- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
«Ποιος περίμενε ότι στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη θα δινόταν το 1ο βραβείο σ’ αυτούς που παρουσιάστηκαν σαν τέρατα, σαν σατανάδες;»
Πιστέυω πως η Μπέμπα Μπλανς θα ήθελε την Ισλανδία για νικητή.
Γιά σκεφτήτε λίγο, Sylvia Knight σταλμένη από τον Θεό για να σώσει τον κόσμο, μπαλέτο με αγοράκια με φόρα παρτίδα τα σωβρακάκια....
ΜΟΥΡΛΙΑ !!!!!! ![]()
![]()
![]()
quote:
Αγαπώ την πατρίδα μου πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι αγαπητέ, απλά δεν μπορώ να βλέπω συμπατριώτες μου να ζούνε με μισθούς της τάξης των 600 και συντάξεις των 300 ευρώ καθώς και νέους που βγάζουν τα Πανεπιστήμια και αδυνατούν να βρούν εργασία, ενώ γύρω τους χορεύουν τα δις τα οποία λυμαίνονται επιτήδιοι.
Δεν εχω κανέναν λόγο να μην συμφωνήσω καλέ μου φίλε.
Ολοι αγαπάμε την πατρίδα μας.
Ομως ας μην ξεχνάμε οτι η Ελλάδα είναι μια φτωχή χώρα.
Ο δείκτης ανάπτυξης της χώρας μας είναι μηδενικός.
Δεν εξάγουμε σχεδόν τίποτα. Ούτε ποδήλατο.
Εκτός του οτι δεν εξάγουμε , εισάγουμε τα πάντα.
Οπότε φίλε μου μην περιμένεις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις για ολους μας. Εχουμε τεράστια χρέη.
Το ονειρο του Σκανδιναυικού προτύπου δεν είναι για την Ελλάδα.
Εξάγουμε είδη και ο τουρισμός μας θα μπορούσε να μας κάνει super οικονομία - αν δεν ξεπουλούσαμε στους ξένους toyr operator (και ξεσπάγαμε στους ντόπιους τουρίστες).
Και η Ιρλανδία ήτανε φτωχή χώρα αλλά άρπαξε και την πιό μικρή ευκαιρία που βρήκε μπροστά της.
Ας αφήσουμε τους Βόρειους λαούς και ας συγκριθούμε με πιό όμοια μεγέθη : Έχεις ιδέα που βρισκόταν η Πορτογαλία και η Ισπανία στις αρχές της δεκαετίας του '80 σε σχέση με την Ελλαδάρα μας ??????
quote:
Εξάγουμε είδη
Tι? Γιαούρτια? Μπισκότα?? εεε...
Μιλάς για Ιρλανδία, για Ισπανία...
Φίλε μου μιλάμε για βιομηχανίες κολοσσούς??![]()
Μιλάμε για υποδομές....
Εδώ ακόμα ψάχνουμε να βρούμε μέρος για να πετάμε τα σκουπίδια μας![]()
Τι λέμε τώρα..
Είμαστε σαν τον δρομέα που τον έχουν περάσει 5 γύρους
Η Ιρλανδία δεν είχε πάντα κολοσιαία βιομηχανία ενώ η Ισπανία στις αρχές της 10ετίας του '80 δεν είχε καν ανεπτυγμένο σύστημα αποχέτευσης.
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το 80 τις επιδοτήσεις που πέρναμε τις ξοδεύαμε στην αγορά ακινήτων ενώ την δεκαετία του 90 σε αμαξάρες και στα τοπικά στριπτηζάδικα....
Ξεφεύγουμε από το θέμα μας πάντως.....
Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...
...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...
quote:
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το 80 τις επιδοτήσεις που πέρναμε τις ξοδεύαμε στην αγορά ακινήτων ενώ την δεκαετία του 90 σε αμαξάρες και στα τοπικά στριπτηζάδικα....
Tις επιδοτήσεις??
Στην τσέπη των επιτήδιων πήγαν οι επιδοτήσεις.
quote:
Ξεφεύγουμε από το θέμα μας πάντως.....
Δεν βαριέσαι.. ![]()
quote:
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ - ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ - ΜΑΖΙ ΣΟΥ.........
quote:
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν το 80 τις επιδοτήσεις που πέρναμε τις ξοδεύαμε στην αγορά ακινήτων
Το πρόβλημα..
Να σου πώ απο που ξεκίνησε το πρόβλημα.
Οπως είπες παρακολουθείς τις εξελίξεις.. και νομίζω οτι θα πρέπει να το εχεις διαπιστώσει..
Το πρόβλημα είναι οτι εδώ , στην Ελλάδα, έχουμε λάθος ανθρώπους σε λάθος θέσεις.
Οι πελατειακές σχέσεις, τα ρουσφέτια είναι υπεύθυνα για τις τοποθετήσεις ανίκανων ανθρώπων σε υψηλές θέσεις , οπως πχ αποτυχημένοι πολιτικοί , που και αυτοί με τη σειρά τους να τοποθετούν ανίκανους ανθρώπους και έτσι να έχουμε μια πλήρη σειρά ανίκανων να μας κυβερνήσουν.
Ετσι λοιπόν έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση και μια πιο ανίκανη αντιπολίτευση. Και οι ικανοί με τα προσόντα τους και με τα πτυχία τους με τα παπάκια μοιράζουν πίτσες![]()
quote:
Tις επιδοτήσεις??
Στην τσέπη των επιτήδιων πήγαν οι επιδοτήσεις.
Παντού και πάντα αγαπητέ allzzaro.
Για τα ψίχουλα που πήγαν στον λαό αναφέρομαι.....
![]()
Έχουμε την πιο σκληρή ΙΔΙΩΤΙΚΗ δευτεροβάθμια εκπαίδευση του κόσμου που ασελγεί στον εγκέφαλο των εφήβων και δεν ....τό χουμε πάρει πρέφα.
Αν δε γίνει κάτι με τα προαναφερθέντα μην περιμένετε και σπουδαίες αλλαγές προς το καλύτερο στο μέλλον.
Ωστόσο αναρωτιέμαι...αν και κατά πόσο το αντιμάτριξ μπορεί να είναι απλά ένα πιο μεθυστικό μάτριξ..Όλα πουλιούνται εξάλλου κι εμείς αγοράζουμε..είτε το ένα είτε το άλλο προέρχονται από τον ίδιο κατασκευαστή...
Καλημέρα.

Μου τη στείλανε με e-mail...
Υπονοεί ότι η κοπέλα αυτή κρύβεται πίσω από τη μάσκα.
Ομως στην τηλεόραση είχα ακούσει ότι είναι ξανθιά στην πραγματικότητα. Βέβαια μπορεί στη φώτο να τα έχει βαμμένα...
Να σημειώσω ότι η κοπέλα αυτή παίζει στο video clip του Hard Rock Hallilujah παριστάνοντας την μαθήτρια...Ξέρει κανείς αν αυτή οντως είναι η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τη μάσκα??
Διότι αν είναι όντως αυτή, τότε μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσουν την άποψή τους όσοι υποστηρίζουν ότι τα μέλη του γκρουπ είναι σατανάδες και δαίμονες???![]()
![]()
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Μόνο που τώρα είναι λίγο μεγαλύτερη.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του