ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

the vampire60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
CYBERMASTERΜέλος
28/05/2004, 15:56:09
ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΣΟΦ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ!!!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ???(ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ???)

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

zagreasΜέλος
28/05/2004, 16:13:40
Φιλη χ-files για σου.

Ειδικα με τις θεωριες του Γιουνγκ η πετας τη σκουφια σου
η εισαι τελειως αρνητικος.
Τι να κανουμε ο καθενας μπορει να εχει τις αποψεις του.
Αλλα νομιζω κανεις μεγαλο λαθος.

Ειδικα η συνεργασια του με τον νομπελιστα της κβαντομηχανικης
Παουλι περι 'ψυχοχρονοχωρικου συνεχες' δινει αρκετες
απαντησεις στις απορειες σου.

Αληθεια να σε ρωτησω κατι.
Μετα την εμπειρια ειχες αλλες ..συναντησεις με τον
'αρχετυπο οδηγο' σου.
Και πως συμβαινει αυτο?
Αυθορμητα οπως στη περιπτωση των ψυχοδελικων (φλας μπακ).
Η εφαρμοζεις καποια μεθοδο?

Σε χαιρετω

Υ.Γ. Εσυ σαν ψυχολογος εχεις να μας προτινεις καμια
εναλακτικη θεωρια απεναντι σε αυτη του Γιουνγκ?

999

the vampireΝέο Μέλος
28/05/2004, 16:15:19
quote:

ΦΙΛΕ ΤΗΕ VIMPIRE,KATΑΡΧΗΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟFORUM
ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΑΛΥΩ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ(ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ SITES) ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ.ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ (ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ).
ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ COPY--PASTE ΑΠΟ ENA SΙΤΕ.
TΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ LINKS ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ!!!ΘΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ SITES ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ FORUM ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΠΡΙΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ

LOVE IS THE ONLY TRUTH

Hi.Signwmi an se peirakse toso.Den prolava na diavasw to diko sou minima.To mono pou ithela itan na voithisw.

asofΝέο Μέλος
29/05/2004, 01:00:49
Αγαπητέ φίλε cybermaster,
Δεν είπα εγώ ότι βάζεις λόγια που δεν έχω πει. Η φίλη who knows το είπε αυτό.[. Μάλλον μπερδεύτηκες!!![

CYBERMASTERΜέλος
29/05/2004, 01:05:32
ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ WHO KNOWS Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΒΑΖΩ ΛΟΓΙΑ!!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΟΡΡΥ!!!

ΚωσταςΜέλος
29/05/2004, 08:54:01
quote:

ΚΩΣΤΑ

[ quote:
CYBERMASTER,
ειπα εγω πουθενα πως βιαζομαι να ξαναπεθανω;;;;;;;

ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ CYBERMASTER ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η X FILES]

..........
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Παιδια δεν το ενοω δηλαδη οτι θελω να πεθανω,απλα επειδη εχω διαβασει παρα πολλα επι του θεματος και πρεπει να ειναι υπεροχα στην απεναντι μερια και επισης επειδη νιωθεις πως ειναι η πραγματικη σου υποσταση,μερικες φορες παιρνεις και καποιες απντησεις σε βασικα ερωτηματα για την ζωη σου για αυτο.
Με παρεξηγησατε.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

x-filesΜέλος
29/05/2004, 12:15:30

Παρακατω παραθετω μερικα απο τα πιο περιεκτικα και αξιολογα sites στο internet που σε περιπτωση που δεν τα γνωριζετε ηδη,μπορειτε να τα επισκεφτειτε γιατι περιεχουν πολλες και σημαντικες πληροφοριες ,αν ενδιαφερεστε περισσοτερο για το φαινομενο των μεταθανατιων εμπειριων.

http://www.nderf.org/
http://www.near-death.com/
http://www.iands.org/
http://www.crystalinks.com/neardeath.html
http://www.aleroy.com/
http://www.mindspring.com/~scottr/end.html
http://www.beyondtheveil.net/
http://www.adcrf.org/

LOVE IS THE ONLY TRUTH

x-filesΜέλος
29/05/2004, 12:38:00
ΚΩΣΤΑ ,
ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ,ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ
ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΣΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ,ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΠΕΣ MEXΡI TOTE..
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ,ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΧΤΕΙΣ , ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

LOVE IS THE ONLY TRUTH

x-filesΜέλος
29/05/2004, 12:55:03
ΦΙΛΕ ,
δεν πειραζει γιατι εισαι νεο μελος ,αλλα σε παρακαλω κανε τον κοπο να διαβαζεις τα προηγουμενα μυνηματα σε οποιοδηποτε θεμα θελεις να απαντησεις,,εστω και απο την αποψη του στοιχειωδους σεβασμου στις αποψεις των αλλων μελων.Επισης καλυτερα να γραφεις ,εκτος απο απλες πληροφοριες και την προσωπικη σου γνωμη για το θεμα της συζητησης.
Φιλε< zagreas>,
αν κανεις τον κοπο να διαβασεις ολα οσα εχω γραψει για το θεμα ,νομιζω πως θα μαθεις τις αποψεις ,τις ιδεες μου και τη θεωρια μου για τις μεταθανατιες εμπειριες ,καθως τις εχω εκθεσει επανειλλημενα και αναλυτικα με την παραθεση πολλων στοιχειων σε προηγουμενα posts .Δε βλεπω κανενα λογο να τις επαναλαβω στο ιδιο topic γιατι στο τελος θα καταντησει κουραστικο για οσους το παρακολουθουν απο την αρχη.

LOVE IS THE ONLY TRUTH

CYBERMASTERΜέλος
29/05/2004, 14:48:01
ΦΙΛΗ ΜΟΥ Χ-FILES ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΙΣΩΣ ΧΑΖΗ ΑΠΟΡΙΑ!!!
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΜΓΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ???

01/04/2009, 20:05:57
quote:
Είναι γνωστό ότι η προσωπικότητα δεν μπορεί να γευθεί διαχρονικά την ευτυχία .

Είναι γνωστό ; Και πως δηλ. είναι γνωστό ; Δηλ. ποιος το έκανε γνωστό ; Και που το έκανε γνωστό ; Ποιο ήταν το target γκρουπ του ;

Ρε φίλε, για' δεν μιλάς απλά ; Τι πα' να πει "η προσωπικότητα δεν μπορεί να γευθεί διαχρονικά την ευτυχία" ; Τι σημαίνει ρε γμτ αυτό ; Πως ο άνθρωπος δεν μπορεί να γίνει ευτυχισμένος διαχρονικά ; Αυτό θες να πεις ; Ρε με κάτι φιλόσοφους που έχουμε μπλέξει ... Γιατί αν θες να πεις αυτό, λάθος κάνεις. Ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ευτυχισμένος. Και να ζήσει ευτυχισμένος και να πεθάνει ευτυχισμένος - κάλα, άσ' το το να πεθάνει, εσένα δεν σε πιάνει, για τους κοινούς θνητούς το λέω. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να διατηρήσει την ευτυχία του για πάντα. Πότε θα είναι ευτυχισμένος, πότε θα είναι δυστυχισμένος. Εναλλάσονται αυτά, πότε Βούδας, πότε Κούδας. Ή μπορεί να είναι ΚΑΙ ευτυχισμένος ΚΑΙ δυστυχισμένος. Ευτυχισμένος για κάτι, δυστυχισμένος για κάτι άλλο.

Να ξέρεις πάντως - άλλο tip σου δίνω μεγάλε! - πως ένας άνθρωπος μπορεί πραγματικά να γνωρίσει την ευτυχία - διαχρονικά δηλ. να την γνωρίσει - μέσα από την αναζήτηση της αλήθειας. Αν ψάχνει να βρει την αλήθεια, τότε η ευτυχία θα έρθει σ' αυτόν χωρίς ούτε ο ίδιος να το καταλάβει, απρόσκλητα, αβίαστα και με πολύ φυσικό και υπέροχο τρόπο. Αυτό είναι ένα tip, άμα γουστάρεις το πιστεύεις, αν όχι ... no problem man!

Π.χ εγώ αυτήν την στιγμή είμαι ευτυχισμένος που πίνω το καφεδάκι μου, όμως από την άλλη, ω! δυστυχία μου! που κάθομαι και συζητώ μαζί σου!

Άκου ... "είναι γνωστό ..." χαχαχαχαχαχαχαχα!

01/04/2009, 20:08:11
quote:
ΔΙΑΦΗΜΊΖΩ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

χαχαχαχαχαχα!

01/04/2009, 20:12:02
Είναι παράξενο φίλε alfa-omega, που επιτέλους συζητάτε
με τον αξιότιμο φίλο zip, αν και πάλι αντιτιθέμενοι..
Έτσι φαίνεται σαν να παίρνουμε πλευρές, όταν, κι οι δυο
λέτε το ίδιο πράγμα, απο άλλη γωνία και απλά,ταμπουρώνεστε
στην διαφορετικοτητα της έκφρασης,δίχως να κοιτάτε ότι όλα
όσα λέτε, εκφράζουν το ίδιο πράγμα:Ένα υπο δοκιμή πλάσμα,
που σμιλεύεται η προσωπικότητα του μέσα απο καταστάσεις και
το πως τις αντιμετωπιζει....
Κιαυτό γιατί το πλάσμα αυτό έχει συγκεκριμένη αποστολή και η όλη
εκγύμναση του, αφορά σε αυτή την τρλική μορφή και υπόσταση του,
αυτή ενός θεού...
Ασκήσεις εξουσίας κάνει ο άνθρωπος, όσο αποτυχημένα η αποτυχημένα
κι αν το καταφέρνει...Θα μάθει αν μπορέσει να δει ποτε λειτουργεί
καθαρά κα πόσο αντιδραστικά ή ανακλαστικά...
Το πως το πετυχαίνει κανείς αυτό,είναι κάτι,οπου πρέπει να δούμε τη σοφία του Θεού, αφού, για κάθε άνθρωπο, υπάρχει διαφορετικές συνθήκες
έκφρασης και μάθησης, οπότε χρησιμοποιούνται...
Και η διαφορετικότητα του καθενός, επιτρέπει την συνύπαρξη και
συναρμονία των πολλών, σε ένα σύμπαν πνεύματος, με απίθανες
εκρήξεις δημιουργίας...
Αυτό είναι να γίνουμε και γι αυτο προετοιμαζόμαστε,να γίνουμε
ο επομενος θεός....Αλλά, όλοι μαζί....Σε μια υπόσταση ως
ανθρωπότητα..Κάτι που εσείς οι δύο πρέπει να καταλάβετε και
συνεργαστείτε στη σκέψη και αναζήτηση του ανθρώπου, που ολοι
γίναμε ώστε έτσι να κάνουμε, για να υπάρχουμε στην αιώνια διάσταση
μας...
01/04/2009, 20:14:50
quote:
Ακόμη και τίποτα να μην καταφέρω να κάνω αξιόλογο σε αυτήν την ζωή , αυτό θα με ταξιδεύει μέσω της φαντασίας , σε λημέρια απάτητα .

Ε, καλά, κι εγώ με την φαντασία μου ταξιδεύω όπου γουστάρεις ... η γιαγιά μου με τα λόγια, χτίζει ανώγεια και κατώγεια. Ε, ρε πλάκες ... Κάτσε να βάλω λίγο το "φαντασία μου πλανεύτρα" να γουστάρω ...

01/04/2009, 20:17:42

Άντε πάλι με τους διαχειριστές του υλικού πλούτου του πλανήτη μας ... ρε χρυσέ μου άνθρωπε, τι πρόβλημα έχεις με δαύτους ; Αυτοί κάνουν την δουλειά τους, εσύ την δική σου ... ε, ρε κόλλημα δηλ..

Αμ πώς να μην κολλήσω .
Αυτά που δικαιούνται οι άνθρωποι από δαύτους , πρέπει να τα διεκδικήσω με μία ομάδα συνανθρώπων μου που πιστεύει ότι ο πλανήτης γη ανήκει ισότιμα και ισόποσα σε κάθε νόμιμο και μόνιμο κάτοικό της .

[font=Trebuchet MS]Αν είναι εργαλεία δανεικά, από που ή από ποιον τα δανειστήκαμε ; Δεν μας το λες να το μάθουμε δηλ. κι εμείς ... ;;; !!! Από που ή απο ποιον εγώ δανείστηκα το μάτι μου, ή την ικανότητά μου να βλέπω ; Ποιος μου δάνεισε το χέρι του και την αφή του ; Από που "ψώνισα" όσφρηση ; 'Οχι τίποτ' άλλο, να πά' να του πω "ευχαριστώ" δηλ.

(πρόσεξε, γιατί κάποιος κάποτε σε μια ανάλογη ερώτηση που του είχα κάνει, απάντησε με τον εξής τρόπο κάνοντάς με να χάσω ακόμη μία ποσότητα τριχών της κεφαλής μου > "αυτά ανήκουν σε άλλα πεδία ... " μου είπε ε, και όπως καταλαβαίνεις έγινε το σώσε!)

Ρε zip Εσύ τις έφτιαξες τις αισθήσεις σου ?
Αφού λοιπόν δεν είσαι αυτόφωτος αλλά ετερόφωτος , σου παρέχεται δωρεάν και ο επεξεργαστής και το φως και το νερό και ότι άλλο χρειάζεσαι για να βρεις τον σκοπό για τον οποίο υπάρχεις .

Τελικά τον βρήκες ;

01/04/2009, 20:19:17
quote:
Κιαυτό γιατί το πλάσμα αυτό έχει συγκεκριμένη αποστολή και η όλη
εκγύμναση του, αφορά σε αυτή την τρλική μορφή και υπόσταση του,
αυτή ενός θεού...

Λάϊ, λάϊ, λάϊ, λαϊ, λαλά, λαλά,

Λάϊ, λάϊ, λάϊ, λαϊ, λαλά, λαλά!

01/04/2009, 20:26:38
quote:
Ρε zip Εσύ τις έφτιαξες τις αισθήσεις σου ?

Εεε, χμμ, δεν τις έφτιαξα εγώ. Εγώ τις βρήκα. Αλλά είχαν το μαύρο τους το χάλι. Ε, έκατσα και τις επισκεύασα. Ο κατασκευαστής τους, ήταν λίγο απατεώνας και μου έδωκε μούφα μάτι και προβληματικό αυτί. Άνευ πλάκας, έκανα καλλιέργεια για το ριμαδιασμένο τ' αυτάκι μου δηλ. Αλλά τώρα δουλεύουν τζετ φίλε, στο φουλ. Ειδικά το μάτι, βιονικό, ξε'ς τι βλέπει ; Άσε μην σου πω ... δεν θα με πιστέψεις ... Και το χέρι. Αμ το χέρι, που το πας ; Πουλιά στο αέρα πιάνει.

Το γεγονός πως ο άνθρωπος δεν είναι ο κατασκευαστής των αισθήσεών του, δεν σημαίνει σαϊνι μου πως δεν είναι και δικές του. Τι σόϊ αιώνια λογική είναι αυτή ; Γεννιέται με αυτές και τις αναπτύσσει, τις επεξεργάζεται, τις μελετάει, τις μαθαίνει και τις επισκευάζει κιόλας άμα λάχει κι είναι και καλό μαστόρι. Με εννοείς ; Μπααααα ....

Δεν μου απαντάς όμως σ' αυτό που σε ρωτάω, δεν μου απαντάς, γλυστράς σαν χέλι ... άτιμο ... ατιμούλικο ...

Edited by - zip on 01/04/2009 20:41:04

01/04/2009, 20:47:08
Αγαπητέ μου zip, θα παριστάνεις για πολυ καιρό
"το φτερό στο άνεμο";Έχεις θέσεις,οπως έχουμε δει μέσω του
πανταχού εκπροσώπου δημοσίων σχέσεων helios2012, που δεν θέτεις
εδώ και αυτο για μένα προσωπικά, σημαίνει ότι απλά χρησιμοποιείς
την μαιευτική τεχνική του Σωκράτη και λίγο άτσαλα, μάλιστα....
Εσύ δεν πιστεύεις, ρε φιλε, ότι πρέπει να κατανοήσουμε τον
εαυτό μας;Με τις ....βουτιές και τις ...καταδύσεις, τι επιχειρούσες;
Τα ίδια...
You are just a jelous guy....?
01/04/2009, 20:59:00
quote:

Αυτό είναι να γίνουμε και γι αυτο προετοιμαζόμαστε,να γίνουμε
ο επομενος θεός....Αλλά, όλοι μαζί....Σε μια υπόσταση ως
ανθρωπότητα..Κάτι που εσείς οι δύο πρέπει να καταλάβετε και
συνεργαστείτε στη σκέψη και αναζήτηση του ανθρώπου, που ολοι
γίναμε ώστε έτσι να κάνουμε, για να υπάρχουμε στην αιώνια διάσταση
μας...

Αγαπητέ trexagireve , είμαστε στην αιωνιότητα .
Η εικονική πραγματικότητα του περιορισμένου χώρου που προβάλλουνε οι αισθήσεις μας στον εγκέφαλο , είναι για να εκπαιδευτούνε .

Η Όραση από το Φυσικό πεδίο γίνεται Ψυχόραση .
Η Φυσική ακοή γίνεται Ψυχακοή .
Η Φυσική αφή γίνεται, Ψυχομετρία .
Η Φυσική γεύση γίνεται, Φαντασία , Διάκριση, Ενόραση .
Η Φυσική όσφρηση γίνεται, Συναισθηματικός ιδεαλισμός .

01/04/2009, 22:10:42
quote:
alfa-omega:
Πολλές είναι οι θρησκείες που ισχυρίζονται ότι υπάρχει ένα κρυφό θεϊκό σχέδιο ,το οποίο όταν μία ανθρώπινη μονάδα νοήσει , μπορεί και στην πράξη να υλοποιήσει το πραγματικό της θέλω ,μέσω της θείας δύναμης της οποίας είναι ένοικος .

Για ανέφερέ μας μερικές.

quote:
alfa-omega:
Φαντάζει αστείο να είναι κάποιος καπνιστής ,να πίνει, να τρώει καθημερινά κρέας και να ισχυρίζεται ότι το σώμα του είναι ναός για την θεία δύναμη .

Γιατί? την ενοχλεί ο καπνός? ή έχει χοληστερίνη?

quote:
alfa-omega:
Το να δεχθεί ένα άτομο την επανενσάρκωση ,ως ένα πραγματικό γεγονός στην ζωή του ,είναι η μισή επιτυχία ,για να κτίσει κάποτε τον ναό που επιθυμεί η θεία δύναμη .

Για να τη δεχτεί θα πρέπει να το γνωρίζει. Ξέρεις κανέναν που να ισχυρίζεται ότι είναι μετενσάρκωση?

quote:
alfa-omega:
Ελέχθη ότι στην περίοδο των ατλάντων ,οι άνθρωποι με πολύ λιγότερη προσπάθεια ,κατόρθωναν να υλοποιήσουνε σχετικά εύκολα μία επιθυμία τους ,μέσω της πίστης .
Οι μαγικές λέξεις (μάντραμς ) που εκφωνούσανε αρκούσανε ,για να ξεπεράσουνε τα εμπόδια του φυσικού μας πεδίου .
Επειδή όμως έγινε κατάχρηση από τους ανθρώπους και αντί να εξελίσσονται ενωτικά , διασπάστηκαν σε ομάδες , αυτή η δυνατότητα μας αφαιρέθηκε .

Από ποιους ελέχθη? πότε? σε ποιας χρονολογίας είναι ο τελευταίος κώδικας που σώζονται?

quote:
alfa-omega:
Το μοναδικό όπλο είναι διάβασμα και μελέτη ,διότι πριν ξεκινήσεις κάτι, μαθαίνεις πρώτα πολύ καλά την θεωρία .

Δηλαδή ο αναλφάβητος είναι καταδικασμένος!

quote:
alfa-omega:
Εδώ κολλάει η ρήση, όταν ο μαθητής είναι έτοιμος εμφανίζεται ο δάσκαλος .
Όλα αυτά διαβάζονται ως μία προσπάθεια προσηλυτισμού προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση .

Ποιος είναι αυτός ο Διδάσκαλος?

quote:
alfa-omega:
Δεν αρκεί μία ζωή .

Πόσες?
Εσύ γνωρίζεις ποια ζωή διανύεις?

quote:
alfa-omega:
Ας θεωρήσουμε όμως την περίπτωση ,όπου ο χριστός κατά την σταύρωσή του ,πήρε μαζί του τον έναν από τους ληστές που σταυρώθηκαν μαζί του .
Για όσους ο χριστός είναι ο εξέχων δάσκαλος της αγάπης , δεν είναι δύσκολο να διανοηθούνε ότι πράγματι ο ληστής εισήλθε μαζί του στην βασιλεία των ουρανών .
Αυτό που είναι δύσκολο, είναι να διανοηθούνε την αιτία που το υλοποίησε .
Διότι ένας ληστής κατά την εγκόσμια αντίληψη , δεν μπορεί να έχει το δικαίωμα να εισέλθει στην αιώνια διάσταση ,όταν για μία ζωή, κλέβει και διαπράττει αδικίες .

Κατά πρώτον αρχηγού παρόντος κάθ' αρχή παυσάτο. Κατά δεύτερον η ηθικότητα του Ιησού μας δίδαξε ότι ο ενάρετος άνθρωπος θα εισέλθει στο μεγαλείο και όχι ο πολυδιαβασμένος. Τον αγράμματο για παράδειγμα που εσύ αφήνεις έξω, Αυτός θα τον βάλει μέσα εφόσον είναι ηθικός. Τον διαβασμένο όμως εάν είναι ανήθικος.........όσα και να έχει διαβάσει θα τον αφήσει στην απέξω. Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται οι πάντες ανεξαρτήτου μορφώσεως. Και εδώ βρίσκεται το ήθος και η ηθική.

quote:
alfa-omega:
Αυτό συνέβαινε για πολλές ζωές και ο ληστής αυτός , αδυνατούσε να το αντιληφθεί .
Σε εκείνη όμως την συγκεκριμένη ενσάρκωσή του , συνειδητοποίησε τις χαμένες ζωές του και την σπατάλη των ενεργειών του καθώς επίσης το ποιο ουσιαστικό το βάρος των ζωών τις οποίες αφαίρεσε στο παρελθόν .
Ήτανε ώριμη η στιγμή ,για να αντιληφθεί ότι δίπλα του έχει ένα άτομο το οποίο ξεπληρώνει και τις δικές του αμαρτίες .

Και εσύ που ξέρεις τι είχε συνειδητοποιήσει? Ότι γνωρίζεις το ξέρεις από το Ευαγγέλιο.....και εκεί δεν γράφει έτσι, άλλα λέει.

quote:
alfa-omega:
Αυτό δεν μπορούμε να το εμπεδώσουμε εμείς σήμερα ,διότι οι εκπρόσωποι της εκκλησίας του χριστού , είναι συνήθως αμαθείς και στην καλλίτερη περίπτωση ημιμαθείς .

Έχεις συζητήσει μαζί τους? πως το έχεις συμπεράνει?

quote:
alfa-omega:
Έτσι δεν εξετάζουμε και μελετάμε την διδασκαλία του κυρίου της αγάπης σε βάθος χρόνου ,αλλά βλέπουμε μόνον αυτά που πράττουνε οι επίσημα ,από το κράτος διορισμένοι διαχειριστές του οίκου του .

Αντιθέτως μελετάμε το Λόγο του Κυρίου και λυπούμαστε όταν βλέπουμε τους εκπροσώπους Του να τον προσβάλουν με τα έργα τους, αντί να τον τιμούνε.

quote:
Psychopompos:
Πιστεύω πως σε κάθε άνθρωπο δίνεται μια σειρά από διαδοχικές υπάρξεις ώστε να μπορέσει να πετύχει την απελευθέρωσή του. Συνεπώς σε κάθε ύπαρξη ο κάθε ένας από εμάς, αναπτύσσει και μια διαφορετική προσωπικότητα.

Ο σκάρτος και διεφθαρμένος πολιτικός ή Δεσπότης ως τι θα γυρίσει?

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).