Βάλτε τον Einstein να γράψει για εσάς !
Έχουμε δει πολλές φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Einstein να γράφει σε μαυροπίνακες.
Τώρα μπορείτε οι ίδιοι να γράψετε μέσω αυτού , ότι θέλετε.
Τι εννοώ; Δείτε την εικόνα
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ακολουθήσετε τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο, να γράψετε στο πλαίσιο αυτό που θέλετε και...voila !
Τώρα μπορείτε οι ίδιοι να γράψετε μέσω αυτού , ότι θέλετε.
Τι εννοώ; Δείτε την εικόνα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ακολουθήσετε τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο, να γράψετε στο πλαίσιο αυτό που θέλετε και...voila !
Καλα εχουμε τρελαθει εντελως
Αφου με προλαβει ο Evris ως προς το περιεχομενο, ας το παιξω "βεβηλος" συνωμοσιολογος και ας ελπισουμε να μην παρεξηγηθω!

Αφου με προλαβει ο Evris ως προς το περιεχομενο, ας το παιξω "βεβηλος" συνωμοσιολογος και ας ελπισουμε να μην παρεξηγηθω!

Ορίστε το δημιούργημά μου!

Υ.Γ: ο Αινστάιν στην συγκεκριμένη φώτο έγραφε τόσο γρήγορα που οι λέξεις πέφτουν ... πάνω του!

Υ.Γ: ο Αινστάιν στην συγκεκριμένη φώτο έγραφε τόσο γρήγορα που οι λέξεις πέφτουν ... πάνω του!

Χαχαχα! Τι πλάκα που έχει!! Τι άλλο θα σκεφτούν!?!?! Να και κάτι χιουμοριστικό από μένα!

Πολύ έξυπνη ιδέα
. Nα δούμε όπως είπε και η juliet τί άλλο θα δούμε...
. Nα δούμε όπως είπε και η juliet τί άλλο θα δούμε...Προσωπικά με ενοχλεί, και όχι μόνο αυτό αλλά και ένα σωρό άλλες βλακείες στο νετ ή σε εμπορικές καμπάνιες και σόου όπου χρησιμοποιούν το πρόσωπο του Αινστάιν. Δεν νομίζω να του άρεσε και νομίζω ότι αξίζει λίγο περισσότερος σεβασμός σε έναν νεκρό που θεωρείται ότι άλλαξε το τρόπο που βλέπουμε το σύμπαν σήμερα. Και πείτε με υπερβολικό αν θέλετε.. Με όσο καλή και χιουμοριστική διάθεση γραφτούν κάποια. Έχει παραγίνει το κακό με τον Αινστάιν.
quendi, αν και συμφωνώ μαζί σου, νομίζω ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί...
Και ο Αινστάιν οπαδός;
Και "γριά" ο Αλβέρτος