ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΓΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΓΝΗΣΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΓΟΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

wizardofthewhitemagic32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
11/12/2008, 23:13:05
quote:
δεν μιλάω για τα παιδιά, δεν κατηγορώ την αθωότητα τους...

Τελικά είναι αθώα η ένοχα; με έχετε μπερδέψει.

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12

11/12/2008, 23:29:27
quote:
Ostria:
Οσο για τα γεγονότα που παρακολουθούμε εγώ θα σας θυμίσω την αμερικάνικη παροιμία : δεν μπορείς να φτιάξεις ομελέτα αν δεν σπάσεις μερικά αυγά.

Είμαστε έτοιμοι να ξεβολευτούμε; Να διακινδυνεύσουμε να χάσουμε τα "κεκτημένα" μας; Αν είμαστε, τότε ας δούμε πώς θα φτιάξουμε μια καλή ομελέτα σπάζοντας όσο το δυνατόν πιό λίγα αυγά (στα υγειή αυγά αναφέρομαι, τα κλούβια να τα σπάσουμε όλα κι ας βρωμίσει ο κόσμος)

Nα δω εάν σου είχαν σπάσει το μαγαζί σου, εάν θα μίλαγες για τα αυγά και την ομελέτα.................
Ικανοποιημένος δεν είμαι με το σύστημα και όσοι με έχουν διαβάσει το γνωρίζουν το να δικαιολογήσω όμως τους αλήτες που τα κάναν γης "μαδιάμ" πάει πολύ...........ούτε ηλίθιος είμαι να μη γνωρίζω ποιοι κρύβονται από πίσω από τα θύματα παιδιά

........και κάτι άλλο στο ραδιόφωνο σήμερα άκουσα ότι στο Πανεπιστήμιο ομάδα νεαρών σήμερα το πρωί, που εξακολουθούσε να δρα ήσαν Αλβανοί.......στ' αρχ....τους οι Αλβανοί........ας είναι καλά το κέρατο των Ελλήνων..........τι άσχημο! να παρακολουθώ τη φυλή μου να το βερνικώνει!!!!!!! α ρε που κατάντησες Λοχία!!!!!!!!!

quote:
Stelaras:
Εγώ ευρωπαίε,δεν πέταξα πέτρες,δεν έσπασα τίποτα γιατί δεν πιστεύω στη βία.Εσύ που δεν γουστάρεις τα τούβλα στις τράπεζες,γουστάρεις τις σφαίρες σε κόσμο όμως.Δεν φοράω μάσκα,αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω αυτούς που το κάνουν αυτό και σπάνε,δεν το κάνουν για πλάκα,δεν βγήκαν για 4 μέρες στους δρόμους,μέσα στο κρύο,στα δακρυγόνα για πλάκα.Ήταν οργισμένοι.

Καημένε Stelara, κι εγώ φοιτητής ήμουν αλλά άφησα εποχή! όχι δουλεύοντας χαμάλης στα συμφέροντα των εχθρών της πατρίδας αλλά ενάντια σε αυτούς τους εχθρούς!!!........έσπασα αρκετά κατεστημένα και έμεινα μόνο με τη γλύκα της νίκης δεν έχασα ούτε μία μάχη
Όταν σε τετατετ με Ακαδημαϊκό υφυπουργό παιδείας, (επί Ακαδημαϊκού Υπουργού παιδείας) μου έταζε για να σταματήσω τον πόλεμο!!!!! την έσφαξα με το βαμβάκι στο γόνατο!! έμεινε με το στόμα ανοικτό και με την ουρά στα σκέλια!!!!! και το ΤΕΙ μου, απαλλάχτηκε για πάντα από μια χολέρα!!!!!!! αυτός ήταν ο πόλεμός μου και τον κέρδισα χωρίς να ανοιχτεί ρουθούνι!!!!!!!!1

Περιττό να σου πω το βρώμικο πόλεμο που έγινε εναντίων μου και που όμως έγινε το Βατερλό τους..............και απέναντι μου δεν είχα αφύλακτα μαγαζιά και ανυπεράσπιστα αυτοκίνητα αλλά έναν ολόκληρο κρατικό μηχανισμό, εν ενεργεία υφυπουργό Παιδείας, γραμματέα Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ και γραμματέα Σπουδάζουσας ΠΑΣΠ με τους οποίους στα χαρτιά ήμασταν στην ίδια πλευρά. Απλά δεν προσκύνησα το κατεστημένο............... και δεν ήμουνα παρά μόλις 21 ετών!!!!!

Πολέμησα μόνος μου και τα κατάφερα μόνος μου! για λογαριασμό όμως ενός ολόκληρου ΤΕΙ, ενώ η βοήθεια που ζήτησα από το γραμματέα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ για τον κοινό σκοπό!!! περιορίστηκε στο "καλή τυχή, λυπάμαι θέλω αλλά δε μπορώ να βοηθήσω,................ (ήταν ήδη συμβιβασμένος με το κατεστημένο)
το αποτέλεσμα ήταν σε χρόνο ντε-ντε να μου δώσουν το πτυχίο για να μπορέσουν να απαλλαγούν από την παρουσία μου!!

τη ζημιά όμως τους την είχα κάνει όμορφα και ειρηνικά................για αυτό σου λέω είσαι πολύ μικρός απέναντι μου........... για να μιλάς για αγώνες και πράσινα άλογα.........οι αγώνες κερδίζονται όχι όταν απλά έχεις μπαλάκια από κάτω, αλλά μόνο όταν ξέρεις πως και πότε να τα χρησιμοποιείς.............

Ο KERRY KING και ο trexagireve, με καλύπτουν στα υπόλοιπα!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

11/12/2008, 23:32:59
Σοβαρά ρε φίλε ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, με τα παιδιά βρήκες να μπερδευτείς;
Αλήθεια, τους μεγάλους τους καταλαβαίνεις;
Φίλε Ευρωπαίε2 στην εποχή μας..ψάχνουν για μπαλάκια στον Μαρινόπουλο...
11/12/2008, 23:41:47
quote:
αλλά γιατί πίσω κάποιοι καραγκιόζηδες έχουν εσάς την νέα φουρνιά ως πιόνια τους

Και κάποιοι άλλοι εσάς, που σας έχουν σιγουράντζα μετά από τόσα χρόνια test drive.

Το εσάς, εύκολα γίνετε εμείς.Όχι κατόπιν εργαστηριακής ανάλυσης η πολυήμερων θεωρητικών μπουρδολογιών, αλλά με απλή συνειδητοποίηση. Έχετε κολλήσει τόσο πολύ στην επιφάνεια, υπάρχει και βυθός από κάτω και είναι αμμώδεις. Μην περιμένετε να δημιουργηθεί κανένας κοραλιογενής ύφαλος για να έχετε να αναλύετε, δεν πρόκειται να γίνει.

11/12/2008, 23:47:23
quote:
Σοβαρά ρε φίλε ΕΧΕΜΒΡΟΤΕ, με τα παιδιά βρήκες να μπερδευτείς;
Αλήθεια, τους μεγάλους τους καταλαβαίνεις;

1 - Οχι
2 - Ναι

12/12/2008, 00:26:27
quote:
KERRY KING -Η ουσιαστική διαφωνία που έχω είναι η αιτία όλων αυτών που συνέβησαν. Εγώ δεν το χάφτω ότι πρόκειται για ένα αφρόρμιτο λαϊκό ξέσπασμα, οργανωμένο πραξικόπημα έγινε και μέσα εκεί μπλεχτήκανε και κάποιοι πραγματικά αγανακτισμένοι από τα αδιέξοδα τους και φυσικά και μερικά καθαρά εκγληματικά στοιχεία που κάνανε πλιάτσικο

Θα συμφωνήσω απόλυτα .

Το δυσάρεστο γεγονός με τον 15 χρόνο ήτανε απλά η σπίθα για όλα αυτά που ζήσαμε (και βέβαια η κάθε «ομάδα» έδρασε για τον δικό της λόγο!!!), άλλωστε και για αυτό τα επεισόδια εξαπλώθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

quote:
KERRY KING -Εγώ θεωρώ πως άνθρωποι είναι που κάνουνε μία δουλειά, μια πολύ δύσκολη δουλειά. Και σίγουρα μέσα σε ένα σύνολο υπάρχουν και σκάρτα στοιχεία...

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανείς που να αμφιβάλει ότι κάνουν ένα πολύ δύσκολο έργο και για πολύ λίγα χρήματα μάλιστα .

Αλλά και ούτε ότι δυστυχώς η στολή της «εξουσίας» αλλάζει τον άνθρωπο και του φανερώνει ένα χαρακτήρα διαφορετικό …

Και ίσως εκεί έρχεται και η απάντηση στο ερώτημα σου …
«K. KING- Ψυχολογία μήπως ???
Διδάσκεται στην σχολή πολέμου ???»

Όχι να διδαχτεί η ψυχολογία, αλλά οι ψυχολόγοι να εξετάζουν και πριν μπούνε στο σώμα αλλά και μετά ανά τακτά διαστήματα για να εξακριβώνουν ποια άτομα είναι ικανά να υπηρετούν σε ένα τόσο νευραλγικό σώμα .

quote:
europaios2 -Mη με αναγκάσεις να γίνω κακός, είμαι σαφής στην τοποθέτησή μου.
απλά για να σε βοηθήσω (άλλο εκπαίδευση απέναντι σε πολίτες και άλλο εκπαίδευση απέναντι στον Τούρκο..........δε νομίζεις?)

Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις κακός..

Διάλογο κάνουμε .

Πολύ σωστό αυτό που γράφεις, αλλά η εκπαίδευση έχει να κάνει καθαρά σε θέματα έκτακτης ανάγκης και χρήση όπλων, δηλαδή αυτό που λένε ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε δεν δικαιολογείται, γιατί είναι κάτι βασικό που ο εκπαιδευμένος αστυνομικός το γνωρίζει πολύ καλά .

Δες αυτό που γράφω στον K. KING το πόσο ικανός είσαι το πώς θα φερθείς στον κάθε πολίτη εξαρτάται από άλλους παράγοντες, που δυστυχώς δεν συμβαίνει .

12/12/2008, 00:35:52
Αφιερωμένο στην Ελλαδίτσα μας και στα παραμύθια που μας ταΐζουν ..

Μάνος Ξυδούς~Στο πουθενά

12/12/2008, 11:58:17
Σοκ έχει προκαλέσει στην αυστραλιανή κοινή γνώμη ο θανάσιμος πυροβολισμός ενός 15χρονου από τρεις αστυνομικούς. Αμέσως, πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν το συμβάν με τη δολοφονία του 16χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο πάρκο All Nations, πίσω από την κεντρική αγορά του Νόρθκοτ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός (του οποίου η ταυτότητα δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα) φέρεται να έκλεψε δυο μαχαίρια από το κατάστημα Kmart και να απείλησε μέλη του προσωπικού.

Νωρίτερα φέρεται να είχε αποπειραθεί να πάρει μαχαίρια από την κουζίνα του σπιτιού του αλλά η οικογένειά του τον αποθάρρυνε.

Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς προκάλεσε την οργή του αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι δεν είχε σώας τας φρένας ή ότι είχε πάρει ναρκωτικά.

Ενημερώθηκε η αστυνομία από πολίτες πως ένας νεαρός οπλισμένος με μαχαίρια βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και ένα περιπολικό με αστυνομικούς έφτασε Northcote Plaza Shopping Centre οι οποίοι, όπως λένε, προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν αλλά μάταια.

Ο 15χρονος έτρεξε προς το διπλανό πάρκο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει τους αστυνομικούς με τα μαχαίρια που κρατούσε.

Οι αστυνομικοί, ανάμεσά τους δυο γυναίκες, φέρονται να έριξαν μια προειδοποιητική βολή και στη συνέχεια «φοβούμενοι ότι απειλείται η ζωή τους» από απόσταση περίπου 14 μέτρων πυροβόλησαν και σκότωσαν το παιδί.

Ήδη ξεκίνησε ιατροδικαστική έρευνα για να εξακριβωθούν οι πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 15χρονου.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας της Βικτόριας, Τιμ Καρτράιτ, έκανε λόγο για «απίστευτη τραγωδία» αλλά υπερασπίστηκε τις ενέργειες των αστυνομικών.

«Κανείς δεν χαίρεται να πυροβολεί έναν πολίτη. Δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αμυνθούν αφού οι προσπάθειες να τον ακινητοποιήσουν με σπρέϊ πιπεριάς απέτυχαν» είπε και συνέχισε: «Ένας αστυνομικός πραγματικά κινδύνευε και πυροβόλησε για να αμυνθεί και οι άλλοι έριξαν για να τον βοηθήσουν. Δεν είχαν άλλη επιλογή. Εξάλλου θα αποφανθεί και ο ιατροδικαστής αν ενήργησαν σωστά».

Ο διακεκριμένος νομικός Τζούλιαν Μπερνσάιντ, πρώην πρόεδρος της οργάνωσης δικαιωμάτων του πολίτη Liberty Victoria επέκρινε τους χειρισμούς της αστυνομίας.

«Από τη μια έχουμε έναν νέο με μαχαίρια που απειλεί και από την άλλη τρεις αστυνομικούς με πιστόλια που τον γαζώνουν. Νομίζω πως ήταν μια άνιση μάχη και η αντίδραση της αστυνομίας υπερβολική» είπε και πρόσθεσε: «Στη χειρότερη περίπτωση ένας αστυνομικός θα μπορούσε να τραυματίσει το 15χρονο στο πόδι ή στο χέρι. Τρεις αστυνομικοί να ανοίξουν πυρ σε έναν 15χρονο είναι υπερβολικό» είπε.

Ορισμένοι μάρτυρες υποστήριξαν ότι το παιδί ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έδειχνε σαν να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αυστραλοί κληρικοί, νομικοί, ακαδημαϊκοί και φιλανθρωπικές οργανώσεις απαιτούν να διεξαχθεί ανεξάρτητη έρευνα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

12/12/2008, 11:59:55
Δεν είναι περίεργες αυτές οι συμπτώσεις ?

Μου θυμίζει το καλοκαίρι, Σάββατο διάβαζα για τον αποκεφαλισμό του άτυχου νέου μέσα σε ένα λεοφορείο στις ΗΠΑ και την Κυριακή έγινε ο αποκεφαλσιμός της κοπέλας στην Σαντορίνη....

12/12/2008, 13:41:18
quote:

Δεν είναι περίεργες αυτές οι συμπτώσεις ?

Είναι, αν και θα μπορούσε να είναι μόνο συμπτώσεις. Μερικοί αυστραλοί στο ξένο φόρουμ που μπαίνω το έκαναν μεγάλο θέμα χτες. Κάποιος είπε ότι γίνεται ένα τεστ για να δουν πώς αντιδρά η κάθε κοινωνία. Εγώ είπα ότι αν αυτό γίνει και κάπου αλλού αυτές τις μέρες, μόνο τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για "συνωμοσία".
Πάντως φοβάμαι ότι ζούμε σε ιδιαίτερα πονηρές μέρες. Θα δείξει.

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

StelarasΜέλος
13/12/2008, 06:12:12
Μπράβο σου ευρωπαίε,μαγκιά σου.

Παραβλέπω το καημένε και την δίαθεση σου να με παρουσιάσεις ως σκουπίδι.Αλλά δε με πειράζει αυτό,όσο το να μου απαντάνε με τέτοια διάθεση για κάτι που δεν είπα.

Μίλησα για αγώνες?
Αντιτέθηκα στον χαρακτηρισμό ΟΛΩΝ αυτών που έχουν βγει στους δρόμους ως κωλόπαιδα.Με την ίδια λογική όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι.

Καταλαβαίνεις πως με τέτοιο τρόπο σκέψης η αντίληψη των πραγμάτων περιορίζεται μόνο σε ένα ένα παράγοντα,σε ποιο στρατόπεδο είναι κάποιος.Διότι άμα είναι από τη μία μεριά τους λέει όλους κωλόπαιδα και άμα είναι στην άλλη όλους μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους.

Όταν όμως σε ακούω να λες για ''εχθρούς της πατρίδας'',ε τότε,άμα είσαι εσύ ο ασυμβίβαστος,δεν μπορώ να φανταστώ τον συμβιβασμένο.Όσο για τον χαρακτηρισμό ''εχθρούς της πατρίδας'',απλά σκέψου τι επιπτώσεις έχει στο μυαλό του μέσου πολίτη.Οι κακοί που θέλουν να μας καταστρέψουν,ασαφές όμως,απροσδιόριστος φόβος,ο καλύτερος φόβος.

Λυπαμαι φίλε μου,αλλά δεν θα πέσω σε αυτή τη παγίδα,όχι όπως την πάτησαν οι αμερικανοί που κοιτούν τον ουρανό μην τους πέσει κανά boeing στο κεφάλι.

Κέρρυ,συμφωνώ σε αυτό που λες για τα κόμματα που πάνε να πιστωθούν αυτές τις κινητοποιήσεις και θα μας βγουν και πρωτεργάτες στη τελική.Όμως δεν είναι κωλόπαιδα τα παιδιά.Αυτά τα κόμματα,κάποιος τα ψήφισε....

Get up prince of troy
Get up
I will not let a stone take my glory.

13/12/2008, 15:14:20
quote:
Stelaras:
Όταν όμως σε ακούω να λες για ''εχθρούς της πατρίδας'',ε τότε,άμα είσαι εσύ ο ασυμβίβαστος,δεν μπορώ να φανταστώ τον συμβιβασμένο.Όσο για τον χαρακτηρισμό ''εχθρούς της πατρίδας'',απλά σκέψου τι επιπτώσεις έχει στο μυαλό του μέσου πολίτη.Οι κακοί που θέλουν να μας καταστρέψουν,ασαφές όμως,απροσδιόριστος φόβος,ο καλύτερος φόβος.

Eχθρός της πατρίδας μου, είναι ο κάθε άνθρωπος ο οποίος είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο βλάπτει τα συμφέροντά της..........και οι πολίτες της είναι ένα από αυτά τα συμφέροντα.

Στους εχθρούς συγκαταλέγω όσους κάνουν κατάχρηση εξουσίας, όσους κλέβουν εκμεταλλευόμενοι τη Δημόσια καρέκλα, όσους προκαλούν επεισόδια διαταράσσοντας τη κοινωνική γαλήνη (καταστροφή δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας, και φυσικά τα διαπλεκόμενα κουμπάρους κ.λ.π.....)

κύρια ευθύνη όλων αυτών είναι η διάλυση του θεσμού της οικογένειας (το κέρατο πάει σύννεφο, η τηλεόραση έχει εκμηδενίσει τον υγιή οικογενειακό διάλογο και οι γονείς απλά πληρώνουν το φροντιστήριο πιστεύοντας ότι έκαναν το καθήκον τους, "ο κακομαθησμός" έχει και αυτός το μερίδιό του δηλαδή........ε! "παιδί είναι" ε! θα κάνει και καμιά "αταξία" άστο παιδί να κοιμηθεί παραπάνω......μικρό είναι μην το στέλνεις στη δουλειά......δώστου τα χρήματα που σου ζητάει να μην αισθάνεται άσχημα με τους φίλους τους......
και
φυσικά η διάλυση της παιδείας! τα βιβλία είναι ανεπαρκή και δύσπεπτα και τα παιδιά πρέπει να πάνε φροντιστήριο από το Γυμνάσιο αν θέλουν να προχωρήσουν.........αυτό εξυπηρετεί την εκάστοτε κυβέρνηση γιατί οι Μαθηματικοί οι Φυσικοί κ.ο.κ. είναι κατά χιλιάδες άνεργοι, έτσι με αυτόν τον τρόπο τους απασχολούν από το να κατέβουν μαζικά και μέ κόσμιο τρόπο στους δρόμους να διαδηλώσουν για τα προβλήματά τους........

Χωρίς οικογένεια, χωρίς παιδεία και φυσικά χωρίς κράτος δικαίου τα θλιβερά αυτά επεισόδια πολύ πιθανόν να επαναληφθούν με την πρώτη ευκαιρία.

Έτσι σήμερα χαίρεται το ΠΑΣΟΚ! αύριο ίσως να χαίρεται η ΝΔ! γιατί αυτό που τους νοιάζει είναι η μάχη της καρέκλας με τον όποιο τρόπο..............φύγε εσύ!!! να ρθω να κάτσω εγώ!!! Και τίποτα άλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εάν θέλεις να αγωνιστείς ξεκίνα από το οικογενειακό σου περιβάλλον και πείσε τους γονείς σου τα αδέρφια σου τους φίλους σου τους συγγενείς σου να μαυρίσουν αυτά τα δύο μεγάλα κακά της Ελλάδας........αυτό είναι η επανάσταση και ο αγώνας........και όχι το σπάω βιτρίνα παίζοντας το παιχνίδι του άλφα αλλοδαπού, που αδιαφορεί για την Ελλάδα τη ζηλεύει και θέλει το κακό της! ούτε να παίζεις το παιχνίδι του βήτα πολιτικάντη που περιμένει στη γωνία το όποιο κακό της χώρας με χαιρεκακία, μπας και αναλάβει αυτός την "κουτάλα"

Έχω γράψει παλαιότερα πριν περίπου 10 μήνες σε άλλο θέμα για το χάλι της νεολαίας μας και την έλλειψη ιδιοσυγκρασίας της, πολλοί μου "επιτέθηκαν" λέγοντάς με υπερβολικό και οπισθοδρομικό που δεν μπορώ να καταλάβω τους σημερινούς νέους............να όμως που δικαιώθηκα για τις απόψεις μου..........και εάν δεν αλλάξει η οικογένεια πρωτίστως από την οποία προέρχονται όλοι οι κυβερνώντες και μη! και εάν δεν αλλάξει η παιδεία μας, .........δεν έχουμε καμία ελπίδα ως κοινωνία να δούμε καλύτερες μέρες!

Ανήκω στο Υπουργείο Παιδείας και ξέρω καλά ποιοι μπαίνουνε και πως σε Διευθυντικές θέσεις! τα τσιράκια οι διαπλεκόμενοι και τα φερόφωνα, ανεξαρτήτου ικανοτήτων και δεξιοτήτων...........σα νέος κοίταξε με τον τρόπο σου να βάλεις το δικό σου λιθαράκι, ακόμη και αν είσαι απελπιστικά μόνος, τουλάχιστον θα έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου απέναντι στους προγόνους σου που πάσχισαν για μια ελεύθερη Ελλάδα από τους Εξωτερικούς εχθρούς....... για τους εσωτερικούς όμως εχθρούς ας πασχίσουμε εμείς, ο καθένας μας κι εγώ αλλά κι εσύ με το δικό μας τρόπο!..........

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).