ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Sifis27 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
SifisΝέο Μέλος
28/04/2008, 22:56:18
Δημοσιεύθηκε: 11 Απρ 2008 12:46 Θέμα δημοσίευσης: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΑ!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ Vicki Polin ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!
παρουσιαζεται εις το Ιντερνετ βίντεο (5 λεπτων) [from "Ruckel" at The Oprah Winfrey Show,1989 ] at Internet sites

http://thisiszionism.blogspot.com/2008/02/jewish-child-sacrifice-and-jewish.html

OR

http://www.youtube.com/watch?v=mRYm5YtaCQo

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!...
ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο SUPERΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ SUPERΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ aleister crowley ΜΕ >= 150 ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΥΠΕΡΕΠΩΔΥΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ...
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!...

29/04/2008, 06:49:51
Τί ΒΛΑΚΕΙΕΣ είναι αυτά;Σού αρέσει να προκαλείς λέγοντας μπούρδες ή τα πιστεύεις κι όλας και είσαι χαζός.Παρακαλώ να επέμβουν οι συντονιστές του forum διότι εδώ υβρίζεται ένας λαός και μία θρησκεία και εθήγην ώς ελεύθερος άνθρωπος{ο οποίος από τα γραφόμενά μου γνωρίζετε ότι είμαι αδογμάτιστος και μάλιστα αρνητικός ώς πρός τούς φονταμενταλιστές εβραίους}.Επίσης υβρίζεται ένα φιλοσοφικό σύστημα και εμπλέκεται σέ άσχετες ώς πρός αυτό καταστάσεις οι οποίες μάλιστα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες ώς πρός τις αρχές του.Διαμαρτύρομαι 1.ώς άνθρωπος γενικώς 2.Ώς σκεπτόμενο όν 3.Ώς ευαίσθητος Άνθρωπος ως πρός τήν πίστην άλλων.

Edited by - ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ on 29/04/2008 07:07:06

29/04/2008, 07:03:58
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΟ FORUM.ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΕΣΩ E-MAIL ΓΙΑ ΤΟ "ΑΙΣΧΟΣ" ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
SifisΝέο Μέλος
29/04/2008, 09:13:56
1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ...
ΚΑΙ The Oprah Winfrey Show ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΑ ΕΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ
ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ!!!
2. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΩΝ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 10 ΤΗΣ
Ε.Σ.Δ.Α.(ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ) ΤΟΥ
ΑΡΘΡΟΥ 19 ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗΣ (Ο.Η.Ε.) ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 14,16 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...
Υ.Σ. ΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΩΤΑΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΝΟΜΩΝ
ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΚΥΡΟΙ...
3. ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ
ΔΙΕΘΝΩΣ (ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΕΣ, ΕΥΡΟΠΟΛ , ΙΝΤΕΡΠΟΛ , Ο.Η.Ε.,Κ.Α) ΚΑΙ ΩΣ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ+ΜΗΝΗΣΗΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡ 8081/5-11-1998 ΕΙΣ ΤΗΝ
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ+Κ.Α. ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ
ΚΩΔΙΚΑ ΠΚ299+ΠΚ137Β+ΠΚ187+ΠΚ187Α+ΚΑΙ ΑΛΛΑ...
4. Κ.Α.,...
29/04/2008, 11:39:01
Αυτό που εμένα με σοκάρει είναι ότι αρνείστε, κ.κ. ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ
και CALAMUS SCRIPTORIUS, κάτι που εμφανίζεται σε μια παγκοσμίου φήμης εκπομπή και όταν δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση απο
κάποια εβραική οργάνωση κι όταν αυτά λέγονταν από πολλές δεκαετίες, για όσους ασχολήθηκαν με τέτοια ζητήματα...
Ο φίλος Sifis, λέει για μηνύσεις κλπ,και πιστεύω οτι σώφρων θα ήταν να δούμε πως θα εξελιχθεί κάτι τέτοιο και τι αλήθειες κρύβονται αντί να βιαζόμαστε να υποστηρίξουμε και παλι τα δικαιώματα των εβραίων, που είναι οι μόνοι που έχουν δικαιώματα, τελικά κι ολοι οι υπόλοιποι χάνουμε κάθε μέρα κι από ένα από τα δικά μας...
Βλέπω οτι η δημοκρατικότητα πάει μέχρι το δικαίωμα των σατανιστών να λατρεύουν τον σατανά, αλλά δεν αφορά στα 1000άδες παιδιά κι ανθρώπους που χάνονται κάθε χρόνο... Λυπάμαι για την διαστρεβλωμένη αυτή δημοκρατία και άισθηση ηθικής, δικαίου, ανθρωπιάς και σωστού λάθους...
MarteΜέλος
29/04/2008, 12:47:29
Μέχρι σε αυτό το σημείο μπορεί να φθάσει λοιπόν το μίσος για τον συνάνθρωπο.
Δεν εκπλήσσομαι όμως.
Το έχω ξαναδεί το έργο.
Τα ίδια λέγανε και τον μεσαίωνα και οδηγήθηκαν έτσι σε πογκρόμ Εβραίων σε ανατολή και δύση, σε διωγμούς και τελικά στο ολοκαύτωμα.

Διαμαρτύρομαι με τη σειρά μου κι εγώ έντονα ενώπιον θεών κι ανθρώπων.

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

XDΜέλος
29/04/2008, 13:23:16
quote:

Δημοσιεύθηκε: 11 Απρ 2008 12:46 Θέμα δημοσίευσης: ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΑ!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ Vicki Polin ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΕΕΝΕΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!
παρουσιαζεται εις το Ιντερνετ βίντεο (5 λεπτων) [from "Ruckel" at The Oprah Winfrey Show,1989 ] at Internet sites

http://thisiszionism.blogspot.com/2008/02/jewish-child-sacrifice-and-jewish.html

OR

http://www.youtube.com/watch?v=mRYm5YtaCQo

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ,ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ!!!...
ΟΠΩΣ Π.Χ. Ο SUPERΜΑΣΩΝΟΣ ΚΑΙ SUPERΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ aleister crowley ΜΕ >= 150 ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΥΠΕΡΕΠΩΔΥΝΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ...
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΙΤΙΑ ΔΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!...

Παλιές γνωστές κλασσικές Μπούρδες!

Υ.Γ
Αποστρέφομαι την Ναζιστική (ουσιαστικά) συμπεριφορά των Εβραίων προς τους ταλαίπωρους Παλαιστίνιους (όχι ότι και αυτοί δεν έχουν βέβαια τις ευθύνες τους), συμπεριφορά που πηγάζει έτσι και αλλιώς από την εθνοκεντρική τους Θρησκεία – όμως τέτοιου είδους αναμασήματα φοβερών & τρομερών τελετών, καταντάνε γραφικά.

Edited by - XD on 29/04/2008 13:30:20

29/04/2008, 13:39:06
Κάθε μέρα δεκάδες Παλαιστίνιοι πεθαίνουν, τραυματίζονται και
χάνουν τα δικαιώματα τους στην Παλαιστίνη, αλλά επειδή όντως υπάρχει ρατσισμός, κανείς δεν υπολόγίζει αυτούς τους...γκόιμ...
Αλλά τα άλλα τα ...μοσχάρια τους εβραίους και τα φασιστικά τους εγκλήματα πάντα θα υπάρχουν οι δημοκράταροι που θα τους υπερασπίζονται... "Θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς..."Ά ρε Ξυλούρη
πως το κατάλαβες στο τραγούδι σου αυτο το ψώνιο , το θύμα το αιώνιο...

ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ

6/5/2008

MarteΜέλος
29/04/2008, 14:25:06
Φίλε μου trexagireve από ότι γνωρίζω είσαι χριστιανός. Σαν χριστιανός λοιπόν οφείλεις σεβασμό στους Εβραίους και την θρησκεία τους γιατί και ο Αβραάμ και ο Ισαάκ και ο Δαυίδ και ο Γιεσούα χα Μασσία (μτφ Ιησούς Χριστός) και η Μαριάμ (η λεγόμενη παναγία) και ο Σίμων (ο λεγόμενος Πέτρος) και ο Σαούλ (ο λεγόμενος Παύλος) ήταν Εβραίοι εξ Εβραίων, πνευματικοί σου πρόγονοι, πιστοί στον Ιουδαϊσμό μέχρι τον θάνατο τους.
Και απ΄ότι γνωρίζω δεν ήταν αγαπημένο τους χόμπι οι ανθρωποθυσίες.
Αποκαλώντας λοιπόν τους Εβραίους μοσχάρια, μήπως έτσι αποκαλείς μοσχάρι και τον θεό που δημιούργησαν και μοσχαράκι τον γιο του?

"Σαν το σύννεφο φεύγω πετάω έχω φίλο τον Ήλιο Θεό με του αγέρα το νέκταρ μεθάω αγκαλιάζω και γη κι ουρανό"

SifisΝέο Μέλος
29/04/2008, 15:41:47
Ο Κύριος Ημων Ιησούς Χριστος ΔΕΝ ΔΕΝ ειναι εβραίος , αλλά ΘΕΟΣ μας...
και επείδη ήξερε από την εποχη του τα περί Σατανικών εβραίων
ΞΕΚΑΘΑΡΑ , ΔΙΕΧΩΡΗΣΕ την θέση από τους εβραίους λέγοντάς
"εσείς εβραίοι είστε απο τον πατέρα σας τον Σατανά!!!"
από το Ιερό Ευαγγέλιο του Αποστόλου Ιωάννη, κεφάλαιο 8 ,
παράγραφος 44
MIXAHL32Μέλος
29/04/2008, 18:11:44
Τι να πει κανεις....Σκοτωνουν που σκοτωνουν καθημερινα παλαιστινιους,κανουν και θυσιες....Απο το κακο στο χειροτερο πανε..καποτε θα την πατησουνε.
29/04/2008, 20:04:19
Φίλε μου Marte, καθώς λέει η παροιμία " εδώ ο κόσμος καίγεται
και ...." όπως και "μη μου τους κύκλους τάρατται..."
Βλέπω πως ζούμε μια διαχρονική ...αφασία που δεν έχει επαφή
με την πραγματικότητα, αλλά απλά δηλώνει λόγους αβροφροσύνης
που , όμως,δεν λένε τίποτα...
Φίλε αυτοί οι εβραίοι, σφάζουν και σκοτώνουν κάθε μερα; Είναι
ή δεν είναι γενοκτονία αυτό που γίνεται με τους Παλαιστίνιους;
Επιτέλους σταμάτησε να αλλοιθωρίζεις ανάλογα με το πως τα βλέπεις
κί όχι ανάλογα με την πραγματικότητα...
29/04/2008, 20:31:15
quote:
Παλιές γνωστές κλασσικές Μπούρδες!

Υ.Γ
Αποστρέφομαι την Ναζιστική (ουσιαστικά) συμπεριφορά των Εβραίων προς τους ταλαίπωρους Παλαιστίνιους (όχι ότι και αυτοί δεν έχουν βέβαια τις ευθύνες τους), συμπεριφορά που πηγάζει έτσι και αλλιώς από την εθνοκεντρική τους Θρησκεία – όμως τέτοιου είδους αναμασήματα φοβερών & τρομερών τελετών, καταντάνε γραφικά.

Συμφωνώ απολύτως!

The plural of anecdote is not data.

29/04/2008, 20:45:40
Το αν είναι έτσι ή όχι σας απασχολεί καθόλου; Το ότι το
έδειξε μια εκπομπή τόσης ακροαματικότητας όπως αυτή της
Όπρας και δεν αντέδρασε το παντοδύναμο εβραικό λόμπι σας
λέει τίποτα;Μήπως υπάρχουν τα στοιχεία κι οι μαρτυρίες εβραίων
που δείχνουν αν είναι αλήθεια ή όχι;
OmasEpsilonΜέλος
29/04/2008, 21:40:47
Χώστα τρεχαγυρευόπουλε γιατί στο τέλος θα στήσουμε κ*** για τους εβραίους.
Ο άλλος λέει "Σαν χριστιανός λοιπόν οφείλεις σεβασμό στους Εβραίους και την θρησκεία τους γιατί και ο Αβραάμ και ο Ισαάκ και ο Δαυίδ και ο Γιεσούα χα Μασσία (μτφ Ιησούς Χριστός) και η Μαριάμ (η λεγόμενη παναγία) και ο Σίμων (ο λεγόμενος Πέτρος) και ο Σαούλ (ο λεγόμενος Παύλος) ήταν Εβραίοι εξ Εβραίων, πνευματικοί σου πρόγονοι, πιστοί στον Ιουδαϊσμό μέχρι τον θάνατο τους.

και μάλλον έχει ξεχάσει σε τι αιώνα ζούμε και κάτω από ποιες συνθήκες.
Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε εβραιόπληκτοι. Μετανοείτε όσο είναι καιρός γιατί δεν σας βλέπω καλά. Δεν έχω τίποτα με τους εβραίους αλλά τα έχω με το σύστημα τους. οπότε... τις απαντήσεις σας τις έδωσε ο τρεχαγύρευε.

Ευχτυχισμένος ο καινούργιος πάσχας. :P

happychappyΜέλος
30/04/2008, 04:58:06
στην ταινία Yojimbo ο Toshiro Mifune ειχε πει
Η βλακεία δεν θεραπεύεται

Ο sifis ξεκίνησε μια συζήτηση με θέμα κάποιους που λατρεύουν τον σατανά στο ισραήλ παραθέτοντας ένα link και όλοι οι λειψοί στο πνεύμα τσαμπουκαλευτικαν.
είστε ανάξιοι.
Ο λομβαρδοπουλος ένοιωσε πως θίξαμε τον ίδιο και τους φίλους του γιατί δεν υπάρχουν κακοί εβραίοι, μόνο συκοφάντες.
Οι ελληνοπρεπείς ένοιωσαν δικαιωμένοικαι τώρα τσακώνεστε γιατί υπάρχουν σατανιστες στο ισραήλ.
το καθεστώς που επικρατεί στο ισραήλ είναι γνωστό και πνιγμένο στο αθώο αίμα (το youtube είναι γεμάτο από αυτό) όμως δεν συμφωνούν με αυτό όλοι οι εβραίοι
http://www.youtube.com/watch?v=rvMnoXfmCHo&feature=related (το καλο ειναι στο τελος)
και αν δεν είχατε παρωπίδες θα μιλούσατε κάπως έτσι
http://www.youtube.com/watch?v=p2mTgq-jw8M&feature=related

δεν είναι όμως όλοι καλοί ανθρωποι
http://www.youtube.com/watch?v=K89n751XFKU&feature=related

είδατε που έχετε συμφεροντολογική άποψη για να περάσει το δικό σας;
συνεχίστε να τσακώνεστε, γκρεμιστε αυτά που πρεσβεύουν τα πιστεύω σας αποδεικνύοντας την ανθρώπινη ανικανότητα.
δεν είναι η ελλάδα και το ισραήλ και δεν είναιτο 12θεο και ο χριστιανισμός είναιότι δεν θέλετε να βλέπετε διαφορετικές απόψεις.

δείτε το video και διαβάστε τα comment για να δείτε πως φαίνεστε
http://www.youtube.com/watch?v=_-EqXEH8w3A&NR=1

διαβάστε τα comments σε όλα τα video και ανακαλύψτε πως δεν διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς τους θρησκευτικούς στενόμυαλους είτε είστε ορθόδοξοι είτε είστε 12θειστες είτε δηλώνετε άθεοι.
ένα τσούρμο φανατικοί είστε και θύματα.
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
να την βράσω την αρχαιοελληνική γραμματεία σας και την χριστιανική σας πίστη γιατί η υπεροψία σας είναι πάνω από όλα αυτά.

30/04/2008, 05:10:48
Τίποτε δέν έχετε διδαχθεί από τούς ΕΛΛΗΝΕΣ.Αγράμματοι δήθεν αρχαιολάτρεις...Εδώ υβρίζεται και συκοφαντείται ένας λαός.Πού είναι ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΙΜΑΝΤΡΗΣ ΕΡΜΗΣ για εσάς που τόσα εδίδαξε;Δέν έχετε ιδέα από ΑΠΟΛΩΝΙΟ ΦΩΣ και συμφωνείτε με τους μεγαλύτερους ΣΦΑΓΕΙΣ του Ελληνισμού τους δογματικούς "χριστιανούς" μόνον κατ όνομα...που αφανίσαν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...και το ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ...Συντάσεστε με αυτούς οι οποίοι είναι ανίκανοι να ακούσουν την "ΟΡΦΙΚΗ"μελωδία του σύμπαντος και ονομάζεστε ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΙΚΩΣ "ομάδαΕ" χωρίς να γνωρίζετε τίποτε από αυτό...κοινοί συκοφάντες,βέβυλοι και αμύητοι...ΜΙΚΡΟΙ "άνθρωποι"... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ=ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ...
MarteΜέλος
30/04/2008, 13:12:51
Φίλε happychappy. Για αρχή έχω φτιάξει υπέροχη χαλαρόπιτα. Κερνάω.

quote:
Ο sifis ξεκίνησε μια συζήτηση με θέμα κάποιους που λατρεύουν τον σατανά στο ισραήλ παραθέτοντας ένα link και όλοι οι λειψοί στο πνεύμα τσαμπουκαλευτικαν.
είστε ανάξιοι.

Λάθος. Ο Sifis ξεκίνησε ένα θέμα γενικεύοντας και κατηγορώντας ένα ολόκληρο έθνος."ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΒΡΑΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΑ!!!".
Σαν να βγω εγώ και να πω ότι οι Έλληνες σφάζουν και κατακρεουργούν.
Ε και;

Είμαι Έλληνας και αυτό σημαίνει ότι σέβομαι τα υπόλοιπα έθνη.
Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του απέναντι πρώτα από όλα στον εαυτό του. Αν έχει μάθει να λογοδοτεί σε αυτόν. Διαφορετικά πρόβλημα του.

Ο αντισημιτισμός αιώνων αφού τον αναθρέψαμε με τις θεολογίες μας και τα παραληρήματα μας στην Ρωμαϊκή αυτ. στο Βυζάντιο, στο Μεσαίωνα, στην "κομουνιστική" Ρωσία, οδήγησε στο ολοκαύτωμα. Εγώ όπου βρίσκομαι και όπου σταθώ θα πολεμώ τον αντισημιτισμό αν και οι αντιλήψεις μου περί ζωής είναι κάθετα αντίθετες από τις δικές τους.

Ξέρω για τα εγκλήματα των κυβερνήσεων του Ισραήλ, ξέρω για τα εγκλήματα των τρομοκρατικών ομάδων μέσα από τους παλαιστίνιους. Αλλά βαρέθηκα να βλέπω το ασίγαστο μίσος στους φανατικούς εθνικιστές που για όλους βρίσκουν στραβά και τα δικά τους χάλια δεν τα βλέπουν ποτέ.

quote:
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝ.

Την αντιπρόταση σου.

OmasEpsilon :

quote:
και μάλλον έχει ξεχάσει σε τι αιώνα ζούμε και κάτω από ποιες συνθήκες.
Ε ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε εβραιόπληκτοι. Μετανοείτε όσο είναι καιρός γιατί δεν σας βλέπω καλά. Δεν έχω τίποτα με τους εβραίους αλλά τα έχω με το σύστημα τους.

Μάλλον εσύ καλέ μου φίλε ομάδα έψιλον έχεις ξεχάσει σε τι αιώνα ζούμε.
Μη διαγράφεις ποτέ το παρελθόν. Να το έχεις σύμβουλο για το μέλλον. ώστε να μην επαναλαμβάνεις τα λάθη του αλλά να εξελίσσεσαι σε σωστές βάσεις.

Αλλά δυστυχώς άλλοι είτε περιμένουν χρισμένους για να κάνουν το κρατίδιο της Ελλάδας αυτοκρατορία σφάζοντας τους αλόθρησκους
και απίστους, είτε περιμένουν διαστημόπλοια από το υπερπέραν για να παίξουν EVE online στην πραγματική ζωή και να ξεφύγουν έτσι από τα ψυχολογικά προβλήματα.

30/04/2008, 23:37:56
Φίλε Happy Chappy, πολύ νευρίασες… είναι κάτι καινούργιο αυτό
που διάβασες ή τώρα σε έπιασε; Ρε φίλε, όλοι ξέρουμε ότι
υπάρχουν παντού κακοί και καλοί…Ποιος τους υποκινεί με
ενδιαφέρει προσωπικά… Ποιοι είναι πίσω από όλες τις
ασχήμιες που γίνονται σήμερα που ο άνθρωπος έχει βελτιωθεί
ως είδος… σήμερα που τα παιδιά που γεννιούνται δεν έχουν την
κακία που υπήρχε κάποτε κι άλλοι έχουν αναλάβει να την αναπληρώσουν…
Αυτοί οι άλλοι είναι οι εβραίοι και οι σχολές, σέχτες, στοές
και αποκρυφιστικές λέσχες που έχουν κάνει… Βλέπεις στοές και τέκτονες είχαν οι εβραίοι από την εποχή του Σολομώντα, κανείς
άλλος. Οι υπόλοιποι είχαν τη γραφική μαγεία και τα δαιμόνια
σκέτα…
Το ότι δεν ψάχνουμε που είναι οι καλύτεροι κι οι χειρότεροι,
αλλά πως θα γίνουμε όλου καλύτεροι κι όχι χειρότεροι,
θέλεις μήπως να το συζητήσουμε, ή σαν κι εμάς τους φτωχοδιάβολους
κι εσένα απλά σου αρέσει να ανακατεύεις τα σκ…ά;

Φίλε ΛΟΜΒΑΡΔΟΠΟΥΛΕ, εσένα φαντάζομαι σε έπιασε ιερή αγανάκτηση…
Καλή φίλε μου η φιλοσοφία, στην πράξη είναι που χωλαίνουν όλα τα συστήματα…Στη θεωρία, Όλοι καλοί είναι, το τι κρύβουν οι πράξεις,
σε προβληματίζει καθόλου;…

Εσύ φίλε Marte, δηλώνεις το ίδιο αποστασιοποιημένος, αλλά η
ουσία είναι ότι κι αυτά που λες κι εσύ, θεωρία είναι….
Εσύ έχεις προτάσεις που να στέκουν ή μια από τα ίδια με όλους
μας;
Επί της ουσίας αν συμβαίνουν αυτά σε μαζική κλίμακα για όλους
ή σχεδόν όλους τους εβραίους, σαν θρησκεία, τι λέτε, είναι δημοκρατικό; Η είναι κάτι που είναι αποκαλυπτικό; Όσο για το ολοκαύτωμα, το μόνο που έχω να πω είναι ας αναζητήσει κανείς στοιχεία πληθυσμών πριν και μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο…
Θα δει ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα που λέγονται…
Για να μην πω για το ότι όπως έχει αποκαλυφθεί, τους εβραίους της Θεσ/νίκης τους έστελνε στο Άουσβιτς ο εβραίος ραβίνος κι ήταν όσοι διαφωνούσαν με τα σιωνιστικά σχέδια περί επικράτησης των επί της γής… Λίγο ερευνητικό πνεύμα φτάνει αν δεν βαριέται κανείς…

OmasEpsilonΜέλος
01/05/2008, 02:58:43
Marte έχεις ξεφύγει εντελώς.

Αλλά δυστυχώς άλλοι είτε περιμένουν χρισμένους για να κάνουν το κρατίδιο της Ελλάδας αυτοκρατορία σφάζοντας τους αλόθρησκους
και απίστους, είτε περιμένουν διαστημόπλοια από το υπερπέραν για να παίξουν EVE online στην πραγματική ζωή και να ξεφύγουν έτσι από τα ψυχολογικά προβλήματα.

κανένα δεν περιμένω να με σώσει και κανένα δεν περιμένω να σφάξει κόσμο για να γίνει το κρατίδιο της Ελλάδας αυτοκρατορία.

και ξαναλέω δεν έχω τίποτα με τους καθε αυτούς εβραίους αλλά με το σύστημα τους που προσπαθούν από πολύ παλιά να κυριαρχίσουν στην γη.
Όσο και να διαβάσεις την Ιστορία που διδαχτήκαμε όσες ταινίες και να δεις ο εβραικός λαός είναι ο μόνος που τράβηξε τα πάνδηνα λες και ο υπόλοιπος κόσμος έτρωγε με χρυσά μαχαιροπίρουνα και περπατούσε σε πεζοδρόμια με ροδοπέταλα.

Σε προκαλώ να δεις την ταινία με τίτλο "Αουσβιτσ" και μετά έλα να αναλύσουμε βάσει των πραγματικών στοιχείων ποιος έκανε τους εβραίους και ΑΝ τους έκανε σαπούνια.
Δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν μασάω στις ηλιθιότητες που προσπαθούν να μας περάσουν.