- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ..
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ..ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:Καποια κρατη θα κανουν δημοψηφισμα για το αν θα το δεχθουν .Εμας οι κυβερνωντες μας θεωρουν "ανωριμους" για κατι τετοιο.
AZΩΕΛ
Η ΕΛΛΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ… ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
quote:
ZOIROS
Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
Με χιλια φιλε μου ,με χιλια...
Καποιος ιερωμενος ειπε στα ΜΜΕ σχετικα με τους νεκρους απο το τσουναμι:" ο θεος στελνει απο καιρου εις καιρον φυσικες καταστροφες,για να συνετιση τους ανθρωπους και να τους τιμωρησει"! Αν αυτη δεν ειναι η οδος του μεσαιωνα τοτε τι ειναι;
ΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ
quote:
Καποιος ιερωμενος ειπε στα ΜΜΕ σχετικα με τους νεκρους απο το τσουναμι:" ο θεος στελνει απο καιρου εις καιρον φυσικες καταστροφες,για να συνετιση τους ανθρωπους και να τους τιμωρησει"!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΣΑΤΑΝΑΣ... Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΛΕΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ...
ΟΧΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
quote:Φίλε ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ , τά ίδια είχε πεί και ο ιερέας καθηγητής θρησκευτικών πριν κάμποσα χρόνια όταν ο μικρός μου γυός πήγαινε στο γυμνάσιο . Τότε ο μικρός σήκωσε το χέρι του και τον ρώτησε << Καλά , οι άνθρωποι κάνουν αμαρτίες και τους τιμωρεί , τα ζώα όμως γιατί τα τιμωρεί και αυτά ; Τι αμαρτίες κάνουν ; >> . Κάι ο σοφός καθηγητής τον έβγαλε έξω από την τάξη , γιατί όπως είπε αργότερα στην σύζυγό , μου με τις ερωτήσεις του του χάλαγε το μάθημα .
Καποιος ιερωμενος ειπε στα ΜΜΕ σχετικα με τους νεκρους απο το τσουναμι:" ο θεος στελνει απο καιρου εις καιρον φυσικες καταστροφες,για να συνετιση τους ανθρωπους και να τους τιμωρησει"!ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ
quote:quote:
Καποιος ιερωμενος ειπε στα ΜΜΕ σχετικα με τους νεκρους απο το τσουναμι:" ο θεος στελνει απο καιρου εις καιρον φυσικες καταστροφες,για να συνετιση τους ανθρωπους και να τους τιμωρησει"!
ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΣΑΤΑΝΑΣ... Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΛΕΕΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ...
ΟΧΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥΣ... ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
Αλήθεια είναι αυτό.. Ο διάβολος (ή αν θες η κακιά στιγμή) ευθύνεται για όλα τα κακά. Ουδείς εκών κακός άλλωστε.
Τώρα, όσο αφορά εγκληματίες που στρέφονται κατά της ζωής των ανθρώπων, αυτοί έχουν προφανώς διαβληθεί. Βέβαια κι εγώ μιλάω λες και ξέρω τι έχει περάσει στη ζωή του ο καθένας, τι σκέπτεται, τι έχει πάθει, τι μυαλό έχει. Δεν δικαιολογώ κανέναν, ούτε και επαινώ, αυτά μόνο ο Θεός μπορεί να τα κρίνει και μακάρι να μας φωτίσει όλους να κάνουμε το σωστό και το καλό.
Άλλωστε ας θυμόμαστε πάντα την φράση του Σαίξπηρ, στον Έμπορο της Βενετίας: "Με της διακιοσύνης την πορεία, δεν θα 'βρισκε κανείς μας σωτηρία"
Ε, ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΑΒΟΙ ΟΣΟ ΝΑ΄ΝΑΙ....
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΤΣΙ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΝΤΟΧΗ;
ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.
ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---
quote:
Οι θρησκόληπτοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί μερικές φορές το λένε και κάπως διαφορετικά. Λένε οτι ο Θεός στέλνει τις καταστροφές και τις δυστυχίες στους ανθρώπους απο την μεγάλη του αγάπη. Να τους δοκιμάσει και να σώσει την ψυχή τους
Λένε οτι σκοπός του Θεού είναι να σώσει τον άνθρωπο και όλα τα κακά που του στέλνει είναι μέσα στο σχέδιο για την Σωτηρία του
Μήν γελάτε, το έχω ακούσει πολλές φορές και όχι απο ιερωμένο!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ
αυτο το ελεινο ανθρωπακι; (τον καθηγητη χριστιανικων; )
Η γυναικα σου δεν του "τα ψαλλε";
ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
quote:
Η ΕΛΛΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ… ΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.ΠΡΑΓΜΑΤΙ… ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΖΩΕΛ!ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ?
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΩΩΘΕΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΞΕΜΑΝΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!?!
sakhs3
quote:Δηλαδή κατά τα φαινόμενα οι Δεσποτάδες και οι Αρχιμανδρίτες έχουν τον διάβολο μέσα τους .
Δεν το διατύπωσα καλά στο προηγούμενο μήνυμα. Ο διάβολος, πολλές φορές παραπλανά τον άνθρωπο και τον οδηγεί σε πράξεις που δεν επιθυμεί πραγματικά.ΓΑΡ
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."