- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Aν περιμένουμε να αγγίξουμε την τελειότητα για να απαλλαγούμε από το εγώ μας..ζήσε Mάη μου να φας τριφύλλι.. Aς αρκεστούμε στο να το μετριάσουμε.. Tο να απαλλαγούμε, έτσι κ αλλιώς, το βλέπω ακατόρθωτο...
Θα πρέπει σχεδόν να αγγίξουμε την τελειότητα (πράγμα ακατόρθωτο) για να απαλλαγούμε απο το εγω και να το βάλουμε σε δεύτερη μοίρα.
quote:Όχι, δεν θα είναι πάντα πρόθυμοι, αλλά κ τι λέει αυτό; Φίλους ψάχνουμε, ή αυλικούς;
Έστω οτι εμείς τα καταφέρουμε ολα αυτά οι άνθρωποι που θα μας πλαισιώνουν(είτε οικογένεια είτε σχέσεις) θα είναι πρόθυμοι να κατανοούν την νοοτροπία μας;
quote:Mια ερώτηση αγαπητή scorpio_x...Έτσι την αντιλαμβάνεσαι την φιλία; Δεν μου είχες δώσει αυτή την εντύπωση....
Θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να απορρίπτουμε πάντα κάποιους και κυρίως απο το προσφιλές μας περιβάλλον, οταν αυτοί θα αντιτίθενται σε τυχόν επιλογές μας, όσον αφορα τους φίλους μας...
quote:Tο πέταξε το "φίδι" ο Σαλλονικιός!!
Πως να μην έχω πρωσοπολατρεία προς τις Υδροχόες έπειτα απο τέτοιες δηλώσεις?!
Aν είσαι Kριός δηλ. πειράζει; E;
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Θα πρέπει σχεδόν να αγγίξουμε την τελειότητα (πράγμα ακατόρθωτο) για να απαλλαγούμε απο το εγω και να το βάλουμε σε δεύτερη μοίρα.
Τουλάχιστον να προσπαθούμε scorpio. Τουλάχιστον.. Ίσως να είναι ακατόρθωτο αλλά τουλάχιστον να προσπαθούμε.
Μία λοιπόν που μιλάμε για τη φιλία μία φιλία που αλλοι δεν την συνάντησαν ποτέ, αλλοι την ψάχνουν, αλλοι την βρήκαν και την έχασαν
για τη φιλία τη δικτυακή τι έχετε να πείτε.
Εδώ μιλάμε μεταξύ μας αντάλλάσουμε απόψεις, λέμε τον πόνο μας και στο τέλος καταλήγουμε φίλοι.. Εχω παρατηρήσει πολλούς ή πολλές να λένε τον πόνο τους στα forum και η ανταπόκριση είναι άμεση.
quote:Nαι, αυτό είναι αλήθεια!! Tουλάχιστον σ'εμένα έχει συμβεί, κ πραγματικά είναι κάτι πολύ όμορφο, ειδικά επειδή έρχεται "από το πουθενά"...
Εχω παρατηρήσει πολλούς ή πολλές να λένε τον πόνο τους στα forum και η ανταπόκριση είναι άμεση.
Kαλημέρα Allzzaro!
**Διόρθωση: Ξαναδιαβάζοντας 2-3 φορές ακόμα το μήνυμα της scorpio_x, συνειδητοποιώ ότι μάλλον το κατάλαβα λάθος. Sorry!! Aγνόησε τα παραπάνω! ![]()
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
Edited by - Valnta on 04/02/2004 13:44:31
Εχω παρατηρήσει οτι ορισμένοι απο εμάς οπως είναι ο 1900 , ο steelspring και αλλοι γράφουν απο πολύ μακρυά. Αλλος απο τη Σουηδία αλλος απο την Αγγλία. valda γραφεις Βιετνάμ δεν ξέρω αν είναι ακριβές αυτό???
Χαίρομαι ειλικρινά που μας δίνεται αυτή ευκαιρία να μπορούμε να έχουμε τέτοιου είδους επικοινωνία.
Πως μπορείτε να σχολιάσετε τους δικτυακούς φίλους???
allzzro
Πως σχολιάζουμε τους δικτυακούς φίλους... Oυδέν σχόλιο!
Bασικά.. η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν ξέρω αν μπορώ να το ονομάσω "φιλία" (μιλώντας πάντα για την έννοια φιλία όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ κ για τις δικές μου δικτυακές επαφές). Aλλά μου έχει τύχει να με στηρίξει άτομο που ακόμα κ τώρα που γράφω δεν ξέρω πως μοιάζει, δεν ξέρω πως μοιάζει, αλλά μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μου...
Aπό την άλλη, υπάρχει ένα άτομο το οποίο το έχω δει 1 φορά, κ "μιλάμε" καθημερινά εδώ κ 2 χρόνια.. Ξέρω σχεδόν τα πάντα γι'αυτόν κ αυτός για μένα κ πραγματικά είναι λίγο παράξενο αυτό. Tο συζητάγαμε πρόσφατα κιόλας.. Tο πόσο άνετα μπορείς να μιλήσεις σε έναν "ξένο" -έτσι αρχίζει- κ καταλήγεις να έχεις πει τόσα πολλά, που μόνο ξένο δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
quote:
Aλλά μου έχει τύχει να με στηρίξει άτομο που ακόμα κ τώρα που γράφω δεν ξέρω πως μοιάζει, δεν ξέρω πως μοιάζει, αλλά μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μου...
Αυτό είμαι κάτι περισσότερο απο φιλία... δεν μιλά κάποιος εύκολα κατευθείας στην καρδιά σου...
quote:
Aπό την άλλη, υπάρχει ένα άτομο το οποίο το έχω δει 1 φορά, κ "μιλάμε" καθημερινά εδώ κ 2 χρόνια.. Ξέρω σχεδόν τα πάντα γι'αυτόν κ αυτός για μένα κ πραγματικά είναι λίγο παράξενο αυτό. Tο συζητάγαμε πρόσφατα κιόλας..
Φιλία είναι valda φιλία...είχα πεί προηγουμένως οτι ολους τους φίλους πρέπει να τους ζυγίζεις με ακρίβεια και να τους τοποθετείς στο κατάληλο μέρος..ίσως αυτοί οι φίλοι θα πρέπει να τοποθετηθούν εκεί που τους αξίζει ....
allzzaro
a push when you've stopped,
a word when you‘re lonely,
a guide when you’re searching,
a smile when you’re sad,
a song when you’re glad.
oπότε... ναι, μάλλον φιλία είναι..
Va(l)nta
............
about friendship
Edited by - Valnta on 04/02/2004 15:18:31
Αυτό το τρελό μα γλυκύτατο μωρό είσαι εσύ??
Μια αποκωδικοποίηση για τους αριθμούς??
Ελαττώματα που έχει ο κόσμος..
Τέθηκε ένα ενδιαφέρον θέμα όσον αφορά την "δικτυακή φιλία"
Να μου επιτραπεί να απαντήσω με υποθέσεις μιας και είμαι πολύ νέο μέλος και όπως είναι ευκολονόητο δεν έχει δημιουργηθεί κάποια ιδιαίτερη "σχέση" ακόμη.
Υποθέτω λοιπόν όπως ήδη είχα προαναφέρει οτι αυτή η εν μέρει ανωνυμία μας κάνει να νιώθουμε πιο χαλαροί και άνετοι στο να εκμυστηρευτούμε κάποια απο αυτά που κρατάμε μέσα μας είτε να βρούμε το θάρρος να επέμβουμε σε εναν διάλογο διαφωνώντας ή παρατέθοντας μια τελείως διαφορετική άποψη.
Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να γεννηθεί μια δυνατή φιλία αλλά δεν αντιλέγω και στο γεγονός οτι αν τυχον βρισκόντουσαν δύο "φίλοι" πρόσωπο με πρόσωπο δεν αποκλείεται και η περίπτωση της αμηχανίας που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα τους οταν θα διαπιστώνανε πόσο διαφορετικός είναι ο άνθρωπος που έχουν απέναντι τους.
Ποιά απο τις δύο πιθανότητες θα ήταν επικρατέστερη;
Ειλικρινά δύσκολο να το μετρήσεις
Όμως, έχω και ένα άλλο μεγάλο ερώτημα;
Ποιά η ανάγκη που μας ώθησε να συμμετάχουμε στο Esoterica?
Μήπως η περιέργεια, μήπως η ανάγκη να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους?
Ή μήπως αυτή η μόνιμη ύπαρξη που υποβόσκει σε πολλούς μέσα μας με το όνομα μοναξιά?
quote:
Aλλά μου έχει τύχει να με στηρίξει άτομο που ακόμα κ τώρα που γράφω δεν ξέρω πως μοιάζει, δεν ξέρω πως μοιάζει, αλλά μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μου...
quote:
Aπό την άλλη, υπάρχει ένα άτομο το οποίο το έχω δει 1 φορά, κ "μιλάμε" καθημερινά εδώ κ 2 χρόνια.. Ξέρω σχεδόν τα πάντα γι'αυτόν κ αυτός για μένα κ πραγματικά είναι λίγο παράξενο αυτό. Tο συζητάγαμε πρόσφατα κιόλας.. Tο πόσο άνετα μπορείς να μιλήσεις σε έναν "ξένο" -έτσι αρχίζει- κ καταλήγεις να έχεις πει τόσα πολλά, που μόνο ξένο δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις...
Αν και δεν «κλείσαμε» τα 2 χρόνια ακόμα
quote:
Δεν αντιλέγω οτι μπορεί να γεννηθεί μια δυνατή φιλία αλλά δεν αντιλέγω και στο γεγονός οτι αν τυχον βρισκόντουσαν δύο "φίλοι" πρόσωπο με πρόσωπο δεν αποκλείεται και η περίπτωση της αμηχανίας που μπορεί να δημιουργηθεί ανάμεσα τους οταν θα διαπιστώνανε πόσο διαφορετικός είναι ο άνθρωπος που έχουν απέναντι τους.
Εγώ δεν απογοητεύτηκα πάντως...Δεν λέω, αναρωτιόμουν βέβαια αν θα επιζήσει η φιλία την πρώτη «πραγματική» συνάντηση. Δεν ήταν καθόλου διαφορετικός στην πραγματική ζωή από τον άνθρωπο που ήξερα μέσω νετ... βέβαια ένα πράγμα άλλαξε πολύ μετά που συναντηθήκαμε. Τώρα όταν μιλάμε τον βλέπω μπροστά μου πίσω από τις γραμμές του chat με τις ανάλογες εκφράσεις!
Τα έφεραν έτσι κάποιες καταστάσεις και δεν προλάβαμε να ξανασυναντηθούμε πέραν της πρώτης φοράς αλλά δεν πειράζει. Υπάρχει το νετ
Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να αναφέρω ένα προτέρημα της δικτυακής φιλίας... Το γεφύρωμα των αποστάσεων! Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουμε μέσω του ίντερνετ είναι άνθρωποι που είτε λόγω του χώρου διαμονής είτε λόγω εμποδίων όπως π.χ. η ηλικία (συναστροφές σε διαφορετικούς κύκλους) κατα πάσα πιθανότητα δεν θα γνωρίζαμε αλλιώς. (πρίν υπήρχε η αλληλογραφία βέβαια...)
Και η «δικτυακή» φιλία όπως και η «πραγματική» θέλει εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. Βάζω τον εαυτό μου στα χέρια του άλλου. Μπορεί ο άλλος απλώς να παίζει... η μπορεί να είναι κάποιος σαν κι εσένα που παρακαλά να μην παιζείς εσύ... Είτε είσαι από μπροστά σε μιά οθόνη, είτε μπροστά σε ένα πρόσωπο το ίδιο δεν είναι;
Δεν είναι νομίζω σύμπτωση ότι και στο ίντερνετ έχουμε και φίλους και γνωστούς. Όποιο και αν είναι το μέσω επικοινωνίας τελικά από την δική μας πρόθεση εξαρτάται σε τι θα καταλήξει...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
Φαίνονται πολύ σοβαρά και λιγομίλητα. Κάπου κάπου μπορεί να πουν κάτι και αυτό το κάτι να σε κάνει να πιστέψεις ότι θα μπορούσες να ακούσεις με ενδιαφέρον τις απόψεις τους. Αυτά τα παιδιά είναι οι καλύτεροι δικτυακοί φίλοι. Η οθόνη τους χτυπά παρήγορα στην πλάτη και τους λεει ότι από εδώ μπορουν να ανοιχτούν πιο εύκολα. Να πουν επιτέλους όλα αυτά που σκέφτονταν αλλά ποτέ δεν έλεγαν.
Υπάρχουν παντα και οι άλλοι. Τα παιδιά που δεν θα τα συναντήσεις εύκολα στον δρομο, ουτε σε μια παρεα. Το υπέροχο κράτος μας αποφάσισε ότι δεν χρειάζονται και δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα για να τα βοηθήσει να βγουν από το σπίτι τους. Δεν τους παρέχει ούτε ηλεκτρικά καροτσάκια ουτε ράμπες στους δρόμους ούτε καν μια μικρή διευκόλυνση για να ξεπεράσουν το κινητικό τους πρόβλημα.
Αυτά τα παιδιά είναι ίσως οι καλύτεροι δικτυακοί φίλοι.
Κατά τα αλλά δεν νομίζω ότι η δικτυακή φιλία έχει πολύ μεγάλη διαφορά από την άλλη. Συμφωνώ απόλυτα με την silverwolf σε όλα αυτά που έγραψε. Για μια ακόμα φορά κλέβει τις σκέψεις μου από το μυαλό μου. και αυτό ήταν ένα καλό εφαλτήριο για μια φιλία. Εύχομαι να συνεχίσεις να μου στέλνεις μηνύματα από τις δικές μου σκέψεις, με την δική σου απάντηση. Να συνεχίσεις να δέχεσαι τα ακαταλαβίστικα μηνύματα μου γιατί η δική σου απάντηση με κανει να τα κατανοώ καλύτερα.![]()
Μια καλημέρα σε όλους αυτούς που κρατούν το πετράδι της φιλίας και το χαρίζουν απλόχερα σε αυτούς που το αξίζουν.

Καλημέρα alati13.
quote:
Να συνεχίσεις να δέχεσαι τα ακαταλαβίστικα μηνύματα μου γιατί η δική σου απάντηση με κανει να τα κατανοώ καλύτερα.
Για αυτά τα ακαταλαβίστικα μηνύματα μου ίσως και εγώ να παρέμεινα περιθωριακός φιλικά.
Για το θέμα φιλίας μεταξύ ανδρών και γυναικών τί έχετε να πείτε???
quote:
Εύχομαι να συνεχίσεις να μου στέλνεις μηνύματα από τις δικές μου σκέψεις, με την δική σου απάντηση, γιατί η δική σου απάντηση με κανει να τις κατανοώ καλύτερα.
quote:
Μια καλημέρα σε όλους αυτούς που κρατούν το πετράδι της φιλίας και το χαρίζουν απλόχερα σε αυτούς που το αξίζουν.
Καλημέρα. Ας στείλουμε και μια σκέψη συμπόνιας και σε αυτούς που δεν τολμούν να το χαρίσουν... γιατί όσο το κρατάς κλειδαμπαρωμένο μέσα σε ατσάλινους τοίχους... λίγο, λίγο... η φωτιά του, η ζωοδότρα δύναμή του, ξεθωριάζει. Γίνεται μια ψυχρή αναλαμπή που σου παγώνει χέρια, καρδιά και ψυχή...
(Οι λέξεις μοιάζουν κενές για να εκφράσουν τις εικόνες που γέννησε αυτή η φράση στο μυαλό μου...)
quote:
Για το θέμα φιλίας μεταξύ ανδρών και γυναικών τί έχετε να πείτε???
...Άντρας...
...Γυναίκα...
...Παιδί...
...Νέος...
...Γέρος...
...
.
Αν επικοινωνεί η ψυχή μας είναι ασήμαντες λεπτομέριες...
Αποψή μου είναι μόνο φυσικά...

"For the strength of the wolf is the pack and the strength of the pack is the wolf"
quote:alati13!
Που χάθηκες;
Μας έλειψες

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ"!!!
ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΩ...ΚΑΘΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ...ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΑ 10 ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΑ 15...ΧΑΘΕΙ...ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΑ 20...ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ...ΤΩΡΑ ΣΤΑ...ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΑΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ????
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΙ...ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ....ΜΕΧΡΙ ΤΑ 124 ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
"ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ"
OPEN YOUR MIND AND THINK CLEAR!
Edited by - clearthought on 08/02/2004 00:55:05
Edited by - clearthought on 08/02/2004 00:55:52
quote:Εγώ διαφωνώ. Μην το υποτιμάτε το "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ".
Είναι το πιο ανθρώπινο απ' όλα!...

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Edited by - 1900 on 08/02/2004 03:50:49
quote:
ΛΟΙΠΟΝ,ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΧΩ
quote:
Εγώ διαφωνώ. Μην το υποτιμάτε το "ΑΧΛΑΔΟΤΥΡΟ".
Είναι το πιο ανθρώπινο απ' όλα!...
Ξέρεις 1900 .. εδώ δεν κινδυνεύεις να βρεθεί κάποιος και να σου πεί οτι δεν ταιριάζει.. Εδώ βρίσκω θέματα στο αχλαδότυρο που με συγκινούν περισσότερο απο τα αλλα forums
Υπάρχουν παντα και οι άλλοι. Τα παιδιά που δεν θα τα συναντήσεις εύκολα στον δρομο, ουτε σε μια παρεα. Το υπέροχο κράτος μας αποφάσισε ότι δεν χρειάζονται και δεν έχει κάνει ποτέ τίποτα για να τα βοηθήσει να βγουν από το σπίτι τους. Δεν τους παρέχει ούτε ηλεκτρικά καροτσάκια ουτε ράμπες στους δρόμους ούτε καν μια μικρή διευκόλυνση για να ξεπεράσουν το κινητικό τους πρόβλημα.
Αυτά τα παιδιά είναι ίσως οι καλύτεροι δικτυακοί φίλοι.
Ειλικρινά με κλόνισε αυτή η άποψη του alati13, δεν το'χα σκεφτεί ποτέ και σίγουρα δεν με κάνει να νιώθω όμορφα που το παραδέχομαι.
Μπράβο για το οτι συμμερίζεσαι...Μακάρι να είμασταν όλοι έτσι.
Να ενα πολύ καλό θέμα για να ανοιχτεί...Λοιπόν αν δεν υπάρχει ήδη, όποιος κάνει την κίνηση ενημερώστε με , θα'θελα πολύ να συμμετάσχω