ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αν σήμερα το απόγευμα για παράδειγμα σας πατούσε ένα αυτοκίνητο, ξυπνώντας το πρωί θα το νιώθατε? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Αν σήμερα το απόγευμα για παράδειγμα σας πατούσε ένα αυτοκίνητο, ξυπνώντας το πρωί θα το νιώθατε? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ekth_ais8hsh21 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ekth_ais8hshΝέο Μέλος
21/03/2005, 16:18:09
Η απορία που έχω είναι η εξής:
Εαν για παράδειγμα, είναι γραφτό να πάθετε κακό σήμερα, ξυπνώντας το πρωί θα νιώθατε πως ο θάνατος είναι κοντά?
θα προλαβαίνατε να πείτε ένα τελευταίο αντίο σ'αυτούς που νιάΖεστε? ή θα φεύγατε έτσι? αυτό που θέλω να πω είναι... θα είχατε ένα προαίσθημα πως κάτι δε θα πάει καλά?

060205

AngelosΜέλος
21/03/2005, 18:01:57
Γνώμη μου είναι πως τίποτα δεν είναι γραφτό.

Αγγελος

21/03/2005, 18:19:55
είναι γραφτό να πάθετε κακό σήμερα....
Ποιος γραφει ποτε θα παθεις ατυχημα? Ποιος γραφει ποτε θα παθεις κακο?
Συμφωνω με Αγγελο.
Προσωπικα οταν επαθα ατυχημα δεν ειχα κανενα προαισθημα για το επερχομενο κακο.
Κι ακομα και αν υπηρχε τροπος να το ξερω, δεν θα ηθελα να εχω μια τετοια γνωση.
Το ευλογο ερωτημα ειναι: θα αλλαζε κατι? Και αν μια τετοια γνωση σου επιτρεπει να αλλαξεις μια προδιαγεγραμμενη πορεια, ποιες οι συνεπειες της? Το προδιαγεγραμμενο απο μονο του σου μιλαει για κατι που δεν αλλαζει. Οι εννοιες φασκουν και αντιφασκουν.
Η μητερα μου ενιωσε πως κατι δεν πηγαινε καλα και ειχαμε μια ιδιαιτερη ψυχικη επαφη. Το περιστατικο συνεβη οταν ειμασταν σε διαφορετικες πολεις και ηταν μαζι μου και αυτο το ξεραμε και οι δυο. Αλλα δεν ειδε κατι πιο πριν. Κατα τη διαρκεια του ατυχηματος και κατα την παραμονη μου στο νοσοκομειο ηταν μαζι μου και προσευχηθηκε για μενα.
Εγω εχω νιωσει δυο φορες το θανατο δυο κοντινων μου ατομων. Αλλα οχι οτι θα πεθαιναν. Με διασταυρωση πηγων, ο,τι ενιωσα ηταν την ωρα του θανατου τους.
Θα μπορουσα να κανω κατι να το αλλαξω? Απο εκει που ημουν οχι. Κι αν το ειχα δει πιο πριν, τι θα εκανα? Θα πηγαινα να τους πω, ξερεις αυριο θα πεθανεις?-και οχι, δεν σωζοντουσαν-
Και ακριβως επειδη δεν μπορεις να ξερεις τι σου ξημερωνει, ζησε την καθε σου στιγμη σαν να ειναι η τελευταια. Αμα το εχεις κατα νου, δεν σε αγγιζουν μικρο-κακιες και ανουσια πραγματα. Φροντιζεις τον εαυτο σου και τους αλλους γυρω σου χωρις να χανεις χρονο με ματαιοτητες. Και αν κατι κακο συμβει η αγαπη μπορει να σε σωσει, κι αν ειναι να φυγεις, φευγεις χορτατος, και αν εχεις αγαπησει αφησες κατι πισω σου.

DreamwindΝέο Μέλος
22/03/2005, 00:38:07
Εγώ κάθε πρωί που ξυπνάω νιώθω οτι κάτι κακό θα συμβεί. Ειδικά αμα χάνω τα κλειδιά μου και καθυστερήσω να φύγω, πάντα πρέπει να βρίσω κάνα γείτονα για να ξεθυμάνω, με βρίζει κι αυτός, ξανακαθυστερώ να φύγω, τον ξαναβρίζω και πάει λέγοντας...

Όταν απο το πρωί κάτι μου πάει στραβά, και έχω αρνητική διάθεση είναι κάτι γενικό. δλδ ότι και να μου πεις μετά, θα σε βρίσω. Ότι και να γίνει, όσο μικρό και αν είναι, θα το μεγενθύνω. Έτσι τουλάχιστον λειτουργώ εγώ. Το τόσο το κάνω τοοοοοσσοοοο. και αν ήταν λίγο κακό, το κάνω πολύ κακό. Άν χτυπήσω το δάχτυλο μου, θα γκρινιάζω σαν να μου κόπηκε. Τεσπα, καταλάβατε.

Εσύ όμως πάς να πιάσεις το θέμα από την διαισθητική του πλευρά. Αν δλδ νιώθεις οτι κοντεύει το τέλος σου? ΆΚου Λοιπόν.::::

1. Ο παππούς μου, φόραγε ένα δαχτυλίδι από τον καιρό του νώε. Εμείς όταν ήμουνα πιτσιρικάς σχεδόν κάθε σαββ/κο πηγαίναμε στο χωριό του πατέρα. Πριν φύγουμε από εδώ, περνάγαμε , χαιρετάγαμε τον παππού(δεν ερχόταν μαζί γιατί είχε κομμένα πόδια και η μεταφορά του ήταν βάσανο), και πηγαίναμε στο χωριό. Μια φορά λοιπόν, ο παππούς εκτός την μεγάλη φιλούρα του και το πεντοχίλιαρο, μου έδωσε και το δαχτυλίδι του. Έχουμε ακριβώς το ίδιο όνομα, Γ.Α.Α., και το δαχτυλίδι το είχε επάνω γραμμένο. Η συνέχεια είναι αναμμενόμενη, το βράδυ που φτάσαμε στο χωριό μας πήραν τηλέφωνο οτι πέθανε.

2. Η προγιαγιά μου ζούσε μέχρι και πριν από ένα χρόνο. Γεννηθήσα το 1909. (ουάου...) Ο ένας της γιός πέθανε το 1990. Ο άλλος,(2 είχε), το 2000 εμφάνισε καρκίνο στον πνευμονα(πουτ@ν@ καπνέ εσύ 8α μας φας όλους...). Τον τρέχαμε από εδώ, από εκεί, ώσπου πριν από έναν χρόνο τον είχαμε χώσει σε μια κλινική, ήταν στα τελευταία του. Η γιαγιά, η μάνα του δλδ, είχε αρχίσει και έβλεπε όλους τους συγχορεμένους και έπιανε κουβέντα. Έβλεπε, την μάνα της, την αδερφή της... Ο γιατρός έλεγε, "γεροντική άνοια" και τηε έδωσε φάρμακα. Έλα όμως που τα φάρμακα δεν έκαναν τπτ.... τέλος πάντων, αυτό είναι άλλη ιστορία που την έζησα από πρώτο χέρι και με άλλη μια συγχωρεμένη, την χώσαμε την γιαγιά σε ένα ίδρυμα ηλικιωμένων(χατζηκλέφτες...). Η γιαγιά έλεγε, "Δεν πεθαίνω για να μην στενοχωρηθεί ο Άγγελος", Άγγελος ήταν ο γιός της. Αυτή η ιστορία κράτησε σχεδόν μια βδομάδα. Στο τέλος του γιού, πήραν τηλέφωνο οι θείες μου την μάνα μου στο ίδρυμα που φρόντιζε την γιαγιά της για να της πουν οτι πέθανε ο Άγγελος. Τους λέει::: "Το ξέρω, πριν απο λίγο έφυγε και η γιαγιά."

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχει Θεός...

Brie BoyΜέλος
22/03/2005, 01:24:57
Παιδιά καλησπέρα, σας χαιρετίζω όλους ως νεόφερτο μέλος του φόρουμ, παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις σας, συγχαρητήρια σε όλους για τις αναζητήσεις σας... Στο θέμα τώρα, προσωπικά δεν έχω ποτέ το σωστό προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί, αντιθέτως τα προαισθήματα μου είναι πάντα άκαιρα...Όταν συμβαίνει κάτι κακό είναι παντελώς αναπάντεχο, και αυτό είναι που φοβάμαι περισσότερο, το ξαφνικό κακό που σε βρίσκει απροετοίμαστο.. Όταν πάλι ετοιμάζομαι να φύγω για ταξίδι με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο,φαντάζομαι διάφορα άσχημα, όχι τόσο πολύ τον θάνατο, αλλά αναπηρίες και ατυχήματα.. Πάντα βέβαια(ευτυχώς)όλα πάνε μια χαρα και γυρνώντας πίσω, απορώ για τον εκνευριστικό false alarm που μου χαλάει την διάθεση στην αρχή κάθε εκδρομής. Έχω καταλήξει ότι μάλλον όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας μου ή ότι το ένστικτό μου είναι απλώς ανύπαρκτο.. Anyway, ελπίζω να μην σας κούρασα... Καλώς σας βρήκα!
22/03/2005, 01:39:33
Brie Boy Καλως ηρθες και καλες αναζητησεις!
Dreamwind ενδιαφερουσες οι ιστοριες σου.
Ισως να μπορεις να νιωσεις το θανατο οταν αυτος ειναι πολυ κοντα και υπαρχει ιστορικο αρρωστιας η καποιος ειναι απλα ηλικωμενος. Κι εμενα ο παππους μου μας αποχαιρετησε, ηταν αρρωστος και δεν το γνωριζε ποσο βαρια, αλλα ηξερε τον εαυτο του και ηξερε πως θα φυγει. Δεν σημαινει ομως οτι ηταν γραφτο, η οτι το προεβλεψε με τιποτα μαντικες ικανοτητες.
Επισης δεν ξερεις αν η γιαγια θα αντεχε παραπανω σε περιπτωση που ο Αγγελος της αντεχε παραπανω. Η γυναικα οπως λες μιλουσε ηδη με το θανατο, με τους συγχωρεμενους. Αρα ηταν ηδη σχετικα κοντα τους.
Απο οτι καταλαβαινω ηταν και οι δυο κοντα στο θανατο και η αγαπη τους, τους συντονισε.
Σε τετοιες περιπτωσεις οντως καποιος εχει προαισθημα πως κατι δεν παει καλα, αλλα εχει βαση σε λεπτα ισως, αλλα υπαρκτα προβληματα.
Δεν ειναι λιγο περιεργο να ξεκινας τη μερα σου και να σκεφτεσαι μαυρα σεναρια?

Brie BoyΜέλος
22/03/2005, 03:33:29
Δεν είναι όμως φυσικό οι γιαγιάδες, οι παππούδες και οι άρρωστοι να έχουν πολύ πιο συχνά προαισθήματα που να έχουν να κάνουν με τον θάνατο? Με όλο τον σεβασμό σε αυτούς που νιώθουν έτσι, αναρωτιέμαι, αν ένας νέος και ένας ηλικιωμένος έχουν άσχημο προαίσθημα για το μέλλον, δεν είναι στατιστικώς πιθανότερο να επαληθευθεί ο φόβος του γηραιότερου? Ενδεχομένως τα προαισθήματα αυτά να επηρεάζουν την ψυχολογική κατάσταση και την τελική άμυνα του οργανισμού απέναντι στο "μοιραίο". Η σε μια πιο ακραία αντιμετώπιση, αν το προκαλούν? Είναι άραγε πιο εύκολο να πάθει κακό κάποιος που το περιμένει ως δεδομένο?
KrisnnaΜέλος
22/03/2005, 06:31:17
Κάποιο προαίσθημα κακό πιστεύω οτι είναι δυνατόν να έχουμε αλλά το να προβλέψουμε ακριβώς τί θα συμβεί το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Είναι γεγονός οτι την μοίρα μας εμείς την φτιάχνουμε μόνο εμείς και κανένας Θεός δέν την προκαθορίζει αλλά αυτό δέν σημαίνει οτι είναι αδύνατο να την προβλέψουμε. Το υποσυνείδητο μπορεί να κινηθεί σε άλλες διαστάσεις οπότε σε μερικές περιπτώσεις είναι δυνατόν να υπάρξει επαφή Συνειδητού - Υποσυνείδητου δίνοντας τις αντίστοιχες προειδοποίήσεις. Και όχι μόνο σε διάστημα μιάς ημέρας αλλά πολλές φορές διάφορα προφητικά εφιαλτικά όνειρα που βλέπουμε μήνες ή χρόνο πρίν γίνει το κακό μας δημιουργούν όλο το ενδιάμεσο διάστημα το κακό προαίσθημα.
Τελικά πιστεύω οτι εξαρτάται απο τον άνθρωπο, άλλοι δέν διαισθάνονται καθόλου το κακό, άλλοι το διαισθάνονται κάποιες ώρες πρίν, άλλοι μέρες και άλλοι μήνες ή χρόνια!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

3ADAΜέλος
22/03/2005, 10:41:07
ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΥΣΗΧΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΑΝΗ ΛΟΓΟ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.. ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η΄ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΣΟ ΝΙΩΘΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Τ Ι Π Ο Τ Α ΕΥΤΥΧΩΣ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ Η ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΩ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΙ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΛΗΘΗΝΑ.

ekth_ais8hshΝέο Μέλος
22/03/2005, 14:05:49
Dreamwind ανατρίχιασα... μια παρόμοια ιστορία μ'αυτή του παππού σου είναι και της προγιαγιάς μου.. ξυπνώντας ένα πρωί έβγαλε τα ρούχα ττης και τα έδωσε στη γιαγιά μου να τα κάψει γιατί όπως είπε δε θα τα χρειαζόταν άλλο... 3 ώρες μετά πέθανε...

060205

STERMΜέλος
22/03/2005, 14:18:25
Πριν 2 χρόνια που έπαθα το πιο σοβαρό από τα ατυχήματα της ζωής μου (έχω πάθει αρκετά λόγο ενασχόλησεις με extreme sports) δεν είχα κανένα σημάδι που να έδειχνε ότι κάτι θα πάθω.

Ο κολλητός μου όμως πέθανε το 2000. Το βράδι πριν πεθάνει τον πήγα στην μονάδα του (ήταν φαντάρος), μόλις τον άφησα άρχισε να με αγκαλιάζει και να με ευχαριστεί για τα όσα είχα κάνει για αυτόν αφήνοντας με έκπληκτο και απορημένο.
Την άλλη μέρα το πρωί με πήρε ο πατέρας του για να μου πεί πως πέθανε,
τότε κατάλαβα....

Brie BoyΜέλος
22/03/2005, 19:59:55
αν όμως φίλε ή φίλη krisna το μέλλον το ορίζουμε εμείς και όχι κάποιο είδος θεού ή κάποιο πεπρωμένο,δεν είναι οξύμωρο να μιλάμε για πρόβλεψη των μελλούμενων? αν όλα ήταν στο χέρι μας και έχουμε κάθε στιγμή την δυνατότητα να αλλάξουμε τις επιλογές μας, δεν θα υπήρχε τίποτα προκαθορισμένο για να "δούμε" ή να προβλέψουμε από το μέλλον.
Brie BoyΜέλος
22/03/2005, 20:15:06
να πω και αυτό:ίσως πολλές φορές όταν χάνουμε ένα πολύ αγαπημένο μας άτομο-ιδιαίτερα αν γίνεται ξαφνικά-να χαράσσονται έντονα μέσα μας λόγω λύπης τα τελευταία πράγματα που έκανε και είπε και να αποκτούν για μας μια άλλη διάσταση, απο ότι αν ήταν ακόμη κοντά μας. Όταν πέθανε ο παππούς μου, η μητέρα μου, που του είχε φοβερή αδυναμία, καθόταν και σκεφτόταν όλα τα τελεύταια πράγματα που είχε πει, σαν να προσπαθούσε να εξηγήσει τα λόγια του, και έβρισκε υπονοούμενα για τον επικείμενο θάνατο σε κάθε του κουβέντα.. Η αλήθεια μάλλον όμως είναι ότι αν ο παππούς μου ήξερε για τον θάνατο του, δεν θα επέλεγε να πεθάνει στα καλά του καθουμένου, στο καφενείο την ώρα που έπινε ούζα,δίπλα σε μια σακούλα λεμόνια που είχε αγοράσει για το σπίτι.
praying__fairyΜέλος
22/03/2005, 21:49:05
Ότι γράφει, δεν ξεγράφει... Σε τί γλώσσα είναι γραμμένο όμως

Edited by - praying__fairy on 22/03/2005 21:50:28

22/03/2005, 22:05:34
praying__fairy : Της μνημης.
Brie Boy, μαζι σου, κατι αναλογο εχω εκφρασει στην αρχη του thread.
praying__fairyΜέλος
22/03/2005, 22:17:51
quote:
praying__fairy : Της μνημης.

Θα ρωτήσω αύριο στην Ευρωγνώση στη γωνία, αν έχουν εντατικά για το καλοκαίρι...

Edited by - praying__fairy on 22/03/2005 22:19:32

KrisnnaΜέλος
23/03/2005, 05:32:49
quote:
αν όμως φίλε ή φίλη krisna το μέλλον το ορίζουμε εμείς και όχι κάποιο είδος θεού ή κάποιο πεπρωμένο,δεν είναι οξύμωρο να μιλάμε για πρόβλεψη των μελλούμενων? αν όλα ήταν στο χέρι μας και έχουμε κάθε στιγμή την δυνατότητα να αλλάξουμε τις επιλογές μας, δεν θα υπήρχε τίποτα προκαθορισμένο για να "δούμε" ή να προβλέψουμε από το μέλλον.

Είναι δικιολογημένη η απορία σου. Η αλήθεια είναι οτι μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον και τις δυσάρεστες προβλέψεις του αλλά είναι πολύ δύσκολο. Απαιτούνται πολλές προσπάθειες προπαντώς ψυχολογικές αλλά και πίστη. Για τον συνηθισμένο σημερινό άνθρωπο θεωρείται ακατόρθωτο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΕΛΗ

23/03/2005, 17:18:05
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ/ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ ΦΟΡΤΗΓΟ.

Don't judge a book just by the cover
Unless you cover just another
And blind acceptance is a sign
Of stupid fools who stand in line

mysticΜέλος
23/03/2005, 19:16:21
Δεν ξέρω αν θα είχα προαίσθηση του τι θα μου συμβεί εύχομαι όμως αν γίνει ποτέ (χτύπα ξύλο) να μην το προαισθανθώ γιατί μισώ τους αποχαιρετισμούς.
Γενικότερα δυσκολεύομαι να συμβιβαστώ με τον θάνατο.

''Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του είναι παντού και η περιφέρεια του πουθενά''
TheUknownΝέο Μέλος
27/03/2005, 22:35:26
Θα αναφέρω κι εγώ μία μικρή εμπειρία. Ο παππούς μου βρισκόταν στο γεροκομείο, ηλικία 93. Η υγεία του εκείνες τις ημέρες δεν ήτανε και τόσο σπουδαία μια και είχε πνευμονία. Η κατάσταση του δεν ήταν και τόσο τραγική αφού τον βλέπαμε και μας μιλούσε μια χαρά, φαινότανε πως θα το ξεπεράσει.
Ήτανε μεσημέρι και εγώ βρισκόμουνα στη δουλειά, μιλούσα για τον παππού όταν σε μια στιγμή που ήθελα να αναφερθώ στο άτομό του έλεγα: «…και ο μ… ο παππούς μου…» στο «μ…» σταμάτησα και επανέλαβα χωρίς να το τελειώσω, « ο παππούς μου…». Το μ… μου ήρθε εντελώς αυθόρμητα και θα έλεγα ο μακαρίτης ο παππούς μου, κάτι που διόρθωσα σταματώντας μόνο στο μ, χωρίς να συμπληρώσω τη λέξη.
Μετά από μισή ώρα μου τηλεφωνά η μάνα μου για να με πληροφόρηση ότι ο παππούς πέθανε.
Λες και το ήξερα εκείνη τη στιγμή και μου ήρθε αυθόρμητα να το πω.
Πάντως εκείνη τη στιγμή πραγματικά ένοιωθα ότι αναφερόμουνα σε άτομο που δεν βρισκότανε μαζί μας πια. Παράξενο αλλά αληθινό, ίσως τελικά το πνεύμα των αγαπημένων προσώπων να καταφέρνει με κάποιο τρόπο να επικοινωνήσει μαζί μας.

Αν £ + £=2 και @ + @=2, τότε 2 + 2=2.
Απλά Μαθηματικά?