Νέο μέλος στην ομάδα Gateway!
Ο Μιχαλης αποτελει εδω και λιγες ωρες και επισημως μελος της ομαδας Gateway! Το αρθρο εισοδου του με θεμα την εσχατολογια εχει ηδη δημοσιευτει στην κεντρικη σελιδα του μεταφυσικου.
Ο Μιχαλης αποτελει μελος του φορουμ απο τον Ιουνιο του 2004 και εδειξε σε ολο αυτο το διαστημα ενα ατομο υπευθυνο, αδογματιστο, με ειλικρινα αισθηματα και αγαπη για την κοινοτητα μας. Σε αναγνωριση της προσφορας του, του προτειναμε πριν λιγους μηνες τη θεση του γενικου συντονιστη.
Φαινεται ομως πως εφτασε η ωρα να αποτελεσει και μελος της G! Η αποδοχη (απο μερους του) της προτασης μας με γεμιζει με χαρα και υπερηφανια, καθως η ομαδα στην οποια και ανηκω εμπλουτιζεται με ακομη ενα αξιολογο φιλο!
Καλως ορισες!
Ο Μιχαλης αποτελει μελος του φορουμ απο τον Ιουνιο του 2004 και εδειξε σε ολο αυτο το διαστημα ενα ατομο υπευθυνο, αδογματιστο, με ειλικρινα αισθηματα και αγαπη για την κοινοτητα μας. Σε αναγνωριση της προσφορας του, του προτειναμε πριν λιγους μηνες τη θεση του γενικου συντονιστη.
Φαινεται ομως πως εφτασε η ωρα να αποτελεσει και μελος της G! Η αποδοχη (απο μερους του) της προτασης μας με γεμιζει με χαρα και υπερηφανια, καθως η ομαδα στην οποια και ανηκω εμπλουτιζεται με ακομη ενα αξιολογο φιλο!
Καλως ορισες!
Να καλωσορίσω και εγώ το νεό μέλος της Gateway. Μέσα σε δύο χρόνια έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του χαρακτήρα και των γνώσεων του.. ελπίζω να αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών μας, μιας και προσωπικά θεωρώ ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά στις ενέργειες της κοινότητας.
Καλώς ήρθες λοιπόν Μιχάλη στην ομάδα G, αν και παλιός στην οικογένεια της Κοινότητας του Μεταφυσικού.
Καλώς ήρθες λοιπόν Μιχάλη στην ομάδα G, αν και παλιός στην οικογένεια της Κοινότητας του Μεταφυσικού.
Μπράβο Μike και σ' ανώτερα 

ευχαριστώ που μου δίνεται η δυνατότητα, μέσω της ιστοσελίδας και της ομάδας τώρα πιά, να μοιράζομαι τις σκέψεις, τους προβληματισμούς μου και τα αποτελέσματα των ερευνών μου μαζί με όλους εσάς. τα δύο αυτά χρόνια που συνεργαζόμαστε υπήρξαν πηγή άντλησης πολύ σημαντικών πληροφοριών αλλά και γνωριμίας με αξιόλογα άτομα από όλη την ελλάδα.
νομίζω πως θα έχουμε μια καλή συνεργασία. και πάλι ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε.
νομίζω πως θα έχουμε μια καλή συνεργασία. και πάλι ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε.
Παράθεση:
|
Αρχική Δημοσίευση από R-b-t3r
Μπράβο Μike και σ' ανώτερα
|
χεχε (εννοείται)
Και σιδεροκέφαλος

παντα επιτυχιες !!
και σε ανωτερα
και σε ανωτερα
Προσωπικά δε μου κάνει καθόλου εντύπωση, αφού απ' την πρώτη στιγμή ο Μιχάλης ξεχώρισε. Όχι μόνο για τη συμμετοχή του στο forum ως ενεργό μέλος και αργότερα ως αντικειμενικός συντονιστής, αλλά κυρίως για το ήθος και το χαρακτήρα του. Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από τις απαντήσεις του η σοβαρότητα, το επίπεδο μόρφωσης και προσωπικής καλλιέργειας και η ευχέρεια του λόγου του. Θεωρώ, αν και δεν έχω γνωρίσει ακόμα όλα τα μέλη της Gateway, πως θα είναι αντάξιος των υπολοίπων και προπάντων θα προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Συγχαρητήρια λοιπόν, Μιχάλη μου, πάντα επιτυχίες στη ζωή σου!
Να ευχηθώ και τα καλύτερα στην ομάδα της Gateway, διότι μέχρι τώρα δεν είχα την ευκαιρία.
Συγχαρητήρια λοιπόν, Μιχάλη μου, πάντα επιτυχίες στη ζωή σου!
Να ευχηθώ και τα καλύτερα στην ομάδα της Gateway, διότι μέχρι τώρα δεν είχα την ευκαιρία.

Με την σειρά μου να καλωσορίσω τον αγαπητό Μιχάλη στην παρέα της Gateway. Με την αξιόλογη παρουσία του όλο αυτό το διάστημα, απέδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί και να μοιραστεί μαζί μας την ευθύνη της λειτουργίας του www.metafysiko.gr, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας (Ομάδα Πυθέας, FantasyGate, Forum).
Καλώς ήλθες Μιχάλη και σιδεροκέφαλος.
Καλώς ήλθες Μιχάλη και σιδεροκέφαλος.