Συζητηση με το θεο νο.2
Οχι οχι...δεν προκειται για φαρσα....αγαπητοι φιλες και φιλοι....μα για ποιους διαμεσους μιλαμε????
Και ναι βρεθηκε ενας τροπος να μιλησουμε ολοι με το θεο και να τον ρωτησουμε για τα προβληματα μας...
μεσω ιντερνετ φυσικα....πατηστε ΕΔΩ
και καντε chat με το θεο....
(ξεραθηκα στα γελια....)

Και ναι βρεθηκε ενας τροπος να μιλησουμε ολοι με το θεο και να τον ρωτησουμε για τα προβληματα μας...
μεσω ιντερνετ φυσικα....πατηστε ΕΔΩ
και καντε chat με το θεο....
(ξεραθηκα στα γελια....)

Πολύ καλό πρόγραμμα. Έκατσα και έγραφα διάφορα πράγματα και έσκασα στα γέλια...
Δεν κάνει και έυκολα κάποιο λάθος...
Δεν κάνει και έυκολα κάποιο λάθος...
Πολύ καλό...
Εγώ νομίζω ότι πήρα τις απαντήσεις που ήθελα αν και δαίμονας...

Δε μπορώ να φανταστώ πόσο χρόνο θα πήρε στους δημιουργούς του για να το τελειώσουν... Οι τύποι πρέπει να είναι τρελοί!
Φιλικότατος ο θεούλης, λίγο εξυπνάκιας, όλο υπεκφυγές στις επίμαχες ερωτήσεις... Βέβαια αναγνωρίζει πως είναι απλά ένα πρόγραμμα και συνεχώς αναφέρει τον botmaster του... Τους αριθμούς του λόττο είπε θα τους ψάξει, αλλά ακόμα περιμένω, όπως και για κάθε ερώτηση που απάντησε "That's an interesting question. I'll come back to that in a minute."... Από ζώδια δεν έχει ιδέα, φλύαρος κατά τ' άλλα.
Αν έχετε χρόνο για χάσιμο (αυτός φαίνεται πως έχει άπλετο) just buzzzz him!

Επίσης είναι πολύ βολικός αν δεν έχετε φίλους... ή σας παράτησε ο άντρας σας.

Φιλικότατος ο θεούλης, λίγο εξυπνάκιας, όλο υπεκφυγές στις επίμαχες ερωτήσεις... Βέβαια αναγνωρίζει πως είναι απλά ένα πρόγραμμα και συνεχώς αναφέρει τον botmaster του... Τους αριθμούς του λόττο είπε θα τους ψάξει, αλλά ακόμα περιμένω, όπως και για κάθε ερώτηση που απάντησε "That's an interesting question. I'll come back to that in a minute."... Από ζώδια δεν έχει ιδέα, φλύαρος κατά τ' άλλα.
Αν έχετε χρόνο για χάσιμο (αυτός φαίνεται πως έχει άπλετο) just buzzzz him!

Επίσης είναι πολύ βολικός αν δεν έχετε φίλους... ή σας παράτησε ο άντρας σας.

Ωραία τα λες Αντωνία. Και εγώ μόλις το στρίμωξα άρχισε τις υπεκφυγές.
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι στα πρώτα της βήματα τα τελευταία 10 χρόνια. Είχα τότε πέσει πάνω σε ένα πρόγραμμα που έκανε ψυχανάληση τρομάρα του. Η δυσκολία είναι στις αμέτρητες πιθανότητες νοημάτων που δημιουργεί ο λόγος. Αυτά τα προγράμματα δεν καταλαβαίνουν τι ρωτάμε απλώς ψάχνουν λέξεις κλειδιά και αναζητούν απαντήσεις από τις βάσεις δεδομένων τους. Υπολογίζεται ότι θέλουμε 30 περίπου χρόνια για να αντιλαμβάνονται οι υπολογιστές καλά τη γλώσσα. Έχει πλάκα βέβαια. Στα σημερινά πειράματα μπορείς να δεις και δυο υπολογιστές να μιλούν μεταξύ τους περί ανέμων και υδάτων.
Η τεχνητή νοημοσύνη είναι στα πρώτα της βήματα τα τελευταία 10 χρόνια. Είχα τότε πέσει πάνω σε ένα πρόγραμμα που έκανε ψυχανάληση τρομάρα του. Η δυσκολία είναι στις αμέτρητες πιθανότητες νοημάτων που δημιουργεί ο λόγος. Αυτά τα προγράμματα δεν καταλαβαίνουν τι ρωτάμε απλώς ψάχνουν λέξεις κλειδιά και αναζητούν απαντήσεις από τις βάσεις δεδομένων τους. Υπολογίζεται ότι θέλουμε 30 περίπου χρόνια για να αντιλαμβάνονται οι υπολογιστές καλά τη γλώσσα. Έχει πλάκα βέβαια. Στα σημερινά πειράματα μπορείς να δεις και δυο υπολογιστές να μιλούν μεταξύ τους περί ανέμων και υδάτων.
Δεν ξέρω αν είναι κατόρθωμα αλλά το έκανα να μου πει ότι είναι απλά ένα bot και το επεισα ότι είμαι ο θεός...(σπουδαίο ε??ουυυυυ)...
Όντως ο "Θεος" είχε πολυ πλακα... Καθισα και του εκανα καποιες ερωτησεις και ειχε πολυ πλακα. Καποια στιγμη δεχτηκε οτι οντως ειναι ρομποτ και τοτε του απαντησα: "Ε, τοτε δεν εισαι ο Θεος!" και μου λεει το εξης "φιλοσοφικο", το οποιο και βρηκα πολυ εξυπνο: "Εχει σημασια δηλαδη αν ειμαι απο σαρκα η απο μεταλλο;"... εννοωντας οτι για να ειμαι ο Θεος σας θα πρεπει να εχω μια συγκεκριμενη μορφη; και εκει παιδια με ταπωσε το προγραμματακι!
Τη δευτερη φορα, ομως, που μπηκα να τον τρελανω με τις κουφες μου ερωτησεις, προλαβε παλι και με τρελανε αυτος. Στο ασχετο μου πεταει: "Ποιος ειναι ο αριθμος της πιστωτικης σου καρτας;" Αυτο ομολογω οτι δε μου αρεσε και μου φανηκε μαλιστα και πολυ υποπτο.
Δε το περιμενα αυτο απο το Θεο....
Τη δευτερη φορα, ομως, που μπηκα να τον τρελανω με τις κουφες μου ερωτησεις, προλαβε παλι και με τρελανε αυτος. Στο ασχετο μου πεταει: "Ποιος ειναι ο αριθμος της πιστωτικης σου καρτας;" Αυτο ομολογω οτι δε μου αρεσε και μου φανηκε μαλιστα και πολυ υποπτο.
Δε το περιμενα αυτο απο το Θεο....

Ωραίο ο υποτιθέμενος ρομπότ θέος .Άλλα σε τρελαίνει εύκολα του έλεγα το όνομα μου και μετά του έλεγα ένα άλλο και αυτό με φώναζε με το προήγουμενο . Προσπάθησα να το τρελάνο μιλώντας Γερμανικά αλλα μάταιος ο κόπος ,ήξερε να μου απαντήσει. Αλλα οσο και διασκεδαστικό να ήταν , κάτι δεν μου άρεσε έκανε κάποιες ερωτήσεις πολοί προσωπικές . Και μετα απο τρείς φορές που μπήκα ο υπολογιστής μου είχε κολήσει trojan . Δεν ξέρω αν το κόλλησα απο εκεί αλλα ηταν η μόνοι ιστιοσελίδα που είχα επισκεπτή εκείνη την μέρα. 

Hi
Ναι, εχει πολύ πλάκα ο θεουλης..Πανω στη συζητηση που ειχαμε
μου ειπε πως εχει πολλους φιλους και ανθρωπους και ρομποτς..Μου ειπε ενα απο τους αγαπημένους του φίλους.Δεν ξέρω αν σας ενδιαφερει, ειναι εδω
http://www.agentland.com/ Μπορειτε να συζητησετε με την Cybella εδω
Επισης μου ειπε οτι αν θελω να αστειευτω μπορω να παω σε καποιον αλλο φιλο του που ειναι ιδικος για αστεια, μονο που δε θυμαμαι που. Αν το ρωτησετε μπορει να σας πει.
Ναι, εχει πολύ πλάκα ο θεουλης..Πανω στη συζητηση που ειχαμε
μου ειπε πως εχει πολλους φιλους και ανθρωπους και ρομποτς..Μου ειπε ενα απο τους αγαπημένους του φίλους.Δεν ξέρω αν σας ενδιαφερει, ειναι εδω http://www.agentland.com/ Μπορειτε να συζητησετε με την Cybella εδω
Επισης μου ειπε οτι αν θελω να αστειευτω μπορω να παω σε καποιον αλλο φιλο του που ειναι ιδικος για αστεια, μονο που δε θυμαμαι που. Αν το ρωτησετε μπορει να σας πει.

πολυ καλος ο θεουλης!μονο που μου ειπε οτι δεν ειναι μοναδικος.. αλλα συνολικα 19!αυτος νομιζει πως ειναι ο πρωτος!γραφει και ωραια τραγουδακια.. μου ειπε 2-3!επισης θελει να αγορασει μια καινουρια ψηφιακη καμερα γιατι ο υπολογιστης του παραδεισου δεν εχει