- Αίσχος!!! Σφάζουν σκυλάκια στην Κορέα!! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Αυτές είναι από τις πιο ήπιες φωτογραφίες ενός "σφαγείου" σκύλων στη Moran Market της Νότιας Κορέας.
Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ πραγματικά φρίκαρα όταν είδα τις φωτογραφίες από την παρακάτω ιστοσελίδα. Ορισμένες θέλουν γερό στομάχι...
http://www.all-creatures.org/anex/dog.html
Επίσης, στην παρακάτω σελίδα αναφέρεται ότι σφάζουν και γάτες μαζί με πολλούς σκύλους.
http://itstheirdestiny.2kat.net/Moran2002.html
Και όλα αυτά για το κρέας και το δέρμα τους....
Τι να πω...
Εντάξυ δεν λέω να γίνουμε και αποκλειστικά χορτοφάγοι αλλά εδώ φαίνεται να έχει ξεπεραστεί κάθε όριο βαρβαρότητας ρε παιδιά.
Και δυστυχώς, διαβάζοντας ξανά τα κείμενα στις ιστοσελίδες, το φαινόμενο αυτό είναι εξαπλωμένο και σε άλλες κοντινές χώρες(Κίνα, Φιλιππίνες).
Any comments???

Edited by - Agnostic on 15/09/2006 17:12:52
Υπάρχει άραγε διάκριση στη βία;;;;
Α'ξέχασα και οι αμερικάνοι βγάζουν ταινίες σαν το hostell όπου εκεί σφάζουν ανθρώπους...........μόνο που δεν το έσπασα το dvd όταν έπιασα την κόρη μου να παρακαλουθεί φρικαρισμένη την ταινία γιατί όπως μου είπε "την έχουν δει όλοι και έπρεπε να την δει κι αυτή".
Τελικά που οδεύομε και τι θέλουμε; την μετεξέλιξη του ανθρώπινου είδους σε κάτι καλύτερο, ή τη μετάλαξή του στη θηριώδη κατάσταση και στην αυτοκαταστροφή; Μήπως είναι προσωπική επιλογή και οφείλουμε εδώ και τώρα -καθένας μόνος του- να διαλέξουμε;
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;;
Με ενόχλησαν πολύ και οι άθλιες συνθήκες στις οποίες τα έχουν(άλλα χωρίς φαϊ, στιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, χτυπήματα κτλ.)
Ισως η οργή μου να οφείλεται και στο γεγονός ότι είχα 16 χρόνια σκυλο και η συμπάθειά μου προς τα σκυλιά είναι αρκετά ζωηρή. Οσοι έχετε σκυλάκι για κατοικίδιο θα με καταλαβαίνετε.
Τι να πω. Αν τους αρέσει τόσο πολύ στις περιοχές εκεί το σκυλίσιο κρέας, ας τα ναρκώνουν πριν τα σκοτώσουν. Γιατί αν ισχύουν αυτά που διάβασα στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες για βασανιστήρια και ακρότητες εις βάρος των άτυχων σκυλιών, τότε η απογοητευσή μου διογκώνεται![]()
http://itstheirdestiny.2kat.net/dogslife.html
Οσο για το
quote:
και οι αμερικάνοι βγάζουν ταινίες σαν το hostell όπου εκεί σφάζουν ανθρώπους...........μόνο που δεν το έσπασα το dvd όταν έπιασα την κόρη μου να παρακαλουθεί φρικαρισμένη την ταινία γιατί όπως μου είπε "την έχουν δει όλοι και έπρεπε να την δει κι αυτή".
Θα προτιμούσα φίλε μου όλα αυτά να ήταν απλά μια ταινία και όχι πραγματικότητα.
quote:
Τελικά που οδεύομε και τι θέλουμε; την μετεξέλιξη του ανθρώπινου είδους σε κάτι καλύτερο, ή τη μετάλαξή του στη θηριώδη κατάσταση και στην αυτοκαταστροφή; Μήπως είναι προσωπική επιλογή και οφείλουμε εδώ και τώρα -καθένας μόνος του- να διαλέξουμε;ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;;;
Προς μια σταθερή βελτίωση θα έλεγα.
Και...παν μέτρον άριστον...
Ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε Magene.

Η σκηνή είναι από σφαγείο χώρας που ο λαός της θεωρείται πολιτισμένος.Ο μη σχιστομάτης κύριος της φωτογραφίας είναι δολοφόνος και οι αξιοπρεπείς "πολιτισμένοι" για τα στομάχια των οποίων δουλευει ο μακελάρης θα χωνέψουν το άτυχο ζώο ακούγοντας Μότσαρτ, αραχτοί στις δερμάτινες πολυθρόνες τους,αναρρωτούμενοι που θα πανε οι ψυχές τους όταν τα κακαρώσουν...Αναρρωτιέμαι τι λέει ο νόμος του κάρμα για τους ηθικούς αυτουργούς εκατομύρίων φόνων...χα
Η μόνη δικαιολογία που έχει η ανθρωπότητα είναι ότι κοιμάται όρθια.Καμμιά άλλη...
Δεν θα δημοσιεύσω φωτογραφίες απο ιατρικά εργαστήρια όπου ασπρομπλούζηδες γιατροί θαυμαστές του Μέγκελε βασανίζουν συστηματικά άτυχα ζωακια για το "καλό της πολιτισμένης ανθρωπότητας", γιατί είναι επιστημονικα αποδεδειγμένο ότι ο εμετός στο πληκτρολόγιο κάνει κακό στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές...

: President Lee C. Bollinger, Columbia University
A PETITION CONCERNING CRUELTY TO NONHUMAN PRIMATES IN LABORATORIES AT COLUMBIA UNIVERSITY (MORE INFORMATION CAN BE FOUND AT WWW.COLUMBIACRUELTY.COM)
WE, THE UNDERSIGNED, DRAW PRESIDENT LEE C. BOLLINGER’S ATTENTION TO THE FOLLOWING:
THAT the use of nonhuman primates in experimentation is a controversial issue with a majority of people expressing disapproval of such use in polls conducted by the Foundation for Biomedical Research and New Scientist.
THAT Columbia University’s Michel Ferin surgically implants heavy pipes into monkeys’ skulls to “study the connection between stress and the menstrual cycle.”
THAT Columbia University’s Raymond Stark pumps nicotine into stressed pregnant baboons and performs surgery on the fetuses while they are still in utero.
THAT Columbia University’s Edward S. Connolly conducted experiments in which he removed the eyes of baboons, inserted a clamp through their empty eye sockets, and induced strokes in the baboons.
THAT Dr. Catherine Dell’Orto, a veterinarian and postdoctoral fellow at Columbia, documented grotesque abuses to animals in the protocols described above as experimenters failed to provide adequate postsurgical pain relief, leaving animals in distress and pain without adequate veterinary care.
THEREFORE, YOUR PETITIONERS CALL UPON YOUR OFFICE TO PROTECT BOTH THE ANIMALS IN COLUMBIA’S LABORATORIES AND THE REPUTATION OF COLUMBIA UNIVERSITY BY:
(1) INSTITUTING A MORE TRANSPARENT RESEARCH SYSTEM IN WHICH COLUMBIA STUDENTS CAN EASILY ACCESS ALL ABSTRACTS FOR ONGOING RESEARCH EXPERIMENTS INVOLVING ANIMALS AT HEALTH SCIENCES; AND
(2) PERMANENTLY ENDING THE CRUDE, CRUEL, AND POINTLESS EXPERIMENTS OF EDWARD S. CONNOLLY, MICHEL FERIN, AND RAYMOND STARK.
Sincerely,
The Undersigned
http://www.petitiononline.com/CruelCol/petition.html

It is the source of all true art and all science.
Αντί για οτιδήποτε άλλο να παραθέσω τους παρακάτω στίχους
των Cure από το Hanging Garden
....in the heat of the night
the animals scream
in the heat of the night
walking into a dream...
fall fall fall fall
into the walls
jump jump out of time
fall fall fall fall
out of the sky
cover my face as the animals cry
in the hanging garden.....
και των Smiths από το Meat is Murder.....
Heifer whines could be human cries
Closer comes the screaming knife
This beautiful creature must die
This beautiful creature must die
A death for no reason
And death for no reason is murder
Infinitum Finitum Producit
Ναι, σε κάποιες χώρες το κρέας του σκύλου και της γάτας τρώγεται όπως σε κάποιες άλλες χώρες τρώγεται το άλογο.
Σε άλλες χώρες πάλι τρώγεται το μοσχαρίσιο, το χοιρινό, το κοτόπουλο κτλ.
Για εμένα πχ που τρώω το μοσχαρίσιο κρέας μου φαίνεται αδιανόητο να φάω μια γάτα επειδή έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον που τις γάτες δεν έχουμε μάθει να τις τρώμε.
Για αυτόν πάλι που τρώει το κρέας του σκύλου μπορεί να του φανεί αδιανόητο να φάει κοτόπουλο ή δεν ξέρω τι.
Αυτό όμως που είναι αδιανόητο για μένα είναι ο βασανισμός ενός ζώου πριν την σφαγή του, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης του σε κάποιο εκτροφείο κι όλες αυτές οι σκηνές "απείρου κάλλους".
Κι αυτό ισχύει για το οποιοδήποτε ζώο που πρόκειται να σφαγιαστεί.

In anticipation of my resurrection...
ΟΡΙΟ .
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ ΚΟΤΕΣ Η ΑΡΝΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΣΙΜΟ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΟΤΕ ΑΜΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΣΟΥ ΦΙΛΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΖΩΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΧ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ
ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΙΑ ΚΟΤΑ.
ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΚΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.
Magene ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑ ΑΛΛΑ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ ΔΕΝ
ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο Dying_Incubus ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΒΙΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΖΩΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΧΟΜΠΥ.
φαντάζομαι θα σας κοιτάξουν με πολύ περίεργο βλέμμα.
δεν πρόκειται να σας καταλάβουν,γιατί δεν είμαστε ίδιοι μ'αυτούς.
κι επίσης,πως είστε τόσο σίγουροι ότι δεν έχετε φάει σκύλο στη ζωή σας ???
α,ναι,ψυχικό δέσιμο μπορεί να υπάρξει και μ'ένα αρνί,μια κότα,μια
αγελάδα,ένα κουνέλι,ένα περιστέρι κλπ,κλπ.
όλα αυτά τρώγονται - δυστυχώς ...
Και εμενα οταν ημον μικρος μου άρεσαν τα αλογα παρα πολύ αλλα οι Ιταλοί τα σφάζουν αι όντως καλα κανουν έχουν ωραιο κρεασ και ωραία σαλαμια.....
Όλα ειναι μια ιδέα καλός ή κακός.Δεν μαρέσει να σκοτ΄νοθνμε αυτό τον τρόπο οποιαδήποτε ζώο αλλά αν θελήσς να κατακρίνω κατι πρώτα τηα κατακρίνω εμένα και όχι αυτον ποθ μένει στην αλλη ακρη του κόσμου.
Οπότε τρώτε και μετα ρωτατε απο τι είναι το κρέας , πλάκα πλάκα θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια φορά , για να το τρώνε τόσοι πολοί κατι θα ξέρουν
Edited by - zudrafio on 18/09/2006 15:16:06
quote:
Με ενόχλησαν πολύ και οι άθλιες συνθήκες στις οποίες τα έχουν(άλλα χωρίς φαϊ, στιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, χτυπήματα κτλ.)quote:Εχεις δει ορνηθοτροφείο; νομίζω εξίσου άθλιες είναι οι συνθήκες κι εκεί.
quote:
Οσο για το(και οι αμερικάνοι βγάζουν ταινίες σαν το hostell όπου εκεί σφάζουν ανθρώπους...........μόνο που δεν το έσπασα το dvd όταν έπιασα την κόρη μου να παρακαλουθεί φρικαρισμένη την ταινία γιατί όπως μου είπε "την έχουν δει όλοι και έπρεπε να την δει κι αυτή".)
Θα προτιμούσα φίλε μου όλα αυτά να ήταν απλά μια ταινία και όχι πραγματικότητα.Με δουλεύεις; δεν ξέρεις ότι το ένα φέρνει το άλλο; Πώς νομίζεις εξαγοράζονται οι συνειδήσεις; Πώς νομίζεις φτάνουν να κοροϊδεύουν οι άνθρωποι τους εαυτούς τους και καταντούν να βγαίνουν έξω απ'την πραγματική τους φύση και να γίνονται δυστυχισμένοι;
Προς μια σταθερή βελτίωση θα έλεγα.
Πού το είδες;;;;;;;;;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ
ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΛΕΜΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΨΥΧΙΚΟ ΔΕΣΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
(απάντησαν κι άλλοι παρόμοια, αλλά δεν είχα τι άλλο να πω...)

Edited by - valgraph on 18/09/2006 22:59:45
Είναι πραγματικά μιά αποτρόπαιη εικόνα που με λύπησε και με εξόργισε γιατί αγαπώ πολύ τα σκυλάκια. Είναι βέβαιο οτι έχουν κάτι το παραπάνω σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώα σε θέματα νοημοσίνης και αγάπης στον άνθρωπο που τον καταλαβαίνουν τέλεια.
Αλλά τί να το κάνεις που ο συγκεκριμένος λαός έχει μάθει να τα τρώει κάποτε έτρωγε και ανθρώπους όπως σωστά έγραψε κάποιος φίλος παραπάνω. Δέν θέλω έτσι να τους δικιολογήσω αλλά άν μπούμε στην ψυχοσύνθεση κάποιου λαού εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας με αυτή που έχουμε μάθει, με τροφικές συνήθειες που εμείς δέν μπορούμε να φανταστούμε (αλλού τρώνε ακρίδες και ποντίκια) τότε ίσως μέχρι έναν βαθμό τους καταλάβουμε. Αυτοί έχουν τα σκυλιά όπως εμείς έχουμε τα κατσίκια και τα γουρούνια αυτές είναι οι διατροφικές τους συνήθειες. Νομίζω οτι το χαμηλό τους πολιτιστικό επίπεδο δέν τους έχει βοηθήσει ακόμα να καταλάβουν την αξία του σκύλου, που τον βλέπουν ακόμα σάν κάτι ίδιο με τα υπόλοιπα ζώα.
Αλλά όχι και να χαράκτηρίζουμε απολίτιστους κάποιουσ για τις διατροφκές τουσ συνήθειες.
αυτό τι είναι δηλαδή ?
πολιτισμός ??
γενικότερα μιλώντας,η (υπερβολική) κρεοφαγία δε συνιστά ισορροπημένη διατροφική άποψη.
αλλά έτσι μάθαμε,έτσι κάνουμε.
κι αυτό πιστεύω ισχύει για όλους τους λαούς.
(η κίτρινη φυλή τρώει κατσαρίδες,ακρίδες,φίδια,κουνούπια,σκουλήκια κλπ)
το fear factor δεν πιάνει μία μπροστά τους !!
ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ..
Ξένος Στρατός θα έρθει. Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει...
P.F.S.O.C.A.T.T.O.S
quote:
Και μη λέμε για πολιτισμό γιατί και οι έλληνεσφάγανε πολλά γατάκια και σκυλάκια στους πολέμους , το ΄τι μετά δεν το συνεχίσνε είναι άλλο ζήτημα.
To τί κάναν στον πόλεμο δέν είναι τίποτα, είχαν τουλάχιστον τότε ισχυρό δικιολογητικό.
Αλλά και τώρα δέν πάμε πίσω απο την στιγμή που βλέπεις και σήμερα να σκοτώνουν γατάκια ή αδέσποτα σκυλάκια με αστείες δικιολογίες όπως οτι τους λερώνουν τον κήπο. Άρα να κατηγορούν αυτοί οι τύποι κάποιο λαό για τις διατροφικές του συνήθειες είναι κάτι που μόνο Ιησουητισμός μπορείς να πείς οτι είναι.
Για μερικούς ανθρώπους το να ρίξουν πχ μια φόλα σε ένα σκυλί (είτε αδέσποτο είτε της γειτονιάς) δεν είναι και σπουδαία υπόθεση.
Δεν σκοτώνουν άνθρωπο οπότε είναι καλυμμένοι από το νόμο... ![]()
Και το χειρότερο είναι να δεις μια τέτοια συμπεριφορά από κάποιον που έχει κάποιο κατοικίδιο.
Οπότε θα συμφωνήσω μαζί σου.
Προτού αναρωτηθούμε για τον πολιτισμό κάποιων άλλων λαών με διαφορετικές διατροφικές συνήθειες από εμάς, ας αναρωτηθούμε πρώτα για κάποιες δικές μας πολιτισμένες κινήσεις απέναντι στα ζώα...

In anticipation of my resurrection...
ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΑΤΕΣ Η ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΙ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ .
quote:
Αλλά και τώρα δέν πάμε πίσω απο την στιγμή που βλέπεις και σήμερα να σκοτώνουν γατάκια ή αδέσποτα σκυλάκια με αστείες δικιολογίες όπως οτι τους λερώνουν τον κήπο. Άρα να κατηγορούν αυτοί οι τύποι κάποιο λαό για τις διατροφικές του συνήθειες είναι κάτι που μόνο Ιησουητισμός μπορείς να πείς οτι είναι.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.