ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΣΟΝΙΑ!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΜΑΣΟΝΙΑ!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

el.elyon92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
19/07/2008, 08:58:37
Αγαπητέ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, μπορείς να ...διαβάσεις; Λέμε γιασ την πρώτη
διπλή γραμμή, τη μεσσαία και την τελευταία, που ποτέ πια
δεν έχουν νούμερο από κάτω και η λεπτή διπή γραμμή
συμβολίζει το 6.. Τώρα τα δήθεν προοδευτικά σου
είναι παλαιολιθικά..Επικίνδυνος; μάλλον σε καθρέφτη κοιτιέσαι...
Σωστά φίλε snoopy, δεν είναι τυχαίο.. Φίλε PREDATOR δεν είναι
616, αλλά 666 και όλα τα προίοντα το έχουν...
seirios12aΜέλος
19/07/2008, 09:47:55
Έτσι απλά τα κάνουν να φαίνονται όλα. Ξεκινάνε από απλά πραγματάκια για να τα συνηθίσεις (για το καλό όλων μας) όπως ο

γραμμικός κώδικας των προϊόντων και μετά θα μας πάνε στο τσιπάκι. Και αν δεν σε ενδιαφέρει το θρησκευτικό ζήτημα του θέματος

περί χαράγματος στην δεξιά κλπ κλπ, εμένα με ενδιαφέρει η ευλευθερία μου. Με το τσιπάκι καταργούνται το προσωπικά μας δεδομένα,

θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή ποιος είσαι, που είσαι, τι κάνεις, ποιες είναι οι συνήθειές σου και θα μας λένε είναι για το καλό

σας, για να ελέγχουμε τους τρομοκράτες, την υγεία σας και διάφορα τέτοια. Μιλάμε για φακέλωμα κανονικό.

Και για να έρθω στο θέμα μας, δεν ξέρω τελικά γιατί ήρθαμε στην , το μόνο όμως που ξέρω είναι πως λατρεύω των πλανήτη γη και

θέλω να ζήσω ελεύθερος.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

19/07/2008, 10:21:42
quote:

Φίλε PREDATOR δεν είναι

δεν το λεω εγω, αλλα το ελεγε στο ντοκυμαντερ... κυκλοφορει και στο ιντερνετ, αμα ειναι ψαξε το για να το δεις... εχει καποιο ενδιαφερον

"Say HELLO to My Little Friend"
19/07/2008, 11:10:42
Το ντοκιμαντέρ που λέει ο predator το έχω δει και εγώ έτσι έλεγε τέλος πάντων ξεφεύγουμε
Απ το θέμα προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με το barcode τώρα ο
Καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του .

19/07/2008, 11:45:33
quote:
Αγαπητέ ΑΔΙΑΒΑΣΤΕ, μπορείς να ...διαβάσεις; Λέμε γιασ την πρώτη
διπλή γραμμή, τη μεσσαία και την τελευταία, που ποτέ πια
δεν έχουν νούμερο από κάτω και η λεπτή διπή γραμμή
συμβολίζει το 6.. Τώρα τα δήθεν προοδευτικά σου
είναι παλαιολιθικά..Επικίνδυνος; μάλλον σε καθρέφτη κοιτιέσαι...
Σωστά φίλε snoopy, δεν είναι τυχαίο.. Φίλε PREDATOR δεν είναι
Δεν συμβολιζει το 6 , ουτε κανεναν αλλο αριθμο , οσα λες υποκεινται στη σφαιρα του παραλογου του χριστιανικου δογματος . Η αναλυση που εκανα ηταν λεπτομερεστατη που ακομη κι ενα πενταχρονο θα την κατανοουσε . Τα διγραμμα (αριστρερο-μεσαιο-δεξι) ειναι τα πλαισια εντος των οποιων "εγγραφονται" οι πληροφοριες . Δεν αντιστοιχουν σε κανενα αριθμο (ειτε σ΄αρεσει ειτε οχι) . Χαραγμα στο δερμα δεν μπορει να γινει για δυο λογους : α) διοτι το δερμα μεταβαλεται , αλλαζει (ζαρωνει , συστελεται , διαστελεται , γδερνεται , αλαζει χρωμα κλπ) και β) διοτι ευκολα αντιγραφεται απο τριτους . Κατα συνεπεια δεν ειναι ασφαλης τροπος η αποτυπωση στο δερμα .

Το παραληρημα σου επομενος πεφτει στο κενο κι εξακολουθω να πιστευω οτι εσυ και οποιος αλλος διοχετευει αυτη την παραπληροφορηση στον κοσμο ειστε επικινδυνοι ...

Πανε σε κανενα προγραμματιστη ηλ.υπολογιστων και ενημερωσου , μην πετας ... αντε μην χαρακτηρισω ...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

19/07/2008, 12:04:01
Αυτό που σου λέω και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις,
είναι ότι το νούμερο 6 συμβολίζεται με τις δύο λεπτές
γραμμές... Αν δεις το 6 στην τελευταία στοιβάδα, έτσι
συμβολίζεται... Αλλά δεν πιστεύω΄οτι δεν το ξέρεις...
Χάραγμα εννοείται η εμφύτευση του βιοτσίπ που ήδη
εφαρμόζεται σε ΗΠΑ και Αγγλία, (η τελευταία σε αστυνομικούς
πριν 2 μήνες)σαν λύση ευκολίας, φυσικά όπως και θα έρθει
σαν χρήσιμο, ίνα πλανήσει...
Έχω πτυχίο προγραμματιστή ( άσχετα από το ότι έχω να ασχοληθώ
χρόνια...)
19/07/2008, 12:43:04
quote:
Αυτό που σου λέω και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις,
είναι ότι το νούμερο 6 συμβολίζεται με τις δύο λεπτές
γραμμές...
Λαθος κανεις ! Το 6 διαβαζεται απο τον υπολογιστη ως 1-1-1-4 δηλαδη : λεπτη γραμμη-λεπτο κενο-λεπτη γραμμη-μεγαλο κενο . Απο μονες τους οι γρμμες δεν αντιστοιχουν πουθενα , ειναι συνδιασμος μεγεθους γραμμης και κενου . Το ακραιο και το μεσαιο διγραμα δεν αντιστοιχουν σε αριθμους . Τα ακραια διαβαζονται : απο το μηχανημα ως 1-1-1 δηλαδη το αριστερο και το δεξι διγραμμα διαβαζετε : λεπτη γραμμη-λεπτο κενο-λεπτη γραμμη , και το μεσαιο ως 1-1-1-1 δηλαδη : λεπτη γραμμη-λεπτο κενο-λεπτη γραμμη-λεπτο κενο . Και οι δυο περιπτωσεις δεν αντιστοιχουν σε αριθμους .
Να οι αριθμοι : 0 = 3211 , 1 = 2-2-2-1 , 3 = 1-4-1-1 , 4 = 1-1-3-2 , 5 = 1-2-3-1 , 6 = 1-1-1-4 , 7 = 1-3-1-2 , 8 = 1-2-1-3 , 9 = 3-1-1-2 . Το 6 ειναι 1-1-1-4 και τα αρχικα διγραμμα ειναι 1-1-1 και 1-1-1-1 . Βλεπεις εσυ αντιστοιχια ;
quote:
Αν δεις το 6 στην τελευταία στοιβάδα, έτσι
συμβολίζεται...
Οχι και το ανεφερα παραπανω ... κανεις λαθος !
quote:
Αλλά δεν πιστεύω΄οτι δεν το ξέρεις...

Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις , αυτο δεν αλλαζει το λαθος σου .
quote:
Χάραγμα εννοείται η εμφύτευση του βιοτσίπ που ήδη
εφαρμόζεται σε ΗΠΑ και Αγγλία, (η τελευταία σε αστυνομικούς
πριν 2 μήνες)σαν λύση ευκολίας, φυσικά όπως και θα έρθει
σαν χρήσιμο, ίνα πλανήσει...

Χαραγμα σημαινει ... χαραζω οχι ... εμφυτευω βιοτσιπ !
quote:
Έχω πτυχίο προγραμματιστή ( άσχετα από το ότι έχω να ασχοληθώ
χρόνια...)
Με μεσον το πηρες ;

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

19/07/2008, 12:51:20
Με στέλνεις με στέλνεις, με παρασέρνεις...
Καλά ρε φίλε, ποιόν δουλεύεις; Το ίδιο λέμε
και το αρνείσαι από ...προκατάλειψη...
Αυτο που λες λέω: Λεπτή γραμμή λεπτό κενο,λεπτή γραμμή
λεπτό κενό. Είναι στην αρχή, στη μέση και στο τέλος κάθε
κωδικού και πάντα...Είναι το 6,6,6...
19/07/2008, 13:24:32
Barcode με κρυμμένο το 666 του Αντιχρίστου, τσιπάκια και εμφυτεύματα για υποταγή συνειδήσεων...

Πολύ Λιακοπουλίλα βρώμισε το τόπικ...

Η όλη μπαρουφολογία για σύνδεση του "σατανικού" 666 με πτυχές της σύγχρονης τεχνολογίας ξεκίνησε από τα συνωμοσιολογικά βιβλία της Αμερικανίδας προτεστάντισσας Mary Stewart Relfe και βρήκανε ευρεία απήχηση σε κύκλους φονταμεταλιστών χριστιανών των ΗΠΑ και όχι μόνο. Δηλαδή οι παρόμοιες θεωρίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και υιοθετούνται κυρίως από φονταμενταλιστες ορθοδόξους όπως παλαιοημερολογήτες, ορισμένους μοναχούς και λοιπούς ορθόδοξους sci-fi συγγραφείς σαβουροβιβλίων και τηλεπακέτων-σακέτων για το χάραγμα και το 666, αποτελούν κακέκτυπα μιας υστερίας που ήρθε εξ'Αμερικής.

Σχετικά με το μύθο
http://www.snopes.com/business/alliance/barcode.asp
(αν και τεκμηριωθηκε επαρκώς παραπάνω)

Προφανώς αν ο αριθμός του θηρίου ήταν οποιοδήποτε άλλο νούμερο, οι λάτρεις της εσχατολογικής συνωμοσιολογίας θα το ανακάλυπταν οπωσδήποτε κάπου αλλού...π.χ. σε ονόματα πολιτικών, στα χαρτονομίσματα κτλ...

Lost in Necropolis

La ville de la mort

19/07/2008, 13:36:06
quote:
Καλά ρε φίλε, ποιόν δουλεύεις; Το ίδιο λέμε
και το αρνείσαι από ...προκατάλειψη...

Οχι δεν λεμε το ιδιο .
quote:
Αυτο που λες λέω: Λεπτή γραμμή λεπτό κενο,λεπτή γραμμή
λεπτό κενό
Αυτο με την εντονη γραφη στο [6] ειναι μεγαλο κενο ! Στην αρχη εχουμε τρεις αριθμιτικες πληροφοριες διοτι η αμεσως επομενη ανηκει στον πρωτο αριθμο που ακολουθει , το ιδιο συμβαινει και στο τελος με την διαφορα οτι ειναι αναποδα . Καθε αριθμος λοιπον αποτελειτε απο τεσσερις αριθμητικες πληροφοριες ενω οι αρχικες γραμμες ασφαλειας απο τρεις αριθμητικες πληροφοριες και δεν απεικονιζουν αριθμους ... επιτελους ... ειναι απλο ... ασε τα παραμυθια σου . Αυτο που κανετε ολοι εσεις ειναι αλλη μια πρακτικη χειραγωγησης του χριστεπωνυμου πληθους και οχι μονο .

Και επειδη απ΄οτι βλεπω εισαι δεσμιος των αντιληψεων του ιερατειου και δεν μπορεις να "ξεφυγεις" απο τα δογματικα καλουπια , δειξε μου στο παρακατω απλο barcode τα εξαρια που διατεινεσαι :

quote:
Είναι το 6,6,6...

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ

19/07/2008, 13:36:24
...Φυσικά το γεγονός ότι δεν το αλλάζουν
και τοκρατούν όπως έχει, είναι τυχαίο... Όπως
επίσης τυχαίο είναι ότι πλέον γίνεται εμφύτευση, ή ότι όλα
αποκτούν βιοτσίπ, όλα θα είναι με το bar code... Τι σύμπτωση
κι αυτή ρε παιδίμου!!!
19/07/2008, 13:46:44
quote:
επίσης τυχαίο είναι ότι πλέον γίνεται εμφύτευση, ή ότι όλα
αποκτούν βιοτσίπ, όλα θα είναι με το bar code...
Βρε συ , ακομα και το βιοτσιπ στην συσκευασια του εχει bar code !

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ