- Γκάλοπ ::: Μόνο Μία Ερώτηση - Απάντηση - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα του έκανα πολλές ερωτήσεις πολύ γρήγορα και με πολύ ψαρωτικό ύφος του τύπου,
Το ξέρεις ότι απαγορεύεται η πτήση πάνω από αυτό το νησί;
Το ξέρεις ότι πέταγες με 25 ΜΑΧ και έπρεπε να πηγαίνεις με 1;
Το ξέρεις ότι έχεις παρκάρει παράνομα;
ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΣΙΖΜΠΕΡΓΚΕΡ;;;;;
και στο τέλος αφού θα τα είχε παίξει θα του έκανα την θανάσιμη ερώτηση για το παιχνίδι Ιντερ - Μιλαν στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ....
Γενικότερα όμως δεν βρίσκω τον λόγο να των ρωτήσω οτιδήποτε εκτός από το αν μπορεί να με πετάξει μέχρι το σπίτι μου (Θεωρία των Αναγκών του Μάσλοου) μια και είμαι κολλημένος στο νησί και έχω βαρεθεί το ψάρι.
Γιατί να των ρωτήσω οτιδήποτε άλλο. Ας υποθέσουμε, όμως, ότι του ζητούσα τα σχέδια κατασκευής του ιπτάμενου δίσκου και μου τα έδινε τότε πια θα ήταν η εξέλιξη; (ένα καταπληκτικό όπλο στα χέρια κάποιων, μήπως)
Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα όπλα αρκετά έχουμε...ούτως η άλλος τεχνολογικά μια χαρά είμαστε (πχ Ίντερνετ, κινητή τηλεφωνία, ασύρματα δίκτυα, GPS, ράδιο, τηλεόραση, αμάξια, αεροπλάνα κτλ) και δεν θα ήθελα να επέμβω με τίποτε στην ροή της ιστορίας μας.
Όμως παρουσιάζοντας μια εφεύρεση - τύπου ιπτάμενου δίσκου - σίγουρα θα άλλαζα ή θα επιτάχυνα κάποια πράγματα. Γιατί να το κάνω αυτό;;;;;
Βουρ για το σπίτι λοιπόν και μάνα φτιάξε ένα μουσακά....
“...To be or not to be. That is the question.
quote:
Χμ, ωραίο θεματάκι.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΛΟΙΠΟΝ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΟΝΗΣ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΠΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΤΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΕσουμε σε κανα καλο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ..........
quote:
lol
ΝΤΡΟΠΗ........(ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ....)
ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΑ ΕΓΩ........
θα του εκανα ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ........
"ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ειστε χαρουμενοι ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ???"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΠΟΛΛΑ.....
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...
Αυτή θα ήταν η δική μου ερώτηση.
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Σκέφτηκε κανείς κάτι παρόμοιο?

<<Από τη στιγμή που η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά τα μεταφυσικά φαινόμενα θα προοδεύσει σε μια δεκαετία περισσότερο απ' όσο έχει προοδεύσει σε όλη την ύπαρξή της.>> "Nicola Tesla"
Αν μου γέμιζε το μάτι θα τον ρώταγα αν θα ήταν σε θέση να μου δείξει κάτι από τον πλανήτη του (φωτό, video, προβολή, κλπ) που να με βάζει στο κλίμα...
Αν ήταν κανένα πράσινο απαίσιο τερατάκι (σαν αυτά τα νοσηρά παρασκευάσματα που δείχνει η τηλεόραση....) με περίεργες κεραίες και μοχθηρό βλέμμα.... θα τόν ρώταγα το κλασσικό: Are u talking to me???
και μετά θα ανακτούσα ....ταχύτητα φωτός!
Η φωτιά και το ρόδο είναι ένα.
T.S.Eliot
"Μπορω να κάνω όσες ερωτήσεις θέλω και να απαντήσεις σε όλες ? Ε? Φα-ντα-στι-κε εξωγήινεεε? Ε?" ναι , αυτό και μετα στο καπάκι θα έβγαζα το παγωτάκι της σχετικης διαφημισης , γιατι μαλλον το γλείψιμο δεν πιανει διαγαλαξιακα...αλλα ποτε δεν ξερεις!!
Πλακιτσα...οχι σοβαρα τωρα ...οσο σοβαρα μπορει να απαντησει κανεισ θα ρωταγα "Με ποιο κινητρο ηρθε στη γη " η "ποσοι αλλοι εξεληγμενοι πολιτισμοι υπαρχουν στο διαστημα"...
Αυτο ...
Ad astra per Aspera
.
αυτος τι θα ρωτουσε αραγε?
πιθανη (οσο και ολες οι αλλες) ερωτηση: ποσο παει η πιτυριδα στην γη?
στον Μιζαρ πιανει τα 500 νρζιτζαμ νοθευμενη... ![]()
.
ΥΓ. εχει διαβασει κανεις εκεινο το διηγημα επιστημονικης φαντασιας οπου μερικοι εξωγηινοι μεταπρατες ανταλλασουν λαδομπογια για μοριακο πλαστικοποιητη μεταλλων με γηινους πολιτες?
μια ελεγεια της ασυναφειας της ανθρωπινης φυσης και της εξελιγμενης τεχνολογιας.
.
ΥΓ.2 σορυ που δεν εχω καποιο συγκεκριμενο ερωτημα σαν ανθρωπος να του θεσω, περα απο το "με αφηνεις να οδηγησω για μια βολτα τον δισκο σου?"
ειναι που η δικη μου (μας) πραγματικοτητα και αντιληψη, δεν μπορει να εχει καμια σχεση με την δικη του.
.
.
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr