- ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΥΣ 1420 Μhz από αρχές Μαιου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ίσως δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε να βγάλουμε οποιαδήποτε συμπέρασμα μιας και το σήμα αυτό είναι το πρώτο στη λίστα ερεύνης του SETI, επομένως θα τύχει εξονυχιστικής έρευνας από επιστήμονες experts πάνω στο αντικείμενο.
Σίγουρα είναι αυθεντικό και αν είναι εξωγήινο, μιας και στο παρελθόν το SETI έχει εντοπίσει αρκετά γήινα σήματα εξ ανακλάσεως, θα σπεύσουν να το ανακοινώσουν.
Απ' όσο ξέρω η συχνότητα 1420 ΜΗΖ είναι αυτή του Η2 και είναι "κλειδωμένη" διεθνώς , ωστε "αυτοί από κει έξω" να στείλουν σήμα σε αυτή τη συχνότητα .
Τι είδους δέκτη έχεις?
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΣΤΙΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΗΜΑ ...
quote:
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΣΙΚΗ 3ης ΛΥΚΕΙΟΥ...ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ °ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ ΓΥΡΟΜΑΣ.μΗ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ Η ΔΥΣΗ... ; ) .
ΕΞΑΛΟΥ ΑΝ ΕΨΑΧΝΕΣ ΣΤΙΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΗΜΑ ...
Καλώς μας όρισες! Σωστός ο φίλος! Αρμονικές και άλλου είδους επικοινωνίες γήινες που δε γνωρίζουμε (ακόμα) αλλά και το αγαπημένο DXing...!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Οι ειδικοί του ΣΕΤΙ , αυτό που αρχικά κάνουν , είναι να απορίψουν την πιθανότητα κάθε γήινης εκπομπής (Οταν λαμβάνουν τέτοιου είδους σήματα).
Και στο παρελθόν είχαν "ακούσει" κα΄ποια "HELLO"
απ' το διάστημα , αλλά στο τέλος αποδείχτηκαν Παλσαρς.
Τελωσπάντων , όπως λέει και ο φίλος μας ο Κλαρκ :δύο πιθανότητες υπάρχουν "Είτε υπάρχει ζωή εκεί έξω είτε είμαστε μόνοι , και οι δύο περιπτώσεις είναι Τρομερές!".
Καλή σας μέρα
Εκανα άνω κάτω το site του SETI αλλα δεν βρήκα κανένα wav αρχειάκι.
Ποιός δημοσίευσε αυτό το αρχειάκι λέγοντας πως είναι εξωγήινη εκπομπή ?
Ενα πολύ ενδιαφέρον βιβλιαράκι πάνω στο θέμα ειναι το
"Κοσμική Σύνδεση" του Carl Sagan. Εχει κυκλοφορήσει και στα Ελληνικά.
Διαβάστε το, θα σας γλυτώσει απο το να γραφετε κοτσάνες και να γίνεστε
ρόμπα σε αυτούς που έχουν ένα σχετικό υπόβαθρο.
Άγγελος.
κάποιος εδώ προσπαθεί να μπερδέψει τον κόσμο μου φαίνεται.
ο ιρανινός το πιθανότερο είναι να είδε κανέναν πλανήτη...(κάτι που λάμπει στον ουρανό...μήπως άστρο ή πλανήτης; ) βασικά να είχε δοκιμάσει και το καλό skunk του ιράν, τότε θα κατέβαιναν και πράσινες φιγούρες και θα χόρευαν μπροστά του.
ε, το εκμεταλευτήκαν κ αυτό δεόντος τα μέσα ενημέρωσης υπό την καθοδηγία της σκοτεινής εξουσίας και λένε, ας αποπροσανατολίσουμε λίγο ακόμα αυτόν τον κόσμο. είπανε και στον jim (τον ηχολήπτη):
-hey jim...record your fart men, and pitch it up like hell!
έτσι και ο jim, έπραξε και έκανε την πέρδα του να βγάινει σε εξέχουσα συχνότητα 666, στην συχνότητα 1420...πήρε ένα bonus για την ανθυγιεινή εργασία του, κ του υποσχέθηκαν και μια συστατική επιστολή πάνω στον τάφο του όταν θα τον σκοτώσουν για να συγκαλήψουν το σκάνδαλο...;ρ
συγνώμη για το σαρκαστικό μου ύφος. γιατί επιδίδεστε στην μερική και εύκολη συμπτωσιολογία για να βγάλετε μερικά και εύκολα συμπεράσματα; η συζήτηση όπως όλα μαθηματικά δείχνουν θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως κατέβηκε ο σατανάς στο ιράν με το διαστημόπλοιο του και μιλούσε από την συχνότητα 666...ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!
επίσης, φίλε μου bajanacker, είναι λίγο αντιφατικό να δηλώνεις ορθολογιστής και να "παθαίνεις πλάκα" έτσι εύκολα. φιλικά πάντα.
Balance
Γιατί όλα τα "ΠΡΟΣ-γειώνετε" καλοί μου ΑΝΘΡΩΠΟΙ???
Πρωτ' απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε οτι όλοι εδώ μέσα γνωρίζουμε το σκοπό ύπαρξης του SETI ...
Αυτό που ερευνούν λοιπόν και ψάχνουν , οι επιστήμονες του ΣΕΤΙ , είναι από τη φύση του παράξενο και ασυνήθιστο. ![]()
Αν κάποια στιγμή ανακοινωθεί λήψη σήματος , τότε και πάλι όλος ο κόσμος θα "πέσει" να τους αμφισβητήσει. (Ισως έχει δίκιο ο κόσμος , επειδή στο παρελθόν ανακοινώθηκαν λήψεις σημάτων που δεν ήταν τελικά τίποτε . Θυμηθήτε λιγάκι το μύθο με το τσομπανόπουλο που έλεγε ψέματα...)
Ας σεβαστούμε λοιπόν εμείς , τα μέλη αυτού του φορουμ , την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι ψάχνοντας στην κυριολεξία "ψίλους στ' άχυρα".
quote:
Διαβάστε το, θα σας γλυτώσει απο το να γραφετε κοτσάνες και να γίνεστε ρόμπα σε αυτούς που έχουν ένα σχετικό υπόβαθρο
Φίλε Angelo ,πριν μας σταυρώσεις για την ασχετοσύνη μας , πες μας σε παρακαλώ ποιες συγκεκριμένα είναι οι κοτσάνες στις οποίες αναφέρεσαι.
Σου παραθέτω το σχετικό site (εκεί αναφέρεται το "παράξενο" σήμα και δεν προέρχεται από το ΣΕΤΙ . Απ' όσα κατάλαβα το έλαβε ένας μετεωρολογικός δορυφόρος την ώρα που έκοβε βόλτες πάνω από τη γη , στην τροχιά των μετεωρολογικών δορυφόρων (Αλήθεια σε ποιο ύψος βρίσκονται αυτοί ? Ρωτάω για να μάθω επειδή είμαι άσχετος ;-)
http://www.surfingtheapocalypse.net/cgi-bin/forum.cgi?read=2182
quote:
επίσης, φίλε μου bajanacker, είναι λίγο αντιφατικό να δηλώνεις ορθολογιστής και να "παθαίνεις πλάκα" έτσι εύκολα. φιλικά πάντα.
Νομίζω οτι είναι τρομερά ορθολογιστικό το να θεωρεί κάποιος βέβαιο 99,9% οτι υπάρχει ζωή έξω από τη γη ,φίλε μου epitho.
Αν σε ενοχλεί ο ενθουσιασμός μου , το σταματάω

------------------------
Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.
ΥΓ2 Οι πληροφορίες κατά πάσα πιθανότητα είναι έγκυρες, μην τις πάρετε στο χαβαλέ. Να επισημάνω ότι η Apple πάει στην Κίνα, και όλοι ξέρουμε τη σχέση Κίνας Ρωσίας. Ρε λες;
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Αϋπνίες έχωμεν?
Σοβαρά τώρα, ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τοις?
Είναι δυνατόν μιά χώρα που δεν παράγει τίποτα και χρωστάει στους πάντες, να κάνει τσαμπουκά στους δανειστές όταν η αναπνοή της εξαρτάται απο τα δανεικά που παίρνει?
Αν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ή ο "τάδε", έχουν σκοπό να βάλουν τη Χώρα σε δυναμική εκβιομηχανισμού και συνεχούς παραγωγής και να τσαμπουκαλευτούν όταν έρθει η ώρα, τότε ΝΑΙ, περπατάμε καλά.
Να θυμίσω τον Α. Παπανδρέου, όλοι οι Σοσσιαλιστές τον λάτρεψαν γιατί έκανε αυτό που ονειρευόντουσαν.
Α) Έδωσε παροχές (με δανεικά που πρέπει να πληρώσει η γενιά μου).
Β) Έδωσε εργατικά προνόμια (σε βαθμό που ισσοπέδωσε τη βιοτεχνία).
Γ) Έδωσε χάρες σε κάθε τομέα (πολιτικό ρουσφέτι για ψηφοθηρία).
Δ) Έδωσε πράσσινη ανάπτυξη (έκλεισε όλα τα εργοστάσια).
Ε) Έδωσε δουλειά σε όσους εργάζονταν στα εργοστάσια αυτά (τους έκανε δημόσιους υπαλλήλους).
Για όσους θυμούνται την Πειραϊκή Πατραϊκή, έτσι για την πληροφορία, ΟΧΙ, δεν την έκλεισε η Σαπουτζάκη, οι υπάλληλοι την έριξαν έξω, για να μπούνε στο Δημόσιο, το 85% της ζημιάς το έκαναν οι εργατοπατέρες της.
Όσο για τη Ν.Δ.? Τι να πω? 100 φορές χειρότεροι.
Ακόμα περιμένω να παίξει ο Αναστασιάδης τις κασέτες του Μαυρίκη, πάνε 22 χρόνια τώρα κι' ακόμα "ΘΑ" τις δημοσιεύσει.....
Όσο για το τεράγωνο της "αμαρτίας": Κόμματα, ΜΜΕ, Τράπεζες, Δημοσκόπους?
Μη παραπονιέστε και πολύ... ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας, εργάζεται σε αυτό και τρέφεται απ' αυτό, που σημαίνει οτι όποιος βρεθεί μπροστά στα σαγόνια τους αλίμονό του.
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.
quote:
Άλλο πάλι και τούτο, η λογική του παραλόγου!!!! Τι είδους λογική είναι αυτή που γράφεις, και πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα γίνη παγκόσμιο μακελειό αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ;
Ξερουν τι κανουν,περιμενουν να βγει ο Αλεξης,να απογοητευτεί και από αυτόν ο λαος,και να ξεκινησει επανασταση!
someone to hear your prayers
quote:
Μπας κι ειναι ο Τσιπρας ο αντιχριστος?
Εδώ δεν κωλώσαμε με Σαμαρά,
στον Τσίπρα θα κολλήσουμε?
Είναι γνωστή Αντιχριστομάνα η Ελληνική πολιτική σκηνή άλλωστε....

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Υπηρχε και ένα κωμικο περιστατικο από τοτε που ο πατερας Μάξιμος εβγαλε το βιβλίο του και ο Τσιπρας γινοταν αρχηγος του ΣΥΡΙΖΑ στα 33 του ετη,και τον ειχαν ρωτησει αν ο Τσιπρας είναι ο Αντίχριστος!Και αυτος το διεψευδε!
εγω ειμαι ο αντιχριστος και θα κανω την πραγματικη κ δημοσια εμφανιση μου ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ
Troll στον εγκέφαλο, ΔΕΝ διορθώνεται.
Και επειδή μερικές ζημιές στον εγκέφαλο ισσοδυναμούν με εν μέρει λοβοτομή, μεγάλη προσοχή σε όσους προσπαθούν να παίξουν με το μυαλό και τα συναισθήματά μας, τους φόβους και τις αγωνίες μας.
Κανένας ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΣ δεν πρόκειται να εμφανισθεί, κάποιοι απλώς κονομάνε απο το φόβο και την ανασφάλεια των ανθρώπων.
Έχω διαβάσει βιβλίο γνωστού τρομοκράτη συντελειο-λόγου, ρε παιδιά, ο τύπος έδινε συμβουλές για το πως ανάβεις φωτιά στο βουνό χωρίς να σε εντοπίσουν τα ελοχίμ και τα βριλ.
Και η γνωστή μου (βλήμα) που πάει και τα αγοράζει, ζητάει 5 ευρώ δανεικά για να αγοράσει ένα πακέτο μακαρόνια.![]()
Τι να πω ρε φίλε μου?
The truth of Ninja will prevail.
Η αλήθεια των Νίτζα θα θριαμβεύσει.