ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.1 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

pantelis130 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
07/12/2011, 12:18:58
Παιδιά υπάρχει ο ταπεινός, υπάρχει και ο σεμνός.
Ο ταπεινός έχει την νοοτροπία του δούλου.
Προσκυνά εκείνους που θεωρεί ανωτέρους του και απαιτεί να τον προσκυνούν εκείνοι που θεωρεί κατωτέρους του.
Ο σεμνός είναι ο αξιοπρεπής που δεν προσκυνά κανέναν, αλλά δεν δέχεται να τον προσκυνά κανείς.

Σε ποία κατηγορία νομίζετε ότι περιλαμβάνεται ο Τέως;

Μάλλον ρητορική ερώτηση, ε;

Edited by - Αίολος on 07/12/2011 12:33:20

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 12:40:06
Γεια σας παιδιά

Λοιπόν, σας προτρέπω σε αυτά τα links, καθώς σκεφτόμουν ότι, θα ήταν πολύ σωστό από την μεριά μου
να διασταυρώνω σιγά σιγά αυτά που σας έχω αναφέρει και νομίζω ότι θα ήταν καλό να ξεκινήσω με αυτά τα δυο links
τα λέμε......
http://es.wikipedia.org/wiki/Nueva_Acrópolis
http://asurayasura.blogspot.com/

Δυστυχώς δεν είναι όλα στα αγγλικά, αλλά μπορείτε να κάνετε αυτόματη μετάφραση από google

07/12/2011, 13:27:18
Το 1988, Livraga δικάστηκε στην Ισπανία για παράνομη κατοχή όπλων από το Τρίτο Τμήμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Μαδρίτης.

Μια έκθεση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο 1984 συντάχθηκε από ευρωβουλευτής των Συντηρητικών Richard Cottrell ( Cottrell Έκθεση ), η ένωση αυτή είχε χαρακτηριστεί ως μια ομάδα φασιστική και παραστρατιωτικών.

07/12/2011, 13:54:35
quote:

Νικόμαχος...<< Αμαλία

Δεν θέλω να πείσω κανέναν.

Εκρινες ότι πρέπει να επέμβεις!
Καλώς έπραξες. >>

Έτσι μπράβο Νικόμαχε! Υποταγή στην εξουσία !!!
Σκύψε το κεφάλι και πες...σφάξε με Αγά μου να αγιάσω... Το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να είμαι κοντά Σου, να γράφω στο φόρουμ.

Άλλη μια μάχη που έχασες...

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
Αλλη μια μάχη που κέρδισα!!!

Υ.Γ.
Αν με ρωτήσεις γαρατζώτης γιάννης,τι εννοώ, τότε σημαίνει οτι είχα δίκιο για όλα όσα σου καταλογίζω!!
Σκέψου...!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 07/12/2011 14:03:55

pantelis1Μέλος
07/12/2011, 16:10:44

Αριστερά είναι το σύμβολο της Ν.Α

H φωτογραφία παρμένη από την σελίδα που σας έστειλα.

Η διαφορά των φτερών όπως μας εξήγησαν στην Ν.Α είναι: ότι τα φτερά του χιτλερικού συμβόλου, συμβολίζουν το ιδεώδες που εγκαθίσταται στον κόσμο (είναι ο αετός που προσγειώνεται στον κόσμο)

ενώ,

Όταν ο αετός έχει τα φτερά ψηλά όπως της Ν.Α, το ιδεώδες απογειώνεται (ξεκινά την εξάπλωση).

Edited by - pantelis1 on 07/12/2011 17:29:43

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣΝέο Μέλος
07/12/2011, 17:05:10
Μία παρένθεση εδώ: Το αριστερό σχήμα του αετού της ΝΑ αρχικά είχε δύο σβάστικες στα πόδια του (μία αριστερόστροφη κ μία δεξιόστροφη) αλλά αφαιρέθηκαν για "δημοσιοσχετίστικους λόγους" όπως αναφέρει ο Γαραντζιώτης αν θυμάμαι καλά στο βιβλίο του

07/12/2011, 20:23:34
Φίλε Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, τι σε ώθησε να διαβάσεις βιβλίο του Τέως;

07/12/2011, 20:43:40
Αίολος

quote:
Και να υπήρχε κάποιος IndustrialAngel, σίγουρα δεν θα δεχόταν "ανάκριση". Είναι μαθημένοι να διατάζουν και να μην λογοδοτούν.

Αυτό δεν ταιριάζει με το προφίλ της φιλοσοφικής οργάνωσης φίλε μου.

quote:
Αν ήταν ανακριβή τα στοιχεία που μας καταθέτει ο Παντελής, να είσαι σίγουρος ότι θα είχαν ξεσκιστεί να διαμαρτύρονται.
Είναι έξυπνοι. Δεν τους αρέσει να τραβούν την προσοχή δημόσια σε ζητήματα που "βρωμάνε".
Μας παρακολουθούν σίγουρα

Παράλογο;;;; Δεν απαντάει κανείς ΑΡΑ λογικό. Δεν πάει έτσι ρε σύ Αίολε, δεν είμαστε η χήρα του Λαζόπουλου. Αν μας παρακολουθούν ΟΦΕΙΛΟΥΝ να μιλήσουν, τα υπόλοιπα είναι εικασίες που κάνουμε. Επειδή δεν είναι αναγκαίο να ποντάρουμε στο γεγονός ότι μας παρακολουθούν και επειδή ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι το φόρουμ έχει συνεργαστεί μαζί τους ίσως είναι εφικτό να ζητήσουν να απαντήσουν εδώ.

Γιάννη Γαρατζώτη,

Γνωρίζεις κάτι για το Μακεδόνα και τη σχέση του με την οργάνωση; Μου φάνηκε ότι έκανες έναν τέτοιο υπαινιγμό

Macedon, εσύ ρε Κώστα την έχεις σχέση με τη ΝΑ;

07/12/2011, 20:48:21
Admin, ( για να μη ξεχνιόμαστε... ) δεν έχεις πει ούτε λέξη για την παρακάτω δημοσίευσή μου...<<Για αυτές λοιπόν τις ¨κοινότητες ανοιχτού και ελεύθερου διαλόγου¨, όσο και για τις ¨ανοιχτές δημόσιες συζητήσεις¨ που αναφέρεις στο επόμενο μήνυμά σου, έχω παρατηρήσει και γι αυτό σχολιάζω πως… για εμένα δεν είναι καθόλου μα καθόλου δημόσιες και πως οι κοινότητες, όχι μόνο του δικού σας φόρουμ, αλλά και όλων των άλλων φόρουμ που έχω γνωρίσει, δεν κάνουν κανενός είδους ανοιχτού , δημόσιου και ελεύθερου διαλόγου. Πιστεύω πως, όπως καταλαβαίνεις, έχει έλθει η στιγμή να εξηγήσω τις σκέψεις μου πάνω σε αυτό το θέμα. Έτσι λοιπόν σου λέω πως για μένα τα διάφορα φόρουμ μοιάζουν περισσότερο με κάποιο ιδιωτικό χώρο συνάθροισης ανθρώπων , με μια μεγάλη τζαμαρία στην πρόσοψή του και εξωτερικά μεγάφωνα ,ώστε να ακούγονται οι συζητήσεις των μασκαρεμένων θαμώνων. Έχει μια μεγάλη ταμπέλα απέξω , η οποία όμως έχει κρυμμένο το πραγματικό όνομα του ιδιοκτήτη και μέσα υπάρχουν άμισθοι ( ? ) μασκαρεμένοι υπάλληλοι, που στέκονται πάνω από τους θαμώνες και λογοκρίνουν κατά το δοκούν τις συζητήσεις τους .Σαν εργαλείο , για να κάνουν ότι κάνουν, οι μασκαράδες υπάλληλοι έχουν την ενυπόγραφη δήλωση των θαμώνων πως, συμφωνούν στους όρους του κρυφού ιδιοκτήτη του φόρουμ.
Έτσι λοιπόν , απ ότι βλέπουμε, η όλη συζήτηση δεν διεξάγεται σε δημόσιο χώρο, αλλά σε ιδιωτικό , μεταξύ μασκαρεμένων, ανελεύθερων (αφού υπόκεινται σε λογοκρισία) ιδιωτών και επομένως , κατ ουδένα τρόπο δεν μπορεί και δεν πρέπει να θεωρηθεί δημόσιος διάλογος.
Αν τώρα οι ιδιώτες αυτοί θεωρούν πως, αποτελούν κοινότητα, τότε ερχόμαστε στο σημείο που θα πρέπει να εξετάσουμε τον τρόπο οργάνωσης αυτής της κοινότητας. Είναι άραγε δημοκρατικός ? Γίνονται δημοκρατικές διαδικασίες για την εκλογή των ιεραρχικά ανώτερων ? Ή , μήπως, το σύστημα οργάνωσής της είναι άκρως αντιδημοκρατικό ?
Όσο τώρα, για τους υπογραμμένους όρους συμμετοχής… αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα. Αν το φόρουμ είναι δημόσιος χώρος, τότε δεν χρειάζεται κανενός είδους όροι για να συμφωνήσουμε. Αν όμως λειτουργεί σαν ένα κλειστό κλάμπ ιδιωτών, έ! Τότε μπορούμε , ίσως, να το δεχτούμε. Σε καμιά όμως περίπτωση δεν πρέπει να έχουμε την ψευδαίσθηση πως, βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο.
Ό χώρος του φόρουμ είναι , τόσο δημόσιος, όσο είναι και ο χώρος των εμπορικών κέντρων. Είδατε ποτέ σε κάποιο εμπορικό κέντρο, όσο μεγάλο και αν είναι, να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών ? Είδατε μήπως να σας μοιράζουν κάποιο έντυπο που να αναφέρει κάποιο δημόσιο πρόβλημα ? Είδατε κάποια αφίσα για κάποια κοινωνική δραστηριότητα ? Σίγουρα όχι! Είναι ένας ψεύτικος ¨δημόσιος χώρος¨! Μόνο δημόσιος δεν είναι δηλαδή.>>

πρώην αρχηγός ΝΑ Θεσσαλονίκης

07/12/2011, 21:01:06
quote:
Αν το φόρουμ είναι δημόσιος χώρος, τότε δεν χρειάζεται κανενός είδους όροι για να συμφωνήσουμε.
Χαααχαχα! Είσαι και αναρχικός κυρ Τέως μας!