- Είναι η αφή του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θαύμα; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
οσο για την αδελφοτητα αν ειναι για τον μπαξ μπανι την εχω ετοιμη
θα κανουμε μεταγραφη τα <<κουνελακια>>του play boy
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Εγώ μόλις τώρα κατέβασα τα φιλμάκια καθώς και τη μαρτυρία της μαθηματικού από το σίτε
http://www.apologitis.com/gr/fotos.htm#ΒΙΝΤΕΟ_ΕΙΚΟΝΕΣ
και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Θα ήθελα να παρακαλέσω, όσοι είναι σοβαροί, να δουν τα φιλμάκια:
Βίντεο. Μέγεθος: 238 Kb : Διάρκεια: 08 ΄΄(Πηγή: http://www.holyfire.org/eng/index.htm)
και
http://www.apologitis.com/gr/fos/blist2_0.jpg
και να δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για τις αναλαμπές, μια που αρνούνται τη θαυματουργική παρέμβαση.
Τα περί Σούπερμαν και τα ξυράφια, ας τα αφήσετε στην άκρη, εκτός κι αν είστε ακόμη μικρά παιδιά, διότι γελοιοποιείστε να επιχειρηματολογείτε κατ'αυτόν τον τρόπο.
Η σχισμένη κολόνα υπάρχει εκεί τόσα χρόνια. Το πως έγινε υπάρχει καταγεγραμμένο.
Εσείς έχετε κάποια επιστημονικώς αποδεδειγμένα στοιχεία που να αναιρούν και να διαψεύδουν τον τρόπο με τον οποίο δέχεται η εκκλησία ότι έγινε αυτό ;;;
Αν δεν έχετε στοιχεία και αντιτίθεστε μόνο και μόνο για να γελοιποιήσετε το γεγονός, τότε κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε γελοίοι εσείς οι ίδιοι.
Περιμένων λοιπόν τις εξηγήσεις σας.
Φιλικά όπως πάντα
όσο και να το επιθυμείς.
Λές: "περιμένω τις εξηγήσεις σας" ...
Έχουμε λοιπόν :
1. Η οποιαδήποτε μαρτυρία ΔΕΝ σημαίνει τίποτε, την στιγμή
που ο "μάρτυρας" τυχαίνει να είναι και ...οπαδός.
2. Τα βιντεάκια ΟΠΩΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ είπα, είναι ΟΛΑ
άμεσα πραγματοποιήσημα από ΟΛΟΥΣ, με έναν αναπτήρα
(είπαμε: περα-δώθε , πέρα-δώθε το κερί)
ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΕΡΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ???
3.Η σχισμένη κολώνα: Καταγεγραμμένο από.... οπαδούς και πάλι.
Αποδεδειγμένο...ΤΙΠΟΤΕ
4. Σουπερμαν - ξυράφια κλπ : Έτσι φαντάζετε στα μάτια μας.. Τι να κάνουμε!!!
5. Link με φωτό: Δεν βλέπω κάτι περίεργο... δείξε μου...
"Ένα πράγμα εκπλήσσει περισσότερο από το θαύμα: Η αφέλεια με την οποία το δέχεται ο κόσμος"
macedon
quote:
Λοιπόν, μια που κάποιοι απορρίπτουν κατηγορηματικά αλλά και χλευάζουν το όλο γεγονός, θα ήθελα να ακούσω την ερμηνεία τους για το όλο γεγονός της αφής του Αγίου Φωτός. Δηλαδή να μας εξηγήσουν πως γίνεται;;
Αποκλείεται να το κάνει ο δαίμονας beeblebrox για να σας κοροιδέψει και να νομίζετε οτι έχει θείκή προέλευση ?
Πώς δηλαδή ξεχωρίζεις το θείκό θαύμα απο το σατανικό θαύμα ?
Αγγελος.
«Η σχισμένη κολόνα υπάρχει εκεί τόσα χρόνια. Το πως έγινε υπάρχει καταγεγραμμένο.»
Εννοείς το τι λέει ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ αγαπητέ, και όχι απαραίτητα η πραγματικότητα.
Κατά τα άλλα, έχω έναν καλό φίλο που είναι υπεύθυνος σε εταιρία εξόρυξης και εκμετάλλευσης μαρμάρου. Ξέρεις πόσα σκισμένα μάρμαρα μπορεί να σου δείξει στο λατομείο?
Και εάν βάλει το χεράκι της και καμία μικρή έκρηξη, όπως η κολώνα που θαυμάζεις, τότε ότι θέλεις βγαίνει.
Έλεος, από μια κολώνα πιάστηκες??![]()
![]()
Εσύ αγαπητέ, μήπως μπορείς να μας πεις ΠΟΙΟΣ για πρώτη φορά ανέφερε το Άγιο Φως? ΠΟΙΟΥ πιστεύω ήταν? ΠΩΣ κατέληξε στα χέρια ορθοδόξων, και ΠΟΤΕ?
Αναμένω…..
quote:
Εννοείς το τι λέει ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ αγαπητέ, και όχι απαραίτητα η πραγματικότητα.
Ναι, βασικά το θέμα είναι ότι την παρούσα περίοδο έχουμε τον θρησκευτικό μύθο και καμμία απόδειξη ότι το όλο θέμα με την κολώνα έγινε από έκρηξη, αυτό είναι το πρόβλημα.
Μπορούμε να έχουμε κάποια πληροφορία παραπέρα;
Πάντως, το συγκεκριμένο γεγονός, σε έναν Αρμένιο που το είπα το παραδέχθηκε ότι έγινε, αλλά δεν δέχθηκε ότι το Άγιο Φώς προτίμησε τον Ορθόδοξο Πατριάρχη απ'τον Αρμένιο επειδή η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι η αληθινή και όχι η Αρμενική Εκκλησία, αλλά επειδή το Άγιο Φώς (κατά την άποψή του) θεώρησε ότι ο Αρμένιος Πατριάρχης ήταν ανάξιος να το παραλάβει μετά από αυτό που έκανε. Θα τον συνέφερε καλύτερα να το απορρίψει τελείως το περιστατικό και να το χαρακτηρίσει μυθοπλασία των Ορθοδόξων, αλλά δεν το έκανε.
«Ναι, βασικά το θέμα είναι ότι την παρούσα περίοδο έχουμε τον θρησκευτικό μύθο και καμμία απόδειξη ότι το όλο θέμα με την κολώνα έγινε από έκρηξη, αυτό είναι το πρόβλημα.»
Έχουμε καμία απόδειξη ότι ο Βούδας δεν γεννήθηκε ως εκ του θαύματος? Την ίδια αξία και «φερεγγυότητα» φέρουνε και τα δυο…..![]()
WindWalker:
«πάντως, το συγκεκριμένο γεγονός, σε έναν Αρμένιο που το είπα το παραδέχθηκε ότι έγινε..»
Κάτι ξέχασες: Αρμένιο, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ.![]()
Πείτε μου και εμένα τι είναι αυτά τα τσάφ τσουφ που βλέπουμε στα φιλμάκια;;
Μα και αυτή η μαθηματικός όπως και η άλλη η γυναίκα ντιπ κουτόχορτο τρώνε βρε παιδί μου. Αμ και ο άλλος ο ψυχίατρος που έχει και ολόκληρο σίτε αφιερωμένο στο Άγιο Φως, και αυτός δεν ξέρει τι του γίνεται τελικά. Μήπως πρέπει να τους ενημερώσουμε τους ανθρώπους για να μην συνεχίζουν να τους κοροϊδεύουν;;
Έλα βρε Σβάμπε, σοβαρά, σου είπε τέτοιο πράγμα ο φίλος σου ο μαρμαράς;
Τι λες βρε παιδί μου; Πάντως αυτός που το έκανε αυτό στην κολώνα πρέπει να ήταν πολύ μάστορας για να μην καταστρέψει τελείως την ολοστρόγγυλη κολώνα και να κάνει το σκίσιμο να φαίνεται σαν τσεκουριά. Θα κατείχε καλά την τέχνη του ανατινάγματος για να πει στι σχισμή να γίνει προς τα πάνω. (Ωχ, ίσως τώρα επέμβει ο Μακεδόνας για να μου αποδείξει ότι λόγω του μακρόστενου της κολώνας λογικό είναι το σχίσιμο να πάει προς τα πάνω, λέτε;)
Πάντως αυτοί οι Χριστιανικοί μύθοι είναι τόσο καλά πλασμένοι που φαίνονται σαν αληθινοί, Χε!Χε!Χε!
Είπατε πολλά, σε αυτά που σας ρώτησα εγώ όμως, τσιμουδιά!
quote:
Εσείς έχετε κάποια επιστημονικώς αποδεδειγμένα στοιχεία που να αναιρούν και να διαψεύδουν τον τρόπο με τον οποίο δέχεται η εκκλησία ότι έγινε αυτό ;;;
Αν δεν έχετε στοιχεία και αντιτίθεστε μόνο και μόνο για να γελοιποιήσετε το γεγονός, τότε κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε γελοίοι εσείς οι ίδιοι.
Περιμένων λοιπόν τις εξηγήσεις σας.
Να σας θεωρήσω γελοίους;;;;;;;;;;;;;
Φιλικά όπως πάντα
είναι ότι ο χριστιανισμός πουλάει. Και πουλάει τόσο, που εκλαϊκεύεται, εκχυδαϊζεται και γίνεται προϊόν σούπερ μάρκετ. Η επιτυχία της ταινίας είναι βέβαιη. Το βέβαιο επίσης είναι ότι οι "έμποροι" δεν έχουν φύγει από το ναό.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ - ΡΟΜΠ ΜΠΑΟΥΜΑΝ
δρ. λανγκτον - τομ χανκς [χριστιανος ορθοδοξος]
σοφι νεβο - οντρε τοτου [αμελι]
αστυνομος μπεζυ φασε -ζαν ρενο [πορφυρα ποταμια, γκοτζιλα]
επισκοπος αρινθαροζα - αλφρεντ μολινα [δρ. οκταπους στο σπαιντερ-μαν 2 , το πιο δημοφιλες που μπορουσα να σκεφτω]
δρ. τιμπινγκ - σερ ιαν μακ κελεν [γκανταλφ στον αρχοντα των δαχτυλιδιων]
πολ μπετανι - σιλας
να υποθεσω οτι εχεις διαβασει το βιβλιο; και πιστευεις οτι προσπαθει να στρεβλωσει την χριστιανικη πιστη ωστε να πουλησει;;;
δεν νομιζεις ομως οτι τα επιχειρηματα του ειναι αρκετα σημαντικα;;;
Edited by - crucifire on 30/07/2005 16:29:28
Edited by - crucifire on 30/07/2005 16:30:12
στρεβλώσει τη χριστιανική πίστη. Είπα ότι το βιβλίο και η ταινία εμπορεύεται τη χριστιανική πίστη.
Αλήθεια, το όνομα Μπάουμαν δεν είναι εβραϊκό; Και οι παραγωγοί; Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί μη Εβραίοι παραγωγοί στο Χόλιγουντ. 'Οσο για τους ηθοποιούς, δεν νομίζω ότι έχουν ιδιαίτερα κωλύματα με την ιδεολογία. Σαφώς η ταινία θα είναι μια μεγάλη παραγωγή και θα είναι ένα συν στην καριέρα τους.
quote:
δρ. λανγκτον - τομ χανκς [χριστιανος ορθοδοξος]
χριστιανός ορθόδοξος, ταινία είναι;! ![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ο συγγραφέας πάντως απότι ακούω είναι στο πύρ εξώτερο των χριστιανών.
Αλήθεια πότε θα παιχτεί, σκηνοθέτης? ηθοποιοί?
το point σου ειναι οτι η πιστη η οι ιδεολογιες των ηθοποιων, του σκηνοθετη η του συγκραφεα θα επηρεασουν το αποτελεσμα, η απλως κατακρινεις το γεγονος οτι εμπορευματοποιηται η χριστιανικη πιστη;
αν θες σημειωσε λιγο τη θεση σου....
quote:
χριστιανός ορθόδοξος, ταινία είναι;!
αυτο ομολογουμενος δεν το επιασα... το οτι ο χανκς ειναι ορθοδοξος ισχυει [αφου εχει παντρευτει ελληνιδα] και το σημειωσα μπας και χρησιμευσει πουθενα...
quote:
Αλήθεια πότε θα παιχτεί, σκηνοθέτης? ηθοποιοί?
uhhmmm, duh!!
κοιτα λιγο καλυτερα το τοπικ, δεν εγραφα τοση ωρα τσαμπα!!!
καλως εχοντων των πραγματων, τα γυρισματα θα εχουν τελειωσει τα χριστουγεννα, και θα βγει τον ιουλιο, νομιζω [δεν θυμαμε καλα, θα το δω και θα σας ενημερωσω. θα στειλω και καμια φοτο απο την ταινια αν θελετε]
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΔΙΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ
ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.
των χριστιανών από άτομα που ουσιαστικά δεν έχουν καμιά σχέση με τον χριστιανισμό.
Μιλάω για τον πλουτισμό "εμπόρων" γύρω από τον "ναό". Αυτούς που είχε εκδιώξει ο Χριστός, οι σημερινοί πιστοί απλώς τους ενισχύουν
αγοράζοντας τα "πυροτεχνήματά" τους. 'Εργα καλλιτεχνικά με ένα ωραίο
μπουμ, αλλά χωρίς καμιά ουσία, που αποσκοπούν στην πρόσκαιρη διασκέδαση. (Αλήθεια, τι τραγικό, η διασκέδαση έχει πλέον ταυτιστεί με την ψυχαγωγία.)
quote:
το οτι ο χανκς ειναι ορθοδοξος ισχυει [αφου εχει παντρευτει ελληνιδα]
Αυτο βρε δεν εχει σχεση. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι καποιος ορθοδοξος για να παντρευτει ελληνιδα. Μπορει να την παντρευτει και ενας καθολικος. Γαμος στην εκκλησια μεταξυ ορθοδοξου και καθολικου γινεται χωρις προβλημα γιατι 8εωρουνται κι οι δυο χριστιανοι.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...