- Που ,ποτε και από ποιον εμαθε ο ΟΜΗΡΟΣ Ελληνικα;;; - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
quote:Μα σου κατέθεσα την θέση μου, αλλά δεν κατάλαβα αν συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί μου.
Αιολε αυτές είναι οι θεσεις μου,κατεθεσε αν θελεις και τις δικες σου για να αρχισει ο διαλογος.

αιολε
μαλλον υποτιμας την νοημοσυνη σου!!!
παντα καλοπροαιρετα και φιλικα στο ονομα της γνωσης και της αναζητησης της αληθειας
quote:
αμοθενΦυσικα και ο ΟΜΗΡΟΣ είναι «ανθρωπος» των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ.Υποψιαζομαι μαλιστα ότι ακομη και σημερα είναι μαζι μας.
Ρε αμοθεν, πες μου λίγο σε παρακαλώ : Εσύ πως ξέφυγες ρε φίλε ; Τι έκανες ρε παιδί μου δηλ. ; Δραπέτευσες ; Σ' αφήσαν ελεύθερο ; Έβαλες κα'να δικηγόρο να πληρώσει για να "την κάνεις" ; Τι έχεις κάνει και τους ξέφυγες ; Ή μπας και γράφεις μέσα από κανένα ίδρυμα, απ' αυτά ρε παιδί μου, τα "κέντρα αποκατάστασης" που παρέχουν και internet στους τροφίμους τους ; [ Ξε'ς, αυτά τα καινούργια ιδρύματα ψυχικής αποκατάστασης, παρέχουν τα πάντα : internet, κινητά, δορυφορικά προγράμματα, είναι ... full pansion, δεν στερούν την τεχνολογία από τους ασθενείς τους. ]. Μπας ρε φίλε και γράφεις μέσα από κα'να τέτοιο ; Δηλ. δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν το χωράει ο νους μου ρε παιδί μου δηλ. Δηλ. διαβάζω καμιά φορά αυτά που γράφεις ... και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο παρά μόνο αυτό : "Τι έχει κάνει αυτό το άτομο ; Δραπέτευσε ; Το άφησαν να φύγει ;" Να σου πω ... αυτά τα λες κι αλλού ; Ή μόνο εδώ ; Δηλ. ρε παιδί μου, όταν πας να πιεις έναν καφέ, λες ας πούμε, πως ο Όμηρος είναι και σήμερα μαζί μας ; Το λες αυτό, ή το λες μόνο εδώ, στο φόρουμ ;
quote:quote:
αμοθενΦυσικα και ο ΟΜΗΡΟΣ είναι «ανθρωπος» των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ.Υποψιαζομαι μαλιστα ότι ακομη και σημερα είναι μαζι μας.
Ρε αμοθεν, πες μου λίγο σε παρακαλώ : Εσύ πως ξέφυγες ρε φίλε ; Τι έκανες ρε παιδί μου δηλ. ; Δραπέτευσες ; Σ' αφήσαν ελεύθερο ; Έβαλες κα'να δικηγόρο να πληρώσει για να "την κάνεις" ; Τι έχεις κάνει και τους ξέφυγες ; Ή μπας και γράφεις μέσα από κανένα ίδρυμα, απ' αυτά ρε παιδί μου, τα "κέντρα αποκατάστασης" που παρέχουν και internet στους τροφίμους τους ; [ Ξε'ς, αυτά τα καινούργια ιδρύματα ψυχικής αποκατάστασης, παρέχουν τα πάντα : internet, κινητά, δορυφορικά προγράμματα, είναι ... full pansion, δεν στερούν την τεχνολογία από τους ασθενείς τους. ]. Μπας ρε φίλε και γράφεις μέσα από κα'να τέτοιο ; Δηλ. δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν το χωράει ο νους μου ρε παιδί μου δηλ. Δηλ. διαβάζω καμιά φορά αυτά που γράφεις ... και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτε άλλο παρά μόνο αυτό : "Τι έχει κάνει αυτό το άτομο ; Δραπέτευσε ; Το άφησαν να φύγει ;" Να σου πω ... αυτά τα λες κι αλλού ; Ή μόνο εδώ ; Δηλ. ρε παιδί μου, όταν πας να πιεις έναν καφέ, λες ας πούμε, πως ο Όμηρος είναι και σήμερα μαζί μας ; Το λες αυτό, ή το λες μόνο εδώ, στο φόρουμ ;
ή τους ΞΕΦΥΓΕ
Αναρωτιεμαι και εγω τι σημασια ολων αυτων που γραφει...τι νοημα εχουν!
quote:
αμοθενΟ γαλαξιας μας ονομαζεται ΑΡΓΟΣ βρισκεται στη διαδικασια επικοισμου του από ανθρωπινη ζωη και ο μισος ηδη κατοικειται.Επικεφαλης του επικοισμου του γαλαξια είναι η θεα ΑΘΗΝΑ.
Στο αστρικο μας συστημα κυριαρχος-κατοικημενος πλανητης ηταν ο ΑΡΗΣ,καταστραφηκε πριν [100] Μεγαλους Ενιαυτους ,από τους Ελληνες Αθανατους [ΕΡΜΗΣ]*για παραβιαση του γαλαξιακου δικαιου.
Εδώ τώρα, τι μπορείς να πεις ; Πες μου ρε φίλε ... πες μου, ειλικρινά, τι να πεις εδώ ; Να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις ; Τι να κάνω ... ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω. Να ντυθώ Μέγ' Αλέξανδρος ; Να γίνω ο Ταρζάν ; Τι ;
quote:
Μα ... τι να ακολουθήσεις ρε stiv και που να το ακολουθήσεις δηλ. ;;; Δεν ξέρω τι να πω ... δηλ. δες :quote:
αμοθενΟ γαλαξιας μας ονομαζεται ΑΡΓΟΣ βρισκεται στη διαδικασια επικοισμου του από ανθρωπινη ζωη και ο μισος ηδη κατοικειται.Επικεφαλης του επικοισμου του γαλαξια είναι η θεα ΑΘΗΝΑ.
Στο αστρικο μας συστημα κυριαρχος-κατοικημενος πλανητης ηταν ο ΑΡΗΣ,καταστραφηκε πριν [100] Μεγαλους Ενιαυτους ,από τους Ελληνες Αθανατους [ΕΡΜΗΣ]*για παραβιαση του γαλαξιακου δικαιου.
Εδώ τώρα, τι μπορείς να πεις ; Πες μου ρε φίλε ... πες μου, ειλικρινά, τι να πεις εδώ ; Να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις ; Τι να κάνω ... ειλικρινά, δεν ξέρω τι να κάνω. Να ντυθώ Μέγ' Αλέξανδρος ; Να γίνω ο Ταρζάν ; Τι ;
Για πές μου Ζιπ.
Εσυ αποκλείεις παντελώς να έχουν έτσι τα πράγματα?Το αποκλείεις 100%?
Εαν ναι,πώς είσαι σίγουρος βρε παιδί μου?
Υπάρχουν τόσα αναπάντητα ερωτήματα εκεί έξω.
καμμιά φορα,το πιό κουφό είναι και το πιο απλό.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια......................
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΕσυ αποκλείεις παντελώς να έχουν έτσι τα πράγματα?Το αποκλείεις 100%?
Ναι ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, ναι! Ναι, το αποκλείω. Είσαι σοβαρός μωρέ κι εσύ τώρα ;
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΕαν ναι,πώς είσαι σίγουρος βρε παιδί μου? Υπάρχουν τόσα αναπάντητα ερωτήματα εκεί έξω. καμμιά φορα,το πιό κουφό είναι και το πιο απλό.
Δηλ. συγνώμη ... εσύ δεν είσαι σίγουρος ; Δηλ. αφήνεις κάποια πιθανότητα να είναι όπως τα λέει ο αμοθεν ας πούμε ; Για να καταλάβω δηλ ...
Edited by - zip on 13/10/2011 00:24:38
quote:
Ναι ρε ΝΙΚΟΜΑΧΕ, ναι! Ναι, το αποκλείω. Είσαι σοβαρός μωρέ κι εσύ τώρα ;
Σοβαρά μιλάω.
Εγώ δίνω 2% να είναι έτσι όπως τα λέει ο Αμοθεν.
Δίνω 8% να είναι αρκετά διαφορετικά,αλλά με παρόμοια θέαση.
Και δίνω 90% να μην είναι τίποτα απο τα δύο.
Και ξέρεις γιατί?
Διότι πολύ απλά,δεν είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν.
Δεν υπάρχει μόνο για μας.
Αν αποδέχεσαι αυτο,τότε δίνεις,αν έχεις λογική και ενα μικρό ποσοστό να είναι όπως τα λέει ο Αμοθεν και ο κάθε Αμοθεν.
Πές μου με ειλικρίνια και οχι με νευρα.Με καθαρή επιστημονική σκέψη.
Διαφωνείς ή όχι?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΚαι ξέρεις γιατί? Διότι πολύ απλά,δεν είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν. Δεν υπάρχει μόνο για μας.
Μα εγώ, σ' αυτό που λες δεν διαφωνώ. Αλίμονο δηλ. αν διαφωνούσα. Σαφώς, ούτε εγώ νομίζω πως είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν. Αυτό όμως φίλε, έχει τεράστια διαφορά απ' αυτά που ισχυρίζεται ο αμοθεν. Άλλο θα πει Χαλκιδική, κι άλλο θα πει Χαλκίδα, πως να το κάνουμε δηλ. ; Κι αυτό δεν χρειάζεται να είναι κάποιος Επιστήμονας για να το καταλάβει. Σκέψου το λίγο και θα δεις ότι έχω δίκιο.
Δεν είπα οτι ταυτίζομαι με τον Αμοθεν.Δινω 2% στην άποψή του.
Αφου λοιπόν δέχεσαι το αυτονόητο της ύπαρξης και άλλων όντων,πρέπει να δεχθείς και οτι αυτο συνεπάγεται.
Δώσε βάση:Στα χρόνια που ήμουν στο δημοτικό,η ύπαρξη ταχύτητας μεγαλύτερης του φωτός ήταν ουτοπία.Η κβαντική τηλεμεταφορά,επιστημονική φαντασία,η ακτίνα λέϊζερ το ίδιο.Τα κινητα τηλέφωνα και η ασύρματη κάμερα το ιδιο.Μέσα σε 30 χρόνια έγινα όλα αυτα πραγματικότητα.
Η ύπαρξή μας,σύμφωνα με τους σχετικούς επιστήμονες [βιολόγους],μετρά μερικά εκατομμύρια χρόνια και απο αυτά μόνο 40-50.000 ώς σκεπτόμενα όντα.Το σύμπαν εχει κατά προσέγγιση ηλικία 13,7 δίς έτη.
Θεωρείς απίθανο να υπάρχουν πολιτισμοί προηγμένοι,κατά μερικές δεκάδες εκατομμύρια χρόνια του δικού μας?Και να έχουν τεχνολογία που δεν μπορεί να υπάρξει ούτε στην φαντασία μας?
Με αυτα τα απλά ερωτήματα και κάποια ακόμη στοιχεία που δεν μπορώ να καταθέσω,χωρίς να αρχίσει πάλι μια κοκορομαχία με τα γνωστα αποτελέσματα,δίνω αυτο το ποσοστό επαλήθευσης στον Αμοθεν.
Δεν είναι παράλογο.Δίκαιο είναι.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Για μια φυλή ενός άλλου αστρικού συστήματος,εμείς μπορεί να είμαστε οι Ντούγκα-Ντούνγκα.Γιατί να αποκλείσουμε παντελώς μια εν δυνάμει προσέγγισή τους,μόνο και μόνο επειδή η δική μας φυσική,δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο?Γιατί να αποκλείσουμε παντελώς μια προγενέστερη[για οποιονδήποτε λόγο,που αγνοούμε],επίσκεψή τους?Επειδή δεν έχουμε βρεί χειροπιαστά στοιχεία?Κι αν δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν?
Αν π.χ. η τεχνολογία τους βασίζεται στην τεχνολογία των κρυστάλλων?Εμείς μόλις αρχίσαμε να την εξετάζουμε.Και ο πλανήτης είναι γεμάτος κρύσταλλα!!Κι αν είναι εκεί τα στοιχεία?Λέμε τώρα,έτσι?
Και άλλα πολλά θα μπορούσα να παραθέσω,πάντα στο πνεύμα της μη απόλυτης άρνησης παρελθοντικών και μελλοντικών επισκέψεων,άλλων πολιτισμών.Ετσι ας αφήσουμε τον Αμοθεν να εκφρασθεί.
Αν θυμάσαι ήμουν ο πρώτος,που τον αμφισβήτησε και τον λοιδώρησε.Είδα όμως μια λογική στη προσπάθειά του.Και κόπο.Και αναζήτηση.Και προσπάθεια να ταιριάξει κάποια πράγματα.Αλλα τα κατάφερε ώς τώρα,άλλα δεν δένουν με τις ώς τώρα γνώσεις μας.Εχει ακόμη δουλειά μπροστά του.
Στο κάτω-κάτω,είναι μια όμορφη ιστορία,που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει,τα Σουμεριακά και Ινδικά έπη.Μην αντιδρας σαν εκείνον τον επιστήμονα,εκείνον τον κοπρίτη,που του έλεγαν οτι πέφτουν πέτρες απο τον ουρανο [μετεωρίτες] και ισχυριζόταν οτι αυτο είναι παντελώς αδύνατον.Μέχρι και στον τύπο της εποχής έβγαινε και χαρακτήριζε μυθεύματα τους μετεωρίτες.Και όταν τον πήγαν οι χωρικοί στο σημείο,ο κοπρίτης πήρε και ευσημα γιατι ανακάλυψε τους...χονδρίτες!!!
Ναι,αυτά που λέει ο Αμοθεν,είναι φευγάτα,αλλά οχι αδύνατα!!
Κράτα πισινή Ζιπ.
Αυτο κάνουν οι σοβαροί επιστήμονες!
Οι σκεπτόμενοι και οχι οι <<βολεμένοι>> επιστήμονες!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΑίολοςΑυτό το "800 πχ" skartados είναι εμβόλιμο για δύο λόγους.
Διότι ο Ομηρος φαίνεται ν' αγνοεί την καταστροφή της Κρήτης από την έκρηξη του ηφαιστίου της Σαντορίνης.
Περιγράφει σαν καλοχτισμένες πόλεις την Φαιστό και την Κνωσσό.
Και διότι η γλώσσα που χρησιμοποιεί δεν έχει πολύ σχέση με την γλώσσα του Ησίοδου και του Πλάτωνα 200-300 χρόνια μετά, αν αναλογιστούμε ότι η γλώσσα του Πλάτωνα με την γλώσσα του Πρόκλου 800 χρόνια μετά έχουν ελάχιστες διαφορές.Μάλλον έζησε και περιγράφει γεγονότα που διαδραματίστηκεν ΠΟΛΥ πιο πριν από εκεί που τον τοποθετεί ο Ηρόδοτος.
ΠΡΙΝ από την έκρηξη του ηφαιστίου...
Αυτά δεν είναι κριτήρια ασφαλούς χρονολόγησης του Ομήρου και των περιγραφών του Αίολε.
Την έκρηξη του ηφαιστείου το 1620 π.Χ. δεν την αναφέρει ας πούμε ούτε ο Ηρόδοτος, ούτε ο Θουκυδίδης. Πόσο επιπόλαιο θα ήταν όμως να τοποθετούσαμε τα γεγονότα που μας εξιστορούν οι συγκεκριμένοι συγγραφείς (Ελληνοπερσικός πόλεμος, Πελοπονησιακός πόλεμος) πριν την έκρηξη της Θήρας της μινωικής περιόδου? Προφανώς πολύ...
Η ύπαρξη μιας αμυδρής μνήμης για την Φαιστό και την Κνωσό όπως μπορεί να ήταν στην ύστερη μινωική εποχή δεν σημαίνει ότι το σύνολο της διήγησης αναφέρεται πριν την έκρηξη του 1620 π.Χ.
Άλλωστε και από την αρχαιολογική πλευρά αν το δούμε, η Τροία που φαίνεται να ταιριάζει με την επιδρομή των Αχαιών είναι αυτή του 1195 π.Χ. περίπου κι όχι παλιότερες φάσεις της πόλης.
Σχετικά με το γλωσσικό σκέλος τώρα, η Ομηρική γλώσσα διαφέρει από αυτές του Πλάτωνα και του Ησιόδου διότι είναι μια τεχνητή γλώσσα που στηρίζεται σε αιολικούς και ιωνικούς τύπους μαζί με λίγους τύπους της μυκηναϊκής και ελάχιστες προσθήκες αττικών τύπων. Οπωσδήποτε όμως δεν υπάρχει ασφαλής χρονολογική ταύτιση με την ελληνική πριν το 1600 π.Χ. άσε που δεν γνωρίζουμε την ελληνική γλώσσα τόσο παλιά από άμεσα ευρήματα παρά μόνο μέσω τεχνικών ανασύνθεσης της αμάρτυρης "πρωτοελληνικής".
quote:
Αίολος...και μην μου πεις για την ακεραιότητα του "πατέρα της ιστορίας"...
Περί Κακοηθείας Ηροδότου
"Ο Πλούταρχος διατυπώνει μιά βαρύτατη κατηγορία εναντίον του (Πλούταρχος, Περί κακοηθείας Ηροδότου, 31). Ζήτησε λέει χρήματα απ` τους Θηβαίους . Και επειδή δεν του έδωσαν έγραψε ότι στις Θερμοπύλες δείλιασαν και παραδόθηκαν."
Και από πότε μια κατηγορία έχει το βάρος της απόδειξης? Και γιατί αν παραχάραξε τα γεγονότα στις Θερμοπύλες σε σχέση με τους Θηβαίους θα πρέπει να έκανε το ίδιο και για την περίπτωση του Ομήρου?
Φυσικά δεν υποστηρίζω ότι ο Ομηρος δεν ανάγεται πριν το 1600 π.Χ. επειδή ο Ηρόδοτος υποστηρίζει χαμηλότερη χρονολογία, απλώς επισημαίνω τη διαφωνία μου στον τρόπο που επιχειρείς να απαξιώσεις τον Ηρόδοτο για ό,τι είπε περί Ομήρου.

quote:Μα δεν υποστήριξα Agnostic ότι είναι ασφαλή τα κριτήρια.
Αυτά δεν είναι κριτήρια ασφαλούς χρονολόγησης του Ομήρου και των περιγραφών του Αίολε.
Υποστηρίζω ότι πολύ πιθανόν να έζησε και να περιγράφει γεγονότα πολύ πριν από τότε που (αυθαίρετα ίσως) τον τοποθετεί ο Ηρόδοτος.
quote:Δεν είναι "αμυδρή μνήμη" η περιγραφή καλοχτισμένων πόλεων.
Η ύπαρξη μιας αμυδρής μνήμης για την Φαιστό και την Κνωσό όπως μπορεί να ήταν στην ύστερη μινωική εποχή δεν σημαίνει ότι το σύνολο της διήγησης αναφέρεται πριν την έκρηξη του 1620 π.Χ.
Άλλωστε και από την αρχαιολογική πλευρά αν το δούμε, η Τροία που φαίνεται να ταιριάζει με την επιδρομή των Αχαιών είναι αυτή του 1195 π.Χ. περίπου κι όχι παλιότερες φάσεις της πόλης.
Εχουν επίσης ανακαλυφθεί πολλές Τροίες. Η μια επάνω στην άλλη.
Και οι αρχαιολόγοι ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι είναι η Ομηρική.
quote:Δεν ισχυρίστηκα ότι είναι αποδείξεις, αλλά ενδείξεις για το πιθανό λάθος της καθεστηκυίας θέσης.
Και από πότε μια κατηγορία έχει το βάρος της απόδειξης? Και γιατί αν παραχάραξε τα γεγονότα στις Θερμοπύλες σε σχέση με τους Θηβαίους θα πρέπει να έκανε το ίδιο και για την περίπτωση του Ομήρου?
Δεν ήταν και θεός ο Ηρόδοτος, γι' αυτό σας κατέθεσα και το αυθεντικό κείμενο του Πλουτάρχου για να διαπιστώσετε και ιδίοις όμασι, ότι ο Πλούταρχος δεν τον είχε σε πολύ υπόληψη για τους λόγους που αναφαίρει.
Επίσης είναι, σχετικά, άγνωστο το βιβλίο αυτό του Πλουτάρχου εδώ στο ελλαδιστάν. Γι' αυτό και το βρήκα σε Γαλικό σάϊτ, το οποίο έχει πολλά καλλούδια, μεταξύ των οποίων και ο Προκόπιος...
Εχει γίνει δόγμα ο Ηρόδοτος. Γιατί;
Εδώ περισσότερα για την αμφισβήτιση της περιόδου που τον τοποθετεί ο Ηρόδοτος.

Edited by - Αίολος on 13/10/2011 09:33:56
Δεν γνωρίζουμε όμως το παραμικρό για την λεγομένη "γεωμετρική περίοδο".
Κάτι χαοτικό πρέπει να συνέβη σ' εκείνη την περίοδο.
Είναι δυνατόν να περιγράφει με τόσες λεπτομέρειες καταστάσεις και γεγογονότα που προηγήθηκαν της "χαοτικής" περιόδου;
Πως του μεταδώθηκαν;
Το χαρακτηριστικό της "γεωμετρικής περιόδου" (1200 - 800) είναι τα γεωμετρικά σχηματα που έχουν τα ανευρεθέντα αγγεία (γι αυτό ονομάστηκε έτσι) και η απουσία γραπτών κειμένων.
quote:Αυτή είνα υπόθεση η οποία μπορεί να είναι σωστή, μπορεί και λάθος.
Σχετικά με το γλωσσικό σκέλος τώρα, η Ομηρική γλώσσα διαφέρει από αυτές του Πλάτωνα και του Ησιόδου διότι είναι μια τεχνητή γλώσσα που στηρίζεται σε αιολικούς και ιωνικούς τύπους μαζί με λίγους τύπους της μυκηναϊκής και ελάχιστες προσθήκες αττικών τύπων.

quote:Χεχε...
αμοθενμαλλον υποτιμας την νοημοσυνη σου!!!
Δεν μπορώ να υποτιμίσω ούτε να υπερτιμίσω την νοημοσύνη μου φίλε μου.
Δεν μπορεί η νοημοσύνη να κρίνει τον εαυτό της. Δεν είναι προγραμματισμένη γι' αυτό.

Edited by - Αίολος on 13/10/2011 09:39:20
Καλημερα, η παρουσια σου ηταν μια εκπληξη για μενα,αποφασισες τελικα να εκδηλωθεις;;;
Σκεπτικιστης με ροπη στο «τζερτζελε»;;; Αγαπημενη φραση του «ειδωλου» σου.
Θα ξεκινησω μαζι σου με την παγκοσμια στατιστικη σταθερα του [80% - 20%] για να σου εξηγησω τις προσδοκιες μου. Συμφωνα με την στατιστικη σταθερα [80-20] όλα υποκεινται σ’αυτην,η γνωμη μου είναι πως είναι και αυτό γονιδιακο.
Αναγνωριζω πως δεν εισαι μια χαμενη υποθεση και αυτος είναι ο λογος που σε απαντω.
Ετσι λοιπον το 80% του παγκοσμιου πληθυσμου δεν ασχολειται με τον εσωτερισμο,δεν μπαινει σε φορουμ για να βρει την αληθεια για την ζωη κοκ. Και μονο το 20% ασχολειται.
Ετσι συμβαινει και στη χωρα μας τα [8000000] δεν ενδιαφερονται και τα [2000000] ενδιαφερονται για το αντικειμενο.
Στο συγκεκριμενο φορουμ που βρισκομαστε,κανοντας την ερωτηση στον εαυτο μου ποσοι βλεπουν αρνητικα η θετικα την θεωρια μου η απαντηση είναι πως το [80%] την βλεπει αρνητικα,παρ’ολο που το φορουμ αποτελειται από το [20%] των Ελληνων που θεωρουνται «ψαγμενοι»,και μονο το [20%] την βλεπει θετικα .
Αναλυοντας το [20%] των συμπαθουντων ,το [80%] δηλαδη οι [16] είναι ετοιμοι με την πρωτη «στραβη» να μ’εγκαταλειψουν ,και μονο το [4%] από αυτους εχει πεισθει και παραμενει μεχρι το τελος.
Στην ερωτηση ποσοι από τους [4] συμπαθουντες θα επερναν θεση υπερ μου εστω και ανωνυμα το [80%] δηλαδη οι 3,2 δεν θα το εκαναν και μονο ένα [0,8] θα το εκανε –βλεπε ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ.
Θα μπορουσα να ισχυριστω πως στην τελικη ,τουλαχιστον στατιστικα,δικαιωθηκα.
Εσυ ,όπως και το «ειδωλο» σου,δεν ανηκεις στο [20%] των συμπαθουντων,ανηκεις όμως στο [20%] του [80%] των σκεπτικιστων,εισαι στην ομαδα δηλαδη των [16] που είναι ετοιμοι στην πρωτη σοβαρη ενδειξη προς τις θεσεις μου , να περασεις στους [16] συμπαθουντες κοκ.
Δεν πιστευω να σε κουρασα.
Καλος ο «τζερτζελες» όμως μπορεις κατι διαφορετικο ,κανε το βημα μπρος αξιζεις κατι καλυτερο.
Παντα καλοπροαιρετα και φιλικα στο ονομα της γνωσης και της αναζητησης της αληθειας.
Δεν το συζητω, τα παντα όλα,με δικαιωσες στατιστικα.Ζητω την αδεια σου να χρησημοποιησω τις συγκεκριμενες απαντησεις σου στην εισαγωγη του νεου μου βιβλιου.
Το θεμα [νηα] το δουλευω δεν το ξεχασα.
Τα λεμε.