- Γιατί είμαι Άθεος - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Lock_Smith - Απεστάλη: 03/03/2014, 22:34:50Προς την Δ.Ο. του Esoterica.
Λίγα λόγια και βασικά,
1ον Βάση των ενδιαφερόντων μου (ειδησεογραφία, οικονομία, πολιτική, ιστορία), δεν νομίζω οτι το esoterica είναι το site που με εκφράζει.
Τότε γιατί συμμετείχες στις συζητήσεις;
Σε έκανε κανείς μέλος με το ζόρι;
Δεν σε καταλαβαίνω.
quote:
Σας ευχαριστώ που φιλοξενήσατε τον γραπτό μου λόγο, έστω και άσχετο πολές φορές με τη θεματολογία και συγνώμη για την παρεκτροπή μου σε σχέση με κάποιους λογαριασμούς ανθρώπων οι οποίοι χρειάζονται ένα καλό μάθημα, ένα μάθημα που ίσως να χρειάζεται και το οποίο συμφέρει και την ιστοσελλίδα σας, μιας που οι διαγραφές λογαριασμών δεν αρκούν για να τους ξεφορτωθεί κανένας μας.
Ξέρεις, το πρόβλημα των trolls (εάν σε αυτά αναφέρεσαι) δεν είναι δικό μας πρόβλημα, αλλά δυστυχώς αποτελεί μια μάστιγμα ολόκληρου του Διαδικτύου. Όπως σωστά γράφεις, δεν τους ξεφορτώνεται κανείς απλά με διαγραφές λογαριασμών. Εάν έχεις κάποια αποτελεσματική λύση να τη δημοσιεύσεις (υποψιάζομαι πως εάν δεν έχει ακόμα προκηρυχθεί διεθνές βραβείο, δεν θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο) και να μας την πεις και σε εμάς για να τα "εξαφανίσουμε".
quote:
Ευτυχώς υπάρχει πλέον το νομικό πλαίσιο βάση του οποίου αυτά τα άτομα θα διωχθούν ποινικά σε βαθμό κακουργήματος, το ξέρετε αυτό που σας λέω γιατί απο προηγούμενες συζητήσεις μας, φάνηκε οτι έχετε ενημερωθεί.Το μόνο που μένει είναι να συνενοηθώ με κάποιον δικαστικό επιμελητή και να σας κάνουμε επίδοση γνωστοποίησης ΙΡ διευθύνσεων με τη γνωστή και μη εξερεταία εισαγγελική παραγγελία.
Τι είναι αυτό το "επίδοση γνωστοποίησης ΙP διευθύνσεων" που γράφεις;
Εννοείς να μας κάνετε επίδοση εισαγγελικής διαταγής γνωστοποίησης ΙP διευθύνσεων;
Και το "να σας κάνουμε" το βρίσκω κάπως απειλητικό (ως έκφραση) απέναντί μας.
Ελπίζω να είναι μονάχα θέμα διατύπωσης (τα έχεις γράψει κάπως περίεργα, πιθανώς λόγω εκνευρισμού).
quote:
Μην μπείτε στον κόπο να μου στείλετε e-mail, αν θέλετε να μου πείτε κάτι πείτε το εδώ δημόσια.
Γιατί να σου στείλουμε email;
Θέλουμε κάτι από εσένα;
(ελπίζω να καταλαβαίνεις πως είναι εντελώς αγενές αυτό που γράφεις
quote:
Τέλος μην μπείτε καν στον κόπο να μου πείτε που βρίσκεστε, γνωρίζω ήδη εδώ και χρόνια που μπορώ να σας βρω.
Αινιγματικό σε βρίσκω εδώ, αγαπητέ Lock_Smith!
Έχεις έρθει σπίτι μου;
Μήπως στο σπίτι του δημιουργού του ESOTERICA;
Στο σπίτι κάποιου εκ των συνεργατών;
Είσαι συνάδελφός μου; Συν-ερευνητής;
Μήπως συχνάζεις στο ΕΚΠΑ ή σε άλλους συναφείς χώρους;

Πιστεύω στ' αναρίθμητα, εφήμερα προσωπεία που πήρε ο Θεός στους αιώνες και ξεκρίνω πίσω από την απαυτή ροή του την ακατάλυτη ενότητα.
Πιστεύω στον άγρυπνο βαρύν αγώνα Του, που δαμάζει και καρπίζει την ύλη τη ζωοδόχα, πηγή φυτών και ανθρώπων.
Πιστεύω στην καρδιά του ανθρώπου, το χωματένιο αλώνι, όπου μέρα και νύχτα παλεύει ο Ακρίτας με το θάνατο.
"Βοήθεια!" κράζεις, Κύριε. "Βοήθεια!" κράζεις, Κύριε, κι ακούω. Μέσα μου οι προγόνοι και απογόνοι κι οι ράτσες όλες, κι όλη η γης, ακούμε με τρόμο, με χαρά, την κραυγή Σου.
Μακάριοι όσοι την ακούν και χύνουνται να σε λυτρώσουν Κύριε, και λεν: "Εγώ και συ μονάχα υπάρχουμε".
Μακάριοι όσοι σε λύτρωσαν, σμίγουν μαζί Σου Κύριε, και λεν: "Εγώ και Συ είμαστε Ένα".
Και τρισμακάριοι όσοι κρατούν, και δε λυγούν, απάνω στους ώμους τους, το μέγα, εξαίσιο, αποτρόπαιο μυστικό: "Και το Ένα τούτο δεν υπάρχει!"
Νίκος Καζαντζάκης, Ασκητική.
Δοικά μου, μώνω το ξαιχόρεισμα και η υπόκλοιση.
Edited by - DSM on 06/03/2014 02:32:08
quote:
Πάντως δεν πρόκειται να τον φθάσεις.Δεν το έχεις, πως το λένε?
Δεν είναι έμφυτο.
Πάντως ομολογώ, ότι κάνεις μεγάλη προσπάθεια.Καλή επιτυχία.
Ενα πραγμα Den καταλαβαινω φιλε μου Νικομαχε
Πως ειναι δυνατον απο την μια να με αποθαρυνεις κατα τοιουτον τροπον τινα και απο την αλλη να μου λες καλη επιτυχια
Μυστηρια πραγματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edited by - xristosxatz on 06/03/2014 08:49:58
ΞΕΡΕΙ οτι δεν το εχεις τοσο πολυ οσο το προαναφερθεν ατομο..
Ωστοσο, αναγνωριζει τις προσπαθειες σου, και σου ΕΥΧΕΤΑΙ αυτες τελικα να επιτυχουν.
Ισως τοτε να τον εκπληξεις "ευχαριστα".
Υ.Γ : μαλλον επιασε η ευχη.
Edited by - Σοφία_ on 06/03/2014 15:13:15
quote:Εκείνος ήξερε τι έλεγε - και το γιατί. Εμείς;
..."Εγώ και συ μονάχα υπάρχουμε".
Μακάριοι όσοι σε λύτρωσαν, σμίγουν μαζί Σου Κύριε, και λεν: "Εγώ και Συ είμαστε Ένα".
Και τρισμακάριοι όσοι κρατούν, και δε λυγούν, απάνω στους ώμους τους, το μέγα, εξαίσιο, αποτρόπαιο μυστικό: "Και το Ένα τούτο δεν υπάρχει!"...

Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις.
Εγώ δεν θα τα κατάφερνα τόσο...γλυκά!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εγώ δεν θα τα κατάφερνα τόσο...γλυκά!!
Αλλα ουτε και τοσο εξυπνα χμμμμμμμμμμμ
quote:quote:
Εγώ δεν θα τα κατάφερνα τόσο...γλυκά!!
Αλλα ουτε και τοσο εξυπνα χμμμμμμμμμμμ
Περίεργο κοπέλι η σοφία, περίεργο..
Amalia
quote:
Τότε γιατί συμμετείχες στις συζητήσεις;
Σε έκανε κανείς μέλος με το ζόρι;
Δεν σε καταλαβαίνω.
Σε καμία περίπτωση δεν έγινα μέλος με το ζόρι, ούτε θέλω να υπονομεύσω τη σελλίδα σας, απλά είπα οτι τα ενδιαφέροντά μου δεν είναι ούτε ο αποκρυφισμός η μαγεία το μεταφυσικό και η φιλοσοφία.
Η σελλίδα σας ως τόσο φιλοξενεί και παράπλευρα θέματα, έτσι κι εγώ έγινα μέλος για να συζητάω με τα μέλη του φόρουμ, μην το παρεξηγείς αυτό που λέω, όπως και να το κάνουμε εγώ είμαι παράπλευρος, ίσως στο μέλον να ασχοληθώ λίγο με τη φιλοσοφία, όταν νιώσω έτοιμος.
quote:
Τι είναι αυτό το "επίδοση γνωστοποίησης ΙP διευθύνσεων" που γράφεις;
Εννοείς να μας κάνετε επίδοση εισαγγελικής διαταγής γνωστοποίησης ΙP διευθύνσεων;
Και το "να σας κάνουμε" το βρίσκω κάπως απειλητικό (ως έκφραση) απέναντί μας.
Ελπίζω να είναι μονάχα θέμα διατύπωσης (τα έχεις γράψει κάπως περίεργα, πιθανώς λόγω εκνευρισμού).
Γιατί να είναι απειλητικό απέναντί σας, τι μου κάνατε εσείς για να είμαι απειλητικός μαζί σας, ίσα ίσα που δεν έχω κανένα παράπονο μαζί σας και αν ποτέ ερωτηθώ για εσάς, έχω να πω τα καλύτερα λόγια.
Σε ό,τι αφορά τη γνωστοποίηση των ΙΡ, δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να γίνει απο σας ή θα γίνει υπηρεσιακώς, για να γίνει όμως χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία η οποία έχει ήδη εκδοθεί και έχει σταλεί στην Ε.Ε.Τ.Τ.
Λίγες μέρες υπομονή παρακαλώ λόγω γραφειοκρατίας.
quote:
Ξέρεις, το πρόβλημα των trolls (εάν σε αυτά αναφέρεσαι) δεν είναι δικό μας πρόβλημα, αλλά δυστυχώς αποτελεί μια μάστιγμα ολόκληρου του Διαδικτύου. Όπως σωστά γράφεις, δεν τους ξεφορτώνεται κανείς απλά με διαγραφές λογαριασμών. Εάν έχεις κάποια αποτελεσματική λύση να τη δημοσιεύσεις (υποψιάζομαι πως εάν δεν έχει ακόμα προκηρυχθεί διεθνές βραβείο, δεν θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο) και να μας την πεις και σε εμάς για να τα "εξαφανίσουμε".
Ξέρεις πόσες φορές σας σκέφτομαι?
Πόσες φορές είπα οτι αν ήμουν στη θέση σας θα είχα φρικάρει?
Πως εξαφανίζουμε τα troll, καλή ερώτηση.
Αν υπάρχει static IP τότε το IP blocking είναι αρκετά αποτελεσματικό, αλλά το πρόβλημα λύνεται με άλλο τρόπο εμπνευσμένο απο φόρουμς του εξωτερικού.
Ετήσια συνδρομή με χρέωση πιστωτικής κάρτας, (συνεπάγεται η πλήρης γνώση των στοιχείων του μέλους) και επιπλέον ένας κωδικός πρόσβασης σε VIP Area, για τα μέλη που αποδεδειγμένα είναι ΟΚ.
Αν βέβαια θέλεις να μην χρεώνεις υποχρεωτικά τα μέλη σου, υπάρχουν επιλογές.
Τέλος να σου πω οτι μέχρι να επιλυθεί το θέμα δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να απευθυνθώ σε κανένα απολύτως μέλος του φόρουμ, ό,τι και αν γράψει ο όποιος δήποτε, εάν ως τόσο θελήσεις κάτι απο εμένα, κάποια ερώτηση τέλος πάντων, είμαι στη διάθεσή σου.
Μην έχεις την εντύπωση οτι έχω κάποιο παράπονο απο σας, ούτε καν να το σκέφτεσαι.
Καλό βράδυ.
Ό,τι κλείνει, ανοίγει!
quote:Αυτό το άτομο το οποίο αναζητάς (υποθέτω) είναι γνωστό: με όνομα και επώνυμο.
Σε ό,τι αφορά τη γνωστοποίηση των ΙΡ, δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να γίνει απο σας ή θα γίνει υπηρεσιακώς, για να γίνει όμως χρειάζεται εισαγγελική παραγγελία η οποία έχει ήδη εκδοθεί και έχει σταλεί στην Ε.Ε.Τ.Τ.
Λίγες μέρες υπομονή παρακαλώ λόγω γραφειοκρατίας.
Στοιχειώνει το φόρουμ απο παλιά. Τώρα έκανε επανεμφάνιση.
Το άτομο αυτό φαίνεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα και εύκολα απο τα μηνύματά του κάποιος μπορεί να εξάγει κάτι τέτοιο.
Το ερώτημα είναι, εσύ γιατί θίχτηκες τόσο απο έναν ψυχάκια ώστε να χαλάσεις χρόνο και χρήματα εκεί;
Και δεύτερον, εμάς τους υπόλοιπους και το φόρουμ γενικά, πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτή η ιστορία;
Edited by - Πύρινος on 07/03/2014 00:04:52
quote:
Περίεργο κοπέλι η σοφία, περίεργο..
Ναι φιλε μου ΠΥΡΙΝΕ
Η σοφια [αν υπαρχει ,που εγω δεν το πιστευω ] ειναι οντως ενα πολυ περιεργο κοπελι !!!!
Εξαρταται βεβαια και απο πια σκοπια θα την δεις !!!
Αν εχουμε επηρεαστει, απο αυτα που εχουμε ακουσει, και μας εχουν πει για την σοφια ,τοτε ναι ειναι ενα περιεργο κοπελι
Οσο για μενα , εγω δεν εχω καμμια σχεση μαζι της !!!
Εχω κοψει καθε δεσμο που μας ενωνε !!!
Πιστευω μονο οτι'' βλεπω ''και οτι μπορω να αισθανθω
Ετσι δεν υπαρχει η εσωτερικη αντιπαραθεση , αυτου που υπαρχει ,με αυτο που θα επρεπε
Του ιδεατου !!!!!
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι εχω αφεθει να με κοροιδευει ο εαυτος μου !!!
Καθε αλλο μαλιστα !!!!
Το προαναφερθεν πορισμα με κανει να πατω στα ποδια μου ,και μου δινει ολο και περισσοτερη ωοθηση να αναρωτιεμαι και να αναζητω
ΤΡΕΜΕ ΝΙΚΟΜΑΧΕ !!!!!
Χωρις αυτην την προυποθεση δεν παει κανεις πουθενα !!!
Αυτο διοτι ,οταν γινει κατι παρομοιο [να βρισκομαστε στην στιγμη ]και οχι στο υποθετικο ...θα κανω ,τοτε μπορουμε να παρατηρουμε να μαθαινουμε αλλα και να παρεμβαινουμε
Οταν βρισκομαστε στο υποθετικο τοτε δεν μπορουμε να παρατηρησουμε την στιγμη, διοτι η προσοχη ειναι αποτραβηγμενη καπου αλλου
Και ολα αυτα βεβαια δεν ανηκουν στην σφαιρα της σοφιας ,αλλα στον χωρο της προσπαθειας , για την αναπτυξη της τεχνικης
quote:
Σοφία_
Θελω να αλλαξω ονομα.
Εύκολο,
Συγκεντρώνεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
-Πιστοποιητικό εγγραφής στο Δημοτολόγιο ή στο μητρώο αρρένων,
απ'όπου να προκύπτει ο τόπος, το έτος γέννησης και η οικογενειακή κατάσταση.
-Ποινικό μητρώο.
-Βεβαίωση του οικείου Εισαγγελέα ότι ο αιτών δε διώκεται για αξιόποινη πράξη.
-Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης
Και βέβαια το σχετικό παράβολο.
Απεναντίας, αν εννοείς στο esoterica, δεν γίνετε ![]()
![]()
![]()

AitheroVamon : Μου έκανες την καρδιά περιβόλι.
quote:Αναρρωτιέμαι που είναι ο "κανονισμός του φόρουμ" που απαγορεύει τα αγγικά;
... panpam δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Sesostris
ο οποίος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αναφέρει τους κανονισμούς του forum!
Όποιος νοιάζεται για τον χώρο αυτόν, δε χρειάζεται κανέναν διακριτικό τίτλο για να το κάνει!...
...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
quote:
panpamquote:
... panpam δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον Sesostris
ο οποίος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αναφέρει τους κανονισμούς του forum!
Όποιος νοιάζεται για τον χώρο αυτόν, δε χρειάζεται κανέναν διακριτικό τίτλο για να το κάνει!...Αναρρωτιέμαι που είναι ο "κανονισμός του φόρουμ" που απαγορεύει τα αγγικά;
قتل متظاهر وجرح العشرات بينهم ستة في حالة خطرة كما اعتقل العشرات خلال الاحتجاجات التي شهدتها عدة مدن ومناطق في مصر احتجاجا على الانقلاب العسكري كان أبرزها بالإسكندرية والقاهرة. وتأتي مظاهرات الجمعة استجابة لدعوة أطلقها التحالف الوطني لدعم الشرعية إلى التظاهر في إطار أسبوع ثوري جديد تحت شعار "الانقلاب أصل الخراب".
وكانت أعنف احتجاجات اليوم ما شهدته الإسكندرية (شمالي البلاد) حيث قتل متظاهر وجرح آخرون بينهم ستة في حالة خطرة بعد تدخل قوات الأمن المصرية لفض مظاهرة مناهضة للانقلاب في منطقة العوايد بالمدينة مستخدمة الرصاص الحي.
*
Edited by - Sesostris on 11/04/2014 22:09:06