ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 8 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Αίολος81 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/5
26/02/2012, 13:58:13
PY8AGORAS

quote:
Ότι ακόμα και αν πούμε χάριν ελάχιστης συμφωνίας ότι ο καλός Χριστιανός πρέπει να ξέρει τα "βασικά" τουλαχιστον, τότε δεν σημαίνει ότι μπορούμε αφοριστικά να λέμε σε κάποιον που δεν τα ξερει ότι "κοίτα μεγάλε, δεν ξέρεις αυτό κι εκείνο", άρα δεν είσαι Χριστιανός, ενώ αυτός επιμένει ότι είναι.

Καλημέρα Πυθαγόρα. Μια παρατήρηση μόνον: Ως "ορθόδοξος χριστιανός δεν είναι αυτός που "ξέρει" αλλά αυτός που "πιστεύει" τις βασικές αρχές (τουλάχιστον) του δόγματος, οι οποίες -παρεμπιπτόντως- συνοψίζονται στο "Σύμβολο της Πίστης".

Έτσι, αν ένας δηλώνει χριστιανός και δεν πιστεύει την ανάσταση νεκρών ή τη μετά θάνατο ζωή (που είναι ίσως το βασικότερο σημείο του δόγματος) τότε απλά δεν είναι χριστιανός. Αυτός είναι και ο σκοπός της βάφτισης (που υποτίθεται ότι ακολουθεί την κατήχηση ώστε με τη δεύτερη ο υποψήφιος χριστιανός να γνωρίσει τις "αλήθειες" του δόγματος και με την πρώτη να τις δεχτεί).

Αν προσδιορίζαμε ως "χριστιανούς" αυτούς που "ξέρουν" τι λένε τα βιβλία τους, τότε το ποσοστό τους δεν θα ήταν πάνω από 0,5%.

quote:
Βεβαίως, υπάρχουν πολλές άλλες παράμετροι, όπως πχ ότι στις Ελληνικές φυλακές αυτή τη στιγμή είναι Ελληνες- Ξένοι σε αναλογία περίπου 60-40 ή και 70-30, που σημαίνει ότι το υποτιθέμενο 98% αφορά το ελληνικό κομμάτι των φυλακισμένων , δηλαδή 0.98*0.60, άρα τα νούμερα του Μακεδόνα θα μικρύνουν, και παει λέγοντας....

Τα στοιχεία των εγκληματιών αναφέρονταν στους Έλληνες καταδικασθέντες.

macedon

27/02/2012, 08:24:56
quote:
Καλημέρα Πυθαγόρα. Μια παρατήρηση μόνον: Ως "ορθόδοξος χριστιανός δεν είναι αυτός που "ξέρει" αλλά αυτός που "πιστεύει" τις βασικές αρχές (τουλάχιστον) του δόγματος, οι οποίες -παρεμπιπτόντως- συνοψίζονται στο "Σύμβολο της Πίστης".

Δεκτή η παρατήρηση, και βασικά κι εγώ αυτό εννοούσα.
Εγραψα μόνο το ρήμα "ξέρει" συμπεριλαμβάνοντας τις έννοιες
γνωρίζει, κατανοεί, ενστερνίζεται, πιστεύει, κ.ο.κ..

Προφανώς, το Σύμβολο της Πίστεως συμπυκνώνει τη ραχοκοκκαλιά της Χριστιανικής πίστης (και γι'αυτό το λόγο άλλωστε δημιουργήθηκε), ώστε σε 10-15 γραμμές, μια σελίδα, που λέει ο λόγος, να δίνει όλο το Χριστιανικό δόγμα, για να μη ....χανεται ο κόσμος στη μετάφραση.

Επίσης εννοείται πως κάποιος δεν μπορεί να λέγεται Χριστιανός (τουλάχιστον ορθόδοξος) αν πχ. δεν πιστεύει στην Ανασταση των νεκρών.
Επί αυτού όμως (δηλ. στο κομμάτι του ποιος μπορεί να λέγεται ή να μην λέγεται Χριστιανός, όταν το έγραφα παραπάνω σχετικά με τον "αυτοπροσδιορισμό" αναφερόμουν κυρίως σε θέματα "ήσσονος σημασίας" ας πούμε, πχ. νηστείες, αγρυπνίες, προσευχές, εκκλησιασμούς και τα συναφή.

Δηλαδή, εννοείται, αν ισχυριστεί κάποιος ότι είναι Χριστιανός, αλλά ταυτόχρονα λέει δεν πιστευω την Ανασταση, την Αγ.Τριάδα, κλπ,κλπ. τότε λογικό είναι να του πούμε -πόσα θες για να μας τρελάνεις!

Αλλά, από την άλλη, αν κάποιος πχ. δεν πατάει στην Εκκλησία, δεν νηστευει, κλπ, και λέει οτι είναι Χριστιανός (εκεί πάει το "πιστεύω" και τα "βασικά"...) τότε αυτουνού δεν μπορείς να του πεις Όχι φίλε δεν είσαι. Γιατί όντως μπορεί να είναι 'θεωρητικός' ή 'χλιαρός' και όχι 'ζηλωτής' Χριστιανός, αλλά σε κάθε περίπτωση έχει το δικαίωμα να ισχυριζεται ότι είναι. Εκεί πήγαινε το αρχικό σχόλιό μου.

Σχετικά με τους αριθμούς της εγκληματικότητας, δεν είδα κάπου αν πρόκειται για δείγμα μόνο επί Ελλήνων /Ελληνικής καταγωγής κρατουμένων, και θεωρησα ότι είναι σύνολο.

Εν παση περιπτώσει, το θεμα με την εγκληματικότητα-παραβατικότητα όπως είπα είναι σχεδόν στατιστικά ασυσχέτιστο με τη θρησκεία, ή αν συνεισφέρει σαν λόγος δεν θα είναι ούτε κάν στο top-5 (των ισχυρών λόγων/αιτιών που επηρεάζουν αρνητικά ή θετικά τη ροπή του ατόμου προς παράβαση του νόμου).Άλλοι λόγοι και καταστάσεις είναι πολλοί πιο ισχυροί και επιδρούν σε αυτό (κοινωνικό περιβάλλον, οικονομική κατασταση φτωχεια, μορφωση, ναρκωτικά -εξαρτησεις, ερωτικά παθη, κλπ).

Σαφώς βέβαια και έχουμε περιπτώσεις όπως πχ. του παλαβιάρη Νορβηγού μακελάρη που φορούσε από Μεγαλόσταυρους μέχρι Ροδόσταυρους και ό,τι σταυρό υπήρχε και το'παιζε σωτήρας και απεσταλμένος του Θεού, αλλά αυτές οι περιπτώσεις ανάγονται σε άλλη σφαίρα και δεν είναι "ευθεία" η αναλογία πιστεύω πολύ => σκοτώνω πολύ ή πιστεύω πολύ => δεν εγκληματώ καθόλου.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

VarragosΜέλος
27/02/2012, 18:44:39
Εκπλήσσομαι ευχάριστα ερχόμενος σε επαφή με τον λόγο του συγγράφοντα PY8AGORA, ο οποίος δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου σε κάποια παλαιότερη ανάρτηση (τουλάχιστον δεν ανακαλώ κάτι αντίστοιχο).

Προφανώς και η παραβατικότητα κάθε μορφής (από μικροκλοπές έως εγκλήματα κατά ζωής) είναι πρακτικά ασυσχέτιστη με την θρησκεία. Παραβατικότητα και αντικοινωνικές συμπεριφορές υφίστανται από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού.

Ξέρετε, τότε που δεν υπήρχαν οργανωμένες θρησκείες.....

Αλλά και τον "συλλογισμό" του macedon να χρησιμοποιήσουμε, σε μία κοινωνία της οποίας τα μέλη ανήκουν κατά 100% σε μία θρησκευτική ομάδα, εξαιτίας της (για πολλούς λόγους) αναπόφευκτης παραβατικότητας οι παραβάτες θα είναι κατά 100% μέλη της συγκεκριμένης ομάδας. Φυσικά ο βαθμός προσήλωσης κάθε ατόμου στις αρχές μίας θρησκείας ποικίλει, όπως επίσης παραβατικές συμπεριφορές θεωρούνται καταδικαστέες σε πολλές, αν όχι στο σύνολο των ανθρώπινων κοινωνιών.

Η εντύπωση που μου έμεινε τελικά είναι ακόμη μία προσπάθεια του γνωστού βορειοελλαδίτη να εξισώσει:

χριστιανός = εγκληματίας
άθεος = κουκλάκι ζωγραφιστό

kondorasΜέλος
28/02/2012, 02:02:07
Off topic κι από μένα.
quote:

Πες μου τώρα εσύ ένας 15άχρονος ένας 20άχρονος και ένας 25άχρονος αν έχει σχηματίσει γνώμη στην ζωή τους για να σου απαντήσουνε σε τέτοια λεπτά θέματα...
OmasEpsilon on 26/02/2012 03:03:59

Σωστά.
Αν είναι δυνατόν! Έκαναν έρευνα και ρώτησαν (θέ μου φύλαγε!) τους νέους! Τί ξέρουν αυτοί από ζωή; Οι άσχετοι! Αυτά είναι «λεπτά θέματα».
Macedon, παρέλειψες σκόπιμα να αναφέρεις ότι υπάρχει άλλη έρευνα, πολύ πιο αντιπροσωπευτική. Στην οποία η πίστη στην άλλη ζωή έπιασε 99% περίπου. Το δείγμα ήταν 1600 ετοιμοθάνατοι...

28/02/2012, 16:04:32

macedon

johnsmithovΝέο Μέλος
01/03/2012, 02:34:53
τα στατιστικά του macedon είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά δεν κατάλαβα τι θέλει να μας πεί... ότι δηλαδή εμείς οι χριστιανοί είμαστε μειονότητα στην Ελλάδα αλλά πλειοψηφία στους εγκληματίες;;; τρέλλα πράγματα

πάντως πολλοί εγκληματίες αγιάσαν και σωθηκάν άρα δεν μας προσβάλλουν καθόλου τα στατιστικά!

> Αν πάλι θεωρείτε (εσείς οι χριστιανοί) πως ένας 15χρονος δεν μπορεί
> να έχει άποψη, τότε ίσως θα έπρεπε να καταργήσετε το νηπιοβαπτισμό
> (που καθιερώθηκε με τις "Νεαρές" του Λέοντος και του Κωνσταντίνου)
> και να αφήνετε τον καθένα να βαφτίζεται χριστιανός αφού έχει
> κατηχηθεί πρώτα.

ΟΧΙ εξυπνόβλακα φίλε! θα σε βαπτίσουμε και θα σου μάθουμε την αλήθεια και όταν μεγαλώσεις και τρελλαθείς κάνε ότι θέλεις. Με την λογική σου ούτε σχολεία, ούτε γιατρούς ούτε τίποτα πρέπει να πηγαίνει ο έχοντας άποψη και πάνσοφος 15χρονος!@$%^%&

> Τι σχέση έχει το έθνος των Ελλήνων με μια ασιατική θρησκεία που
> της επιβλήθηκε διά της βίας;

το έθνος των ελλήνων δημιουργήθηκε μετά την επανάσταση του 1821 απο τους χριστιανούς που επαναστάτησαν.

αφού είσαι και μορφωμένος τα προηγούμενα 1821 χρόνια οι κάτοικοι της σημερινής γεογραφικής ελλάδας δεν ήταν έλληνες αλλά ρωμιοί (χριστιανοί που μιλούσαν ελληνικά).

τα άλλα τόσες χιλιάδες χρόνια πριν τους ρωμιούς στον ίδιο χώρο υπήρχαν οι πόλεις κράτοι και δεν είμαι σίγουρος για τι έθνος μιλάς. Άντε εξήγα στον σπαρτιάτη που πολεμούσε τους αθηναίους για εκατοντάδες χρόνια ότι ήταν ένα έθνος και ελληνικό... καλή τύχη

όσο για την ασιτική θρησκεία που επιβλήθηκε δια της βίας δεν είμαι σίγουρος για ποία θρησκεία, χώρα και πλανήτη μιλάς.

οι χριστιανισμός διωκόταν για εκατοντάδες χρόνια, και οι αρχαίοι φιλόσοφοι και πιστοί στο ένδωδεκάθεο απο μόνοι τους απέρρηψαν τις παλιές τους απόψεις και αποδέχθηκαν τον Χριστό ως λογική εξέληξη στις αναζητήσεις τους.

Το μεγάλο ψέμα είναι δεν διώχθηκαν για να πιστέψουν τον Χριστό, αλλά διώχθηκαν για να μην τον δεχθούν και μαρτύρησαν!

> Οι Έλληνες υπήρχαν πριν από τη θρησκεία του Γιαχωβά και θα
> υπάρχουν και μετά απ'αυτόν.

με την λογική σου δεν υπάρχουν Έλληνες αφού κανένας δεν μιλά αρχαία ελληνικά ούτε υπάρχουν ναοί του δωδεκάθεου...

ahlobarΜέλος
01/03/2012, 11:21:21
Σαν πολυ χριστιανοθεοφουβουμενοσεβουμενοι δεν μαζευτηκανε σε ενα τοπικ που μιλαει για εναν ισως-μελοντικο πολεμο?Με το σταυρο στο χερι..παμε..

High Hopes..

dom1Μέλος
01/03/2012, 11:56:58
έτσι ειναι ahlobar.

όσο περνα ο καιρός, ολοένα και περισσότεροι.

johnsmithovΝέο Μέλος
01/03/2012, 13:35:11
τι να κάνουμε εμείς οι καημένενοι που δεν είμαστε τίποτα περισσότερο απο αυτά τα χρισ...πραγματάκια που λέτε!

το μόνο καλό είναι ότι στα σκατά που έχουνε παρασύρει αυτό τον τόπο οι πεφοτισμένοι και άθεοι ασόφοι θα ξυπνήσει αρκετούς... ελπίζω και ΕΣΑΣ!

01/03/2012, 15:04:36
quote:
johnsmithov
όσο για την ασιτική θρησκεία που επιβλήθηκε δια της βίας δεν είμαι σίγουρος για ποία θρησκεία, χώρα και πλανήτη μιλάς.

οι χριστιανισμός διωκόταν για εκατοντάδες χρόνια, και οι αρχαίοι φιλόσοφοι και πιστοί στο ένδωδεκάθεο απο μόνοι τους απέρρηψαν τις παλιές τους απόψεις και αποδέχθηκαν τον Χριστό ως λογική εξέληξη στις αναζητήσεις τους.

Το μεγάλο ψέμα είναι δεν διώχθηκαν για να πιστέψουν τον Χριστό, αλλά διώχθηκαν για να μην τον δεχθούν και μαρτύρησαν!

"Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών εστί η βασιλεία των ουρανών" (Ματθ. 5, 3)

"Όλβιος όστις ιστορίης έσχε μάθησιν" (Ευριπίδης)

*

03/09/2004, 17:19:44
Για το έτος 2004 διαδόθηκαν πολλές δυσοίωνες προφητείες και τις πιο πολλές φορές αβάσιμες...για την καθεμία χύθηκε τόσο "μελάνι..." μάταια. Απ' τις πιο πολυσυζητημένες προφητείες και η καταστροφή των Ολυμπιακών μας αγώνων...καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, πτώσεις μετεωριτών κ.α. Θυμηθείτε εκείνον τον καθηγητή που είχε βγει στον Χαρδαβέλλα και στοιχημάτιζε σε αυτήν την προφητεία παίζοντας κορόνα γράμματα το πανεπιστημιακό του πτυχίο. Θα ήθελα να πολύ να το δω τώρα σκισμένο...! Όσοι διαβάζετε strange φέρτε στο μυαλό σας την φράση "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ"... μα επιτέλους πόσες άλλες προφητείες δεν θα γίνουν πραγματικότητα... μα επιτέλους που εξαφανίστηκαν οι αληθινοί μάντεις; Δύο αξιόλογα ερωτήματα που θα μας κάνουν την επόμενη φορλά να είμαστε πιο επιφυλακτικοί σε αυτό που μας προσφέρουν στο πιάτο...

ΑΘΗΝΑ 2004... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ... τι να ευχηθώ στους στους αποτυχημένους προφήτες που καταδίκασαν την επιτυχία της μεγάλης γιορτής;

Φιλικά, Νότης Σκορπιός!

Όταν θελήσεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν θα συνομωτίσει μαζί σου για να το πετύχεις...!

03/09/2004, 22:22:42
"μα επιτέλους που εξαφανίστηκαν οι αληθινοί μάντεις;"

Γιατί φίλε Σκορπιέ, είμαστε σίγουροι ότι υπήρχαν στο παρελθόν αληθινοί μάντεις;!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

16/09/2004, 14:33:52
Quiz!!!

Ποιός έδωσε περίπου αυτή την απάντηση σήμερα σε μία εκπομπή στην TV και σε ποιά ερώτηση;!

"Πίστεψα αφελώς ότι θα υπήρχε πολεμική ένταση, αλλά έκανα λάθος. Πίστευα ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρομοκρατικό χτύπημα, πίστεψα στο θέατρο (των δημοσιογράφων κλπ) και έπεσα έξω. Ολα κύλισαν ομαλά και οι περισσότεροι κάτοικοι έλειπαν.
Παρόλα αυτά νοιώθω δικαιωμένος και αναβάθμισα τις γνώσεις μου!
Στην αρχή που υπήρχε εντάση είχαμε το ακραίο τοπικό καιρικό φαινόμενο στο Ολυμπιακό Χωριό. Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο Κεντέρη-Θάνου, είχαμε 9 μποφόρ και αναβλήθηκαν τα θαλάσσια αθλήματα. Και αργότερα, όταν ξέσπασαν τα γεγονότα στην Ρωσσία, είχαμε ακραία καιρικά φαινόμενα στην Φλώριντα, την Ιαπωνία κλπ.
Ακόμα και τώρα που έπεσε το Σινούκ, ο καιρός στην ανατολική αττική ήταν περίεργος και αναρρωτήθηκα αν συνέβει κάτι."

Ποιός;!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

erriettaΜέλος
16/09/2004, 16:06:31
quote:

"Πίστεψα αφελώς ότι θα υπήρχε πολεμική ένταση, αλλά έκανα λάθος. Πίστευα ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε τρομοκρατικό χτύπημα, πίστεψα στο θέατρο (των δημοσιογράφων κλπ) και έπεσα έξω. Ολα κύλισαν ομαλά και οι περισσότεροι κάτοικοι έλειπαν.
Παρόλα αυτά νοιώθω δικαιωμένος και αναβάθμισα τις γνώσεις μου!

XAXAXA καλά φοβερό!!!
Πως το έχασα αυτό;

Ostria μη μας κρατάς σε αγωνία! ΠΟΙΟΣ;

ALOSΜέλος
16/09/2004, 16:34:15
Tο καλύτερο δεν το είπες...του είπε η δημοσιογράφος οτι
"Είχατε πεί οτι άν δεν υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα
θα σχίσετε το δίπλωμά σας...Το σχίσατε;"
Εκεί ήταν που έγινε μπουρλότο...
Είπε οτι ο δημοσιογράφος του Cnn είπε οτι "άν με χάσετε
απο την οθόνη θα έχω πέσει απο την ταράτσα απο τον άνεμο!!!"
Τόσο ακραία ήταν τα φαινόμενα...Τυφώνας και βάλε...

16/09/2004, 20:21:17
"Ostria μη μας κρατάς σε αγωνία! ΠΟΙΟΣ; "

Yπομονή καλή μου errietta!

"Tο καλύτερο δεν το είπες...του είπε η δημοσιογράφος οτι
"Είχατε πεί οτι άν δεν υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα
θα σχίσετε το δίπλωμά σας...Το σχίσατε;"
Εκεί ήταν που έγινε μπουρλότο...
Είπε οτι ο δημοσιογράφος του Cnn είπε οτι "άν με χάσετε
απο την οθόνη θα έχω πέσει απο την ταράτσα απο τον άνεμο!!!"
Τόσο ακραία ήταν τα φαινόμενα...Τυφώνας και βάλε..."

χεχεχε Αν το έβαζα κι αυτό, δεν θα ήταν πιά quiz!

Ποιός;!

Μα ο γνωστός και μη εξαιρετέος κύριος Παππάς!

-Arthur C. Clarke-

osalΜέλος
16/09/2004, 20:54:33
Πάλι ρόμπα έγινε ο μέγας επιστήμονας...
Λυπάμαι γιατί είναι συνάδελφος... αλλά χαίρομαι γιατί ακόμα μια φορά ο επιστημονικός τρόπος σκέψης επικράτησε των διάφορων τσαρλατανισμών από όπου και αν προέρχονται.
Μην κρίνουμε όσα λέγονται μόνο με βάση ποιος τα λέει...αλλά και με τι τρόπο καταλήγει εκει.

(Φιλη Ostria χαίρομαι που τα ξαναλέμε )

16/09/2004, 23:40:40
Σε ποιο κανάλι έγιναν αυτά ρε παιδιά και τι ώρα;;;
Κρίμα πάντως που το έχασα.
quote:
Οταν ξέσπασε το σκάνδαλο Κεντέρη-Θάνου, είχαμε 9 μποφόρ και αναβλήθηκαν τα θαλάσσια αθλήματα.

Ναι κύριε Παππά, όντως αναβλήθηκαν (για λίγο) κάποια θαλάσσια αθλήματα αλλά από άπνοια και όχι από καταιγίδα.
Ξεχάσατε τι τράβηξε ο Κακλαμανάκης, πως έγιναν τα χέρια του;;

17/09/2004, 00:57:38
Mιας και ξεκίνησαν πάλι οι Ολυμπιακοί αγώνες και το τόπικ ξανάρθε στην επικαιρότητα, τι γνώμη έχετε για Κεντέρη, Θάνου και Σαμπάνη;
Η δική μου για Κεντέρη και Θάνου είναι κατασταλαγμένη. Και έπαιρναν και ήξεραν τι έπαιρναν.
Για τον Σαμπάνη όμως έχω την εξής αμφιβολία:
Ή αυτός ο άνθρωπος έχει φοβερό υποκριτικό ταλέντο
ή όντως έπαιρνε εν αγνοία του τις απαγορευμένες ουσίες που του πλάσαρε ο Ιακώβου για νόμιμες.

17/09/2004, 01:27:36
Αμ το αλλο δεν το λετε που ειπε
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ .. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ;
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ....ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.