ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Η ικανότητα του να νιώθεις διάφορα! Χάρισμα ή Κατάρα;

Η ικανότητα του να νιώθεις διάφορα! Χάρισμα ή Κατάρα;

Queen Lilith30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
2008-04-23 23:58
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Witch Shadow
Ολα τα χαρισματα δεν ειναι ιδια και ετσι δεν ειναι ολα ασχημα ή καλα. Σκεψου να μπορουσες να εισαι πυροκινητικη και καθε φορα που εισαι εξαλη και νευριασμενη να αναβεις φωτιες απο δω και απο κει. Δεν θα ηταν καπως τρομακτικο?

Ναι, έχεις δίκιο, θα ήταν πολύ τρομακτικό όχι μόνο για μένα αλλά και για τους υπόλοιπους. Από την στιγμή όμως που σου έτυχε το.."λαχείο" αυτό και δεν μπορείς να το αλλάξεις μπορείς απλά να συμβιβαστείς και να το δεις λίγο πιο θετικά. Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ εγώ να κάνω.΄Συμφωνώ ότι η ψυχολογία του καθενός παίζει σημαντικό ρόλο αλλά όλοι μπορούν να προσπαθήσουν (αν θέλουν) να το δουν το θέμα πιο θετικά, λίγο πιο αισιόδοξα. Πιστεύω ότι και το άσχημο μπορείς να το κάνεις καλό ή τουλάχιστον να βγάλεις κάτι καλό από αυτό.
2008-05-05 04:48
Φίλε Witch,από ποια ηλικία έχεις το χάρισμα της Εμβίωσης; Πότε το διαπίστωσες; Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη. Αν θέλεις μου απαντάς, φυσικα.
Αγαπητοί μου φίλοι. Βλέπω ότι μέσα στο forum υπάρχουν κάμποσα άτομα με "παραφυσικές" ιδιότητες. Καλή ώρα κι εγώ μία από αυτά. Νοιώθω όμορφα, διότι έστω και από εδώ μέσα, προσπαθώ να φανταστώ ότι είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Χρόνια τώρα ζω τόση μοναξιά.... σαν να ήταν η οικογένειά μου αλλού.
Χρόνια αναρρωτιόμουν κι εγώ αν είναι ατυχία να έχεις χαρίσματα. Τελικά κατάλαβα ότι μάλλον, τα χαρίσματα αυτά μας "βασανίζουν" επειδή μας καθιστούν διαφορετικούς απέναντι στο σύνολο (ελάτε να συναντηθούμε να γίνουμε ένα μικρό σύνολο εμείς.. ) είτε επειδή είμαστε άνθρωποι υπεύθυνοι και θέλουμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά αυτά τα χαρίσματα, προς όφελος δικό μας και του συνόλου. Το ό,τι δεν τα ελέγχουμε τα χαρίσματά μας προς το παρόν, μας κάνουν να νοιώθουμε ένα γλυκόπικρο βάσανο. Αρκετοί όμως απο εμάς φαντάζομαι πως κρατάμε κάπου μέσα μας την ελπίδα ότι δεν είμαστε "άχρηστο" περιθώριο. Κανένα ανθρώπινο χάρισμα δεν είναι για πέταμα. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί για την ανθρωπότητα... μόνο που θέλει εξάσκηση του χαρίσματος. Αγαπάτε τον εαυτό σας όλοι είμαστε παιδιά κάποιου. Αγαπάτε τον συνάνθρωπό σας, είναι το άλλο σας μισό.

Φίλοι μου σκοπεύω να βρω την "φυλή" μου. Νοιώθω ότι κάποιοι από εσάς είστε "συγγενείς" μου. Βρήκα ένα "σπίτι" για μένα διαδικτυακό που με "αγκάλιασε". Μέσα σε αυτό το "σπίτι" ανακάλυψα μερικούς ομοίους μας και μαζί με εκείνους προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις όσο αφορά ποιός είναι ο λόγος, του ότι είμαστε "διαφορετικοί", ποιά ίσως είναι η αποστολή μας ως τέτοιου είδους άνθρωποι και πώς θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε τα "χαρίσματα" σε χρήσιμες για το κοινό καλό, ιδιότητες.

Το προσωπικό μου pm είναι ανοικτό για όλους που "νοιώθουν". (..και για εκείνους που θέλουν να μου πουν κάτι που δεν είναι αναγκαίο να απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα της ενότητας έτσι ώστε να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος)
Πάνω από όλα παρακαλώ και ζητώ σεβασμό για το forum και για τα υπόλοιπα μέλη του.

Φιλικά κι εγκάρδια σε όλους υποβάλλω τα σέβη μου.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΙΝΤΙΓΚΟ
Αγαπητοί μου φίλοι. Βλέπω ότι μέσα στο forum υπάρχουν κάμποσα άτομα με "παραφυσικές" ιδιότητες. Καλή ώρα κι εγώ μία από αυτά. Νοιώθω όμορφα, διότι έστω και από εδώ μέσα, προσπαθώ να φανταστώ ότι είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Χρόνια τώρα ζω τόση μοναξιά.... σαν να ήταν η οικογένειά μου αλλού.
Χρόνια αναρρωτιόμουν κι εγώ αν είναι ατυχία να έχεις χαρίσματα. Τελικά κατάλαβα ότι μάλλον, τα χαρίσματα αυτά μας "βασανίζουν" επειδή μας καθιστούν διαφορετικούς απέναντι στο σύνολο (ελάτε να συναντηθούμε να γίνουμε ένα μικρό σύνολο εμείς.. ) είτε επειδή είμαστε άνθρωποι υπεύθυνοι και θέλουμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά αυτά τα χαρίσματα, προς όφελος δικό μας και του συνόλου. Το ό,τι δεν τα ελέγχουμε τα χαρίσματά μας προς το παρόν, μας κάνουν να νοιώθουμε ένα γλυκόπικρο βάσανο. Αρκετοί όμως απο εμάς φαντάζομαι πως κρατάμε κάπου μέσα μας την ελπίδα ότι δεν είμαστε "άχρηστο" περιθώριο. Κανένα ανθρώπινο χάρισμα δεν είναι για πέταμα. Όλοι είμαστε το ίδιο σημαντικοί για την ανθρωπότητα... μόνο που θέλει εξάσκηση του χαρίσματος. Αγαπάτε τον εαυτό σας όλοι είμαστε παιδιά κάποιου. Αγαπάτε τον συνάνθρωπό σας, είναι το άλλο σας μισό.

Φίλοι μου σκοπεύω να βρω την "φυλή" μου. Νοιώθω ότι κάποιοι από εσάς είστε "συγγενείς" μου. Βρήκα ένα "σπίτι" για μένα διαδικτυακό που με "αγκάλιασε". Μέσα σε αυτό το "σπίτι" ανακάλυψα μερικούς ομοίους μας και μαζί με εκείνους προσπαθούμε να βρούμε απαντήσεις όσο αφορά ποιός είναι ο λόγος, του ότι είμαστε "διαφορετικοί", ποιά ίσως είναι η αποστολή μας ως τέτοιου είδους άνθρωποι και πώς θα μπορούσαμε να μετατρέψουμε τα "χαρίσματα" σε χρήσιμες για το κοινό καλό, ιδιότητες.

Το προσωπικό μου pm είναι ανοικτό για όλους που "νοιώθουν". (..και για εκείνους που θέλουν να μου πουν κάτι που δεν είναι αναγκαίο να απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα της ενότητας έτσι ώστε να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος)
Πάνω από όλα παρακαλώ και ζητώ σεβασμό για το forum και για τα υπόλοιπα μέλη του.

Φιλικά κι εγκάρδια σε όλους υποβάλλω τα σέβη μου.

Ανοιχτή πρόταση για guild κάνεις? Μη μου πεις ότι μπορείς να διδάξεις κιόλας..!
2008-05-05 20:45
« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)

Παραπάνω φίλοι μου με αυτά που σας έγραψα σε προηγούμενη παράθεσή μου, ήμουν ξεκάθαρη για εκείνους στους οποίους απευθύνομαι.
Η ίδια δεν είμαι "δάσκαλος", όμως έχω πολλούς και μαθαίνω από αυτούς. Ψάχνω για "μαθητές" που θέλουν να μάθουν μαζί με εμένα. Ελπίζω να βρω όμοιους "μαθητές" με εμένα, ώστε να αυξήσω τον αριθμό μας μέσα στην δική μας "διδακτική αίθουσα". Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο ποιό καλά θα γίνει το "μάθημα".

Φιλικά και εγκάρδια και με σεβασμό προς όλους.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΙΝΤΙΓΚΟ
« Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς » (Γκάντι)

Σοφα λογια αυτα που παρα8ετεις φιλη ΙΝΤΙΓΚΟ.
Το να σε αγνοησουν πλεον δεν παιζει οταν οι γυρω σου μα8αινουν το χαρισμα που κατεχεις. Πηγαινουν κατευθειαν στην γελοιοποιηση πρωτα εσενα και μετα το χαρισματος. Ποναει πιο πολυ απο το να σε πολεμουν και να σου κανουν τη ζωη σκετη κολαση. Να σε φτανουν σε σημειο να λες οτι μονο αν τους καταστρεψεις με οτι εχεις διαθεσιμο 8α ικανοποιηθεις για ολο το κακο.
Το αν θα νικησεις ειναι κατι που εχει να κανει με πολλους παραγοντες

Και στο φιναλε ποιος ειπε οτι ειναι ασχημα στην Κολαση?
2008-05-09 02:07
Η δική μου γνώμη είναι πως τέτοιες ψυχικές ικανότητες δεν είναι ούτε χάρισμα (ευλογία), ούτε κατάρα, γιατί θεωρώ πως ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είναι εν γένει ικανοί για τέτοιες εκδηλώσεις. Η διαφορά μεταξύ αυτών που το ανέπτυξαν κατόπιν εφαρμογής διαφόρων τεχνικών και αυτών που απλώς τους "εμφανίστηκε", έγκειται απλώς στη διαδικασία εμφάνισης.
2008-05-09 10:22
Γειά σας, θα ήθελα και γω να ΄κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που ξέρουν. Ένα τέτοιο χάρισμα μπορεί να το έχεις πολύ η λίγο Ή το έχεις ή δεν το χεις? ή απλά το θεωρητικά λίγο είνα απλά μη καλλιεργημένο "χάρισμα"?
Έχει τύχει να "ακούσω" πράγματα και όταν ρωτούσα απορημμένη το λόγο μιας τέτοιας δήλωσης μου έλεγαν οτι δεν είχαν πει τίποτα απλά το σκέφτηκαν. Και θα μπορούσα να πώ οτι ήταν σε συναισθηματική φόρτιση οι σκέψεις τους αυτές. Το άκουσμα γινόταν στο μυαλό και όχι ακουστικά. Ερχόταν σαν να ήθε σφήνα μια σκέψη μου με φόρα! Πώς μπορώ να το καλλιεργήσω?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kazoo
Γειά σας, θα ήθελα και γω να ΄κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που ξέρουν. Ένα τέτοιο χάρισμα μπορεί να το έχεις πολύ η λίγο Ή το έχεις ή δεν το χεις? ή απλά το θεωρητικά λίγο είνα απλά μη καλλιεργημένο "χάρισμα"?
Έχει τύχει να "ακούσω" πράγματα και όταν ρωτούσα απορημμένη το λόγο μιας τέτοιας δήλωσης μου έλεγαν οτι δεν είχαν πει τίποτα απλά το σκέφτηκαν. Και θα μπορούσα να πώ οτι ήταν σε συναισθηματική φόρτιση οι σκέψεις τους αυτές. Το άκουσμα γινόταν στο μυαλό και όχι ακουστικά. Ερχόταν σαν να ήθε σφήνα μια σκέψη μου με φόρα! Πώς μπορώ να το καλλιεργήσω?

Kανενα χαρισμα δεν το εχεις πολυ ή λιγο. Ολοι εχουν χαρισματα αλλα ενεργοποιουνται κατω απο ορισμενες συναισθηματικες φασεις, οπως το αγχος, το στρες, ο φοβος, η αγαπη ακομα και ο θυμος. Τα χαρισματα ειναι ενεργα απο την ηλικια των 2 χρονων και κρατουν μεχρι την ηλικια των 12. Μετα απο κει πεφτουν σε αδρανεια λογω των εξωτερικων επιδρασεων που εχει η καθημερινοτητα. Μπλοκαρουν τα χαρισματα και τα ριχνουν σε αδρανεια. Αυτο ομως δεν ειναι κατι στανταρ. Μπορεις να το κρατησεις ενεργο αν πιστευεις στο χαρισμα και το χρησιμοποιεις ακομα. Οπως για να χτισεις το τελειο σωμα θελει γυμναστικη, ετσι και το χαρισμα θελει την προπονηση του. Αλλα ειναι αναλογη με το χαρισμα.
Μερικοί γεννιούνται έχοντας ιδιαίτερα χαρίσματα , τα οποία έχουν αποθηκευτεί στο DNA τους και ενεργοποιούνται την κατάλληλη στιγμή, όταν έρχεται η στιγμή της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ.
Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν χιλιάδες ενεργοποιημένες ψυχές, οι οποίες είναι "ενσαρκωμένες ψυχές " για να βοηθήσουν στην εδραίωση του Φωτός πάνω στην Γη.
Όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τα ανεξήγητα φαινόμενα και την μεταφυσική , βαδίζουμε σε μια νεα εποχή, όπου έρχεται το τέλος του σκότους και εδραίωνεται το Φως σε αυτό τον ταλαιπωρημένο αλλά σημαντικό πλανήτη.
Πιστεύει κανείς πως είμαστε μόνοι μας?