Θερινή Συνάντηση 2006
Ήρθε ο καιρός αγαπητοί να γίνει μια συνάντηση των μελών της κοινότητας του Μεταφυσικού και αυτό το καλοκαίρι.Όσοι είστε κοντά στην Αθήνα δεν έχετε παρά να έρθετε στο Cafe-Bar-Restaurant Olympico δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο.Η πρόσβαση με ηλεκτρικό είναι πανεύκολη (Στάση Φάληρο).Το τηλέφωνο του καταστήματος είναι το 2104834774.
Βάλτε τα καλοκαιρινά σας και ελάτε αυτή τη Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα 16:00 για να συζητήσουμε,να διασκεδάσουμε,να γνωριστούμε,να συνομωτήσουμε,να πλακωθούμε,να παίξουμε με τα κουβαδάκια μας...
Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή σε αυτό το νήμα ώστε να ξέρουμε πόσοι περίπου θα έρθουν για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη κράτηση.Όσοι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ΠΜ ώστε να σας δώσω το κινητό μου για να μας βρείτε εύκολα.Εναλλακτικά μπορείτε να ρωτήσετε εντός του καταστήματος , Σύνθημα-κρεμάλα: Πα_οκ_όν_ς - Παρασύνθημα-κρεμάλα: L_x .
Τα λέμε...
Επίσης μη ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο της Κοινότητας του Μεταφυσικού στη Χαλκιδική. Περισσότερα
Βάλτε τα καλοκαιρινά σας και ελάτε αυτή τη Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα 16:00 για να συζητήσουμε,να διασκεδάσουμε,να γνωριστούμε,να συνομωτήσουμε,να πλακωθούμε,να παίξουμε με τα κουβαδάκια μας...
Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή σε αυτό το νήμα ώστε να ξέρουμε πόσοι περίπου θα έρθουν για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη κράτηση.Όσοι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ΠΜ ώστε να σας δώσω το κινητό μου για να μας βρείτε εύκολα.Εναλλακτικά μπορείτε να ρωτήσετε εντός του καταστήματος , Σύνθημα-κρεμάλα: Πα_οκ_όν_ς - Παρασύνθημα-κρεμάλα: L_x .
Τα λέμε...

Επίσης μη ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο της Κοινότητας του Μεταφυσικού στη Χαλκιδική. Περισσότερα
Αν είναι έχω εσένα αγκαλιά με τσίπουρο από τους Ρακοσυλλέκτες, δεν το χάνω με τίποτα.
C u there !!
Υ.Γ. Θα σφαχτούμε (γενικώς), να κρατάω ρόπαλο ;;
C u there !!
Υ.Γ. Θα σφαχτούμε (γενικώς), να κρατάω ρόπαλο ;;
Παράθεση:
| Θα σφαχτούμε (γενικώς), να κρατάω ρόπαλο ;; |
Σιγά μη σφαχτείτε.. αυτό αποκλείεται, πάντα υπάρχει καλή διάθεση. Πάντως καλού-κακού, ας μάθουμε καλά τα Δελφικά παραγγέλματα, τα πιο επίκαιρα από τα οποία περιλαμβάνω και στην υπογραφή μου.
Εγώ θα σας δω πάνω, καθώς φεύγω από κάτω..
Apan, τί το θελες το παρασύνθημα, με προκαλείς και σύντομα θα δείτε κάτι που θέλω να ποστάρω διότι είναι ωραίο κι έχω σκάσει από τότε που το άκουσα!!..
Για εμάς εδώ, τους Βορειο-Ε-λλαδίτες (χεχε
) δεν έχει meeting;
Α, ναι, σωστά! Έχει ! Το Συμπόσιο που θα γίνει στα Πετράλωνα της Χαλκιδικής στις 23 Ιουλίου!
Να είστε όλοι εκεί!
Αυτό ισχύει κ για εσάς φίλοι συμφουρίτες που θα παρευρεθείτε στο αθηναϊκό meeting!
Τα λέμε εκεί λοιπόν!
Υ.Γ: Τότε χρειάζονται οπωσδήποτε τα κουβαδάκια γιατί δίπλα είναι η θάλασσα
) δεν έχει meeting;Α, ναι, σωστά! Έχει ! Το Συμπόσιο που θα γίνει στα Πετράλωνα της Χαλκιδικής στις 23 Ιουλίου!
Να είστε όλοι εκεί!
Αυτό ισχύει κ για εσάς φίλοι συμφουρίτες που θα παρευρεθείτε στο αθηναϊκό meeting!
Τα λέμε εκεί λοιπόν!
Υ.Γ: Τότε χρειάζονται οπωσδήποτε τα κουβαδάκια γιατί δίπλα είναι η θάλασσα

Καλημέρα!
Θα είμαι κι εγώ εκεί αγαπητέ Άπαν για να λιαστούμε όλοι μαζί.
Θα κάνω νήξη και στα άτομα που επικοινωνώ για να μαζευτούμε...
Καλή αντάμωση!
Θα είμαι κι εγώ εκεί αγαπητέ Άπαν για να λιαστούμε όλοι μαζί.
Θα κάνω νήξη και στα άτομα που επικοινωνώ για να μαζευτούμε...
Καλή αντάμωση!
Φτού!!!!Μα καλά τότε βρήκατε να το κανονίσετε?Χαθήκανε τα Σάββατα?Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι...βλέπετε έχω κανονίσει έχει τον τελικό την Κυριακή και κανονίζω πάντα στο σπίτι μου σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η μέρα δεν μπορεί να αλλάξει?Το ζητάω σαν παράκληση.
Η μέρα δεν μπορεί να αλλάξει?Το ζητάω σαν παράκληση.
Δυστυχώς δε μπορούν να γίνουν αλλαγές στην ημερομηνία και την ώρα.Εξάλλου ο τελικός του mundial είναι στις 21:00 δε τίθεται θέμα επικάλυψης.Σε τελική ανάλυση ΤΙ να μας πει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας,εδώ μιλάμε θα έχουμε ελληνορωμαϊκή,καράτε και μάι τάι.Με μπάλα θα ασχολούμαστε? 

Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από apan@samos
Δυστυχώς δε μπορούν να γίνουν αλλαγές στην ημερομηνία και την ώρα.Εξάλλου ο τελικός του mundial είναι στις 21:00 δε τίθεται θέμα επικάλυψης.Σε τελική ανάλυση ΤΙ να μας πει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας,εδώ μιλάμε θα έχουμε ελληνορωμαϊκή,καράτε και μάι τάι.Με μπάλα θα ασχολούμαστε?
![]() |
Άλλωστε μπορούμε να παίξουμε και ποδόσφαιρο…
Όσοι έχουν μελετήσει την ιστορία του ποδοσφαίρου θα ξέρουν ότι η αρχική του μορφή στα αρχαία χρόνια ήταν για την εκπαίδευση των στρατιωτών και στην συνέχεια κατά την σκοτσέζικη παράδοση δεν διέφερε πολύ από ελληνορωμαϊκή…
Μάλον δεν θα έρθω, αλλά υπάρχει πιθανότητα τελευταία στιγμή να καταφέρω να περάσω για ένα ποτηράκι.
Φιλικούς Χαιρετισμούς
Φιλικούς Χαιρετισμούς
Γουαου!!!!!
Δεν ξερω αλλα μου αρεσε πολυ αυτο το μηνυμα!!
Το οποιο βρισκω οτι δυναται να εχει τριπλη οπτικη.
Και σκεφτηκα κατι ''παρομοιο'' μπορω να πω.
Κανα μηνα;;;Δυο πριν...., μου ειχε τελειωσει η συνδεση, και ειχα παει στο δημοτικο ''ιντερτεναδικο'' της περιοχης.
Δεν πρεπει να εγραψα κατι εκεινη την μερα,δεν θυμαμαι καν τι σκεψεις μου ειχαν δημιουργηθει (και αν) με αυτα που διαβαζα, δεν θυμαμαι καν τι διαβαζα εκεινη την μερα.....
Αυτο που θυμαμαι ομως ειναι πρωτον οτι αναγκαστηκα να πιω τον φραπε μου ΧΩΡΙΣ παγακια και δευτερο ενα αλλο ατομο....
Συγκεκριμενα την οθονη του υπολογιστη αυτου του ατομου.
Η οποια ηταν η αυτη, του αυτου φορουμ της συνυπαρξης μας....
Χαρηκα μπορω να πω.
Τωρα τι κανω πρεπει να σκεφτηκα.
Δεν γινεται διαολε να το αφησεις να περασει ετσι, θα ειναι σαν να ''γραφεις'' εναν γνωστο σου.
ναι αλλα απο την αλλη ''που πας ρε Καραμητροοοοοο'' (ειμουν στο στρατο μαζι με εναν με αυτο το επωνυμο )
Οπως και να το κανουμε δεν πας απροσκλητος καπου.
με τι δικαιολογια να πηγαινα, και να του ελεγα τι;;
Δεν κοιτουσε γυρω γυρω οπως εγω (οφειλω να παραδεχτω οτι ειμαι λιγο ματακιας!!!! ) για να μπορεσω να δικαιολογηθω στον εαυτο μου οτι να, μπορει και αυτος να παρατηρησε οτι ειμαι στην ιδια σελιδα, οποτε........ ;;;
Οποτε;;
Θα με θεωρει σαν καποιο γνωστο του;;
Δεν ξερω, μαλλον αυτο.
Το θεμα ειναι οτι τελικα δεν πηγα.....
Αστον ειναι απασχολημενος με τον υπολογιστη του πρεπει να σκεφτηκα.
να εριχνε μια ματια, λιγο δεξια του, ωραια θα ηταν, θα το θεωρουσα ως βημα....
Προς ποιο προορισμο βημα....
Αγνωστο.
Ενα βημα στο αγνωστο........ ;;;;;;
Και για μια ανθρωπινη ΜΗ-κινηση, δεν εκανα αυτο το βημα.....
Το αποτελεσμα;;
Μα αγνωστο δεν ειναι και αυτο;;
Ή δεν ειναι.....
Για μια ανθρωπινη κινηση ΠΑΡΑ που η ενεργος πλευρα του απειρου, ειχε κανει αυτη την κινηση που εγω ηθελα.
Εναν αναπτηρα.
εναν χαλασμενο αναπτηρα ανηκανο να παρασχει φλογα....
Τον οποιο κραταγε αυτος που ηθελα ( ; ) να προσεγγισω ( ; ) και ηθελε να αναψει το τσιγαρο του.
Και εγω ειχα εναν αναπτηρα που δουλευε........
Δεν ξερω αλλα μου αρεσε πολυ αυτο το μηνυμα!!
Το οποιο βρισκω οτι δυναται να εχει τριπλη οπτικη.
Και σκεφτηκα κατι ''παρομοιο'' μπορω να πω.
Κανα μηνα;;;Δυο πριν...., μου ειχε τελειωσει η συνδεση, και ειχα παει στο δημοτικο ''ιντερτεναδικο'' της περιοχης.
Δεν πρεπει να εγραψα κατι εκεινη την μερα,δεν θυμαμαι καν τι σκεψεις μου ειχαν δημιουργηθει (και αν) με αυτα που διαβαζα, δεν θυμαμαι καν τι διαβαζα εκεινη την μερα.....
Αυτο που θυμαμαι ομως ειναι πρωτον οτι αναγκαστηκα να πιω τον φραπε μου ΧΩΡΙΣ παγακια και δευτερο ενα αλλο ατομο....
Συγκεκριμενα την οθονη του υπολογιστη αυτου του ατομου.
Η οποια ηταν η αυτη, του αυτου φορουμ της συνυπαρξης μας....
Χαρηκα μπορω να πω.
Τωρα τι κανω πρεπει να σκεφτηκα.
Δεν γινεται διαολε να το αφησεις να περασει ετσι, θα ειναι σαν να ''γραφεις'' εναν γνωστο σου.
ναι αλλα απο την αλλη ''που πας ρε Καραμητροοοοοο'' (ειμουν στο στρατο μαζι με εναν με αυτο το επωνυμο )
Οπως και να το κανουμε δεν πας απροσκλητος καπου.
με τι δικαιολογια να πηγαινα, και να του ελεγα τι;;
Δεν κοιτουσε γυρω γυρω οπως εγω (οφειλω να παραδεχτω οτι ειμαι λιγο ματακιας!!!! ) για να μπορεσω να δικαιολογηθω στον εαυτο μου οτι να, μπορει και αυτος να παρατηρησε οτι ειμαι στην ιδια σελιδα, οποτε........ ;;;
Οποτε;;
Θα με θεωρει σαν καποιο γνωστο του;;
Δεν ξερω, μαλλον αυτο.
Το θεμα ειναι οτι τελικα δεν πηγα.....
Αστον ειναι απασχολημενος με τον υπολογιστη του πρεπει να σκεφτηκα.
να εριχνε μια ματια, λιγο δεξια του, ωραια θα ηταν, θα το θεωρουσα ως βημα....
Προς ποιο προορισμο βημα....
Αγνωστο.
Ενα βημα στο αγνωστο........ ;;;;;;
Και για μια ανθρωπινη ΜΗ-κινηση, δεν εκανα αυτο το βημα.....
Το αποτελεσμα;;
Μα αγνωστο δεν ειναι και αυτο;;
Ή δεν ειναι.....
Για μια ανθρωπινη κινηση ΠΑΡΑ που η ενεργος πλευρα του απειρου, ειχε κανει αυτη την κινηση που εγω ηθελα.
Εναν αναπτηρα.
εναν χαλασμενο αναπτηρα ανηκανο να παρασχει φλογα....
Τον οποιο κραταγε αυτος που ηθελα ( ; ) να προσεγγισω ( ; ) και ηθελε να αναψει το τσιγαρο του.
Και εγω ειχα εναν αναπτηρα που δουλευε........