ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γκάφα!! (Καθαρισμός πεδίων) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Γκάφα!! (Καθαρισμός πεδίων) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Mara61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/4
17/10/2010, 21:10:12
Το σκυλί μπορείνα κοιμόταν μέσα στο συρτάρι...και να το είχε πάρει βαθύς ύπνος...

Σαν άνοιξε το συρτάρι -ο κλέφτης- ξαφνιασθηκε και το σκυλί και ο κλέφτης...

Ο κλέφτης -μέχρι να συνειδητοποιήσει το σκυλί τι ακριβώς συμβαινει μέσα στο σκοτάδι- την κοπάνησε πήδηξε απο το παράθυρο και ο σκύλος έμεινε κάγκελο...μετά δεν υπήρχε και λόγος να γαυγίσει μιας και ο επίδοξος κλέφτης είχε ήδη φύγει...

Ηρακλής Πουαρό...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
makforΜέλος
18/10/2010, 09:20:50
ειστε κακοι ρε ... παιζεται με τον πονο του ανθρωποι ? σα δε ντρεπεστε ... ποναει ο ανθρωπος λεμε ...

λοιπον φιλε blueskies νομιζω οτι βρηκα το προβλημα αλλα θα πρεπει να το αποδεχθεις και εσυ , χωρις την δικη σου αποδοχη δουλεια δεν κανουμε

γραφεις λοιπον αγαπητε φιλε ,

quote:
...Εκείνο το πρωί 2/10 κατά τις 9 και κάτι πρίν πάω να κοιμηθώ άφησα ανοιχτά την μπαλκονόπορτα...

ΠΡΩΙ??? 9 η ωρα το ΠΡΩΙ ??? ρε μπας και εκανες ΧΙΚ ΧΙΚ ? μηπως τα ειχες τσουκσει το βραδακι και ενα αγαλμα που σε ειδε σε θυμηθηκε ? και το πηρες μαζι σου και ηθελε να φορεσει κατι γιατι ηταν γυμνουλη και εβγαλε το συρταρι ? μετα ειδε το σκυλο , ο σκυλος το αγαλμα ... εεε ΣΟΚ και ΔΕΟΣ ... δε ξερω ρωταω ... αλκοτεστ εκανες ? !!!!!

εσκασες 700 ευρω ? ΤΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΠΑΣ ??? ή δεν καλεσες το παπα ? απαπαπαπα δεν εισαι χριστιανος εσυ !!!

τωρα το τηλεφωνο των ΑΑΑ δεν το εχω αλλα εαν δε το βρεις να το ψαξω φιλε μου !!!

Σοβαρα τωρα (και ας σε πειραζω) επειδη εχω παθει και εγω σοκ με ασχετο θεμα , οπου η γυναικα μου εχει αλλαξει κατι μεσα στο σπιτι και εγω νομιζω οτι μπηκε κλεφτης και αλλαξε θεση το επιπλο γιατι εψαχνε κατι ... εαν δεν ηταν κλεφτης καποιος που εκανε δουλειες ξεχασε το συρταρι εξω ... κατι αλλο δεν εχω να πω .... και μη σκας κανε αυτο που νομιζεις , τωρα για τα μεταφυσικα τι να σου πω ? η αποψη μου ειναι οτι δεν μπορει να υπαρχει μεταφυσικο... (... εγω βρηκα το σπιτι "αναστα" ο πεθαμενος κυριος με τα ροξ (τα ΣΟΥ ειχαν τελειωσει) ... απο κλεφτες!!!! επι ενα 6μηνο σχεδον μπαιναμε στο σπιτι και καναμε ανιχνευση!!!! αστα να πανε ... οποτε αφου δεν τον πετυχες με το συρταρι στο χερι παλι καλα)

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

BARLOG_DRAGONΝέο Μέλος
20/10/2010, 16:46:00
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΠΩΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ...
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ
20/10/2010, 20:50:36
Ρε συ blueskies αυτοι που σου απαντανε δεν πιστευουν ουτε στο θεο,και περιμενεις να πιστεψουν στα συρταρια?
makforΜέλος
21/10/2010, 09:40:30
δες τωρα , το να πιστεψεις σε ενα συρταρι , ειναι ποιο ευκολο απο το να πιστεψεις σε εναν θεο ... και ο λογς ενας ... το συρταρι τουλαχιστον ΥΠΑΡΧΕΙ ειτε κινητο ειτε σταθερο , υπαρχει ... σε αντιθεση με το καλο θεουλη που ολο κρυβεται απο ντροπη ισως για τα χαλια του κοσμου που εκανε ? δε ξερω θα σας γελασω !!!
χαχαχαχαχα

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]

21/10/2010, 10:05:14
quote:
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ!!

Είχα πει κάμερα γιατί ότι και να είναι είτε παραφυσικό είτε φυσικό θα το καταγράψει και θα μπορεί την άλλη μέρα να δεί τι γίνεται.
Τώρα σκυλιά και τέτοια δεν τα δίνω τόσο εμπιστοσύνη ακόμα και οι χήνες είναι καλύτεροι φύλακες και από τους τους σκύλους γιατί ότι και να της δώσεις από μέτρα μακριά τσιρίζει φρικτά.
Οπότε πάλι στο θέμα μας, η κάμερα βοηθάει τέλος.
Τώρα βέβαια μπορεί να συμβεί άλλο ζήτημα όπως να δεις τι κάνεις τα βράδια στον ύπνο σου και να τρομάξεις...άλλο αυτό!

21/10/2010, 10:07:46
Πάρε και ιδέες και από μια σχετική με το θέμα ταινία, http://movies.yahoo.com/movie/1809973209/info
αλλά πραγματικά μη δεις το τέλος και δεν μπορείς μετά να κλείσεις βλέφαρο...
blueskiesΝέο Μέλος
26/10/2010, 02:09:41
Τι έγινε,όλοι οι μηδενιστές εδώ?Αλήθεια μακφορ,σε τι πιστεύεις και κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις,έτσι να μάθουμε και τη δική σου θεωρία να αποκτήσουμε γνώση.Και καλά θα κάνεις όταν μιλάς για θεό πρώτα να διαβάσεις την αγία γραφή η οποία γράφτηκε το 96μ.χ. και μετά μίλα για αυτόν.Καλή η συμβουλή με την κάμερα,πρός το παρόν συναγερμός και βλέπουμε,το πιθανότερο είναι να μπήκε κλέφτης.Βλέπουμε..

makforΜέλος
26/10/2010, 10:12:12
blueskies,

Βγήκε το συρτάρι ενώ κοιμόμουν (βοηθήστε)

ανοιγεις ενα θεμα (διαβασε ξανα να δεις τι εχεις γραψει, εσυ λες οτι ειναι απιστευτο, φαντασου εμεις που το διαβαζουμε τι λεμε!!!!) και ολοι εχουν αποψη , ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ την καταθετουν, σοβαρη ,αστεια , γελοια δεν εχει καμια σημασια ... εκτος εαν ηθελες μονο αποψεις που συμφωνουν με εσενα (οποτε ισως το ερωτημα σου επρεπε να το κανεις σε εναν καθρεφτη), οποτε επρεπε να μας το πεις ρε φιλε και να δωσεις προδιαγραφες

κουβεντες , οπως , δεν ηρθε η ωρα σου ή οταν μιλας για θεο , θα σου πω οτι τις εχω γραμμενες εκει που δεν πιανει μελανι και δεν εννοω αυτο που εννοεις εαν εννοιεις τι εννοω!!!!! αυτα τα φασιστοειδη στην οικογενεια σου ... για να το σοβαρεψουμε αφου εισαι του σοβαρου ρεπερτοριου εσυ !!!

μαλιστα μεταξυ σοβαρου και αστειου σου εδωσα και συγκεκριμενες οδηγιες / σκεψεις καθως μου εχει συμβει το χειροτερο ... αλλα εσυ κολλας και σου το ειπα μη κολλας, χαμογελα , ΓΕΛΑ , αλλιως σε περνει απο κατω ... εαν σου πω τι εχω περασει θα πας ερποντας ως την τηνο και θα απορεις γιατι ΔΕΝ πιστευω , αστο ομως δεν ειναι το θεματος , η συμβουλη μου μια ... ΓΕΛΑ , γελα με οτι σου συμβαινει γιατι αλλιως φιλε μου καθαρη δεν τι βγαζουμε ... πιστευε οτι θες αλλα αφηνε και τους αλλους να κανουν το ιδιο ...θα χαρω να μου απαντησεις με τον τροπο που σου απανταω να με κανεις να γελασω ...

τωρα το οτι η αγια γραφη ειναι γραμμενη το 96μχ , για καλο μου το λες ρε φιλε ? και τι θες να κανω εγω ? να στην μεταφρασω ? να σου βρω αντιγραφο απο τοτε ? ή μηπως να την ξαναγραψω ? πες τι θες και εγω αμεσως θα σε βοηθησω ....
εγω παλι περνω στα σοβαρα βιβλια που γραφθηκαν ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΥ και οχι 2000 χρονια πριν ... ή θες να καθορισω την ζωη μου και την σκεψη μου με τις ιδεες ανθρωπων που σε σχεση με τα παιδια του νηπιαγωγιου σημερα ειναι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ??? τι θες να μου πεις και το λες αυτο ?? ή θες να πουλησεις οτι εισαι καλος χριστιανος και ξερεις ποτε γραφτηκε η αγια γραφη ? οκ το ξερεις(νομιζεις δηλαδη γιατι λυπαμαι αλλα μαλλον δεν γραφτηκε τοτε, αλλα να μη στο χαλασω) και ? θα σε προτεινω στον αρναουτογλου να σε παρει στο παιχνιδι γιατι ξερεις ΠΟΛΛΑ!!!

και δε ΜΕ ειπες , ο παπας τι ειπε ? ευλογησε το συρταρι? το εκανε εξορκισμο ? ή εβαλε και αυτος τα γελια ?

εαν δεν το καταλαβες , η αγια γραφη σε κανει να πιστευεις οτι τα συρταρια σηκωθηκαν και εκαναν βολτα μεσα στο σπιτι , γιατι σε εχει γεμισει φοβο για τον κοσμο(προφανως την πηρες στα σοβαρα) ... διαβασε και τιποτα αλλο ... μη φοβασαι τα αλλα δεν μιλανε για ιπταμενες ντουλαπες ουτε για διαβολους και τριβολους , ουτε για πνευματα ... ετσι θα κοιμασε και ποιο ηρεμος

εσυ ρωτας τι εγινε και ολοι οι μηδενιστες μαζευτηκαν εδω , εαν η λογικη για σενα ειναι μηδενισμος ... τι να σου πω ? ξανα στην αγια γραφη !!!! εγω παλι θα ρωταγα ολοι οι θρησκοληπτοι και οι φαντασιοπλικτοι χριστιανοι εδω μαζευτηκαν ? αλλα δεν το ρωταω ... απλα το γραφω !!!

μηπως εισαι και εσυ παλαιοημερολογητης ?

επισης εαν εχεις να πεις κατι για το θεμα του συρτιαριου πες να μαθαινουμε γιατι εισαι ΕΚΤΟΣ θεματος ΤΟΥ θεματος ΠΟΥ εσυ ΑΝΟΙΞΕΣ και μπορει να θυμωσει ο θεματοθετης και ποιος τον ειδε και δεν τον φοβηθηκε!!!

αντε και καλη σου μερα !!!!

blueskiesΝέο Μέλος
26/10/2010, 17:37:28
Ότι και να λές μακφορ,ένα πράγμα δεν το αλλάζεις : βαπτίσθηκες!!

makforΜέλος
27/10/2010, 08:20:55
δυστυχως , δεν μπορουμε να ταχουμε ολα !!!

το συρταρι ηταν αβαπτιστο μηπως ? !!!!

mystery flowerΜέλος
13/12/2011, 12:26:11
Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για σεισμό. Αν το συρτάρι δεν ήταν στη θέση του πιθανόν από το σεισμό να μετακινήθηκε.

Ταξίδι στο άγνωστο

stanfromgreeceΜέλος
13/12/2011, 12:30:05
quote:

Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για σεισμό. Αν το συρτάρι δεν ήταν στη θέση του πιθανόν από το σεισμό να μετακινήθηκε.

Ταξίδι στο άγνωστο

Να σου κάνω μία ερώτηση; Γιατί έχεις πιάσει ΟΛΑ τα θέματα που έχουν πάνω από 1 χρόνο να απαντηθούν, και ποστάρεις σε αυτά;

ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ

13/12/2011, 12:57:20
stanfromgreece,αυτό αναρωτιόμαστε όλοι

Απ' τη μία είναι καλό που "ξεθάβει" κάποια παλιότερα, "χαμένα" θέματα. Από την άλλη απαντάει σε ΟΛΑ τα θέματα με τη σειρά και, το κυριότερο, δεν γυρίζει καν να κοιτάξει αν κάποιος της απάντησε ή τη ρώτησε κάτι. Απλώς ποστάρει ξανά και ξανά μέχρι να εξαντλήσει όλα τα θέματα...

Ό,τι δεν συνέβη είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...

Edited by - Narkissa555 on 13/12/2011 12:58:01

YUGI-OHΜέλος
13/12/2011, 13:19:35
quote:
Narkissa555

stanfromgreece,αυτό αναρωτιόμαστε όλοι

Απ' τη μία είναι καλό που "ξεθάβει" κάποια παλιότερα, "χαμένα" θέματα. Από την άλλη απαντάει σε ΟΛΑ τα θέματα με τη σειρά και, το κυριότερο, δεν γυρίζει καν να κοιτάξει αν κάποιος της απάντησε ή τη ρώτησε κάτι. Απλώς ποστάρει ξανά και ξανά μέχρι να εξαντλήσει όλα τα θέματα...

Έτσι ακριβώς
Κι απ' ότι φαίνεται έχουμε ακόμη πολύ δρόμο!

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

YUGI-OHΜέλος
13/12/2011, 13:21:49
quote:

Ταξίδι στο άγνωστο

Σεισμό;
Κουνήσου απο τη θέση σου καλύτερα!

to puzzle ths xilietias
emre aydın-Hoşçakal

14/12/2011, 00:38:20
Η αλήθεια αγαπητή mystery flower είναι πως είναι κουραστικό το να βλέπουμε καθημερινά να ανοίγονται δεκάδες παλιά θέματα απλά ποστάροντας «ορθά, κόφτα» μια άποψη, όχι βέβαια πως είναι κακό αυτό (δηλαδή το να ανέρχονται στην επιφάνεια παλιά θέματα), αλλά όταν γίνεται με αυτόν τον τρόπο μέσα από τόσα διαφορετικά θέματα, χωρίς να υπάρχει η “διάθεση” από μέρος σου το να έχεις ένα ουσιώδης διάλογο με άλλα μέλη, που αυτός είναι και ο βασικός σκοπός τον φόρουμ, χάνεται και ο “σκοπός” της συμμετοχής σου, αν υπάρχει βέβαια νόημα και σκοπός με την συμμετοχή σου στα φόρουμ και δεν είναι κάτι εντελώς επιφανειακό για να περνάς την ώρα σου….

Προσπάθησε τουλάχιστον να εστιάσεις σε συγκεκριμένα θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν (αν υπάρχουν…. ) και κλέψε λίγη ώρα από τον καθημερινό σου χρόνο για να τα διαβάσεις “σωστά”, έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις έναν βαθύτερο στοχασμό με τον εαυτό σου και μετά με τα υπόλοιπα μέλη, τουλάχιστον να κερδίσεις κάτι με την συμμετοχή σου εδώ μέσα…

Ελπίζω τουλάχιστον να μπορέσεις να δεις αυτό το μήνυμα μου μέσα από την πληθώρα θεμάτων που έχεις ανοίξει….

14/12/2011, 06:20:28
Αγαπητή mystery flower, θα σε παρακαλέσω κι εγώ με τη σειρά μου να προσέξεις όλα αυτά που σου έχουν απευθύνει αρκετοί άνθρωποι έως τώρα σχετικά με τον τρόπο Συμμετοχής σου. Και φυσικά οι φίλοι/ες που τοποθετήθηκαν πριν από εμένα στο παρόν Θέμα (και ο elo από τη συντονιστική ομάδα). Φαίνεται πραγματικά σαν να κινείσαι μόνη σου στους χώρους Διαλόγου του Esoterica σε παράλληλες και ασύμπτωτικές διαδρομές με τους υπόλοιπους -εκτός από κάποιες "φωτεινές" εξαιρέσεις που καταβάλεις όντως προσπάθεια!

Θα πρέπει όμως να μας "συναντήσεις" κάποια στιγμή... σύντομα δηλαδή κατά προτίμηση! Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, θα θέλαμε να το γνωρίζεις αυτό. Ειδάλως δυστυχώς θα πρέπει να πάρουμε μάλλον κάποια μέτρα που να αφορούν τη συμμετοχή σου. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ακριβώς... σε πολύ ακραία περίπτωση θα μπορούσε να είναι και απενεργοποίηση ακόμη ή κάποια άλλη πιο "παράδοξη" λύση όπως το να περιοριστείς σε ένα "δικό σου" θέμα στο οποίο θα καταθέτεις οποιεσδήποτε μοναχικές απαντήσεις σε άλλες Συζητήσεις(θα μπορούσε να φιλοξενούνταν, για παράδειγμα σε κάποιον γενικό χώρο -ας πούμε το Forum "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού").

Τα Forums του Esoterica είναι αφιερωμένα στον Διάλογο και η μέχρι τώρα πορεία σου δε μοιάζει να το λαμβάνει υπόψη. Το φυσιολογικό θα ήταν -ειδικά σε αυτήν την φάση γνωριμίας μαζί μας που βρίσκεσαι- να συμμετέχεις επιλεκτικά σε 2-3 θέματα το πολύ(δεν είναι "δογματικός" κανόνας αυτό, περισσότερο είναι εμπειρικό στοιχείο καθώς και πρόταση), να λαμβάνεις υπόψη τον διάλογο που έχει ήδη διεξαχθεί και τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί από τους προηγούμενους και φυσικά να παρακολουθείς ανελιπώς τα θέματα που συμμετέχεις ή δημιουργείς. Αυτό είναι το ευγενικό προς τους άλλους Συζητητές που πιθανώς θα σου απευθυνθούν και θα περιμένουν ίσως μία επιπρόσθετη τοποθέτηση από εσένα.

Φοβάμαι όμως πως γίνομαι κουραστικός καθώς τα ίδια σου έχουν πει και άλλοι πριν από εμένα... Το βασικό επί του παρόντος είναι να διαβάσεις τα μηνύματα που αφορούν αυτήν την περίεργη συμμετοχή σου και να την τροποποιήσεις ανάλογα. Γι'αυτό το λόγο θα σου στείλω και e-mail με υπόδειξη ακριβώς αυτό το κείμενο. Ελπίζω λοιπόν να διαβάσεις τα εδώ μηνύματα πριν αποστείλεις κάποιο καινούργιο μήνυμα στα Forums.

Ίδωμεν...

Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

mystery flowerΜέλος
14/12/2011, 09:34:39
Πως μπορώ να διαγραφώ από μέλος;

Ταξίδι στο άγνωστο

14/12/2011, 13:39:20
quote:

Πως μπορώ να διαγραφώ από μέλος;

Ταξίδι στο άγνωστο

Αυτό σε καμμία περίπτωση δεν είναι λύση mystery flower.
Είναι πανεύκολο να γίνει.
Το δύσκολο ξέρεις πιο είναι?

Να παραμείνεις και να εναρμονισθείς με το "πνεύμα" του esoterica,που είναι πάνω απο όλα,ο διάλογος.

Δεν έκανες δα και κανένα κακό!!!
Ισως η "επιθετική" σου επέμβαση σε κάποια θέματα,παρείχε και κάποια οφέλη.Βγήκαν στην επιφάνεια ξεχασμένα θέματα και θα μπορούσαν κάλλιστα να ανανεωθούν,αν παρέμενες και συνέχιζες τον διάλογο,επ'αυτών.

Σου ζητώ να παραμείνεις για δύο λόγους.

Α.Εχεις να μάθεις πολλά απο το esoterica.

Β.Ποιόν θα έχω να "πειράζω" άν φύγεις?

Αρα πρέπει να μείνεις!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.