανε. Capito ?

Άρα τους κλείσανε.

Μακεδών

quote:
Το δημοσίευμα που έφερες και που καλεί τους Εβραίους σε όλον τον κόσμο να μποϋκοτάρουν τα γερμανικά προϊόντα,δεν ήταν η αιτία του εγκλεισμού των Εβραίων σε στρατόπεδα. Ήταν η αιτία της αντίστοιχης κίνησης των Γερμανών να μποϋκοτάρουν τα εβραϊκά μαγαζιά.

Όχι αιτία, φίλε μου. ΑΦΟΡΜΗ. Λεπτή η διαφορά αλλά ως δάσκαλος τη γνωρίζεις σε μεγάλο βάθος αναμφίβολα. Αιτία θα ήταν αν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣ ότι ΕΓΙΝΕ το μποϋκοτάζ. Αιτία θα ήταν αν η Γερμανία είχε οικονομική ζημία από αυτό. Κάτι τέτοιο ΔΕΝ προκύπτει από πουθενά. Αφορμές, από τον καιρό της αρπαγής της Ελένης, μπορείς να βρεις όσες θέλεις και όπου θέλεις. Αντιθέτως το μποϋκοτάζ των Γερμανών εις βάρος των Εβραίων είναι κάτι που ΣΥΝΕΒΗ.

quote:
Η αιτία του εγκλεισμού των Εβραίων σε στρατόπεδα ήταν η δήλωση του προέδρου των απανταχού Εβραίων, του Χαϊμ Βάισμαντο Σεπτέμβρη του 1939 ότι οι Εβραίοι θα πολεμήσουν στο πλευρό των συμμάχων εναντίον της Γερμανίας.

Ώπα άρχοντα. Γκάζωσες... Έφτασες στο 1939 κιόλας;;;;; Πηδήξαμε ΗΔΗ

1. Το πρόγραμμα 25 σημείων του ναζιστικού κόμματος που εκδόθηκε το 1920 και μιλάει για αφαίρεση δικαιωμάτων από τους Εβραίους

2. Τους νόμους της Νυρεμβέργης του 1935

3.Την αφαίρεση επιχειρήσεων από Εβραίους και την απόλυση Εβραίων (στα πλαίσια της "αριοποίησης" επιχειρήσεων που έγινε το 1937-38

4. Το J που έμπαινε στα διαβατήρια των Εβραίων από το 1938

quote:
Ή εσύ πιστεύεις ότι σε περίπτωση πολέμου με τη γείτονα, δεν υπάρχει σχέδιο για συγκέντρωση των μουσουλμάνων τουρκικής καταγωγής σε ειδικούς χώρους, ανεξάρτητα από την υπηκοότητά τους;

Δε νομίζω να υπάρχει σχέδιο για να συγκεντρωθούν...5 άτομα. Εκτός αν εννοείς του ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, με μουσουλμανική πίστη που κατοικούν στη Θράκη. Αυτοί ΔΕΝ είναι Τούρκοι.

06/11/2010, 22:46:58
quote:
έλος να επισημάνω ότι ορθώς υπήρξε διάθεση να πιάσουμε το θέμα από την αφετηρία του προς την καλύτερη κατανόησή του. Ομως το δημοσίευμα της Daily Express μου φαίνεται πολύ αδύναμο ως στοιχείο ουσιαστικής σημασίας για την εκκίνηση των μηχανισμών που οδήγησαν στο ζήτημα του Ολοκαυτωματος. Από πού κι ως πού μια εφημερίδα θεωρείται εκπρόσωπος των απανταχού Εβραίων? Από πού κι ως πού ένας επιχειρηματίας τίθεται ως μπροστάρης ενός οικονομικού πολέμου από τους Εβραίους όλου του κόσμου? Μέσω ποια διαδικασίας ανακηρύχθηκε?

Με αυτό ακριβώς είμαι απόλυτα σύμφωνος αγνώστικ. Για αυτό μίλησα για ένταξη στο ευρύτερο ιστορικό πλαίσιο και ασχολήθηκα με την εγκυρότητα του ως "αίτιο" για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ενέργεια από πλευράς γερμανικού κράτους. Αφορμή μπορεί να ήταν για οτιδήποτε...

ΧΜέλος
06/11/2010, 22:50:25
quote:

Στο λεξικό rock=πέτρα. Αν σε ρωτήσει κάποιος τι ακούς θα πεις; Πέτρες και καμιά φορά μέταλλο;;;;;;;; Η' "πέτρες που κυλάνε" (rock'n'roll).

Κατάλαβες πολύ καλά τι είπα. Το θέμα είναι άλλο, δεν θα ασχολούμαι με κοτσάνες.

quote:

Άρα τους κλείσανε.

Τώρα το κατάλαβες; Πέρσι το έγραψα.

07/08/2005, 19:37:23
gigenis, δεν παίζω!!
Θέλω κι εγώ μία πρόβλεψη....

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

07/08/2005, 19:47:07
gigenis, δεν παίζω!!
Θέλω κι εγώ μία πρόβλεψη....

ρωτα με για κατι που σε απασχολει

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

07/08/2005, 21:30:32
quote:
ρωτα με για κατι που σε απασχολει

Πότε θα σταματήσω να δουλεύω όλη μέρα...

08/08/2005, 02:05:37
αυτο θα κριθει απο εσενα
ποτε θα αποφασισεις οτι οι παραπανω ωρες δουλειας σου προσφερουν λιγοτερα(δεν ειναι απαραιτιτα οικονομικο) απο οτι θα κερδιζες αν αφιερωνες αυτον το χρονο σε κατι αλλο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

08/08/2005, 07:19:43
Φίλε μου, δεν είναι τόσο εύκολο!
Θέλω να το δώ αυτό που λές αλλά δε γίνεται...

SoSaTΜέλος
08/08/2005, 21:04:47
Με το ρυθμό που τρέχουν σήμερα οι εξελίξεις το 2012 φαντάζει μακρινό μέλλον.
Κάθε τρομοκρατικό χτύπημα επιταχύνει την υιοθέτηση ακραίων και καταστροφικών
"μέτρων ασφαλείας" για τη ψυχή του ανθρώπου. Είναι κάποιος που μπορεί να αρνηθεί
ότι μετά την 11η Σεπτεμβρίου δεν έχει γίνει ο πλανήτης άνω κάτω? Είναι καχύποπτος
αυτός που σκέφτηκε το ενδεχόμενο να ήταν και αυτό το τρομοκρατικό χτύπημα μια
προβοκάτσια που θα εξομάλυνε το δρόμο για να δεχτεί η κοινή γνώμη τον έλεγχο και
τη καταπάτηση των ελευθεριών? Ή μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι με τη καταστροφή
του περιβάλλοντος? Οι φυσικοί πόροι εξαντλούνται και ενώ η επιστήμη έχει βρει εναλλακτικές
μορφές ενέργειας, αυτές δεν αξιοποιούνται... αυτό γιατί? Μήπως υπάρχουν κάποιες πολυεθνικές
που κατευθύνουν τώρα, περισσότερο από ποτέ τις πολιτικές αποφάσεις των ηγετών? Ένα απλό
παράδειγμα είναι και ο έλεγχος της τροφικής αλυσίδας. Ανέφερα μόνο αυτό για να μη φανώ θύμα
των σεναρίων συνομοσίας για τα "απίστευτα"... Πού θα οδηγήσουν όλα αυτά? Στην αδράνεια και
τη σιγουριά ότι το 2012 θα διαδεχτεί το 2013? Δεν θα αναζητήσει ο άνθρωπος και πάλι τις ελευθερίες που θα του κλέψουν?

Μήπως είμαι καταστροφολόγος?

08/08/2005, 23:11:13
Φίλε μου, Sosat, έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα ανέφερες και παρατήρησες.
Συμφωνώ σε όλα, και για την τρομοκρατία, και για την υϊοθέτηση ακραίων ασφαλιστικών μέτρων, και για την προβοκάτσια και για το ότι μετά από την 11η Σεπτεμβρίου είμαστε άνω-κάτω (και νωρίτερα ήμασταν αλλά ok).
Αλλά δε μπορώ να δεχθώ οτι το 2012 θα γίνει κάποιο κοσμοϊστορικό γεγονός επειδή έτσι λένε μερικές προφητείες...

elementΝέο Μέλος
09/08/2005, 08:06:28
δεν είναι μέρος μιας προφητείας αλλά ενός φυσικού κύκλου που συμβαίνει κάβε 3600 χρόνια,
καθώς και ενός πολύ μεγαλυτέρου κάβε 75000 χρόνια,
δεν αφορά μόνο τι γη αλλά ολόκληρο το ηλιακό σύστημα,
καθώς αλλαγές παρατηρούνται σε όλους τους πλανήτες όπως επίσης και στον ήλιο,
που τελευταία έχει πολύ παράξενη συμπεριφορά :

ΗΛΙΟΣ: Το μαγνητικό πεδίο του ήλιου είναι πάνω από 230 τοις εκατό ισχυρότερο
και η γενική ενεργητική δραστηριότητά της έχει αυξηθεί αισθητά,
δημιουργώντας έναν παροξυσμό της δραστηριότητας
που συνεχίζει να στενοχωρεί τις επίσημες προβλέψεις της NASA.

ΑΡΗΣ: Τα παγόβουνα του Αρη έλειωσαν μέσα σε ένα έτος,
προκαλώντας τις αλλαγές 50-τοις εκατό στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα επιφάνειας.
Η ατμοσφαιρική πυκνότητα είχε αυξηθεί κατά 200 τοις εκατό επάνω
από τις προηγούμενες παρατηρήσεις από το 1997.

ΔΙΑΣ: Το μέγεθος του μαγνητικού πεδίου του Δια είναι διπλασιασμένο από το 1992.

... και τα λοιπά.

αυτό που συμβαίνει δεν αφορά τους ανθρώπους αποκλειστικά,
μας βρίσκει απλώς εδώ,
είναι κάτι που συμβαίνει με ή χωρίς εμάς,
δεν μας χρειάζεται εδώ για να συμβεί,
θα γίνει έτσι κι αλλιώς ως μέρος ενός απόλυτα φυσικού κύκλου.

το 2012 αποτελεί για κάποιους μια καταληκτική ημερομηνία,
δεν σημαίνει πως εκείνη τη στιγμή θα συμβεί κάτι δραματικό που θα αλλάξει τα πάντα,
περισσότερο σημαίνει πως περίπου τότε βλέπουν οι αναλυτές πως όλες αυτές οι αλλαγές
θα ολοκληρωθούν.

όπως ο χειμώνας έρχεται μετά το φθινόπωρο,
έτσι και οι μεγαλύτερες εποχές αλλάζουν η μια μετά την άλλη,
όσο κι αν εμείς το δεχτούμε η όχι , όσο κι αν το συζητήσουμε,
μας αρέσει δε μας αρέσει, δεν αλλάζει τίποτα.

όσο για τους καταστροφολόγους,
πιστεύω πως παίζουν το παιχνίδι της εξουσίας,
όσο περισσότερος ο φόβος τόσο πιο εύκολο να εξουσιάζουν το πλήθος,
μα ακόμη και δίκιο να έχουν πως βοηθούν με το να σπέρνουν τον πανικό ?
τα σενάρια τους αφορούν μόνο τους ίδιους και τους ψυχιάτρους που τους παρακολουθούν
καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι λίαν διαταραγμένοι.

/server srv.irc.gr
/join #2012

09/08/2005, 09:39:58
element, δεν αμφιβάλλω για τα όσα λές.
Αμφιβάλλω όμως οτι οι φυσικές αλλαγές, που μπορεί όντως να είναι δραματικές, δεν είναι απαραίτητο να συμβούν το 2012.
Μπορεί να συμβούν το 2010, το 2020 ή το 2100.
Δεν έχουμε επέλθει σε μία περίοδο που σαν πλανήτης έχουμε "διαβρωθεί" τόσο ώστε σε 7 μόλις χρόνια να καταστραφούμε.

scorpinakiΝέο Μέλος
09/08/2005, 23:08:26
Κι ομως... Ενας επιστημονας ισχυριστηκε οτι ζουμε με πιθανοτητες, δλδ, ανα πασα στιγμη θα μπορουσε η γη να αυτοκαταστραφει,να εκραγει, αυτο δεν μπορουμε να το ορισουμε. Αν δειτε στην Αγια Γραφη αναφερει κατι το οποιο παραπεμπει σε βροχη απο μετεωρητες οι οποιοι θα κατακλυσουν τον πλανητη μας και συγκεκριμενα αναφερει τη συκια και τα ωριμα συκα τα οποια πεφτουν ανεξελεγκτα επειδη ωριμασαν. Αρα καταλαβαινουμε οτι στο μελλον η γη θα απειληθει απο εξωγενεις παραγοντες. Ισως αυτο να συμβει το 2012.

Δε θέλω να γίνω καλύτερη από κανένα, θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη από το χθεσινό εαυτό μου.