- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Μου αρέσει το θέμα που άνοιξες Υδροχόε.
Θα μπορούσες να το διατυπώσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους,
αλλά νομίζω ότι η ουσία, που θέλεις να περάσεις είναι μία:
Ποιό είναι για τον καθένα από εμάς το ουσιαστικότερο ερώτημα.
Αν δεχτούμε ότι ο άνθρωπος από τη φύση του ερευνά για την αλήθεια,
όπως εξάλλου διατύπωσε και ο Αριστοτέλης
"πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει"
είναι φυσικό να μας απασχολεί το Μέγα Ερώτημα -για τον καθένα.
Αυτό δε, αντιπροσωπεύει το μη γνωστό σε εμάς, το μη βιωμένο,
και μέχρι να απαντηθεί ανήκει στο πεδίο της πίστης.
Από τη στιγμή που έχουμε την απάντηση -ή την απόδειξη αν θέλετε-
το ερώτημα είναι τί κάνουμε με αυτό;
Το σημαντικότερο για εμένα ερώτημα είναι αν υπάρχει ζωή μετά το
θάνατο, αν υπάρχει δυνατότητα διατήρησης της προσωπικής μνήμης
και συνείδησης και αν μέσα σε αυτά τα πλαίσια υφίσταται μετενσάρκωση.
quote:
Ξέρεις Υδροχόε μετά απο την ερώτησή σου αυτή μου έρχεται σαν απάντηση απο το πλάσμα ενα χαμόγελο(τι να σημαίνει άραγε;)...Σκέψου εικόνα,να σου λέει πρώτα αυτά,εσύ(εγώ,οποιοσδήποτε)να τον ρωτάς μετά απο πολύ σκέψη αυτό.Μετά να σου χαμογελάει,απλά,και να εμφανίζεσαι ξαφνικά πάλι στο μέρος που είσουνα...χεχεχεΚωμικοτραγικό έτσι;
Και κάτι άλλο νιώθεις έτοιμος για αυτήν την απάντηση;Για την μια απάντηση;
Καλή συνέχεια.
Όπως είπα θα ρίσκαρα... αν και θα μπορούσα να ρωτήσω κάτι πιο αποδοτικό για τη ζωή μου. Όπως π.χ. να μου πει την τεχνολογία που χρησιμοποίησε για να έρθει ή καμία σημαντική εφεύρεση κλπ κλπ. Αν βρισκόμουν σε εκείνη την καρέκλα θα ήταν ίσως η μοναδική ευκαιρία που θα είχα οπότε ήμουν δεν ήμουν έτοιμος λίγη σημασία έχει. Φυσικά κι εγώ θα είχα άπειρες ερωτήσεις να κάνω αν μπορούσα.
quote:
Καλησπέρα!
Μου αρέσει το θέμα που άνοιξες Υδροχόε.
Θα μπορούσες να το διατυπώσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους,
αλλά νομίζω ότι η ουσία, που θέλεις να περάσεις είναι μία:Ποιό είναι για τον καθένα από εμάς το ουσιαστικότερο ερώτημα.
Το έπιασες το υπονοούμενο λίλιθ.. αλλά δε μένω μόνο σε αυτό. Και άλλες ερωτήσεις έχουν ενδιαφέρον. Και ακόμα γιατί θα θέλαμε όλοι μας να έχουμε μια τέτοια επαφή, (οι περισσότεροι ίσως γιατί κάποιοι μπορεί να μη θέλουν
) και γιατί θέλουμε να ξέρουμε αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν ή όχι.

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
quote:
Αντε Γιάννη καλό ταξίδι και να'σαι καλός κι εκεί
Άντε Γιάννη!!!! Τώρα ποιός σε πιάνει!!!!!!!!
![]()

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
Λές διαφορετικούς τρόπους διατύπωσης.Δηλαδή αντί εμφάνισης εξωγήινων να εμφανιζόταν Θεός;Θα μπορούσε.
Αν εμφανιζόταν εξ. σε εσένα που πιστεύεις στον Θεό ή θα τρελλαινόσουν,ή θα το έριχνες σε παραισθήσεις και σίγουρα δεν θα έπαιρνες την απάντησή του ως αλήθεια,ΑΝ το(ν) ρώταγες.
Αν εμφανιζόταν θε. σε εσένα που πιστεύεις σ'αυτόν θα τον πίστευες,θα ένιωθες ευλογημένη.
Τα αντίστροφα αν πιστεύεις στους εξ.
Τώρα για το μεγάλο ερώτημα που λέτε,είναι πιο μεγάλο απο ότι φαντάζομαι,δεν ρωτιέται έτσι απλά.Εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω έτοιμη να μάθω.Βρίσκομαι στο σημείο αν πραγματικά έχει νόημα να ρωτήσω κάτι τέτοιο.Για ποιό λόγο;Γιατί;Για να ξέρω τι θα κάνω μετά;
Και το τώρα;Οπως αναφαίρει κάποιος στο forum:Αγάπα και κάνε οτι θές...
φιλικά σε όλους.
*Υπάρχουν στα δάση
Δέντρα που τρελαίνονται για πουλιά...*
αν πει ναι... μαθαίνουμε τα πάντα... πωσ ήρθε,τι ψάχνει,αν είναι κι αλλοι εδώ,πόσο καιρό είναι εδώ..(και μεταφυσικά,αν και δεν νομίζω να μοπούν να απαντηθούν τα ερωτήματα για μετά θάνατον ζωής,αλλά ποτέ δεν ξέρεις,U.F.O. είναι αυτά)
αν πει όχι ,τουλάχιστον θα μείνουμε με τα 5-10 ερωτήματα που έχουμε τώρα και θα γλυτώσουμε τα 100 που θα έιχαμε αν απαντουσε σε μια ερώτηση μόνο!!
xmxmxmm:
- ας ελπίσουμε να ξέρει ξένες γλώσσες..
- αν πάρουμε την συνέντευξη... να μάθουμε και πως λέγονται..μην μεινουμε στο K.F.O.
![]()
![]()
![]()
never say never **
never say never **
Στην πολύ καλή ταινία "Επαφή" η πρωταγωνίστρια-Τζόντι Φόστερ-είναι η "εκλεκτή" η οποία πρόκειται να έρθει σε επαφή με εξωγήινους.Πριν ξεκινήσει η αποστολή της την ρωτούν τί θα ρωτήσει τους εξωγήινους στην περίπτωση που της δώσουν το δικαίωμα μίας και μόνο ερώτησης.
Η απάντηση που δίνει είναι ικανοποιητική."ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΜΟ-ΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ?".
Θα μπορούσαν βέβαια να τεθούν και άλλα ερωτήματα,πιο προσωπικής φύσεως!
ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ "ΜΟΥΤΡΑ" ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
"καν γιου σειβ ασ" - χωρίς να ξυρίσει όλη την ανθρωπότητα...
(επειδή δεν γνωρίζει ελληνικά μάλλον αφού μονο σε ASCII
δυαδικό κώδικα είναι τα μυνήματά τους και σε πρώτους αριθμούς
εν μέσω ρόζ και λευκού θορύβου ενίοτε...)
quote:ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ "ΜΟΥΤΡΑ" ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
να παραθεσω μερικα πιθανα σεναρια?
το πιθανοτερο αν ειναι πιο εξελιγμενοι τεχνολογικα απο μας και εχουν την ιδια αντιληψη με μας περι των υπολοιπων μορφων ζωης, να μας δουν οπως εμεις τα μηρμυγκια και ισως καταληξουμε πετς και πειραμματοζωα στον Αλντεμπαραν.
ισως παλι καποιο κοματι μας να αποτελει ιδιαιτερη λιχουδια γι αυτους, οπως τα μυαλα ζωντανων πιθηκων στους Κινεζους (και σε μερικους βαρεμενους λευκους).
ή η σεροτονινη μας να θεραπευει καποιο δερματικο τους νοσημα.
ή η επιφυση μας να αποτελει παραδοσιακο αφροδισιακο στον Αλντεμπαραν οπως το κερατο του ρινοκερου για καποιους στην Γη.
ισως παλι να κανουν το αντιθετο της Γαιοποιησης που ονειρευομαστε για τον Αρη - να κανουν Αλντεμπαρανοποιηση της Γης.
εμεις σκεπτομαστε να ριξουμε κυανοφυκη στα συννεφα του Αρη για να παραγουν το πρωτο οξυγονο, εκεινοι εκαναν μια μικρη επεμβαση σε ενα πρωτογονο διποδο και του προσθεσαν μια αυτοκαταστροφικη τεχνολογικη εφυια για να παραγει το απαραιτητο γι αυτους διοξειδιο του ανθρακα και να εξαφανισει τις πηγες οξυγονου.
το διποδο θα αυτοκαταστραφει πνιγμενο στα αποβλητα του μειωνοντας το κοστος απολυμανσης του πλανητη πριν ερθουν οι Αλντεμπαρανιανοι.
αφηνω τα σεναρια και επανερχομαι στην πραγματικοτητα!
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!
και μεσα μας για την ακριβεια...
η μονη αποδεδειγμενη εξωγηινη εισβολη που συνεβει και συμβαινει ειναι η επελασις των ιων απο το διαστημα.
οταν ο ιος βρεθει σε δυσκολες συνθηκες περιοριζει το ηδη μικρο μεγεθος του και περναει σε κατασταση σπορίου το οποιο επιβιωνει και στο ψυχος του μεσοαστρικου διαστηματος και στις αντινοβολιες των αστρων και παρασυρεται λογω μεγεθους απο την ηλιακο ανεμο.
οπως η ιδια η Γη εξακοντιζει μεγαλες ποσοτητες σποριων στο διαστημα, ετσι και δεχεται εξωγηινα σπορια.
τι θα ρωτουσαμε εναν εξωγηινο ιο αραγε?
quote:
"Αντε Γιάννη καλό ταξίδι και να'σαι καλός κι εκεί"
"Άντε Γιάννη!!!! Τώρα ποιός σε πιάνει!!!!!!!!"
θα πιω μια διαλαξιακη γαργαροκροτιδα στην υγεια σας μολις φτασω στο Ω του Κενταυρου παιδες! ![]()
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
quote:
ισως παλι καποιο κοματι μας να αποτελει ιδιαιτερη λιχουδια γι αυτους, οπως τα μυαλα ζωντανων πιθηκων στους Κινεζους (και σε μερικους βαρεμενους λευκους).
ΞΕΧΝΑ ΤΟ... ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ... ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΘΥΜΗ..!!
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"Αντε Γιάννη καλό ταξίδι και να'σαι καλός κι εκεί"
"Άντε Γιάννη!!!! Τώρα ποιός σε πιάνει!!!!!!!!"--------------------------------------------------------------------------------
θα πιω μια διαλαξιακη γαργαροκροτιδα στην υγεια σας μολις φτασω στο Ω του Κενταυρου παιδες!
γλυκύτατε φεύγεις ?? μας αφήνεις και εσύ????
quote:
ΞΕΧΝΑ ΤΟ... ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ... ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΛΟΙΠΟΘΥΜΗ..!!
εγώ φοβάμαι μη μείνω μετά λιπόθυμη

Δε ζυγιάζω, δε μετρώ , δε βολεύομαι ! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι
ΑΝ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ,Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
ΚΑΛΟ;
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΖΗΛΩΤΟΝ ΜΕΝ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΙΜΙΟΝ ΜΕΝΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
zinon
Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα
quote:
ahahhahahaha.. swsti se vriskw...
egw 8a ton rwtousa (poso geleioi sas fainontai aytoi oi an8rwpoi)?
ekeino aporimeno 8a me rwtouse ( ma kai esy an8rwpos den eisai?)
kai etsi 8a to mperdeya kai 8a arpaza tin eykairia na tou pw pws 8a tou apantousa mono an mou epetrepe na kanw oses erwtiseis 8elw....
PONIRI H vlaxa...
kai ekeino 8a mou elege.. eseis oi an8rwpoi eiste axioi tis moiras sas.. kai 8a efeyge..
etsi egw 8a eixa valei ena li8araki pros tin katastrofi tou kosmou..
e ti? oloi Hrwes 8a genoume?
sovara twra.... 8a to rwtousa an xerei na mou pei ean einai eyfikto na katanoisoume ton kosmo pou mas perivalei kai an nai poios einai o tropos na ftasoume se ayto to apotelesma.. ths katanoisis olokliris tis dimiourgias kai tou eaytou mas se synartisi me aythn..
kaloooo!!! eeee???? lol
Filika ...
Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ
Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......
(λες να απαντούσε οτι ήμαστε χαμένοι συγγενείς???)
(διόλου απίθανο)
![]()
![]()

Είναι δύσκολο το μονοπάτι