ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/Σοβιετικά U.F.O.

Σοβιετικά U.F.O.

quendi10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
2006-02-14 17:37
Αυτο το θεμα ηθελα καιρο να το ανοιξω γιατι ηθελα να μαθω πληροφοριες σχετικα με τα σοβιετικα UFO.

Διευκρινιζω οτι δεν εννοω οπωσδηποτε εξωγηινη/εσωγηινη δραστηριοτητα αλλα και τα ισως αγνωστα/μυστικα προγραμματα κατασκευης εξελιγμενων τυπων αεροσκαφων.Συνεχως ακουμε για τα αεροσκαφη που κατασκευαστηκαν απο τους ΝΑΖΙ,τους Αμερικανους κτλ.Στην πρωην Σοβιετικη ενωση τι γινοταν?Ειναι γενικα γνωστες αρκετες ιστοριες κ θα ευχαριστουσα οποιον εχει ψαξει το θεμα κ μας παρεθετε πληροφοριες κ φωτο. Ειναι ακομα γνωστο οτι στην πρωην ΕΣΣΔ η μυστικοπαθεια ηταν πολυ εντονη κ λιγα πραγματα εβγαιναν στην επιφανεια-ακομα κ μετα τη καταρρευση της. Η ροη των πληροφοριων ηταν ελεγχομενη κ οι αναφορες κρατουνταν μυστικες,οπως κ τα αρχεια που δημιουργησαν.

Φημες πλανουνται ακομα..
2006-02-14 23:45
Καλό θέμα!
Έχω ακούσει πολλές φορές τον κ. Πλεύρη σε περιπτώσεις θεάσεως ΑΤΙΑ, να λέει ότι ίσως να είναι γήινα Σοβιετικά αεροσκάφη. Γιατί όχι Αμερικάνικα; Μήπως όντως έχουν μυστική τεχνολογία; Πάντως, από άτομο που ήταν χρόνια εκεί γνωρίζω ότι από την περίοδο του Ψυχρού πολέμου υπάρχουν ολόκληρες πόλεις [πάνω από 1] κατοικημένες μόνο από επιστήμονες, οι οποίες δε βρίσκονται ούτε στο χάρτη, όπου η έρευνα είναι πολύ προχωρημένη..
Περισσότερα δε γνωρίζω, ελπίζω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου από εσάς!
2006-02-15 00:56
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από quendi
Αυτο το θεμα ηθελα καιρο να το ανοιξω γιατι ηθελα να μαθω πληροφοριες σχετικα με τα σοβιετικα UFO.

Διευκρινιζω οτι δεν εννοω οπωσδηποτε εξωγηινη/εσωγηινη δραστηριοτητα αλλα και τα ισως αγνωστα/μυστικα προγραμματα κατασκευης εξελιγμενων τυπων αεροσκαφων.Συνεχως ακουμε για τα αεροσκαφη που κατασκευαστηκαν απο τους ΝΑΖΙ,τους Αμερικανους κτλ.Στην πρωην Σοβιετικη ενωση τι γινοταν?Ειναι γενικα γνωστες αρκετες ιστοριες κ θα ευχαριστουσα οποιον εχει ψαξει το θεμα κ μας παρεθετε πληροφοριες κ φωτο. Ειναι ακομα γνωστο οτι στην πρωην ΕΣΣΔ η μυστικοπαθεια ηταν πολυ εντονη κ λιγα πραγματα εβγαιναν στην επιφανεια-ακομα κ μετα τη καταρρευση της. Η ροη των πληροφοριων ηταν ελεγχομενη κ οι αναφορες κρατουνταν μυστικες,οπως κ τα αρχεια που δημιουργησαν.

Φημες πλανουνται ακομα..

Πληροφοριες για το θεμα θα μαθεται απο τον Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ( www.liako.gr )
Εχει γραψη βιβλια για το θεμα αυτο
2006-02-15 19:22
Χμ... σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλά για τον συγκεκριμένο που προτείνεις D_XENIOS ως πηγή πληροφοριών, θεωρώ πως το μόνο που αξίζει από όσα βιβλία του πέσανε στα χέρια μου είναι οι φωτογραφίες που παραθέτει... κατά τ' άλλα σχολιάζοντάς τες φτάνει σε εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα, και μάλιστα υπό το υφάκι "μα δεν το βλέπετε ρε παιδιά ότι έτσι είναι, ακούστε και μένα που είμαι και φυσικός - επιστήμων άνθρωπος".

Drymonia, μέχρι στιγμής ήξερα για υπόγειες στρατιωτικές βάσεις κλπ αλλά τώρα μιλάς για ολόκληρες πόλεις! Τι εννοείς "από άτομο που ήταν χρόνια εκεί"? Πού?

Επίσης, στη διάρκεια του Β'ΠΠ Γερμανοί επιστήμονες χρησιμοποιήθηκαν και από τις δύο δυνάμεις - Αμερική και ΕΣΣΔ. Μήπως λοιπόν και στη Ρωσσία έγιναν πειράματα ανάλογα με το πειραμα της Φιλαδέλφειας πχ? Ξέρουμε ότι υπήρξε και κει επιτυχής κατασκευή εξελιγμένων αεροσκαφών?
2006-02-15 19:59
Μηπως τελικα ο ψυχρος πολεμος δεν τελειωσε; Μηπως μεταφερθηκε σε αλο πεδιο; Μηπως καταλαβαν οι μεγαλες δυναμεις οτι η πυρηνικη βομβα δεν ειναι και πολυ "in" και κατεφηγαν (προ πολου) σε εξελιγμενα οπλα; Απο την πυρηνικη βομβα η οποια πρωτα κατασκευαστικε προ 60 ετων, εως σημερα δεν εχει γινει τπτ; Κανενα υπεροπλακι; Δηλαδη ολοι εμειναν με τα χερια σταυρομενα η μηπως περπατανε με τα χερια στις τσεπες σφυριζοντας;
2006-02-16 11:45
Για το άτομο εκεί, απλά έμενε στη Ρωσία. Πάντως μας έλεγε για κρυφές πόλεις σε συγκεκριμένα σημεία [π.χ. ανάμεσα σε δύο εγγεγραμμένες στο χάρτη], αλλά δε συγκρατώ ονόματα που δε γνωρίζω. Κάτι σαν τεράστιες πανεπιστημιουπόλεις, όπου η έρευνα είναι πολύ προχωρημένη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos
Μηπως τελικα ο ψυχρος πολεμος δεν τελειωσε; Μηπως μεταφερθηκε σε αλο πεδιο; Μηπως καταλαβαν οι μεγαλες δυναμεις οτι η πυρηνικη βομβα δεν ειναι και πολυ "in" και κατεφηγαν (προ πολου) σε εξελιγμενα οπλα; Απο την πυρηνικη βομβα η οποια πρωτα κατασκευαστικε προ 60 ετων, εως σημερα δεν εχει γινει τπτ; Κανενα υπεροπλακι; Δηλαδη ολοι εμειναν με τα χερια σταυρομενα η μηπως περπατανε με τα χερια στις τσεπες σφυριζοντας;

Πολύ εύλογο ερώτημα. Πιθανόν να έχουν βρεί κάτι εξελιγμένο, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω στο "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον", δηλαδή αργά η γρήγορα θα βγεί στην επιφάνεια "κάτι" αν όντως υπάρχει.

Πάντως δεν έχω να πώ και πολλά για την εφευρετικότητα και των δύο (Ρώσων και Αμερικανών) αν καλοσκεφτείτε. Όπως παρατήρησε και ο/η kamelot, όποια υπεροχή είχαν μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο την όφειλαν κυριώς στα ευρύματα μετά την κατάληψη της Ναζιστικής Γερμανίας, από που να αρχίσω και που να τελειώσω: τεχνολογία τζετ, πύραυλοι, τεχνολογία stealth!!!! (δεν είναι αστείο είναι αποδεδειγμένο) , ατομική βόμβα, ιατρικές ανακαλύψεις (που είχε πρόσβαση παλιά κυρίως ο στρατός), κράματα, σχέδια από πλοία μέχρι αυτοκίνητα και τάνκς, μιλάμε για πραγματικό χρυσορυχείο γνώσης.... Δεν είναι τυχαίο ότι με την τεχνογνωσία που πήραν πήγαμε στο διάστημα...

Όσο για παράξενα πειράματα, έχετε υπόψιν σας τί ήταν τα "foo fighters"??
2006-02-17 02:59
Φίλε R-b-t3r (είμαι η Kamelot), για τα foo fighters έχω υπόψιν μου τα βασικά μόνο - ότι είναι 4 τύπων και ήταν ναζιστικής προέλευσης και ανιχνεύτηκαν από τα συμμαχικά αεροσκάφη στον Β'ΠΠ. Και δεν έμειναν στο στάδιο του πειράματος, έτσι δεν είναι?
Κατά τ' άλλα έχω υπόψιν μου και για τα αεροσκάφη τύπου Vril, αλλά και αυτά χειρίζονταν από τη ναζιστική πλευρά νομίζω.
Ακόμα και να σχεδιάστηκαν από επιστήμονες της Ναζιστικής Γερμανίας, ξέρουμε για κανένα πείραμα που να έλαβε χώρα αποκλειστικά για εκμετάλλευση από τους Σοβιετικούς?
Ή όπως λέει και ο αγαπητός quendi όλα καλύπτονται ακόμα από το πέπλο της μυστικοπάθειας?
2006-02-17 20:01
Αν ειχαν κατι τετιο στα χερια τους πιστεβετε οτι θα χαναν κανεναν πολεμο;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giorgos
Αν ειχαν κατι τετιο στα χερια τους πιστεβετε οτι θα χαναν κανεναν πολεμο;

Δεν θέλω να παρέμβω στη ροή της συζήτησης, πάντως θα ήθελα να σχολιάσω πως το αποτέλεσμα ενός πολέμου δεν κρίνεται πάντοτε από την κατοχή καλύτερων όπλων από μεριάς ενός εκ των δύο αντιπάλων.
Είναι μεγάλη η φιλολογία σχετικά με τη χρήση υπερόπλων και ιπτάμενων αντικειμένων από τους Ναζιστές, που υποτίθεται ότι έλαβαν αυτή την τεχνογνωσία από εξωγήινα όντα ή από κατοίκους του εσωτερικού της Γης και οπαδοί και πολέμιοι αυτών των θεωριών έχουν τα δικά τους επιχειρήματα.