ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/METAFYSIKO.GR/BOARD/4 Χρόνια metafysiko !!!

4 Χρόνια metafysiko !!!

beetlejuice10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
Σε λιγες ημερες συμπληρωνονται 4 χρονια απο τη δημιουργια του καναλιου #metafysiko στο GrNet (προγραμμα chat Mirc). Μεσα απο εκεινη τη μικρη κοινοτητα δημιουργηθηκε 2-3 μηνες αργοτερα η πρωτη ομαδα Gateway!

To καναλι της ομαδας Gateway εχει μεταφερθει πλεον στο #metafysiko.gr .Την Πεμπτη 19 Ιανουαρίου καλουμε ολους τους φιλους του μεταφυσικου στο καναλι #metafysiko.gr για να γιορτασουμε αυτην την επετειο, να συζητησουμε και να εχουμε μια αμεσοτερη επαφη!

Ανακοινωνω το συγκεκριμενο γεγονος αρκετα νωριτερα ,καθοτι μερικοι απο εσας ισως δεν εχετε το προγραμμα (θα το βρειτε στο www.mirc.com ) και θα επιθυμειτε να το δουλεψετε.

Θα σας περιμενουμε στο καναλι μετα τις 23:00 το βραδυ. Οποιοδηποτε προβλημα εχετε μπορειτε να το καταθεσετε εδω.
Πολύ καλή πρωτοβουλία, ιδιαίτερα για μέλη και μη οι οποίοι είναι σχετικά καινούριοι, δηλ. απο το metfysiko.gr και έπειτα (ανήκω προσωπικά σ'αυτούς).

Τώρα σχετικά με το mirc, επειδή ίσως πολοί να μην είναι τόσο εξικοιωμένοι με διαδικασίες του στυλ "κατεβάζω το πρόγραμμα, ψάχνω το κανάλι κλπ", αν θέλετε δώστε κάποια βασικά βήματα.
Εγώ παιδεύτηκα στο μετέπειτα του κατεβάσματος του προγράμματος και στα "κανάλια" και την εισαγωγή τους (και άκρη δεν έβγαλα..).
Απλά κάποιες διαδικασίες που μπορεί για κάποιους να ναι απλές,για όσους ασχολούνται με το net πιο ερασιτεχνικά είναι πιο πολύπλοκες...

ΥΓ: ελπίζω να ναι κάμποσοι στην ίδια φάση με μένα, μη γίνουμε και ρόμπα τελείως

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Φίλτατε tsilof,

επειδή εκεί που είσαι ήμουν (και φυσικά μπορεί να είναι και άλλοι) θα σου εξηγήσω εγώ πώς μπορείς πολύ εύκολα να βγάλεις άκρη:
  1. Μπαίνεις στη σελίδα www.mirc.com
  2. Αριστερά, με μπλε γράμματα θα βρεις το link Download mIRC
  3. Στην επόμενη σελίδα διαλέγεις απ' τη δεύτερη στήλη mIRC 6.16 in Greece
  4. Στο παράθυρο που σου ανοίγει επιλέγεις Save και αποθηκεύσεις το mirc616.exe κάπου στο σκληρό σου δίσκο. (Μέγεθος: 1,24 ΜΒ)
  5. Ανοίγοντας αυτή την εφαρμογή αποθηκεύσεις στην ουσία το πρόγραμμα. (Συνιστόμενη τοποθεσία εγκατάστασης: C:\Program Files\mIRC)
  6. Ακολουθείς τις εντολές πατώντας 3-4 περίπου την προφανή επιλογή. Λογικά το πρόγραμμα έχει εγκατασταθεί και τώρα μπορείς να επιλέξεις Launch mIRC.
  7. Ανοίγει ένα καινούριο παράθυρο όπου βλέπεις τη φάτσα ενός συμπαθέστατου κυριούλη () ο οποίος σε προειδοποιεί ότι σε 30 μέρες το πρόγραμμα θα πάψει να λειτουργεί αν δεν πληρώσεις! Μπου!!
  8. Πατάς Continue (ή Register online now! αν θες να μην τον βλέπεις κάθε φορά που ανοίγεις το πρόγραμμα)
  9. Και τώρα τα κρίσιμα σημεία: συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στα κενά κελιά και πριν κάνεις Connect to Server επιλέγεις από την αριστερή στήλη το Servers.
  10. Αφήνεις το All στο πρώτο, αλλά προσοχή στο δεύτερο επέλεξε το Grnet: Random server από τη μακριά λίστα του Σίντλερ.
  11. Τώρα μπορείς να κάνεις συνδεθείς κανονικά... Αφού γίνει κι αυτό ένα τελευταίο παράθυρο θα εμφανιστεί για να επιλέξεις το κανάλι. Γράψε #metafysiko.gr και είσαι μέσα! Ουφ!!!
Ελπίζω να βοήθησα!!

Υ.Γ.: Να 'ναι καλά μια καλή ψυχή που με είχε βοηθήσει κι εμένα την πρώτη φορά!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Antonia
...Ελπίζω να βοήθησα!!
Υ.Γ.: Να 'ναι καλά μια καλή ψυχή που με είχε βοηθήσει κι εμένα την πρώτη φορά!! ..

Να σαι καλά βρε Αντωνία
Σ'ευχαριστώ πολύ

Αντε τα λέμε στις 19 του μηνός
2006-01-18 20:50
Μιας και το δίκτυό μου δεν φημίζεται για τις ταχύτητές του, θα προσπαθήσω να κατεβάσω το Mirc και να συμμετάσχω και εγώ στη διαδικτυακή συνάντηση για τον εορτασμό των τεσσάρων χρόνων λειτουργίας του Μεταφυσικού. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνομιλήσω με μέλη - φίλους σε πρώτο χρόνο και όχι μόνο μέσω δημοσιεύσεων και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Κατά τα άλλα να ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστοσελίδα και στις αναζητήσεις των φίλων μας.
2006-01-18 21:20
Υπενθυμιζω το αυριανο μας ραντεβου στο καναλι #metafysiko.gr στο mIRC για τα 4 χρονια της "μεταφυσικης" ιδεας!

Οσοι ενδιαφερονται ας κανουν καμια βολτα απο τις 23:00 και μετα
2006-01-18 21:40
Να τα εκατοστήσετε !!!

κι είστε ακόμα στην αρχή...
Όποιος τελικά ενδιαφέρεται για την αυριανή διαδυκτιακή "συνάντηση" και δεν έχει αποκτήσει ακόμα το προγραμματάκι, θα του συνηστούσα να πεταχτεί σε ένα internet-cafe της γειτονιάς του και να έρθει στη συνάντηση! Όσοι πιο πολλοί τόσο το καλύτερο!
2006-01-20 09:47
Θα είμαι και εγώ στην συνεύρεση για τα 4 χρόνια ! Παιδιά 4 χρόνια εύχομαι να είναι μια αρχή για περισσότερες αναζητήσεις και απαντήσεις!
Μετά το χθεσινό ξενύχτι (νυστάαααζω) θα ήθελα να δηλώσω πως οι παρακάτω είναι διαπλεκώμενοι και συνομωτούν εναντίου του κυρίου metozorimhsths (ξέρουν αυτοί για τι λέω):
beetlejuice, xontro_mpizeli, Archangel και keith-x.
Παρακαλώ να τους επιβληθούν τα πρέποντα...

Φυσικά, κάνω πλάκα!
Παρότι δεν παρακολούθησα τη συζήτηση από την αρχή, χαίρομαι που υπήρξε αυτή η "ανοιχτή" κουβεντούλα μεταξύ μας. Κι όπως είπαμε, ωραίο θα ήταν να το καθιερώσουμε. Φυσικά, ποτέ δεν πτοούμαστε από "ξεκάρφωτους" όπως ο προαναφερθής επισκέπτης, τον οποίο και παρακαλούμε την επόμενη φορά να μας δώσει περισσότερα στοιχεία για την ΤΣΟΥΚΑΝΑ.