ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Προταση για "αθηναϊκη" συνάντηση

Προταση για "αθηναϊκη" συνάντηση

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-06-08 13:45
Ανηφοριζω για λιγες μερες στην πρωτευουσα και απευθυνω προσκληση σε ολους τους φιλους-ες για συναντηση σε καφετερεια της πρωτευουσας το Σαββατο που ερχεται. Συζητησεις, καλαμπουρι, επιλυση τυχον παρεξηγησεων κλπ

Αλλος για τη βαρκα μου;
2006-06-08 13:48
Γραψε και μια ώρα βρε... ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ μου...
Αν δεν μπω πάλι στο νοσοκομείο... (έλεος) θα είμαι εκεί, ελπίζω να βρω και τον δρόμο...
2006-06-08 14:16
Ασχολιαστο το παραπανω...

Καλο θα ηταν να αποφυγουμε τις ωρες μετα τις 7 γιατι δε θα υπαρχει τιποτα διαθεσιμο. Να πουμε 6 στο σταθμο του Θησειου;
2006-06-08 14:29
Ναι αμε, μέσα.Αν με θελετε φυσικα.
Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή; ( Δυστυχώς όχι! )

Ζητώ συγγνώμη λοιπόν, σε όσους/ες ίσως λόγω της παρουσίας μου δεν έρθουν στο meeting που κανονίζεται με πρωτοβουλία του beetlejuice. Αν μαζευτούν αρκετές υπογραφές που να θέλουν να με εξοβολήσουν απ' τη συνάντηση υπόσχομαι να το σεβαστώ και να μην παρευρεθώ...

Ως τότε, μαζεύω τα κουβαδάκια μου, μιας και είναι και η εποχή της παραλίας, και έρχομαι με το σωσίβιό μου, γιατί λόγω καιρικών συνθηκών και έντονων φουρτούνων στις συζητήσεις, αναμένεται να χαροπαλέψω για να επιζήσω μεταξύ των άλλων.
2006-06-08 15:40
..................
Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή; ( Δυστυχώς όχι!)
Ευτυχώς όχι!
Ζητώ συγγνώμη λοιπόν, σε όσους/ες ίσως λόγω της παρουσίας μου δεν έρθουν στο meeting που κανονίζεται με πρωτοβουλία του beetlejuice. Αν μαζευτούν αρκετές υπογραφές που να θέλουν να με εξοβολήσουν απ' τη συνάντηση υπόσχομαι να το σεβαστώ και να μην παρευρεθώ...
Μα σε θέλουμεεεεεεε.... δεν το έχεις προσέξει?
γιατί λόγω καιρικών συνθηκών και έντονων φουρτούνων στις συζητήσεις, αναμένεται να χαροπαλέψω για να επιζήσω μεταξύ των άλλων.
Μην ανησυχείς! Θα είμαστε δίπλα σου...

Τα λέμε το Σάββατο λοιπόν ...
2006-06-08 21:23
Παράθεση:
Αν μαζευτούν αρκετές υπογραφές που να θέλουν να με εξοβολήσουν απ' τη συνάντηση υπόσχομαι να το σεβαστώ και να μην παρευρεθώ...

Υπογραφες; Καλα δεσποινις μου, τι νομιζετε οτι ειμαστε; Υπογραφες μαζευε η εκκλησια (φτου-κακα-στο-στομα-μας) για τις ταυτοτητες!

Εμεις καθοτι Ελληνοπρεπεις, και με δεδομενη την εγγυτητα της Αγορας, θα μαζεψουμε οστρακα για εσας!

Παντως εγω ειμαι μεσα.....

Παράθεση:
Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ κι αγαπημένε... Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε...

Οσον αφορα την υπογραφη της ΜΙΚΑ θα απαντησω με αλλους στιχους απο ενα τραγουδι του συντοπιτη μου Γαργαντουρακη

Προσκυνω, τη χαρη σου, λαε μου....
Σκυβω το κεφαλι, στα μαρτυρια σου,
και θαυμαζω, λαε μου, τα εργα σου.....
2006-06-09 01:47
Δυστυχώς λόγω 3ημέρου έχω κανονίσει.. Όμως θα τα πούμε στην Χαλκιδική [ελπίζω και με την Αντωνία ].
Να περάσετε πολύ καλά, όπως πάντα!!

Παράθεση:
Εμεις ως Ελληνοπρεπεις, θα μαζεψουμε οστρακα!

Πολύ καλό!! [..και με κουκιά γίνεται!]
Δυστυχώς και για μένα είναι αδύνατο να παρευρεθώ. Εύχομαι όλα τα τσουγκρίσματα ιδεών να γίνουν τσουγκρίσματα ποτηριών!

Φιλικούς Χαιρετισμούς