- ΚΥΤΙΟ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ( ή πως να γκρινιάξετε ελεύθερα...) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
αυτο ειναι το δυσκολο.ολα τα υπολοιπα γινονται.

santaclaws is coming....to town!
Ξεκίνησα να τρώω στις 2.30 και τελείωσα στις 5!![]()
![]()
Μωρέ παϊδάκι και πάλι παϊδάκι...![]()
Που'ναι εκείνες οι καλές εποχές που μου καθάριζαν άλλοι το κουτσομουράκι...![]()
Γελάτε... σας βλέπω... μη γελάτε καθόλου!
Ελπίζω να μη σας χάλασα τον ειρμό της... γκρίνιας σας...![]()

quote:
Mπορούν τα κουτσομουράκια να μην έχουν τόσα κόκκαλα?
Δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι το παράπονό σου Avallon...
Τα κουτσομουράκια συνήθως τα καταβροχθίζω...ως έχουν...![]()
![]()
![]()
![]()
Αααργκ...ΟΥΓΚ!

quote:
Και βέβαια...καθ' όλη τη διάρκεια, να του επαναλαμβάνει και τη ΘΕΪΚΗ ΦΡΑΣΗ ΓΑΡΔΕΛΗ!!!!!ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗ DAGON
Παρών!
ΧΕΧΕ, βλέπω ότι σας άρεσε.![]()
Avallon το κοινό αποφάσισε, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά την πρότασή μου σχετικά με τον τίτλο του θέματος.![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Mπορούν τα κουτσομουράκια να μην έχουν τόσα κόκκαλα?Ξεκίνησα να τρώω στις 2.30 και τελείωσα στις 5!
quote:
Μωρέ παϊδάκι και πάλι παϊδάκι...
quote:
Γελάτε... σας βλέπω... μη γελάτε καθόλου!

quote:
Τα κουτσομουράκια συνήθως τα καταβροχθίζω...ως έχουν...
Tσ..τσ.τσ... άντρες... ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!![]()
![]()
Τι θα λέγατε να αφήνουμε τότε και τα λέπια επάνω?
Ετσι για να μην ταλαιπωρούμαστε οι άμοιρες νοικοκυρές με το καθάρισμα.
Ούτως ή άλλως όλα τα σφάζετε όλα τα μαχαιρώνετε...![]()
![]()
Πως το λέει η λαϊκή παροιμία?
"O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει"![]()
![]()

quote:
Tσ..τσ.τσ... άντρες... ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!!!
I KNEW you'd say that...![]()
quote:
Τι θα λέγατε να αφήνουμε τότε και τα λέπια επάνω?
Ετσι για να μην ταλαιπωρούμαστε οι άμοιρες νοικοκυρές με το καθάρισμα.
Εγκώ μαζί σου Avallon...
Conan στοπλευρότηςελληνίδαςνοικοκυράς mode...(που θα 'λεγε κι ο ηγέτης DAGON) ![]()
![]()
![]()
![]()

Δυστυχώς πρωί πρωί είχε ο άντρας μου τη "φαεινή" ιδέα να κάνουμε το Χριστουγεννιάτικο budget για να δούμε τι θα μας μείνει από το περιβόητο δώρο....
Ελα όμως που κάτι δε πάει καλά στην όλη φάση...
Αφού έκανα άθροισμα ασφάλεια αυτοκινήτου,σήμα κυκλοφορίας,ασφάλεια ιατροφαρμακευτική και ξεχρέωμα πιστωτικής (η οποία είναι η τελευταία που μου έμεινε και υποσχέθηκα στον εαυτό μου όχι μόνο να την ξεχρεώσω αλλά και να την κλείσω μέχρι τέλος του έτους) το ποσό που έβγαινε υπέρβαινε το χριστουγεννιάτικο δώρο!!![]()
![]()
Ετσι λοιπόν φέτος το μόνο δώρο που θα ανταλλάξουμε θα είναι η αγάπη μας αφού ο μισθός μόλις καλύπτει τα πάγια μηνιαία έξοδα ΔΕΚΟ,ενοίκια, κοινόχρηστα κλπ κλπ.![]()
Σας γείωσα πρωί πρωί?
Εγώ να δείτε πόσο γειώθηκα... ειδικότερα όταν σκέφτηκα ότι εκεί έξω ζούνε κάποιοι συνταξιούχοι που ούτε τα φάρμακά τους δεν έχουν να πάρουν... και κάποιες οικογένεις που το χριστουγεννιάτικο δώρο δεν φτάνει ούτε για να ξεχρεώσει την πιστωτική μου...![]()
Και εμείς οι Νεοέλληνες καθόμαστε εδώ και κοιτάμε τους χλεχλέδες που μας κυβερνούν ανήμποροι να πράξουμε οτιδήποτε καλό για τον τόπο μας αφού οι επιλογές μας κυμαίνονται στο δίπολο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εκεί σταματούν!![]()
![]()
Εντάξει μη μου δίνετε σημασία... πρωϊνιάτικα σας έφτιαξα τη διάθεση... θα προτιμούσα να ήταν μεταμεσονύχτια η μουρμούρα μου αλλά δυστυχώς μόλις τώρα μου προέκυψε.
Φιλάκια![]()

Αλλά έχεις δίκιο...Κι εγκώ πάλι μαζί σου...
quote:
Και εμείς οι Νεοέλληνες καθόμαστε εδώ και κοιτάμε τους χλεχλέδες που μας κυβερνούν ανήμποροι να πράξουμε οτιδήποτε καλό για τον τόπο μας αφού οι επιλογές μας κυμαίνονται στο δίπολο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εκεί σταματούν!
Απρόθυμοι ίσως; ![]()

quote:
Απρόθυμοι ίσως;
Ωραία... άντε και προθυμοποιήθηκα να ξεκολλήσω από το δίπολο αυτό... (τι δίπολο δηλαδή...όλοι μαζί τα τρώνε...)
Eσύ δηλαδή τι θα πρότεινες να ψηφίσουμε?
Καρατζαφέρη?![]()
![]()
...ή μήπως τους οικολόγους γυμνιστές με αρχηγό εκείνο τον ξεμωραμένο που το παίζει Playboy?![]()
![]()
![]()

(Ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά ούτε και βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω!)
Λες κάτι πολύ καλό όμως...
quote:
μέχρι τότε μαύρο!
![]()
![]()
Αλλά μήπως τη χοντραίνουμε πολύ την κουβέντα; ![]()

ΦΙΛΗ Avallon ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ?????
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ,ΣΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.....
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΟΔΕΨΕΙ...
ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Μα τι θα πει ο κόσμος αν κάνουμε κάτι τέτοιο;;; ο κοινωνικός μας περίγυρος;; οι φίλοι, πως θα κάνουμε καινούριο κύκλο στο χωριό;;;; Και τα παιδιά που θα πάνε σχολείο;;;
Αστείες δικαιολογίες που έχω ακούσει ουκ ολίγες φορές. Η απάντηση κοινότυπη κάτσε να πεινάς στην πόλη αλλά θα έχεις και σχολείο για τα παιδιά και φίλους... μπορεί να φας αυτούς όταν δεν θα έχεις τίποτε άλλο πέρα από χρέη που θα σε πνίγουν στην προσπάθειά σου να γίνεις το ίδιο καταναλωτικός με τον πλουσιότερο φίλο ή γείτονα.
Και αν αναρωτηθεί κάποιος για το τι δουλειά μπορεί να βρει ένας 45χρονος στην επαρχία η απάντηση είναι εξίσου απλή. Ενας 45χρονος που ψάχνει για δουλεια στην Αθήνα είναι κατά πάσα πιθανότητα ανειδίκευτος εργάτης, ξέρετε πόσοι οικονομικοί μετανάστες δουλεύουν ως ανειδίκευτοι εργάτες στην επαρχία, στα χωράφια και τι περιουσία έχουν καταφέρει να κάνουν μέσα σε 3-4 χρόνια;;;
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, εμείς και οι μετανάστες το ίδιο δεν γίνεται. Εμείς είμαστε ο περιούσιος λαός και δεν μπορουμε να ειμαστε ίσα κι όμοια με αυτους...
Πριν παραπονεθούμε για την οικονομική μας κατάσταση ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας και ας δουμε τι πραγματικά έχουμε ανάγκη και τι όχι.
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, κι ακόμα κι αυτό που λές οτι βρίσκουν δουλειά ως ανιδείκευτοι εργάτες, να σου θυμίσω οτι κανείς δεν σε παίρνει αν δεν έχεις πείρα, ή έστω τις απαραίτητες γνώσεις. πχ πώς να σε πάρει ο άλλος για χτίστη όταν δεν έχεις ξαναχτίσει στην ζωή σου! Στην Αθήνα ο άντρας μου βρήκε δουλειά σε ένα συνεργείο εργατών, παρόλο που δεν ήξερε την τύφλα του, γιατί ήταν συνεργείο, και τους ζήτησε να του δώσουν την ευκαιρία για ένα μήνα. Στην επαρχία δεν δουλεύουν συνεργεία, πάς εσύ κι άντε άλλοι δύο, οπότε δουλειά δεν θα έδινε κανείς...
Μήν βιαζόμαστε λοιπόν να θεωρήσουμε οτι έχουμε βρεί την λύση...
Ξέχασα να σας πώ οτι επίσης προτιμούν να δίνουν δουλειά σε δικούς τους παρά σε έναν ξένο απο την Αθήνα! Ετσι εγώ μόνο ως σερβιτόρα κατάφερα να βρώ δουλειά (ανάθεμα τα πτυχία μου, που παραλίγο να τα δώσω στις κότες!), και εκεί που πήγα να χαρώ ανακαλύπτω οτι το μαγαζί δεν σέρβιρε μόνο καφέ! Επρεπε να σερβιριστώ και του λόγου μου...
Αν καταφέρεις να πάρεις καμμία επιδότηση για δική σου δουλειά (αγρότης, μελισσοκόμος, ή δεν ξέρω τί άλλο), τότε τράβα, κι όλα... μέλι γάλα. Αλλιώς....ξουουουουουουουου!!!!! Αθήνα και πάλι Αθήνα!!!!!!!
Ελπίζω να έγινα κατανοητή!
Και κάτι που μου διέφυγε! Κανείς οικονομικός μετανάστης στην επαρχία δεν είναι ανειδίκευτος, με την έννοια οτι είναι ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, κι έχουν γνώσεις για πολλές δουλειές χειρονακτικές! Ακόμα κι αν έρθει κανένας στραβός θα έρθει σε συγγενή που θα έχει ήδη δουλειές και θα του την μάθει. Εμείς έχουμε έναν Αλβανό που σου χτίζει μάντρα με ξερολιθιά μέσα σε λίγες μέρες ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Υπάρχουν μάστορες που χτίζουν με πέτρα, που στην Ελλάδα έχει πεθάνει ο 'κλάδος'...
Κοινώς, είναι πολλές οι παράμετροι και θέλει πολύ μελέτη πρίν κάνει κανείς το μεγάλο βήμα, γιατί δεν είναι απλά βήμα, είναι ΑΛΜΑ, σας το λέω εκ πείρας, και γυρνάς στο τέλος πίσω με την ουρά στα σκέλια και βγάζοντας αισθήματα αγάπης όχι μόνο για τους Αθηναίους, αλλά και για τις πολυκατοικίες ακόμα. Μόνο την ασφαλτο που δεν φιλάγαμε όταν ήρθαμε...
Χαίρετε
Edited by - Pagwna on 12/12/2005 08:49:53
GDS1 πίκρα μεγάλη να δουλεύεις σε οικονομικές υπηρεσίες και μάλιστα πολυεθνικής, στο τέλος του χρόνου. Κατά τ΄άλλα μιά χαρά είσαι, τουλάχιστον μπορείς να συνεννοηθείς με τον κόσμο. Τώρα για τον τύπο με τ΄αυγά τι να πω, κάφροι υπάρχουν παντού.
Γλώσσα ίδια....;;;;;; χαχαχαχαχαχα...
Λοιπόν είμαι στο Reporting και Controlling δεν μπορείς να καταλάβεις....ζητάω τις αποσβέσεις παγίων και μου απαντάνε του 11, 12, 13 ή 14;;;;;;;......
Avallon
GDS1 δε πας καμμιά εκδρομούλα το ΣΚ να ξεκουραστείς?
Δεν πρόλαβες την απάντηση μου....τον έγραψα κανονικά και δεν έγινε και τίποτα.....
Το νέο φόρουμ που άνοιξε περι των προφητειών στο invisionplus.net απο τα παιδιά εδώ με κλείδωσε απ’έξω......μπουαχαχα.....
Τους την έσπασα.....ρε κάτι παιδάκια όταν πάρουν λίγο δύναμη στα χέρια γίνονται φασιστόμουτρα....πολλές σφαλιάρες όταν ήταν μικροί.......ίσως και τώρα που μεγαλώσαν
Αμήν
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
και εκεί που πήγα να χαρώ ανακαλύπτω οτι το μαγαζί δεν σέρβιρε μόνο καφέ! Επρεπε να σερβιριστώ και του λόγου μου...
Σοβαρά????? Α, τους αλήτες!!! Που είπαμε ότι είναι αυτό το μαγαζί να πάω να τους μαλώσω;
Edited by - me
Με τον πόνο μου παίζεις!!! ,
Και καλά να ήταν ξενυχτάδικο, να ψιλιαστώ τί γίνεται! Μα σε καφέ μέσα στο χωριό!!!!!?
Θα σου στείλω προσωπικό mail με όλα τα στοιχεία του καφέ, μαζί με τον χάρτη της περιοχής! Αλλά θέλω ποσοστά (κάτι έμαθα κι εγώ απο business στο country side) :pppp
Ποσοστά??? Α, παραγίναμε Ευρώπη μου φαίνεται. Πάνε οι παλιές καλές εποχές που δίναμε δωρεάν πληροφορίες... Οφείλω να πω ότι με παρεξήγησες όμως. Εγώ από απλό εδιαφέρον ρώτησα και το τονίζω αυτό!!!
Edited by - me