- ΜΑΣΟΝΙΑ!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τη μοναδική στιγμή που ένας χιμπατζής ταΐζει ένα νεογέννητο τιγράκι.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο πάρκο «Miami Jungle Island», όπου μεταφέρθηκε το μικρό τιγράκι μαζί με το αδερφάκι του από το ζωολογικό κήπο της Νότιας Καρολίνας για να μεγαλώσουν σε ένα πιο ζεστό και ξηρό περιβάλλον.
Ο Τσάινα Γιορκ, εργαζόμενος στο πάρκο, είπε ότι ο Αρτζάνα προφυλάσσει τα μικρά και τα ταΐζει με μπιμπερό. Τα δύο τιγράκια, γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος που φυλάσσονταν.
Για το λόγο αυτό θα μείνουν περίπου 2 μήνες στο Jungle Island μαζί με τον Αρτζάνα, μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά.
πηγή:zougla.gr

Είναι μόλις οκτώ ημερών και αυτή είναι μία από τις πρώτες του φωτογραφίες. Γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου, έχοντας 16 δάχτυλα μόνο στα πόδια. Οκτώ στο καθένα.
Οι γιατροί δεν γνωρίζουν τί ήταν αυτό που προκάλεσε τη γενετική ανωμαλία του αγοριού που εκτός από τα πόδια, ενώ έχει πέντε δάκτυλα σε κάθε χέρι, δεν έχει αντίχειρες.
Ζυγίζει 3,5 κιλά και είναι καθόλα τα άλλα υγιές. Οι φωτογραφίες από τη γέννησή του σε μαιευτήριο της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, έχουν κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.

πηγή:zougla.gr

quote:
seirios12a:
Όταν μιλάνε για θαύματα και "αγίους" και ιερά σκηνώματα και συρρέει το πλήθος και τα ακουμπάει δεν είναι για ιδίαοφέλη?
Της είπε ότι τους έχουν κακομελετήσει (κοινός μάγια) και υπάρχουν τρία καρφιά ένα για τον καθένα στο σπίτι της το πατρικό, σε τρεις πόρτες. Και το καθένα είναι για θάνατο για τρία μέλη της οικογενείας της.
Δεν έβαλε βάση παρά μόνο όταν παντρεύτηκε το Θείο μου το Γιάννη και έκανε το πρώτο της παιδί που ήταν αγόρι.
Ψάξανε τότε όλες οι αδερφάδες (5) και σκάβοντας βρήκαν τα δύο από τα 3 καρφιά θαμμένα στο κατώφλι 2 πορτών. Το ένα ήταν λιωμένο (και εικάζουν ότι ήταν η γιαγιά μου που ήταν ήδη σκοτωμένη από τους Γερμανοτσολιάδες.
Το άλλο καρφί είχε αρχίσει να λιώνει αλλά ήταν στην αρχή. ( Όταν λέω καρφιά εννοώ τις περόνες που έδεναν τότε τα μουλάρια, όχι τις πρόκες.)
Αυτά τα πήρε η θεία της μητέρας μου και πήγε σε έναν παπά ο οποίος την καθοδήγησε.
Μετά από αυτό συνέχισαν να σκάβουν μπροστά από κάθε πόρτα αλλά δε βρήκαν κάτι.
Τον άλλο χρόνο γκρέμισαν έναν φούρνο που είχαν έξω στην αυλή για να τον ξαναφτιάξουν επειδή είχε μισοχαλάσει.
Όταν έσκαβαν για να τον ξαναφτιάξουν βρήκαν την άλλη περόνη εντελώς τυχαία. Βρισκόταν τοποθετημένη στην πόρτα του φούρνου κάτω από αυτόν. Κάτι σαν αποθηκούλα για τα ταψιά και άλλα σκεύη.
Και τα τρία καρφιά (περόνες) ήσαν τυλιγμένα σε πανί δεμένο με κορδέλα.
Το καρφί αυτό ήταν σχεδόν άθικτο. Τα δύο πρώτα τα βρήκε η μητέρα μου, και το άλλο άλλη της αδελφή . Και τα τρία τα ανέλαβε η θεία της.
Τώρα ο παππούς μου παρόλο που πολέμησε σε 1ο, 2ο Βαλκανικό πόλεμο, Ά και Β΄ παγκόσμιο στο τέλος σκοτώθηκε από αυτοκίνητο. Και η μεγάλη (πρώτη), αδελφή σκοτώθηκε και αυτή από αυτοκίνητο φέτος πριν από 6 μήνες.
Ίσως να ήταν τα καρφιά που δεν μπόρεσαν να λιώσουν όπως προοριζόντουσαν.
Είναι πολύ περίεργες ιστορίες και οι 3 αλλά είναι και οι 3 αληθινές.
Ίσως η ποιο τακτική επικοινωνία με τα θεία (μέσω εκκλησιασμού) να ενίσχυε την άμυνά σου.
H επίσημη εκκλησία είχε πει να περιμένουμε.........πρώτα και θα ανακοινώσει η ίδια εάν ήταν άγιος ή όχι! Δε φταίει αυτή εάν βγαίνουν ανεπίσημα πρόσωπα και δηλώνουν ότι δηλώνουν για ίδιο όφελος.
quote:
seirios12a:
Εδώ βγήκε κάποιος παπάς, μου διαφεύγει τ' όνομά του και πούλαγε βιβλία στην τηλεόραση , ισχυριζόμενος πως γνωρίζει το πότε θαγίνει η δευτέρα παρουσία, σε κάτι εκπομπές τύπου Δρούζα, τι μου συζητάς τώρα?
Σου συζητάω ότι ο κάθε παπάς δεν είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του Χριστιανισμού.
Έχει ευθύνη ο Αλογοσκούφης όταν ο τοπικός έφορος κλέβει? Λες ο παπάς αυτός να είχε την έγκριση της Εκκλησίας της Ελλάδος?
quote:
seirios12a:
Και τέλος θα το ξαναπώ, δεν γουστάρω τους παπάδες, δικαίωμά μου δεν είναι? Δεν τους θεωρώ άξιους συνεχιστές τουέργου του Χριστού πάνω στην γη.
Δικαίωμά σου είναι..........και εμένα δικαίωμα μου να καυτηριάζω τους ισιοπεδωτές!..........δικαίωμά μου.....νομίζω......

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"
Ήρθε η εποχή για το φορμάτ του σκληρού που λες...
Παρακαλώ πολύ τους συντονιστές να διαγράψουν τη μεγάλη παράγραφο
από το
<<<Της είπε ότι τους έχουν ...............έως το να ενίσχυε την άμυνά σου.>>
ΤΏΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ! Είναι μέρος από άλλο θέμα.
quote:
seirios12a: Εδώ βγήκε κάποιος παπάς, μου διαφεύγει τ' όνομά του και πούλαγε βιβλία στην τηλεόραση , ισχυριζόμενος πως γνωρίζει το πότε θα γίνει η δευτέρα παρουσία, σε κάτι εκπομπές τύπου Δρούζα, τι μου συζητάς τώρα?
Θα στηρίχτηκε φαντάζομαι σε τίποτα περίεργες επιστημονικές προβλέψεις σε κανέναν μετεωρίτη που προβλέπεται να συγκρουστεί τότε με την Γή ... ή σε τίποτα ημερολόγια των Μάγιας.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ... άν γίνει πότε θα γίνει ο Ιησούς το λέει ξεκάθαρα, οι κομπογιαννίτες ιερείς απλά εκμεταλλεύονται τους αφελείς για να πλουτίσουν.
quote:
seirios12a:
Και τέλος θα το ξαναπώ, δεν γουστάρω τους παπάδες, δικαίωμά μου δεν είναι? Δεν τους θεωρώ άξιους συνεχιστές τουέργου του Χριστού πάνω στην γη.
Η δουλειά τους αυτή είναι άν όχι να συνεχίσουν τουλάχιστον να διαδώσουν το έργο του Ιησού στην γή ζώντας πρώτα απόλα οι ίδιοι σύμφωνα με τα χριστιανικά πρότυπα.
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ.
Απλά είναι ΚΑΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ... όπως και οι περισσότεροι σημερινοί Έλληνες.
δείτε αυτή τη συκιά ( που ο ίδος είχε ξεράνει επειδή δεν
είχε καρπούς και συμβόλιζε το εβραικό έθνος) να βγάζει φύλλα
(να γίνεται κράτος) τότε στα χρόνια μιας γενιάς θα γίνουν
τα έσχατα γεγονότα.. Το κράτος του ισραήλ έγινε το 1947
από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 61 χρονια, άρα είμαστε
το λιγότερο κοντά... Δεν είναι ΄θεμα πρόβλεψης. Επίσης,
σύμφωνα με την Αποκάλυψη, έχουμε το 666( bar code system)
άρα κοντά ακόμη μια φορα...
quote:
trexagireve: Αγαπητέ Snoopy, ο Ιησούς το είπε ξεκάθαρα:"οταν
δείτε αυτή τη συκιά ( που ο ίδος είχε ξεράνει επειδή δεν
είχε καρπούς και συμβόλιζε το εβραικό έθνος) να βγάζει φύλλα
(να γίνεται κράτος) τότε στα χρόνια μιας γενιάς θα γίνουν
τα έσχατα γεγονότα.. Το κράτος του ισραήλ έγινε το 1947
από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 61 χρονια, άρα είμαστε
το λιγότερο κοντά... Δεν είναι ΄θεμα πρόβλεψης. Επίσης,
σύμφωνα με την Αποκάλυψη, έχουμε το 666( bar code system)
άρα κοντά ακόμη μια φορα...
Αγαπητέ trexagireve έχεις ακουστά τίποτα για τον ρόλο της Ενωμένης Ευρώπης πάνω σε αυτό το θέμα?
Ο αριθμός είναι 666 που αναφέρεται στην αποκάλυψη και συμβολίζει το όνομα του αντίχριστου Και όχι άπλα τρία εξάρια
Δηλαδή έτσι όπως το βλέπω στο bar code είναι απλα τρία εξάρια και όχι ο αριθμός 666.
πχ 6-6-6 και οχι ο αριθμοσ 666.
Τώρα για το τέλος του κόσμου από χριστιανικής πλευράς δεν έχει δοθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία .
Ε=5
Λ=30
Λ=30
Α=1
=66
ς=6
Το τελευταίο δεν το προσθέτω αλλά το κολάω δίπλα στα αδερφάκια του και φτιάχνω το 666=ΕΛΛΑΣ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρέμετε! Έρχεται ο Αντίχριστος και ποιος μπορεί να του αντισταθεί??
Κας σας υβρίζει σήμερα η γηραιά ανθρωπότης,
Αφήστε με εις την ζείδωρο πηγή να εξαγνιστώ,
Εκεί όπου η Θεϊκή Ελλάς εγνώρισε την αλήθεια."
quote:
Σου συζητάω ότι ο κάθε παπάς δεν είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του Χριστιανισμού.
Κατ' αρχάς πήγες να μας τρελλάνεις με το μήνυμα με τα μάγια και ψαχνόμουνε κι εγώ τώρα που κολλάει αυτό?
Λοιπόν εδώ διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Απ' την στιγμή που φοράει το ράσο και λειτουργεί κανονικά, για μένα είναι νόμιμος
εκπρόσωπος της εκκλησίας. Όπως εγώ στους πελάτες εκπροσωπώ την εταιρεία έτσι γίνεται και με τους παπάδες. Αλλιώς να έβγαινε
η εκκλησία και να έλεγε , δεν τον αναγνωρίζουμε. Και το θέμα μου είναι πως απ' το βιβλίο θα έβγαζε λεφτά, οπότε δεν το
συζητάω. Τώρα εάν η εκκλησία της Ελλάδος έχει πάρει θέση και δεν το ξέρω, τότε στην συγκεκριμένη περίπτωση πάω πάσο.
quote:
Έχει ευθύνη ο Αλογοσκούφης όταν ο τοπικός έφορος κλέβει?
Ατυχές παράδειγμα
, αυτοί κλέβουν μόνοι τους τους πάντες και νόμιμα μάλιστα. Συν πως το ψάρι βρομάει απ'το κεφάλι.
Πιστεύεις πως αν το κράτος είχε σωστούς ελεκτικούς μηχανισμούς θα συνέβαινε αυτό? Δεν είδες σκάνδαλα με την ΜΙΖΕΝΣ?
Κάτι αντίστοιχο θεωρώ πως συμβαίνει και με την εκκλησία. Και δεν τα ισοπεδώνω όλα, είπα πως υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις
ευτυχώς. Εκτός και άν πειράχτηκες που είπα για το Χριστόδουλο.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Edited by - seirios12a on 18/07/2008 13:19:21
το αρχαίο Σολωμονικό χρέος των υπόδουλων στους εβραίους
εθνών. Ήταν το ποσό που όφειλαν ως φόρο τιμής υποδούλωσης
που πλήρωναν... Σας βγάζει κανέναν συνειρμό αυτό;
Φίλε μου snoopy, η ενωμένη Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι
πλέον είναι η Ευρώπη των 27 ή πόσον είναι τώρα,
συνεχίζει να έχει 12 αστέρια, όπως οι 12 φυλές του Ισραήλ.
Ακόμη,δεν έχει ακόμη ολοκληρωμένο σύνταγμα και καταστατικό
πράγμα που σημαίνει ότι είναι ανοικτο στο να γίνει ένα ολοκληρωτικό
καθεστώς, μόλις ελέγχουν την Ευρώπη....
Φίλε Μάρτε, μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν καταλαβαίνεις,
όχι γιατί δεν μπορείς, κατά το " ου τα πάντα τοις πάσι ρητά"
άλλου φιλτάτου συμφορομίτη, αλλά γιατί δεν θέλεις να τα δεις αυτά
τα πράγματα...
Αγαπητέ open mind, το πότε έχει προσδιοριστεί, αλλά πρέπει
να καθήσει κανείς να το ψάξει... Μυαλό έχεις, άμα το ψάξεις
θα το βρείς... Εγώ ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου πιο
έξυπνο ή ανώτερο από άλλους... Απλά πράγματα είναι και θέμα
λογικής...
quote:
seirios12a:
Λοιπόν εδώ διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Απ' την στιγμή που φοράει το ράσο και λειτουργεί κανονικά, για μένα είναι νόμιμοςεκπρόσωπος της εκκλησίας. Όπως εγώ στους πελάτες εκπροσωπώ την εταιρεία έτσι γίνεται και με τους παπάδες. Αλλιώς να έβγαινε
η εκκλησία και να έλεγε , δεν τον αναγνωρίζουμε.
H εταιρεία εκπροσωπείται από συγκεκριμένα άτομα που κατονομάζονται από το Δ.Σ.
Ο υπάλληλος της κάθε εταιρείας δεν είναι παρά ............ υπάλληλος!
Οι παπάδες λοιπόν δεν εκπροσωπούν τον Χριστιανισμό ή την επίσημη Εκκλησία, είναι φορείς του Χριστιανισμού και της Εκκλησίας, αλλά μέχρι εκεί.
Πέρα από αυτά φορέας του Χριστιανισμού είναι και ο κάθε πιστός.
Τα ράσα λοιπόν δεν κάνουν τον παπά! Είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα..........αλλά και πάλι μέχρι εκεί.
Η εκκλησία δεν μπορεί να στερήσει τη βούληση του καθενός .......... αλλά εδώ όμως θέλω μια διευκρίνηση. Παπάς ήταν αυτός στη Δρούζα? ή μοναχός? Γιατί έχει διαφορά όσον αφορά τους κανόνες που τους διέπουν.
Και μου κάνει εντύπωση γιατί με δήλωσή της η εκκλησία έχει πάρει θέση για το θέμα, την ίδια με του Ιησού.
quote:
seirios12a:
Πιστεύεις πως αν το κράτος είχε σωστούς εκλεκτικούς μηχανισμούς θα συνέβαινε αυτό? Δεν είδες σκάνδαλα με την ΜΙΖΕΝΣ?Κάτι αντίστοιχο θεωρώ πως συμβαίνει και με την εκκλησία. Και δεν τα ισοπεδώνω όλα, είπα πως υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις
ευτυχώς. Εκτός και άν πειράχτηκες που είπα για το Χριστόδουλο.
Έτσι το βάζεις σε σωστή βάση......και συμφωνώ μαζί σου.
Ο Χριστόδουλος για μένα ήταν και είναι η αρχή μιας ελπιδοφόρας αλλαγής............τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Δεν είναι το εξακόσια εξήντα έξι αλλα τρεις φόρες το έξι είναι διαφορετικό άλλωστε
Δεν βρίσκω και το λογο που θα ήθελαν να περάσουν στα προϊόντα αυτό τον αριθμό
Δηλαδή τι όφελος θα έχουν επειδή θα πάρω ένα σαμπουάν που έχει πάνω του το barcode?
Τώρα για το τέλος του κόσμου προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα γίνει τίποτα το 2012
Άπλα επειδή συμπίπτει με την τελευταία χρονια στο ημερολόγια των μαγιάς γίνονται
Διαφορές συνδέσεις να θυμίσω ότι και το 2000 είχαμε παρόμοιες προβλέψεις για το τέλος του Κόσμου.
Κοιτά να δεις είναι στη φύση του ανθρώπου η καταστροφολογία και μετά 2012 θα βρουν
Άλλη χρονολογία να λένε για το τέλος του κόσμου .
Επίσημα ο χριστιανισμός δεν δίνει χρονολογία λέει για μερικά σημάδια πριν αλλα αυτά
Μπορεί να τα ερμηνεύσει όπως θέλει ο καθένας.
Χαρδαβέλλα νομίζω.
Απλά όπως εγώ δεν γνωρίζω τι είναι, έτσι συμβαίνει και με τους υπόλοιπους φαντάζομαι, οπότε ο καθένας μπορεί να υποθέσει πως
είναι παπάς και εκπροσωπεί εκείνη την στιγμή την εκκλησία.
Πάντως για μένα ο Ιερώνυμος εάν συνεχίσει έτσι είναι πιο επλπιδοφόρο το μήνυμα.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
από το bar code αφού, όπως λεει κι η Αποκάλυψη, δεν
θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει κανεις τίποτα
χωρίς αυτό. Ήδη, απαγορεύεται να κυκλοφορούν προιόντα
χωρίς το bar code, θυμάμαι χαρακτηριστικά, ένα γηροκομείο
που καταδικάστηκε γιατί έδινε στους φιλοξενούμενους του τροφές
που ήταν από τα κοτόπουλα του χώρου που είχαν εκεί ως
ακατάλληλα(!) λόγω του ότι δεν είχαν το χάραγμα!!!
Δηλαδή και να έχεις ζώα, ή κήπο, δεν μπορείς να τρώς,
κυριολεκτικά, διότι δεν είναι σταμπαρισμένα!!! Άκουσον,
άκουσον!!! Είναι καλύτερα τα δηλητηριασμένα με τροφές αμφιβόλου
ποιότητος , παρά το κοόπουλο ή τη ντομάτα που έχεις στον κήπο σου!!!!!
Θα τρελαθούμε; Δεν είναι αυτό το 666;
Ο χριστιανισμός, έχει δώσει σημάδια το θέμα είναι αν βλέπουμε.
Πχ σκέψου ποσο χρόνο εξοικονομείς στο ταμείο του σουπερ μάρκετ καθώς η ταμίας απλα παίρναει το προϊόν απ το σκάνερ ενώ θα έπρεπε να κτυπάει την τιμή στην ταμειακή σε ένα ένα προϊόν .
Στο barcode εμπεριέχονται και άλλες πληροφορίες όπως η χωρά προέλευσης του προϊόντος
Κτλ ειδικά για τα τρόφιμα που είπες επιβάλλεται να έχουν barcode καθώς μπορούν οι αρχές να διαπιστώσουν ευκολότερα τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να δουν
Αν είναι κατάλληλα η νομιμα.
Φαντάζομαι δεν έχεις πρόβλημα ως προς το barcode αλλα στον φημολογούμενο αριθμό
Που εμπεριέχει Τώρα οσο αφορά το νούμερο είναι σωστό ότι άλλο το 666
Και άλλο το 6-6-6?πιστευω είναι διαφορετικό καθώς η αποκάλυψη αναφέρεται συγκεκριμένα στον αριθμό εξακόσια εξήντα έξι και όχι στο έξι , έξι ,έξι .
Άλλωστε γιατί επέλεξαν το 6-6-6 και όχι το 3-3-3 ή το 7-7-7?
Αφού ήξεραν οτι ο αριθμός 6 είναι στόχος γιατί δέν προσπάθησαν να τον αποφύγουν?
quote:
Open Mind μπορεί το 6-6-6 φαινομενικά να μήν έχει καμιά σχέση με το 666 αλλά εγώ δέν θα μπορούσα να αποκλείσω οτι είναι και το 6-6-6 μιά μορφή κωδικοποίησης του συγκεκριμένου αριθμού, απο αυτούς που θέλουν να παραπλανήσουν τους αφελείς.
Άλλωστε γιατί επέλεξαν το 6-6-6 και όχι το 3-3-3 ή το 7-7-7?
Αφού ήξεραν οτι ο αριθμός 6 είναι στόχος γιατί δέν προσπάθησαν να τον αποφύγουν?
συμφωνα με ενα ντοκυμαντερ που ειχα δει (απο History Channel) η πρωτη αναφορα του 666 εγινε απο τον Ιωαννη, οταν εγραψε τις 7 επιστολες για τις Εφτα Εκκλησιες στης Μικρας Ασιας... αναφερομενες κυριως για τα "δεινα" που θα επακολουθουσαν... ηταν δηλαδη η Αποκαλυψη...
Βεβαια, απο καποια ευρηματα που βρεθηκαν της ιδιας περιοδου, και μαλιστα αποφαινονται ως απαντηση απο μια Εκκλησια σε μια αλλη, ο αριθμος αυτος ηταν 616...
Το 616, ειναι πιο κοντα ως ο Αριθμος του "Διαβολου"...
Αλλα μηπως ομως η ΑΠοκαλυψη του Ιωαννη δεν ηταν για το μακρινο μελλον, αλλα για το πιο "κοντινο" δικο τους?
Μηπως ο Ιωαννης, με τις επιστολες του για τον "επικειμενο κινδυνο" προσπαθουσε να τους προειδοποιησει για κατι κοντινο?
616 ειναι η κωδικοποιηση του ονοματος του Νερωνα!
και ολα τα στοιχεια που αναφερονται για τα δεινα της Αποκαλυψεις, εγιναν τα ιδια με εκεινα που ακολουθησαν την πορεια απο την ανεδειξη του Νερωνα ως Αυτοκρατορα, μεχρι την πτωση της Ρωμης!
Μηπως ηταν συμπτωση?
Ολα αυτα αναφερονται στο Ντοκυμαντερ του History Channel για την Αποκαλυψη

quote:
Αγαπητοί snoopy και open mind το 666 έρχεται μέσα
από το bar code αφού, όπως λεει κι η Αποκάλυψη, δεν
θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει κανεις τίποτα
χωρίς αυτό. Ήδη, απαγορεύεται να κυκλοφορούν προιόντα
χωρίς το bar code, θυμάμαι χαρακτηριστικά, ένα γηροκομείο
που καταδικάστηκε γιατί έδινε στους φιλοξενούμενους του τροφές
που ήταν από τα κοτόπουλα του χώρου που είχαν εκεί ως
ακατάλληλα(!) λόγω του ότι δεν είχαν το χάραγμα!!!
Δηλαδή και να έχεις ζώα, ή κήπο, δεν μπορείς να τρώς,
κυριολεκτικά, διότι δεν είναι σταμπαρισμένα!!! Άκουσον,
άκουσον!!! Είναι καλύτερα τα δηλητηριασμένα με τροφές αμφιβόλου
ποιότητος , παρά το κοόπουλο ή τη ντομάτα που έχεις στον κήπο σου!!!!!
Θα τρελαθούμε; Δεν είναι αυτό το 666;
Ο χριστιανισμός, έχει δώσει σημάδια το θέμα είναι αν βλέπουμε.
Μα τι λαϊκισμος ειναι αυτος ... τι παραληρημα ειναι αυτο ... εισαι απιστευτος ... εισαι ή σκοταδιστης και επικινδυνος ή ασχετος και επικινδυνος .. το συμπερασμα ειναι ενα : εισαι επικινδυνος .
Αυτο που μας εχει δωσει ο χριστιανισμος ειναι μονο σκοταδισμο και οπισθοδρομιση .
Μια καλη σελιδα για πληροφορηση ειναι αυτη

Αυτα ειναι τα barcode που υπαρχουν . Στα Ελληνικα λεγετε γραμμωτος ή γραμμικος κωδικας . Αυτο σημαινει οτι το συστημα διαβαζει γραμμες και οχι με αριθμους , για την ακριβεια διαβαζει ζευγη γραμμων και κενου , παχους γραμμων και κενου . Εξηγω αναλυτικα :
Για καθε αριθμο εχουμε τεσσερις αριθμητικες πληροφοριες , δηλαδη για το παχος των γραμμων και τις αποστασης μεταξυ τους υπαρχει κλιμακα του 1,2,3,4 π.χ. το 1 ειναι ισο με 1mm το 2 ειναι ισο με 2mm κλπ . Ετσι εχουμε το :
0 = 3211 , 1 = 2221 , 3 = 1411 , 4 = 1132 , 5 = 1231 , 6 = 1114 , 7 = 1312 , 8 = 1213 , 9 = 3112 . Το αρχικο διγραμμο και το τελευταιο ισουνται με 111 και το μεσαιο ισουται με 1111 και καλουνται διγραμμα ή γραμμες ασφαλειας . Επι παραδειγματι στο παρακατω barcode :

παρατηρουμε οτι το αρχικο το μεσαιο και το τελικο διγραμμα ειναι μακρυτερα και χωριζουν το τμημα σε δυο μερη . Το αριστερο μερος δηλωνει το ειδος του προϊοντος και το δεξι καποια χαρακτηριστικα του .Στο αριστερο τμημα διαβαζουμε τους αριθμους ξεκινωντας απο κενο ενω στο δεξι τμημα ξεκινωντας απο γραμμη . Οι αριθμοι απο κατω ειναι για την περιπτωση που δεν διαβαζει το μηχανημα τον γραμμωτο κωδικα οποτε προχωραμε σε πληκτρολογηση των αριθμων .
Ο πρωτος αριθμος στο παραπανω σχημα μετα το αρχικο διγραμμο ειναι ο 3 ο οποιος διαβαζετε ως εξης : 1 (=μικρο κενο), 4 (=μεγαλο παχος),1 (μικρο κενο), 1 ( μικρο παχος) και απο δω και περα αρχιζει ο επομενος αριθμος . Αν παρατηρησουμε τωρα το διγραμμο 6 θα δουμε οτι αν αφαιρεσουμε την τελευταια του αριθμιτικη πληροφορια οπτικα μονο θα μοιαζει με τις γραμμες ασφαλειας και αυτο διοτι οι γραμμες ασφαλειας δεν καθοριζουν αριθμο και ετσι ελαβαν την μικροτερη τιμη (παχους-κενου) .
Επισης να σημειωσω οτι τα τρια πρωτα νουμερα κατω απο τον κωδικα δειχνουν την χωρα προελευσης του προϊοντος . Μπορειτε να δειτε την προελευση του προϊοντος που αγορασατε απο αυτη την σελιδα.
Απολυτως καμια σχεση με το παραμυθι της αποκαλυψης . Αλλη μια προσπαθεια χειραγωγησης του κοσμου στον σκοταδισμο και την δεισιδαιμονια . Αυτα παθαινει κανεις οταν η πληροφαριες του βασιζονται σε τυπους του ειδους των απολογητων .
Αλλωστε στα περισσοτερα απο τα παραπανω barcode οπως θα διαπιστωσατε ολοι δεν υπαρχει ουτε αυτη η οπτικη ομοιοτητα .
Καλο βραδυ σ΄ολους .