- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Τρεχαγύρεβε :
quote:
Να σου αποδείξω όι είναι αλήθεια; Γιατί,η Αγία Γραφή, ως θεόπνευστο βιβλίο, άρα, είναι αλήθεια..Και, πως να την εξηγήσεις την αλήθεια, αγόρι μου;Αν θέλεις, την συζητάμε.....Δεν μου αρέσουν οι μονόλογοι,σε τέτοια θέματα....Λέγε τι θές και θα σου απαντώ...Ξεκίνα...
Η Αγία γραφή είναι θεόπνευστο βιβλίο και άρα λέει σίγουρα μόνο την αλήθεια . Επείδή είναι φανερό οτι λέει μόνο την αλήθεια άρα είναι θεόπνευστο βιβλίο .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις ?
quote:
Βρε πόντιε, έχω 200 μηνύματα που σου λέω,οτι απο ένα κείμενο που δεν έχει αλλάξει,είναι έγκυρο γι αυτό που ειναι και δεν έχει βγει πουθενά λάθος,δεν είναι θέμα δικής μου η δικής σου ερμηνείας,αλλά, δικαίωσης του...Πές μου,εσύ, που την κολλάς την ερμήνεια μου, ή την δική σου;
Ότι θέλεις λές καημένε!!!
Το να μες λες εσύ βλάκα, με ανακουφίζει,σε θεωρώ τοσο αυτιστικό, που σίγουρα, σε ενοχλώ,με την αλήθεια....Πέραν αυτού,λές αρλούμπες, γιατί ποτέ η Αγία Γραφή δεν λέει ή εγώ δεν έγραψα ποτέ,πως η γή είναι στο κέντρο κι ο ήλιος γύρω της..Αφού είσαι άσχετος, με την Αγία Γραφή, πιστεύεις ότι μόνο με το θράσσος σου, θα την καταλάβεις;
Διάβασε κανένα βιβλίο, καημένε....
Να σου αποδείξω όι είναι αλήθεια; Γιατί,η Αγία Γραφή, ως θεόπνευστο βιβλίο, άρα, είναι αλήθεια..Και, πως να την εξηγήσεις την αλήθεια, αγόρι μου;Αν θέλεις, την συζητάμε.....Δεν μου αρέσουν οι μονόλογοι,σε τέτοια θέματα....Λέγε τι θές και θα σου απαντώ...Ξεκίνα...
Ας ξεκινήσω εγώ...
Για πές μας , τι συζητάτε με τους αγγέλους που έχει πεί ότι βλέπεις??
Για ουσίες κι'οινοπνεύματα ή για καναβουριές??
Α! ρε παλούκι που θέλεις και στυλιάρι απο την κορυφή μέχρι τα νύχια και να πείς το Δεσπότη "Παναγιώτη"...άξεστε και απροσάρμοστε "εραστή του μαύρου" της ψυχής και της καρδιάς σου..!
soul
Επι της ουσίας, υπάρχει εξέλιξη απο είδος σε είδος, ή όχι;Έγινε, συνεχίζεται ή οχι;
Άντε για διάβασμα τώρα...
quote:
Δεύτερον, λέει πουθενά ρητά ότι δεν υπάρχει εξέλιξη;Πώς το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα; ΟΕΟ; Και πώς ξέρουμε ότι έχεις δίκιο; ΟΕΟ; Αυτό σε ρωτάω τόσο καιρό αλλά ως ΔΕΙΛΟΣ δεν το απαντάς...
Πολύ φόρα πήρες IndustrialAngel.
Δεν έχει βρεθεί εξελικτικός κρίκος ανάμεσα στον άνθρωπο του Νεάτερνταλ και το Χόμο Σάπιενς.
Εκτός αυτού ακόμα και αν η θεωρία της εξέλιξης των ειδών είναι σωστή και πάλι αυτό δεν σημαίνει οτι ο πίθηκος εξελίχθηκε ως Χόμο Σάπιενς.
Edited by - allzzaro on 16/03/2010 23:51:06
quote:
Επιτέλους, συγχορδία τριών οργάνων......Αρχίζει ο think math μετά ο γνωστός γλάστρος Εαρινός και τέλος ο φέρελπις IndustrialAngel...Θα με συγκινήσετε....
Επι της ουσίας, υπάρχει εξέλιξη απο είδος σε είδος, ή όχι;Έγινε, συνεχίζεται ή οχι;
Άντε για διάβασμα τώρα...
Πόσων εκατομμυρίων χρόνων ήταν τα ευρήματα ψάλτη-ψεύτη???
soul
allzzaro :
quote:
Πολύ φόρα πήρες IndustrialAngel.
Δεν έχει βρεθεί εξελικτικός κρίκος ανάμεσα στον άνθρωπο του Νεάτερνταλ και το Χόμο Σάπιενς.
ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ .
Ο νεάτερνταλ είναι παράληλος κλάδος του Homo sapiens .
Δεν προυπήρχε του Homo sapiens για να προερχόμαστε απο αυτόν .
τα δύο υποείδη του ανθρώπου έχουν απλά κοινο πρόγονο τον Homo heidelbergensis .
Ανοίχτε κανένα ρημάδι βιβλίο πριν τοποθετηθείτε , για να μην γράφετε ανοησίες .
τρεχαγύρεβε :
quote:
ΟΧΙ ΒΡΕ ΣΤΟΚΕ .
Δεν υπάρχει εξέλιξη απο υπάρχον ειδος , σε άλλο υπάρχον είδος .
Πόσες φορές θα το πουμε ?
ΤΑ είδη ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ βρε κασμά , ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ σε κλάδους και απομακρύνονται μέχρι να είναι αδύνατο να διασταυρωθούν .
Τότε έχουμε 2 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ .
Δεν γίνεται ποτε η αγελάδα άλογο , Βρε αγράμματε ΣΙΔΗΡΟΣΤΟΚΕ .
Η εξέλιξη συνεχίζεται και το τι θα προκύψει μελοντικά ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ .
Ουτε οι πίθηκοι θα γίνουν υποχρεωτικά άνθρωποι , ούτε τα άλογα γαιδούρια . Μόνο εσύ θα παραμείνεις στόκος .
Η ΕΞΕΛΙΞΗ εξαρτάται απο εκατομμύρια συμπτώσεων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ .
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ η παραμένεις στόκος ?
Αν τα είδη που υπάρχουν στον πλανήτη ήταν στατικά όπως ισχυρίζεσαι , θα έπρεπε η ζωή στην γή να έχει ξεκινησει ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ αφού στην πορεία το 99% απο αυτά έχει εξαφανιστεί .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ .
ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ .
ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ . ΞΥΠΝΑ .
quote:
trexagireve - Γιατί,η Αγία Γραφή, ως θεόπνευστο βιβλίο, άρα, είναι αλήθεια..Και, πως να την εξηγήσεις την αλήθεια, ….
Μην μπερδεύουμε τις «εξ αποκαλύψεως αλήθειες» μεν την επιστήμη….![]()
Έχω ξαναγράψει και άλλη φορά φίλε trexagireve πως η επιστήμη βασίζεται στην προσεκτική παρατήρηση και στο πείραμα, και το βασικότερο πάνω σε αυτό τον τρόπο που «δουλεύει» η επιστήμη, είναι το πώς όταν προκύψουν αποδείξεις εναντίον μιας θεωρίας είναι πρόθυμη να την «εγκαταλείψουν» και να προχωρήσουν/ερευνήσουν πάνω στην καινούργια θεωρία…!!!
Εν αντιθέσει με την κάθε θρησκεία που μιλεί για αλήθεια/ες «εξ αποκαλύψεως» που γίνεται γνωστή στον κάθε πιστό απευθείας.. και όχι μέσα από το φιλτράρισμα μιας συλλογικής έρευνας..
Δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα, αν και αυτή που (συμβιβάζεται) με την κάθε νέα αποδεδειγμένη γνώση είναι η θρησκεία και όχι η επιστήμη…

Βρε πόντιε, κι εσύ, που νομιζεις ότι κάτι έχεις καταλάβει,ποια εξέλιξη βασιζεται σε απίθανες συμπτώσεις; Μεσα σε τέτοια αρμονία, οι συμπτώσεις πιστεύεις ότι κυριαρχούν; Τότε δεν διαβάζεις τι λέει η επιστήμη..Ούτε για το θεόνιο, ούτε για την 7η μέρα, που όλα τα συστήματα, ανθρώπων ζώων(κι εσύ δλδ) θέλυν ανάπαυση, ξεκουράζονται, που λειτουργούν,τα φράκταλς, αλλά και άλλα πολλά που δείχνουν ότι υπάρχει σοφία, το έργο ενός Θεού, όχι μια τυχαία ακολουθία, που δεν ξαναγίνεται,. παραδέχεταιη επιστήμη, μέσω εκπορσώπων της....Πολλοί επιστήμονες, γύρισαν στον Θεό, μετά απο ανακαλύψεις τους..Πάει το "μπίνγκ μπαγκ", πάει η εξέλιξη, πάει η θεωρία της σχετικότητας....Όλα πάει..
Πιστεύεις μετέωρα πράγματα και πρέπει να το ψάξεις....
Αγαπητέ μου elo, εφόσον, η Αγία Γραφή,δεν έχει διαψευστεί,απο επιστήμη, ή άλλο χώρο, σε οτιδήποτε, με στοιχεία,ποτέ μέχρι σήμερα, καταδεικνύεται, η αξιοπιστία της...Μια τέτοια αξιοπιστία, για ενα σύνολο τόσων βιβλίων, που την αποτελούν,δεν είναι τυχαία...Εκεί, με κάποιο σεβασμό, επιτέλους και προς τον Θεό, αναγηνωρίζουμε, ότι υπάρχει και θεοπνευστιά, εστω, όσοι πιστεύουμε σε ένα τέτοιο Θεό...
Πιστεύω, ότι είναι μια θεση, που πρέπει να την δεχτείς....