- Περι αποκαλύψεων Γκιόλβα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω...
μην ψάχνετε πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν...
Λίγη ειρωνία στο όλο θέμα ήθελε κατά τη γνώμη μου να δείξει και γι΄άυτό πηρε και αυτό το ψευδώνυμο...

1)den anaferthike tpt apo kanena meso
2)blepoume ton "Giolvas" na benei kai na grafei pramata, ta opoia ISOS kai na itan TELEUTAIES lexis kai genikotera idees kapiou anthropou me tis gnoseis kai tin pedia tou Giolba
3)kai amesos meta mathenoume oti pethane....
4)kai thaftike biastikotata (sto xorio mou tou klene tous nekrous prin tous thapsoun)
........
exo tria pragmata sto anoito :D mialo mou!
i kati fobero simbenei!!!!
i kapios mas douleuei...
i kapios den thelei na "proxorisoume" kai na stamatisoume EDO!
WHO DARES... WINS!
Τελικά είναι αλήθεια ο Θάνατος του Μακαρίτη Γκιόλβα.
Σήμερα το απόγευμα, μίλησα με στενό του φίλο.
Όντως ο θάνατος και η ταφή στην Κατερίνη είναι γεγονός.
Ας επανέλθουμε στην ουσία λοιπόν της συζήτησης διότι όλα είχαν μία φυσική τάξη και σειρά, θάνατος, μεταφορά στην Κατερίνη και ταφή.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλους όσους εκτίμησαν το επιστημονικό του έργο.
Σας χαιρετώ.
καταρχην οσων αφορα την κηδεια και τα λοιπα .
αν το νεκροταφειο της περιοχης ειναι κλειστο το σαββατοκυριακο τοτε ειναι προτιμοτερο να γινει εσπευμενα η κηδεια για να μην μεινει ολο το σαββακυριακο ο εκαστοτε νεκρος στο σπιτ να τον κλαινε κατα το εθιμο για 2 μερες!
φαντασου φιλε θανο
ολον αυτον τον κοσμο στο σπιτι και ποτε θα κατσουν να ησυχασουν οι κοντινοι συγγενεις!
οταν θα βρεθεις στην ιδια θεση ( οπως εχω βρεθει και εγω ) πραγμα που δεν σου ευχομαι, θα καταλαβεις τι εννοω!
οσο αφορα την ευθανασια την 'παρανομη' οπως πολλοι ειπαν!
ετυχε να ειχα τον παπου μου προσφατα απο καρκινο στον πνευμονα στο νοσοκομειο!
μετα απο πολλα φαρμακα ο ανθρωπος κατεληξε τα ξημερωματα εχασε καθε επαφη αλλα λογω του οτι ειχε μηχανημα οξυγονου τον κρατουσε στην 'ζωη' εντελως μηχανικα! ενω ηταν νεκρος η λειτουργιεσ του σωματος γινονταν μηχανικα!
αφου περασε ποσοι ωρα και ο ανθρωπος ειχε μελανιασει παντου ηρθε μια νεαρη γιατρος , ο θεος να την εχει καλα την κοπελα (παιδια ειλικρινα η γιατρος εκλαψε και δεν μας ηξερε )μας ειπε οτι ο ανθρωπος και να επανερχοταν στην ζωη μεσα ολα ηταν διαλημενα απλα το οξυγονο κραταγε ακομα την λειτουργεια τις αναπνοης!
και με την συγκαταθεση μας το εκλεισε!
μπορει καποιοι να πουν τωρα οτι δεν ειχε δικαιωμα να το κανει ουτε εμεις να δωσουμε την συγκαταθεση μας!
τους προκαλω
οταν θα ερθουν σε αυτην την θεση (μακαρι να μην σας τυχει ποτε)
να κανουν το αντιθετο!
οσον αφορα το ποστ του χρηστη γκιολβα! δεν ξερω αν το εκανε καποιος με καλο σκοπο!
οπως και να το εκανε ηταν κακογουστο και θα επρεπε να το ξανασκεφτει!
γι εμενα ομως θα σας πω τι ειναι!
καποιος εκανε αυτο το ποστ ωστε καποιοι να κανουν παρατηρησεις του στυλ ' πριν πεθαινει ο γκιολβας ' 'ειναι πολυ υποπτο' και και και
και στο τελος να βγαλουμε οτι το πνευμα του κ. γκιολβα ηρθε να μας γραψει ποιηματα στο φορουμ σαν απαντηση σε ολα !
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!
αν αρχισουμε να λεμε καθε βλακεια που μας ερχετε στο κεφαλι τοτε ριχνουμε το επιπεδο μας μονοι μας!
στο τελος αφου φτιαξουμε ολον αυτον τον θρυλο θα βγει καποιος και θα πει 'εγω το εκανα και ειδατε πως το τοσο το κανετε τοοοοσοοοοοοο? ετσι εγινε και με τους δισκους του γκιολβα . ειπε μια βλακεια και εσεις το κανατε τοοοοσοοοοοοο!!!!"
εγω σε αυτην την παγιδα δεν πεφτω!
οσο για αυτους που αμφισβητουν τα οσα ειχε πει ο κυριος γκιολβας
εγω ξερω τα εξης χωρις 'στοιχεια'!
αν ηθελε να κοροιδεψει κοσμο θα το εκανε αλλιως με μεγαλυτερο κερδος!
οταν βγηκε στην εκπομπη της πανιας που τοσοι γυρισαν και ειπαν ' στη πανια βγηκε?'
ναι στην πανια γιατι ποιος αλλος εχει βγαλει κανεναν σοβαρο ανθρωπο σε εκπομπη?
θελατε μηπως να βγει στο τηλεαστυ ?
τα ιδια δεν θα λεγατε?
οταν λοιπον μιλησε εκει εγω ακουσα οχι εναν ανθρωπο που θελει να εκμεταλευτει αλλα εναν ανθρωπο γεματο παραπονο οταν ελεγε ' αν τα ειχε αυτα η ελλαδα θα ηταν πρωτη υπερδυναμη ' κτλ κτλ.
παραπονο απο εναν ανθρωπο 80+ χρονων!
ο οποιος δεν πηγε να φαει τα χρηματα του απο τον κοσμακη που 'κοροιδευε'οπως λετε αλλα δουλευε μεχρι την μερα που πηγε στο νοσοκομειο , για να τελειωσει τα προγραματα του !
εδινε δουλεια σε 60 ανθρωπους !
σε καθε ευκαιρια μιλουσε με νεους χωρις να ειναι αφ υψηλου και αυτο το εχω καταλαβει οχι γνωριζοντας τον αλλα μιλωντας με ανθρωπους που τον γνωρισαν και τον αγαπησαν κυριολεκτικα!
οταν μιλαει για την τεχνολογια του ιπταμενου δισκου λεει οτι ενω αυτο περιγραφεται στην μαχαμπχαρατα (βιμανας)
οτι αυτα δουλευαν με την δυναμη του υδραργυρου αυτοι(το επιτελειο του γκιολβα) ανεπτυξε μεθοδο πιο καθαρη και οικονομικη η οποια δημιουργει κενο στην επιφανεια του δισκου με αποτελεσμα την κινηση του προς το κενο (vacum) χωρις τριβη λογω ελλειψης αερα και με καυσιμο το ιδιο τον αερα! ( μηπως εδω μπαινει η τεχνολογια του τεσλα?)
καποιος που θα ηθελε απλα να εντυπωσιασει θα καθοταν να πει ολα αυτα τα οποια μπορουν να αποδειχθουν?
αν ηθελε να εξαπατησει θα ελεγε οτι ειναι μεντιουμ και τα συναφη που δεν αποδικνυονται με τιποτα και δεν θα μιλαγε για τεχνολογιες οι οποιες ηδη δοκιμαζονται απο ξενες κυβερνησεις!
τωρα θα μου πεις απεδειξε αυτα που ειπε?
και ρωταω αν εσεις ειχατε ανακαλυψει ολα αυτα θα τα αποκαλυπτατε?
σας ερωτω!
θα βγαινατε και θα τα λεγατε ολα στον ευαγγελατο?
θα σας εβγαζε στον αερα ο τριανταφυλλοπουλος?
μπα αννιτα πανια και πολυ σας ειναι!
και παλι αν ειχατε τα κοτσια να βγητε να τα πειτε γιατι μετα ποιος ξερει τι θα σας σουρνανε στα φορουμ και στα καναλια του irc.
οποιος λοιπον ακουσει την συνεντευξη και ξερει να 'ακουει'
θα καταλαβει πολλα !
και γεια οσους θελουν να βγαλουν σεναρια 'φανταστικα' θα σας πω πως τοτε ειχε πει οτι του εμενε ενας χρονος ζωης ακομα!
βρειτε ποτε εδωσε την συνεντευξη και θα δειτε ποσο κοντα επεσε!
υγ! ακομα παλευω να βρω καπου να ανεβασω το αποσπασμα απο την συνεντευξη!
λογω του οτι ειναι σε mp3 τα free sites δεν δεχονατι τετοια αρχεια!
ο φιλος telxinas μου εκανε προταση να το βαλει στο σερβερ του αλλα το θεμα ειναι πως να του το στειλω αφου ουτε με εμαιλ γινεται!
αν εχει καποιος αλλος καμμια ιδεα η ακομα και αν το esoterika Μπορει να φιλοξενησει το αρχειο για λιγες μερες.
το αρχειο ειναι 3.3mb

ostoso ama exeis kanena messanger tha mporouses meso autou na to steileis ston telxinas
τον ευχαριστω και παλι!
το λινκ με την συνεντευξη του αγαπητου κυριου γκιολβα!
http://www.bet-with-me.gr/ghiolvas.mp3

Edited by - ΤΥΦΕΩΝΑΣ on 17/11/2003 20:58:06
SWEET!!!!
to eixe pei...
eixe pei oti exei ena xrono zoi....
einai arketa endiaferon auto to mp3!!!
bravo pou to kategrapses!!!!
ena link:
http://homepages.pathfinder.gr/belis2003/gkiolvas.htm
quote:
Α, οπότε μπορεί και να τον
"έφαγαν" αυτοί,μιάς και ήταν
"ψημμένος"!!
Ατυχως,το ματι μου έπεσε σε αυτα τα γραφόμενα την ωρα που μασουλουσα μακαριως τα σουβλακια που ειχα παραγγειλει ![]()
Ευχαριστω την Καποδιστρια για την συνεισφορα της στην δίαιτα μου ![]()

The plural of anecdote is not data.
Edited by - medtech on 24/09/2010 09:50:30
quote:
kapodistria
Α, οπότε μπορεί και να τον
"έφαγαν" αυτοί,μιάς και ήταν
"ψημμένος"!!!
Μου θύμισες ένα ανέκδοτο με ένα ζευγάρι γέρων αλλά νομίζω ότι είναι ακατάλληλο για αυτό το forum.
quote:
Μου θύμισες ένα ανέκδοτο με ένα ζευγάρι γέρων αλλά νομίζω ότι είναι ακατάλληλο για αυτό το forum.
τοποθετησε το εκει που ταιριαζει... στο θεμα με τα Ανεκδοτα

quote:
Ευχαριστω την Καποδιστρια για την συνεισφορα της στην δίαιτα μου
Καλησπέρα αγαπητή medtech,
παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα!!!
Και σε καλό θα σου βγεί,να το θυμάσαι,
που πας και τρώς αυτά τα "κατασκευάσματα"!!!
Ακου:
quote:
...που ειχα παραγγειλει![]()
Δεν μπορείς να μαγειρέψεις μόνη σου
κανα φαγητό της προκοπής;
Σουβλάκια και μάλιστα "ετοιματζίδικα";
Γύρευε τι μπορεί να έχουν ...μέσα!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Σουβλατζής με απόχη...
Ρε Καποδίστρια, το ΒΡΩΜΙΚΟ είναι ΠΑΝΤΑ πιο νόστιμο...
Επιμέλεια:
IndustrialAngel
kapodistria
quote:
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
quote:
Σουβλατζής με απόχη
quote:
που πας και τρώς αυτά τα "κατασκευάσματα"!!!
quote:
Κλινικά πειράματα
medtech
Tips
επιβάλετε η ανάγνωση του συγκεκριμένου post όταν έχετε το πιτόγυρο ανά χείρας ...
Δουλεύει 100%

quote:Η δίαιτα του Esoterica
Επιμέλεια:
IndustrialAngel
kapodistriaΥΛΙΚΑ quote:
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;quote:
Σουβλατζής με απόχηquote:
που πας και τρώς αυτά τα "κατασκευάσματα"!!!quote:
Γύρευε τι μπορεί να έχουν ...μέσα!!!Κλινικά πειράματα
medtechTips
επιβάλετε η ανάγνωση του συγκεκριμένου post όταν έχετε το πιτόγυρο ανά χείρας ...
Δουλεύει 100%
Πολύ πετυχημένο αγαπητέ Αιθήρ!!!
Και ναι,νομίζω πως θα δουλέψει ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
quote:quote:
Γύρευε τι μπορεί να έχουν ...μέσα!!!Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Σουβλατζής με απόχη...
Ρε Καποδίστρια, το ΒΡΩΜΙΚΟ είναι ΠΑΝΤΑ πιο νόστιμο...
IndustrialAngeΙ,δεν παίζεσαι!!!
quote:
εαν το "ΓΥΡΕΨΕΣ" πριν το φας παει καλα , αλλα σκεψου τι ΕΧΟΥΜΕ φαει χωρις να το εχουμε "ΓΥΡΕΨΕΙ"...
παντως οι νιαου-νιαου , ειναι ολοιδια με κουνελακια ... εχουμε φαει στιφαδο νιαου-νιαου που ουτε το εχουμε παρει ιδεα !!!!!
την δικη μου την νιαουνιαου , τις το λεω ... "κουκλα μου , με τους καιρους που ερχονται σε βλεπω με κρεμυδια !!!!" ΧΑΧΑ
αντε μου ανοιξατε την ορεξη...
βρε νοστιμο να ειναι ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ !!! χαχαχαχα

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
quote:quote:
Γύρευε τι μπορεί να έχουν ...μέσα!!!εαν το "ΓΥΡΕΨΕΣ" πριν το φας παει καλα , αλλα σκεψου τι ΕΧΟΥΜΕ φαει χωρις να το εχουμε "ΓΥΡΕΨΕΙ"...
παντως οι νιαου-νιαου , ειναι ολοιδια με κουνελακια ... εχουμε φαει στιφαδο νιαου-νιαου που ουτε το εχουμε παρει ιδεα !!!!!
την δικη μου την νιαουνιαου , τις το λεω ... "κουκλα μου , με τους καιρους που ερχονται σε βλεπω με κρεμυδια !!!!" ΧΑΧΑ
αντε μου ανοιξατε την ορεξη...
βρε νοστιμο να ειναι ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ !!! χαχαχαχα
[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
Μπα,προτιμώ τα θαλασσινά!!!
Αυτό έχω σήμερα μαζί με παντζάρια...
καλή μας όρεξη!!!