ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
quote:

quote:
IndustrialAngel:
Βρίζεις αλλά δεν απαντάς... Πούστης δηλαδή...

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΝΗΛΙΑ

Αυτό περιμένουν οι συντονιστές, να αρχίσεις το βρισίδι κι εσύ

Edited by - libero diegrammenos logariasmos on 03/11/2010 14:59:32

03/11/2010, 15:15:27
quote:

quote:
IndustrialAngel:

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΝΗΛΙΑ

Σημερον αλλος ουρανος

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 03/11/2010 14:00:47

Μαμά , μου έδειξε το δάχτυλό του ... φώναξέ του...
Κάτι αντίστοιχο μου θυμίζει το όλο πράμα...
Αν Ευρωπαίε , χρειάζεσαι συντονιστές στην ζωή σου...τότε θα χρειαστείς προφανώς και "πολλά άλλα" προκειμένου να μπορέσεις να επικοινωνήσεις...και δεν μπορεί -ξέρεις- παντού και σε όλες τις συνδιαλέξεις σου να καλείς "συντονιστές"...
Μάθε μόνος σου να τα καταφέρνεις και βρές τον τρόπο...πάντα υπάρχει και αφήστε τους συντονιστές και την επίκληση βοήθειας , σαν τα μικρά και ανήμπορα παιδάκια..
Η δική ελλειματικότητα και αδυναμία δεν μπορεί σε καμμιά περίπτωση να εκληφθεί ως προβληματική των άλλων...
Τι θα γινόταν στην περίπτωση που δεν υπήρχαν συντονιστές Ευρωπαίε...και θαρρείς ότι δεν είσαι ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ..συνδημιουργός της κατάστασης..???
Φαντάζομαι , ότι δεν το πιστεύεις κάτι τέτοιο...

ΥΓ:"Τώρα , αν εσύ θεωρείς διάλογο αυτόν που εσύ κάνεις και μάλιστα με αυτά τα σμάιλς και τις καρικατούρες που συνέχεια βάζεις , ειρωνευόμενος και χλευάζοντας σαν "Ο ΕΙΔΙΚΟΣ" και επί παντός επιστητού και με αποδεικτικό υλικό μάλιστα απο τα Θεολογικά βιβλία ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ'ΑΛΛΟ...τοτε φίλε μου , προφανώς έχεις λάθος χάρτες αλλα και "πλεόνασμα ανισο-κρισίας" που θά'λεγε και ο συμπαθεστατος φίλος Noema , για να βλέπεις το πρόβλημα μόνο στους άλλους"

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...

Edited by - Εαρινός on 03/11/2010 15:29:19

03/11/2010, 15:30:47
quote:

quote:

quote:
IndustrialAngel:

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.

Αυτό περιμένουν οι συντονιστές, να αρχίσεις το βρισίδι κι εσύ

Edited by - libero diegrammenos logariasmos on 03/11/2010 14:59:32

Eσύ αυτό κατάλαβες δηλαδή συνδίκτυε..???

quote:
Ναι.
Εσυ;

Ubi Dubium, Ibi Libertas
ar_iaΜέλος
03/11/2010, 15:42:48

europaios2
quote:

quote:
IndustrialAngel:

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ.

Tώρα, έρχονται οι συντονιστές να τον κάνουν νταντα τον IndustrialAngel γιατί ήταν κακό παιδί!!

IndustrialAngel πιπέρι θα σου βάλω άμα ξαναπείς κακιές λέξεις

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

03/11/2010, 15:49:03
quote:

quote:
Ναι.
Εσυ;

Ubi Dubium, Ibi Libertas

Όχι φίλε μου , προσωπικά αντιλαμβάνομαι τα πράματα , με εντλώς διαφορετικό τρόπο ...

Οι συντονιστές γνωρίζουν ότι δεν απευθύνονται σε παιδάκια αλλα σε ενήλικες ανθρώπους και φαντάζομαι αναμένουν να συμπεριφερθούν κάποια στιγμή , όπως αρμόζει σε ενήλικους ανθρώπους...ελπίζουν τουλάχιστον φαντάζομαι και δεν μπορεί να γίνεται μια συζήτηση με έναν μπαπούλα απο πάνω μας...αυτό πιστεύω..!!!

Εσύ δηλαδή , αυτό δεν το θεωρείς ως "προφανές"..???

03/11/2010, 16:17:56
quote:
IndustrialAngel:
Ο άνθρωπος κατάλαβε ΛΑΘΟΣ ένα κείμενο και άρχισε τους χαρακτηρισμούς. Θέλω να μείνει αυτή η σελίδα ανέπαφη ως ΜΝΗΜΕΙΟ εγωισμού και ανοησίας ενός Χριστιανού που νομίζει ότι τα ξέρει όλα
Θέλει σίγουρα διάβασμα!

quote:
elo:
Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι το παιχνίδι του Ευρωπαίου με τις ειρωνείες και τα αστειάκια είναι αρκετά έξυπνο, άλλα δυστυχώς πολύ συνηθισμένο, καθώς ο μοναδικός τρόπος να αντικρούσει κάτι, είναι το να φτάσει τον συνομιλητή του στα όρια

Να τον φτάσω στα όρια?.....ο Αϊνστάιν δεν είχε πει ότι αυτά είναι άπειρα?

quote:
Εαρινός:
Θεωρώ ότι τους κόβει πολύ περισσότερο , απείρως περισσότερο και αυτό ασφαλώς ισχύει για όλους μας ... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..!!!
Είναι πολύ πιο βαθειά τα αίτια φίλε μου ....

Να....αυτός μάλλον είναι μαζί μου...

quote:
makfor:
εαρινε , δεν νομιζω οτι παιζουν κανα παιχνιδι , η δικη μου αποψη ειναι οτι τοσο τους κοβει !!!

Αυτός δεν είναι...

quote:
elo:
Βέβαια πρέπει να παραδεχτώ ότι το παιχνίδι του Ευρωπαίου με τις ειρωνείες και τα αστειάκια είναι αρκετά έξυπνο, άλλα δυστυχώς πολύ συνηθισμένο, καθώς ο μοναδικός τρόπος να αντικρούσει κάτι, είναι το να φτάσει τον συνομιλητή του στα όρια …

Αγαπητέ συντονιστή, αυτά τα λες κατόπιν μελέτης κάποιου πολύτιμου συγγράμματος?....ή έχεις σπουδές που σε καταξιώνουν ως εκφραστή τέτοιων συμπερασμάτων?....και το λέω αυτό γιατί κάποτε μου είχες πει ότι ήσουν ένας απλός οδηγός....μου έδειξε μια εικόνα αν θυμάμαι καλά.

Το ρωτάω αυτό γιατί επειδή εγώ δεν έχω σπουδάσει το αντικείμενο της ψυχολογίας, ενδεχομένως μέσα από διάβασμα των σωστών εγχειρειδίων, να μπορώ να κάνω κι εγώ εγκαίρως τέτοιες διαγνώσεις.
Αν λοιπόν είναι το πρώτο, όπως από ένστικτο πιστεύω, θα ήθελα να μου προτείνεις μερικά συγγράμματα, για να τα βάλω στην τρίτη μου βιβλιοθήκη που θα φτιάξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

quote:
Άνθρωποι υπάρχουν φίλε μου..???

Θα μας απαντήσει ο βιομηχανικός....ανήκει στο χώρο της βιομηχανίας το ερώτημα

quote:
IndustrialAngel:
Η' έχω καταλάβει αλλά απλώς ΔΕΝ μπορώ να συγκρατηθώ πλέον

Έχω το φάρμακο γι' αυτό, μια δοκιμή θα σε πείσει

quote:
IndustrialAngel:
Καμία διαφωνία...Όμως ο ευρωπαίος ΔΕΝ έχει γνώση. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε την αντίθεση δύο "γνώσεων" ή έστω "απόψεων "αλλά ΓΝΩΣΗΣ και ΠΙΣΤΗΣ. Έχω ήδη γράψει ότι γνώση είναι μια "δικαιολογημένα ορθή πίστη" και έχω εξηγήσει αναλυτικά τι ακριβώς εννοώ με τη λέξη "δικαιολογημένα" και νομίζω ότι εσύ ενστερνίστηκες αυτόν τον ορισμό(αν δεν κάνω λάθος). Σκέψου ΠΟΛΥ κάλα τη βαρύτητα της ΚΑΘΕ λέξης που χρησιμοποίησα και ξαναπες μου τη γνώμη σου

Ε! που να τη βρω ο καημένος τη γνώση? πρόλαβες και την πήρες όλη εσύ.....μόνο που τη φόρτωσες στον δυστυχή τον κόρακα όπως είδαμε...

quote:
IndustrialAngel:
Σαφώς και ΔΕΝ υπάρχει απόλυτη αλήθεια (φιλοσοφικά) αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ απόλυτο ψεύδος. Υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Εδώ ΔΕΝ ισχύει ο δυασμός της ιδιότητας "απόλυτο" (μη απόλυτη αλήθεια=>μη απόλυτο ψεύδος). Αν κάτι ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ και ΔΕΝ υποστηρίζεται από ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ολοκληρωτικά και ΑΠΟΛΥΤΑ και πλέον ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολείται μαζί του. Προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοώ, η επιστήμη προόδευσε ΠΟΛΥ τα τελευταία χρόνια ΟΧΙ επειδή βρήκε "καλύτερες" αλήθειες αλλά επειδή μπόρεσε να βρίσκει ΠΟΥ κάνει λάθος, και βρίσκοντας τα λάθη προσεγγίζεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ την αλήθεια. Αυτό που θέλουν να μας πλασάρουν είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ψεύδος. Τα είδη ΔΕΝ είναι στατικά, ο άνθρωπος ΠΡΟΕΚΥΨΕ από ΑΥΤΟΝ εδώ τον κόσμο κτλ κτλ. Προφανώς και η εξελικτική θεωρία ΔΕΝ είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια αλλά μια ΣΧΕΤΙΚΑ πολύ καλή εκδοχή της (η καλύτερη που έχουμε αυτήν την στιγμή στα χέρια μας, ως ανθρωπότητα) και υπάρχει η πιθανότητα να αντικατασταθεί από μια πληρέστερη θεωρία. Όμως το να αντικαταστήσεις μια καλή εκδοχή της αλήθειας με το ΑΠΟΛΥΤΟ ψεύδος είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.

Και γιατί βρε παιδιά δεν ρωτάμε και τις μαϊμούδες να μας πουν τη γνώμη τους?....εδώ έμαθαν να μετράνε μέχρι το δέκα!.....κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό!

quote:
IndustrialAngel:
ΔΕ θέλω ρε γαμώτο να παραδεχτείς ΤΙΠΟΤΑ, ας λεει Ο,ΤΙ θέλει. Εγώ θέλω να λάβεις ΣΑΦΗ θέση. Να πεις ΕΣΥ λέει. Προσθέτουν ή δεν προσθέτουν οι πίθηκοι; Μπορεί εγώ να είμαι ΠΑΛΑΒΟΣ ή ΒΛΑΚΑΣ και να μην καταλαβαίνω.

Σώπα καημένε.....

quote:
IndustrialAngel:
Όχι παιχνίδι, ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ σαφέστατη. Και αν δεν την έχουν αυτοί την έχουν τα βιβλία και το σάιτ προπαγάνδας που διαβάζουν. Στο παρελθόν είχα παραθέσει τους τύπους ψευδών επιχειρημάτων (ad hominem, ]επίθεση στο σκιάχτρο,γενίκευση κτλ κτλ) που κυκλοφορούν και αξίζει τον κόπο κάποιος να ανατρέξει στα 3 θέματα με αυτόν τον οδηγό και να δει ότι ΟΛΑ τα επιχειρήματα που έχουν γραφτεί ΠΕΦΤΟΥΝ τραγικά ΜΕΣΑ σε κάποια κατηγορία.Τυχαίο; ΔΕ νομίζω...

Μάλιστα.....οδηγός λοιπόν, Η ΛΈΞΗ ΚΛΕΙΔI!!..... επίθεση στο σκιάχτρο ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑΓΙΑ!!!! ΠΑΤΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ!!!

Η μπαλάντα του κυρ μέντιου Νίκος Ξυλούρης

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ

Edited by - europaios2 on 03/11/2010 16:20:24

quote:
Εαρινός:
Όχι φίλε μου , προσωπικά αντιλαμβάνομαι τα πράματα , με εντλώς διαφορετικό τρόπο ...

Οι συντονιστές γνωρίζουν ότι δεν απευθύνονται σε παιδάκια αλλα σε ενήλικες ανθρώπους και φαντάζομαι αναμένουν να συμπεριφερθούν κάποια στιγμή , όπως αρμόζει σε ενήλικους ανθρώπους...ελπίζουν τουλάχιστον φαντάζομαι και δεν μπορεί να γίνεται μια συζήτηση με έναν μπαπούλα απο πάνω μας...αυτό πιστεύω..!!!

Εχθρέ Εαρινέ, αντιλαμβάνεσαι πως αυτά που γράφεις είναι γενικά και αόριστα; ("Προφανές", "κάποια στιγμή", "όπως αρμόζει" ) και η απενεργοποίηση του άθεου είναι πρόσφατη.

Ubi Dubium, Ibi Libertas
03/11/2010, 16:36:53
ευρωπαίοι....

quote:
Πούστης μπορεί να είσαι εσύ, εγώ ως χριστιανός και να ήθελα μου το απαγορεύει η θρησκεία μου.

Γιατί δεν το απαγορεύει και στους ιεράρχες, παρά μόνο στους πιστούς;;

Ύποπτο έτσι;;;

Είναι να μη βρεθούν μαζί, ιεράρχες και πιστοί.....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

03/11/2010, 16:38:51
quote:

quote:
Εαρινός:

Εχθρέ Εαρινέ, αντιλαμβάνεσαι πως αυτά που γράφεις είναι γενικά και αόριστα; ("Προφανές", "κάποια στιγμή", "όπως αρμόζει" ) και η απενεργοποίηση του άθεου είναι πρόσφατη.

Ubi Dubium, Ibi Libertas

Libero...η ελευθερία και η μη χειραγώγηση ορίζεται και θεμελιώνεται εκ των έσω..."κάποιος" μας κατευθύνει σε κάθε σκέψη και πράξη..

Δούλεψε πάνω σε αυτό , όπως καιόλοι ας εξ'αλλου..η διαδρομή αυτή δεν τελειώνει ποτέ...

'Οσο για την διαγραφή του Άθεου...μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμμένος..???

PsychopomposΝέο Μέλος
30/11/2008, 14:18:26
Λαμβάνοντας υπόψη τη δομή που βιάζεται στην ανθρώπινη μορφή σε γλυκές συστάσεις από την παράφρονα ευχαρίστηση, αισθήσεις τόσο πλασματικές, αναδημιουργείται ο σαρκικός ιστός με ενσωμάτωση της κρυστάλλινης τελειότητας. Ο εξαγνισμός στον πόνο, επιβληθείς επάνω στην πρόθυμη σάρκα επιφέρει την ψεύτικη τιμωρία... λαμπρή εξαπάτηση της ιδεοληψίας στη διαταραγμένη πνευματική αφαίρεση. Οι συσσωρευμένες μάζες θρηνούν βυθισμένες σε αιώνια θλίψη σε μια θάλασσα δακρύων... Μέσα μας ζουν ακόμη οι σκοτεινές γωνιές, οι μυστικοί διάδρομοι, τα τυφλά παράθυρα, οι βρώμικες αυλές, τα καπηλιά γεμάτα θόρυβο και τα κλεισμένα πανδοχεία. Περπατάμε μέσα από τους πλαταιούς δρόμους της καινουργιοχτισμένης πόλης. Όμως τα βήματα και τα βλέμματά μας είναι αβέβαια. Μέσα μας τρέμουμε ακόμα, όπως στα παλιά δρομάκια της αθλιότητας. Η καρδιά μας δεν ξέρει τίποτα ακόμα από την καθαριότητα που πραγματοποιήθηκε. Η ανθυγιεινή παλιά εβραϊκή πόλη μέσα μας είναι πιο πραγματική από την υγιεινή νέα πόλη γύρω μας. Ξύπνιοι περπατάμε μέσα σ' ένα όνειρο... ένα φάντασμα οι ίδιοι καιρών που πέρασαν.
12/12/2008, 18:51:53
Σωστος.. σωστος..
Καποτε όμως πρεπει να ζησαμε συνειδητα.. δε μπορει. ίσως στη παιδικη μας ηλικια.. ίσως για αυτο τα φαντασματα της, κάποιες αναμνήσεις της επίσης.. μας κυνηγανε αιωνια.. καπου βαθια κρυμμενα μέσα μας... χμμ..
Ποιο είναι το μονοπατι προς τη συνειδητοτητα?
Υπάρχει?
Στα 1α μας χρόνια ζούσαμε συνειδητα αραγε?

And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=nourmU6OSSQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg

13/12/2008, 19:43:36
Όχι αν ζούσαμε συνειδητά, αλλά αν το καταλαβαίναμε, αγαπητέ
μου δόκτωρ...Αυτά που συμβαίνουν έχουν την ουσία τους,
αλλά εμείς τι αντιλαμβανόμαστε απο αυτά; Δεν μιλάμε για ψυχική
ανεπάρκεια, αλλά για συμετοχή στο όλο γίγνωσθαι...Υπάρχει συμετοχή,
ή απλά βλέπουμε τηλεόραση;