Το πιο ομορφο πραγμα στον κοσμο
Παιδια θα ζητουσα απο τους-τις εραστες και τους-τις ερωμενους αυτου του φορουμ να γραψουν λογια που θα ελεγαν σε ενα αγαπημενο τους προσωπο,ή στο προσωπο.Αρχιζω εγω αλλα περιμενω δυναμικη συμμετοχη.Δεν θα καθομαι να κανω τον καραγκιοζη.Αρχιζω λοιπον:
Ειμαι περηφανος για σενα τοσο που θα ηταν μεγαλη μου τιμη καποτε αν με αποκαλεσεις φιλο σου,εκτος απο εραστη σου.Γιατι αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη του ερωτα,αν δεν τον σκοτωσεις νεο.Καποιοι μισουν τα νιατα κ τον ερωτα.Ας του χαρισουμε την αθανασια που του αξιζει λοιπον.Εσυ ειναι ενα πολυ ελευθερο ατομο.Κ ελευθερη θα πει σκληρη.Τοσο σκληρη που αντεχει στη φθορα του χρονου,και ακομα κ αν καποτε την αγγιξει μια αγγαλια αμμου,ενα αερακι συντομα θα το καθαρισει κ παλι.Ευτυχως τα αερακια ειναι συχνα φαινομενα εδω,να και τα καλα της Αγγλιας!Κ θα μεινεις για παντα ενα μνημειο,ενα μνημειο του Διονυσιασμου,που φερει αρχεγονες μνημες κωδικοποιημενες...
Ειμαι περηφανος για σενα τοσο που θα ηταν μεγαλη μου τιμη καποτε αν με αποκαλεσεις φιλο σου,εκτος απο εραστη σου.Γιατι αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη του ερωτα,αν δεν τον σκοτωσεις νεο.Καποιοι μισουν τα νιατα κ τον ερωτα.Ας του χαρισουμε την αθανασια που του αξιζει λοιπον.Εσυ ειναι ενα πολυ ελευθερο ατομο.Κ ελευθερη θα πει σκληρη.Τοσο σκληρη που αντεχει στη φθορα του χρονου,και ακομα κ αν καποτε την αγγιξει μια αγγαλια αμμου,ενα αερακι συντομα θα το καθαρισει κ παλι.Ευτυχως τα αερακια ειναι συχνα φαινομενα εδω,να και τα καλα της Αγγλιας!Κ θα μεινεις για παντα ενα μνημειο,ενα μνημειο του Διονυσιασμου,που φερει αρχεγονες μνημες κωδικοποιημενες...
Ακομα θα προσθετα το γνωστο "εισαι Θεος,Ηλιος καλοκαιρινος" και θα ελεγα οτι ο ερωτας αγκαλιαζει ηδωνικα τις ιδεες και γεννιεται ο πνευματικος ερωτας.Εισαι αυτος που εδωσε τη ζωη κ αυτος που μου την κανει ομορφη,για να μην ξεχασουμε βεβαια κ το αρχετυπο της Θεας σεληνης που προσδιδει μια καλαισθησια στις σκιες κ τις ζωντανευει,σαν κατι ομορφο κ μυστηριο και παιζει μαζι μας.Θελω να μπω στον κοσμο σου,το βασιλειο της σεληνης και να αντιμετωπισω ολες τις σκιες για να οδηγηθω στον υπερτατο θυσαυρο,που οπως ο,τι πολυτιμο,εχει την ταση να κρυβεται.Pagan Prosperity αδερφια στο πνευμα!Για να μην προσθεσω κ το γνωστο,"η αγαπη δουλευει για τον σοσιαλισμο"!
"...Στρώνω το χώμα οπού πατείς με ωραία,
παρθενικά λουλούδια του Απριλιού...",Γεράσιμος Μαρκοράς,
"Λατρεία"
"Όποιος στ'αλήθεια ερωτεύεται
κάνει τον πόνο προσευχή",Αλκίνοος Ιωαννίδης,"Όσα η αγάπη
ονειρεύεται"
παρθενικά λουλούδια του Απριλιού...",Γεράσιμος Μαρκοράς,
"Λατρεία"
"Όποιος στ'αλήθεια ερωτεύεται
κάνει τον πόνο προσευχή",Αλκίνοος Ιωαννίδης,"Όσα η αγάπη
ονειρεύεται"
Φιλε μου ανακαλυψα μια αλλη πτυχη της προσωπικοτητας σου,μια σκοτεινη γωνια κ...σε παω!
Της έχω πει πολλά και της έχω γράψει περισσότερα… Τόσα πολλά που ξεπερνούν τα 16 γεμάτα τετράδια που έχει διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω δώσει ποτέ τίποτα σε κανέναν να το διαβάσει και έτσι θα γράψω κάτι μικρό κάτι αυθόρμητο, κάτι μικρό σε κείμενο μεγάλο σαν αυτό που νιώθω…
«και καθώς προχωρούσαμε,
κατάλαβα ότι ήμουν αιχμάλωτος των ματιών σου…»
Στην φίλη, ερωμένη, δάσκαλο, μούσα, συνεργάτη μου,
σε αυτή που μεγαλώσαμε μαζί, σ αυτή που κλάψαμε μαζί, σ αυτή που ελπίζω να γεράσουμε μαζί, στον έρωτα μου.
«και καθώς προχωρούσαμε,
κατάλαβα ότι ήμουν αιχμάλωτος των ματιών σου…»
Στην φίλη, ερωμένη, δάσκαλο, μούσα, συνεργάτη μου,
σε αυτή που μεγαλώσαμε μαζί, σ αυτή που κλάψαμε μαζί, σ αυτή που ελπίζω να γεράσουμε μαζί, στον έρωτα μου.
Παδια θελω κ παλι να ευχαριστησω οσους συμμετεχουν κ μοιραζονται μαζι μου κ με ολους μας κατι απο τα πιο ευγενη μερη της ψυχης τους...
"When most i wink, then do mine eyes best see,
for all the day they view things unrespected.
But then i look on thee
and light enlights my eyes directed"... Shakespeare
" Φύγε! η ψυχή μου νοσταλγεί την άπειρη γαλήνη...
Ταράζει κι η ανάσα σου τα μαύρα της Στυγός νερά που με πηγαίνουν,
όπως είμαι ναυαγός, εκεί στο απόλυτο μηδέν, στην απεραντοσύνη..." Καρυωτάκης
Δυο δρόμοι αντίθετοι που καταλήγουν σε κοινό τέλος...
for all the day they view things unrespected.
But then i look on thee
and light enlights my eyes directed"... Shakespeare
" Φύγε! η ψυχή μου νοσταλγεί την άπειρη γαλήνη...
Ταράζει κι η ανάσα σου τα μαύρα της Στυγός νερά που με πηγαίνουν,
όπως είμαι ναυαγός, εκεί στο απόλυτο μηδέν, στην απεραντοσύνη..." Καρυωτάκης
Δυο δρόμοι αντίθετοι που καταλήγουν σε κοινό τέλος...
....κάποτε με ρώτησες
τι είναι η αγάπη...
και γω απλά.......
ψιθύρισα τ'όνομά σου!!!!!!!
...κι ακόμη το κάνω!!!!!

τι είναι η αγάπη...
και γω απλά.......
ψιθύρισα τ'όνομά σου!!!!!!!
...κι ακόμη το κάνω!!!!!

Είσαι το φως στα σκοτεινά μονοπάτια που περπάτησα... Έχασα τον εαυτό μου και τον άγγιξα με μια σου κουβέντα... Μέσα απο αυτην την χημεία το μόνο που υπάρχει ειναι η μαγεία αν την σκοτώσουμε σκοτωνουμε τον εαυτό μας!
Πληγωμένοι εγωισμοί υπάρχουν και μένουν πάντα πίσω και το μέλλον, μας υποδέχεται με τις πιο όμορφες υποσχέσεις...
Κάθε μέρα ειναι μια καινούργια μέρα, όλα στο περασμα των χρόνων αλλάζουν, τίποτα δεν μένει ίδιο και η μαγεία...γίνεται όλο και πιο μυστήρια...σαν ένα παράξενο νέφος που νιώθεις σιγουριά μεσα του...
Ίσως όλα ήρθαν ξαφνικά αποτο πουθενα, ίσως όλα παραμείνουν ανεξήγητα μεσα στην μαγεία...η λογική δεν χωράει πουθενα.... και ρισκάρω σε αυτο που λέγεται φιλία! Πετάς σαν πολί μεσα σε άγνωστα μονοπάτια αλλά πάντα ξέρεις πως κάπου εκει κατω υπάρχει μια στεριά και μαλλον εκει βρισκεσαι εσυ....
Επίσης ενα καταπληκτικο τραγουδι της Avril Lavigne το i'm with you λεει "I don't know who you are, but i'm with you"
και το Believe των savatage λεει :
"I am the way
I am the light
I am the dark inside the night
I hear your hopes
I feel your dreams
And in the dark I hear your screams
Don’t turn away
Just take my hand
And when you make your final stand
I’ll be right there
I’ll never leave
And all I ask of you
Believe"
Αυτα τα λίγα απο εμένα...
Πληγωμένοι εγωισμοί υπάρχουν και μένουν πάντα πίσω και το μέλλον, μας υποδέχεται με τις πιο όμορφες υποσχέσεις...
Κάθε μέρα ειναι μια καινούργια μέρα, όλα στο περασμα των χρόνων αλλάζουν, τίποτα δεν μένει ίδιο και η μαγεία...γίνεται όλο και πιο μυστήρια...σαν ένα παράξενο νέφος που νιώθεις σιγουριά μεσα του...
Ίσως όλα ήρθαν ξαφνικά αποτο πουθενα, ίσως όλα παραμείνουν ανεξήγητα μεσα στην μαγεία...η λογική δεν χωράει πουθενα.... και ρισκάρω σε αυτο που λέγεται φιλία! Πετάς σαν πολί μεσα σε άγνωστα μονοπάτια αλλά πάντα ξέρεις πως κάπου εκει κατω υπάρχει μια στεριά και μαλλον εκει βρισκεσαι εσυ....
Επίσης ενα καταπληκτικο τραγουδι της Avril Lavigne το i'm with you λεει "I don't know who you are, but i'm with you"
και το Believe των savatage λεει :
"I am the way
I am the light
I am the dark inside the night
I hear your hopes
I feel your dreams
And in the dark I hear your screams
Don’t turn away
Just take my hand
And when you make your final stand
I’ll be right there
I’ll never leave
And all I ask of you
Believe"
Αυτα τα λίγα απο εμένα...
Αδερφια σας ευχαριστω για τα πολυ ομορφα λογια που γραψατε ολοι σας(μου δινετε κ ιδεες για το τι να πω στην κοπελα μου!).Σημερα της ειπα:
Εισαι μια εικονα του Θεου,ο Θεος οπως ελεγε ο Ηρακλειτος ειναι ενας αθανατος ανθρωπος.Ετσι ακριβως ειναι κ πιστεψε με,κ ο Θεος εχει παθη,κ ο Θεος θα σε ερωτευοταν.Το παθος δεν ειναι κατι κακο απο μονο του,απλα καποιες φορες μας εξωθει στο κακο.Αφου σε αυτη την ηλικια(20 χρονων) εισαι στο καλυτερο σημειο της δυναμης σου,εισαι μια εικονα Θεου,κ αν το θελεις μπορεις να γινεις το αγαθο.Το αγαθο συμφωνα με τους Αρχαιους Ελληνες ηταν αυτο που δημιουργει κ προσφερει συνεχως.Ετσι κ εσυ μπορεις να γινεις το αγαθο κ να μοιραζεις τον ερωτισμο σου κ να εμπλουτιζεις κ να ομορφαινεις τη φυση.Γι'αυτο εισαι για μενα μια Θεα,γιατι μου εχεις μονο προσφερει κ μαλιστα τα πιο ομορφα πραγματα,κ εγω απο τη σειρα μου θελω σαν προσφορα,σαν θυσια στη Θεα μου να προσφερω ο,τι πιο ευγενικο κ ομορφο εχω,απο τα βαθη του ειναι μου.Ελπιζω να ειναι αρκετο.
Εισαι μια εικονα του Θεου,ο Θεος οπως ελεγε ο Ηρακλειτος ειναι ενας αθανατος ανθρωπος.Ετσι ακριβως ειναι κ πιστεψε με,κ ο Θεος εχει παθη,κ ο Θεος θα σε ερωτευοταν.Το παθος δεν ειναι κατι κακο απο μονο του,απλα καποιες φορες μας εξωθει στο κακο.Αφου σε αυτη την ηλικια(20 χρονων) εισαι στο καλυτερο σημειο της δυναμης σου,εισαι μια εικονα Θεου,κ αν το θελεις μπορεις να γινεις το αγαθο.Το αγαθο συμφωνα με τους Αρχαιους Ελληνες ηταν αυτο που δημιουργει κ προσφερει συνεχως.Ετσι κ εσυ μπορεις να γινεις το αγαθο κ να μοιραζεις τον ερωτισμο σου κ να εμπλουτιζεις κ να ομορφαινεις τη φυση.Γι'αυτο εισαι για μενα μια Θεα,γιατι μου εχεις μονο προσφερει κ μαλιστα τα πιο ομορφα πραγματα,κ εγω απο τη σειρα μου θελω σαν προσφορα,σαν θυσια στη Θεα μου να προσφερω ο,τι πιο ευγενικο κ ομορφο εχω,απο τα βαθη του ειναι μου.Ελπιζω να ειναι αρκετο.