- ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΗΜΟΥΝ..... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:συγνωμη αν σε πληγωσα απλα ηθελα να βεβαιωθω
endorama με πλήγωσες... κανείς δεν μου έχει πεί ως τώρα πως είναι χορτάτος.... όλοι πέφτουν με τα μούτρα (οχι στο πάτωμα και ξεροί) και δεν μένει ψίχουλο...
Σκύλος??? τι σκύλος???... (τι ράτσα εννοώ), ελπίζω να συμπαθεί τις γάτες... αλλιώς δεν έχει πίτα ολόκληρη (ούτε κομμάτι της!) και ο σκύλος σου δεν θα είναι χορτάτος!
ο σκυλος μου οσο και αν σου φαινεται παραξενο συμπαθει της γατες της αφηνει να τρωνε το φαγητο του και απλα καθεται ενα,δυο μετρα πιο περα και της παρακολουθει και οποτε την πιανουμε στα πρασα που δινει το φαγητο της στις γατες σηκωνεται και κανει πως αγριευει και της ψευτοκυνηγαει (ειναι μια σκυλιτσα αυτη......ολο πονηρια) γυναικα τι περιμενεις?απο ρατσα ποιμενικος καυκασου.
ιερεια λοιπον............. δεν μου λες στην εφορια δηλωνεις ελευθερη επαγγελματιας?
quote:ετσι ε? το ξερει ο κουνουπακος σου? θα σε δωσω στεγνα αν δεν μου φερεις την κοτοπιτα συντομα.
Ο καλύτερος μου φίλος για χρόνια ήταν ο Τσελεμεντές
ομελετες κανουν και καποιοι φιλοι μου μετα απο μεγαλο μεθυσι προσωπικα δεν πινω σχεδον ποτε

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
quote:
ο σκυλος μου οσο και αν σου φαινεται παραξενο συμπαθει της γατες της αφηνει να τρωνε το φαγητο του και απλα καθεται ενα,δυο μετρα πιο περα και της παρακολουθει και οποτε την πιανουμε στα πρασα που δινει το φαγητο της στις γατες σηκωνεται και κανει πως αγριευει και της ψευτοκυνηγαει (ειναι μια σκυλιτσα αυτη......ολο πονηρια) γυναικα τι περιμενεις?απο ρατσα ποιμενικος καυκασου.
χχχμμμμ.... Έξυπνη γυναίκα από όμορφη και γερής κατασκευής ράτσα!
Τυχερέ endorama!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ είχα έναν αλάνι γάτο γκρί τιγρέ από μάνα Αγκύρας και μου πεθανε (οχι δεν έφαγε κοτόπιτα)... του έριξαν φόλα (καθίκια γείτονες!). Ο γάτος μου μπορεί αν ήταν μπάσταρδο, αλλά είχε τρόπους αριστοκράτη (σαν την θετή του μαμά... για εμένα λέω! και οχι δεν είμαι μπάσταρδο, αλλά έχω τρόπους αριστοκρατικούς ![]()
![]()
), τον έκανα μπάνιο και μετά μου έφερνε την βούστρα του για να τον τρίψω... δεν γρατζουνούσε έπιπλα, χαλιά, ανθρώπους... δεν καθόταν να τον χαϊδέψεις, δεν ήθελε... δεν λέρωνε το σπίτι... δεν ανέβαινε στα κρεβάτια... όταν ήθελε να ρίξει έναν υπνάκο και τον ενοχλούσε το φώς τραβούσε το μαξιλάρι του πάνω στο κεφάλι του... και όταν έβλεπε φωτογραφική μηχανή στηνόταν πρώτη μούρη!!!! ΘΕΛΩ ΕΝΑΝ ΓΑΤΟ!!!
Ωραία τα είπα και ξεθύμανα... ![]()
![]()
![]()
quote:
ιερεια λοιπον............. δεν μου λες στην εφορια δηλωνεις ελευθερη επαγγελματιας?
[/quοte]Πάντα!!!!
quote:
ετσι ε? το ξερει ο κουνουπακος σου? θα σε δωσω στεγνα αν δεν μου φερεις την κοτοπιτα συντομαΤο ξέρει και το εκτιμά!!!!
Mην με απειλείς εμένα γιατί δεν έχει κοτόπιτα!!!
[quote]
ομελετες κανουν και καποιοι φιλοι μου μετα απο μεγαλο μεθυσι προσωπικα δεν πινω σχεδον ποτε
Αυτό δεν το ήξερα... μάλλον γιατί πίνω λίγο και μόνο με καλή παρέα...
έχω την τάση να κάνω πράγματα αξιομνημόνευτα όταν πίνω πολύ (τα οποία δυστυχώς θυμάμαι την επόμενη μέρα)... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ββββζζζζζιιιιιννννννν....
Mantis: το ερωτο-χτυπημένο κουνούπι....
Edited by - Mantis on 01/12/2003 21:26:14
Edited by - Mantis on 01/12/2003 21:27:56
Edited by - Mantis on 01/12/2003 21:31:40
quote:χαχαχαχα και εμενα το ιδιο μαλλον στην προηγουμενη ζωη της ηταν μοντελο δεν εχω ουτε μια τυχαια φωτογραφια της οποτε βλεπει φωτογραφικη αρχιζει της ποζες
και όταν έβλεπε φωτογραφική μηχανή στηνόταν πρώτη μούρη!!!!
quote:γιαυτο δεν της ξερεις της ομελετες
Αυτό δεν το ήξερα... μάλλον γιατί πίνω λίγο και μόνο με καλή παρέα...
έχω την τάση να κάνω πράγματα αξιομνημόνευτα όταν πίνω πολύ (τα οποία δυστυχώς θυμάμαι την επόμενη μέρα)...
εχω ενα φιλο ο οποιος ευτηχως δεν θυμαται τιποτα γιατι κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα τοσο απιστευτα που ντρεπομαι να τα πω (οχι χυδαιοτητες αλλα παρανοικα πραγματα)
εγω παλι θυμαμαι αλλα ειμαι πολυ ησυχος οταν πινω γιατι ξερω οτι το πρωι θα τα θυμαμαι και θα θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it
Σωστός
Μόνο σε γενικές γραμμές θέλω να ξεκαθαρίσω πως παίρνω φάρμακα και τώρα, δηλ. αν εξαιρέσουμε τις τρεις φορές στο παρελθόν που τα είχα κόψει και μου στοίχισε, συνεχίζω και τα παίρνω και θα τα παίρνω εφ'όρου ζωής όπως έγραψα.
Εντάξει, έχετε δίκιο, σε ποια βάση να γίνει συζήτηση εδώ μέσα με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι του γίνεται, που έχει αυτοκτονικές ιδέες και κάθε του φράση τελειώνει με τη γνωστή επωδό "και τι νόημα έχει αυτό;"
Όσο για την αφάρμακο-εναλλακτική ψυχιατρική, δεν μπορεί να βοηθήσει παντού.
Είχα πάει πριν χρόνια σε έναν ομοιοπαθητικό και μου είχε πει πως πρέπει να απευθυνθώ σε συμβατικό ψυχίατρο γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να βοηθήσει.
Και δεν νομίζω πως γλιτώνει κανείς χρήματα.
Οι αμοιβές των εναλλακτικών και τα σκευάσματα που δίνουν έχουν κι αυτά το κόστος τους.
Το χειρότερο με την κατάστασή μου είναι πως θεωρώ πως έτσι είναι τα πράγματα με μένα -και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, απ' τη στιγμή που θεωρώ τις σκέψεις που κάνω για τον κόσμο (που τα βλέπω όλα στραβά) σωστές- έτσι όπως είμαι λοιπόν "αμετανόητη" μάλλον δεν έχω ελπίδες να γίνω καλύτερα.
Θα δω τι θα κάνω και με τους γιατρούς. Έχω αλλάξει πάρα πολλούς. Με έχει κουράσει και αυτό γιατί αισθάνομαι και ηλίθια από ένα σημείο και μετά όταν δεν ικανοποιούμαι με έναν. Πάει να πει πως έχω πρόβλημα εγώ και δεν είναι όλοι οι γιατροί προβληματικοί που τους αλλάζω όλη την ώρα. Ίσως και αυτό έχει παίξει το ρόλο του στην συναισθηματική αστάθεια που με χαρακτηρίζει. Το ότι άλλαζα συνεχώς γιατρούς και αγωγές.
Και μου το είχε πει ένας γιατρός, πως είναι μεγάλο λάθος αυτό, που δεν μένω σε έναν.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ που ασχοληθήκατε ο καθένας με τον τρόπο του.
Ακόμα και να μην βοηθούν οι συμβουλές στην περίπτωσή μου γιατί επηρεάζομαι πολύ εύκολα από αυτό που θα μου πουν, ωστόσο είναι μια προσπάθεια από μέρους σας, και δεν πιστεύω πως όποιος γράφει τη γνώμη του εδώ, το κάνει κακοπροαίρετα, με σκοπό να παραπλανήσει.
Αν τελικά παραπλανά, αυτό γίνεται γιατί είναι και ο ίδιος, αυτός που δίνει τις συμβουλές, πλανεμένος, ή εγώ που τον ακούω έχω μειωμένη κριτική ικανότητα και δεν μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου.
Αν και δεν νομίζω πως τελικά πλανώμαι. Δηλαδή μπορεί να ακούω όλες τις αντικρουόμενες απόψεις, αλλά τελικά μένω ακίνητη και δεν παίρνω καμία θέση.
Εξού και το πέρα δώθε στους γιατρούς, στα επαγγέλματα, στους φίλους, στα πάντα.
Και είναι ως ένα μέρος δικαιολογημένο, απ' τη στιγμή που Heretic είπατε κι εσείς εμμέσως πλην σαφώς πως μου λείπει η γνώση και η εμπειρία και γι' αυτό δεν μπορώ να αναπτύξω την κρίση μου.
Όπως και να' χει, μπορώ να καταλάβω πως δεν είμαι σε θέση να συζητήσω στην παρούσα φάση θέματα που αφορούν αυτό το φόρουμ (μεταφυσικής, εσωτερισμού, αποκρυφισμού), γιατί τα φέρνω όλα στα μέτρα του προβλήματός μου και το φόρουμ μετατρέπεται κατά έναν περίεργο τρόπο σε γραμμή βοήθειας για την αυτοκτονία.
Και αν το πράγμα αυτό είναι τραγικό, το πιο τραγικό είναι να αποφασίσει κάποιος γονιός ή κάποιος φίλος σου, ότι"το παιδί μου το ξεμυάλισαν κάποιοι στο ίντερνετ" ή "συζήταγε με κάτι παλαβούς σε φόρουμ αιρέσεων και σατανιστών", οπότε το επόμενο βήμα θα είναι το "κάποιοι πρέπει να πληρώσουν γι' αυτό", το στάδιο της κατασκευής ενόχων που ακολουθεί πάντοτε.
Και δυστυχώς από το φόρουμ αυτό, όπως και αρκετά άλλα σαν κι αυτό, περνάνε τύποι που είναι σε κάτι παλαβές αιρέσεις, ή θέλουν να φτιάξουν δικές τους ή είναι σατανιστές και ψαρεύουν θύματα. Αυτοί όμως έρχονται εδώ γι αυτόν το λόγο, εμείς τους διαολοστέλνουμε (τουλάχιστον αρκετοί από αυτοί που σου απάντησαν το έχουν κάνει, ο καθένας με τον τρόπο του) και η ζωή συνεχίζεται. Άντε όμως μετά να πείσεις τα κοράκια ότι εμείς δεν είμαστε τέτοιοι.
Στο χώρο του μεταφυσικού υπάρχει ένα πολύ χαρακτηριστικό φαινόμενο. Άνθρωποι με θέματα, κυρίως ψυχιατρικής φύσης, έλκονται σε αυτόν επειδή νομίζουν ότι η πηγή του προβλήματός τους βρίσκεται έξω από αυτούς. Κάποιος μου έκανε μάγια γράφει ο ένας, κουβαλάω μια κατάρα 5 ζωές γράφει ο άλλος, έκανα Ouija και κόλλησα ένα πνεύμα που με ταλαιπωρεί 15 χρόνια γράφει ο τρίτος. Δεν μπορώ να αποκλείσω φυσικά την περίπτωση όλα αυτά να έχουν μια αιτία πέρα από τα φυσικά. Το πιο πιθανό όμως είναι πως ο άνθρωπος αυτός δεν θέλει να παραδεχτεί ότι απλά του έκατσε μια στραβή του στιλ shιt happens, και προσπαθεί να τη ντύσει με απόκοσμο περιτύλιγμα.
Αυτό το έχω ακούσει και από φίλη ψυχίατρο, που έχει αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά, όπως και από δυο ξεχωριστούς εναλλακτικούς θεραπευτές, που πιστεύουν μεν σε αυτά, αλλά δεν νομίζουν ότι ζούμε σε κάποιον Demon hunted world.
Επίσης, όταν σου έγραψα για αφάρμακο αγωγή, δεν ευνοούσα ψευδοεπιστημονική αφάρμακο αγωγή όπως η ομοιοπαθητική ή η συστημική αναπαράσταση. Αυτά όλα είναι τόσο προβληματικά, που ακόμα κι αν σε διακριτές περιπτώσεις μπορεί να έχουν βοηθήσει κάποιον, δεν είσαι σε θέση να ξέρεις αν μπορούν να βοηθήσουν τον οποιονδήποτε. Γιατί όλες αυτές οι μέθοδοι, έχουν ένα σημαντικό πρόβλημα ξέρεις: αλλεργία με τις στατιστικές. Αν τους βάλεις κάτω να τους μετρήσεις, όσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι, δεν μπορούν να περάσουν το κατώφλι της τυχαιότητας.
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 08/03/2018 08:33:09
Αφού δεν έχω αφαιρέσει τη ζωή μου μέχρι τώρα, ενώ το σκέφτομαι για μια δεκαετία περίπου, δεν νομίζω πως θα τολμήσω να το κάνω ποτέ.
Είναι και το ένστικτο αυτοσυντήρησης είναι και οι γύρω μου που δεν θέλω να στενοχωρήσω..
Απλά ο λόγος που φέρνω το θέμα της αυτοκτονίας συνέχεια στο προσκήνιο, είναι η όντως μεγάλη μου επιθυμία να φύγω απ' τη ζωή.
Είναι κάτι που το σκέφτομαι και με βασανίζει και δεν μπορώ να μην το αναφέρω.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ ότι με τον τρόπο αυτό ταράζω όσους με διαβάζουν ή με ακούνε, γιατί έχω εξοικειωθεί τόσο πολύ σε αυτήν την ιδέα, που την έχω συνηθίσει και δεν μου κάνει εντύπωση.
Λόγω προφανώς της ψυχικής μου κατάστασης, των ισοπεδωμένων συναισθημάτων, της άδειας ζωής, της έλλειψης κινήτρου, της απουσίας νοήματος, αντιμετωπίζω το θάνατο όπως και τη ζωή.
Ζωή και θάνατος είναι για μένα το ίδιο πράγμα. Τα βάζω όλα στο ίδιο τσουβάλι, παρ'ότι ξέρω θα μου πείτε πως αυτό που κάνω στερείται λογικής από όποια πλευρά κι αν το δούμε.
Το ότι ταράζονται οι άλλοι στην ιδέα της αυτοκτονίας, το έχω καταλάβει από την αντίδραση της μητέρας μου, η οποία στενοχωριέται πάρα πολύ όταν της το λέω, αλλιώς δεν θα μπορούσα να σας καταλάβω ούτε εσάς με την τόση ανησυχία για το θέμα αυτό ούτε και την ανησυχία του κύκλου της οικογένειας κάποιου που έβαλε τέλος στη ζωή του και την ανάγκη του να βρει κάποιον να του φορτώσουν τις ευθύνες. Όλα αυτά δεν τα καταλαβαίνω.
Πείτε με αναίσθητη, αλλά απ' τη στιγμή που κάποιος φεύγει απ' τη ζωή, τίποτε δεν μπορεί να τον γυρίσει πίσω, όσο και να προσπαθούν οι συγγενείς να βρουν τον υπαίτιο.
Αυτό έχει νόημα μόνο για την αποτροπή παρόμοιων φαινομένων από άλλα άτομα, γιατί αν ιδανικά τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, έτσι γλιτώνουν κι άλλα υποψήφια θύματα.
Αλλά εντάξει, δεν αντιλέγω, κάτι είναι κι αυτό.
Οπότε νομίζω πρέπει να σας καθησυχάσω.
Δεν πρόκειται να κάνω κακό στον εαυτό μου. Οπότε ηρεμήστε.
Αν κάποιος φταίει για την κατρακύλα μου αυτός είναι ένας, δεν ξέρω τι άνθρωπος είναι και τι κουβαλάει πραγματικά, αλλά αφότου γνώρισα αυτόν τότε στα 18 μου, δεν μπορώ να συνέλθω.
Μπορεί κι αυτός να ήταν μόνο το κερασάκι στην τούρτα, γιατί και πριν τον γνωρίσω δεν ήμουν σταθερή, ήμουν ευάλωτη.
Αυτόν ίσως τον ανέφερα στα πεταχτά, αλλά από τότε που τον γνώρισα, ξεκίνησα να μην είμαι καλά ουσιαστικά.
Και αναμφίβολα πίστευα και ακόμα πιστεύω μερικές φορές πως αυτός μου έχει κάνει μάγια.
Αν δείτε το γραφικό του χαρακτήρα του θα καταλάβετε. Μπορεί να ήταν και σατανιστής. Μπορεί να μου έδωσε και ναρκωτικά χωρίς να το καταλάβω, ρίχνοντάς τα στα ποτά.
Τέλος πάντων. Επιβεβαιώνω τώρα τις ιδέες άλλων ψυχικά νοσούντων περί μαγείας, κακού κάρμα κλπ.. Οπότε ναι, τα έχω σκεφτεί κι εγώ
όλα αυτά.
Το θέμα είναι πως έχω μια μεγάλη δυσκολία να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημά μου τόσα χρόνια και να βρω τη λύση του επιλέγοντας τον κατάλληλο θεραπευτή-γιατρό.
Ίσως δεν υπάρχει και κατάλληλος.
Το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως σε οτιδήποτε στη ζωή δεν ισχύει ο κανόνας "πέσε πίτα να σε φάω" αλλά χρειάζεται πολύ ψάξιμο και μελέτη.
Εγώ αν και διαβάζω λίγο ψυχολογία, λίγο ψυχανάλυση, όσο μπορώ βασικά, κι ενώ όταν καταλαβαίνω κάτι συμφωνώ ότι ισχύει και σε εμένα, αδυνατώ να συνδυάσω τις πληροφορίες και να καταλάβω ποιο είναι τελικά το πρόβλημά μου. Ως εκ τούτου μπορώ να δω μόνο τα συμπτώματα και αγνοώ την αιτία και επομένως βρίσκομαι στο ίδιο σημείο, υπομένοντας και υποφέροντας ένα άλυτο πρόβλημα.
Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο. Κρατήστε μόνο πως εσείς δεν φταίξατε σε τίποτα και μπορεί εύκολα να το εξάγει κανείς το συμπέρασμα, αν ανατρέξει στη συνομιλία εδώ που έχει προηγηθεί.
Δεν φαίνεται από πουθενά πως με ωθείτε να κάνω κακό στον εαυτό μου. Το αντίθετο θα έλεγα.
Abyssus Abyssum Invocat
στην περίπτωση που δεν τρολάρεις ή έστω μπαίνεις για να τσεκάρεις τις γνώσεις ψυχολογίας/ψυχιατρικής των παροικούντων εδώ πέρα,
αξίζει να ρίξεις μια δεύτερη ματιά σε όσα σου έχει γράψει Heretic τα οποία είναι γενικώς πολύ καλές συμβουλές για την περίπτωση που φαίνεται να αντιμετωπίζεις.
Η γραφή σου δείχνει άτομο κάργα καταθλιπτικό (δεν είναι κακό αυτό ούτε μομφή προς Θεού έτσι) το οποίο όμως δεν φαίνεται να έχει και υποστήριξη από το περιβάλλον του (γονείς, φίλους, σχέση) αλλά το κυριότερο: Από τον εαυτό του!
Θα γνωρίζεις φαντάζομαι την παροιμία περί "Αθηνάς και χείρα κίνει"
ή έστω στη βερσιόν με Αη-Νικόλα....
Βεβαίως φταίει και το γαμημένο χωροχρονικό πλαίσιο:
Μια νέα κοπέλα ζεί από τα 20 ως τα 30 της, στην Ελλάδα του 2008 -2018.
Αυτό από μόνο του, χωρίς τίποτα άλλο, είναι ήδη αιτία Κατάθλιψης, λόγω της γνωστής περιρέουσας ατμόσφαιρας, Κρίση, Μνημόνια, Ανεργία, Αφραγκία, σφίξιμο το ζωνάρι, κλεισούρα, πού καιρός για ενδιαφέροντα και για λουλούδια της άνοιξης ή καβαφικά ταξίδια και Ιθάκες....
Πέφτεις και στον μαλάκα που σε σημάδεψε, κι έδεσε το "γλυκό".
Λοιπόν, μάντεψε κάτι:
Δεν είσαι όχι απλώς μόνη, ούτε πρώτη και τελευταία.
Παίζει να είναι και ίσαμε το 1/3 της σημερινής ελληνικής νεολαίας έτσι και ευλογως....
Εδώ σαλτάρουνε 40άρηδες και 50άρηδες που είδανε και τη ζωή πριν και ήταν και πρώτο τραπέζι πίστα, είναι να μη σαλτάρει μια νεολαία που μεγαλώνει σε αυτό το κλίμα της τελευταίας δεκαετίας???
Όμως μη σε παίρνει από κάτω.
Δεν είναι λύση οι αυτοκτονικοί ιδεασμοί. Είναι φόβος και παραίτηση. Πνίξιμο και μαυρίλα.
Μην το καλλιεργείς αυτό και μην το θρέφεις.
Κανείς δεν βγαίνει κερδισμένος έτσι, ούτε εσύ ούτε οι γύρω σου.
Μην εγκλωβίζεσαι σε τέτοιες σκέψεις και φαύλους κύκλους.
Πάλεψέ το και ξεπέρασέ το. Δες το σαν μια κακιά παρένθεση, ένα κακό όνειρο, κι ας σου πήρε χρόνια. Όσο μένεις σε αυτό τόσο βαλτωνεις τόσο κολλάς και τόσο χειροτερεύεις.
Δοκίμασε κάτι άλλο όπως σου είπε κι ο Κοστ. Συνήθειες, χόμπι, ανθρώπους, βρες κάτι ενδιαφέρον να σε ζωντανέψει ξανά. Στο χέρι σου είναι -σε μεγάλο βαθμό. απομάκρυνε "τοξικές" συνήθειες, αλλά και ανθρώπους από το περιβάλλον σου για να μπορέσεις να "αναπνεύσεις".
Μόνη σου θα βοηθήσεις τον εαυτό σου. Κανένας από μας δεν μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Με μεγάλωσαν, μου έδωσαν ό,τι είχαν να μου δώσουν.
Δεν μπορούν να μου ανοίξουν το κεφάλι να μου αλλάξουν το μυαλό!
Σε κάποιο βαθμό φταίνε και αυτοί βέβαια, αλλά έχουμε πει τα πράγματα δεν είναι μονόπλευρα. Υπάρχει αλληλεπίδραση ως γνωστόν και η διαμόρφωση της συμπεριφοράς του καθενός δεν είναι απλά αντανάκλαση-αντίδραση στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος χωρίς τη δική του συμμετοχή και πινελιά, αλλά αντίθετα φιλτράρεται από τον ψυχισμό του.
Τέλος πάντων, μάλλον πρέπει να μείνω μόνη μου, κι εκεί καταλήγω πάντα, αφού επηρεάζομαι τόσο πολύ από τους άλλους και πάντα έτσι ήμουν.
Αλλά δύσκολο να το καταφέρω.
Οπότε φαύλος κύκλος.
Έχω ξεχάσει και ποιο είναι το καλά εδώ που τα λέμε.
Θα ήθελα να έχω μια εικόνα, έστω για να έχω ένα σημείο αναφοράς-σύγκρισης.
Να ξέρω πού βρίσκομαι και πού θα μπορούσα να βρίσκομαι αν ήμουν καλά.
Ίσως σε αυτό φταίνε οι άνθρωποι που μου τύχαιναν στη ζωή.
Έχω βέβαια και φίλες που δεν έχουν ψυχολογικά.
Η διαφορά μας είναι πως κάτι κάνουν και δεν κλαίνε τη μοίρα τους όλη την ώρα.
Τέλος πάντων, το πρόβλημά μου είναι σαν το διάβολο, έχει πολλά ποδάρια, ή κάτι σαν τη Μέδουσα, που της κόβεις το ένα κεφάλι και ξεφυτρώνουν άλλα μετά.
Ίσως μία λύση, την οποία ακολουθώ συχνά, είναι να μην σκέφτομαι την κατάστασή μου, γιατί πραγματικά δεν βγαίνει τίποτα με το αναμάσημα και πραγματικά δεν μπορεί κανείς να με βοηθήσει.
Οπότε καταλήγω πάλι στην αποδοχή του εαυτού μου και προχωράω όπως είμαι δηλαδή μισή, κουτσή, στραβή κλπ., εντάσσοντας όσο μπορώ διάβασμα και δραστηριότητες στη μέρα μου..
Όσο μπορώ τα κάνω κι αυτά απλά όχι όλη την ώρα.
Και δεν τρολάρω.
Ισχύει πως άλλοτε είμαι πολύ πεσμένη και άλλοτε λίγο πιο καλά.
Η διάθεσή μου έχει κάποιες διακυμάνσεις.
Γιατί όμως σας είναι πιο εύκολο αμέσως να απορρίψετε τον άλλον και να τον κατηγορήσετε παρά να κάτσετε να τον ακούσετε και να τον καταλάβετε ή έστω να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του;
Και αν όντως κάποιος ήθελε να παίξει μαζί σας, δεν θα δήλωνε την πρόθεσή του αυτή.
Οπότε λίγο άτοπη η σκέψη.
Αλλά εντάξει, δεν προσβλήθηκα, αν αυτό άφησα να φανεί μόλις τώρα.
Απλά ήθελα να τονίσω τη δυσαρέσκειά μου και τη διαφωνία μου στο θέμα της νοοτροπίας του να παίρνουμε κάποιον απ' το λαιμό και να τον απορρίπτουμε, χωρίς να μπούμε στη θέση του.
Αυτό το έχω σαν γενική αρχή και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που παραπαίω και παρασύρομαι από διάφορες γνώμες.
Οπότε μάλλον και η υπερβολική προσπάθεια για κατανόηση με έχει καταστρέψει.
Είναι γνωστό και το ρητό: "Μην προσπαθείς να με καταλάβεις, γιατί θα χάσεις το μυαλό σου."
Κάτι τέτοιο έχω πάθει.
Σας προτείνω να μην μου γράψετε άλλα, γιατί δεν πρόκειται να σταματήσω να ξεφουρνίζω προβλήματα.
Είπαμε ο διάβολος και η Μέδουσα.
Αν έχω κάτι να πω επί των μεταφυσικών θεμάτων, θα σας ξαναγράψω..
Ευχαριστώ.
Εγω φιλη θα σου πω οτι κατω απο αυτες τις συνθηκες ειναι δυσκολο να ασχοληθεις με ερευνες πανω στον εαυτο
Αυτο θελει καθαρο μυαλο διαθεση για παιχνιδι πειραματισμο και ερευνα ,και ειναι κατι μακροχρονιο
Και δεν ειναι περιτο να σου πω ,οτι οι καλυτεροι απο εμας εχουν καταφερει να κανουν λιγα πραγματα σε σχεση με την προσπαθεια που εχουν καταβαλει
Και προσεξε .....δεν λεω μην ασχοληθεις ,
Απλα λεω καντο αλλα μην τρεφεις καμμια προσδοκια απο αυτο αν το κανεις
Εσυ απο οσο εχω καταλαβει θελεις μια αμεση και καιρια λυση
Τετοια γρηγορα σχετικα αποταλεσματα μπορει να φερει μονο μια αγνη διατροφη η γιογκα το περπατημα η επαφη με την φυση το νερο και τον ηλιο ο βελονισμος
Δεν ξερω αν μπορουν να παρουν τελειως το προβλημα απο εσενα ,το σιγουρο ομως ειναι οτι κανουν δουλεια
Και σου το λεω απο προσωπικη εμπειρια
Θα μπορουσα να σου συστησω πολλα
Αν εισαι στην Αθηνα να ξερεις οτι εκει βρισκεται η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΖΩΗ
Εκει μπορουν να σε βοηθησουν ,και σε θεματα διατροφης και για ασκησεις γιογκα ,που ειναι η αλλη αυτοβοηθεια που θα σου προτεινα
Να ξερεις επισης οτι το περπατημα σε φυσικο περιβαλον ξυπολητη ειναι ισχυρο μεσο καταστολης των φλεγμονων και επισης εχει αντιοξειδωτικες
Και ακτι ακομα υπαρχει μια σχεση στο σωμα που λεγεται οξινοαλκαλικη ισοροπια
Υπαρχει επισης και μια ενοια που λεγεται φλεγμονες
Αυτη η τελευταια ειναι υπευθυνη για σωματικα και ψυχολογικα προβληματα
Ψαξε τα οσο μπορεις και τα δυο ζητηματα
Ευχομαι να βρεις γρηγορα τον εαυτο σου
Και πισταψε με ειναι κατι που εχω περασει και εγω μεσα απο αυτο
Σου μιλω απο προσωπικη εμεπειρια και σου λεω οτι γινεται αν κανεις το θελει πολυ
Και δεν ειναι κοπλιμεντο ,αλλα θεωρω εχεις αρκετη εφυια για να το πετυχεις
Καλη σου συνεχεια ,κα αν θελησεις καποια αποψη ειμαστε ολοι εδω
Διαβασε επισης και αυτο
Ακομα και αν δεν αποτελει μεγαλο μερος του προβληματος σιγουρα εχει και αυτο μεριδιο στην ολη κατασταση
Δεν νομίζω η μητέρα μου να μου κληροδότησε φτωχή εντερική χλωρίδα, γιατί και θήλασα όταν ήμουν μωρό και η μητέρα μου δεν νομίζω να έκανε άστατη διατροφή (φαστ φουντ κλπ).
Έτρωγε σχετικά υγιεινά, όπως και τώρα.
Πάντως έχω όλα τα συμπτώματα που αναφέρει, δηλ. μειωμένο σίδηρο και όχι τόσο υγιές πεπτικό σύστημα.
Είχα πάθει και σαλμονέλωση την περίοδο που δεν ήμουν πολύ καλά, ενώ είχα φάει από το ίδιο φαγητό με άλλους που δεν έπαθαν τίποτε.
Επίσης η μητέρα μου έχει αυτοάνοσο νόσημα, γιατί το αναφέρει κι αυτό, και λέει πως προκαλείται αν έχεις κάποιους μύκητες στο έντερο, οι οποίοι παράγουν κάποιες τοξίνες όταν διασπούν τις πρωτεΐνες.
Αντιβιοτικά που λέει πως δεν επηρεάζουν ούτε τους ζυμομύκητες ούτε τα κλωστιρίδια αλλά αντίθετα σκοτώνουν την καλή χλωρίδα του εντέρου, επίσης δεν έχω πάρει πολλά στη ζωή μου, αλλά ξέρω τα παίρνω μέσω ζωικών τροφών.
Καζεΐνη και γλουτένη λαμβάνω σε μεγάλο βαθμό και μάλλον δεν μπορώ να την αφομοιώσω και μάλλον όπως λέει προκαλεί ψυχιατρικά συμπτώματα λόγω του ότι μοιάζουν στη δομή τους με τη μορφίνη και την ηρωίνη και δρουν στον εγκέφαλο ανάλογα με αυτές τις δύο οπιούχες ουσίες.
Τελικά λέει πως υπάρχει μια σύνδεση πεπτικού συστήματος και εγκεφάλου κάτι που στο περίπου έχω ακούσει και εγώ με τη φράση "όλες οι ασθένειες ξεκινούν από το έντερο", που γράφει και το άρθρο.
Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον, χρήσιμο και σημαντικό βέβαια..
Τα άλλα λινκ που έχετε ανεβάσει δεν τα έχω ανοίξει καν.
Όταν βρω χρόνο θα το κάνω.
Αν δεν γνωριζεις και δεν μπορεις να ανιχνευσεις τις αιτιες ψυχολογικων συμπτωματων ,το πιθανοτερο ειναι οτι το σωμα δηλ το ενστικτο κεντρο και οι δυσλειτουργιες αυτου σχετιζονται αμεσα με το προβλημα
Ενα σωμα τοξινωμενο και με οξυτητα ......που δεν μελετησες .......αφηνει το σωμα εκτεθειμενο στις φλεγμονες
Το αιμα σε αυτες τις περιπτωσεις δεν κυκλολφορει σωστα και δημιουργουνται πληθωρα προβληματων ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ και ψυχολογικων
Το εχω ζησει για μακρο χρονικο διαστηνα επειδη τρεφομουν σαν εφηβος με πολλα γλυκαι και οχι μονο
Μελετα ...........
Μην ανησυχείτε για το Κενό Διάστημα.Το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να παραμείνει...κενό.
Για να κατανοήσετε τι μας λέει η παλιά μας φίλη, εστιάστε σε αυτά που δεν γράφει και όμως είναι "εκκωφαντικά".
Μην σκάτε λοιπόν, εμείς θα "φύγουμε", αυτή θα είναι ακόμη εδώ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
1.Μεταστροφή σε μια διατροφή με φυτική βάση , Αντιφλεγμονώδη.
Οι περισσότερες πηγές φλεγμονής προέρχονται από μια όξινη και φλεγμονώδης διατροφή .
Η αντιστροφή αυτή είναι το κλειδί για την επούλωση της φλεγμονής .
Ο πρώτος παράγοντας σε μια αντι -φλεγμονώδη δίαιτα είναι η εξάλειψη των τροφών που προκαλούν φλεγμονή και αναφέρονται εδώ .
Healing Heart Disease Naturally
2.Το δεύτερο βήμα είναι η ενσωμάτωση όσων περισσοτέρων αλκαλικών τροφών μπορείτε στην καθημερινή διατροφή σας .
Αυτό περιλαμβάνει όλα τα λαχανικά ( οσο λιγότερο μαγειρεμένα , τόσο το καλύτερο ) , φρούτα χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη( μούρα και πράσινα μήλα ) , περισσότεροι ξηροί καρποί και σπόροι ( αμύγδαλα , καρύδια , σπόρους λιναριού και σπόρους Chia ) , και υγιεινά λίπη.
Ελαιόλαδο. Ισχυρή προστασία από καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο, και φλεγμονές
Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες.
Το πράσινο τσάι , τα μούρα , τα πεπόνια , τα ακτινίδια , τα πολύχρωμα λαχανικά και τα σκούρα πράσινα φυλλώδη λαχανικά αποτελούν πλούσιες πηγές .
Τα αντιοξειδωτικά και οι πολυφαινόλες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν φλεγμονή και βλάβη των κυττάρων σας .
Καταναλώστε τρόφιμα πλούσια σε διαλυτές ίνες – οι διαλυτές φυτικές ίνες είναι εύπεπτες .
Ως εκ τούτου , καθαρίζουν τις αρτηρίες σας και αφαιρούν την πλάκα, με το με ίδιον τρόπο που οι μη διαλυτές φυτικές ίνες καθαρίζουν το παχύ σας έντερο .
Η πλουσιότερη πηγή διαλυτών φυτικών ινών είναι τα αβοκάντο .
Ένα αβοκάντο έχει μια υπερβολική ποσότητα διαλυτών ινών 3 γραμμάρια δ (σε αντίθεση με τα Cheerios,δημητριακά, που περιέχουν 1 γραμμάριο φυτικές ίνες σε ένα μπολ ) .
Τρώτε ένα αβοκάντο την ημέρα .
Μπορείτε να το κόψετε στη σαλάτα σας , ή να το κάνετε guacamole (μια μεξικάνικη σάλτσα αβοκάντο) , ή να το προσθέσετε στο πράσινο ροφημά σας.
Άλλες καλές πηγές διαλυτών φυτικών ινών περιέχουν τα : Μαύρα φασόλια , άσπρα φασόλια ( 2 γραμμάρια / μερίδα ) , το μη επεξεργασμένο πλιγούρι βρώμης ( 1,4 γραμμάρια / μερίδα ) , το πίτουρο βρώμης ( 2.2 γραμμάρια / μερίδα ) , τα λαχανάκια Βρυξελλών ( 2 γραμμάρια / μερίδα ) , τα γογγύλια , οι γλυκοπατάτες και τα σπαράγγια ( 1,7 + grams / μερίδα ) , και οι σπόροι λιναριού ( 1.1 γραμμάρια / μερίδα ) .
Καταναλώστε υγιή λίπη.
Τα Ανθυγιεινά λίπη εύκολα οξειδώνονται (ταγγίζουν) και προκαλούν φλεγμονή .
Ανθυγιεινά λίπη είναι τα τράνς-λιπαρά οξέα , τα φυτικά έλαια, σογιέλαιο , ηλιέλαιο, καλαμποκέλαιο και καρδαμέλαιο .
Αν έχετε κάποιο από αυτά στο σπίτι σας – πετάξτε το τώρα ! Αντίθετα, η κατανάλωση υγιεινών λιπών κάθε μέρα θεραπεύει τις κατεστραμμένες μεμβράνες των κυττάρων και εξισορροπεί την φλεγμονή .
Τα Υγιή λίπη περιλαμβάνουν τα έλαια καρύδας , ελαιόλαδο , ολόκληρο το αβοκάντο , σπόρους λιναριού , λινέλαιο σπόροι Chia , η και ιχθυέλαια ή λάδι κριλ.
Οι Ξηροί καρποί ( καρύδια και αμύγδαλα κυρίως ) περιέχουν υγιή λιπαρά , καθώς και φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε – όλα τα απαραίτητα για την επούλωση .
Συμπλήρωμα με ιχθυέλαιο ή Κριλ λάδι .
Το ιχθυέλαιο και το έλαιο κριλ είναι συμπυκνωμένες πηγές των υγιεινών επουλωτικών λαδιών.
Είναι πολύ χρήσιμα όταν έχετε σοβαρή φλεγμονή , αρτηριακή πλάκα και καρδιακές παθήσεις .
Μεταβολική προπόνηση .
Το αρθρο αναφερεται στις φλεγμονες και ελευθερες ριζες δηλ οξειδωση και αναφερεται σε προβληματα καρδιας
Αυτο ομως μην σε ανακοπτει γιατι οι ως ανω αιτιες ειναι αιτιες σχεδον ολων των ασθενειων
Η τουλαχιστον εχουν ενα πολυ μεγαλο μεριδιο
quote:
Γιάννη, δεν υπάρχει περίπτωση αυτοκτονικής τάσης.
Μην ανησυχείτε για το Κενό Διάστημα.Το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να παραμείνει...κενό.Για να κατανοήσετε τι μας λέει η παλιά μας φίλη, εστιάστε σε αυτά που δεν γράφει και όμως είναι "εκκωφαντικά".
Μην σκάτε λοιπόν, εμείς θα "φύγουμε", αυτή θα είναι ακόμη εδώ.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Μάριε, με τίποτα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι κάποια από τις δυο που έχω υπόψη μου. Δεν ταιριάζει το προφίλ...
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 09/03/2018 14:31:23
Δεν ήθελα τώρα να σας βάλω σ' αυτή τη διαδικασία να ψάχνετε ποια είμαι!
Εγώ και να θέλω να πω ψέμα, ο τρόπος και μόνο που θα το πω, θα φανερώσει ότι λέω ψέματα!
Με λίγα λόγια δεν είμαι καλή σε αυτό το άθλημα.
Έπειτα δεν είμαι ακόμα τόσο προχωρημένη ώστε να έχω πολλά προφίλ και να προσπαθώ να μπερδέψω τους συνομιλητές!
Και για ποιο λόγο να κάνω κάτι τέτοιο;
Θα έπρεπε να έχω μεγάλη φαντασία για να επινοώ πλασματικές ιστορίες κάθε φορά για τον εαυτό μου, κάτι που όχι μόνο δεν διαθέτω, (φαντασία), αλλά τη συγκεκριμένη εφαρμογή της φαντασίας τη θεωρώ ανούσια, άνευ νοήματος, γιατί δεν μου προσφέρει τίποτα!
Τα μόνο που μπορώ να σκεφτώ και να σας περιγράψω, είναι θέματα που όντως με απασχολούν ακριβώς επειδή είναι αληθινά και όντως υπάρχουν στη ζωή μου και ο λόγος που τα περιγράφω είναι για να πάρω κάποιες γνώμες και να ανακουφιστώ λίγο λέγοντάς τα.
Μόνο που καταλαβαίνω πως το ίντερνετ είναι ο καλύτερος χώρος για να κρυφτεί κανείς μέσω της δυνατότητας της ανωνυμίας που του προσφέρει.
Οπότε καταλαβαίνω και τη σύγχυση στην οποία μπορεί να βρίσκεστε κι εσείς ως παλαιότερα μέλη που έχετε ακόμα ενεργό συμμετοχή στο φόρουμ. Θα έχουν δει πολλά τα μάτια σας.
Πάντως δεν έχω λόγο να παραπλανώ με πολλά προφίλ, ούτε είμαι τόσο εξαρτημένη από τα φόρουμ γενικά.
Συνήθως και στο άλλο φόρουμ που μπαίνω καμιά φορά (της ψυχολογίας), μπαίνω, γράφω τον πόνο μου, μου δίνουν λίγη σημασία ή δεν μου δίνουν καθόλου, τα λέω δηλαδή, ανακουφίζομαι για λίγο και βγαίνω. Μέχρι εκεί.
Και μετά από κανά μήνα μπορεί να ξαναμπώ να ξαναγράψω τα ίδια, ή να συνεχίσω τον πόνο μου από εκεί που τον είχα αφήσει την προηγούμενη φορά.
Κι αυτό το κάνω γιατί όπως θα έχω αναφέρει και εδώ, ένα από τα προβλήματά μου είναι πως ασχολούμαι μόνο με τον εαυτό μου και γυρνάω γύρω γύρω, οπότε σπάνια θα σχολιάσω κάτι που αφορά πχ την κοινωνία ή την επιστήμη ή την τεχνολογία κλπ, επειδή ακριβώς με ενδιαφέρει πρώτα ο εαυτός μου και να ισορροπήσω κάποια στιγμή και μετά να στραφώ προς τα έξω, και να βοηθήσω πραγματικά κάποιον άλλον, αν προλάβω να το κάνω και ποτέ δηλαδή.
Και πώς θα μπορούσε μια ανισόρροπη να δώσει συμβουλές σε κάποιον άλλον ανισόρροπο εξάλλου; (Που στο φόρουμ ψυχολογίας είναι οι περισσότεροι έτσι.)
Νικόμαχε, πάντως από το ψευδώνυμό σας φαίνεται πως σας αρέσουν οι έριδες και οι μάχες.
Δεν ξέρω σε ποιες μάχες βγαίνετε νικητής, πάντως στη μάχη για την αλήθεια δεν θα βγείτε ποτέ, όχι μόνο εσείς, κανείς!
Κι αυτό γιατί δεν μάχεται κανείς για την αλήθεια, ούτε αγκομαχεί.
Απλά του αποκαλύπτεται.
Και όταν θέλουμε κάτι πάρα πολύ ή το ψάχνουμε συνέχεια, δεν το βρίσκουμε, δεν μας έρχεται.
Όταν ηρεμήσουμε, τότε μπορεί να μας έρθουν αναλαμπές.
Οπότε ηρεμήστε και αν σας απασχολεί ακόμα το αν τριγυρνάει στο esoterica ακόμα κάποιο παλιό μέλος που από ότι κατάλαβα δεν συμπαθείτε, θα σας έρθει η απάντηση.. (πιστεύω)
Αλλά κουβέντα να γίνεται τώρα.
Δεν πιστεύω πως η αλήθεια έρχεται τόσο εύκολα, με το να ηρεμήσουμε δηλαδή.
Απλά το έχω ακούσει να το λένε, γι'αυτό το πέταξα.
Θα σου πω τι μπορεί να σου συνέβη, χωρίς να σε ξέρω: Είχες απλά κάποια μικρή αστάθεια, προδιάθεση ή ότι άλλο και με μια συναισθηματική αναταραχή εκδηλώθηκε. Πήγαινε παρακάτω. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συνέβαινε αν δεν είχες αυτή την πορεία, ούτε αν τα πράγματα ήταν τώρα καλύτερα για σένα.
Εγώ παρατήρησα κατ αρχάς πως όταν ήρθες περιέγραψες τον εαυτό σου σαν κάποια ηρωίδα του Στίβεν Κίνγκ (την Αννι στο Misery
). Και όσο γράφεις, τόσο αντιλαμβάνομαι πως η εικόνα αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δηλαδή έχεις και φίλους/ες, πιθανόν και σχέση/σεις, είσαι καλλιεργημένη, τουλάχιστον χειρίζεσαι το γραπτό λόγο καλά και με σαφήνεια, και φυσικά δεν σε έχουν κλειδώσει σε κάποιο υπόγειο και σου πετάνε φαΐ από κανένα φεγγίτη.
Δεν πάει όμως έτσι παρακάτω. Και συνεχίζω να πιστεύω πως δεν κάνεις αυτά που πρέπει, δεν έχεις εξαντλήσει τον χώρο της κλινικής ψυχολογίας, διαφορετικά θα είχες σταματήσει αυτή την συμπεριφορά που βλέπω να σου εκδηλώνεται συγγραφικά. Και δεν μπορώ παρά να υποθέσω πως ίσως κάνεις τα ίδια και χειρότερα σε φίλους και συγγενείς. Σίγουρα κανένα φόρουμ δεν μπορεί να σε βοηθήσει έτσι όπως συμπεριφέρεσαι. Τουλάχιστον όχι εμείς στον εσωτερισμό/μεταφυσικό/απόκρυφο κτλ και σίγουρα όχι οι θαμώνες του e-psychology. Γιατί, ως γνωστόν, δυο (ή περισσότεροι) άρρωστοι δεν κάνουν έναν υγιή.
Abyssus Abyssum Invocat
Edited by - Heretic on 09/03/2018 19:48:55
quote:
Empty Space
Οπότε ηρεμήστε και αν σας απασχολεί ακόμα το αν τριγυρνάει στο esoterica ακόμα κάποιο παλιό μέλος που από ότι κατάλαβα δεν συμπαθείτε, θα σας έρθει η απάντηση.. (πιστεύω)
Εδώ κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος.
Προσωπικά σε συμπαθώ πολύ και είμαι περήφανος για την εξέλιξή σου, τόσο πνευματικά, όσο και ορθογραφικά και συντακτικά. Τα δύο τελευταία δείχνουν την πρόοδό σου, την οποία χαρακτηρίζω πέραν του δέοντος αξιοθαύμαστη.Εξ ου και η εκκωφαντική "φασαρία" σε αυτά που δεν γράφεις.
Οντως υπήρξε μια "πυροβολημένη" παρουσία στο παρελθόν και αυτήν εννοεί ο Αιρετικός, αλλά δεν ήσουν εσύ.Επίσης ο Γιάννης σε έβλεπε πιο συμπαθητικά σε σχέση με την άλλη την θεοπάλαβη. Οχι ότι δεν εισέπρατες μερικές από τις βολίδες του Αιρετικού, αλλά απλώς δεν ήσουν εριστική σαν την άλλη μουρλέγκω.Και αυτό μέτρησε υπέρ σου.Και από άλλα μέλη της "Αγίας Τετράδας" του εσωτέρικα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ονόματα δεν λέμε πάντως...
Θα αποκαλυφθούν όπως λες και νομίζω πως θα...πρωταγωνιστήσεις στα αποκαλυπτήρια.Ισως και να λαθεύω ως προς τις αποκαλύψεις.Οτι αποφασίσεις είναι απόλυτα σεβαστό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.