ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Περίεργος τύπος στη φωτιά του Υμηττού!

Περίεργος τύπος στη φωτιά του Υμηττού!

sumotori41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
2007-08-26 16:00
\r\n
Να κάνω και μία ερώτηση.
\r\n
\r\nΗ φίλη μας έστειλε το μήνυμα στις 03:54 σήμερα το πρωί
\r\n
\r\nΛέει ότι μου "...μου συνέβη κάτι περίεργο σήμερα το πρωί..."
\r\n
\r\nΠροφανώς θα εννοεί χτες το πρωί διότι αν της συνέβαινε σήμερα το πρωί δε θα μπορούσε να στείλει μήνυμα μερικές ώρες πιο πριν που να μας εξηγεί το τι έγινε !
\r\n
\r\nΦυσικά δεν αμφισβητώ την αυθεντικότητα της φωτογραφίας...είναι παράξενη !
\r\n
2007-08-26 16:02
\r\n
Sumotori η Mirloon ειχε επικοινωνησει μαζι μας μεσω e-mail απο το βραδυ του Σαββατου (χτες). Εχει πιστοποιηθει πως οντως η φωτογραφια βγηκε στις 12 περιπου χτες το μεσημερι, λιγα λεπτα αφου ξεσπασε η πυρκαγια σε εκεινη την περιοχη του Υμηττου.
\r\n
2007-08-26 16:05
\r\n
Άρα πρώτα ήρθε σε επικοινωνία μαζί σας και μετά ανέβασε εδώ το μήνυμά της.
\r\n
\r\nΟΚ,τώρα κατάλαβα
\r\n
\r\nΝα μας πείτε μόν τι αποτελέσματα είχατε σχετικά με τις διαδικασίες που ξεκινήσατε για να βγει μία άκρη.
\r\n
2007-08-26 19:08
\r\n
Εάν μιλάμε για κάποιον εμπρηστή, είναι εμφανές ότι είναι καμουφλαρισμένος για να μην είναι ευδιάκριτος. Όντως και εμένα, η φιγούρα αυτή μου μοιάζει με έναν καλά καμουφλαρισμένο τύπο (κουκούλα μαύρη και πράσινη μπλούζα μέσα στο δάσος.) Πάντως από μια τόσο μακρινή φωτό είναι λίγο δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα.
\r\n
\r\nΤέλος, αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην αγαπητή mirloon για το θάρρος της, να δημοσιεύσει τη φωτογραφία. Είναι βέβαιο φίλοι μου πως η φωτό θα κάνει μεγάλο ντόρο...
\r\n
2007-08-28 11:34
\r\n
Ίσως να πρόκειται για το κάθαρμα τον εμπρηστή.
\r\nΜη ξεχνάμε ότι πρόσφατα συνελήφθησαν επ\'αυτοφώρο δύο 11χρονα(!) αλλοδαπά (μάλλον αλβανοί) που βάλανε μια από τις πυρακαγιές.
\r\nΚαι ο υπεύθυνος αρχηγός της πυροσβεστικής που έκανε την συνέντευξη δήλωσε ότι οι δικαιολογίες που έδωσαν τα αλλοδαπά δεν ελήφθησαν υπόψη διότι όπως είπε έχουν το ακαταλόγιστο!!
\r\nΚαλά, πως είναι δυνατόν να πει αυτή την ανόητη δικαιολογία μπροστά στον ελληνικό λαό;
\r\nΔεν μπορούσαν να βάλουν κάποιον άνθρωπο ειδικό να βγάλει από αυτά τα παιδιά την πληροφορία για το ποιος τους έβαλε να ανάψουν την φωτιά και γιατί;
\r\nΆλλωστε τα παιδιά πάντοτε λένε την αλήθεια είναι δύσκολο να πούνε ψέμματα.
\r\n
\r\n
Βρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λιγάκι...
\r\n
\r\nΗ κοπέλα απ\' όσο γνωρίζω τράβηξε κάποιες φωτό ως δημοσιογράφος και όταν αργότερα στο γραφείο της άρχισε να τις μελετά καλύτερα για να διαλέξει κάποιες που θα της ήταν χρήσιμες στην εργασία της, πρόσεξε αυτό το "ξένο" σημείο στη φωτογραφία.
\r\nΤο ότι μπήκε στο φόρουμ μας και έστειλε σε προσωπικό e-mail μετά από συνομιλία τη φωτογραφία για να έχει μια δεύτερη γνώμη, δε νομίζω πως είναι ύποπτο. Επίσης, δεν ήταν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- υποχρεωμένη να στείλει άλλες 10 φωτό για να πειστούμε πως βρέθηκε στο βουνό για να βγάλει φωτογραφίες της φωτιάς. Σε λίγο θα αρχίσουμε να κατηγορούμε αυτή για τον εμπρησμό!
\r\n
\r\nΟυφ... χωρίς πολλά λόγια: απογοητεύομαι με την ταχύτητα που το θέμα αλλάζει κατευθύνσεις και με την ευκολία που βγάζουμε όλοι συμπεράσματα. Τελικά μήπως όλοι έχουμε τον αστυνόμο Μπέκα μέσα μας;;
\r\n
\r\n Θα το σκεφτώ πάρα πολύ την επόμενη φορά που θα μου ζητηθεί να "ανεβάσω" μια φωτό... Καλή σας μέρα!
\r\n
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
Αρχική Δημοσίευση από Antonia
\r\n
Βρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λιγάκι...
\n
\nΗ κοπέλα απ\' όσο γνωρίζω τράβηξε κάποιες φωτό ως δημοσιογράφος και όταν αργότερα στο γραφείο της άρχισε να τις μελετά καλύτερα για να διαλέξει κάποιες που θα της ήταν χρήσιμες στην εργασία της, πρόσεξε αυτό το "ξένο" σημείο στη φωτογραφία.
\nΤο ότι μπήκε στο φόρουμ μας και έστειλε σε προσωπικό e-mail μετά από συνομιλία τη φωτογραφία για να έχει μια δεύτερη γνώμη, δε νομίζω πως είναι ύποπτο. Επίσης, δεν ήταν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- υποχρεωμένη να στείλει άλλες 10 φωτό για να πειστούμε πως βρέθηκε στο βουνό για να βγάλει φωτογραφίες της φωτιάς. Σε λίγο θα αρχίσουμε να κατηγορούμε αυτή για τον εμπρησμό!
\n
\nΟυφ... χωρίς πολλά λόγια: απογοητεύομαι με την ταχύτητα που το θέμα αλλάζει κατευθύνσεις και με την ευκολία που βγάζουμε όλοι συμπεράσματα. Τελικά μήπως όλοι έχουμε τον αστυνόμο Μπέκα μέσα μας;;
\n
\n Θα το σκεφτώ πάρα πολύ την επόμενη φορά που θα μου ζητηθεί να "ανεβάσω" μια φωτό... Καλή σας μέρα!
\r\n \r\n
\r\n

\n
\nΑντωνία, από εσένα μαθαίνω πως η κοπέλα είναι δημοσιογράφος. Δε νομίζω να την κατηγορήσαμε για κάτι, απλά καταλαβαίνεις πως από τη στιγμή που ανεβάζει μια τέτοια φωτογραφία σε τόσο ύποπτους και δύσκολους καιρούς, θα είναι και προετοιμασμένη για την όποια κριτική, η οποία προκύπτει από τις σκέψεις του καθενός μας. Φυσικά και δεν θεωρώ ότι κατέχω την απόλυτη αλήθεια, αλλά από τη στιγμή που ο καθείς μπορεί να πει τη γνώμη του, θεωρώ υποχρέωσή μου να καταθέσω και τις δικές μου σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με το θέμα που προκύπτει. Όπως έχω τονίσει ήδη δύο φορές έως τώρα, εφόσον η φωτογραφία πήρε το δρόμο που έπρεπε να πάρει, η ευθύνη για την εξαγωγή συμπερασμάτων βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τις αρμόδιες υπηρεσίες.
\r\n
2007-08-31 10:36
\r\n
Το video-ντοκουμέντο το οποίο πιθανώς να απεικονίζει εμπρηστές στον Υμηττό την ίδια ημέρα με τη λήψη της φωτογραφίας που παρουσιάζουμε σε αυτό το νήμα (thread) .
\r\n
\r\nVideo
\r\n
\r\n
Αγαπητή mirloon,
\r\nη φωτογραφία σου απεικονίζει κάτι που αντικειμενικά είναι ασαφές.
\r\nΟι περισσότεροι δίνουν την ερμηνεία του εμπρηστή,άλλοι του αναρριχιτή,άλλοι του παράξενου πλάσματος κτλ.
\r\nΕίναι απολύτως λογικό να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια προσέγγιση που είτε να είναι αρνητική απέναντί σου είτε είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σου.
\r\nΝομίζω ότι οι περισσότεροι καλωσορίσαμε την πρωτοβουλία σου να μας παραχωρήσεις τη φωτογραφία σου και γενικότερα γνωρίζω ότι έτυχες άριστης υποδοχής.
\r\nΑν κάποιες απόψεις,θεωρείς ότι σε αδικούν,μπορείς ελεύθερα να απαντήσεις όπως όλα τα μέλη αυτής της κοινότητας.Δεν είναι ανάγκη να υπεραντιδράς,να κάνεις δηλώσεις αποχώρησης,να γίνεται η συμπεριφορά σου σπασμωδική.
\r\n
\r\nΣε τελική ανάλυση - αγαπητή mirloon - εσύ ζήτησες την άποψη της κοινότητας του Μεταφυσικού.Οι πέντε (5) σελίδες που ,όλοι μαζί, αφιερώσαμε για το σχολιασμό της φωτογραφίας σου αποδεικνύουν ότι μας προκάλεσε το ενδιαφέρον.
\r\nΕίσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις.Να φύγεις,να παραμείνεις, να συζητήσεις,να καταθέσεις περισσότερα στοιχεία.Do what thou wilt...
\r\n
\r\nΑλλά σε παρακαλώ μη κάνεις 4-5 συνεχόμενες δημοσιεύσεις (posts) στο ίδιο νήμα γιατί είναι παραβίαση των όρων συμμετοχής που μπορείς να βρεις στο link της υπογραφής μου.Για οποιαδήποτε προσθήκη σε κάποια δημοσίευσή σου,υπάρχει το κουμπί .
\r\n
\r\nΚαλή συνέχεια.
\r\n
\r\n
Aγαπητοι χρηστες και συντονιστες του μεταφυσικου,
\r\n
\r\nσυγνωμη για την αναστατωση που σας προκαλεσα με τα συνεχομενα ποστ αλλα δεν γνωριζα τους ορους οπως επισης δεν γνωριζουν και αλλοι εφοσον ασκουν κριτικη στο προσωπο μου .Δεν ειδα ομως κανενα ποστ ,εκτος της χρηστριας <Αntonia>,να συμβουλευει αλλους χρηστες προς συμμορφωση.(βλ.ΟΡΟΙ ΠΕΡΙ ΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑΣ ,ΥΦΟΥΣ)
\r\n Οσο για το αν εκανα δηλωσεις αποχωρησης ....εγω απλα ειπα οτι θα ξανασκεφτω πολυ αν θα ζητησω την γνωμη τριτων,,τωρα ο αγαπητος <apan@samos>δεν ξερω πως υπεθεσε οτι δηλωνω αποχωρηση.Αν θελω να αποχωρησω δεν προκειται να κανω δηλωσεις,απλα φευγω.Παιδια ειμαστε?
\r\n Οσο για τα περαιτερω στοιχεια ειμαι ετοιμη οποιος θελει να του απαντησω σε κατι,ευχαριστως.
\r\n
\r\n Σας ευχαριστω λοιπον ειλικρινα για την φιλοξενια και για τις πεντε σελιδες που αφιερωσατε στην φωτογραφια που εβγαλα.Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να δημιουργηθει ολη αυτη η αντιπαραθεση,συμβαινουν ομως κι αυτα.Αυτο που με ενοχλησε ομως και αντεδρασα "υπερβολικα"συμφωνα με τον ειναι γιατι οι ανθρωποι κρινουν-κατακρινουν τοσο ευκολα καποιον μονο κ μονο επειδη εβγαλε μια φωτογραφια κ την ανεβασε σε ενα φορουμ.(βλ.LUX)Ο φιλος LUX δεν θελησε πρωτα να ρωτησει αν εχω αλλη φωτο με καπνο,φωτια ή τι αλλο μπορει να εχω στα χερια μου, απλα εκρινε σωστο να με κατηγορει ως βλακα,ανοητο,υποπτο,ρουφιανο,οτι ειδα τον εμπρηστη(?)κ δεν ετρεξα να τον πιασω(?),δεν ετρεξα να σβησω τη φωτια(?) ,μη φυσιολατρη-ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ
\r\n.....γιαυτο ο εκνευρισμος μου και μαλιστα σε δυσκολες μερες οπως πολυ σωστα ειπε,διοτι εγω ειμαι μερα νυχτα στην δουλεια μου αυτον το καιρο ( λογω πυρκαγιων-εκλογων-ΔΕΘ)και αυτα που φτανουν στους δεκτες σας ειναι τα μισα απο αυτα που βλεπω κ ακουω...ο θρηνος ,η οργη ,η απογοητευση αυτων των ανθρωπων ειναι στη σκεψη μου καθε λεπτο.Οποτε οπως καταλαβαινετε η συναισθηματικη φορτιση ,η εξαντληση,ο εκνευρισμος,το στρες αν θελετε μιας τετοιας δουλειας μαζι με την ασκοπη κ αδικη κριτικη που δεχτηκα ειναι συνεπεια της υπερβολικης ισως αντιδρασης μου.Απο μερους μου ζητω συγνωμη για οτι εκανα ή δεν εκανα και απο κει και περα θα προσεξω να ειμαι λιγοτερο ευθικτη.
\r\n
\r\nΣας ευχαριστω
\r\nμε εκτιμηση
\r\nΜαριαν
\r\n
\r\n
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
\r\n
\r\n
\r\nεπειδη λοιπον υπαρχουν ασαφειες...
\r\nη φωτογραφια ειναι απο canon 300D EOS REBEL
\r\nμε τηλεφακο 100-300 mm
\r\n
\r\nο τιτλος της φωτογραφιας στο εμαιλ που εστειλα ηταν ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΦΩΤΟ ή παραξενο ον
\r\n
\r\n
\r\nτη φωτογραφια τραβηξα απο την ταρατσα του σπιτιου μου 20 λεπτα περιπου μετα την εκδηλωση της 1ς εστιας φωτιας
\r\n
\r\nσε δευτερη φωτογραφια αμεσως μετα,στο πισω σημειο απο τη φιγουρα φαινονται καπνοι,,,δεν θεωρησα οτι επρεπε να την στειλω γιατι δεν ηταν το θεμα μας.
\r\n
\r\nΜετα απο 30λεπτα με φωναξαν εκτακτως στην εργασιας μου κ αργα τη νυχτα φορτωσα τις φωτο στο σκληρο δισκο . ΤΥΧΑΙΑ ειδα μια φιγουρα κ λεω<ανθρωπος>!Κανοντας ζουμ ιν δεν μπορουσα να διακρινω τι ειναι .
\r\n
\r\nεχοντας δει καποια εκπομπη προσφατα και διαβαζοντας στο ιντερνετ καποια περιγραφη οπου κατι μοιαζει με πιθηκανθρωπο , συνεδεσα τη φιγουρα με υποχθονιους ή δεν ξερω πως αλλιως τους λενε(αν υπαρχουν).
\r\n Θελοντας λοιπον μια γνωμη απο ανθρωπους που ασχολουνται συνεχεια με τετοια θεματα ,επικοινωνησα με την ομαδα του site και τους ενημερωσα οτι εχω μια φωτο κ θελω τη γνωμη τους αν βλεπουν κατι ή αν μπορουν να διακρινουν τι ειναι.
\r\n
\r\nΣΕ ΚΑΜΙΑ περιπτωση ΔΕΝ εβγαλα τις φωτογραφιες για:
\r\nνα γινω διασημη,
\r\nνα κατασκευασω εκ των υστερων παραξενα οντα
\r\nνα ρουφιανευσω τυχον ανθρωπους που πηγαν περιπατο ή οτι αλλο-
\r\n
2007-08-26 20:08
\r\n
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ (ΒΡΙΛ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
\r\nΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΒΡΙΛ ΛΕΝΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟ.
\r\nΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
\r\n
2007-08-26 20:11
\r\n
FAY περαν του οτι αυτα που υποστηριζεις ειναι εντελως αστηριχτα (εως και φαιδρα για πολλους απο εμας τουλαχιστον με τον τροπο με τον οποιον ανακοινωνονται προς τα εξω), δε νομιζω οπως υποστηριξαν και οι προλαλησαντες να προκειται για κατι το παραξενο. Το θεμα μας ειναι εαν αυτος ο ανθρωπος (μιας και δεν υπαρχει περιπτωση να προκειται για κατι το στατικο στο τοπιο) εχει σχεση με τις εστιες που ξεπηδουσαν καθε τοσο χθες στον Υμηττο...
\r\n
\r\n
\r\n
Παράθεση:
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
Αρχική Δημοσίευση από FAY
\r\n
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.
\r\n \r\n
\r\n

\r\n
\r\nδιαβάζοντας το μήνυμά σου μου γεννήθηκε μια απορία... κοντεύουν τα Θεοφάνια ή τρελάθηκαν και οι καλικάντζαροι και βγήκαν φέτος πιο νωρίς;
\r\n
\r\nόσο ξανακοιτάω τη φωτογραφία τόσο πιο πολύ πιστεύω ότι είναι ο εμπρηστής. Το να είναι κάποιος κάτοικος που βρέθηκε εκεί μέρα μεσημέρι μόνος του δε μου φαίνεται πολύ πιθανό. Απ\' ότι βλέπω εκεί κοντά δεν υπήρχε μονοπάτι. Μακάρι να τους πιάσουν και να μας πουν ποιοι κρύβονται από πίσω. Δε φτάνει μόνο να φυλακιστούν αυτοί που έβαλαν τις φωτιές. Πρέπει να βρεθούν και οι ηθικοί αυτουργοί... όνειρα θερινής νυκτός
\r\n
2007-08-26 21:02
\r\n
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑ ΣΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ \'\'ΦΑΙΔΡΑ\'\' ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ \'\'ΛΕΝΕ\'\' ΚΑΙ \'\'ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ\'\'ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ \'\'ΠΙΣΤΕΥΩ\'\' Ή \'\'ΞΕΡΩ\'\'.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
\r\n ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΟΝΤΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΤΟΥ ΑLTER ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
\r\n ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΑΡΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.
\r\nΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
\r\nΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
\r\n
\r\n
Beetlejuice, ενημέρωσέ μας για το τι κάνατε με την εικόνα.
\r\n
2007-08-27 02:51
\r\n
Μετά από το βίντεο που παίζει στα δελτία ειδήσεων με τους δυο τύπους που βάζουν φωτιά στον Υμηττό πετώντας ρουκέτα (μάλλον), νομίζω όλο και περισσότερο πως στη φωτογραφία είναι κάποιος εμπρηστής. Μακάρι να πιαστούν οι υπεύθυνοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
\r\nBeet και εγώ περιμένω να μάθω τι έγινε με την φωτο.
\r\n
2007-08-27 01:05
\r\n
ποτε καταλαβε οτι υπαρχει κατι εκει και δευτερο για μενα πιο πιθανο ειναι να ειναι καποιος ανθρωπος,απλα και λιτα
\r\n
\r\n
Απίθανη φωτογραφία! Μερικές εξηγήσεις:
\r\n
\r\n
\r\n1)Απόδειξη πως πρόκειται για εσκεμμένη επίθεση...
\r\n2) Ταρτουίκος! Απο το "Lady in the Water" του M.Night Shyamalan...
\r\n3) Οι Ντέρος μας επιτίθονται!!!
\r\n4)Απλά Έλληνας Μεγαλοπόδαρος που βγήκε σεργάνι για τελευταία φορά... (πρίν καεί το βουνό.)
\r\n
\r\nΠεριμένουμε νέα. Απλά κάνω χιούμορ επειδή χριάζεται και λίγο απο αυτό τέτοιες ώρες...Η Ελλάδα δέχεται επίθεση απο αγνώστους. (Απο ποιό μέρος έρχονται είναι ακόμα πιό άγνωστο...Πάνω ή κάτω;!)
\r\nΈχω φίλους στον Πύργο και φοβάμαι για την τύχη τους...Ελπίζω να πάνε όλα καλά απόψε...
\r\n
2007-08-27 03:37
\r\n
Ενημερωνω τους φιλους του φορουμ πως εχουν ενημερωθει ολοι οι τηλεοπτικοι σταθμοι για την υπαρξη του τοπικ και της φωτογραφιας αυτης, 2 εκ των οποιων οχι απλα με e-mail, αλλα και με προσωπικες επαφες με βασικους συντελεστες τους. Αργα το απογευμα ενημερωθηκε σχετικα και η ΕΛ.ΑΣ. Εαν θεωρησουν οτι η φωτογραφια ειναι αξιοποιησιμη λογικα θα προωθησουν το θεμα στην αντιτρομοκρατικη. Δε γνωριζουμε εαν μπορουμε να κανουμε κατι περισσοτερο σαν site.
\r\n