- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
«ΓΝΩΣΗ»
ESΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ
Helios Posted - 26/11/2003 : 13:55:22
http://www.anathemabooks.com/gd_regardie.shtml
Edited by - Helios on 26/11/2003 14:10:34
«MΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ»
όλη η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΛΟΓΙΑ!!
Helios Posted - 26/11/2003 : 21:06:34
Το οργανων οργανον του Αριστοτελη,υπαρχει σε φωτοτυπιες,
και μπορεις να το βρεις στο βιβλιοπωλειο του Ε.ΨΑΡΑ,τηλ.2310265042,
αν υπαρχει ακομη κανενα αντιτυπο.
«ΑΠΟΨΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ»
Ελληναρες!!!!
Ηelios Posted - 01/12/2003 : 21:18:50
Geia sas.
Afou esthaneste toso ellines,tis taytotitas dil.,oso kai ego orthodoxos,dil.tis taytotitas,giati den sizitate gia tis ioudaiochristianes trans?
Exei kai stin AGIA GI trans glykes mou...
Ευτυχώς που ΕΣΥ έχεις προσφέρει πολλά στον φιλοσοφικό λόγο στο forum.
Από ότι φαίνεται (βάσει των γραπτών σου) είσαι ψυχικά ελεύθερος αφού ξέρεις τις προϋποθέσεις για να είσαι (αφού δεν περιμένεις να το κάνει ούτε ο Χριστούλης, ούτε η μαγγανείες, τα 666 και τα συναφή), και ταυτόχρονα μπορείς να κρίνεις και τους άλλους που δεν γνωρίζουν αν είναι. Σημασία έχει τι πιστεύεις για τον εαυτό σου. Απάντηση δεν δίνεις, αλλά εύκολα κρίνεις τους άλλους. Απάντηση περιμένω. Είσαι ή δεν είσαι. Και αν είσαι, πες μας πως το έχεις καταφέρει. Ή μήπως το κρατάς μυστικό; Και μην αρχίσεις πάλι τα ίδια. Έχεις γίνει κουραστικός και γραφικός. Κρίνε πρώτα το εαυτό σου και μετά σχολίασε τους υπόλοιπους.
ΥΓ: Αλήθεια πως κατάλαβες ότι εγώ περιμένω τον Χριστούλη ή τον ΕΟΝ ή τα συναφή; Μάλλον έχεις το «χάρισμα»!
Η προσφορά στο φιλοσοφικό λόγο του HELIOS. Όποιος δεν είναι γνωρίζει αν είναι ψυχικά ελεύθερος περιμένει να το μάθει από τον Χριστούλη ή τον ΕΟΝ. Μωρέ μπράβο!! Εσένα περίμενα βρε φίλε. Μου άνοιξες τα μάτια! Ουστττττ ρεεεεεε!!!
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ Το 'πιασες το υπονοούμενο φίλε;
Mε εκτίμηση
--Je^3--
..."follow me" the wise man said, but he walked behind...
Edited by - Jejeje on 02/12/2003 18:04:53
quote:
Δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει το να μην γνωρίζω αν είμαι ψυχικά ελεύθερος με το να καταλάβω αν εσύ έχεις απωθημένα. Σε παρακαλώ, αφού εσύ ξέρεις, μπορείς να διαφωτίσεις και εμένα τον «άσχετο»;
Eγώ πάλι δεν έχω καταλάβει πως "κολλάει" το αν είμαι ψυχικά ελεύθερος με το αν ποθώ θέση συντονιστή...
Κληρονομικό ή μη πάντως ο Helios έχει ένα χάρισμα...

"Εγώ λοιπόν καθώς έφευγα σκεφτόμουν ότι από αυτόν τον άνθρωπο εγώ είμαι σοφότερος γιατί, όπως φαίνεται, κανένας από τους δυο μας δεν γνωρίζει τίποτα σπουδαίο. Όμως αυτός νομίζει ότι γνωρίζει ενώ δεν γνωρίζει, ενώ εγώ δεν γνωρίζω βέβαια τίποτα, αλλά ούτε και νομίζω ότι γνωρίζω."
Σημείωση: Το παραπάνω απόσπασμα δεν πρέπει να ταυτιστεί με συγκεκριμένα πρόσωπα ή καταστάσεις.
Με εκτίμηση
--Je^3--
ΠΒ*
Ειναι λιγο παραπανω απο τα 3-4 που παραθετεις,αν προσεξεις,
και ψαξεις θα βρεις.
Επισης πολλα που με καλυπτουν,εγραψαν και αλλοι,και δεν θα γραφουμε τα ιδια.
Οσον αφορα τα ουστ,εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις κανενα απωθημενο?
Εισαι σιγουρος επισης οτι καταλαβες τι γραφω,γιατι νομιζω οτι δεν καταλαβες και απλως αντιδρας,αμυνομενος σε φανταστικες επιθεσεις.
Η ιδεολογια ειναι λεξεις,τα ατομα ειναι ζωντανα και μπορουν να αλλαξουν.
Αυτο τουλαχιστον το καταλαβες?
ΥΓ.Απο χαρισματα ,οσα θες...
Edited by - Helios on 03/12/2003 22:19:43
Ακολούθησε το δρόμο και την τακτική που πιστεύεις ότι είναι καλύτερη. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Φιλικά
--Je^3--
ειναι οτι οι ιουδαιοχριστιανοι του χωρου εδω,
δεν εχουν την τολμη να διακηρυξουν φανερα
αυτο που πιστευουν.
Ολα αυτα που με ρωτας,ειναι καρμπον ερωτησεις
απο αλλους ιουδαιοχριστιανους του χωρου,
και εχω απαντησει παλιοτερα,αρα και σε σενα,
μιας και ρωτας τετριμμενα και κοινοτυπα πραγματα,
που εχω ηδη απαντησει.
Το μονο ενδιαφερον απο αυτα που γραφεις
ειναι το αποσπασμα που γραφεις,
για να υποστηριξεις αυτα που θελεις,
πεφτεις ομως παλι στην γνωστη παγιδα,
του να προσπαθεις να ασχοληθεις με μη ιουδαιοχριστιανικες αποψεις
φορωντας ιουδαιοχριστιανικα ματογυαλια.
Απο το αποσπασμα που αναφερεις,
γνωριζουμε μονον οτι οι συνομιλουντες
δηλωνουν-για δικους τους λογους-οτι δεν γνωριζουν,
και για σενα οτι δεν γνωριζεις ...γενικα,
οπως δηλωνεις.
Τωρα ,το να δηλωνεις οτι εχω παραλογη πορεια,
εκφραζει απλως τον εαυτο σου,και την δικη σου πορεια.
Υπαρχουν πιο αξιοπρεπεις τροποι
να σταδιοδρομησει κανεις στον χωρο αυτο,
απο το να αντιπαρατιθεται σε καποιον-οπως εγω,
που η μαζικη υπνωση εχει ταμπελλοποιησει σαν "κακον",
για να γινει αρεστος,στην οποια αυλη και αυλικους,
που η ιουδαιοχριστιανικη του υποτελεια,τον εχει μαθει,
να κλινει ευλαβικα το γονυ...
του γλυψειματος οσων αντιτιθενταιεναντιον
οσων αμφισβητουν την πιστη σου
και το προσωπειο σου,ειναι
απολυτα ταιριαστα με το ποιον αυτης της πιστης,
αλλα και της "ποιοτητας" της ιουδαιοχριστιανικης "παρειτσας".
Ετσι,βρες τιποτε αλλο...
Και διαβασε και κατι εμπειριες παιδιων
στην Γνωση,στις πρακτικες μεθοδους του εσωτερισμου,
οπου κατι Χριστουληδες με κοκκινα ματακια ολο αγαπη,
μοιαζουν με την φυση της οντοτητας που συναντησες,
και σου αλλαξε τη ζωη,
και απολαμβανουμε τωρα τα "αποτελεσματα της".
Καλα Βουδδουγεννα,με ζεστο σαλεπι...
Aπλά (για την ιστορία) να σου υπενθυμίσω ότι την ερώτηση περί ψυχικής ελευθερίας την έκανες αρχικά εσύ και εγώ σου απάντησα ότι δεν το γνωρίζω. Σου θυμίζω το σχετικό κομμάτι του κειμένου σου...
quote:
Το θεμα ειναι ,ποιος μπορει να αισθανθει ελευθερος ψυχικα
να παρατηρησει κατευθειαν αυτο που ειναι
και να σκεφτει κατα φυσιν,λογικα και αρμονικα
περα απο την πλυση εγκεφαλου 2000 χρονων,ιουδαιοχριστιανικης προπαγανδας...
Απλά σε ρώτησα να μου πεις και εσύ τι πιστεύεις για τον εαυτό σου. Οπότε στο πλαίσιο αυτό τα... τετριμμενα και κοινοτυπα πραγματα (όπως αναφέρεις πρηγουμένως) τα ρωτάς εσύ και όχι εγώ. Δηλαδή μάλλον εσύ αντιγράφεις τις ερωτήσεις από άλλους ιουδαιοχριστιανούς του χώρου.
Eπίσης σχολιάζεις το απόσπασμα που παρέθεσα...
quote:
Το μονο ενδιαφερον απο αυτα που γραφεις
ειναι το αποσπασμα που γραφεις,
για να υποστηριξεις αυτα που θελεις,
πεφτεις ομως παλι στην γνωστη παγιδα,
του να προσπαθεις να ασχοληθεις με μη ιουδαιοχριστιανικες αποψεις
φορωντας ιουδαιοχριστιανικα ματογυαλια.
Απο το αποσπασμα που αναφερεις,
γνωριζουμε μονον οτι οι συνομιλουντες
δηλωνουν-για δικους τους λογους-οτι δεν γνωριζουν,
και για σενα οτι δεν γνωριζεις ...γενικα,
οπως δηλωνεις.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω την επιχειρηματολογία σου. Ίσως τελικά να έχω εγώ το πρόβλημα.
Τελειώνοντας, για την παράλογη πορεία σου δεν έχω μιλήσει. Όμως μίλησα για την παράλογη λογική σου και νομίζω ότι έχω εξηγήσει πως το εννοώ. Νομίζω ότι αρκετό χρόνο έχουμε χάσει και οι δύο στο να γράφουμε ο ένας πράγματα για τον άλλο. Θα σου αφήσω όλο το χρόνο σου να τον "αξιοποιήσεις" κριτικάροντας τους υπόλοιπους.
Με εκτίμηση
--Je^3--
και στο http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqarchives/year/eqstats.php (Στο τελευταιο διαπιστωνω οτι ειναι ΠΛΑΣΤΑ τα στοιχεια για το 2012...)
βγαζω ενα (αυθαιρετο φυσικα!) συμπερασμα πως κατι συμβαινει με τους σεισμους.
Εχω την διαισθηση οτι ειναι αυξημενοι και στη ποσοτητα και στο μεγεθος.
Διαβασα στο http://earthquake.usgs.gov/learn/topics/increase_in_earthquakes.php μια θεωρια που λεει οτι ουσιαστικα δεν αλλαζει κατι εδω και δεκαετιες, απλως τωρα πλεον εχουμε πολυ περισσοτερους σταθμους που εντοπιζουν τους σεισμους σε σχεση πριν απο 50 χρονια που υπηρχαν πολυ λιγοτεροι σταθμοι.
Μην ξεχναμε, μεχρι και το ηφαιστειο στη Σαντορινη ολο περιεργως 'ψιλοξυπνησε'.. οπως και το ηφαιστειο στην Ιταλια που εβγαλε λαβες.. Χμ!
Εσεις τι πιστευετε; Μηπως οντως πλησιαζει ο πλανητης Χ;
ή το παρακαναν με το HAARP;
έχει ήδη προειδοποιήσει .
Την χρονιά που διανύουμε , με κορύφωση το '13 - '14
αναμένονται πολλές γεωλογικές καταστροφές
Καλό θα είναι να διαβάσεις ολόκληρη την έκθεση που απεστάλη στον ΟΗΕ
links, και μια ιδέα μπορείς να πάρεις στο θέμα:
2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2
(ειδικότερα (post) : 30/01/2011 02:04:08)
οπου έγινε αναφορά πριν ενα χρόνο.
YΓ
Αναμένουμε ηδη και η νεα έκθεση της IC GCGE GEOCHANGE
(πιθανόν και μέσα στο Απρίλιο)
η οποία θα περιέχει και τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Συνεδρίου
"GEOCATACLYSM 2011"
που έγινε στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

!!!Vanish the shadows!!!
quote:
Την χρονιά που διανύουμε , με κορύφωση το '13 - '14
αναμένονται πολλές γεωλογικές καταστροφές
@AitheroVamon, οντως μου ειχε διαφυγει αυτο το post.
Πολυ ενδιαφερον.
Πιθανως να σχετιζονται τοτε και τα υπογεια καταφυγια που εχουν φτιαξει.
Αυτο που ζηταω ειναι ομως ο ΛΟΓΟΣ.
Κανεις εχει σκεφτει οτι μπορει να χρησιμοποιουν το HAARP για να αφανισουν το πλυθηυσμο και να ξανακανουν μια αρχη; (Βλεπε τις πλακες στη Γεωργια για τους κανονες για μια Νεα Ταξη Πραγματων)
Αν περιμεναν μια τεραστια φυσικη καταστροφη, ποιος τοτε ο λογος να πετανε αεροπλανα και να ριχνουν χημικα; (Chemtrails)
Ποιος λογος να προετοιμαζονται με πολεμικες κινησεις λες και ερχεται ο Γ' Παγκοσμιος Πολεμος;
Οι μουγκρητοι-ηχοι που ακουγονται σε ολο το πλανητη εχουν σχεση με τους σεισμους;
Οι σεισμοι ειναι φυσικοι λογω αλλαγης πολων ή προκαληθηκαν απο κατι εξωτερικο παραγοντα;
Σωστά,μα αναπάντητα ερωτήματα.
και όλως περιέργως,όλα παίζουν με ίσες πιθανότητες.
Απο το τυχαίο και το αναμενόμενο,έως το "οργανωμένο σχέδιο" της ΝΤΠ.
Σε επιστημονική θέαση τώρα,η απικείμενη αντιστροφή των πόλων,είναι δυνατόν να δημιουργήσει ακραία γεωλογικά φαινόμενα,αλλά όχι αν συνεχισθεί με αργούς ρυθμούς.
οι σεισμοί που λαμβάνουν χώρα,τελευταία,έχουν κατα την γνώμη μου ένα κοινό σημείο αναφοράς,που θα πρέπει να ληφθεί υπ'όψιν απο τους γεωλόγους.
Εστιακό βάθος σχεδόν όμοιο.
Ενταση παρόμοια.
Σε πλανητικό επίπεδο μια συγκεκριμένη πλευρά του πλανήτη.
Σε αναμονή ανακοινώσεων,λοιπόν.
Αλλά μην ξεχνάμε:Τις 'ξεψαχνίζουμε" καλά αυτές τις ανακοινώσεις,επειδή άν πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό,δεν πιστεύω ότι θα προειδοποιηθεί όλος ο κόσμος,λόγω του αναμενόμενου πανικού.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Εστιακό βάθος σχεδόν όμοιο.
Ενταση παρόμοια.
Σε πλανητικό επίπεδο μια συγκεκριμένη πλευρά του πλανήτη.
..........
Νίκ να ρώτησω κάτι ....υπερ υπερ υπερβατικο?
Υπάρχει περίπτωση να ....προκαλείται? (απο κάποιο/ους?)
Υ.γ εσύ θα καταλάβεις και δεν θα παρεξηγήσεις...ακόμα και τι λέξη...διαλογισμος...επιπέδου. (αν θυμάσαι τινλεγεται στη φώτηση του Βουδα)
Φίλε μου , ολα τα ερωτήματα που έθεσες ανήκουν στη σχολή της συνομοσιολογικη φιλοσοφίας ,
και δεν το λεω ειρωνικά.
Ενδεχομένως ή "σίγουρα" (αν θέλεις) υπάρχουν συνωμοσίες ,
μικρής ή μεγάλης κλίμακας
αλλα, αν εχεις παρακολουθήσει σε αρκετά απο αυτα τα θεματα που έθιξες, κι εδω στο esoterica έχουμε δώσει την "μια" αλλά και την "άλλη" άποψη.
Γενικότερα οι ξενόφερτες, συγκεκριμένα εξ Δυσμών, συνομοσιολογικές θεωρίες (δεν αναφέρω τυχαία την προέλευση τους)
ισως έχουν να κρύψουν κάτι πολύ πιο "αθωο" μεν, το ιδιο "τραγικο" δε...
Απλα να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας οτι, παράλληλα με κάθε νεα συνομοσιολογική θεωρία, αναπτύσσετε και μια αρκετά προσοδοφόρα ΑντίΒιομηχανία η οποία υπόσχεται "προστασία" απο το εκάστοτε "κυβερνητικό σχέδιο εξόντωσης" (εννοείται έναντι αμοιβής)
Αν κάνεις την ανάλογη έρευνα στο internet θα αντιληφθείς το τι γίνετε,
(περισσότερα στα 2-3 θέμα του esoterica για τους "Αεροψεκασμους" για να μην επαναλαμβάνομαι)
Ομοίως με τα παραπάνω και τα θέματα HAARP
Παρακάτω σου παραθέτω την κατάσταση που επικρατούσε στην στρατόσφαιρα
μια μέρα πριν το σεισμό, βέβαια και μέρες πριν αλλα και κατά την διάρκεια του σεισμού, σε διαβεβαιώ, η ιδια κατάσταση ηταν
(η εικονα απο το IFR, ανεξάρτητο διεθνη επιστημονικό φορέα, για να μη λεει ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ οτι βαζω πάντα οτι "δίνει" το ίδιο το HAARP)
Για τους "ηχους" τωρα ...
η "αλήθεια" ειναι οτι δεν ηταν και και τόσοι πολλοί....
απλο copy-paste τον ηχο , με διαφορετικό φόντο ειναι ολα αυτα που κυκλοφορούν στο youtube
μπορείς να το κανεις κι εσυ εύκολα, δοκίμασε το εχει πλάκα ![]()
Για να πάρεις ομως μια γεύση, και να κάνουμε μια συζήτηση σε αλλη βάση
κανε μια μικρή έρευνα (αναζήτηση) για τον λεγόμενο "παλμό της Γης"...
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Δασκαλε ,
Το μικρο εστιακό βάθος, είναι αυτο που κάνει ενα σεισμό επικίνδυνο, ισχυρό και καταστρεπτικό ...
κι αυτο γιατι οι συγκεκριμένοι σεισμοί εχουν να κάνουν με την εκάστοτε λιθοσφαιρικη πλάκα όπου "καβαλά" την υπό αυτή καταδυόμενη .
Οι σεισμοί διακρίνονται σε επιφανειακούς έως 20 km,
ενδιαμέσου βάθους έως 300 km
και μεγάλου βάθους 300-720 km.
οι σεισμοί οπου δημιουργούν προβλήματα και καταστροφές ειναι ΜΟΝΟ οι επιφανειακοί.
Οσον αφορά το τμήμα του πλανήτη, δεν εκπλήσσει καθόλου
μιλάμε για το ποιο ενεργό ρήγμα του πλανήτη !
ιδίου μεγέθους MEGAσεισμοι έχουν καταγραφεί πολλές φόρες σε αυτο το τμήμα του πλανήτη πολύ πριν την έλευση της τεχνολογίας μας, όπως το ιδιο συμβαίνει και στη Χιλή, και στην Αλάσκα, και στην Καραϊβική ...εως την Αϊτή.

Δεν διαφωνώ καθόλου.
Δεν είπα τίποτα συνομωσιολογικό.![]()
![]()
![]()
Επίσης ωραίο το διάγραμμα του IFR.
Δεν θεωρώ ότι είναι,ακίνδυνοι οι σεισμοί.κάθε άλλο.Το μέγα ερώτημα είναι:πρόκειται για απλές και συνηθισμένες εκτονώσεις ή επίκειται κάτι μεγάλο?Κάποια τεράστια ανατροπή ίσως,άν επηρεασθεί το Γιέλοου Στόουν?
Ιδομεν!
quote:
Πλάτωνας
Νίκ να ρώτησω κάτι ....υπερ υπερ υπερβατικο?Υπάρχει περίπτωση να ....προκαλείται? (απο κάποιο/ους?)
Να σου απαντήσω...υπερβατικά!!![]()
![]()
![]()
Φυσικά και μπορεί.Απο υπερβατικούς και υποχθόνιους παράγοντες!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Κάποια τεράστια ανατροπή ίσως,άν επηρεασθεί το Γιέλοου Στόουν?
Οποιοδήποτε υπέρηφαίστειο εκραγεί στις "μέρες μας" ειναι ικανό να προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στον πολιτισμό μας ΝΙΚ
Ολα δείχνουν οτι στον πλανήτη κατι αλλάζει ,
φυσιολογικός κύκλος μεν , επικίνδυνος για μας δε ...

quote:
Οποιοδήποτε υπέρηφαίστειο εκραγεί στις "μέρες μας" ειναι ικανό να προκαλέσει μεγάλο πλήγμα στον πολιτισμό μας ΝΙΚ
Για να ξεκινήσω λίγο αντίστροφα στο θέμα,
κι εγώ πιστεύω ότι παρά την (τεχνολογική) πρόοδο των συγχρονων κοινωνιών,
συνεχίζουμε να είμαστε ευάλωτοι στα στοιχεία της Φυσης (σεισμοί, ηφαίστεια, τυφώνες, τσουνάμια,κλπ)
Παράδειγμα η Φουκουσίμα, η οποία ήταν μια σύγχρονη πόλη ενός σύγχρονου βιομηχανικού κράτους, της Ιαπωνίας,
και δεν επρόκειτο για καμιά παραγκούπολη ή γυφτομαχαλά...
και όμως το τίμημα ήταν βαρύ.
Τωρα για τη συχνότητα των φαινομένων, πρέπει να έχουμε μια γενικευμένη στατιστική ανάλυση.
Εγώ δεν θεωρώ ότι έγιναν φέτος ή περσι πχ
περισότεροι σεισμοί από όσους συμβαίνουν συνήθως.
Καταρχήν, σεισμοί συμβαίνουν κάθε μέρα σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας, γιατί είναι ένας ενεργός γεωλογικά πλανητης.
Απλώς αν είναι 3 και 4 ρίχτερ δεν ασχολείται και κανενας μαζί τους παρά μονο οι σεισμολόγοι και αυτοί που τους μελετουν και τους καταγραφουν.
Για τα 7άρια και 8άρια όμως εννοείται πως υπάρχει ανησυχία όπου κι αν εκδηλωθούν. Όπως αναφερθηκε, το μικρό εστιακό βαθος, και το είδος των σεισμικών κυμάτων (εγκαρσια, διαμήκη) όπως επίσης και το αν ήταν σε θαλάσσια ή παραθαλασσια περιοχή
προφανώς μπορεί να πολλαπλασιάσει τις καταστροφικές συνέπειες ενός καθ'όλα φυσικού γεγονότος/συμβάντος.
Και πάλι όμως, είχαμε πχ περισσότερα 7άρια και 8άρια το 2012, από το 2011 ή το 2010 ή το 2009?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "