- ΑΪΝΣΤΑΪΝ: ΙΔΙΟΦΥΪΑ Ή ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ? - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2387
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΑ!!!!!!
Πολιτικα ο Αινσταιν ηταν ενας σιωνιστης, αλλα με δικια του αποψη του σιωνισμου... Ηταν ενα τεραστιο μυαλο, που ηθελε να βρει μια μεση οδο μεταξυ της καταγωγης του και της μεγαλης του επιστημονικης υποστασης..
Ως γνωστον ηταν αδυναμος στα μαθηματικα... Επιανε μια μεγαλη ιδεα θεωρητικα, απλα χρειαζοταν εναν μεγαλο μαθηματικο σαν τον Καραθεοδωρη να του δειξει οτι οντως ισχυει η ιδεα του. Και εγω ειδα την εκπομπη του Πλευρη οτι ο Καραθεοδωρης ειχε γραψει βιβλιο για τον χωροχρονο, και οταν πηγε ο Πλευρης να το παρει απο την κορη του, μολις το κατεβασε απο την βιβλιοθηκη, ηταν με κενες σελιδες... Εκει πεφτει το τεραστιο ερωτημα που μας τρωει ολους: Ισχυει οντως αυτο;
Εκει που εχω φτασει εγω, συμφωνα με τα δεδομενα, ειναι οτι εχουμε δυο τεραστιες οντοτητες της επιστημης, τον Καραθεοδωρη και τον Αινσταιν, που και οι δυο εφτασαν στο σημειο που ξερουμε, απλα ο ενας ηταν ενας Εβραιο-Γερμανο-Αμερικαος που βρεθηκε εκει που του ετυχε, και πηρε την δημοσιοτητα που πηρε, ενω ο δικος μας ηταν απλα ενας Ελληνας απο την Πολη που δεν ειχε κανεναν να τον προωθησει... Ο δικος μας εχασε στη δημοσιοτητα, χωρις να υπαρχει θεμα κλεψιματος..
Και να μην ξεχναμε οτι ο Καραθεοδωρης ηρθε να φτιαξει το Πανεπιστημιο της Ελλαδος, και εφυγε αηδιασμενος... Και ειπε "ουτε σε 100 χρονια"...
Φαντάζομαι ότι θα είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό και οπωσδήποτε αντικειμενικό , έτσι ώστε να λύσει ή να ... δημιουργήσει νέες απορίες . Για να δούμε...
""βάλε στόχους μικρούς αν θες να ευτυχίσεις , βάλε στόχους μεγάλους για να παραμείνεις νέος""
quote:
Μήπως έχει κανείς αποδείξεις ότι ο Einstein είχε έρθει σε επαφή με εξωγήινους?
http://209.132.68.98/pdf/oppenheimer_einstein.pdf
Δεν εχει αποδειχθεί ακόμα εαν το έγγραφο είναι γνήσιο ή όχι
quote:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΓΗΙΝΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ Μ'ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΑ!!!!!!
Και εγώ ειμαι αλλά δεν κανω έτσι.. Βεβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον θα πρέπει να αλλάξω to nickname σε Molder (αλλά νομίζω οτι με εχει προλάβει άλλος) ![]()
k. Αλβέρτος..
---------------------------
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
---------------------------------------
Αγαπητε συναδελφε,
Ευρισκω θαυμασιο τον υπολογισμο σας. Αρχικα καποιο μικρο λαθος γραφης στην δευτερη σελιδα μου προξενησε δυσκολιες. Τωρα ομως τα καταλαβαινω ολα. Θα επρεπε να δημοσιευσετε την θεωρια σας σ' αυτη την μορφη στα "Χρονικα της Φυσικης", καθ' οσον οι φυσικοι κατα κανονα αγνοουν αυτο το αντικειμενο, οπως κι εγω αλλωστε.
με το γραμμα μου πρεπει να σας φαινομαι σαν βερολινεζο, που μολις εχει ανακαλυψει το Grunewald και ρωτα αν ηδη προυπηρξαν σ' αυτο ανθρωποι.
Αν θελετε να μπειτε στον κοπο να μου εκθεσετε επιπλεον και τους κανονικους σχηματισμους, θα βρειτε εναν ευγνωμονα και ευσυνηδειτο ακροατη. Αν ομως λυσετε το προβλημα των κλειστων γραμμων του χρονου, θα στηθω μπροστα σας με σταυρωμενα τα χερια. Πισω απ'αυτο υπαρχει κρυμμενο κατι, που ειναι ανταξιο του ιδρωτα των καλυτερων.
Με τους καλυτερους χαιρετισμους,
Δικος σας ,
A.Einstein.
Να και ενα αποσπασμα απο την τελευταια συνεντευξη του Einstein το 1955:
"Κυριοι, ζητησατε να σας απαντησω σε χιλια δυο πραγματα, κανεις σας ομως δεν θελησε να μαθει ποιος ηταν ο δασκαλος μου, ποιος μου διδαξε και μου ανοιξε τον δρομο προς την ανωτερη μαθηματικη επιστημη, σκεψη και ερευνα.Και για να μην σας κουρασω, σας το λεγω ετσι απλα χωρις λεπτομερειες, οτι μεγαλος μου δασκαλος υπηρξε ο αξεπεραστος Ελληνας Κωνσταντινος Καραθεοδωρη, στον οποιο, εγω προσωπικα ,αλλα και η μαθηματικη επιστημη, η φυσικη, η σοφια του αιωνα μας χρωσταμε τα παντα."
Λοιπον λεει οτι χρωστα "τα παντα" στον Καραθεοδωρη, δεν λεει ουτε "πολλα" ουτε "αρκετα" λεει "τα παντα". (Μηπως αφου πεθανε ο Καραθεοδωρη μετανοιωσε και ηθελε να πει την αληθεια;; Μηπως γι' αυτο πεθανε το ιδιο ετος(1955) για να μη πει περισσοτερα;; Ποιος ξερει.)
Οπως φαινεται και απο το γραμμα και την συνεντευξη Ο Kαραθεοδωρη ηταν ο μεγας διδασκαλος του Αινσταιν. Ομως εχω μια απορια. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟ ΣΟΥ;;; Ισως κανεις δεν το προσεξε αλλα ο Καραθεοδωρη(1873-1950) ειναι μολις 6 χρονια μεγαλυτερος του Αινσταιν(1879-1955)

ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ
Συμφωνώ με τον φίλο Παρμενίδη πως η παραπάνω επιστολή δεν αρμόζει σε άτομα του κύρους του Αινστάιν, ούτε συνάδει με τον χαρακτήρα που μας έχει δείξει ως τώρα.
Καλή η προσπάθειά μας να οικειοποιηθούμε μια θεωρία φίρμα μέσω του Καραθεοδωρή, αλλά τα σχετικά πειστήρια είναι μόλις μια κακογραμμένη επιστολή η οποία από μόνη της δεν λέει και πολλά, χάρη στον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο είναι γραμμένη.
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
Και η συνέντευξη του '55 και αυτή ψεύτικη είναι;
Άσε το βρήκα, όλα είναι μια μεγάλη πλεκτάνη αυτών των αναθεματισμένων "Ε" ![]()
"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing" -- Εdmund Burke