- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
ΦΟΥ ΒΡΕ ΠΑΝΟ ΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ 2012 ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ;;;;
ΕΦΟΣΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ)
ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΛΩΝΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΧΕΣΑΙ ΣΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΟΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ;;;;;
ΠΙΣΤΗ ΘΕΛΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΗ. ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ.
ΠΙΣΤΗ ΦΙΛΕ ΠΙΣΤΗ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΗ.
WOW!Skeptic Amalia....
------------------------------------------------------
Δεν χρειαζεται να πολυσκαμε.Ολη η υποθεση 12κλωνο DNA ειναι αλλο ενα παραμυθι με την βουλα απο το οποιο θησαυριζουν καμποσοι απο τους αφελεις....

quote:
Η αποδοχή της διαφορετικότητας σε θέματα πίστης φίλε μου velial, είναι ένδειξη του επιπέδου ανάπτυξης ενός ατόμου.
Το αν τα πιστεύω κάποιου φαίνονται τρελά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τον σταυρώσουμε.
Μα γιαυτο ακριβως αγαπητε/η μου Marte χαρηκα οταν οι πιο ενημεροι συνομιλητες αποκαλυψαν οτι τα λεγομενα του Pano ειναι παραμυθια μιας αιρεσης. Αυτο αυτοματως σημαινει οτι ολα αυτα τα απιθανα ΔΕΝ ειναι προιοντα μιας διεστρευλωμενης σκεψης ΑΛΛΑ ανουσιες κατασκευες μιας αιρεσης.
Οταν δηλαδη τα πιστευω ενος ανθρωπου ειναι συμφωνα με καποια "θρησκευτικη" πιστη, τοτε δεν εχουμε να κανουμε με ψυχοπαθολογια. Π.χ. οι χριστιανοι πιστευουν σε ανασταση, δευτερα παρουσια κλπ, πραγματα που στην ουσια ειναι... τρελά! Ομως δεν ειναι τρελοι, αφου οι ιδεες αυτες ειναι προιοντα της θρησκευτικης διδασκαλιας που (δυστυχως) τους δωθηκε.
Οταν ομως εχουμε παραλογες ιδεες που ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ δημιουργησε και επεβαλε στον εαυτο του, ε τοτε τα πραγματα σκουραινουν! Και βεβαια, αν αυτες οι ιδεες τον εμποδιζουν απο το να εχει μια """φυσιολογικη""" ζωη... κλαφτα!
βγάζει και κουνάει με βιά:
"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."
http://www.rialian.com/rnboyd/dna-phantom.htm

~:LOVE:~AND~:LIGHT:~
PaNo
2006-08-29 08:58:57 Greece has upgraded its passports to include digital images contained in a microchip but is waiting for an EU ruling before including fingerprints and iris images, the public order ministry said on Tuesday.
http://www.eubusiness.com/Living_in_EU/060829145857.v9e27hq7
European Commission consults on RFID
OUT-LAW News, 10/03/2006
The European Commission launched a debate on RFID (Radio Frequency Identification) yesterday. It is seeking views on the opportunities, interoperability and compatibility issues as well as the privacy and security concerns raised by the new technology.
http://www.out-law.com/page-6720
German researchers move forward on plastic RFID chip
They have pioneered a technique for printing circuits directly onto foils
http://www.computerworld.com/hardwaretopics/hardware/story/0%2C10801%2C98932%2C00.html
Microchips printed on paper
A Swedish company called Cypak has come up with some technology that allows it to print computer chips, sensors, switches, and short-range antennas on a piece of paper.
http://www.geek.com/news/geeknews/2003Feb/bch20030204018467.htm
http://www.cypak.com/index.php?a=applications&page=applications
EU driving licences: UK calls for multi-use, interoperable, licences
The UK Department of Transport has put out a consultation paper on the European Commission's proposal for new-style EU driving licences. The EU proposal calls for driving licences to be renewed every 10 years (as distinct from up to 70 years old, then renewed every 5 years in the UK). The Commission also proposed that the new licences should be plastic card with a microchip carrying a photograph of the holder and the use of data would be strictly limited to the purpose for which it is gathered, to that of a driving licence.
http://www.statewatch.org/news/2004/feb/31uk-eudrivinglicence.htm
Radio ID chips may track banknotes
Radio tags the size of a grain of sand could be embedded in the euro note if a reported deal between the European Central Bank (ECB) and Japanese electronics maker Hitachi is signed.
http://news.com.com/2100-1017-1009155.html
Plans are Underway to Microchip every Newborn in U.S. and Europe...
in Sweden, Prime Minister Olof Palme gave permission in 1973 to implant prisoners, and Data Inspection's ex-Director General Jan Freese revealed that nursing-home patients were implanted in the mid-1980s. The technology is revealed in the 1972:47 Swedish state report, Statens Officiella Utradninger
http://www.tldm.org/News4/MarkoftheBeast.htm
Barcelona clubbers get chipped
BBC Science producer Simon Morton goes clubbing in Barcelona with a microchip implanted in his arm to pay for drinks.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/3697940.stm

PaNo
Ακριβότερη η έκδοση διαβατηρίου
Ακριβότερη κατά πέντε ευρώ είναι πλέον η έκδοση νέου διαβατηρίου, με το συνολικό κόστος για παράβολα να φθάνει στα 52 ευρώ.
Η πρόσθετη επιβάρυνση αφορά ταχυδρομικά τέλη, διότι τα απαραίτητα έγγραφα θα διαβιβάζονται πλέον με το ταχυδρομείο και όχι με κούριερ όπως ίσχυε έως τώρα.
Νέα επιβάρυνση στο κόστος αναμένεται τον Αύγουστο, όταν θα μπει στα διαβατήρια το τσιπ στο όποιο θα αποθηκεύονται βιομετρικά στοιχεία.
http://news.antenna.gr/articleDetail/0,3091,136915,00.html
Τα νέα ελληνικά διαβατήρια, όπως εκδίδονται από τις 26 Αυγούστου, περιλαμβάνουν στην επιφάνειά τους μικροτσίπ, όπου σε πρώτη φάση αποθηκεύονται ψηφιακά η φωτογραφία του κατόχου και τα λεγόμενα στοιχεία ταυτότητας (ονοματεπώνυμο, φύλο, εθνικότητα, ύψος), όπως αυτά αναγράφονται στη δίγραμμη ζώνη “ MRZ ” ( Machine Readable Zone ), που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία. Σύμφωνα δε με κοινοτική οδηγία που εκδόθηκε στις 28-6-2006, από 28-6-2009, το αργότερο, στο μικροτσίπ θα αποθηκεύονται και τα δακτυλικά αποτυπώματα των χεριών του κατόχου.
http://www.inamete.gr/302_11_3.htm
Στα νέα διαβατήρια θα υπάρχει ενσωματωμένο τσιπ, όπου θα έχει αποθηκευτεί η φωτογραφία και άλλα βιομετρικά στοιχεία του κατόχου.
http://www.alithia.gr/newspaper/2005/03112005/03112005,12840.html
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ - ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ
Από 26.8.2006 στην Ελλάδα θα εκδίδονται τα νέα ηλεκτρονικά διαβατήρια τα οποία θα φέρουν μικροκύκλωμα (τσιπ) στο οποίο θα αποθηκεύονται βιομετρικά και λοιπά στοιχεία του κατόχου του.
http://www.greekembassy.or.id/pages_en/Consular/News/17.html

PaNo
Edited by - PaNo on 01/11/2006 11:25:03
quote:
ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ.
ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΝΟ ΜΟΥ.
ωραία και καλά τα links που παραθέτεις, αλλα η παράθεση των links
δεν στοιχειοθετεί μια απάντηση σε κάποια απο τα 11 ερωτήματα μου
Ίσως ο χρόνος να μήν σου αρκεί αλλα επιμένω να πάρω κάποια απάντηση
(όπως επίσης και μια πρόταση στο τί να κάνουμε για τα τσιποδιαβατήρια
τις τσιποταυτότητες αργότερα κ.α. τσιποID's που θα'χουμε. Πρίν αυτών
ο Χριστόδουλος είχε αριθμό αστυνομικής ταυτότητας που ξεκινά με 666).
Θα το αλλάξει με τσιπάκι που δεν θα γράφει τέτοιο αριθμό ???
ευχαριστώ
quote:
αγαπητέ Panoωραία και καλά τα links που παραθέτεις, αλλα η παράθεση των links
δεν στοιχειοθετεί μια απάντηση σε κάποια απο τα 11 ερωτήματα μου
Ίσως ο χρόνος να μήν σου αρκεί αλλα επιμένω να πάρω κάποια απάντηση
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ALOS MOY EΘΕΣΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΣ Η' ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΚΓΥΡΕΣ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΗΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΕΣΥ ΓΜΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΕΥΛΟΝΤΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΓΚΡΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΕΥΛΟΝΤΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.
http://www.keylonticdictionary.org/Indice/A.htm
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ.AKOMA KAI H ΙΝΔΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ 10% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΕΥΛΟΝΤΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΟΛΑ "WITH OPEN MIND" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Η' ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ Η' ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ(ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ) ΑΣ ΠΟΥΜΕ? ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΛΑΤΩΝΑ Η' ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?
ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ KAN ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΩΣ ΧΤΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠIΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.
ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΥΑΗΟΟ GROUPS ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ Ascension ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 95% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΤΩΤΕΣ CHANNELING PHGES. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ASCENDED MASTERS KAI OI ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΕΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΡΗΓΟΡΗ DNA ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ(ΑΝΑΠΟΔΗ) ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΧΥΘΕΙ ΕΣΤΩ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 24 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ DNA ΕΛΙΚΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ASCENDED MASTERS ΟΠΩΣ Ο Mahavatar Babaji(AΘΑΝΑΤΟ WALKING AVATAR 1800 ETWN) ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΥΡΕΣ Ascension ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΕΙΠΟΥΣ ΜΕ AΡETH KAI ΠΑΝΥΣΧΗΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ.
Mahavatar Babaji
http://www.lifepositive.com/spirit/traditional-paths/kriya-yoga/mahayogi.asp
Autobiography of a Yogi by Paramahansa Yogananda FREE EBOOK
http://www.gutenberg.org/etext/7452

PaNo
quote:
(όπως επίσης και μια πρόταση στο τί να κάνουμε για τα τσιποδιαβατήρια
τις τσιποταυτότητες αργότερα κ.α. τσιποID's που θα'χουμε. Πρίν αυτών
ο Χριστόδουλος είχε αριθμό αστυνομικής ταυτότητας που ξεκινά με 666).
Θα το αλλάξει με τσιπάκι που δεν θα γράφει τέτοιο αριθμό ???
ευχαριστώ
AΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ALOS ΕΑΝ Ο ΠΛΥΘΥΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΑ ΤΣΙΠΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΧΘΡΟ KAI ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΑΣΤΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΙΣΔΗΣΗ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ EKPTΩΤOYΣ LUCIFERIANS.
http://www.luciferian.org/
Η ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΝΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΝΟΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΙΑ, ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΙΝΟΥΝ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΚΕΙ?
25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΩΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΒΑΑL. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΧΤΗΚΕ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ?
ENA MIKΡΟ ΔΕΙΓΜΑ
ΒΑΤΙΚΑΝΟ 
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 30 ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΑΓΥΠΤΙΑΚΟΙ ΟΒΕΛΙΣΚΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ
NEW YORK
PARIS
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ![]()
Buenos Aires.
LONDON![]()
BARSOVIA![]()
ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

Ο ΠΟΝΤΙΦΙΚΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ
ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΕΑ cybele

''Καλικάντζαροι''
Τα Φώτα ή αλλιώς Θεοφάνια είναι η τρίτη κατά σειρά μεγάλη γιορτή μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Είναι η μέρα που η Εκκλησία όρισε ως την ημέρα που βαπτίστηκε ο Ιησούς στα νερά του Ιορδάνη από τον Ιωάννη τον Βαπτιστή.
Είπαμε ότι ορίστηκε διότι ως γνωστόν κανένας δεν ξέρει πότε έγινε η βάπτιση όπως και κανένας δεν γνωρίζει πότε έγινε η Γέννηση του Χριστού.
Ως γνωστόν η Γέννηση αποφασίστηκε να εορτάζεται την ημέρα που στα προχριστιανικά χρόνια οι λαοί τιμούσαν τον θεό Ήλιο διότι, όπως επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι θεολόγοι, ο Χριστός είναι ο ήλιος της δικαιοσύνης και το ανέσπερο φως.
Ωστόσο η γιορτή του θεού Ήλιου δεν είναι το μόνο στοιχείο των αρχαίων θρησκειών που διασώθηκε μέσα στους αιώνες και εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.
Οι καλικάντζαροι, οι γιορτές στις πλατείες, το κόκκινο χρώμα, τα ξωτικά και το χάλοουιν αποτελούν κατ' εξοχήν δοξασίες των αρχαίων θρησκειών και πολιτισμών. Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις και οι παραδόσεις των αρχαίων Ελλήνων, των Ρωμαίων και των σκανδιναβικών λαών παραμένουν ζωντανές και εξακολουθούν να καθορίζουν τις συμπεριφορές πολλών ανθρώπων κατά τη διάρκεια των εορτών.
ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
http://www.elefsis.net/themata/titles/kalikantzaroi.htm

![]()

PaNo
> ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ 95% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΠΤΩΤΕΣ CHANNELING PHGES.
Πως ξέρεις ποια είναι από έκπτωτη channeling πηγή, και ποια όχι;
Dare To Dream
Eίδες πως με την ωραία σου δήλωση "αλλάξαμε σελίδα;"
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Eίδες πως με την ωραία σου δήλωση "αλλάξαμε σελίδα;"
Καί χαίρεσε γι αυτό???
Μα η σελίδα της ζωής και της πραγματικότητας δεν αλλάζει με τα λεγόμενα τα δικά μας.
Ασχετα με το τι πιστεύουμε εμείς...
Τί είναι στην πραγματικότητα???
Ασχετα με το αν εγώ είναι φανατικός οπαδός αυτών που την τρώνε απο πίσω.. ασχετα με το αν εγώ δεν εχω σκληρύνει ακόμα, σημασία εχει το αν υπάρχει στην πραγματικότητα ΦΙΛΙΑ .. φαντάσου να ήσουν στη θέση μου .. τί θα έλεγες.....Εγώ πάντως ήμουν στη δική σου .. πολλέεεεεεες φορές.
Μα η σελίδα της ζωής και της πραγματικότητας δεν αλλάζει με τα λεγόμενα τα δικά μας.
Mε τα λεγόμενα ίσως όχι, με μια διαφορετική σκέψη, με μια άλλη προσέγγιση των πραγμάτων,
με μια διαφορετική στάση ζωής... αλλάζει!!!
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Mε τα λεγόμενα ίσως όχι, με μια διαφορετική σκέψη, με μια άλλη προσέγγιση των πραγμάτων,
με μια διαφορετική στάση ζωής... αλλάζει!!!
Εδώ είμαστε...
Ο άνθρωπος γενικά πρέπει να αλλάζει τρόπο σκέψης ανάλογα με την ηλικία του ... δεν μιλώ για τις πτυχές του χαρακτήρα μας αλλά για αναθεώρηση απόψεων σε κάποιο ορισμένο βαθμό σύγκλισης???
Πώς νομίζεις οτι κάποιος μεσήλικας μπορεί να αλλάξει κάτι με μία διαφορετική στάση ζωής???
Πώς νομίζεις οτι κάποιος μεσήλικας μπορεί να αλλάξει κάτι με μία διαφορετική στάση ζωής??? Tι εννοείς μ'αυτό; Nα σου πω τον τρόπο με ρωτάς; Δεν ξέρω απαντώ. Θεωρώ ότι γίνεται. H "διαφορετική στάση ζωής" δεν έχει απαραίτητα να κάνει με το σώμα, έτσι δεν είναι; Tι εμποδίζει τον μεσήλικα ν'αλλάξει στάση ζωής; Ίσως το μόνο που θα τον εμπόδισε να ήταν να πετάξει από πάνω του ιδέες τις οποίες υπερασπιζόταν για χρόνια κ χρόνια. Aν όμως αυτό είναι το σωστό, γιατί θα έπρεπε να μείνει προσκολλημένος εκεί; Yπάρχει κάποια ηλικία που σταματάμε να αναπτυσσόμαστε πνευματικά; Nα αναρωτιόμαστε; Ή, στ'αλήθεια, πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια ηλικία στην οποία "έχουμε μάθει;"
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Γιατί ο άνθρωπος ΠPEΠEI να αλλάζει τρόπο σκέψης ανάλογα με την ηλικία του, κ όχι ανάλογα με τα βιώματά του; Eγώ κάθε φορά που αλλάζω κάποια ιδέα είναι σίγουρα επειδή δεν μου ταιριάζει πια.
Δηλαδή οι ιδέες που είχαμε τόσο καιρό. Ολες αυτές οι ιδέες για τις οποίες χτυπιόμαστε ... πάνε περίπατο...???
Μετά απο μία ορισμένη ηλικία λέμε οι ιδέες αυτές δεν μας ταιριάζουν πιά??? Γιατί ??? Το κάποτε σωστό , γίνεται λάθος????
quote:
Aλλά υπάρχουν κ άνθρωποι που δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν ότι "ναι, τα τελευταία 40 χρόνια σκεφτόμουν έτσι, κ τελικά λέω, ήταν λάθος!!"
40 χρόνια σκεφτόμουν λάθος? Και ποιός μου λέει οτι σε 20 χρόνια μετά θα ξανασπαστώ τις παλιές μου ιδέες.
quote:
Ή, στ'αλήθεια, πιστεύεις ότι υπάρχει κάποια ηλικία στην οποία "έχουμε μάθει;"
Γηράσκω αεί διδασκόμενος valda.
Πάντως στο θέμα της φιλίας η ηλικία και η εμπειρία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.
allzzaro
χμ..μιλάμε για ιδέες έτσι; K όχι για ιδανικά ή αξίες. Tο να χτυπιέσαι για κάποιες ιδέες χρόνια κ χρόνια, δεν το βρίσκω κ τόσο "σοφό". Γιατί να μην είμαστε ευέλικτοι; Γιατί αν μας περάσει από το μυαλό ότι κάνουμε λάθος να μην το ερευνήσουμε; Γιατί να μην αποδεκτούμε κάτι άλλο, το οποίο μας φαίνεται πιο σωστό;
Μετά απο μία ορισμένη ηλικία λέμε οι ιδέες αυτές δεν μας ταιριάζουν πιά??? Γιατί ??? Το κάποτε σωστό , γίνεται λάθος???? Aπορρίπτεις την εκδοχή το "κάποτε σωστό" να μην ήταν ποτέ σωστό, κ να χρειάστηκε να φτάσεις σε μια ορισμένη ηλικία (που για μένα στο είπα, η ηλικία δεν παίζει ρόλο) για να το συνειδητοποιήσεις;
40 χρόνια σκεφτόμουν λάθος? Και ποιός μου λέει οτι σε 20 χρόνια μετά θα ξανασπαστώ τις παλιές μου ιδέες. Kανείς δεν στο λέει! Kαλέ μου allzzaro αν, στα 70 ή στα 90 σου ξανασπαστείς τις παλιές σου ιδέες, με γειά σου με χαρά σου!! Kάποιο λόγο θα έχεις! Eγώ δεν θα κρίνω το "γιατί", εγώ είμαι εδώ για να πω "γιατί όχι;"!
Γηράσκω αεί διδασκόμενος valda.
Aυτό!!προσπαθώ να σου πω κ γω!
Πάντως στο θέμα της φιλίας η ηλικία και η εμπειρία παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.
Σημαντικό, συμφωνώ! Tον σημαντικότερο όμως τον παίζει η αγάπη. ![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Καλή μου valda θα τα πούμε αυριο εκτενέστερα. Να έχουμε και απόψεις και αλλων σε αυτό το ενδιαφέρον θέμα που κακώς το έχουμε στο αχλαδότυρο. Γειάαααα
allzzaro.
quote:
Δεν είναι απαραίτητο να πάρω το μέρος κάποιου! Aν δημιουργηθεί μια κατάσταση κ νιώσω ότι κάποιος είναι άδικος, θα τον πιάσω κ θα του μιλήσω όταν θα βρεθούμε μόνοι, σε ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ 2 φίλων μου κ σε θέμα που δεν με αφορά, απλά δεν θα πάρω θέση..Eίμαι φίλη τους, δεν είμαι ούτε δικαστής, ούτε εισαγγελέας!Δεύτερον..δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ντε κ καλά να "θυσιάσω" την οικογένειά μου για να κρατήσω μια φιλία. Έχω "θυσιάσει" ερωτικούς δεσμούς για τη φιλία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένας άνθρωπος που γκρινιάζει όλη την ώρα για τους φίλους μου δεν μου κάνει ούτως ή άλλως, οπότε μάλλον "σώθηκα" παρά "θυσίασα"! Θα μου πεις "δεν είναι το ίδιο άμα έχεις οικογένεια" κ θα συμφωνήσω, αλλά για μένα δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ λέξεις όπως "θυσία" προτιμώ λέξεις του στυλ "ισορροπία".
Άμα υπάρχει αγάπη κ στοιχειώδης ωριμότητα τα πράγματα είναι απλά...
quote:
Tο να χτυπιέσαι για κάποιες ιδέες χρόνια κ χρόνια, δεν το βρίσκω κ τόσο "σοφό". Γιατί να μην είμαστε ευέλικτοι; Γιατί αν μας περάσει από το μυαλό ότι κάνουμε λάθος να μην το ερευνήσουμε; Γιατί να μην αποδεκτούμε κάτι άλλο, το οποίο μας φαίνεται πιο σωστό;
quote:
αν, στα 70 ή στα 90 σου ξανασπαστείς τις παλιές σου ιδέες, με γειά σου με χαρά σου!! Kάποιο λόγο θα έχεις! Eγώ δεν θα κρίνω το "γιατί", εγώ είμαι εδώ για να πω "γιατί όχι;"!
Πως να μην έχω πρωσοπολατρεία προς τις Υδροχόες έπειτα απο τέτοιες δηλώσεις?!

Ω Μητέρα! Ο αέρας είν'εκείνο το ανάλαφρο πράγμα..
που γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου και γίνεται πιο καθαρό όταν γελάς!
Edited by - reptilesalonica on 04/02/2004 03:10:32
ίσως ολα αυτά τα ερωτήματα να είναι αποτέλεσμα προσωπικών εμπειριών και καταστάσεων.
Το σίγουρο είναι πως εμείς οι άνθρωποι είμαστε όντα με αδυναμίες και πάθη.
Σε ολες τις σχέσεις και ιδιαίτερα στις προσωπικές μας σχέσεις υπάρχουν και πάντα θα εξακολουθούν να υπάρχουν μαύρα συννεφάκια, και αυτό γιατί οσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε, βάζουμε μπροστά τον εγωισμό και τα θέλω μας.
Θα πρέπει σχεδόν να αγγίξουμε την τελειότητα (πράγμα ακατόρθωτο) για να απαλλαγούμε απο το εγω και να το βάλουμε σε δεύτερη μοίρα.
Θα πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να αγαπήσουμε και τους άλλους πραγματικά.
Έστω οτι εμείς τα καταφέρουμε ολα αυτά οι άνθρωποι που θα μας πλαισιώνουν(είτε οικογένεια είτε σχέσεις) θα είναι πρόθυμοι να κατανοούν την νοοτροπία μας;
Θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να απορρίπτουμε πάντα κάποιους και κυρίως απο το προσφιλές μας περιβάλλον, οταν αυτοί θα αντιτίθενται σε τυχόν επιλογές μας, όσον αφορα τους φίλους μας...