ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ ,, Η ΨΥΧΟΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ81 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
17/10/2013, 10:05:45
quote:
...
Θα σου πω πάνω σε αυτό ότι για μένα είναι άθλιο το να είσαι ψυχοκινητικός και να εκμεταλλεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο.

Ή να δημιουργείς για λογαριασμό άλλων προβλήματα σε κάποιον συνάνθρωπο σου, θα έπρεπε να έχουμε εξελιχθεί πάνω σε αυτό και να υπάρχει και ανθρώπινη δίκη.

Και κάτι τελευταίο ψυχοκινητικός δεν σημαίνει για μένα και σοφός....

Είναι δεδομένο ότι αν έχεις μια ικανότητα θα την "εκμεταλλευτείς" κάπως θα τη χρησιμοποιήσεις για να "επωφεληθείς". Είναι ανθρώπινο. Αλλά το ότι "ψυχοκινητικός δεν σημαίνει ... και σοφός" είναι η ουσία στο ζήτημα γιατί κοινωνίες και θρησκείες ιστορικά δείχνουν επιφύλαξη (που σε προβλημάτιζε) αν έχεις κάποια σπέσιαλ ικανότητα είναι ανθρώπινο επίσης να νιώσεις "ξεχωριστή" (κι άθελά σου ακόμα να δεις τον εαυτό σου 'πάνω από τους άλλους' ή να νομίζεις ότι έχεις κάποια ξεχωριστή 'ευλογία' χάρη στην στα προτερήματά σου, ενώ κι αν έχεις κατά χάρη είναι).
Είναι βέβαια η ισοπεδωτική προσέγγιση που έδειξαν διάφορες εκκλησίες λίγο 'πονάει δάχτυλο, κόψει δάχτυλο' - εδώ μάλλον κοινωνικοί κι όχι πνευματικοί παράγοντες παίξανε ρόλο.

maria3Μέλος
17/10/2013, 10:21:43
quote:

quote:
...
Θα σου πω πάνω σε αυτό ότι για μένα είναι άθλιο το να είσαι ψυχοκινητικός και να εκμεταλλεύεσαι τον ανθρώπινο πόνο.

Ή να δημιουργείς για λογαριασμό άλλων προβλήματα σε κάποιον συνάνθρωπο σου, θα έπρεπε να έχουμε εξελιχθεί πάνω σε αυτό και να υπάρχει και ανθρώπινη δίκη.

Είναι δεδομένο ότι αν έχεις μια ικανότητα θα την "εκμεταλλευτείς" κάπως θα τη χρησιμοποιήσεις για να "επωφεληθείς". Είναι ανθρώπινο. Αλλά το ότι "ψυχοκινητικός δεν σημαίνει ... και σοφός" είναι η ουσία στο ζήτημα γιατί κοινωνίες και θρησκείες ιστορικά δείχνουν επιφύλαξη (που σε προβλημάτιζε) αν έχεις κάποια σπέσιαλ ικανότητα είναι ανθρώπινο επίσης να νιώσεις "ξεχωριστή" (κι άθελά σου ακόμα να δεις τον εαυτό σου 'πάνω από τους άλλους' ή να νομίζεις ότι έχεις κάποια ξεχωριστή 'ευλογία' χάρη στην στα προτερήματά σου, ενώ κι αν έχεις κατά χάρη είναι).
Είναι βέβαια η ισοπεδωτική προσέγγιση που έδειξαν διάφορες εκκλησίες λίγο 'πονάει δάχτυλο, κόψει δάχτυλο' - εδώ μάλλον κοινωνικοί κι όχι πνευματικοί παράγοντες παίξανε ρόλο.

Και όχι μόνο η εκκλησία μελετάει αυτό το φαινόμενο αλλά το βλέπει και με ανταγωνισμό.

Διάβασε αυτό τι είναι μάχη για το πως γίνεται αυτό και ποιος θα νικήσει;

http://gero-paisios.blogspot.gr/2009/07/blog-post_21.html

Δεν είναι ότι και ο Πάτερ Παΐσιος αν το δούμε διαφορετικά είδε την αύρα του και διαπέρασε με την δικιά του αύρα την ύλη.

Edited by - maria3 on 17/10/2013 10:23:34

17/10/2013, 11:07:49
quote:
Ας το πάρουμε ανάποδα... [quote]
Italos
γιατί, θα μπορούσε να πει ο... συνήγορος του «’φίλου’ του ανθρώπου» ότι ας πούμε εντάξει, «ο λόγος που η μαγεία είναι τζιζ είναι γιατί επηρεάζει την ελεύθερη βούληση των γύρω μας» αλλά και ο γείτονας της ‘μάγισσας’ που στιγματίζεται θρησκευτικά πχ που είναι διαφημιστής (και «καλός χριστιανός» ίσως για την ‘κοινωνία’) δεν κάνει ακριβώς το ίδιο με τις διαφημίζεις; – αφού και αυτές είναι για να «επηρεάζει την ελεύθερη βούληση των γύρω μας.» και το κανάλι και ο πολιτικός (αυτός κι αν δεν...) κι εγω κι εσύ όταν είναι να βγούμε κοιτάζουμε στον καθρέφτη... κι αυτό πράξη προς επιρροή είναι (το... image!)

17/10/2013, 12:35:06
quote:

quote:

quote:
...

Και όχι μόνο η εκκλησία μελετάει αυτό το φαινόμενο αλλά το βλέπει και με ανταγωνισμό.

Διάβασε αυτό τι είναι μάχη για το πως γίνεται αυτό και ποιος θα νικήσει;

http://gero-paisios.blogspot.gr/2009/07/blog-post_21.html

Δεν είναι ότι και ο Πάτερ Παΐσιος αν το δούμε διαφορετικά είδε την αύρα του και διαπέρασε με την δικιά του αύρα την ύλη.
Edited by - maria3 on 17/10/2013 10:23:34

Όχι.
Παίρνεις μια – ανεκδοτική – μεμονωμένη περίπτωση και σχηματίζεις θεωρία.
Η εκκλησία δεν μελετάει το φαινόμενο. Κανένας της Εκκλησίας – πότε-πότε – κι αν χρειάζεται το βιώνει. Αν το βιώσει κατά λάθος η σύσταση είναι να ευχαριστήσει το Θεό και να το αγνοήσει. Και υπάρχει καλός λόγος γι’αυτό, μέχρι να υπάρχει διάκριση γιατί δεν ποτίζεται το ίδιο φυτό πάντα από την ιδια πηγή. Στην ιστορία που παραθέτει το μπλογκ – που γνωρίζω κι από ‘πρώτο χέρι’ κάπως (και δεν εννοώ από τον Παϊσιο!) – εκείνο που καταδικάζεται είναι η ‘επιδειξιομανία’ κι όχι το ίδιο το φαινόμενο.

Για να το καταλάβεις θα πρέπει να δεις τα γραπτά σου με λίγο ‘άλλο μάτι’.
Τα παίρνεις πολύ σοβαρά κι όμως περιέχουν ανακρίβειες πχ ή αυθαίρετες θεωρίες.
Για σένα όμως είναι σχεδόν γνώση «εξ αποκαλύψεως» και σε ενοχλεί η κριτική.

Και ξέρεις, πιθανώς είναι γνώση «εξ αποκαλύψεως» μόνο που δεν αρκεί η αποκάλυψη για την κατανόηση. Η σκέτη γνώση ενός πράγματος δεν ισούται και με ικανότητα να το διαχειριστούμε...
Αυτό είναι που δεν βρίσκουμε και «χάσαμε» (που έλεγες) και το άλλο: Τη δυνατότητα να ξεχωρίζουμε το τι είναι από το τι δεν είναι. Μπορείς να την επαναφέρεις αυτή στον εαυτό σου και να το δείξεις και σε άλλους;
Όπως έλεγε κι ο Παρμενίδης (και δεν το βρήκε μόνος του μας λέει: μια ‘θεά,’ γράφει, του το αποκάλυψε σε όνειρο/όραμα) –
Μπροστά στους ανθρώπους ανοίγονται δυο δρόμοι, του Είναι και του Δεν Είναι, και ξέρουμε ότι ο ένας κάπου πάει κι οτι ο άλλος δεν πάει πουθενά, αλλά οι άνθρωποι λέει διάλεξαν έναν τρίτο «ενδιάμεσο» (και ανύπαρκτο) δρόμο, το δρόμο της «δόξας» (της άποψης – από το ‘δοκώ’ = νομίζω). Και γι’αυτό δεν μπορούνε να ξεχωρίσουν ξεκάθαρα τα πράγματα.
Όσο βαδίζεις το δρόμο της «άποψης» και των «νομίζω» έχει κανένα λόγο να το να κάνεις λίστες με το τι θα βρεις στο δρόμο του Είναι, ή τι γίνεται με το Δεν Είναι;

...
Μπορεί ένας τυφλός να είναι βέβαιος για το τί είναι τα χρώματα; Ή ένας που βλέπει να τα εξηγήσεις στους τυφλούς;
Όλοι όσοι βλέπουν μπορεί να λένε ότι ο ουρανός είναι μπλε, αλλά οι τυφλοί πως να το ξεχωρίσει; Και τι είναι το ‘μπλε’ γι’αυτούς;
Μπορεί να διαπιστώσει ένας τυφλός - με τα χέρια - το μέγεθος ή τη μορφή, αλλά το χρώμα; Με κλειστά μάτια δεν μπορείς να ξεχωρίσεις με την αφή ένα κόκκινο ποτήρι από ένα λευκό αν είναι από το ίδιο υλικό.
Θέλει λοιπόν «άλλα μάτια» και αυτό είναι σημαντικότερο σε πρώτη φάση από το άν το ποτήρι είναι κόκκινο ή λευκό.

maria3Μέλος
17/10/2013, 13:02:58
quote:

Παίρνεις μια – ανεκδοτική – μεμονωμένη περίπτωση και σχηματίζεις θεωρία.
Η εκκλησία δεν μελετάει το φαινόμενο. Κανένας της Εκκλησίας – πότε-πότε – κι αν χρειάζεται το βιώνει. Αν το βιώσει κατά λάθος η σύσταση είναι να ευχαριστήσει το Θεό και να το αγνοήσει. Και υπάρχει καλός λόγος γι’αυτό, μέχρι να υπάρχει διάκριση γιατί δεν ποτίζεται το ίδιο φυτό πάντα από την ιδια πηγή. Στην ιστορία που παραθέτει το μπλογκ – που γνωρίζω κι από ‘πρώτο χέρι’ κάπως (και δεν εννοώ από τον Παϊσιο!) – εκείνο που καταδικάζεται είναι η ‘επιδειξιομανία’ κι όχι το ίδιο το φαινόμενο.

Ναι εδώ έχεις δίκιο δικό μου λάθος από κεκτημένη ταχύτητα δεν έβαλα το δεν, αυτό μου φαίνεται το περίεργο αν δεις την πρόταση μου ήθελα να πω όχι μόνο δεν τα μελετάει αλλά τα ανταγωνίζεται κιόλας.

Όσο για την αποκάλυψη ναι για μας τους πιστούς δεν είναι παραμύθια αλλά γνώση, ούτως ή άλλος και ο Χριστός έλεγε μελετάτε τις Γραφές.

Και δεν θίγομαι καθόλου ως προς την κριτική ο κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.

Όσο για τον τυφλό ναι αν είναι εκ γενετής τυφλός απλά αυτός θα πρέπει να σου δείξει στην περίπτωση του πως βλέπει τα πράγματα και πως έχει αναπτύξει τις άλλες του αισθήσεις και πως διαδραματίζονται σε αυτόν τα όνειρα του και αν ναι με εικόνες ή όχι;

Αυτή θα ήταν η δικιά μου απορία.

Edited by - maria3 on 17/10/2013 13:03:49

22/10/2013, 14:01:36
quote:
Italos
γιατί, θα μπορούσε να πει ο... συνήγορος του «’φίλου’ του ανθρώπου» ότι ας πούμε εντάξει, «ο λόγος που η μαγεία είναι τζιζ είναι γιατί επηρεάζει την ελεύθερη βούληση των γύρω μας» αλλά και ο γείτονας της ‘μάγισσας’ που στιγματίζεται θρησκευτικά πχ που είναι διαφημιστής (και «καλός χριστιανός» ίσως για την ‘κοινωνία’) δεν κάνει ακριβώς το ίδιο με τις διαφημίζεις; – αφού και αυτές είναι για να «επηρεάζει την ελεύθερη βούληση των γύρω μας.» και το κανάλι και ο πολιτικός (αυτός κι αν δεν...) κι εγω κι εσύ όταν είναι να βγούμε κοιτάζουμε στον καθρέφτη... κι αυτό πράξη προς επιρροή είναι (το... image!)

Δεν τα χω με τη μαγεία, η φύση η ίδια μαγεία είναι, με την ανωριμότητα των ανθρώπων τα έχω. Οι ψυχοκινητικοί που λέει και η φίλη μαρία, έχουν ένα χάρισμα, καλά κάνουν να το εκμεταλλεύονται, αρκεί αυτό να γίνεται για καλό σκοπό. Ούτε εγώ είμαι "φυσιολογικός" τελείως, , αλαφρωίσκιωτος είμαι αλλά έχω μάθει στη ζωήμου να το περνάω στο ντούκου γιατί δεν βλέπω να καλυτερεύει κάπως την καθημερινότητα μου, μάλλον μπελάδες μου φέρνει.

Μια καλή χρήση αυτού του "χαρίσματος" είναι να το χρησιμοποιείς ως ΑΜΥΝΑ για αυτούς που αγαπάς και φυσικά για εσένα τον ίδιο. Στο εσωτέρικα έχειάλλους πιο κατατοπισμένους στο θέμα που ταλένε και καλύτερα..
Ενα κρίσιμο σημειό που έχω ένσταση στη μαγεία όπως τη λέμε γενικότερα, είναι η αστρική προβολή κ το αστρικό πεδίο.

22/10/2013, 14:56:25
quote:
...αλαφρωίσκιωτος είμαι αλλά έχω μάθει στη ζωήμου να το περνάω στο ντούκου γιατί δεν βλέπω να καλυτερεύει κάπως την καθημερινότητα μου, μάλλον μπελάδες μου φέρνει.....
Άυτός μου φαίνεται καλός "κανόνας" - το αν καλυτερεύει τη ζωή ή όχι (χωρίς να τσαλαπατά άλλους)... εδώ φαίνεται να υπάρχει ένα (μικρό;) πρόβλημα με αστρικές προβολές κτλ. Δεν μπορώ να πω ότι με έχουν εντυπωσιάσει όσοι ξέρω να ανακατεύονται με αυτές στο να "καλυτερεύει κάπως την καθημερινότητα".

maria3Μέλος
22/10/2013, 17:05:09
quote:

Italos
Ενα κρίσιμο σημειό που έχω ένσταση στη μαγεία όπως τη λέμε γενικότερα, είναι η αστρική προβολή κ το αστρικό πεδίο.

Ναι αλλά δεν μας εξηγείς το γιατί;

Τι σημαίνουν για σένα;

Στο Αστρικό πεδίο ως προς την δύναμη και στην αστρική προβολή τι;

Στον να μην αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθούν στον προσωπικό σου χώρο;

22/10/2013, 17:34:49
quote:
Ναι αλλά δεν μας εξηγείς το γιατί;

Τι σημαίνουν για σένα;

Θα σου απαντήσω αλλά θέλω πρώτα να μου πεις εσύ τι σημαίνουν για σένα.

quote:
Στο Αστρικό πεδίο ως προς την δύναμη και στην αστρική προβολή τι;

Αυτό το σημείο του μυνήματος σου υποδηλώνει ότι ασχολείσαι με το άθλημα.
Τι ακριβώς δύναμη σου δίνει το αστρικό πεδίο?
Σε αστρική προβολή βρίσκεσαι και τώρα που μιλάμε, απλά είναι στο auto-mode.

quote:
Στον να μην αισθάνεσαι ότι σε παρακολουθούν στον προσωπικό σου χώρο;

Εχεις κάποια αντίστοιχη εμπειρία?

maria3Μέλος
22/10/2013, 17:53:48
quote:

Θα σου απαντήσω αλλά θέλω πρώτα να μου πεις εσύ τι σημαίνουν για σένα.

Κοίτα για μένα το αστρικό πεδίο δεν σημαίνει, σύμβολα, αλάτια και αποκρυφισμός, για να μπορέσεις να το δημιουργήσεις, ή το έχεις ή δεν το έχεις, είναι η δύναμη του χωροχρόνου να το πούμε έτσι που σε κάνει να βλέπεις την καθαρή ενέργεια της φύσης και εκεί δεν υφίσταται ούτε ύλη ούτε βαρύτητα είναι αγνή καθαρή ενέργεια και μπορεί να σε κάνει να οραματιστής και το μέλλον, αλλά και άλλες διαστάσεις δεν έχει σύνορα και μπορείς βέβαια και να προστατευτείς ή να ενεργήσεις.

Τώρα για την αστρική προβολή πιστεύω ότι είναι στην φύση του ανθρώπινου είδους και την έχουν όλοι οι άνθρωποι και διέπεται από το ασυνείδητο και τα όνειρα και εκεί επικοινωνούμε απλά δεν το έχουν αντιληφθεί όλοι, εκεί λοιπόν δεν είναι ενέργεια απλά μπορείς να δει μία κατάσταση και τίποτα παραπάνω δεν μπορείς ούτε καν να επέμβεις, για να αλλάξεις μία κατάσταση απλά μπορείς να πάρεις βέβαια πληροφορίες.

quote:

Αυτό το σημείο του μυνήματος σου υποδηλώνει ότι ασχολείσαι με το άθλημα.
Τι ακριβώς δύναμη σου δίνει το αστρικό πεδίο?
Σε αστρική προβολή βρίσκεσαι και τώρα που μιλάμε, απλά είναι στο auto-mode.

Το αστρικό πεδίο είναι η προφύλαξη πριν βρεθείς στο auto-mode, για να μην σε ενοχλούν (η προστασία δηλαδή) και το κάνουν μόνο οι ψυχικοί.

Την αστρική προβολή την έχουμε όλοι μας, είναι η δύναμη της συνήθειας απλά συμβαίνει, βέβαια πρέπει να αποφεύγεις τις διάφορες μαύρες σκεπτομορφές όπου είναι επικίνδυνες ως προς την παραβίαση σου τον βιασμό σου δηλαδή.

quote:

Εχεις κάποια αντίστοιχη εμπειρία?

Όχι ακριβώς αλλά μιλάω με την λογική πριν δημιουργήσεις ένα αστρικό πεδίο ή πριν το ανακαλύψεις λογικά θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε έβλεπαν σε νεαρή ηλικία μέχρι να μάθεις να το χειρίζεται και την έχω πατήσει και από οντότητες όχι ανθρώπινες.

22/07/2005, 23:08:11
φώς που δεν φαίνεται στο φώς του....
λευκό στο λευκό των φτερών του...
που κρύβουν τα μακριά μαύρα μαλλιά του....
πράσινα τα μάτια ,κοιτούν το γαλάζιο του ουρανού...

εξωτερίκευση του έσω ,φώς στο μπλέ-πορτοκαλί....
της μοναξιάς του ωκεανός....
του συναισθηματός του δεσμός....
των δακρύων του καιρός....

μένει κοντά σε θνητές πληγές...
που πράξεις και λόγια σκοτεινά...
απο ψυχές "γεμάτες" με έλλειψη ανθρωπιάς..
του προκαλούν....και τον πονούν...

και αντέχει...στα "παιχνίδια" τους....
και υπομένει στα "αστεία' τους....
και επιμένει να ξεχνά..και χαμογελά...
γιατί "προτιμά να αδικείται ,απο το να αδικεί(Σωκράτης)"

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΠΟΤΣΑΚ.ΚΟΡ/Ος

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

Edited by - manos on 23/07/2005 00:05:32

Deva_ParinitoΜέλος
22/07/2005, 23:08:56
Βαθύτατα επηρρεασμένος από τους στοχασμούς της Αφροδίτης. Αμάν ρε φιλαράκι, τα μέλη κόλλησαν στο μέλι δηλ. Άντε, για την πάρτη σου, επειδή γράφεις ωραία...

Διάβολος εγώ δεν είμαι,
για να με διαβονομεύεις,
στον Αχέροντα να πας,
και ‘κει πέρα να ψαρεύεις.

Μες στο ρέμα, μες στο ψέμα,
βάρκα μου μπογιατισμένη.
Μες στο αίμα, μες στο βλέμμα,
μια αλήθεια φωτισμένη.

Σ’ όχθη κάθομαι και κλαίω, κι αδιαφορώντας ρέω.
Σ’ όχθη στέκω να ρωτήσω, και για σε' να τραγουδήσω :

Εσύ γυναίκα του μπελά,
τα δίχτυα σου είν’ μετάξι,
τα παραγάδια σου είν’ κελιά,
αγκίστρι σου είν' το «θέλω»
μα είμαι ψάρι αφάγωτο,
π’ αντέχει στο φουρνέλο.

Καλό ξημέρωμα,
Deva Parinito

Έγινε, τα λέμε...

Edited by - Deva_Parinito on 22/07/2005 23:15:21

23/07/2005, 01:55:32
ΘΕΟΣ Ή ΔΙΑΒΟΛΟΣ...ΚΑΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ "ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ Ή ΘΕΟΣ;".
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ;
Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ;

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ...Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΕΟΣ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ...ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ...ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ...ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΟΥ.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ;
Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ...ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ...ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ.

It's a question of lust
It's a question of trust
It's a question of not letting
What we've built up
Crumble to dust
It is all of these things and more

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ...Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ.
Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ...ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ή ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ;
ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ;

ΕΞΑΣΚΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ...ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ...ΘΥΣΙΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ...ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ...ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΟ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

I give in to sin
Because you have to make this life liveable.
...
I give in to sin
Because I like to practise what I preach.

ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.

Two men gaze from behind
Their prison bars
One man sees dirt
The other sees stars

Ο PIXELDREAM ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΑΣ.

..

23/07/2005, 18:38:14
Αθήνα, 23 Ιούλη 2005

Θεός είσαι ή δαίμονας... -επιμένω εγώ-

Θεός είσαι ή δαίμονας;
Αυγής λεμονάνθισμα
κατάρα ή έρωτας;
Θανάτου αντάριασμα;

Τρελλή εκπυρσοκρότηση
σε λάγνα ανταμώματα
σου θέτω μιά ερώτηση:
Αγάπη ή εχθρότητα;

Παράξενο έμβλημα
στο φως του φεγγίτη μου
ανάγνωσης έθιμα
στο μύθο της κοίτης μου...

Αλλόκοτη πρόσοψη
στους κήπους του είναι σου.
Φρεσκάδα και κόπωση,
στους σπάταλους μήνες σου...

Ανάσας πυράκτωση
ή στάχτη τραγούδησε
τρεις νύχτες η άλωση
εντός μου ατόνισε

Αιώνιο φίλημα
ανέφικτο άστρο μου
θεότητας μήνυμα
στ΄αφώτιστο κάστρο μου.

Σε μάχη και σ΄έρωτα
ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑ.
Φιλιά απειράριθμα
στο στόμα σου ζήτησα.

Καρδιά μου φλεγόμενη
πλανιόσουν στα ίχνη του
πιστά αναδυόμενη
ανάσα στην τύχη του.

Κραυγές ιριδίζουσες
λιοτόπι δακρύων
ελπίδες ανθίζουσες
στη θέρμη τοπίων...

Στου νου το περίσσευμα
πυρώνεις τη λήθη
αγέραστο μούχρωμα
στης σκέψης το σύρτη...

Θεός είσαι ή Δαίμονας
δεν ξέρω, δεν έμαθα
φωτιά και Αχέροντας,
πως ζω; Αφού πέθανα;

ΘΕΟΣ
ΕΙΣΑΙ
Ή
ΔΑΙΜΟΝΑΣ;
ΘΕΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

23/07/2005, 20:57:09
ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
Η ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΚΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.

quote:
Αυγής λεμονάνθισμα
κατάρα ή έρωτας;
Θανάτου αντάριασμα;

ΦΥΣΗ...ΕΝΕΡΓΕΙΑ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

quote:
Τρελλή εκπυρσοκρότηση
σε λάγνα ανταμώματα
σου θέτω μιά ερώτηση:
Αγάπη ή εχθρότητα;

ΕΚΠΥΡΣΟΚΡΟΤΗΣΗ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ...Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΤΟ ΛΑΓΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ.

ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ...Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...Η ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΛΑΓΝΕΙΑ = ΑΠΟΔΟΧΗ...ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ...ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

quote:
Σε μάχη και σ΄έρωτα
ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑ.
Φιλιά απειράριθμα
στο στόμα σου ζήτησα.

ΛΑΓΝΕΙΑ + ΑΝΤΑΜΩΜΑ = ΗΔΟΝΗ
ΕΧΘΡΟΣ + ΝΙΚΗ = ΗΔΟΝΗ
ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙΣ...ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ.
ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ...ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ.

ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ;

ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...

Feeling brave? - then come and try to stare at my naked I.

Ο PIXELDREAM ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ...ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.

..

23/07/2005, 21:06:05
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
quote:
πως ζω; Αφού πέθανα;

ΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ;
ΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΣ;
ΖΕΙΣ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ;

..

23/07/2005, 23:13:48
η απαντησή μου είναι Έρωτας(όχι αγάπη,ειπωμένη απο τα χείλη).....υπο το φώς των κεριών...μελωδίες των ψυχών....

μονάχα τότες οι σκιές χορεύουν ,πέρνουν μορφή και υπάρχουν...

υπο το φώς της ομορφιάς των στιγμών....

και ακουμπούν να ξαποστάσουν...

απο τις πληγές των καιρών...

ματωμένα τα λευκά φτερά τους....

επιμελώς κρύβουν...

πριν...

κλείσουν τα μάτια...

στον ώμο που θα τους δωθεί....

με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας

WHISPERS OF THE DREAMS

24/07/2005, 01:36:57

Higher
It's what I expect from my life
It's like a wire
That holds me back down to the ground

Oh, I hear you say
"That is the way of the world"
No, hear what I say
"I wanna do so much in my way"
Higher
I've set my limits and bounds
There's a fire
It's burning so hot in my head

..

24/07/2005, 01:41:48
So take hold of the flame
Don't you see life's a game
So take hold of the flame
You've got nothing to lose, but everything to gain

Ride, to a place beyond our time
Reach, for the edges of your mind, and you are there
See, that the light will find its way
Back to a place where it will stay, make it stay

Throw down the chains of oppression that bind you
With the air of freedom the flame grows bright
We are the strong, the youth united
We are one, we are children of the light

..

24/07/2005, 12:19:08
Παιχνίδισμα λέξεων
φράσεων εντάσεων.
Στιγμές ολοφώτεινης αυγής, μιάς ζωής που ίσως ακόμα επιμένει, να είναι μιά αναμονή κι ένας αποχαιρετισμός.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...