- ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Οι επεπτοειδείς είναι της φαντασίας. Ο FOX 666 είναι πραγματικός.
Ναι,αυτό πιστεύω,οτι ο Αντίχριστος θα λέγεται Fox!Kαι δεν έχω διαψευστεί ακόμα,διότι δεν έχει ακόμα εμφανιστεί!!!
quote:
Notirk
-Βάζεις χέρι???
OXI δεν βάζω.
Δεν είδες τι είπε ο...γαϊδαράκος για κόκκινη?![]()
quote:
Χρισ.Ορθοδ.
Eλα,παραμύθια!Δεν τα πιστεύω αυτά!
Αντε Sesostris, να δώ θα τα καταφέρεις να ανοίξεις τα...κολημένα παράθυρα, χωρίς "αιολικές" επιπτώσεις?
Ο άνθρωπος δεν πιστεύει αυτά τα παραμύθια, αλλά πιστεύει τα άλλα, των γιδοβοσκών!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
αυτοι οι ''γιδοβοσκοί'' όπως τους αποκαλείς,μας άφησαν πίσω τους ανεκτίμητες γραφές και πνευματικά κειμήλια που χωρίς αυτά θα ήταν αδύνατον για τον άνθρωπο να σώσει την αθάνατη ψυχή του και να βρεθεί στον παράδεισο...Αρα,η προσφορά τους στην ανθρωπότητα,κρίνεται εξόχως σημαντική και ουσιώδης,σε αντιθεση με αυτή των....εξωγήινων!!!(Χαχαχα!)
quote:Ο Ιησούς είναι το ΠΑΝΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟ ΟΝ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, άρα δεν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες. Απλή συλλογιστική.
Πυρινε,
είναι αδύνατον να υπάρχουν σε άλλους πλανήτες νοήμοντα οντα,ουτε εξωγήινες οντότητες,ουτε καλλικάντζαροι,ουτε τίποτα,για τον απλούστατο λόγο οτι ο Ιησούς που είναι το ΠΑΝΥΠΕΡΤΕΛΕΙΟ ΟΝ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ,σαρκώθηκε και έγινε ΑΝΘΡΩΠΟΣ,δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο οτι ο άνθρωπος είναι η κορωνίδα της δημιουργίας και δεν υπάρχει σε άλλο πλανήτη η γαλαξία,κάποιο ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ απο αυτόν!Αν υπήρχε,δεν θα γίνονταν άνθρωπος,αλλα εκείνο,το ανώτερο απο τον ανθρωπο ον!Απλη συλλογιστική!
Και για να το πάμε παραπέρα, ούτε νεάτερνταλ υπήρχαν.
τι δεν μπορείς να καταλάβεις;;;Το θέμα είναι απλό!Ο άνθρωπος είναι το τελειότερο ον της δημιουργίας ολων των πλανητών,όλων των συμπάντων,όλων των γαλαξιών,για τον απλουστατο΄λόγο οτι ο ΘΕΟΣ έγινε ΆΝΘΡΩΠΟΣ και όχι κάποιο άλλο ον σε άλλο γαλαξία,που θα ήταν ανώτερο απο αυτόν!Αρα,με την ενανθρώπιση,μας δείχνει αυτό ακριβώς το πράγμα:Δεν υπάρχει αλλου ζωή,πουθενά!
quote:
Και σου λέω οτι εδώ στον πλανήτη που ζεις, υπήρχαν άλλα είδη ανθρώπων, σαν το δικό σου. Πρέπει να πάμε σε άλλο πλανήτη;
Δεν υπήρξαν άλλα είδη ανθρώπων,παρα μόνο ένα:το είδος του Αδαμ ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος και δημιουργήθηκε το 5508 π.Χ.
...Ο λόγος του μηνύματος , θα είναι σε τέτοια συχνότητα που θα εξασφαλίζει την πιστοποίηση ότι ο παραλήπτης που συντονίστηκε είναι δημιούργημα μας εξαγνισμένο.(Μετάνοια)
Μόνο οι εξαγνισμένοι γήινοι απόγονοι μας θα μπορέσουν να αποκαταστήσουν πλήρως τη μνήμη της ουράνιας καταγωγής τους και να εξασφαλίσουν για πάντα την εσωτερική ροή της ουράνιας δύναμης, δηλαδή τη σωτηρία …και αυτό για να το πετύχουν , θα χρειαστεί πολύς κόπος και πολλές θυσίες.
( επιστροφή του ασώτου και η σωτηρία).
Οι άλλοι από τους γήινους απογόνους μας που δε θα τα καταφέρουν, θα αθροιστούν με τους γηγενής γήινους …και μαζί τους θα αρχίσει η πνευματική τους εκπαίδευση και εξέλιξη από τους φωτισμένους πλέον γήινους απογόνους μας , οι οποίοι θα έχουν άμεση επαφή με εμάς και στήριξη στο δύσκολο έργο που θα αναλάβουν.
( αποκατάσταση της συνέχειας του θείου έργου της εξέλιξης )
Μήπως τα λέει ο Αλάτζε, απο τις Πλειάδες?
Ξέρεις φίλε μου θαλασσόλυκε, οι γιδοβοσκοί των χρόνων της βίβλου, θα μπορούσαν σήμερα να είναι οι εργάτες του φωτός και ο Μωϋσής, ο Αλάτζε.
Κάθε εποχή με τις δικές της μπαρούφες, ανάλογα την τεχνολογική εξέλιξη....!
Μην πέφτεις σε παγίδες, πέρα απο την αντιληπτική σου εμβέλεια.
Και πάνω απο όλα, μην με παρεξηγήσεις.![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Και ο μέγας Ησίοδος και ο μέγας Ηρακλής και ο μέγας Οδυσσέας όλοι τους διατελέσανε γιδοβοσκοί.
Οι Θεοί διαλέξανε γιδοβοσκούς.
quote:
notrik
Gianispseftis , χαίρομαι που τα ξαναλέμε.
Πολύ συγκρατημένο σε βρίσκω σε σχέση με τα παλιά...''κανονικά'' θα έπρεπε να μου τη πεις πιο χοντρά αν κατάλαβες ότι μιλάω για 50 χρόνια ασυνειδησί...όχι , μιλάω για κάποιο στηγμιαίο συμβάν που πιθανόν να συνέβη μεταξύ του 0 και του 50 της χρονολογίας μας.
Είναι δική μου σκέψη …αν συνέβη κάτι τέτοιο , πιθανολογώ να συνέβη χρονικά εκεί γύρω στη πεντικοστή…τότε που έγινε η επιφύτιση των αποστόλων.
Βρε μηχανικέ ξεμπάρκαρες?
Καλώς σε βρήκα φίλε μου!!
Σε ρώτησα για την “ασυνείδητη φυλή” της μεσογείου , της εποχής του Ιησού, μια και ακω πρώτη φορά αυτή την ιστορία
Σκέφτηκα πως εσύ που έχεις φάει όλα τα πελάγη και τις θάλασσες με το κουτάλι, μπορεί να έχεις κάτι τις νέο ακούσει
Τωρα που διευκρίνησες πως αναφέρεσαι στους αποστόληδες και τις “γλώσσες φωτιάς”, κατάλαβα το “πνεύμα” σου .
Καμία σχέση με την αρχική σου διατύπωση περί “απώλιας συνείδησης” τοπικά και χρονικά .
Ο μύθος αυτός είναι γνωστός , και δεν με ενδιαφέρει η έρευνα αυτού του.... θεολογικού “θαύματος” .
Δεν έχω χρόνο για τέτοια.
Αλλά ρε μπαγάσα , είσαι όλο εκπλήξεις.
Λες σε άλλο σου μήνυμα μεταγενέστερο ( δεν σε προφταίνω)
quote:
Και είπαν οι ουράνιοι δημιουργοί του Ανθρωπου….
Σε ποιον το είπαν ?
Στον Μωισή?
Και σύ πως το έμαθες?
quote:
Έχουμε ευθύνη , γιατί στη Γή υπάρχουν δύο είδη ανθρωπίνων όντων , η μία είναι δικό μας δημιούργημα και η άλλη είναι γνήσιο δημιούργημα του πλανήτη γη.
Το πρώτο είδος που εμείς δημιουργήσαμε έχει στο DNA του δικά μας γονίδια προχωρημένης εξέλιξης συντονισμένα με της δονήσεις της συμπαντικής δύναμης της αγάπης , ............................ ...........................................................................................................................................................................................................................................κλπ κλπ.
Αναφέρεσαι στους homo sapiens neanderthalensis και homo sapiens sapiens σαν τα υπαρκτά – τόν καιρώ εκείνο βέβαια - δύο είδη ανθρώπων , ή σε κάποια άλλα άγνωστα ανθρώπινα όντα?
quote:
Συνεχιζεται…..
Πριν πάμε στην συνέχεια , να διευκρινήσουμε αυτή την λεπτομέρια για τα δυο “ανθρώπινα όντα” , ώστε να καταλάβω και εγώ που είμαι του δημοτικού , για ποιο θέμα μιλάς .
Η περίπτωση αυτή δεν είναι θεολογική – όπως η άλλη με τις “γλώσσες” , αλλά βιολογική / επιστημονική και παρουσιάζει ενδιαφέρον η συζήτησή της.
Y.Γ
Η ...συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα!!!
Edited by - gianipseftis on 22/08/2013 19:40:19
quote:
Notirk, οι Εργάτες του Φωτός, τα λένε αυτα?Μήπως τα λέει ο Αλάτζε, απο τις Πλειάδες?
Ξέρεις φίλε μου θαλασσόλυκε, οι γιδοβοσκοί των χρόνων της βίβλου, θα μπορούσαν σήμερα να είναι οι εργάτες του φωτός και ο Μωϋσής, ο Αλάτζε.
Κάθε εποχή με τις δικές της μπαρούφες, ανάλογα την τεχνολογική εξέλιξη....!Μην πέφτεις σε παγίδες, πέρα απο την αντιληπτική σου εμβέλεια.
Και πάνω απο όλα, μην με παρεξηγήσεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
====================================================================Θα μπορούσες να κρατηθείς λίγο ακόμα Νικόμαχε…μου το χάλασες (για την ώρα)…πάντως να είσαι σίγουρος ότι τα περί αλατζάδων δε τα ξέρω μπιτ…και όσο για τις main stream ιστορίες για εξωγήινους … αυτές που κυκλοφορούν στο u-tube και στα blogs με αηδιάζουν μέχρι εμετού….δεν παίρνω πληροφορίες ούτε καν από βιβλία του είδους που θεωρούνται ‘’σοβαρά’’…γενικά δε παίρνω πληροφορίες από την αγορά…ούτε την φανερή ούτε κάποια κρυφή…τις υποψιάζομαι αμφότερες…από εκει ξεκινάει η αντιληπτική μου εμβέλεια…
Γι’αυτό και δε παρ-εξηγώ κανένα.
quote:
Οι Θεοί είναι οι εξωγήινοι.
Σαν τον υιό του Γιαχβέ, ένα πράγμα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Δεν υπήρξαν άλλα είδη ανθρώπων,παρα μόνο ένα:το είδος του Αδαμ ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος και δημιουργήθηκε το 5508 π.Χ.
ἐξῆλθε δὲ Κάϊν ἀπὸ προσώπου τοῦ Θεοῦ καὶ ᾤκησεν ἐν γῇ Ναὶδ κατέναντι Ἐδέμ. Καὶ ἔγνω Κάϊν τὴν γυναῖκα αὐτοῦ, καὶ συλλαβοῦσα ἔτεκε τὸν Ἐνώχ. καὶ ἦν οἰκοδομῶν πόλιν καὶ ἐπωνόμασε τὴν πόλιν ἐπὶ τῷ ὀνόματι τοῦ υἱοῦ αὐτοῦ, Ἐνώχ.
Γενεσις 4, 16-17
Φίλε Χριστιανέ Ορθόδοξε όπως φαίνεται δεν έχεις διαβάσει τη Βίβλο. Τόσο η βίβλος όσο και η αρχαιολογική σκαπάνη, καταρρίπτουν πανηγυρικά αυτά που πιστεύεις. Επειδή πρώτον πως είναι δυνατόν να είναι ο Αδάμ και η Εύα οι πρώτοι άνθρωποι, όταν απέναντι από την Εδέμ υπήρχε ολόκληρη πόλη, η Ναὶδ.
Και το κυριότερο πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεται η θρησκεία σου ότι οι πρώτοι άνθρωποι γίνηκαν το 5508 παχχ, όταν υπάρχουν αρχαιολογικά ευρήματα όπως το παλαιότερο οργανωμένο γραπτό κείμενο που βρέθηκε στη γη της Ευρώπης, που χρονολογείται πριν από 7.254 χρόνια(!) από σήμερα και αποκαλύφθηκε στη λίμνη της Καστοριάς. Και αναφέρω αυτό για να μην αναφερθώ στον "Τίμαιο" του Πλάτωνα όπου αναφέρεται η βύθιση της Ατλαντίδας 9.000 χρόνια πριν τον Σόλωνα, δηλαδή κατά το 9560 παχχ.

Είπαμε ότι η πίστη βοηθάει αυτούς που νοιώθουν την ανάγκη να στηριχθούν από κάπου, όμως άλλο πίστη και άλλο ευπιστία.
*
Edited by - Sesostris on 23/08/2013 00:40:59
quote:quote:
notrik
Gianispseftis , χαίρομαι που τα ξαναλέμε.
Πολύ συγκρατημένο σε βρίσκω σε σχέση με τα παλιά...''κανονικά'' θα έπρεπε να μου τη πεις πιο χοντρά αν κατάλαβες ότι μιλάω για 50 χρόνια ασυνειδησί...όχι , μιλάω για κάποιο στηγμιαίο συμβάν που πιθανόν να συνέβη μεταξύ του 0 και του 50 της χρονολογίας μας.
Είναι δική μου σκέψη …αν συνέβη κάτι τέτοιο , πιθανολογώ να συνέβη χρονικά εκεί γύρω στη πεντικοστή…τότε που έγινε η επιφύτιση των αποστόλων.
Βρε μηχανικέ ξεμπάρκαρες?
Καλώς σε βρήκα φίλε μου!!Σε ρώτησα για την “ασυνείδητη φυλή” της μεσογείου , της εποχής του Ιησού, μια και ακω πρώτη φορά αυτή την ιστορία
Σκέφτηκα πως εσύ που έχεις φάει όλα τα πελάγη και τις θάλασσες με το κουτάλι, μπορεί να έχεις κάτι τις νέο ακούσει
Τωρα που διευκρίνησες πως αναφέρεσαι στους αποστόληδες και τις “γλώσσες φωτιάς”, κατάλαβα το “πνεύμα” σου .
Καμία σχέση με την αρχική σου διατύπωση περί “απώλιας συνείδησης” τοπικά και χρονικά .
Ο μύθος αυτός είναι γνωστός , και δεν με ενδιαφέρει η έρευνα αυτού του.... θεολογικού “θαύματος” .
Δεν έχω χρόνο για τέτοια.Αλλά ρε μπαγάσα , είσαι όλο εκπλήξεις.
Λες σε άλλο σου μήνυμα μεταγενέστερο ( δεν σε προφταίνω)
quote:
Και είπαν οι ουράνιοι δημιουργοί του Ανθρωπου….Σε ποιον το είπαν ?
Στον Μωισή?
Και σύ πως το έμαθες?
quote:
Έχουμε ευθύνη , γιατί στη Γή υπάρχουν δύο είδη ανθρωπίνων όντων , η μία είναι δικό μας δημιούργημα και η άλλη είναι γνήσιο δημιούργημα του πλανήτη γη.
Το πρώτο είδος που εμείς δημιουργήσαμε έχει στο DNA του δικά μας γονίδια προχωρημένης εξέλιξης συντονισμένα με της δονήσεις της συμπαντικής δύναμης της αγάπης , ............................ ...........................................................................................................................................................................................................................................κλπ κλπ.Αναφέρεσαι στους homo sapiens neanderthalensis και homo sapiens sapiens σαν τα υπαρκτά – τόν καιρώ εκείνο βέβαια - δύο είδη ανθρώπων , ή σε κάποια άλλα άγνωστα ανθρώπινα όντα?
[quote]Συνεχιζεται…..
Πριν πάμε στην συνέχεια , να διευκρινήσουμε αυτή την λεπτομέρια για τα δυο “ανθρώπινα όντα” , ώστε να καταλάβω και εγώ που είμαι του δημοτικού , για ποιο θέμα μιλάς .
Η περίπτωση αυτή δεν είναι θεολογική – όπως η άλλη με τις “γλώσσες” , αλλά βιολογική / επιστημονική και παρουσιάζει ενδιαφέρον η συζήτησή της.
Y.Γ
Η ...συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα!!!
Edited by - gianipseftis on 22/08/2013 19:40:19
================================================================
Αγαπητέ φίλε giannispsεftis , αναφέρθηκα στην πνευματική επιφοίτηση των αποστόλων , όχι από θεολογική άποψη αλλά μόνο για να προσδιορίσω χρονικά , τη στιγμιαία
(πιθανολογούμενη ) απώλεια συνείδησης και ταυτόχρονα το άλμα της σε ανώτερο επίπεδο των κατοίκων της λεκάνης της Μεσογείου , εκείνης της εποχής.
Κάνω προσπάθεια να παρουσιάσω μια άλλη ερμηνεία της Καινής Διαθήκης ( την οποία θεωρώ ιερό βιβλίο ) …γιατί πιστεύω , ότι τόσο η θεολογική όσο και η επιστημονοαθεϊστική ερμηνείες είναι λάθος….και μάλλον όχι τυχαία.
Θέλω να επαναλάβω ακόμα μια φορά , ότι αισθάνομαι βαριά ευθύνη γι'αυτά που ''ξεστομίζω'' … έχω τη συνείδηση μου καθαρή …. ξέρω ότι κάνω το σωστό.
Η συνέχεια είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα , αλλά να μου επιτρέψετε όλοι οι αγαπητοί φίλοι να την αναβάλω .. για λίγο…
Για την ώρα έχω να πω τούτο : Ο κόσμος δεν θα αλλάξει με την πίστη… Ο κόσμος θα αλλάξει με τη Γνώση που παίρνεται από εμπειρίες.
ps : Κυρ-Γιαννη έχασες επισόδεια...είμαι τρεις μήνες ξέμπαρκος και ετοιμάζω τη βαλίτσα μου και πάλι για Βραζιλία.![]()
quote:
Οι Θεοί είναι οι εξωγήινοι.
Οι Θεοί είναι οι Ανουνάκι, οι θεοί των Σουμερίων δηλαδή τα ερπετοειδή πολλοί αρχαίοι λαοί λάτρευαν τον Σατανά μέσω των ερπετοειδών αυτό εκμεταλλεύτηκε αργότερα ο χριστιανισμός για να διαλύσει τις αρχαίες θρησκείες. Τα ερπετοειδή είναι παρόντες και σήμερα στην ανθρωπότητα στην κορυφή της μασονίας ελέγχοντας βασιλιάδες, ηγέτες και κυβερνήτες.
-Ο Ιησούς είναι φανταστικός
-Και ο FOX 666 είναι φανταστικός
-Οι ερπετοειδείς εξωγήινοι shapeshifters είναι πραγματικοί