- γεια σας - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
πρωτη φορα μπηκα στο site σας και βρηκα κατι που εψαχνα. σας ευχαριστω.
να ανταποδοσω αυτην την εξυπερετηση προσφερω την παρεα μου σε ολους εσας.
συγχωρεστε τα ελληνκια μου, ορθογραφια και συνταξη, αλλα μαθαινω ακομα να εκφραζομε ορθα στην ελληνικη γλωσσα.
ξαφνιαστηκα με την πηγη αποψεων και πληροφοριων που υπαρχει σε αυτην την σελιδα, αν και νιωθω την επιθυμια να σας προκαλεσω.
δεν εχω διαβασει ολα τα θεματα στα φορυμ σας αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχετε καλυψει αρκετο χορο με τις συζητησεις σας.
προσωπικα με ενδιαφερει η καταγωγη του ανθρωπου και σε επεκταση οι εφαρμογες τις επιστημης στο διαστημα και στο ανθρωπινο καβουκι,
αν και η δικια μου αντιληψη κλεινει προς την σωστη εφαρμογη της επιστημης στον πλανητη μας.
περι περιβαλλοντολογιας δεν υπαρχουν ζητηματα που να μην ειναι στην αντιληψη μας.
σας αρεσει ολους να συζητατε για τα μεταφυσικα, παραψυχολογικα, θρησκευτικα, τραλαλα κ.τ.λ.
και ΕΙΝΑΙ καλο αυτο, αλλα που παμε ολοι μας.
ο παραδεισος ειναι αυτος ο πλανητης και αν εχει καταντυσει κολαση, φταιμε εμεις.
συνχρονο λαϊκο ρητο: ο ελληνας θελει την χουντα του, αλλα εμεις να εχουμε την εξουσια.
ειμαι ομογεννεις και ισως παραειμαι αυστηρος και κυνικος οσον αφορα την καθημερινη μας ζωη, αλλα, ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
μονο αυτο να θυμομαστε θα ειμαστε ενταξει.
βρεθηκαα σε ενα 'κολομπαρο' και συζητησα με τον ιδιοκτητη. και ακουσα τα εξης απο εναν ανθρωπο ελευθερων ηθων - αυτο που φταιει στην ελλαδα ειναι η παιδεια και το επιπεδο μορφωσης.
συμφωνω, αλλα τη κανουμε ολοι για αυτο, απ΄την στιγμη που καθε χρονο φευγουν "μυαλα" απο την ελλαδα αξιας 2Δις.
εφευρεσεις, πατεντες, τεχνη, ιδεες, φιλοσοφιες που εκμεταλευοντε απο ξενες κυβερνησεις για δικο τους οφελος και εμεις καθομαστε και - μην παραερμηνευστε τα αργο μου - πηδιομαστε απο καθε πολυεθνικη που θελει να ανοιχτει στην ελλινικη αγορα. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Νιωθω περηφανος που πατω το χωμα της ιδιαιτερης πατριδας μου την κρητη, αλλα περα απο αυτο, την ελλαδα την γνωρισα σε αλλη χωρα.
την μυθολογια της - δεν θα την ερμηνευσω, ουτε με ουτε δε - την εμαθα νωρις και την ξαναμαθαινω απο την στιγμη που οι ριζες του ελληνισμου εχουν αποδειχθει οι πιζες τις ανθρωποτητας.
μην ακουω για εβραιους και μασονους και αλχημηστες και ινδους και σιβες και ντιβες και βουδες και χριστους και καθολικους αν δεν αναφερθει πρωτα το ελληνικο του προυγουμενο. Ουτε για αρχαια αιγυπτος να γινετε λογος, ουτε για κινεζικη πολιτεια.
οι αρχες του ανθρωπου ειναι ελληνικες και δυστυχως ειμαι σε θεση να γνωριζω ανθρωπους απο αλλες χωρες που ειναι περισσοτερο ελληνες απο τους εληνες σημερα. λεγονται φιλελληνες.
ο ρατσισμος ειναι το ποιο ασχημο πραγμα στον κοσμο και δεν ειμαι ρατσιστης, αλλα η ελλαδα παιδια ειναι το παν.
ακουω για αστρολογια, για αλχημεια, για αριθμολογια, για εναλλακτικες μεθοδους θεραπειας, για διαστιμηκα ταξιδια, για χαμενες ατλαντιδες, μαγεια και γελω. ακουω για νιρβανες και για ινδιανους, για ινδους και κελτικες γριφους και ξεκαρδιζομε, εχω σφιχτους κοιλιακους.
εψαχνα το βιβλιο του ενοχ για μια ματια στην ιστορια μας, και δεν πιστευω το δογματισμο του ανθρωπου μπροστα στο αγνωστο.
αγγελοι, πτωσεις, καθαρσεις, τημοριες, μεταμψηχωση, πυλες, κωδικους το καλυτερο μυθιστορημα επιστιμονικης φαντασιας που εχω διαβασει ποτε μου.
οι γλωσσες του κοσμου σημερα ειναι φτωχες. απο την αποψη που ολες προερχονται απο την ελληνικη γλωσσα.η αγνοτητα δεν ειναι το παν, αλλα η παραφθορα δεν ειναι και οτι καλυτερο.
λενε πως η γλωσσα η ελληνικη ειναι η πρωτη γλωσσα επειδη ειναι ουρανοκατεβατει, δεν το γνωριζω και δεν μπωρω να το επιβεβαιωσω, αλλα δυο σημαντικες πληροφοριες παρουσιαστηκαν, σχεδον ταυτοχρονα, στην ζωη μου προσφατα. το πρωτο ηταν οταν εμαθα πως η ελληνικη αλφαβητος δεν ειχε παντα 24 γραμματα, και πως η ελληνικη γλωσσα ειναι ετσι που τα γραμματα ειναι ακρονυμα για αλλες εννοιες. το δευτερο ειναι πως μου επεσε στα χερια μια προσευχη, η οποια ειναι η αλφαβητος των προ-αρχαιων ελληνων και η οποια με βαση των τονισμο, προσφερετε σαν παρακληση στα θεια.
αν σκεφτη κανεις οτι η γλωσσα ειναι κατι που μεταφερει μια εννοια, μια εικονα, ενα συναισθημα, το απολυτο μυστηριο του ανθρωπου, τοτε μπορει να καταλαβει κανεις πως η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει μα κοκκαλα τσακιζει.
ενας ηχος βγαλμενος απο τα σωθικα ενος ανθρωπου μπορει να γκρεμισει ή να δημιουργησει, ποσο spaced-out ειναι κατι τετοιο. αυτο το γεγονος, που εμεις μπορουμε να μεταφερουμε τα εσωτερικα μας ζητηματα στον εξωτερικο κοσμο, ειναι μαγεια. απλο και σχεδον απιστευτο, αλλα που μηλαμε ενας κοσμος ολοκληρος ξεδηπλονετε στον ακροατη μας. ειναι θαυμασιο.
ποια αλλα ζητηματα υπαρχουν να λησουμε; το κυπριακο, το τουρκικο, το χριστιανικο. ποια;
ρε παιδια, νομιζω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν χασει το νοημα.
δυστυχως, οτι βεβηλοθηκε στο συντομο χρονικο διαστημα τον 2000-3000 χρονων θα χρειαστει παραπανω να διορθωθει.
νομος: αν ανοιξεις ενα κουτι με σκουλικια, χρειαζεσαι μεγαλυτερο κουτι να τα συμαζεψεις. εφαρμοστε το μεταφορικα.
τωρα μενουμε με την απελπισια σχεδον, που να επανορθωσουμε στην ζων μας. περα απο την αθανασια δεν προκεται να το δουμε στην ζωη μας. αυτο ειναι γεγονος. οσοι ειμαστε πιστοι στην αληθεια το εχουμε καταλαβει. και δυστυχως ειναι ακαρπες οι προσπαθιες μας, ο φωτισμος δεν γινεται για αναγνωριση αλλα απο σεβασμο και αγαπη.
τσινγκ-τσινγκ κανουν τα ταμια στο χολιουντκαι ενω εμεις βλεπουμε matrix και constantine.
αφηνουμε την αληθεια του αλεξανδρου να βγει τοσο χυδαια,
την διαστρεβλωσει του ομηρου με τοσο απαθεια, την μυθολογια την ελληνικη να μπερδευτει που αν ρωτησεις σημερα ελληνοπουλα θα σου πουνε πως η ζηνα ειναι μυθολογικο προσωπο.
κριμα και εγω νομιζα πως τα λεφτα δεν ητανε το παν.
τελος παντων.
ευχαριστω για τις πληροφοριες και παλι, επισης για το χωρο να εκφρασω τις αποψεις μου για αυτην την χωρα.
σας ευχομε υγεια και αξιοπρεπεια.
γεια σου

santaclaws is coming....to town!
μολις ομως θυμηθηκα οτι υπαρχει ηδη ενα θεμα ιδιο με το δικο σου.
"χαιρετω" του Ζαβαρακατρανεμιου.
μπορεις να πας εκει αν θελεις.

santaclaws is coming....to town!
hewhoislikei, το θέμα που μπορείς να επισκεφθείς και να αποστείλεις τον χαιρετισμό σου είναι αυτό:

In anticipation of my resurrection...
Υπάρχει ενεργό ένα θέμα, όπου μπορείς να μπεις και να μας χαιρετήσεις hewhoislikei.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Γι αυτό σου λέω..Άραξε στο πάρκο σου...Κυκλοφορούνε πολλά παραπέρα, που δεν ρουφιούνται με καλαμάκι, ούτε έχουν καρέκλες στοχασμού...Έχεις μια επιλογή και μετά καίγεσαι...Αλλά τι σου λέω τώρα...
Τελικά, δεν μας είπες,υπάρχει Θεός ή όχι;Ειναι όλων, ή μερικών, των ..ωραίων;... Καλά τα άλλα, αλλά υπάρχει και το θέμα...
Κωνσταντίνου;Θα είσαι εκεί, όταν πάμε;...Θα μας δείξεις τι κάνετε;....
http://www.youtube.com/watch?v=YmsMdS3-xZ4
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Αγαπητέ trexagireve
quote:
Τον ορθόδοξο,θά΄πρεπε να τον ακουτε,ξέρει τι λέει αλλά,έλα που οι .....φλώροι, έχουν την συγχώρεση λόγω άγνοιας...
Κάποια ερωτήματα :
1) Ποιοι είναι οι "φλώροι" εδώ μέσα; ελπίζω να μην αναφέρεσαι στον υποφαινόμενο.
2) Τι να ακούσουμε, αγαπητέ, από τον Ορθόδοξο; ότι έκανε παρέα με ρεμάλια που "μετανόησαν" όταν πήγαν στον Άθωνα; ότι ΟΛΟΙ οι φίλοι του είδαν άγιους, λες και είναι οι Γιούρι Γκέλερ, ενώ στους περισσότερους πραγματικούς πιστούς δεν εμφανίζονται άγιοι; ότι οι άθεοι είναι χειρότεροι από πρεζάκια, χούλιγκαν και αλήτες; ότι πρέπει να φοβόμαστε το Θεό (αλήθεια συμφωνείς σε αυτό;); ότι θα πέσει κλάμα ΚΑΠΟΤΕ, μόνο και μόνο για να πέσει κλάμα και στο παρόν; είναι επίπεδο συζήτησης αυτό; πλάκα κάνουμε;
Ας τοποθετηθεί ο άνθρωπος με επιχειρήματα για την πίστη του και εγώ πρώτος θα το σεβαστώ. Με υβρεολόγιο, τρομολαγνεία και πομφόλυγες κάθε είδους στο πρώτο του μήνυμα, μάλλον δεν εισέρχεται ορθώς ιδεολογικά στο esoterica. Άρα... τι να ακούσουν τα όποια ευήκοα ώτα;
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Ορθόδοξος
και μονο που μεγαλωσα στην χειροτερη περιοχη,και ειδα οσα ειδα,οχι θεος υπαρχει,αλλα πρεπει να τον δοξαζουμε και παραλληλα να τον φοβομαστε.γιατι την ημερα της κρισης θα τρεχουμε να κρυφτουμε και δεν θα μπορουμε.καλυτερα φτωχος με βασανα και δυσκολιες σε αυτην την ζωη και πλουσιος και χαρουμενος με αγαπη στην αλλη ζωη την αιωνια.αθεε ακου....πλουσιοι επτωχευσαν και πεινασαν.καταλαβες;κοτερα,γυναικες,πλοια,στολοι,θαλαμηγοι,ναρκωτικα,κακια,απλιστια,γλεντια,και ας πεθαινει ο κοσμος.μετα ομως θα πεσει κλαμα και παρακαλια,που θα ζητανε οι πλουσιοι να ανοιξει η γη να τους καταπιει.αλλα πλεον θα ειναι αργα την δευτερα παρασουσια.ο χριστος μας ειπε αγαπατε αλλοιλους.οποιος εχει 2 χειτωνες ας δωσει τον εναν στον διπλανο του που δεν εχει.αυτοι οχι δεν δωσαν αλλα ανοιξαν και εργοστασια με χειτωνες.θα το καταλαβεις θες δεν θες αλλα μην ειναι αργα.mantos
I farted....them !!!!![]()
quote:
μετα ομως θα πεσει κλαμα και παρακαλια,που θα ζητανε οι πλουσιοι να ανοιξει η γη να τους καταπιει.αλλα πλεον θα ειναι αργα την δευτερα παρασουσια
Έχουμε κάποια αξιόπιστη πληροφορία για το πότε ; Να ξέρω πότε να πουλήσω εγκαίρως το κότερο , να κάνω πάσα γυναίκες - ιμάτια κ.λ.π. στον πλησίον μου και να αρχίσω....τις μετάνοιες....
Μοιράστε την τράπουλα ρε παιδιά....Την σημαδεμένη,λέω, αλλοιώς χάνετε...
τελος της ιατρικης ενημερωσης ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
(λογω εμπειριας το παραπανω , οχι προσωπικης αλλα οικογενειακης , και επειδη κατι "μαγκιες" μου το εφεραν στο μυαλο σκεφτηκα οτι μπορει να το βρουν χρησιμο καποιοι αν και προσωπικα θα προτιμουσα να αποτελει ενα αχρηστο μυνημα , ευχαριστω και συγνωμη για την διακοπη)
[
ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».
ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ - Δεν σε ενοχλεί το ότι βάζεις περισσότερη λογική σκέψη στην επιλογή ενός αυτοκινήτου παρά στην επιλογή ενός θεού;
]
Αλλά,πέραν αυτού, ναρκωτικό είναι και η
τηλεόραση, το τσιγάρο, ο καφές,το νοθευμένο ποτό,κλπ.Γι αυτά, εσυ και η...επίσημη κοινωνία, κάνετε μόκο,γιατί είστε .....πρεζάκια....
Την υποκρισά μας,γα@@το!!!!
Αλλά, για το ότι αυτά τα άτομα, γλύτωσαν απο τα ναρκωτικά και ζούν ευχαριστημένοι με την ζωή τους, ζωντανοί κι όχι νεκροί, για σένα βλέπω δεν έχει καμιά σημασία....Σημασία έχει αν είναι μοναχοί στο Άγιο Όρος...Απίστευτα ανευθυνουπεύθυνες θέσεις...
η απολυτη παραπληροφορηση , σε σημειο να εμφανιζεις συμπτωματα ψυχωσικα (εαν ειναι σωστο οπως το γραφω, κανα ψυχιατρος να βοηθησει ρε παιδια), εαν εχεις παρει ποτε ναρκωτικα να πας να σε δει γιατρος , οχι για κανενα αλλο λογο αλλα θα καλυτερευσεις τον τροπο και την ποιοτητα της ζωη σου καθως ζεις σε απολυτη παρανοια και δεν το ξερεις !!!
ουτε για ορος μιλησα ,
ουτε για μπονατσους ,
ουτε για γνωστους ,
ουτε για αγνωστους ,
ουτε ειχα κατι στο μαυλο μου περα απο την οικογενειακη μου εμπειρια...
τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο ... παρα μονο κατεθεσα κατι που θυμηθηκα ... και φυσικα δεν θα εισαι εσυ ο κριτης για το τι ΝΟΙΑΖΕΙ ενδιαφερει εμενα ή ποσο ποναω τον συνανθρωπο μου .... γνωστοι ή αγνωστοι για μενα δε εχουν σημασια ....
με απλα λογακια γιατι τα πολλα σε μπερδευουν , λες οτι σου καταιβει!!!
το οτι βλεπεις οτι θες και διαβαζεις αλλα αντι αλλων , να το προσεξεις ονομαζεται ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ !!! τωρα αμα βλεπεις και χρωματακια , τοτε κοψε το LSD!!!
ΕΛΕΟΣ , εισαι απιθανος τελικα , γεννας το το κακο στους αλλους , τελικα ισως εισαι το αντιθετο απο οτι εσυ πιστευεις οτι εισαι !!! φυσικα ειναι δικαιωμα σου και δεν μου πεφτει λογος , απλα μια παρατηρηση κανω!!!
και θα σε ενημερωσω για αλλη μια φορα , οτι δεν επιθυμω κανεναν διαλογο μαζι σου γιατι δεν εισαι σε θεση να κανεις διαλογο , ειναι σαν να προσπαθει καποιος να συνενοειθει με ψυχασθενη στο ψυχιατριο της σταυρουπολης ... ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ !!! πως αλλιως να στο πω ? και επιμενεις να μου απευθυνης το λογο ? δεν θελω ΛΕΜΕΕΕΕ !!!!
[
]
quote:
Έχεις δίκιο αγαπητέ makfor, υπήρξν πολλά άτομα που ασχολήθηκαν με ναρκωτικά και έχουν πρόβλημα...Δες ...Σειριανόπουλο,Μπονάτσο, αλλά, ξέρεις, φαντάζομαι, ότι υπήρξαν και άτομα που δεν έπαθαν βλάβη...Μας κυβερνάνε μερικοί τέτοιοι και τέτοιοι....¨Αρα, ξέρεις που βρισκεσια κι όμως, δεν σε απασχολεί, ιδιαίτερα...Για τους ναρκομανείς που είναι ήδη γνωστοί μιλάς, για τους άλλους,όχι...Εμ, έτσι είναι, ότι φτάνουμε, όχι ότι δεν τολμάν να κατηγορήσουμε...
Αλλά,πέραν αυτού, ναρκωτικό είναι και η
τηλεόραση, το τσιγάρο, ο καφές,το νοθευμένο ποτό,κλπ.Γι αυτά, εσυ και η...επίσημη κοινωνία, κάνετε μόκο,γιατί είστε .....πρεζάκια....
Την υποκρισά μας,γα@@το!!!!
Αλλά, για το ότι αυτά τα άτομα, γλύτωσαν απο τα ναρκωτικά και ζούν ευχαριστημένοι με την ζωή τους, ζωντανοί κι όχι νεκροί, για σένα βλέπω δεν έχει καμιά σημασία....Σημασία έχει αν είναι μοναχοί στο Άγιο Όρος...Απίστευτα ανευθυνουπεύθυνες θέσεις...
Για κόψε λίγο ταχύτητα ρε Βαγγέλη..ποιός είναι εκείνος που μιλήσει για ανευθυνο-υπευθυνότητα ...και ποιός είναι πρεζάκι και υποκριτής???
Για ηρέμησε σε παρακαλώ πολύ και μίλα όμορφα!
Πως μιλάς έτσι ρε φιλαράκο???
Άντε να ενημερωθείς απο την ιατρική επιστημονική κοινότητα περί ναρκωτικών ...για το νευρικό σύστημα και για τα γονίδια αλλα και για την ψυχολογική δομή αυτών των ανθρώπων και ευχαρίστως μετά να συζητήσουμε ότι θέλεις..
Γνωρίζεις για τα χαρακτηριστικά της Εθιστικής προσωπικότητας και μιλάς όπως μιλάς και αναφέρεις για το Άγιο Όρος???
Γνωρίζεις που βρίσκονται οι αιτίες της της παρορμητικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν αυτά τα άτομα??
Γνωρίζεις για την δυσπροσαρμοστικότητά τους ...για την δυσκολία σύναψης σταθερών και δημιουργικών σχέσεων??
Γνωρίζεις για την δυσκολία σχεδιασμού και επιδίωξης μακροπρόθεσμων στόχων αλλα στην στόχευση της ευχαρίστησης στο εδώ και τώρα??
Γνωρίζεις για την ερμηνεία της πραγματικότητας απο αυτά τα άτομα ως άσπρο-μαύρο??
Προσέγγιση του όλα ή τίποτα??
Για την απαισιόδοξη αντίληψη της πραγματικότητας εκ μέρους τους???
Να κάνουμε λοιπόν μια υγιή και σοβαρή συζήτηση και άσε τους αφορισμούς και τα κοσμητικά επίθετα...εδώ με γνώσεις ο καθένας θα προβάλλει το επίπεδό του και το ποιός είναι..
soul
το δούμε...τζιτζιφιόγκοι, κανένα πρόβλημα....Έχω προβλημα με τη γραμμή, μια σε πιάνω, μια σε χάνω...
Πρεζάκια, ουσιαστικά,είναι οι εξαρτημένοι,πάσης φύσεως...Έτσι δεν ειναι;Για δες το λιγο και κατάλαβε, ποιοι επηρεάζονται και απο πού
και γιατί....Ποιοί παίρνουν γραμμή, απο την τηλεόραση και τις αθηναικές σάλες των διανοοουμένων...Όχι εμείς εδώ στην επαρχία, πάντως...
Όσο για εξάρτηση και ψυχοφθορά,ψάξε το καλύτερα....Πέραν του στερητικού συνδρόμου, που υπάρχει,στο τσιγάρο ακόμη και στην σοκολάτα...
Μην ψάχνεις απλά αποδιοπομπαίους τράγους...Είναι πολλοί και δεν θα ξέρεις τι να τους κάνεις...
Φιλικά, ο Βαγγέλης....
quote:
Αγαπητέ μου Εαρινέ,διάλεξε επιτέλους, πως θέλεις να μιλάμε κι εγώ θα ειμαι εκεί..Νόμιζα ότι ήθελες το λαικό μου προφάιλ....Αν θέλεις να
το δούμε...τζιτζιφιόγκοι, κανένα πρόβλημα....Έχω προβλημα με τη γραμμή, μια σε πιάνω, μια σε χάνω...
Πρεζάκια, ουσιαστικά,είναι οι εξαρτημένοι,πάσης φύσεως...Έτσι δεν ειναι;Για δες το λιγο και κατάλαβε, ποιοι επηρεάζονται και απο πού
και γιατί....Ποιοί παίρνουν γραμμή, απο την τηλεόραση και τις αθηναικές σάλες των διανοοουμένων...Όχι εμείς εδώ στην επαρχία, πάντως...
Όσο για εξάρτηση και ψυχοφθορά,ψάξε το καλύτερα....Πέραν του στερητικού συνδρόμου, που υπάρχει,στο τσιγάρο ακόμη και στην σοκολάτα...
Μην ψάχνεις απλά αποδιοπομπαίους τράγους...Είναι πολλοί και δεν θα ξέρεις τι να τους κάνεις...
Φιλικά, ο Βαγγέλης....
Ή λαικό ή τζιτζιφιογκίστικο δηλαδή...άσπρο - μαύρο..
Καλα ρε Βαγγέλη , δεν μπορούν τα κειμενά σου να μην απαρτίζονται απο κοσμητικά επίθετα και τα συναφή ...???
Έτσι μιλάς πάντα στην ζωή σου...φωνάζεις και θυμώνεις..ψυχοφθόρο ρε Βαγγέλη..!
Επί της ουσίας θα μιλήσουμε...θέλεις ..μπορείς???
soul
Περίμενε τους Νέους Μικρούς Μήτσούς...Θα δεις, θα σε κάνω φιγούρα......
quote:
Μια φορά, όμως, βρε Εαρινέ, μεράκι το έχω, μια φορά να απαντουσες σε ότι συζητάμε και να μην ψάχνεις κάτι για να βγεις απο πάνω...Μια φορά, ρε παιδί μου..Κι ας ....πεθάνω...
Περίμενε τους Νέους Μικρούς Μήτσούς...Θα δεις, θα σε κάνω φιγούρα......
Ρε κάνε , ότι θές ..κατηγοριοποιησέ με όπως θές ..σου ξαναλέω , δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου...σε επίπεδο ιδεών αντιπαρατιθέμεθα και εκεί έχουμε τις διαφορές μας..!
soul