ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ας πλακωθούμε λιγάκι! Νο.1 (Χώρος επίλυσης ιδιαίτερων διαφωνιών) - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Αίολος60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
06/01/2010, 19:18:41
quote:
γiαπετ:
Ψηλέ, στις παπαριές είσαι άπαιχτος.
Μόνο αυτά είδες στο προηγούμενο μήνυμά μου;;;
Σε ρώτησα, καθώς και αυτό το πανηγύρι τον ευρωπαίο, κάτι συγκεκριμένο:
"Κατά τη γνώμη σας, δεν είναι αρκετός ο ισχυρισμός ότι θα ήταν καλλίτερα για την πίστη του, να φοράμε τούρκικο φέσι;
Δεν εννοεί μ’ αυτό ότι αδιαφορεί για τον δυνάστη (φράγκοι ή τούρκοι), αρκεί να μην κλονισθεί η πίστη του;
Δεν εννοεί μ’ αυτό ότι επί τουρκοκρατίας η πίστη του ήταν ασφαλής;
Τι εννοεί, κατά το χριστιανικό σας εγκέφαλο;;;"
Δεν έχετε σχόλιο επ' αυτού, δεν έχετε άποψη ή δε μπορείτε να την εκφράσετε;;;

Έλα!! μαζέψου!! παραγίνατε νούμερα δε νομίζεις?...κόψε ράψε! κόψε ράψε!!! θα φάτε κανά δάχτυλο στο τέλος!!!!

quote:
γιαπετ:
Βεβαιωθήκαμε πλέον, ότι όλοι βρίσκονται στις τάξεις
σας κι εσύ είσαι άξιος εκπρόσωπός τους...

Τα σαΐνια σας φέρανε το μοντάζ!!!!...έτσι? αυτά φάγανε την πεπονόφλουδα!!!...καλή χώνεψη!! παπαράτσι της συμφοράς!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

06/01/2010, 21:07:16

Αφού δεν μπορείτε να απαντήσετε σ' αυτά που ρώτησα για να δούμε τα δικά σας συμπεράσματα, μη γράφετε τίποτε.

Από άνοστες εξυπνάδες μας έχετε χορτάσει...

Να σας θυμίσω πού θα ήταν ενδιαφέρον ν' ακούσουμε τις... απόψεις σας:

"Κατά τη γνώμη σας, δεν είναι αρκετός ο ισχυρισμός ότι θα ήταν καλλίτερα για την πίστη του, να φοράμε τούρκικο φέσι;

Δεν εννοεί μ’ αυτό ότι αδιαφορεί για τον δυνάστη (φράγκοι ή τούρκοι), αρκεί να μην κλονισθεί η πίστη του;

Γιατί δυσκολεύεστε, άραγε;;;

Άντε ρε ευρωπαίοι, είναι ευκαιρία για τάπα... ο ψηλός δεν πρόκειται να μιλήσει, κατά την προσφιλή του τακτική!!!

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

06/01/2010, 21:39:56
Αγαπητέ μου Γιάπετ,είναι πολύ εύκολο, αν το δεις, με τη διαφορά που έχει η κάθε θέση, που αναφέρεις....Η αλλαγη πίστης, είναι προδοσία, απέναντι σε ότι πιστεύεις,ενώ το να δεχτείς να παραμείνει ο Τούρκος κατακτητής,με σκοπό πάντα, να τον αποτινάξεις, ειναι άλλο...Γιατί,σίγουρα, καταλαβαίνει ότι υπάρχει διαφορά,μεταξύ κατακτητή και πίστης....
Όπως και οτι έχεις κατι, αλλά δεν χριεάζεσαι πρόσθετο..Θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου δίχως νέα υποδούλωση...Είναι σαφές, ότι μιλάει για την υπάρχουσα, τοτούρκικο φέσι και μια ερχόμενη κατάσταση,την καθολική πίστη, εκ των οποίων, η μία, η υπάρχουσα, είναι πιο υποφερτή, αφού,την υπομένεις ήδη...
06/01/2010, 22:03:10
quote:

Αγαπητέ μου Γιάπετ,είναι πολύ εύκολο, αν το δεις, με τη διαφορά που έχει η κάθε θέση, που αναφέρεις....Η αλλαγη πίστης, είναι προδοσία, απέναντι σε ότι πιστεύεις,ενώ το να δεχτείς να παραμείνει ο Τούρκος κατακτητής,με σκοπό πάντα, να τον αποτινάξεις, ειναι άλλο...Γιατί,σίγουρα, καταλαβαίνει ότι υπάρχει διαφορά,μεταξύ κατακτητή και πίστης....
Όπως και οτι έχεις κατι, αλλά δεν χριεάζεσαι πρόσθετο..Θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου δίχως νέα υποδούλωση...Είναι σαφές, ότι μιλάει για την υπάρχουσα, τοτούρκικο φέσι και μια ερχόμενη κατάσταση,την καθολική πίστη, εκ των οποίων, η μία, η υπάρχουσα, είναι πιο υποφερτή, αφού,την υπομένεις ήδη...

Όμορφη και λεπτομερής ανάλυση ...οφείλω να ομολογήσω Ευάγγελε ότι τους κεραυνοβόλησες..!

Η πιο υποφερτή , όπως το είπες η υπάρχουσα ... η οποία παραμένει για να αποτιναχθεί..ελέησον..!

soul

06/01/2010, 22:31:45
quote:
γιαπετ:
Αφού δεν μπορείτε να απαντήσετε σ' αυτά που ρώτησα για να δούμε τα δικά σας συμπεράσματα, μη γράφετε τίποτε.
Από άνοστες εξυπνάδες μας έχετε χορτάσει...
Να σας θυμίσω πού θα ήταν ενδιαφέρον ν' ακούσουμε τις... απόψεις σας:
Γιατί δυσκολεύεστε, άραγε;;;
Άντε ρε ευρωπαίοι, είναι ευκαιρία για τάπα... ο ψηλός δεν πρόκειται να μιλήσει, κατά την προσφιλή του τακτική!!!

Σε ποιον τα πουλά αυτά γιαπετ?
Τόσο καιρό, μας φέρνατε πετσοκομμένα κείμενα, για να στηρίξετε τα ψέματα και τις συκοφαντίες σας.....τώρα θέλετε να μας ταΐσετε και μονταρισμένα βίντεο? Ν Τ Ρ Ο Π Η!!!!

Θα περίμενα να ζητήσετε συγνώμη και ότι δε θα το επαναλάβετε.....αντ' αυτού!!! δυστυχώς Ψηλέ!!!!, οι συνδίκτυοί μας, προσπαθούν να μπαλώσουν τα αμπάλωτα......κάνοντας τη θέση τους ακόμη ποιο ταγική!!!!

Γιατί γιαπετ?
Ένα συγνώμη θα αρκούσε!!! και τώρα βγαίνεις και ζητάς και τα ρέστα ε?
Τυχερός είσαι που δεν ισχύει ακόμη ο νόμος 4000 του '58 περί «τεντιμποϋσμού».

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).

Edited by - europaios2 on 06/01/2010 22:34:28

06/01/2010, 23:43:55
Τόσο δύσκολο είναι να πείτε αν αυτό που είπε ο παπάς σας, εννοεί αυτά που λέω ή κάτι άλλο που... "καταλαβαίνετε" εσείς;;;

τρεχα...., δεν κατάλαβα τίποτε από τη... φιλοσοφική ανάπτυξη περί "φεσιού".

Αν θέλεις, ξαναπροσπάθησε...

ευρωπαίοι, τι σημαίνει, για εσάς, "Καλλίτερα τούρκικο φέσι παρά τα φράγκα των φράγκων;;;"

ψηλέ, μπας, λέω μπας κι έχεις άποψη;;;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

ar_iaΜέλος
07/01/2010, 01:10:55
quote:
γιαπετ

ευρωπαίοι, τι σημαίνει, για εσάς, "Καλλίτερα τούρκικο φέσι παρά τα φράγκα των φράγκων;;;"

ψηλέ, μπας, λέω μπας κι έχεις άποψη;;;

Tώρα κι εσύ προκαλείς και θα σε ταπώσουν για να μάθεις

===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

07/01/2010, 09:38:00
quote:
Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, λήμμα: 'Βυζάντιον':
"οι Έλληνες του μεσαίωνος, ωνόμαζον εαυτούς Ρωμαίους. Και ελέγοντο αληθώς Ρωμαίοι, επί την εποχήν από την οποίαν εξεδόθη επί της αυτοκρατορίας του Καρακάλλα (211—217 μ.Χ.) το περίφημον διάταγμα, το οποίον εκήρυσσε Ρωμαίους πολίτας όλους τους κατοίκους της αυτοκρατορίας."

Και τα τρία ονόματα Γραικός, Pωμιός, Έλλην είναι εθνικά μας ονόματα. Aπ’ αυτά επικράτησε σ’ εμάς το Έλλην και τα παράγωγά του (Eλλάς, Έλληνας, Eλληνικόν κ.λπ) ενώ στο εξωτερικό το Γραικός (Greek κ.λπ) και στην Tουρκία Pωμιός, Pούμ και Iουνάν (Ίωνας).

Γιατί λοιπόν σε παραξενεύει Αίολε?

Με παραξενεύουν αυτές οι δύο δηλώσεις: "τους γουν δυσεβείς και αλάστορας ελληνιστάς και πυρί και σιδήρω και ύδατι και πάσι τρόποις ΕΞΑΓΑΓΕΤΕ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΖΩΗΣ... ... ράβδιζε, είργε, είτα γλώτταν αφαίρει, είτα χείραν απότεμνε, και αν και τούτο μένει κακός, θαλάττης πέμπε βυθώ."

"Ελλην ων την φωνήν, ουκ αν ποτέ φαίην Ελλην είναι, δια το μη φρονείν ως εφρόνουν ποτέ Ελληνες, αλλ' από της ιδίας μάλιστα θέλω ονομάζεσται δόξης και ει έροιτό με τι ειμί, αποκρινούμαι Χριστιανός είναι."

Και οι δύο του Σχολάριου είναι.
Δεν συνάδουν με τις δικιές σου.
Δεν φαίνεται να υπήρχαν Ελληνες στην εποχή του.
Για τους "ελληνιστάς" επιφυλάσσει την ιδιαιτέραν αυτήν μεταχείρισιν.
Για τους Ελληνες τι μεταχείριση πιστεύεις ότι θα επεφύλασσε, εάν υπήρχαν στην εποχή του;

...και, φυσικά, διαχωρίζει την θέση του ως προς το έθνος του.
Μπορεί να μιλάει ελληνικά αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ!
Δηλαδή μας λέει σαφώς ότι ΑΛΛΟ Ελληνας και ΑΛΛΟ Χριστιανός.
Μήπως έλεγε βλακείες;

Edited by - Αίολος on 07/01/2010 09:45:17

07/01/2010, 10:05:01
Το ότι δεν κατάλαβες τη διαφορά εχθρού που γνωριζεις και ενός νέου εκβιαστού,που σε πιέζει, το..καταλαβαίνω αγαπητέ μου Γιάπετ, αλλά,
λίγη γνώση ιστοριας, φαντάστηκα, ότι θα έφτανε....
Τέλος πάντων,λέω, λοιπόν, ξανά, μια υπάρχουσα κατάσταση, λόγω κατοχής, ήταν το τουρκικό φέσι,το οποίο,
δεν ήταν επιλογή,ενώ το θέμα της αλλαγής πίστεως, ήταν μια διαδικασία, που είχε κόντρες αιώνων και πονούσε, με τις αλλεπάλληλες κινήσεις του Πάπα....Εσύ, τι θα διάλεγες;.. Μια κατάσταση που είχες και προσπαθείς να αντιμετωπίσεις, ή μια άλλη, νέα, που οφείλονταν, σε ..άσπονδους συμμάχους;
Η σχέση με τη δύση, ήταν γνωστή, οι Τούρκοι, ήταν γειτονες που είχαν χρησιμοποιηθεί και σαν μισθοφόροι απο το Βυζάντιο.....
Μιλάμε,δλδ, για την ψυχολογία μιας χώρας, που υπόκειται επίθεση, απο την μια μεριά, με τον βάρβαρο Τούρκο και απο την άλλη του ζητείται συνθηκολόγηση, απο τον ραδιούργο πάπα....
Η επιλογή,απαιτεί και το να νοιώσεις τα σχετικά συναισθήματα..Του ανατολικού και δυτικού εχθρού...Του ανατολικού, που τον ξέρεις σαν βάρβαρο, και ελπίζεις να τον αντιμετωπίσεις....Του δυτικού, που έρχονταν για να απελευθερώσει τους αγίους τόπους και ρήμαζε την Ελλάδα, ξανά και ξανά...Τους δυτικούς, που για Μέση Ανατολή ξεκινούσανε, στην Ελλάδα καταλήγαν.....Τους ζηλόφθονες ευρωπαίους, που δεν μπορούσαν να δουν την αξια του Βυζαντίου,για την Ευρωπη, σα ανάπτυξη, σαν ανάχωμα, αλλά μόνο σαν αντίπαλο δύναμης....
Που όσο νάναι, εμείς σήμερα, δεν το αισθανόμαστε...Γι αυτο και παραξενεύεστε με τη σύγκριση φέση, καθολική πίστη...
Κοινώς, τι συγκρίνεις και με ποιά κριτήρα,αγαπητε μου γιάπετ;Εμας κοροιδεύεις, ή τον εαυτό σου;
07/01/2010, 11:14:10
quote:
Πως λοιπόν κατηγορείτε την εκκλησία ως συνεργό των Τούρκων, όταν αυτή δεν έδωσε μάρτυρες υπέρ των Τούρκων, αλλά εκατοντάδες και μαζί με τους απλούς ιερείς, χιλιάδες μάρτυρες υπέρ του Ελληνισμού?
Όταν κατάφερε και διατήρησε την εθνική ταυτότητα του Έλληνα μέσω της Ορθοδοξίας?
" Και οι πρόγονοι όμοιοι τους (ραπισμένου και ραπίσαντος) εκείνοι που παρέδωσαν την Κωνσταντινούπολη στον Πορθητή. Οσο και αν κάποιοι εθελοτυφλούν, η τραγική ειρωνεία της Ιστορίας είναι ότι την κρίσιμη στιγμή άνθρωποι του πάπα υπερασπίστηκαν την πόλη κι ορθόδοξοι χριστιανοί, ιερωμένοι, μοναχοί και λαικοί την παρέδωσαν στους Οθωμανούς.
Με τον πρώτο μετά την άλωση πατριάρχη Γεώργιο Σχολάριο (Γεννάδιο Β') να πρωτοστατεί σε διαδηλώσεις και εκδηλώσεις ενάντια στον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, ακριβώς τις κρίσιμες ώρες της πολιορκίας. Με δέκα χιλιάδες καλόγερους να διαδίδουν ότι είναι θέλημα Θεού να μπούν οι Οθωμανοί στη Βασιλεύουσα και να κυριεύσουν τη μισή οπότε Αγγελος Κυρίου θα κατέβει από τους ουρανούς, θα καθαιρέσει τον αυτοκράτορα, θα βάλει άλλον και θα διώξει τους εισβολείς. Με πιο πρακτικό τον μοναχό Πέτρο που πήρε άλλους τρακόσιους και πέρασε στις τουρκικές γραμμές. Με τους ευσεβείς ανθενωτικούς να βοηθούν τον Μωάμεθ να χτίσει το οχυρό Ρούμελι Χισάρ. Και με τους "μέσα" να οργανώνουν σαμποτάζ με πιο ηχηρό την ανατίναξη του Ιπποδρομίου. Και την κρίσιμη ώρα να υποδέχονται τους αφηνιασμένους κατακτητές ως ελευθερωτές. Ο θρύλος για την Κερκόπορτα δεν πλάστηκε τυχαία. Αλλωστε ο ίδιος ο αδελφός του τραγικού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ήταν αυτός που πρώτος, με συμμάχους τους Οθωμανούς, προσπάθησε να πάρει την Πόλη "στο όνομα της Ορθοδοξίας.."

Απόσπασμα από το άρθρο του Κ. Μπρούσαλη με τίτλο "Εάλω η Πόλις και το χαστούκι" στην στήλη Αντιθέσεις - Εφημερίδα Εθνος 28/5/2001

Edited by - Αίολος on 07/01/2010 11:16:40

19/07/2007, 14:43:28
[quote]
Δεν σε σώζει το να είναι πλούσια η πατρίδα σου φίλε.....
ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΕΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΗ ΕΙΝΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ.

ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:ΚΑΚΗ ΗΓΕΣΙΑ (ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ).ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ). ΚΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ) ΚΑΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ)..........

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΛΩΤΗΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΥΕΘΗΝΟΣΟΥΝ?

19/07/2007, 15:15:06
stavros77
Όχι και προφήτης!!!
ΟΣΙΟΣ.
Ο όσιος OANNHSEA, ο μηχανολόγος, ο θαυματουργός - μεγάλη η χάρη μου...
Ο βοηθών όλους αντιμετωπίζουν προβλήματα με μηχανολογικά θέματα...

Το πρόβλημα είναι ότι εγώ δεν είμαι γέροντας για να με πιστεύουν, ούτε δίνω προφητείες. Σου λέω απλώς τι θα γίνει. Τώρα εάν εσύ θα θέλεις μετά το πέρας και την επιβεβαίωση των προφητειών μου, να μου χτίσεις υπέρλαμπρο ναό - κανένα πρόβλημα...
Το μοναδικό πρόβλημα σου είναι ότι θα γίνουν οι δικές μου "προφητείες" και όχι των γερόντων... Γιατί βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία - ΣΤΟΙΧΕΙΑ - και όχι σε "γέροντες"...

19/07/2007, 15:20:55
Δεν ξέρω αν είμαι Φαρισαίος, το μόνο που ξέρω είναι ότι τις απόψεις τις δικές σου PREDATOR, δεν τις υποστηρίζει η Ορθόδοξη εκκλησία και κανείς Ορθόδοξος.
Και έχω μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσω ποιος άλλος σε υποστηρίζει στις απόψεις αυτές περί του Θεού. (μόνο οι προσωπικές σου είναι)
Για πες μας λοιπόν, ο τάδε έλεγε ότι και εγώ, με στοιχεία όχι......το είπε ο τάδε.
Ο Χριστός πάλι, δεν ξέρω αν είπε αυτό που λες ότι, δεν χρειάζεται ιερωμένους και θαύματα για να πιστέψουμε σε αυτόν.
Και αν το είπε, το είπε με την έννοια ότι δεν πρέπει να είμαστε ολιγόπιστοι ώστε να μας πείθουν οι άλλοι, όχι ότι δεν χρειαζόμαστε καν τους ιερωμένους!!!!!!!!!
Ούτε ότι είναι κακό να πιστέψουμε από ένα θαύμα, κάτι που είναι από τον ίδιο τον Θεό για να πιστέψουμε!
Πρέπει να πιστεύουμε στους Άγιους του Θεού γιατί αυτοί έχουν τον Θεό πραγματικά μέσα τους.
Αυτοί ότι έχουν πει είναι βαρυσήμαντο, όχι αυτά τα αιρετικά που λες.

Δεν έχουμε πει ποτέ τίποτα για την ώρα της κρίσης Ευρωπαίε.
Όσο για την βάση της κοινωνία που πρέπει να είναι καλή ώστε να βγάζει και καλούς ηγέτες συμφωνώ, μιας και ποτέ δεν διαφώνησε κανείς.
Που το θέμα λοιπόν;

19/07/2007, 15:29:14
Τι λέει ο Θεός να κάνουμε....
Να εξομολογούμαστε.
Να πηγαίνουμε στην εκκλησία.
Να κοινωνούμε.
Να προσευχόμαστε συνέχεια.
Να, να, να....

Αυτά εσύ τα δέχεσαι όλα PREDATOR;

19/07/2007, 15:57:07
Μητσάκος εάν θέλεις να συζητήσεις για θρησκευτικά θέματα μπορείς να πας στο φόρουμ μύθος και θρησκεία. Εκεί θα βρεις πολλούς άλλους (όλων των θρησκειών) που θα χαρούν να μαλω.. εεε, να συζητήσουν μαζί σου...
Εδώ είναι ο χώρος του παράξενου και μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα λόγια των γερόντων δεν είναι κάτι το παράξενο. Εκτός βέβαια εάν θεωρείς σαν παράξενο ότι τους πιστεύει ο κόσμος...
19/07/2007, 16:04:33
Aπάντηση έδωσα απλά.
Αν δεν θέλετε να λέμε για άλλα, να τα προλαβαίνετε απο την γέννεση τους..............
Μερικά δεν πρέπει να μένουν αναπάντητα.
stavros77Μέλος
19/07/2007, 16:30:13
OANNHSEA θέλεις να παίξουμε ένα παιχνιδάκι??
Αφού τα λεγόμενα σου βασίζονται όπως διατείνεσαι σε επιστημονικά στοιχεία, τι λες να μας πεις τι θα γίνει μέσα στο 2007 και 2008 στο κόσμο τούτο τον έρμο??

Αν δεν μας πεις, σημαίνει ότι δεν ξέρεις τίποτα για το μέλλον οπότε αυτά που λέμε εμείς έχουν μια πιθανότητα να γίνουν (με μαθηματικό συλλογισμό πάντα).

Αν μας πεις πάλι, τότε θα μπορέσουμε να κρίνουμε τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ σου σε περίπτωση που αποδειχθείς αναληθής. Θα μας πεις όμως συγκεκριμένα πράγματα και όχι αοριστίες.

Περιμένω φιλαράκι. Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό!!!

kostakisΜέλος
19/07/2007, 16:40:58
Καλησπέρα σε όλους

Να κάνω εγώ μία πρόβλεψη; (που μπορεί να αποδειχθεί και κερδοφόρα..χαχαχαχα). Την έχω κάνει εδώ και 4-5 χρόνια και μπορεί να επιβεβαιωθεί φέτος :
Το Χ.Α. θα δει νέο υψηλό μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2008. Σημειώστε το και τα λέμε.
Φεύγω, πάω για βουτιές.

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

RankettΜέλος
19/07/2007, 16:42:49
quote:
-ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Ε? ΟΙ ΡΩΣΟΙ Η' ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΗΝΑΝΕ & ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!

Κορυφαίο! Για να μην πω ότι είναι η απόλυτη νεοελληνική ονείρωξη...
RankettΜέλος
19/07/2007, 16:47:11
quote:

stavros77
Όχι και προφήτης!!!
ΟΣΙΟΣ.
Ο όσιος OANNHSEA, ο μηχανολόγος, ο θαυματουργός - μεγάλη η χάρη μου...
Ο βοηθών όλους αντιμετωπίζουν προβλήματα με μηχανολογικά θέματα...

Quote of the day, ROTFLMAO! Από πού σας έρχονται κάτι τέτοια...