- Ταξιδι Με Την Σκεψη Σε Αυτον Αλλα Και Σε Αλλο Πλανητη Στο Συμπαν Και Επικοινωνια Με Το Μυαλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
kost
Αφού δεν θες να βάλεις χέρι στην "άγια" τράπεζα, καντο αλλιώς, πηγαίνετε στο τοπικό πρακτορείο ΟΠΑΠ, συντονίζεστε όλοι μαζί και προβλέπετε τα επόμενα τέσσερα νούμερα του ΚΙΝΟ!
Εχουν και για αυτό "ασφαλιστική" δικλείδα Κώτσο μας.
Λένε πως, αν χρησιμοποιήσει κάποιος αυτές τις "δυνάμεις", για ίδιοτελείς σκοπούς, θα τις χάσει.
Ετσι αρκούνται σε μικροαπάτες, όπως τον σερβιτόρο.
Και η αλήθεια είναι, πως επιτυγχάνουν πράγματι, τέτοιες καταστάσεις, αρκεί να είναι "δεκτικό" το θύμα και προ πάντων, χαμηλής νοημοσύνης.
Στο πέρασμα των ετών, εχω προκαλέσει αρκετούς τέτοιους, αλλά σκόνταψαν.Μάκιστα ένας μου είπε, πως δεν μπορούσε εκείνη την στιγμή, επειδή ήταν πανσέληνος και ο όγκος της Σελήνης, τροποποιούσε τα κύματα ELF, που μου έστελνε ο εγκέφαλός του.
Επεσα από την καρέκλα, από τα γέλια.
Και τότε, σηκώνεται ο τύπος και με πομπώδες ύφος μου λέει "αυτό ακριβώς δε διέταζα να κάνεις"!!!
Δεν είχα κάπου αλλού να πέσω, από τα νέα γέλια.Ημουν ήδη κάτω!
LordThomas
Είχα την αμυδρή ελπίδα, πως θα καταλάβαινες.Θα καταλάβαινες ότι πέρασα από το στάδιο που ευρίσκεσαι τώρα.
Επίσης θα καταλάβαινες το πλήρες νόημα των λόγων μου.
Δεν πειράζει όμως.Δεν έχω πολλές απαιτήσεις.Τουλάχιστον όχι από απλές συζητήσεις.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τι θέλω όμως να πω: πως αυτός που βγαίνει και λέει πως τα κάνει για πλάκα, όποτε θέλει και συστηματικά, λέει εξ ορισμού ψέμματα. Δεν υπάρχει καμία, μα καμία στο κόσμο περίπτωση, να συστηματοποιηθούν. Είναι στατιστικής φύσης πρώτα απ' όλα και πρόκειται για αποστολή πληροφορίας από την άλλη. Οπότε μην περιμένετε ειδικά εφέ, εξαρτάται από τον αποδέκτη πως θα αντιδράσει.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Εχουν και για αυτό "ασφαλιστική" δικλείδα Κώτσο μας.
Λένε πως, αν χρησιμοποιήσει κάποιος αυτές τις "δυνάμεις", για ίδιοτελείς σκοπούς, θα τις χάσει.
Ετσι αρκούνται σε μικροαπάτες, όπως τον σερβιτόρο.
Και η αλήθεια είναι, πως επιτυγχάνουν πράγματι, τέτοιες καταστάσεις, αρκεί να είναι "δεκτικό" το θύμα και προ πάντων, χαμηλής νοημοσύνης.Στο πέρασμα των ετών, εχω προκαλέσει αρκετούς τέτοιους, αλλά σκόνταψαν.Μάκιστα ένας μου είπε, πως δεν μπορούσε εκείνη την στιγμή, επειδή ήταν πανσέληνος και ο όγκος της Σελήνης, τροποποιούσε τα κύματα ELF, που μου έστελνε ο εγκέφαλός του.
Επεσα από την καρέκλα, από τα γέλια.
Και τότε, σηκώνεται ο τύπος και με πομπώδες ύφος μου λέει "αυτό ακριβώς δε διέταζα να κάνεις"!!!Δεν είχα κάπου αλλού να πέσω, από τα νέα γέλια.Ημουν ήδη κάτω!
To χειρότερο είναι όταν επιμένουν κιόλας λες και απευθύνονται σε δεκάχρονα. Δηλαδή εδώ ο Lord Thomas στο στρίμωγμα και τις κριτικές που άκουσε αντέδρασε σαν μικρό παιδί που πουλάει εφέ με επινοημένες ιστοριούλες για το τι καταφέρνει αυτός κι η παρέα του...και να σου πω κάτι, τους tricksters και ταχυδακτυλουργούς τούς παραδέχομαι, μπορεί να κάνουν απατεωνιές αλλά τα κόλπα και οι τεχνικές τους είναι εκπληκτικές, αγγίζοντας κατά κάποιο τρόπο την ίδια τη μεταφυσική. Αλλά εδώ μιλάμε για ιντερνετικές μαρτυρίες οι οποίες δεν κοστίζουν τίποτα.
Abyssus Abyssum Invocat
Από την άλλη, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θεωρούν τον Καραγκιόζη λαϊκό ήρωα...
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Αν σου δώσω τη διεύθυνσή μου στην Καλλιδρομίου, θα μπορέσεις να μου περιγράψεις κάποιο δωμάτιο?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Heretic, οκ, μπορεί να μην είναι ωραίο που τον κριτικάραμε όλοι μαζί. Ωστόσο, ο Thomas στην βάσιμη κριτική που τού έκανα απάντησε με αντεπίθεση ότι "πουλάμε μούρη" και ότι "σόρυ που δεν αγόρασα τα δικαιώματα των βιβλίων". Ο τύπος εδώ και χρόνια ποστάρει κείμενα άλλων συγγραφέων ως δικά του και αντί να πει "εντάξει ρε παιδιά, σοβαρή παράλειψη, θα το κοιτάξω" βγαίνει και από πάνω. Αλλά εντάξει ας πούμε ότι το ξεπερνάμε αυτό, τον τσίγκλισε και ο Dsm οπότε ας πάμε παρακάτω...ξεκινάει να μάς λέει μία σειρά ιστορίες με στυλ ψιλο-προκλητικό "ελάτε να παραβγούμε ρε μάγκες, τι έχετε να μού πείτε εσείς από εμπειρίες, εγώ και οι φίλοι μου έχουμε θεραπεύσει αρρώστους, έχουμε σώσει ετοιμοθάνατους, μετατρέπουμε σερβιτόρους σε ρομπότ, και όποτε βαριόμαστε πεταγόμαστε και σε κανά διπλανό σύμπαν". Και όταν τού λέω "γιατί δεν βρήκατε μερικά λεφτά να δώσετε πνοή στην ομάδα σας?" άρχισε να με λέει ότι σκέφτομαι σαν "κλέφτης και λωποδύτης"...
Εντάξει ρε συ Γιάννη, είπαμε υπάρχει και ένα όριο στην πλάκα, εάν ο άλλος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα εδώ και τσινάει τόσο πολύ με την κρκτική πρόβλημά δικό του και όχι δικό μου...ας μην απαντήσει και ποτέ, αδιάφορο...
Abyssus Abyssum Invocat
quote:
Παραπάνω προφανώς αναφέρεσαι σε κάποια τεχνική remote viewing. Αυτό που θέλω ν σε ρωτήσω, είναι αν ακολουθήσατε κάποια τεχνική που διαβάσατε σε κάποιο βιβλίο, κάποιο σύστημα δηλαδή ή κάποιος από εσάς είχε φυσικό ταλέντο και εκπαίδευσε τους υπόλοιπους επ’ έργω.
φίλε Heretic, φυσικά και υπηρχε στην αρχή κάποιος πιο προχωρημένος από εμάς ο οποίος και μας καθοδηγούσε μέχρι η ομάδα να αποκτήσει τον ρυθμό της. Ξεκινήσαμε φυσικά με διαλογισμό, αναπνοές τα γνωστά στους περισσότερους, αργότερα με βαθιά χαλάρωση συγχρονισμό με την αναπνοή καθώς μειώνονται οι αναπνοές και οι χτύποι της καρδιάς, καθαρίζει το μυαλό από σκέψεις χωρίς πίεση απλως αφηνεις να περνάνε και για να νιώσεις ενα είδος ασφάλειας, αλλά αργότερα καταλαβα οτι δεν ήταν αυτός ο τελικός σκοπός, μπορείς να συγκεντρωθείς σε κάποιο σύμβολο που έχεις σαν φυλακτό ή νιώθεις πάντα ότι σε αντιπροσωπεύει, βέβαια δεν γίνονται όλα μεσα σε μια μέρα και δεν είναι καθολου ευκολο ουτε να συγκεντρωθεις για ωρα τον πρωτο καιρο, οταν καταφέρεις να κινηθεις πια με το αστρικο σωμα , μπορεις να δεις τον εαυτο σου σε κατασταση υπνου, βλεπεις συνειδητα τον χωρο γυρω σου αλλα οχι πάντα οπως ειναι ακριβως στην πραγματικοτητα. εκεινη την στιγμη νιωθεις οτι αιωρησε απλα την πρωτη φορα πολλοι επιστρεφουν αμεσως γιατι ο εγκεφαλος τους δεν ειναι εξοικειωμενος ακομη και η κατασταση του φυσικου σωματος εκεινη την στιγμη έχει σημαδια σαν να οδηγειται σε θανατο οποτε θελει να βγει απο αυτη την φαση και λογικα εκκρινει ουσιες για να αυξηθουν και παλι οι κτυποι και οι ανασες. Επειτα οσοι ξεπερασουν αυτο το σταδιο μπορουν να μεινουν παραπανω ωρα συνειδητα με το αστρικο τους σωμα, ο καθοδηγητης παιζει το ρολο της δικλειδας ασφαλειας επειδη οπως ο ιδιος μου εχει πει εχουν τυχει περιπτωσεις ατομων που τους αρεσε αυτη η κατασταση και πολλοι δεν ηθελαν να ξαναγυρισουν στο φυσικο τους σώμα αλλα και για τυχον οντοτητες που θα πετυχουμε στο δρομο που θα θελουν να παραπλανησουν ή καποιο άλλο αρνητικο σκοπο. Η ολη διαδικασια ειναι χρονοβορα, παιρνει την πρωτη φορα κααι μηνες δεν ειναι κατι ευκολο και εξαρταται και απο το επιπεδο της ομαδας.
Για την περίπτωση του ελεγχου σκεψης, δεν γνωριζω αν χρησιμοποιει ονομαστικα καποια τεχνικη, ο ίδιος ισχυριστηκε απο την αρχη οτι μπορουσε απο μικρος να διαβαζει την σκεψη καποιου που ειχε οπτικη επαφη και συγκεντρωνονταν ή όταν καποιος ειχε εντονα μια σκεψη στο μυαλο του, μικρος του ακουγοταν σαν φωνες στο μυαλο και νομιζε για αρχη οτι εχει καποια ψυχασθενεια και οι γονεις του τον ειχανε παει σε ποσους γιατρους και σταματησε καποια στιγμη να τους λεει τι του συμβαινει για να γλιτωσει να τον κλεισουν σε κανα ιδρυμα, ψαχτηκε, διαβασε και για αλλους με τετοιες περιπτωσεις και μπορεσε με τον καιρο να συνειδητοποιησει τι ηταν αυτο και πως να το ελεγχει πια.
Δεν σημαινει παντα οτι με το που θα σε κοιταξει μπαμ εισαι υποχειριο του, πρεπει να συγκεντρωθει σε ενα ατομο οπως και εγινε στην περιπτωση που περιεγραψα.
quote:
Και που εσύ απλώς θα πάρεις μερικά ευρουλάκια παραπάνω για τον άγιο σκοπό σας;;
Δεν ειπα ποτε οτι εχω αγιο σκοπο ουτε οτι εχω σκοπο , ετσι γουσταρα να σχοληθω με καποιο συγκεκριμενο τομεα και ασχοληθηκα ουτε θα δωσω αναφορα σσε κανεναν ουτε θα μαζεψω πειστηρια για να αποδειξω κατι που εκανα αποκλειστικα για τον εαυτο μου ουτε με νοιαζει αν καποιος με πιστεψει ουτε θελω ειπα ταμπελες ουτε δασκαλος το παιζω ουτε αγιο ουτε θελω να αλλαξω τον κοσμο τπτ απο αυτα.
Αλλά φίλε kost θα ήθελες να θέλω είμαι ή να κάνω τα παραπάνω για να νιώσεις μια αυτοεπιβεβαίωση για τις τετριμμένες θεωρίες σου που εχεις σχηματισει και νιωθεις σιγουρια γυρω απο αυτες και απο γνωστα ατομα που σε υποστηριζουν. Εσενα αν τοσες μερες σου εκαναν κυριολεκτικα λεκτικη επιθεση και χλευασμο για κατι που εκανες επειδη εσυ γουσταρες αλλα αυτοι δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν ή να κανουν και απλως ακολουθουν την τακτικη οτι δεν καταλαβαινω εγω δεν υπαρχει ή δεν μπορει να το κανει κανεις οποτε οσοι λενε οτι το εκαναν ειναι τσαρλατανοι, θα ειχες αρχισε να ριχνειςς τοσα βρισιδια εδω μεσα οπως τοσοι που διαβαζω τοσα χρονια θεματα και απαντησεις.
quote:
LordThomasΕίχα την αμυδρή ελπίδα, πως θα καταλάβαινες.Θα καταλάβαινες ότι πέρασα από το στάδιο που ευρίσκεσαι τώρα.
Επίσης θα καταλάβαινες το πλήρες νόημα των λόγων μου.
Δεν πειράζει όμως.Δεν έχω πολλές απαιτήσεις.Τουλάχιστον όχι από απλές συζητήσεις.
Φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ακομη εσυ δεν εχεις απαντησει οπως σου ζητησα στην ερωωτηση σου.Αναμενω...
quote:
Τι θέλω όμως να πω: πως αυτός που βγαίνει και λέει πως τα κάνει για πλάκα, όποτε θέλει και συστηματικά, λέει εξ ορισμού ψέμματα. Δεν υπάρχει καμία, μα καμία στο κόσμο περίπτωση, να συστηματοποιηθούν. Είναι στατιστικής φύσης πρώτα απ' όλα και πρόκειται για αποστολή πληροφορίας από την άλλη. Οπότε μην περιμένετε ειδικά εφέ, εξαρτάται από τον αποδέκτη πως θα αντιδράσει.
Εχω απαντησει πιο πανω, μπορει να παρεξηγηθηκε ο γραπτος μου λογος.
quote:
To χειρότερο είναι όταν επιμένουν κιόλας λες και απευθύνονται σε δεκάχρονα. Δηλαδή εδώ ο Lord Thomas στο στρίμωγμα και τις κριτικές που άκουσε αντέδρασε σαν μικρό παιδί που πουλάει εφέ με επινοημένες ιστοριούλες για το τι καταφέρνει αυτός κι η παρέα του...Heretic, οκ, μπορεί να μην είναι ωραίο που τον κριτικάραμε όλοι μαζί. Ωστόσο, ο Thomas στην βάσιμη κριτική που τού έκανα απάντησε με αντεπίθεση ότι "πουλάμε μούρη" και ότι "σόρυ που δεν αγόρασα τα δικαιώματα των βιβλίων". Ο τύπος εδώ και χρόνια ποστάρει κείμενα άλλων συγγραφέων ως δικά του και αντί να πει "εντάξει ρε παιδιά, σοβαρή παράλειψη, θα το κοιτάξω" βγαίνει και από πάνω. Αλλά εντάξει ας πούμε ότι το ξεπερνάμε αυτό, τον τσίγκλισε και ο Dsm οπότε ας πάμε παρακάτω...ξεκινάει να μάς λέει μία σειρά ιστορίες με στυλ ψιλο-προκλητικό "ελάτε να παραβγούμε ρε μάγκες, τι έχετε να μού πείτε εσείς από εμπειρίες, εγώ και οι φίλοι μου έχουμε θεραπεύσει αρρώστους, έχουμε σώσει ετοιμοθάνατους, μετατρέπουμε σερβιτόρους σε ρομπότ, και όποτε βαριόμαστε πεταγόμαστε και σε κανά διπλανό σύμπαν". Και όταν τού λέω "γιατί δεν βρήκατε μερικά λεφτά να δώσετε πνοή στην ομάδα σας?" άρχισε να με λέει ότι σκέφτομαι σαν "κλέφτης και λωποδύτης"...
Εντάξει ρε συ Γιάννη, είπαμε υπάρχει και ένα όριο στην πλάκα, εάν ο άλλος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα εδώ και τσινάει τόσο πολύ με την κρκτική πρόβλημά δικό του και όχι δικό μου...ας μην απαντήσει και ποτέ, αδιάφορο...
Εν μερει σου απαντησα πιο πανω και δεν νομιζω να αντεδρασα σαν παιδι ουτε έχουν δόση ειρωνιας τα σχολια μου για πνευματικ δικαιωματα και οπως ειπα αν θελετε να αφαιρεθουν, μην διαστρεβλωνεις τα λογια μου με μισοκομμενες φρασεις δεν σε τιμα...
Οταν λες τετοιες προτασεις μονο σαν κλεφτης θα σκεφτεσαι ειναι ψεμα; δεν ειπα λωποδυτης μην διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου για να μας πουλησεις δραμα...
Και συγκεκριμενα αλλο κριτικη και αλλο χλευασμος και χαρακτηρισμος και στην τελικη δεν ειπα οτι ειμαι αγιος και λογικο ειναι οταν σου επιτιθονται μαζι πολλοι και παλι ευγενεστατα μιλουσα ακομη και στις ειρωνειες απο ανθρωπους που το παιζουν μεγα φιλοσοφοι αλλα στην θεωρια μονο.
Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.
einai apla hlithioi kai mazi toys
osoi asxoloynte me *******
quote:
( Κι εδώ αξίζει να σημειωθεί μια ουσιώδης διαφορά με το φινλανδικό λαό: Τη στιγμή που η βόρεια αυτή χώρα ακμάζει και οι κατοικοί της ευημερούν εργαζόμενοι και αλλυλέγγυοι, η βαλκανική χώρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στο σκουπιδαριό, την πλύση εγγεφάλου, την κοροϊδία, το τέλμα και την ανέχεια.
Ας μην επεκταθώ περισσότερο όμως.)
Εε…Δηλαδή οι Lords εκφράζουν λαό ανώτερης πνευματικής αντίληψης.
Τελευταίως το Σκανδιναυικό πρότυπο εχει γίνει πολύ της μόδας.
Α..ρε μεγάλε Ελληνα
Όσον αφορά τους Lords αυτοί απλά ξεφτίλισαν ένα θεσμό ο οποίος είχε παρεκτραπεί και στον οποίο είχαμε δώσει πολύ μεγαλύτερη σημασία από ότι του άξιζε.
Αυτό ήταν το νόημα των όσων έγραψα φίλτατε.
Δεν ξέρω αν συμφωνείς.
quote:
HIghway to hell Λοιπόν,γαιτί Hells bells και For whome the bells tools
quote:
Θα περιμένω τον κάθε εισαγγελέα και δικαστικό λειτουργό να με προστατεύσει,επειδή ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ επιτέλους σε αυτή τη χωρα ,των Εθνικών διώξεων του υποκριπτόμενου ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ,κυνηγίου ΜΑΓΙΣΣΩΝ, Ιεράς εξέτασης Τηλεοπτικών εκπομπων,όταν ο ΜΕΣΣΑΙΩΝΑΣ έχει παρέλθει και το ημερολόγιο γράφει ρε γμτ 2006...
Ναι, ναι, ναι και ναι.
[Μια αντίρηση μόνο: ο Μεσαίωνας δεν φαίνεται να έχει παρέλθει! Ονειρευτήκαμε για λίγο πως είναι 2006, αλλά κάθε τόσο ξυπνάμε απότομα...]
quote:
Το επιχείρημα για την αντίδραση θυμίζει λίγο κλασική λογική του ΚΚΕ, μόνο το κόμμα και ο ταξικός αγώνας έχει σημασία.
Ε, χμ, όχι.
Θυμίζει πως αυτά τα κολπάκια ήταν ανατρεπτικά ή πρωτότυπα πριν 35 χρόνια που τα έκανε ο Alice Cooper (π.χ.) ή πριν 50 που τα έκανε ο Screaming Jay Hawkins. Τώρα είναι απλά τερτίπια της πίστας ικανά να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ EUROVISION. ΟΚ, προτιμότερα ως κίνηση από τις συνήθεις σούπες αλλά όχι αρκετά για
quote:
να απέχει κανείς στο lifestyle που προβάλλεται και να κάνει δικές του επιλογές και τρόπο ζωής είναι αντίδραση και πολύ δύσκολη μάλιστα, ανεξάρτητα από τη μουσική με πρώτο κίνδυνο την απομόνωση
Ας χαλαρώσουμε λίγο. Showbiz κάνουν οι άνθρωποι.
The revolution will not be televised, που έλεγε κάποιος...
Ό,τι κόβεται για διαφημίσεις δεν αξίζει τόση κόντρα.
No Method, No Guru, No Teacher
quote:Ας χαλαρώσουμε λίγο. Showbiz κάνουν οι άνθρωποι.
The revolution will not be televised, που έλεγε κάποιος...
Ό,τι κόβεται για διαφημίσεις δεν αξίζει τόση κόντρα.No Method, No Guru, No Teacher
έχεις δίκιο ήμουν υπερβολικός στο τελευταίο περί αντίδρασης ίσως από τη χαρά μου που επιτέλους συνέβει κάτι ασυνήθιστο. Ειδικά όπως φάνηκε να το συνδέω με τη eurovision αλλά σε γενικότερο πλάισιο μάλλον ισχύει ότι κατά τη γνώμη μου η αποχή και πλήρη αδιαφορία για το Political και cultural correct είναι η πιο διαθέσιμη αντίδραση.
quote:wendigo
[Μια αντίρηση μόνο: ο Μεσαίωνας δεν φαίνεται να έχει παρέλθει! Ονειρευτήκαμε για λίγο πως είναι 2006, αλλά κάθε τόσο ξυπνάμε απότομα...]
![]()
quote:Θυμίζει πως αυτά τα κολπάκια ήταν ανατρεπτικά ή πρωτότυπα πριν 35 χρόνια που τα έκανε ο Alice Cooper (π.χ.) ή πριν 50 που τα έκανε ο Screaming Jay Hawkins.
ουτε καν τοτε τα θεωρουσαμε ανατρεπτικα ή πρωτοτυπα οι ροκαδες ![]()
ΥΓ. 180.000 πηρε ο κοτιε για να εξευρωπαϊσει την στολη της καραγκουνας?
καλα ελεγα εγω να στειλουμε τον Πουλικακο...

quote:
[Μια αντίρηση μόνο: ο Μεσαίωνας δεν φαίνεται να έχει παρέλθει! Ονειρευτήκαμε για λίγο πως είναι 2006, αλλά κάθε τόσο ξυπνάμε απότομα...
Eσύ και εσύ και άλλος που κουνάει το κεφάλι(που είχε βάλει και τους Κροκανθρώπους και τον ευχαριτούμε πολύ)όταν φτάνεις και γνωματεύεις την ασθένεια του πρόβληματος, μαζί με εκατονταδες σε άλλα φόρουμ από που σίγουρα δεν είναι το vision άλλα η φασιτική επιβολή ,κοινωνικού υπνωτισμού ,μηπως σιγά σιγά πρεπει να μαζευτούμε αντί μόνο να φιλοσοφούμε ,σε μιά αρχικά ΟΥΔΕΤΕΡΗ ζώνη του διαδικτύου και μετα΄την γνωμάτευση να καταλήξουμε και σε λύσεις του προβλήματος,αντί μονο να ποστάρουμε διάσπαρτα????????????????????
Κατι έχω στο μυαλό μου ....αλλά σήμερα μου ήρθε και όλες οι ιδέες ευσπρόσδεκτες....αποφευγοντας genik;ologew πολιτικοθεωρητικολογικές προσεγγύσεις...
Και στη φιλοσοφία μιά αρχική προσέγγιση αρχικά ,μπορεί να γίνει θαρρώ....πέραν της ΩΡΗΜΟΤΗΤΟΣ και των ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ κοινωνικών συνθηκών,και δεν εκπροσωπούμε κοινοβουλευτικά ή όλα είναι ανθηρά....Thanks..Oποιός είναι μέσα ας το πεί
Θα απολογοντουσαν οι ιδιοι σε μας σε περιπτωση νικης ή θα τρωγαμε στη μαπα τη super granny και θα μας ελεγαν "αυτο αρεσει στον κοσμο,βουλωστε το;".
Πάλι μαργαριτάρι πέταξε ο Μακαριώτατος...
Διαβάστε από την 15η μέχρι και την 18η σειρά
http://www.archdiocese.gr/greeknews/default.asp?id=174
«Ποιος περίμενε ότι στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη θα δινόταν το 1ο βραβείο σ’ αυτούς που παρουσιάστηκαν σαν τέρατα, σαν σατανάδες;» αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Είναι αυτό αισθητική; Είναι τέχνη; Αυτό είναι το κριτήριο της εποχής μας; Αυτό το φαινόμενο και μόνο δείχνει ότι οι άνθρωποι αναζητούν κάπου να ακουμπήσουν και να γεμίσουν το κενό περιεχόμενο της ψυχής τους».
Ας μας ορίσει λοιπόν την τέχνη και τον σατανά ο Αρχιεπίσκοπος που έχει και το θράσος να μιλάει για κενό ψυχής, χωρίς να γνωρίζει όλους αυτούς τους ανθρώπους που ψήφισαν το συγκεκριμένο τραγούδι και τις αναζητήσεις τους(κοινωνικές, φιλοσοφικές, εσωτερικές, πολιτικές κ.α.)
Αλλά είπαμε. Μερικοί έχουν άποψη για όλα...και τι ορθολογική άποψη...Στην πυρά τα παλιο τέρατα......
Ισως να ήθελε να δώσουν το πρώτο βραβείο σε καμιά που να έδειχνε και λίγο μπουτάκι βέβαια...ποιος ξέρει τα γούστα του καθενός...
Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Για όλα φταίνε οι Γάλλοι φίλοι μου, ας ρίχνανε στην γκιλοτήνα μερικούς παπάδες και θα σού λεγα τώρα που θα βρίσκονταν.....