ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ελληνες.Ο εκλεκτος λαος (Ενα θέμα ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Vagelis47 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
09/12/2004, 00:49:57
Ευάγγελε

Σκοπός τού διαλόγου είναι να μάθουμε, μετέχοντες και μη, κάτι που ίσως δεν ξέρουμε, με επαρκή τεκμηρίωση και όχι να επιβληθούμε ο ένας στον άλλον.
Αυτό που μας κάνει καλλίτερους είναι ένας καλός αντίπαλος (αντίπαλος, ΌΧΙ εχθρός).
Χωρίς πρόκληση δεν ξεβολευόμαστε να ψάξουμε.
Προκάλεσα κάπως έντονα, λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου, αλλά είχαμε αποτελέσματα.
Χωρίς την παράθεση των αποσπασμάτων μου και χωρίς την διάθεση αμφισβήτησης, δεν θα έψαχνε ο RES(jank)95
να βρεί την πηγή μου και να την θέση στην διάθεσή μας, ώστε να μπορεί να μπεί στην ιστοσελίδα οποιοσδήποτε και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, για παράδειγμα.
Ο ΔΩΡΙΕΥΣ μου έδωσε κάποια στοιχεία που δεν τα γνώριζα.
Το ίδιο και κάποια άλλα μέλη.
Η αμφισβήτηση είναι η αρχή της γνώσης.
Δεν τα ξέρω όλα, αλλά είμαι φιλομαθής και θέλω κάποια τεκμηρίωση για να δεχθώ κάτι.
Αυτό για το "βάσανο" για παράδειγμα.
Που το βρήκες γραμμένο;
Επίσης δεν έδωσε κανένας κάποιον κοινά αποδεκτό ορισμό τού Ελληνα.
Ισως θα έπρεπε ν' αφήσω την συζήτηση να πάρει άλλον δρόμο εξ ίσου ενδιαφέροντα (Krisnna), γι' αυτό είναι η τελευταία φορα που επιμένω σε κάτι που συζητήθηκε κατά κόρον, αλλά χωρίς κατάληξη.

Σεμνά Αίολος

EκήβολοςΜέλος
09/12/2004, 21:24:32

Βαγγέλη: ήθελα μόνο να ξεκαθαρίσουμε πως η δουλεία στην αρχαία Ελλάδα είχε τελείως διαφορετική σημασία απ΄ότι η σκλαβιά στα μετέπειτα χρόνια.
Σχετικά με το ήθος, είναι ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή.
Κάθε σύγκριση με τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο, νομίζω, είναι καρπαζιά στον σημερινό πολιτισμό μας.

quote:
Η λέξη "όργανον" χρησιμοποιήθηκε απ΄τον Αριστοτέλη επίτηδες για να υποβαθμίσει τον ανθρώπινο χαρακτήρα του δούλου, παρομοιάζοντάς τον με αντικείμενο.

Όργανο ονομάζουμε κάθε μέσο ή πρόσωπο που χρησιμοποιούμε για την επίτευξη ενός σκοπού.
Εξ΄ού και ''όργανον της τάξεως''. Πιστεύεις πως χρησιμοποιήται χλευαστικά;

ακατανόμαστος95:

quote:
Σε ολόκληρη την ελληνική γραμματεία το όνομα Φιλήμων εμφανίζεται μόνο μία φορά: στην προς Φιλήμονα επιστολή του Παύλου.

Αμάν πια παντογνώστη. Σου έχω ξαναγράψει πως δεν φταίει η ημιμάθειά σου για το ανθελληνικό μένος που σε διακατέχει. Βγάλε όλο τον αρρωστημένο κόσμο του μυαλού σου βρίζοντας και λοιδορώντας, γράψε μας για ******* και για πίπες αφού δεν σε μαζεύει κανείς καλά κάνεις.
Μή το παίζεις όμως και γνώστης της Ελληνικής γραμματείας, αυτό είναι ύψιστος ύβρις.

ΔΩΡΙΕΥΣΜέλος
10/12/2004, 01:58:57
ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΕ :

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΝ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΠΗΓΕΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ,
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΟΥ.

ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΛΛΑ……..ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ.
ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ;

ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ FORUM ΔΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΝ ΚΑΝΕΝΟΣ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ «ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ» ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ .

Η Ελλάδα είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία, και αυτό σημαίνει μερικές φορές τη λήψη αποφάσεων που είναι εναντίον της θέλησης του λαού, χωρίς απαραιτήτως αυτό να σημαίνει ότι είναι εναντίον των συμφερόντων τους.

Και πάλι, αυτό δε σημαίνει ότι η λήψη αποφάσεων χωρίς την άμεση συμμετοχή του λαού είναι και αντιδημοκρατικές. Το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων όντως διαχειρήσθη ριχοκίνδυνα από τον Μητσοτάκη αλλά κατά κανόνα η λήψη αποφάσεων στις δημοκρατίες δεν απαιτεί την άμεση εμπλοκή του εκλογικού σώματος.

-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ-

ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΔΗΜΟΚΡΑΤΗ
ΟΥΜΑΝΙΣΤΗ
ΥΠΕΡΜΑΧΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ (που το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, δεν έχομε να χωρίσουμε χωράφια)
ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ………..
ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ : δε σημαίνει ότι η λήψη αποφάσεων χωρίς την άμεση συμμετοχή του λαού είναι και αντιδημοκρατικές
ΤΡΕΜΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (που δεν το βλέπω, εκτός και αν έχεις στρωμένη δουλειά. Γιατί η ανεργία έχει φτάσει σε τρομερά νούμερα, τέτοια, που υπάρχει νέο κύμα μετανάστευσης, διαφορετικού τύπου αυτήν τη φορά. Μεταναστεύουν οι εγκέφαλοι. Ιατροί, Δικηγόροι, Οικονομολόγοι και έγινε και σχετική πρωινή εκπομπή υψηλής τηλεθεάσεως σε γνωστό κανάλι προ ημερών. Λογικό να μην το γνωρίζεις διότι βρίσκεσαι μακριά)
ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ, (εκτός βέβαια από τους έχοντες, διότι αυτοί κερδίζουν ακριβώς επειδή επικρατεί αυτό το χάος και η ανασφάλεια) Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΣΕ…. ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ. ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ (να δούμε τότε αν θα σου αρέσει που θα είσαι μέσα στον χορό).
ΚΑΙ ΟΛ' ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΞΕΡ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ ΕΙΝΑΙ……………

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΑΙ ΥΠΝΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ,
ΑΣ ΚΑΝΟΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ :

ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΘΑΛΗΣ.

ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΟΤΙ…. Ή ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ.
ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΝΑ ΜΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(είναι μια αρχή).
………Ή ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
(όσοι στερούνται χρημάτων στην Ελλάδα δεν μπορούν να σπουδάσουν, οπ!! Δωρεάν παιδεία είπαμε;;)
ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ…

ΕΑΝ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ.
Ή ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΓΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ (όπως η πλειοψηφία της νεολαίας), ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΜΑΘΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ πχ. ΝΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΔΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΛΕΞΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

ΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΘΕ.
ΚΑΤΙ ΕΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΤΙΣ 8/12/1974........ ΕΓΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
HOMEWORK : ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ.

ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΣΥΡΘΗΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ (…….) ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !!

ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΝΑ, κτλ. κτλ.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ...... Η ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ... ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ "ΧΟΡΟ".
Ή ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΛΕΩΝ.

ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΜΗ.

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ.
ΑΘΛΙΕΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ…
Η ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΗΤΟΡΑ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΝ DIMO KRAT ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΕΝΤΟΝΙΑΝ, ΤΟΝ ΙΣΚΕΝΤΕΡ.
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ……

ΟΠ!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;; ΚΑΤΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ…

Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ,
ΑΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ (ΤΙΜΗ)

ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ (ΑΜΕΜΠΤΟΣ)

ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΜΙΛΛΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΦΙΛΑΛΗΘΗΣ, ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ….
ΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ : Who needs Greek?, Simon Goldhill, 2002.
ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ; ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΡΙΤΖ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΜΙΣΙΓΚΑΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…. pay him a visit.
ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ!! ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΗ.
ΣΤΑ ΕΔΩΣΑ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ, ΤΟΤΕ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΟΥ.

ΟΣΟ ΔΙΑ ΕΜΕ... ΝΑΙ ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ………. ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.
«ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ»

Μη ψεύδου, αλλ’ αλήθευε.
ΣΟΛΩΝ ΕΞΗΚΕΣΤΙΔΟΥ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΦΗ

kynikosΜέλος
10/12/2004, 02:13:49
Εκήβολε,

Αντί να βρίζεις τον "ακατανόμαστο" επί προσωπικού επιπέδου, πράξη η οποία σε κάνει να φαίνεσαι χειρότορός του, γιατί δεν παραθέτεις κάποιο κείμενο που να αποδεικνύει οτι εχει κάνει λάθος, να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι που μας ενδιαφέρει το θέμα...

Κ

think4alluΜέλος
10/12/2004, 04:43:08
Mόνο την πρώτη φράση της Οδύσσειας να αναφέρει , σου φτάνει kynikos.
Μην τα ζαλίζουμε πολύ τα πράγματα και γινόμαστε αγγλοφαιδρούχοι.
Φτάνει πιά!!!!

10/12/2004, 15:16:32
Kynikos

Μόνο τα Ελληνικά του Εκήβολου ξέρεις να διαβάζεις εσύ;
Τι πρέπει να κάνει κατά την γνώμη σου;
Να ξαναγράψει ότι έχει ήδη γραφτεί;
Των ΑΛΛΩΝ δεν μπορείς να τα διαβάσεις;
Μάλλον έχεις επιλεκτική γνώση των Ελληνικών... (παρωπίδες θα έλεγε κάποιος κακεντρεχής)
Το ότι οι RES95 και ο Vagelis δεν έχουν παραθέση ΟΥΤΕ ΕΝΑ (ολογράφως ΟΥΤΕ ΕΝΑ) κείμενο για να στηρίξουν τους ισχυρισμούς των, δεν σου λέει τίποτα;
Μήπως θα έπρεπε να βγάλεις έστω και την μία οφθαλμοκαλύπτρα;

Αϊ σιχτίρι πιά! Φτού! Πάλι συγχίστηκα...

junk95Μέλος
10/12/2004, 15:56:57
quote:

Mόνο την πρώτη φράση της Οδύσσειας να αναφέρει , σου φτάνει kynikos.

"Άνδρα μοι ένεππε Μούσα πολύτροπον, ος μάλλα πολλά πλάγχθη";

Real stupidity beats artificial intelligence any time. -- Terry Pratchett

CottusΜέλος
10/12/2004, 16:05:18
Καλησπέρα
επίσης και στον Αισχίνο ανφέρεται ότι ένα δούλος έιχε την οικονομική άνεση να σπιτώσει ελέυθερο πολίτη (Πιττάλακος-Τίμαρχος).

Δίαβασα από κάποιους να κατηγορούν υους προγόνους μας ,ότι δεν έδιναν πολιτικά δικαιώματα στους δούλους. Αστείο επιχείρημα θα έλεγα.Ο δούλος δεν ήταν πολίτης για να έχει πολιτικά δικαιώματα αλλα ούτε δούλος με την εννοια που επικράτησε αργότερα χάρη στους ευρωπαίους αλλά και νωρίτερα με τους πέρσες . Πολλοί δούλοι είχαν οικονομικη ελευθερία πόλλοι κερδίζαν την ελευθερία τους (απελέυθεροι)αλλά πότε δεν κέρδιζαν πολιτικά δικαιώματα.

Να θυμίσω ότι τα πολιτικά δικαιώματα τα έχαναν και πολίτες οπότε δεν αποτελει ρατσιστική μεταχείρηση ως προς του δούλους.

Αλήθεια ο Αριστοτέλης δούλος του Φιλίππου δεν ήταν μέχρι να απελευθερωθεί απο τον Μ.Αλέξανδρο. Αν κάνω λάθος διορθώστεμαι.

kynikosΜέλος
10/12/2004, 16:19:40
think4allu:
quote:
Μην τα ζαλίζουμε πολύ τα πράγματα και γινόμαστε αγγλοφαιδρούχοι.
Να σου πὠ, λίγο Αγγλική νοοτροπία μόνο καλό θα σου έκανε.
Θα σε βοήθαγε να αισθάνεσαι πιο ασφαλής μες στον ίδιο τον κόσμο.
Λιγότερο βασισμένο σε παραμύθια για την στίριξη της ύπαρξής σου.
Λιγότερο μονοδιάστατο, λιγότερο FLAT, που έλεγες...

Ποιός είναι πιο σημαντικός, κατα τη γνώμη σου;
Εσύ, ή οι πρόγονοί σου;

think, εφάρμοσε την ελεύθερη σκέψη που ισχυρίζεαι οτι σου αρέσει.
Δεν χρειάζεται να βασίζεσαι σε φαντάσματα για να είσαι ωραίος.

Από οτι βλέπω, κάποιος εκεί στο Έλλαντα, σας βρήκε εύπιστους και σας ξεμυαλίζει με ιδέες τὐπου "όποιος δεν φαντάζεται μυθικούς προγόνους υστερεί", δεν φαντάζομαι να είστε τοσο μαλ αφελείς να το πιστεύετε...

Αιολός:

quote:
Αϊ σιχτίρι πιά! Φτού! Πάλι συγχίστηκα...
Συγχίτηκες γιατει σε διέπει μια βαθειά ανασφάλεια. Δεν χρειάζεται Αίολε, βάλε να πνεύσει και κανένα δροσερό αεράκι.

Μην περιμένετε από σκιές του παρελθόντος να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για πάρτη σας.

junk95, δεν σε κατάλαβα, ο Φιλήμων το είπε αυτό το "άνδρα μοι έννεπεν," ;;
Τί εννοεί ο think4allu?
Ή απλά βιάστηκε πάλι, και δεν διαβασε την ερώτηση...

ΔΩΡΙΕΥΣΜέλος
10/12/2004, 16:20:19
ΑΣΤΟΥΣ ΑΙΟΛΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΠΛΕΩΝ.

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

www.geocities.com/makedonia007/

lencolasΜέλος
22/10/2003, 22:40:33
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!
ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΟ "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ"!!!
ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΡΕ ΑΤΜΑ?ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ?ΟΠΟΥ ΧΑΒΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,Ε?ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙ ΟΜΩΣ!
ΑΧ ΑΤΜΑ,ΑΤΜΑ....
ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ,ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΑΣΚΟΠΑ ΠΗΓΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΩ ΤΩΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..???
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ..
ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΑΥΤΗ..
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ..

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

22/10/2003, 23:35:06
μια σελιδα γεμισε...
οχι αλλη
παρακαλω...

το θεμα ειναι ομορφο...
καλη μου ΑΤΜΑ παμε παλι....

υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να συντονιστουν...
και να δονηθουν απο το θεμα...
παμε παλι...

μια ευκαιρια μονο

καινουργια σελιδα...
καινουργια αρχη...

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
23/10/2003, 02:38:18
...

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

23/10/2003, 04:22:44
...
Προσωπικά δε θέλω και ούτε (βεβαίως) ποτέ θέλησα το θάνατο της ΑΤΜΑ απο αυτή την όμορφη γωνιά του πνεύματος...
Θέλω και απαιτώ την κατανόηση της ΑΤΜΑ...
Το απαιτώ πηγαίνει στο ότι την γνωρίζω προσωπικά και ειλικρινά ώρες ώρες απορώ με κάποια στοιχεία που βγάζει...
Η Ατμούλα δεν είναι αυτά...είναι ΦΩΣ...και έτσι τη θέλω κοντά μου σε αυτό το χώρο...(μιλώ πάντα για μένα και όχι εξ' ονόματος άλλων, γι' αυτό και χρησιμοποιώ το πρώτο ενικό)

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

steelspringΜέλος
23/10/2003, 05:35:15
quote:
Ο υλικος κοσμος εχει τα παντα για την ανεση του οντος/
ετσι εχει και τις θεοτητες του...στον πλανητη της μουσικης!
χμ...σκεφτειτε το μεχρι να επανελθω...

μη βιαστειτε ν'απαντησετε ...

ΑΤΜΑ
"Χώνεις" μπερδεμένο θέμα, αφήνεις τον κόσμο να μυρίζει τα νύχια του προκειμένου να καταλάβει τι πράγμα ρωτάς, μιλάς μια γλώσσα που μόνο εσύ μπορείς να καταλάβεις, γκρινιάζεις όταν σε παρατηρούνε, και υποτιμάς την νοημοσύνη των συνομιλητών αποκαλώντας τους ανώριμους.

Διάβασε σε παρακαλώ αυτό:
"Με κάλεσε στη σφαίρα της γαλάζιας μαργαρίτας να της μιλήσω
για τον κόσμο μου .Ήμουν καλός και το ήξερα όμως γλυστρούσα άθελάμου στο κάλεσμα αυτού του γλυκού ανέμου ,
την γλυκιά θλίψη των χρωμάτων που είχα ντυθεί για όλο εκείνο τον
αιώνα...."
Ξέρεις πόσες τέτοιες μπουρδίτσες μπορώ να γράψω;
Εκατομύρια.......
Ξέρεις γιατί δεν το κάνω;
Ξέρεις γιατί δεν το κάνω και μετα να το βάζω σαν θέμα σε τόπικ;
Ξέρεις γιατί δεν το κάνω και μετά να το βάζω σαν θέμα σε τόπικ και να κατηγορώ τους συνομιλητές για ανωριμότητα;
Μήπως είναι θέμα ωριμότητας τελικά , που την επικαλείσαι χωρίς κάν να την υποψιάζεσαι;
Μήπως είναι θέμα σεβασμού προς τους συνομιλητές ;
Αισθάνεσαι την δονητική της λέξης "Σεβασμός";

ΓιώργοςΜέλος
23/10/2003, 19:01:31
OH...MY GOD THEY KILLED ATMA....

ΥOU BA***RDS..!!!
Γιώργος
....

steelspringΜέλος
24/10/2003, 03:44:52
Έβαψα τα χέρια μου με αθώο αίμα και με τρώνε οι τύψεις.

Ο θάνατος όμως αποσυμβολίζεται σε αναγέννηση μετα απο την κατάργηση του παλιού.
Ο "θάνατος" της προνύμφης είναι η αρχή της ζωής για μια υπέροχη πεταλούδα. είναι η μεταμόρφωση , η αναγέννηση , η συνέχεια της ζωής
κατα συνέπεια ο φόνος είναι πράξη αγάπης στην ίδια την ύπαρξη.
Γι`αυτό και επικαλούμαι την κατανόηση του σεβαστού δικαστηρίου και εκφράζω την αμέριστη εμπιστοσύνη μου για την ορθή κρίση του.

27/10/2003, 15:13:10
well..(υπαρχει μια παροιμια...."οποιος βιαζεται..σκονταφτει.."μα δε θα την σχολιασω)

η ψυχη μου αθανατη
+το εργο ατελειωτο...

Γιωργη αυτο για σενα....
http://www.cyberlink.ch/~koenig/bowie.htm

....blessings,Atma

"...and they live happily ever after"

MasvidalΜέλος
27/10/2003, 16:30:41
1η ΘΡΗΣΚΕΙΑ:Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ... ΚΟΝΟΜΑ (ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ).
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ:ΠΡΙΝΣ,ΜΑΝΤΟΝΑ,OZZY (ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΩ),MARILYN MANSON,METALLICA.... ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ...ΜΑΡΟΥΛΟΦΥΛΛΩΝ.ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.....

2η ΘΡΗΣΚΕΙΑ:Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΗΡΕΜΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ:STING,WHITNEY HOUSTON,DIAMANDA GALAS,ELTON JOHN ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ).

ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ESOTERICA.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,MASVIDAL.

Edited by - Masvidal on 27/10/2003 16:34:41

steelspringΜέλος
28/10/2003, 04:01:14
Δέν ήταν σκόνταμα καλή μου.
Ήταν άλμα καλοζυγισμένο με πλήρη επίγνωση των πιθανών συνεπειών.

Στο θέμα μας όμως.

quote:
2η ΘΡΗΣΚΕΙΑ:Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΗΡΕΜΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ:STING,WHITNEY HOUSTON,DIAMANDA GALAS,ELTON JOHN ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ).

Να προσθέσω και εγω στην ίδια θρησκεία τον Van Morrison , και να συμπληρώσω κάτι ακόμη .
Όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι έχουν και ένα άλλο χαρακτηριστικό , το ότι ο χρόνος τους δίνει την μουσική εξέλιξη και όσο "γερνούν" γίνονται και καλύτεροι , και προσφέρουν ακόμα καλύτερα πράγματα χωρίς να γίνονται γραφικοί επαναλαμβάνοντας τον εαυτό τους. Η αρμονική συμβίωση με το χρόνο.