- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
-Μα που την είδες ρε φίλε την ελευθερία στην σκέψη, πως είναι δυνατόν να υπάρχει ελευθερία σε κάτι που επεξεργάζεται δεδομένα;
-Κοίτα να δεις, μου απαντάει, η ελεύθερη σκέψη είναι σαν την ελεύθερη πτώση: Όσο πέφτεις είναι καλά, αρκεί να μη φτάσεις κάτω. Η ελεύθερη σκέψη δεν είναι τερματικός σταθμός ("Παρακαλούνται όλοι οι επιβάτες να κατέβουν"), αλλά μια διαλεκτική διαδικασία, όπου κάθε θέση παράγει την αντίθεση και οι δύο μαζί τη σύνθεση, η οποία είναι μια καινούρια θέση. Και αυτό συνεχίζεται στους αιώνες των αιώνων -με ένα μόνο εισιτήριο.
-Ώπα, ελεύθερη πτώση άκουσα, (ότι είχε σκάσει και το βραχάκι ευτυχώς όχι στα κεφάλια μας), μα για να υπάρξει πτώση πρέπει να υπάρχει και βαρύτητα, αλλιώς αιωρείσαι, δεν πέφτεις! Πρόκειται περί ελκτικής δύναμης και αναλόγως των συνθηκών μπορεί να οδηγήσει:
Είτε στη σύλληψη του αντικειμένου και την τοποθέτηση του σε τροχιά , βλέπε φεγγαράκι μου λαμπρό και τολμώντας έναν παραλληλισμό και τους οπαδούς ενός κόμματος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας μιας ιδέας τέλος πάντων, όπου η συνεισφορά της δύναμης είναι αμοιβαία, είτε, σε στενή επαφή του τύπου που όλοι βιώσαμε (άλλοι άμεσα άλλοι έμμεσα) πριν λίγες μέρες!
Ο λόγος που το φαινόμενο αυτό έγινε αντιληπτό δεν είχε να κάνει με τη δικιά μας ικανότητα αντίληψης (εκτός και αν κάποιος ήταν κουφός ή τυφλός ή και τα δύο) μα με την ίδια τη σύσταση της σκέψης, συγνώμη του μετέωρου!
Υπήρξαν και θα υπάρξουν περιπτώσεις που η παρουσία τους δε γίνεται αντιληπτή γιατί η σύσταση πρώτα και ο όγκος κατόπιν δεν τους επέτρεψαν κάτι τέτοιο!
Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που ακριβώς λόγο σύστασης και λόγω του όγκου τους είναι ικανές να προκαλέσουν τρομακτικές αλλαγές! Μα και πάλι σε αυτές τις περιπτώσεις οι αλλαγές αυτές δεν έγιναν με τη θέληση του μετέωρου δεν έγιναν επειδή εκεί που έκοβε βόλτα στο διάστημα είπε, α! πόσο ωραία θα ήταν να πέσω στη Γη και να τα κάνω όλα άνω κάτω. Δε μπορούσε να κάνει διαφορετικά! Υπάκουσε πειθήνια σε αυτό που το ορίζει!
Εδώ βέβαια υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση η οποία προϋποθέτει την ύπαρξη ατμόσφαιρας και τη γωνία εισόδου του μετέωρου, κάτι σαν ένα φόρουμ ας πούμε (ναι ζούμε και αναπνέουμε χάρη στην Amalia τον Αdmin και λοιπά συστατικά της ατμόσφαιρας) συνθήκες που αν δεν ικανοποιηθούν είναι ικανές να εξακοντίσουν ένα σώμα στο εξώτερο διάστημα.
Η τεχνική να εκμεταλλευτούμε αυτή τη βαρύτητα για να αποκτήσουμε επιπλέον δύναμη και να συνεχίσουμε το ταξιδάκι μας (γνωστή και ως τεχνική, πέρασα έριξα μια ματιά δεν ακουμπάω και συνεχίζω) έχει ως απαιτούμενο εσωτερικές διεργασίες με λεπτομερέστατο σχεδιασμό που με το ζόρι, εγώ τουλάχιστον, μπορώ να συλλάβω!
Όλα αυτά στον κόσμο που ζούμε!
Όμως τι γίνεται στον κόσμο των πνευμάτων;
Μη φανταστείτε ένα κόσμο με τούλια και σεντόνια, αν και δεν απέχει και πολύ από αυτό, αναφέρομαι στον κόσμο της κβαντομηχανικής, τον οποίο και θεωρώ ως την μαθηματική απόδειξη της φιλοσοφίας!
Υπάρχει βαρύτητα και τι μορφή έχει αυτή;
Με σύμμαχο το google λοιπόν ξεκίνησα την αναζήτηση μου για να ανακαλύψω ότι όχι μόνο υπάρχει μα είναι και πολωμένη! Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι αυτή χωρίζεται σε δεξιόχειρη και αριστερόχειρη με την πλάστιγγα μάλιστα να κλείνει προς τη δεύτερη!
Ακολουθώντας τα νήματα έφτασα στην ασθενή αλληλεπίδραση η οποία έχει μία πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα,
είναι η μόνη αλληλεπίδραση ικανή να αλλάξει τους διάφορους κβαντικούς αριθμούς
τους οποίους και ονομάζει flavor!
Δε θα μπορούσε παρά να μου δημιουργηθεί ο συνειρμός flavor-γεύση ζωής!
Τι λέτε, είμαστε ικανοί να τους μεταβάλλουμε ή απλά πειθήνια ο καθένας στον ρόλο που του επιβάλει η σύσταση του αφήνεται σε αδιόρατες δυνάμεις να τον καθοδηγούν;
Καλημέρα σας!
Έτσι ως μουσική υπόκρουση των ανωτέρω
+
still creatures of the sea, able to
leave it only because, from birth to
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Edited by - Osmosis on 27/02/2013 10:53:09
Μια χαρά το πας.
Δες αυτό:
What We Still Don't Know: "Are We Real?"
http://www.youtube.com/watch?v=oyH2D4-tzfM
και άκου αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=-KMpZaEF6g0
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Κάτι θέλεις να πεις.
Κάτι συγκεκριμένο, που το καλύπτεις όμορφα, πίσω απο νοήματα.
Ισως πρόκειται για πρόσωπα,ίσως για ιδέες και αντιδράσεις.
ισως και τα δυο μαζί.
Εν αναμονή...
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Σιγά μην υπάρχουν συμπτώσεις!και άκου αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=-KMpZaEF6g0
Σήμερα μου λέει ένας " θα σου απαντούσα με την ηχώ που τόσο σ' αρέσει..."
Να που βρέθηκε ένας με μια ηχώ που μου αρέσει!
quote:
osmosisΚάτι θέλεις να πεις.
Κάτι συγκεκριμένο, που το καλύπτεις όμορφα, πίσω απο νοήματα.Ισως πρόκειται για πρόσωπα,ίσως για ιδέες και αντιδράσεις.
ισως και τα δυο μαζί.Εν αναμονή...
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εδώ βέβαια υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση η οποία προϋποθέτει την ύπαρξη ατμόσφαιρας και τη γωνία εισόδου του μετέωρου, κάτι σαν ένα φόρουμ ας πούμε (ναι ζούμε και αναπνέουμε χάρη στην Amalia τον Αdmin και λοιπά συστατικά της ατμόσφαιρας) συνθήκες που αν δεν ικανοποιηθούν είναι ικανές να εξακοντίσουν ένα σώμα στο εξώτερο διάστημα.
Συνήθως η Αμαλία και ο Admin, δεν εξακοντίζουν μετέωρα στο διάστημα, παρά μόνο τρόλ και "απείθαρχα" μέλη.
Αρα εδώ κάτι θέλεις να πεις που μάλλον αφορά προσωπο/α.
Αλλοιώς υπάρχουν τόσες πολλές παρομοιώσεις.Δεν χρειαζόταν να είναι η διαχείρηση μια απο αυτές!
quote:
Υπάρχει βαρύτητα και τι μορφή έχει αυτή;
Με σύμμαχο το google λοιπόν ξεκίνησα την αναζήτηση μου για να ανακαλύψω ότι όχι μόνο υπάρχει μα είναι και πολωμένη! Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι αυτή χωρίζεται σε δεξιόχειρη και αριστερόχειρη με την πλάστιγγα μάλιστα να κλείνει προς τη δεύτερη!
![]()
![]()
![]()
πρέπει να βλέπεις μεγάλη σχέση μεταξύ βαρύτητας και "βαρυτικής" πλάστιγγας και μάλιστα ¨δεξιόχειρης".![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Πραγματικά το λέω.
Πάντα με συναρπάζει η ευφυής τοποθέτηση.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ποιά βαρυτική έλξη τράβηξε τη σκέψη σου πάλι;
Το αίμα μου τώρα είναι απασχολημένο με τη διαδικασία της χώνεψης!
Γι΄αυτό και δεν πολυκατάλαβα αυτά τα περί πλάστιγγας!
Δώσμου λίγο χρόνο και αν θες βοηθάς, με το οξυγόνο, όχι με τους ρύπους!
Κάθισα χθες και είδα το ντοκυμαντέρ, μια παρένθεση εδώ για να επισημάνω την κατάντια της παιδείας μας που προσπαθεί να γεμίσει τις κεφάλες μας με τυποποιημένη γνώση αντί να προσπαθεί να εξάψει το ενδιαφέρον μας για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας ( να δεις πως το είχαν πει: παιδεία εστί ου την υδρία πληρώσαι, αλλά ανάψαι αυτήν{αυτός ο γκούγκλις κάνει θαύματα}), βρήκα λοιπόν να συμφωνώ με όλα όσα άκουσα και η αναφορά μου στον γκούγκλι δεν είναι τυχαία!
Θα σταθώ βέβαια σε κάτι, που δεν είπαν, σε αυτό που εκμαίευσα από αυτό που είδα, κάθε πλευρά προσπαθούσε να αποδείξει τις πεποιθήσεις της. Οι μεν της ανυπαρξίας ενός σχεδιασμού οι δε της ύπαρξης αυτού! Η πλάστιγγα (Νικομάχε), αμφιταλαντεύεται μια στη μια πλευρά, μια στην άλλη (σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή) ! Η κινητήριος δύναμη αυτής της κατάστασης σκιαγραφήθηκε πιο πάνω, μα αυτοί μου πέφτουν λίγο μακριά για να τους απευθύνω ερωτήσεις, έχω παράδειγμα χειροπιαστό πλησίον μου που μπορεί αν θέλει να μου απαντήσει!
Συνεχίζω λοιπόν ένα θέμα, που βρήκα κατάλληλο για να αποτυπώσω τη σκέψη μου και ακολουθούν δύο μέλη, των οποίων τις συζητήσεις έχω απολαύσει αρκετές φορές, πρώτος ο DSM με την παράθεση δύο άκρως ενδιαφερόντων συνδέσμων και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ με μια καχύποπτη τοποθέτηση!
Μια μικρή παρένθεση εδώ για να κάνουμε μία επεξήγηση του τι εστί αριστερόχειρη και τι δεξιόχειρη βαρύτητα. Η πρώτη έχει φορά περιστροφής γύρω από τον εαυτό της αντίθετη προς την κίνηση της ενώ η δεύτερη έχει φορά περιστροφής ταυτόσημη προς της κίνηση της! Μήπως εδώ βλέπετε μια ομοιότητα με την ανάκληση ζητημάτων από το παρελθόν;
Θα μπορούσε και ο DSM και ίσως και να το έκανε, να κάνει μια τέτοια σύνδεση, μα προς χάρη της συζήτησης δεν άφησε το πισωγύρισμα αυτό στη σκέψη του να έλξει, ακόμα και αν υπήρχαν, τις ανάλογες σκέψης. Βλέπω δηλαδή μια δεξιόχειρη βαρύτητα στον τρόπο σκέψης του!
Αντίθετα ο Νικομάχος ανακαλώντας στοιχεία από το παρελθόν του, προσέλκυσε σκέψεις που και να μην υπήρχαν, δημιουργήθηκαν από το πισωγύρισμα αυτό, από την περιστροφή του δηλαδή σε φορά αντίθετη από την κίνηση του (σε ένα καινούργιο θέμα αναζήτησε και βρήκε μια σύνδεση). Διακρίνω δηλαδή μια αριστερόχειρη βαρύτητα στον τρόπο σκέψης του
!
Η διαίσθηση του, ίσως, τον έκανε να χαρακτηρίσει την κίνηση μου να επανακινήσω αυτό το θέμα ως δεξιόστροφη και πολύ καλά έκανε. Αν και βρήκα το δικό του θέμα, το μποζόνιο της σκέψης, πιο ταιριαστό για να τη δική μου τοποθέτηση δεν το έκανα διότι εκεί υπάρχουν κάποιες τοποθετήσεις του Admin που θα προκαλούσαν, ορθώς όπως το έβλεπα, την καχύποπτη στάση της διαχειριστικής ομάδας και θέλησα έτσι να μετριάσω τη ροπή αυτή.
Ίσως γιατί ο μόνος τρόπος για να εννοήσω την παρουσία μιας δεξιόχειρης σκέψης, μιας και αυτή δε φαίνεται να αλληλεπιδρά με το περιβάλλον της, είναι να αποδώσω σε αυτήν το ρόλο του περιβλήματος στην αριστερόχειρη βαρύτητα!
Καλημέρα σας, αν και μεσημέριασε!
quote:
Θα σταθώ βέβαια σε κάτι, που δεν είπαν, σε αυτό που εκμαίευσα από αυτό που είδα, κάθε πλευρά προσπαθούσε να αποδείξει τις πεποιθήσεις της. Οι μεν της ανυπαρξίας ενός σχεδιασμού οι δε της ύπαρξης αυτού! Η πλάστιγγα (Νικομάχε), αμφιταλαντεύεται μια στη μια πλευρά, μια στην άλλη (σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή) ! Η κινητήριος δύναμη αυτής της κατάστασης σκιαγραφήθηκε πιο πάνω, μα αυτοί μου πέφτουν λίγο μακριά για να τους απευθύνω ερωτήσεις, έχω παράδειγμα χειροπιαστό πλησίον μου που μπορεί αν θέλει να μου απαντήσει!
Μπορεί και θέλει να σου απαντήσει.
Η πλευρά που μπορεί και θέλει να σου απαντήσει,έχει ένα "ελάττωμα".Είναι ακριβολόγα στις εκφράσεις της περι όρων και αξιωμάτων!
Σε εκείνο το ντοκυμαντέρ η άλλη πλευρά ισχυρίσθηκε ότι συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα.Αυτη η μικρή λεπτομέρεια (ταυτόχρονα),έκανε την παρούσα πλευρά,να διευκρινίσει ότι αυτο δεν ισχύει.Δηλαδή συμβαίνουν και τα δύο μέν, αλλά ποτέ ταυτόχρονα.Πότε το ένα, πότε το άλλο.Ταυτόχρονα και τα δύο δεν γίνεται.
Ετσι το συμπέρασμα και των δύο πλευρών ήταν το ίδιο,με την διαφορά αυτής της μικρής λεπτομέρειας.
Αρα η απάντησή σου Osmosis, είναι:Στον κόσμο μας υπάρχει και ο ντετερμινισμός και η τυχαιότητα.Αναλόγως δε το επίπεδο ύπαρξης (ατομικό-υποατομικό),τα γεγονότα εναλλάσονται με ρυθμό μεν, αλλά αφού συμβούν δε.
quote:
Συνεχίζω λοιπόν ένα θέμα, που βρήκα κατάλληλο για να αποτυπώσω τη σκέψη μου και ακολουθούν δύο μέλη, των οποίων τις συζητήσεις έχω απολαύσει αρκετές φορές, πρώτος ο DSM με την παράθεση δύο άκρως ενδιαφερόντων συνδέσμων και ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ με μια καχύποπτη τοποθέτηση!
Μια μικρή παρένθεση εδώ για να κάνουμε μία επεξήγηση του τι εστί αριστερόχειρη και τι δεξιόχειρη βαρύτητα. Η πρώτη έχει φορά περιστροφής γύρω από τον εαυτό της αντίθετη προς την κίνηση της ενώ η δεύτερη έχει φορά περιστροφής ταυτόσημη προς της κίνηση της! Μήπως εδώ βλέπετε μια ομοιότητα με την ανάκληση ζητημάτων από το παρελθόν;
Θα μπορούσε και ο DSM και ίσως και να το έκανε, να κάνει μια τέτοια σύνδεση, μα προς χάρη της συζήτησης δεν άφησε το πισωγύρισμα αυτό στη σκέψη του να έλξει, ακόμα και αν υπήρχαν, τις ανάλογες σκέψης. Βλέπω δηλαδή μια δεξιόχειρη βαρύτητα στον τρόπο σκέψης του!
Εχω κάθε δικαίωμα να το δώ απο όποια σκοπιά κρίνω πιό κατάλληλη.
Ας θεωρήσουμε λοιπόν Osmosis, ότι σου ήρθε η φαεινή ιδέα ( και έχοντας τα τεχνικά μέσα να το κάνεις ),να ρίξεις έναν μετεωρίτη κάθετα προς την Γη και να στοχεύσεις συγκεκριμένα τμήματά της (π.χ. το esoterica καταλαμβάνει ένα χώρο στη Γη).
Ξέρεις ότι το μετέωρο, αφού εισέλθει, η πορεία του είναι μη αναστρέψιμη.Θα χτυπήσει τον στόχο του,εκτός κι άν γίνει έγκαιρα αντιληπτό και αναχαιτισθεί.
Το επίγειο ραντάρ,με την συνδρομή και άλλων ανιχνευτικών συσκευών,εντόπισε αμέσως το μετέωρο και το εξουδετέρωσε πριν χτυπήσει στον στόχο του.
Ομως η άγνοια του νέου στο χώρο DSM,εξέλαβε την πτώση του μετεώρου, ώς πραγματική και όχι ώς εικονική, και άθελά του, προσέφερε εξοδο διαφυγής, απο την ατμόσφαιρα, πριν κάν αυτος αναχαιτισθεί!![]()
![]()
Αυτο φυσικά δίνει το δικαίωμα στον ρίψαντα,να χρησιμοποιήσει αυτή την 'ευκαιρία" κατά το δοκούν.
Ομως ότι και να ειπωθεί επισήμως, εσυ, κάποιοι άλλοι κι εγώ γνωρίζουμε και την πορεία και τον στόχο του μετεώρου αυτού!!!
Μπορεί η ΝΑΣΑ να λέει ότι θέλει,εμείς όμως είμαστε συνομωσιολόγοι!![]()
![]()
quote:Αντίθετα ο Νικομάχος ανακαλώντας στοιχεία από το παρελθόν του, προσέλκυσε σκέψεις που και να μην υπήρχαν, δημιουργήθηκαν από το πισωγύρισμα αυτό, από την περιστροφή του δηλαδή σε φορά αντίθετη από την κίνηση του (σε ένα καινούργιο θέμα αναζήτησε και βρήκε μια σύνδεση). Διακρίνω δηλαδή μια αριστερόχειρη βαρύτητα στον τρόπο σκέψης του !
...σκέψεις που και να μην υπήρχαν...
αυτό το να μην υπήρχαν,επιβεβαιώνει ότι το επίγειο ραντάρ είναι αξιόπιστο.Και αυτο φαίνεται απο εδώ:
quote:
Η διαίσθηση του, ίσως, τον έκανε να χαρακτηρίσει την κίνηση μου να επανακινήσω αυτό το θέμα ως δεξιόστροφη και πολύ καλά έκανε.
Τώρα άς δούμε και αυτό:
quote:
Αν και βρήκα το δικό του θέμα, το μποζόνιο της σκέψης, πιο ταιριαστό για να τη δική μου τοποθέτηση δεν το έκανα διότι εκεί υπάρχουν κάποιες τοποθετήσεις του Admin που θα προκαλούσαν, ορθώς όπως το έβλεπα, την καχύποπτη στάση της διαχειριστικής ομάδας και θέλησα έτσι να μετριάσω τη ροπή αυτή.
Δεν υπάρχει τίποτα πιό εύκολο osmosis.
Μπορείς άν θέλεις να ανασύρεις το θέμα στην επιφάνεια και θα είμαι στην διάθεσή σου,για όλες τις ερωτήσεις σου.Αυτές που μπορώ να απαντήσω εννοείται.
Δεν νομίζω ότι οι τοποθετήσεις του Admin και της διαχείρησης, έχουν να κάνουν με το θέμα αυτό καθ' εαυτό.
Καχύποπτη στάση, μου φαίνεται τραβηγμένο πολύ.
Απλές ερωτήσεις θα κάνεις, αφου το θέμα σε ενδιαφέρει ώς περιεχόμενο και όχι ώς προσωπικότητες συμμετεχόντων,που έχουν να κάνουν με ειλημένες αποφάσεις της διαχείρησης.
Και φυσικά Osmosis, αφού ο μετεωρίτης εξεράγη πριν κάνει ζημιές,δεν χρειάζονται πλέον οι αλληγορικές θεάσεις του!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Αυτός (ή αυτή!) που δεν εξαρτάται από το φαγητό.
Αυτος που εχει να φαει,η αυτος που εχει δικαιωμα να διαδηλωσει φωναζοντας πειναω;
quote:
Μπορεί και θέλει να σου απαντήσει.
Η πλευρά που μπορεί και θέλει να σου απαντήσει,έχει ένα "ελάττωμα".Είναι ακριβολόγα στις εκφράσεις της περι όρων και αξιωμάτων!Σε εκείνο το ντοκυμαντέρ η άλλη πλευρά ισχυρίσθηκε ότι συμβαίνουν και τα δύο ταυτόχρονα.Αυτη η μικρή λεπτομέρεια (ταυτόχρονα),έκανε την παρούσα πλευρά,να διευκρινίσει ότι αυτο δεν ισχύει.Δηλαδή συμβαίνουν και τα δύο μέν, αλλά ποτέ ταυτόχρονα.Πότε το ένα, πότε το άλλο.Ταυτόχρονα και τα δύο δεν γίνεται.
Ετσι το συμπέρασμα και των δύο πλευρών ήταν το ίδιο,με την διαφορά αυτής της μικρής λεπτομέρειας.Αρα η απάντησή σου Osmosis, είναι:Στον κόσμο μας υπάρχει και ο ντετερμινισμός και η τυχαιότητα.Αναλόγως δε το επίπεδο ύπαρξης (ατομικό-υποατομικό),τα γεγονότα εναλλάσονται με ρυθμό μεν, αλλά αφού συμβούν δε.
Συμφωνώ, δε μπορεί μια κατάσταση να συμβαίνει ταυτόχρονα, αυτό που μπορεί να γίνει είναι δύο άνθρωποι να αντιληφθούν ταυτόχρονα το ίδιο γεγονός και να αποδώσουν σε αυτό διαφορετικό νόημα!
Δεν έχει να κάνει με το γεγονός καθεαυτό, μα με τον τρόπο που αυτό γίνεται αντιληπτό.
Μην επαναλαμβάνομαι, έδωσα τη δική μου εξήγηση για το τι μπορεί να επηρεάζει ή και να προκαλεί μια τέτοια κατάσταση!
quote:
Εχω κάθε δικαίωμα να το δώ απο όποια σκοπιά κρίνω πιό κατάλληλη.
Εγώ απλά θα το έλεγα αν έχεις τη θέληση να αφεθείς στις παρορμήσεις σου ή να προσπαθήσεις να τις κατανοήσεις αλλά οκ!
quote:Σιγά μην έριχνα μετεωρίτη, θα σας εξαΰλωνα με την ακτίνα αναστροφής πλάσματος από το νεοαποκτηθέν, με 0 προκαταβολή και 5000 σπιν δόσεις από την cosmosbank, αστρόπλοιο μου (σε καταπληκτική παραλλαγή της ανύπαρκτης σκοτεινής ενέργειας)!
Ας θεωρήσουμε λοιπόν Osmosis, ότι σου ήρθε η φαεινή ιδέα ( και έχοντας τα τεχνικά μέσα να το κάνεις ),να ρίξεις έναν μετεωρίτη κάθετα προς την Γη και να στοχεύσεις συγκεκριμένα τμήματά της (π.χ. το esoterica καταλαμβάνει ένα χώρο στη Γη).
Ρε αγορίνα μου, το ότι κάτι άνθρωποι κάθισαν και κάνανε μια μελέτη για την αγωγιμότητα των κεραμικών πλακών και αυτή βρήκε εφαρμογή και στην κουζίνα σου δε σημαίνει ότι την κάνανε για να απολαμβάνεις εσύ τα αυγά σου μάτια!
quote:Μπορεί και να εξαϋλωθεί χωρίς να αφήσει ούτε ικανό ίχνος! Τώρα αν ο χειριστής του ραντάρ έχει κάποιου είδους κόπωση και ερμηνεύει τα αστράκια για μετέωρα θα του έλεγα να κοιτάξει τα μάτια του!
Ξέρεις ότι το μετέωρο, αφού εισέλθει, η πορεία του είναι μη αναστρέψιμη.Θα χτυπήσει τον στόχο του,εκτός κι άν γίνει έγκαιρα αντιληπτό και αναχαιτισθεί.Το επίγειο ραντάρ,με την συνδρομή και άλλων ανιχνευτικών συσκευών,εντόπισε αμέσως το μετέωρο και το εξουδετέρωσε πριν χτυπήσει στον στόχο του.
quote:Ο DSM έχει δακτυλάκια και μπορεί να γράψει μόνος του αν έκανε τους συνειρμούς τους δικούς σου, αν του δημιουργήθηκαν στην πορεία και πως αντιλαμβάνεται την πορεία του θέματος!
Ομως η άγνοια του νέου στο χώρο DSM,εξέλαβε την πτώση του μετεώρου, ώς πραγματική και όχι ώς εικονική, και άθελά του, προσέφερε εξοδο διαφυγής, απο την ατμόσφαιρα, πριν κάν αυτος αναχαιτισθεί!Αυτο φυσικά δίνει το δικαίωμα στον ρίψαντα,να χρησιμοποιήσει αυτή την 'ευκαιρία" κατά το δοκούν.
quote:Ποιοι, δηλαδή το ότι είμαι δεύτερος λογαριασμός του zip το ξεπέρασες;
Ομως ότι και να ειπωθεί επισήμως, εσυ, κάποιοι άλλοι κι εγώ γνωρίζουμε και την πορεία και τον στόχο του μετεώρου αυτού!!!
Μπορεί η ΝΑΣΑ να λέει ότι θέλει,εμείς όμως είμαστε συνομωσιολόγοι!
Δε σου κρύβω ότι εκτιμώ τη σκέψη του, θα ήθελα να συμμετάσχει, μα όσο και να θέλω εγώ και με την προϊστορία που κουβαλάει το κόβω κομματάκι δύσκολο! Σου αφιέρωσα και ένα τραγουδάκι απ’ αυτού, αν θυμάσαι !
quote:Αυτό σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί σου για τα σκεψόνια, για το πώς δημιουργούνται και ανάλογα της ισχύς τους μπορούν να προκαλέσουν ομαδική παράκρουση!
αυτό το να μην υπήρχαν,επιβεβαιώνει ότι το επίγειο ραντάρ είναι αξιόπιστο.
quote:Άσε τώρα που θα αλλάζουμε σκεψοκαβαλάρηδες, μια χαρά είναι και εδώ!
Δεν υπάρχει τίποτα πιό εύκολο osmosis.
Μπορείς άν θέλεις να ανασύρεις το θέμα στην επιφάνεια και θα είμαι στην διάθεσή σου,για όλες τις ερωτήσεις σου.Αυτές που μπορώ να απαντήσω εννοείται.
Δεν νομίζω ότι οι τοποθετήσεις του Admin και της διαχείρησης, έχουν να κάνουν με το θέμα αυτό καθ' εαυτό.
Καχύποπτη στάση, μου φαίνεται τραβηγμένο πολύ.
Απλές ερωτήσεις θα κάνεις, αφου το θέμα σε ενδιαφέρει ώς περιεχόμενο και όχι ώς προσωπικότητες συμμετεχόντων,που έχουν να κάνουν με ειλημένες αποφάσεις της διαχείρησης.
quote:Όλα μια αλληγορία είναι!
Και φυσικά Osmosis, αφού ο μετεωρίτης εξεράγη πριν κάνει ζημιές,δεν χρειάζονται πλέον οι αλληγορικές θεάσεις του!!
Edited by - Osmosis on 01/03/2013 11:08:34
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Αυτο φυσικά δίνει το δικαίωμα στον ρίψαντα,να χρησιμοποιήσει αυτή την 'ευκαιρία" κατά το δοκούν.
Το είχα προβλέψει!!!![]()
![]()
quote:
Osmosis
Συμφωνώ, δε μπορεί μια κατάσταση να συμβαίνει ταυτόχρονα, αυτό που μπορεί να γίνει είναι δύο άνθρωποι να αντιληφθούν ταυτόχρονα το ίδιο γεγονός και να αποδώσουν σε αυτό διαφορετικό νόημα!
Ατυχής παρομοίωση.
Δεν έχει καμία σχέση η αντίληψη ενός γεγονότος με τον ντετερμινισμό και την τυχαιότητα.
quote:
Osmosis
Εγώ απλά θα το έλεγα αν έχεις τη θέληση να αφεθείς στις παρορμήσεις σου ή να προσπαθήσεις να τις κατανοήσεις αλλά οκ!
Αν δεν έχω παρορμήσεις?
Αν λειτουργώ με βάση την ψυχρή λογική, όσο και άν κοστίζει αυτο σε συναίσθημα?
Πώς θα άλλαζες τότε την ανωτέρω πρότασή σου?
quote:
Osmosis
Ρε αγορίνα μου, το ότι κάτι άνθρωποι κάθισαν και κάνανε μια μελέτη για την αγωγιμότητα των κεραμικών πλακών και αυτή βρήκε εφαρμογή και στην κουζίνα σου δε σημαίνει ότι την κάνανε για να απολαμβάνεις εσύ τα αυγά σου μάτι
Οχι βέβαια, την έκαναν για να βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου ευκολότερα.Τώρα άν έχει εφαρμογή στην κουζίνα μου ή στο αστρόπλοιό σου, είναι "παράπλευρες απώλειες" του αρχικού σκοπού!
quote:
Osmosis
Μπορεί και να εξαϋλωθεί χωρίς να αφήσει ούτε ικανό ίχνος! Τώρα αν ο χειριστής του ραντάρ έχει κάποιου είδους κόπωση και ερμηνεύει τα αστράκια για μετέωρα θα του έλεγα να κοιτάξει τα μάτια του!
Yes Osmosis
Το ίδιο θα του έλεγα κι εγώ, αλλά στο ραντάρ δεν θα μπορούσα να...πώ τίποτα!
quote:
Osmosis
Αυτό σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί σου για τα σκεψόνια, για το πώς δημιουργούνται και ανάλογα της ισχύς τους μπορούν να προκαλέσουν ομαδική παράκρουση!
Iσως άν ο δέκτης είναι...δυσλειτουργικός.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Ο DSM έχει δακτυλάκια και μπορεί να γράψει μόνος του αν έκανε τους συνειρμούς τους δικούς σου, αν του δημιουργήθηκαν στην πορεία και πως αντιλαμβάνεται την πορεία του θέματος!
Αν ήταν στο χέρι μου, σχεδόν όλες οι συζητήσεις στο forum, θα έπρεπε να ξεκινούν με την παράθεση ενός σχετικού ντοκυμαντέρ. Τα προβλήματα που τίθενται καθημερινά εδώ, είναι προβλήματα που αφορούν, ή θα έπρεπε να αφορούν όλους τους ανθρώπους. Το υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι τεράστιο. Με ένα καλά εξασκημένο μάτι, το ξεσκαρτάρισμα είναι σχετικά εύκολο. Το απόσταγμα, ειδικά αν είναι κατά το δυνατόν σύγχρονο, μπορεί να δώσει μια αρκετά πλήρη και στέρεη βάση για να ξεκινήσει η οποιαδήποτε κουβέντα.
Φαντάζομαι πάντα δηλαδή, ένα αμφιθέατρο, όπου ο θεματοθέτης αναλαμβάνει την προβολή, και στη συνέχεια, αφού τοποθετηθεί ο ίδιος, διευθύνει διακριτικά τη συζήτηση που ακολουθεί.
Ανάλογα με το προς συζήτηση αντικείμενο, είναι λογικό να παραβρίσκονται συχνά οι ίδιοι ενδιαφερόμενοι ως σύνεδροι. Η συχνή αυτή τους επαφή, είναι λογικό να οδηγήσει σε μεταξύ τους σχέσεις συμπάθειας, αλλά και αντιπάθειας.
Αυτό που θα ήταν κρίμα, θα ήταν η συγκέντρωση στο αμφιθέατρο να αφορά τις συμπάθειες και αντιπάθειες των συνέδρων, και όχι το αντικείμενο που πραγματεύεται το ντοκυμαντέρ.
quote:
Αυτό που θα ήταν κρίμα, θα ήταν η συγκέντρωση στο αμφιθέατρο να αφορά τις συμπάθειες και αντιπάθειες των συνέδρων, και όχι το αντικείμενο που πραγματεύεται το ντοκυμαντέρ.
Σε ευχαριστώ DSM, όχι γιατί μου προσφέρεις διέξοδο ( for whom the bell tolls ) μα γιατί θίγεις, στα σημεία που τόνισα από το μήνυμα σου, τη συνέχεια του θέματος!
Μπορεί η συμπάθεια να γίνει ελκτική δύναμη μιας δυσάρεστης κατάστασης;
Θα προσπαθήσω να συνεχίσω αύριο, λόγο καινούργιων υποχρεώσεων!
quote:
Αν λειτουργώ με βάση την ψυχρή λογική, όσο και άν κοστίζει αυτο σε συναίσθημα?
Έχεις ακούσει για αυτούς που ρίχνουν τη σφαίρα στη καρδιά;
Ο τρόπος που διαλέγει ο καθένας να αυτοκτονήσει μαρτυρά και τα αίτια που τον οδήγησαν εκεί!
Δεν υπάρχει αυτό που λες, η σύγκρουση αν είναι τόσο δυνατή όσο την περιγράφεις έχει προκαθορισμένη κατάληξη!
Φυσικά την απεύχομαι, μ' αρέσει το βρώμικο μυαλό σου!
Edited by - Osmosis on 04/03/2013 20:14:26
quote:
Ατυχής παρομοίωση.
Δεν έχει καμία σχέση η αντίληψη ενός γεγονότος με τον ντετερμινισμό και την τυχαιότητα.
Σωστά, γι' αυτό άλλοι το αντιλαμβάνονται ως ντετερμινισμό και άλλοι ως τυχαιότητα!