ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Κάλεσμα σε βοήθεια στο Wikipedia!!!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Italos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
27/04/2014, 11:50:48
quote:
Italos έχει συνειδητοποιήσει πως τα άτομα με τα οποία μιλάς πιστεύουν στην μισαλλοδοξία και τον θρησκευτικό φανατισμό; Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν με πειράζει η άρνηση των απόψεών μου. Μπορείς να διαφωνήσεις φίλε μου όσο θέλεις μαζί μου, αρκεί να μην ξεσπάς σε προκλητικές προσωπικές ύβρεις.

Διάβασε ξανά τι έγραψες, μετά ξαναδιάβασε τι μου προσάπτεις, και μετά κοίτα τον καθρέφτη.

Μήπως να σταματήσει το τέννις και να ασχοληθούμε λιγάκι με την κακόμοιρη τη φιλοσοφία; Θερμή παράκληση κάνω δλδ...

27/04/2014, 12:45:57
quote:

quote:
Italos έχει συνειδητοποιήσει πως τα άτομα με τα οποία μιλάς πιστεύουν στην μισαλλοδοξία και τον θρησκευτικό φανατισμό; Αυτό είναι το πρόβλημα, δεν με πειράζει η άρνηση των απόψεών μου. Μπορείς να διαφωνήσεις φίλε μου όσο θέλεις μαζί μου, αρκεί να μην ξεσπάς σε προκλητικές προσωπικές ύβρεις.

Διάβασε ξανά τι έγραψες, μετά ξαναδιάβασε τι μου προσάπτεις, και μετά κοίτα τον καθρέφτη.

Μήπως να σταματήσει το τέννις και να ασχοληθούμε λιγάκι με την κακόμοιρη τη φιλοσοφία; Θερμή παράκληση κάνω δλδ...

Ιταλέ έλεος. Δεν πιστεύω στην θρησκευτική μισαλλοδοξία, αλλά στο μίσος κατά της μοχθηρής εξουσίας. Όμως τα άλλα άτομα με τα οποία μιλάς πιστεύουν στον θρησκευτικό φανατισμό.

Τα λόγια κοιτάς εσύ, ή την ουσία;

Όποιος πιστεύει στην μασωνία, πιστεύει στον εκλεκτισμό και στην απόκρυψη της γνώσης από τα πλήθη, τα οποία πλήθη θεωρούνται οι αναλώσιμοι μαλάκες που θα δουλεύουν για να ταϊζουν τους μασώνους της γνώσης.

Αυτούς μισώ, την κάθε εξουσία που κτίζει πολιτισμούς της ΑΝΕΧΕΙΑΣ και της ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ των πολλών που δουλεύουν για τους λίγους.

ΥΓ Και επειδή είμαι τίμιος, παραδέχομαι πως στην μασωνία ανήκουν και πολλά ηγετικά στελέχη χριστιανικών θρησκειών. Είπαμε την ΚΑΘΕ ΜΟΧΘΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Edited by - killuminati on 27/04/2014 12:54:56

27/04/2014, 12:51:37
quote:

quote:

Που είναι ένας αληθινός και ελεύθερος αντιεξουσιαστής, να πάρει ένα τσεκούρι και να επιτεθεί στην μερσεντές με τους μπράβους των μασώνων πολιτικών; Να ανατινάξει το Πεντάγωνο; Να κάψει τα αστυνομικά γραφεία; Να τα κάνει λαμπόγυαλο στα γραφεία των γιατρών και του κάθε δόκτωρα "αρχίδα" που νομίζει πως κρατάει στα χέρια του τις ζωές ανθρώπων;

Πανίβλακα, εδώ είναι χώρος συζητήσεων και όχι παρότρυνσης σε τρομοκρατικές ενέργειες.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δες εδώ για παράδειγμα Ιταλέ έναν φίλο σου υποκριτή από τους πολλούς υποκριτές του συστήματος. Θεωρεί τρομοκρατική ενέργεια την μάχη με την εξουσία. Και ποια εξουσία; Αυτή που σε θέλει δειλό, τρομοκρατημένο, έμπιστο αναλώσιμο δούλο των μασώνων.

Ειρήνη, ασφάλεια, δημοκρατία, σταθερότητα. Ρε ουστ οι μασώνοι της Ελλάδας και του Ισραήλ.

27/04/2014, 13:28:13
Και μην μου πεις Ιταλέ ότι είναι τρομοκρατικά και βίαια αυτά που γράφω. Εσύ μου είπες να κάψω τράπεζα.

Αν είναι βίαια, ας σκεφτούμε λίγο την βία με την οποία σε πατάει το σύστημα. Έχεις δει ειλικρινείς ανθρώπους να διαμαρτύρονται και να μένουν φυτό από γκλοπ, άλλοι να πεθαίνουν, άλλοι να σκάνε από δακρυγόνα; Ή ανθρώπους να δουλεύουν μια ζωή για να πεθάνουν την ώρα της σύνταξής τους από αρρώστιες; Ή ανθρώπους να μην έχουν να πληρώσουν τους γιατρούς και να πεθαίνουν; Ή μήπως δεν ξέρεις πως τους ηλικιωμένους τους ξεφορτώνονται με διαταγή από το σύστημα, για να γλυτώνουν τις συντάξεις;

Όλα αυτά που λέω τώρα είναι φυσικά πολύ αστεία για ένα καθίκι της εξουσίας, γιατί φυσικά δεν νιώθει ότι απειλείται από κανένα φαντασμένο.

Χάρη στους στρατιωτικούς, αστυνομικούς και επιστήμονες συντηρείται αυτό το σύστημα της βρωμιάς.

Νομίζεις πως εσύ μπορείς να κάνεις κάτι με την ψήφο σου; Είναι όλα στημένα. Ότι και να ψηφίσεις, όσο και να φωνάξεις, όσο δεν υπάρχει κάτι που να τους τσακίσει έτσι θα είναι.

Και μετά τους πειράζει ο Χριστιανός Ορθόδοξος που εύχεται να καταστραφεί γρήγορα αυτός ο κόσμος.

Ελπίζω εσύ να είσαι λίγο ειλικρινής και να μην επικροτείς την ύπουλη προσπάθεια κάποιων να τραβήξουν την προσοχή της Δ.Ο για τρομοκρατικά σχόλια, και να αναδειχθούν σε φρουρά του σάιτ.

27/04/2014, 13:28:41
Κιλλουμινάττι πριν από το ποστ που απάντησες είχα γράψει και άλλο ένα. Περιμένω να απαντήσεις η να ανακαλέσεις, γιατί με πρόσβαλες.

quote:
Ιταλέ έλεος. Δεν πιστεύω στην θρησκευτική μισαλλοδοξία, αλλά στο μίσος κατά της μοχθηρής εξουσίας. Όμως τα άλλα άτομα με τα οποία μιλάς πιστεύουν στον θρησκευτικό φανατισμό.

Τα λόγια κοιτάς εσύ, ή την ουσία;

Από τη στιγμή που μου λες για μίσος και σου ξου μου είσαι ένα πιόνι. Και φυσικά δεν είσαι Χριστιανός, παρά μόνο στα λόγια. Βρες άλλους τρόπους να πολεμήσεις. Και μάθε να μη μισείς, δείχνει αδύναμο άνθρωπο αυτό το συναίσθημα. Η πιτσιρίκο, το ίδιο είναι.

Οι μεγαλύτερες γεννοκτονίες ξεκινήσανε για καλό σκοπό. Και στο Χίτλερ να μιλούσες θα σου έλεγε τόσο ωραία πράγματα, γιατί έλεγε ωραία πράγματα, που φυσικά για να επιτευχθούν θα χρειαζόντουσαν αναγκαστικά κάποιες παράπλευρες απώλειες.

quote:
Δες εδώ για παράδειγμα Ιταλέ έναν φίλο σου υποκριτή από τους πολλούς υποκριτές του συστήματος. Θεωρεί τρομοκρατική ενέργεια την μάχη με την εξουσία. Και ποια εξουσία; Αυτή που σε θέλει δειλό, τρομοκρατημένο, έμπιστο αναλώσιμο δούλο των μασώνων.

Ο καλός αξιωματικός δείνει τις μάχες του στο σωστό πεδίο μάζης, όχι εκεί που είναι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ. Εκεί που θες να την δώσεις εσύ είσαι χαμένος από χέρι. Υπάρχουν άλλα χαρτιά πιο δυνατά να παίξεις. Να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί.
Το καλύτερο που μπορείς να επιτύχεις με αυτά που λες είναι να γίνεις πιόνι, η ακόμα καλύτερα να μπαινοβγαίνεις στην ψιρού..

Περιμένω απάντηση στο πρώτο μου ποστ, και σταματάω εδώ γιατί πρέπει να σεβαστούμε και το θέμα που μας φιλοξενεί...

27/04/2014, 13:33:00
Ανοιξε θέμα να το συζητήσουμε κιλλουμινάτι, όχι εδώ που ο Σεσοστρις έχει ανοίξει τόσο όμορφα το θέμα του. Ας τον σεβαστούμε. Δεν σου είπα να κάψεις τράπεζες, δεν με κατάλαβες, είναι βαθύτερο αυτό που σου είπα. Ανοιξε άλλο θέμα και ευχαρίστως να συμμετέχω. Μιλάς σαν παιδάκι που το μαλώσανε...

27/04/2014, 13:33:18
Αυτά Ιταλέ, να ξέρεις πως θα είμαι πολύ αυστηρός με τους κακούς από εδώ και στο εξής.

Αν υπάρχει όμως κάποιο άτομο που να μην πάσχει από νοητικό αυνανισμό, τότε θα υπάρχει φιλικό κλίμα διαλόγου.

Με τους κακούς ξύλο και βρισιές, με τους καλούς διάλογο.

27/04/2014, 13:35:45
quote:

Ανοιξε θέμα να το συζητήσουμε κιλλουμινάτι, όχι εδώ που ο Σεσοστρις έχει ανοίξει τόσο όμορφα το θέμα του. Ας τον σεβαστούμε. Δεν σου είπα να κάψεις τράπεζες, δεν με κατάλαβες, είναι βαθύτερο αυτό που σου είπα. Ανοιξε άλλο θέμα και ευχαρίστως να συμμετέχω. Μιλάς σαν παιδάκι που το μαλώσανε...

Εγώ το κατάλαβα πως δεν το εννοούσες. Αλλά είδες πως ο Νικόμαχος πήρε και τα δικά μου κατά γράμμα; Νομίζεις πως εγώ τα εννοώ κατά γράμμα; Καταρχήν και να τα εννοούσα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

27/04/2014, 13:35:57
Συγνώμμη το θέμα είναι του Lock.
Δεν απάντησες στο πρώτο μου ποστ, με πρόσβαλλες ενώ σε καμία περίπτωση δεν έδωσα αφορμή.

Η συζήτηση συνεχίζεται στο νέο σου θέμα λοιπόν.

ΚΥΩΝΜέλος
27/04/2014, 13:38:07
Μα τι λες τώρα Ιταλέ?

Φιλοσοφία είπες?Ποιος ασχολείται πλέον με τέτοιες μπούρδες?Τι ύποπτες προτροπές είναι αυτές?Μήπως είσαι και εσύ κανένας άθεος προοδόπληκτος επιστημονίσκος?

Άντε,γιατί δεν μας τα λες καλά και εσύ τώρα τελευταία.

"και μετά κοίτα τον καθρέφτη"...Μεγάλη κουβέντα είπες ρε φίλε.Ψιλά γράμματα για κάποιους.Δεν βαριέσαι,έτσι να περνάει η ώρα.Χαβαλές.

Οιοσδήποτε έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον killuminati(Χριστό Ελ),έχει βρεθεί σε αδιέξοδο.Ο άνθρωπος για να καταφέρει να επικοινωνήσει είναι ανάγκη να αντιμετωπίσει πρώτα τους προσωπικούς του δαίμονες.Σκυθικό το βλέμμα του απέναντι σε όποιον έχει αντίθετη άποψη.Τα πράγματα στον κόσμο είναι μαύρο ή άσπρο.Ποιος ενδιαφέρεται για τις ενδιάμεσες αποχρώσεις?Χάθηκαν μαζί με τα τελευταία παιδιά της εποχής των λουλουδιών.Όχι η εποχή στην οποία ζούμε δεν επιτρέπει κάτι ενδιάμεσο.Ο ουρανός καταλαμβάνεται από την μαύρη σκιά του θανάτου και της δουλείας και για να επιβιώσεις πρέπει να είσαι εχθρικά διακείμενος προς τον συνάνθρωπό σου.Μα καλά δεν διαβάζετε killuminati(για να θυμηθώ και τον φίλο Νικόμαχο)?Ο άνθρωπος τα λέει κάθε μέρα.Το σκοτάδι με σκοτάδι πολεμιέται.Καλά μας τα'λεγε ο kalikantzaros τα Χριστούγεννα,ο άνθρωπος για τον άνθρωπο λύκος και αυτός που ξέρει καλύτερα τους κανόνες του παιχνιδιού ασφαλώς και κερδίζει.

Killuminati,

Είσαι και χριστιανός,έχεις μελετήσει και τα λόγια του Χριστού,έχεις καταλάβει και το "αν κάποιος σε ραπίσει στο ένα μάγουλο,γύρισε και το άλλο".Λέω εγώ τώρα.Έτσι κουβέντα να γένεται.

Θυμάσαι τα λόγια του κοσμολόγου Ηρακλείτου " Ἥλιος οὐχ ὑπερβήσεται μέτρα· εἰ δὲ μή, Ἐρινύες μιν Δίκης ἐπίκουροι ἐξευρήσουσιν. "?

Κάθε ύπαρξη σε τούτον τον κόσμο έχει κάποια όρια μέσα στα οποία κινείται.Σε περίπτωση που τα υπερβεί διαπράττει Ύβριν και τιμωρείται αυστηρά.

Σ'αυτά τα πλαίσια κινείται και ορισμός περί δικαίου του Πλάτωνος.Ο άνθρωπος έχει κάποια όρια μέσα στα οποία κινείται.Εάν τυχόν και τα ξεπεράσει,μάντεψε τι γίνεται.Για να μην φτάσει σ'αυτό το σημείο πρέπει λοιπόν να οριοθετεί τον τομέα της δραστηριότητάς του και αν δεν μπορεί ο ίδιος,καλό θα ήταν να συμμορφώνετε με τις υποδείξεις ενός πιο έμπειρου ανθρώπου,πιο συνετού.

Ξέρεις,μερικές φορές,όταν έχεις το θάρρος να αναγνωρίζεις την "ανωτερότητα" κάποιου άλλου ανθρώπου σε ορισμένα ζητήματα και είσαι πρόθυμος να διδαχθείς απ'αυτόν πράγματα,είναι κάπως απελευθερωτικό.

27/04/2014, 14:15:39
Κιλλουμινάτι θα σου δώσω ένα σημάδι επιφοίτησης. Αν το εκλάβεις ή όχι είναι δική σου επιλογή.

Αν στο σύστημα που δεν σου αρέσει, σκοτώσεις όλα τα κεφάλια που λες ότι σε καταπιέζουν, όλα όμως, αυτό που θα έχεις θα είναι ένα ακέφαλο σύστημα. Ο κόσμος που ζει σε αυτό απλά θα βάλει καινούργιους στη θέση τους. Του κλασες μια μάντρα λαικιστί.
Δεν άλλαξες τίποτα.

Πάμε πάλι, σκοτώνεις και τους επόμενους. Τρομοκρατία κανονικά. Εντάξει τώρα φόβισες το πόπολο, και οι καινούργιοι που θα βάλει απλά θα πάρουν πιο σκληρά μέτρα. Θα σε καθαρίσουν πρώτο.

Ξαναμανά ξανα καθάρισε τους... πΑλι το ίδιο. Τι έκανες στο σύστημα;

Τ Ι Π Ο Τ Α.

Αρα μήπως δεν φταίει το σύστημα λοιπόν; Μηπως δεν φταίνε οι 50-100 που σε καταπιέζουν όπως λες; Μήπως εσύ εγώ και ο Γερο Μαθιός είμαστε αυτό που αποκαλείς σύστημα;

Η λύση σου δεν έχει αποτέλεσμα.
ΜΟΝΟ αν αλλάξεις τους έρμους τους πολλούς έχεις ελπίδα. Εσωτερικά. Αβίαστα.
Και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τη λέξη ΒΙΑ ούτε τη λέξη ΜΙΣΟΣ. Περιλαμβάνει ακριβώς αντίθετες έννοιες. Βρες τες εσύ. Νομίζω τις ξέρεις ήδη. Αν δεν τις ξέρεις πρέπει να τις βρεις μόνος σου.

Καλό είναι να φιλοσοφούμε και λίγο, κάνει πολύ περισσότερο καλό από ότι φαντάζεσαι. Και δε φαντάζεσαι πόσο καλό θα έκανε να ήμασταν περισσότεροι.

Και ναι όπως λέει ο Κύων υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν φυσική εδώ μέσα, αστρολογία, χημεία, που εγώ δεν έχω ιδέα., και θα έιναι χαρά μου να ακούσω τις απόψεις τους, κρατώντας αυτά που με ενδιαφέρουν, και απορρίπτοντας ότι δεν μου κάνει.
Δεν είναι το θέμα ποιος την έχει μεγαλύτερη... αλλά να γίνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Ολοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Εγώ πιστεύω έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εσύ γιατί όχι;

27/04/2014, 14:45:09
Xαίρομαι που είμαι το...κόκκινο πανί για πολλούς συνφορουμίστες.
Αυτό δείχνει, ότι τα λόγια μου έχουν...αντίκτυπο.
Θετικό ή αρνητικό εξαρτάται από τον βαθμό κριτικής αντίληψης του κάθε ενός από τους ¨ακροατές".

Αν κάποιος από τους φίλους του esoterica,gr κάνει τον κόπο να ανατρέξει σε παλαιότερες αναρτήσεις μου, θα δεί μέσα τους τον εαυτό του.Στην ουσία δεν έχω καμία αντιπαράθεση με κανέναν, αλλά έχω με τον τρόπο παρουσίασης.

Σε πολλά σημεία, σε πάρα πολλά συμφωνώ με τον Killμαλάκα, απλά αυτός δεν είναι σε θέση να το δεί και να το αντιληφθεί.Και εκεί ακριβώς είναι η διαχωριστική γραμμή.Ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης, δεν είναι η ένοπλη βία και η τρομοκρατική συμπεριφορά που πρεσβεύει ο killτέτοιος, αλλά το << δικαίωμα ψήφου>>.Η δύναμη που έχεις/με, να στείλουμε το μήνυμα της αντίδρασης, χωρίς να στείλουμε κανέναν στα νεκροταφεία.

ο killμαλάκας όμως, είναι άτομο ψυχολογικά εθισμένο, σε απαράδεκτο για την λογική τρόπο σκέψης και πράξης.Και ο τρόπος αυτός, είναι το "τσουβάλιασμα" όσων δεν κατανοεί, σε αντι-χριστιανικό, αντι-μασσονικό, αντι-κοσμικό, "αρχείο" κατανομής και διαλογής ιδεών.

Ανάθεμά με αν καταλαβαίνει ο τύπος τι γράφω, αλλά "χαλάλι", καταλαβαίνετε εσείς οι υπόλοιποι.

Με εξύβρισε χυδαία και άκρως προσβλητικά, αλλά στα ******* μου, όπως ήδη διαπιστώσατε.Δεν αντέδρασα και δεν πρόκειται να κατεβω τα σκαλοπάτια, για να φθάσω στο επίπεδό του.Αυτός είναι υποχρεωμένος να αρχίσει την ¨ανάβαση", αλλιώς είναι χαμένος από χέρι.Απλά δεν το ξέρει ακόπμη.

Killμαλάκα ή όπως αλλιώς γουστάρει ο κλωβός σου να σε αποκαλούν, scripta manent, θέλεις δεν θέλεις.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

27/04/2014, 15:18:36
quote:
Αν στο σύστημα που δεν σου αρέσει, σκοτώσεις όλα τα κεφάλια που λες ότι σε καταπιέζουν, όλα όμως, αυτό που θα έχεις θα είναι ένα ακέφαλο σύστημα. Ο κόσμος που ζει σε αυτό απλά θα βάλει καινούργιους στη θέση τους. Του κλασες μια μάντρα λαικιστί.
Δεν άλλαξες τίποτα.

Πάμε πάλι, σκοτώνεις και τους επόμενους. Τρομοκρατία κανονικά. Εντάξει τώρα φόβισες το πόπολο, και οι καινούργιοι που θα βάλει απλά θα πάρουν πιο σκληρά μέτρα. Θα σε καθαρίσουν πρώτο.

Ξαναμανά ξανα καθάρισε τους... πΑλι το ίδιο. Τι έκανες στο σύστημα;

Τ Ι Π Ο Τ Α.

Αρα μήπως δεν φταίει το σύστημα λοιπόν; Μηπως δεν φταίνε οι 50-100 που σε καταπιέζουν όπως λες; Μήπως εσύ εγώ και ο Γερο Μαθιός είμαστε αυτό που αποκαλείς σύστημα;

Η λύση σου δεν έχει αποτέλεσμα.
ΜΟΝΟ αν αλλάξεις τους έρμους τους πολλούς έχεις ελπίδα. Εσωτερικά. Αβίαστα.
Και αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τη λέξη ΒΙΑ ούτε τη λέξη ΜΙΣΟΣ. Περιλαμβάνει ακριβώς αντίθετες έννοιες. Βρες τες εσύ. Νομίζω τις ξέρεις ήδη. Αν δεν τις ξέρεις πρέπει να τις βρεις μόνος σου.

Καλό είναι να φιλοσοφούμε και λίγο, κάνει πολύ περισσότερο καλό από ότι φαντάζεσαι. Και δε φαντάζεσαι πόσο καλό θα έκανε να ήμασταν περισσότεροι.

Και ναι όπως λέει ο Κύων υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν φυσική εδώ μέσα, αστρολογία, χημεία, που εγώ δεν έχω ιδέα., και θα έιναι χαρά μου να ακούσω τις απόψεις τους, κρατώντας αυτά που με ενδιαφέρουν, και απορρίπτοντας ότι δεν μου κάνει.
Δεν είναι το θέμα ποιος την έχει μεγαλύτερη... αλλά να γίνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Ολοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Εγώ πιστεύω έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εσύ γιατί όχι;

Εύγε από 'μενα Ιταλε!

27/04/2014, 15:27:31
Το κακό με εσένα Νικόμαχε (για μένα καλό αλλά δεν είμαι μόνο εγώ) είναι ότι έχεις πολύ ιδιότυπο τρόπο γραφής. Αυτό που λέμε χαρακτηριστικό.

Η πλάκα είναι ότι φαίνεσαι απόλυτος ενώ στην πραγματικότητα είσαι ακριβώς το αντίθετο, κατά του απόλυτου.

Και με μένα έχεις πάρει ανάλογο ύφος στο παρελθόν, αλλά ακριβώς επειδή πάντα επεξεργάζομαι τις προθέσεις του απέναντι, κατάλαβα ότι αυτό που έδειξες είναι ενδιαφέρον για τις απόψεις μου και όχι απαξίωση. Και προτιμώ το παιριπαικτικό ύφος του Νικόμαχου από το να μου χαιδεύουν τα αυτιά μου. Γιατί δείχνει ότι κάτι θέλει να μου πει. Και ΜΠΟρεί που ξέρεις να ξέρει κάτι παραπάνω από μένα που θα είναι για μένα κέρδος. Μπορει και όχι, κουβέντα να γινεται. Τουλάχιστον έδειξε τη θέληση να το επικοινωνήσει το θέμα.

Γιατί κιλλουμινάττι στο χω ξαναπεί, να αγαπάς περισσότερο αυτούς που σε λένε βλάκα αλλά θέλουν να σου πουν κάτι, ανεξάρτητα αν διαφωνείς η συμφωνείς, παρά τους κόλακες.
Θα μείνεις έκπληκτος αν είσαι μικρός πόσο περισσότερο μπορεί να σε συμπαθεί κάποιος που σε κράζει από κάποιον που σε θαυμάζει φαινομενικά.= στην πορεία της ζωής σου. Δεν εκφραζόμαστε όλοι το ίδιο.

Δεν ξέρω αν είναι διαστροφή, αλλά στις συζητήσεις γουστάρω να διαφωνώ.

Βαριέμαι να μου λένε ότι έχω δίκιο, θέλω να έχω άδικο.
Θέλω να λέω "είναι έτσι.." και να μου λένε "ναι αλλά σ'αυτό το σημείο λες μαλακίες, γιατί είναι έτσι..." και να απαντάω εγώ " ναι αλλά αν είναι έτσι;;" και ούτω καθεξής.

Ο καθένας το δικό του.

Ας είμαστε ενήλικες, ΠΟΤΕ δεν πρόκειται μεταξύ μας να συμφωνήσουμε σε όλα, γιατί δεν είμαστε το ίδιο άτομο. Μέσα από μια διαφωνία όμως , σε κατάθεση ΑΠΟΨΕΩΝ, μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, να αποκτήσουμε καινούργιες ιδέες, να βάλουμε στην άκρη του απόλυτου μυαλού μας και κάτι, να τσακωθούμε και λίγο βρε αδερφέ, σε λογικά πλαίσια όταν απειλείται το μονάκριβο εγώ μας... και γω τέτοιος ειμαι, μην κοιτάτε που κάνω το χαδιάρη.. κατά βάθος έχω δίκιο..
Προσπαθώ όμως να ακούω τον άλλον, όταν έχει κάτι να μου πει. Μπορεί να χει και δίκιο. Ο χρόνος θα δείξει.

Και καμιά φορά, σε έκλαμψη, μπορεί να μας έρθει μια επιφοίτηση, ένα συμπέρασμα, που θα μας ανοίξει άπαντες λίγο περισσότερο τα γκαβά μας, που θα μας κάνει λίγο πιο συνειδητούς. Σε αυτές τις λεγόμενες εν τέλει γαμάτες φιλοσοφικές συζητήσεις. Για αυτές είμαι εδώ και ξοδεύω ενέργεια. Για τη μία στις 10.

Οχι για χαζοτσακωμούς νηπιακής ηλικίας.

Τι θα γίνει τώρα, θα καταθέσουμε καμια άποψη ή θα συνεχίσουμε τον αυτισμό;

Ναι στη φιλοσοφία, όχι στην αποχαύνωση. Πλιήζ...

27/04/2014, 15:40:28
quote:
Το κακό με εσένα Νικόμαχε (για μένα καλό αλλά δεν είμαι μόνο εγώ) είναι ότι έχεις πολύ ιδιότυπο τρόπο γραφής. Αυτό που λέμε χαρακτηριστικό.
Γι' αυτό ακριβώς σε επαίνεσα Ιταλέ.
Για την ιδέα και τρόπο γραφής. Δηλαδή τον τρόπο που την μετέδωσες.
Κάποιος που γνωρίζει την ουσία ενός ζητήματος, την μεταδίδει με αναμφισβήτητη σαφήνεια και λιτά χωρίς πολλά μπλα μπλα.
Φαίνεται διότι δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.

27/04/2014, 15:50:01
Σε ευχαριστώ φίλε μου, η ουσία νομίζω είναι αυτή, να μπαίνουμε σε μια συζήτηση με καλή πρόθεση, να καταθέτουμε απόψεις, να την ανάβουμε και να φεύγουμε "χορτασμένοι" μέσα μας. Εκεί κρύβεται η ουσία κατά την άποψη μου, στην πρόθεση.

27/04/2014, 16:11:47
quote:

Μύθηρα φυσικά εσύ καταλαβαίνεις τί λέω, και γνωρίζεις πως οι αρχι-ψυχολόγοι και ψυχίατροι του σάιτ αλά Aitherovamon μας θεωρούν ψυχασθενικά και ανισόρροπα άτομα.

Αυτή είναι η τακτική του εξουσιαστικού συστήματος για να κρατάει τα υπόλοιπα πρόβατα υπό έλεγχο. Τα άτομα που αντιδρούν πρέπει να σταμπάρονται ως κάτι το ιδιαίτερο επικίνδυνο και ψυχασθενές. Ως κάτι εχθρικό για την ευημερία της υποταγμένης ανθρωπότητας. Οχλαγωγία.

Προσπαθούν να σταματήσουν όλη την ενέργεια που έχουμε μέσα μας με φάρμακα, γιατί ξέρουν πως μπορούμε να τους γκρεμίσουμε! Μας λένε συμμορφωθείτε και επανενταχθείτε στην κοινωνία της φυλακής, της μασημένης γνώσης, της καθορισμένης διασκέδασης, μόδας, του εξευτελιστικού εργατικού ωραρίου... της υποταγής. Γίνετε πάλι αναλώσιμα ρομπότ μας μέχρι να σας πετάξουμε και να έρθει η άλλη φουρνιά!

Και τί λένε τώρα αυτοί για τον νέο άνθρωπο της νέας εποχής, τον απελευθερωμένο και νοήμονα... τί λένε για τα ιερατεία του παρελθόντος...και τρίχες κατσαρές;

Ουδέν νέον, υποκρισία...εξουσία...υποκρισία...εξουσία...υποκρισία...εξουσία...

σχολιο 12

κοιτα καλε μου κιλλυ ...θαυμαζω την μαχιτικοτητα σου και το τσαγανο σου αυτο της αντιδρασης αλλα στα εγκατεστημενα αιωνες ιερατεια μοιαζουν με το μονοφθαλμο κυκλωπα στην σπηλια .. θυμασαι πως ο οδυσσεας γλυστρησε απο τον κυκλωπα ??? .. οχι προκαλλωντας τον με ενα τσεκουρι αλλα πιανοντα τον στο υπνο .. και υποκρινομενος οτι τον λενε <<κανενα>>>!!

,,,ο ιερος πολεμιστης αποφευγει το αιμα και την ανταπωδωση του πονουν σε ενα κοσμο κατειλειμενο απο τους μιεραρχες κινειται με δολο και πονηρια βαζοντας τους ολους τους μιερος στο ο σακουλι του χωρις να πειραξει ουτε μια τριχα της κεφαλη τους ,, και αδειαζει το σακουλι στο ποταμι για να κανει αυτο το καθαριστικο εργο που πρεπει...δεν βαφει ποτε τα χερια του με μαυρο αιμα .. σκεψου το... με το να μιλας ετσι μηπως λεω μηπως γινεσαι κι εσυ μια εκδοχη του κακου ...λεω ..τωρα .. και συμπαθα με .. αλλα ανηκω σε αλλη σχολη του ιερου δολου και της πονηριας ...κη θεραπεια απο το κακο δνε θελει χοντραδες αλλα θελει μια λεπτη χειρουργικη επεμβαση πιστεψε με ...επειδη το κακο εχει διεισυσει σε ολα τα μελη του σωματος δεν παει να πει οτι αρχιζουμε κια χασαποκοβουμε ταμελη του σωματος ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

Edited by - ΜΥΘΗΡΑ on 27/04/2014 16:12:27

27/04/2014, 16:20:13
Italos είπες μην χαλάμε το παρόν θέμα. Η διαχειρίστρια απενεργοποίησε αυτό που έφτιαξα αλλά έδωσε ένα link. Γράψε εκεί αν θέλεις.

27/04/2014, 16:24:18
Μύθηρα και γω θαυμάζω τη μαχητικότητα και το τσαγανό του, και προτιμώ την αντιδραστικότητα του από την παθητικότητα, για αυτό και συζητάω μαζί του, πρέπει όμως να κοιτάξουμε τι κόσμο θέλουμε να φτιάξουμε, κι αν θέλουμε επιτέλους να αποβάλουμε την εκδίκηση, το μίσος και την έχθρα από τον πολιτισμό μας. Αν δεν τα αποβάλλουμε πρώτα από μεσα μας πως περιμένουμε να τα αποβάλλουν οι άλλοι; εμείς πρώτοι ατομικά πρέπει να γίνουμε οι κοινωνοί, και μετά να τα μεταδώσουμε. Αυτή είναι η σειρά διόρθωσε με αν κάνω λάθος...

ΚΥΩΝΜέλος
27/04/2014, 16:55:01
Σωστά τα λες Ιταλέ...Για να είναι αγαθό το οικοδόμημα,αγαθός χρειάζεται να είναι και ο οικοδόμος.Αλλιώς είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει άλλωστε.

Τώρα,ο ιερός πολεμιστής που πολεμά με ανίερα μέσα καλός είναι για κανένα ανέκδοτο μόνο.