ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ALEXANDER - - Κινηματογράφος -

- ALEXANDER - - Κινηματογράφος -

Γιώργος52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
ΓιώργοςΜέλος
15/06/2004, 03:08:20

Σκηνοθέτης Oliver Stone
Αλέξαδρος Colin Farrell
Πτολεμαίος Anthony Hopkins
Ολυμπία Angelina Jolie ....
Φίλιππος Val Kilmer

Official Website : http://alexanderthemovie.warnerbros.com/#

Γιώργος
..προσεχώς

15/06/2004, 03:36:57
quote:
Αλέξαδρος Colin Farrell

Colin ...who?

(με περικεφαλαια "γραφει" καλυτερα...//)

να και κατι που μου αρεσε>>θυμιζει Πατριδα...:)(το λαβαρο ναι!... το λαβαρο..)

Atma J(ol_lie)
-υγ:αν υποψιαστω -this time//first time- οτι θα προτιμησω τον..Φιλιππο...θα πεθανω-

Edited by - ΑΤΜΑ on 15/06/2004 03:44:16

bouflisΜέλος
16/06/2004, 17:50:10
AX ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ(ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΕ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ

The_JudasΝέο Μέλος
17/06/2004, 23:13:50

Ωραίες ανταύγιες και ωραία περμανάντ έχει ο Αλέξανδρος
Για πολύ φλούφλη προβλέπω να τον κάνουνε

LOGOSΜέλος
19/06/2004, 12:14:34

Θα συμφωνήσω...πολύ φλούφλης μοιάζει.....δεν μπορούσαν να βρούνε κάποιον φυσικό ξανθό ηθοποιο,έπρεπε να βάψουν τον Φάρελ?
Είμαι περίρεγος να δώ πώς θα παρουσιάσουν τη προσωπική ζωή τόσο του Αλέξανδρου όσο και του Φίλιππου....γιατί και μόνο που θυμάμαι την ταινία που γυρίστηκε με τον Μπάρτον....φορτώνω άσχημα.

nobody5001Μέλος
07/07/2004, 11:52:14
Ρε παιδιά κάπου είχα ακούσει πως ταυτόχρονα με αυτή γυρίζανε και μία δεύτερη ταινία για τον Αλέξανδρο, και τον ρόλο τον έπαιζε ο Ντι Κάπριο. Θα τρελαθώ, ΑΑΑΑΑΑΑΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

nobody

09/07/2004, 20:30:44
...μηπως να περιμενουμε να δουμε την ταινια Τελικα;
Ειχα διαβασει ισως πριν δυο χρονια πως ειχαν ξεκινησει τα γυρισματα 6 --οχι 1.'η 2!!--...ταινιων με θεμα τον Βασιλια Αλεξανδρο!
--επισης πως σε μια απο τουτες θα ειχε το ρολο Του ο Λ.Ντι.Καπριο...>>

ΕΙΔΩΜΕΝ:)
ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΩΤΑ ΗΡΘΕ Η ΤΡΟΙΑ..ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ...

H Ελλας
προοριζεται
να ζησει
+
θα ζησει!
pantelisΝέο Μέλος
11/07/2004, 20:41:33
alexander the great,

Director, Writer, Producer Baz Luhrmann (moulin rouge)

Μεγας Αλέξανδρος - Leonardo di caprio
Ολυμπία - Nicole Kidman

επίσης άκουσα ότι σ'αυτήν την ταινία ο αλέξανδρος θα παρουσιαστεί
σαν.. ομοφυλόφιλος.

Forever Young, i Want to be, Forever Young..

kynikosΜέλος
18/01/2004, 21:10:56
quote:
υπάρχουν και οι... εξωγήινοι,

Τί θες να πείς βρε Thoth;

ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΛΝΟΙ ;;;;

Μά, ...δεν μπορεί... δεν θα διάβασες κάλα τον David Icke!
Δεν πειράζει, ισως να στα εξηγήσει καλύτερα ο steelspring

K.

kynikosΜέλος
18/01/2004, 21:13:58
quote:
Γνωρίζεις πως οριοθετείται η ανθρώπινη βλακεία αγαπητέ;

Με εσένα φίλε steelspring, μαθαίνω συνεχως!!

Κ.

18/01/2004, 22:31:53
Φίλοι μου ...
Οι Εβραίοι είναι ενας μυστήριος λαός.

Κατ αρχήν ενώ γνωρίζουμε τόσα πολλά για την καταγωγή του και την ύπαρξή του απο κτίσεως του κόσμου.

Το ιδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Ελληνες γνωρίζουμε τόσα πολλά για την καταγωγή τους καθώς και την ύπαρξη του πρώτου Ελληνα, τον Ελληνα υιο του Δευκαλίωνα.

Εχουμε πολλά κοινά σημεία σε οτι αφορά την καταγωγή μας η οποία χάνεται αόριστα στα βάθη της προιστορίας.
Το μεγαλύτερο ομως κοινό σημείο που έχουμε με τους Εβραίους είναι ο Θεός..
Ο Γιαχβέ ο Θεός του Ισραήλ σε σύγκριση με το Δία την τότε εποχή δεν μπορούσε να συγκριθεί. Ο Δίας ήταν ευρύτατα διαδεδομένος σε σχέση με τον Γιαχβέ και αλλους θεούς. Ακόμα και στην Αιγυπτο.

Οι Εβραίοι δικαιολογημένα κατέχουν το ρεκόρ αντιπάθειας και μίσους παγκοσμίως για τους εξής λόγους.

1. Δεν έχουν πατρίδα.
Αγνωστης καταγωγής. Δεν είναι Σουμέριοι , δεν είναι Σημίτες , δεν είναι Χαλδαίοι , δεν είναι Ασσύριοι.. Γενικά δεν είναι Αραβες.
Κύρια καταγωγή τους ο Αβραάμ , νομάς προερχόμενος απο τα περίχωρα της πόλης Ούρκ, δηλαδή Σουμέριος ή Ασσύριος.....
Καμμία ομοιότητα της φυλής των Εβραίων ομως οι οποίοι διευρινίζω .. δεν είναι Σουμέριοι δεν είναι Αραβες.

2. Δημιούργησαν ενα κράτος με εντολή του Θεού. Με θρησκευτικοπολιτικό αρχηγό τον Μωυσή καταλαμβάνουν την πιο ιστορική πόλη της περιοχής την Ιεριχώ και δεν διστάζουν να μπλέξουν το όνομα του Θεού σαν υποκινητή τους. Απο τότε είναι ξένοι στο ιδιο τους το κράτος.
Μία μη Αραβικής φυλή ανάμεσα στους Αραβες.

3.Εσταύρωσαν το Μεσσία τους. Οταν ανακάλυψαν οτι δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους.

4. Κατάφεραν να περάσουν την Παλαιά Διαθήκη ως ιστορικοθρησκευτικό ντοκουμέντο προσβάλλοντας το όνομα του Δημιουργού ο οποίος απεγνωσμένα τους βοηθούσε οπως λέγουν να αποκτήσουν πατρίδα και πίστη.

5. Η πολιτικοστρατηγική τους βασίζεται πάνω στο Μωσαικό νόμο εδώ και χιλιάδες χρόνια τώρα οπου ασκούν βία στη βία απορρίπτοντας τη φιλοσοφία του Ιησού.

6. Η Σωβινιστική τους νοοτροπία σε σχέση με την κουλτούρα της τους οδηγησε σε ολα τα μεγάλα κράτη του κόσμου δημιουργώντας ισχυρότατα λόμπυ. Τα λόμπυ αυτά ανέκαθεν κινούσαν και κινούν τα νήματα ισχυρών κρατών επηρεάζοντας, εκβιάζοντας πολιτικοοικονομικούς παράγοντες.

7. Τα υψίπεδα του Γκολάν, η λωρίδα της Γάζας, καθώς και η Δυτική όχθη του Ιορδάνη , καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στο Μεσανατολικό εχουν επηρεάσει τις σχέσεις τους με τους Αραβες και σε σχέση με το βεβαρημένο ιστορικό τους.

8. Η Σιωνιστική τους νοοτροπία που ιδρύθηκε κατά την Περσική αιχμαλωσία έφτασε στο σημείο να επηρεάσει τον ιδιο τον Ξέρξη
καθώς η υπενθύμιση του υπηρέτη του Ξέρξη ``μην ξεχνάς βασιλιά μου τους Ελληνες`` ΄... νομίζω οτι είναι γνωστά ολα αυτά.....μην τα αναφέρω.

Το ωραίο σε αυτή την υπόθεση είναι οτι ο Παλαιστινιακός λαός πληρώνει τη νύφη. Σε αλλες περίπτώσεις οι ΝΑΤΟικές δυνάμεις επενέβησαν πολεμικά ωστε να αποδώσουν δικαιοσύνη. Εκεί κάνουν την πάπια.

Το να ψάχνεις αφορμή να βρείς κάτι συμπαθητικό σε αυτό το λαό είναι βελόνα στα άχυρα.

Να σας διεκρινήσω οτι δεν είναι Εβραιόφοβος αλλά ούτε και Εβραιόφιλος.

thothΙδρυτικό Μέλος
18/01/2004, 23:02:26
quote:
Αγαπητέ Thoth .
Kαλά τα λές για τους Έλληνες .Ευρηματικοί στο έπακρο.
Ξέχασες να πείς όμως ότι δεν είμαστε και μα...ες.

Δεν ξέρω Steelspring αλλά μάλλον εσύ δεν ζεις στην Ελλάδα. Εγώ συναντώ κάθε ημέρα πολλούς τέτοιους μ... ες.

Ή...

είμαι βλάκας και δεν μπορώ να κρίνω, ή...

αυτοί που συναντώ δεν είναι Έλληνες, ή...

είμαι Εβραιοκινούμενος και κάνω ανθελληνική Προπαγάνδα.

Τώρα που το σκέφτομαι, για το καλό μου και το καλό των υπολοίπων, θα έπρεπε να δεχτώ την πρώτη εκδοχή. Είναι και η πιο βολική για όλους μας.

ΤΗΟΤΗ ο... βλάκας

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

steelspringΜέλος
19/01/2004, 00:59:55
Αγαπητέ φίλε Kynikos.
To να διδαχτείς κάτι απο τη δικιά μου βλακεία θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για μένα . Έκανα και κάτι εδώ μέσα.

steelspringΜέλος
19/01/2004, 01:02:15
Thoth
Καταρχήν συγχαρητήρια για τις άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους πρωτοχριστιανικούς Γνωστικούς.

Μήν νομίσεις ότι εγώ βλέπω λιγότερους Μ...ες καθημερινά.
Αλλά μη μου πείς ότι υπάρχει και καμμιά χώρα που παρουσιάζει καλύτερη εικόνα σ`αυτο το "ευαίσθητο" θέμα.
Ένα παλληκάρι σε παρέπεμψε σε μένα για να σε πληροφορήσω για εξωγήινους.
Πές του πως δεν είμαι αρμόδιος για θέματα εξωγαλαξιακής πολιτικής.

Thoth , άμα είναι να μιλάς απαξιωτικά για τον εαυτό σου προς χάριν
πυροσβεστικής αναγκαιότητας ,τι να πω. για μένα είναι γροθιά στο στομάχι.
Σταματάω εδώ .

19/01/2004, 01:18:28
quote:
ΕΛΕΥΘΕΡΕ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ, ΞΑΝΘΙΕΣ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΚΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ.
ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.

Είδες Αφροδίτη μου όταν είσαι θυμωμένη; Νεύρο. Νεύρο χρειάζεται. Και νάσου την αξιοπρέπεια. Σαν αστραπή.

Ελεύθερος

steelspringΜέλος
19/01/2004, 01:31:47
Παρόλα αυτά , επειδή με πνίγουν τα γέλια και είναι ανάγκη να γελάμε πότε-πότε, θα το πώ:

Ρέ φίλε με το login name παύλα (-)
Είπαμε να μη βάζουμε πραγματικά ονόματα για προστασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
Εσύ όμως το παράκανες ρε μεγάλε.
Τι προστατεύεις δηλαδη με την παύλα; Το ψευδώνυμο που δεν έβαλες;

kynikosΜέλος
19/01/2004, 02:47:58
Ελεύθερε πρόσεχε!

Κατα την Ελληνικήν Παράδοσην, η ελλειψη σεβασμού για την Αφροδίτη οδηγεί σε.... Τρωικούς Πολέμους.
(Ή τελικα ηταν το χατήρι της Αφροδίτης πού τ'άρχισε όλα, δεν θυμάμαι ακριβώς)
Πάντως.....τζιιζζ!

Φίλε "_"

Πως να σε λεμε δηλαδή, "Υπογεγραμμένη";;
Να΄σαι καλά. Βρήκα και κατι να συμφωνώ με το steelspring

K.

19/01/2004, 07:19:47
quote:

Είδες Αφροδίτη μου όταν είσαι θυμωμένη; Νεύρο. Νεύρο χρειάζεται. Και νάσου την αξιοπρέπεια. Σαν αστραπή.
Ελεύθερος

ΚΙ ΟΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕ, ΚΙ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟ.
ΔΕ ΣΕ ΕΘΙΞΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ?

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

19/01/2004, 13:59:44
quote:

Παρόλα αυτά , επειδή με πνίγουν τα γέλια και είναι ανάγκη να γελάμε πότε-πότε, θα το πώ:
Ρέ φίλε με το login name παύλα (-)
Είπαμε να μη βάζουμε πραγματικά ονόματα για προστασία ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.
Εσύ όμως το παράκανες ρε μεγάλε.
Τι προστατεύεις δηλαδη με την παύλα; Το ψευδώνυμο που δεν έβαλες;

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΙΟΥΜΟΡ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΝΙΑΡΑ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ..[-].

19/01/2004, 16:29:26
Η ατυχία είναι ότι βρέθηκες να είσαι στ αλήθεια ξανθιά. Μη σταναχωριέσαι γι αυτά που είπα. Αστείο ήτανε. Σ αγαπάω
Πριν πολλά χρόνια μια τέτοια μου 'φαγε το καημάκι. Με είχε πληρώσει προκαταβολικά για τα αστεία που θα έκανα μετά για τις ξανθιές. Καλή της ώρα όπου νάναι

Ελεύθερος