- Τι σας ενοχλεί περισσότερο σε έναν άνθρωπο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑΝ <<ΑΘΕΟ>> ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
Αυτό που πάντα με ενοχλούσε στους άλλους είναι ο σνομπισμός η ψωροπερηφάνια επί το λαϊκότερων .
Βρίσκω απαίσιο να χαμογελάς γλυκά στον άλλο και αυτός να σου ανταποδίδει με ένα καθώς πρέπει μηδίασμα.
Μου αρέσει όταν κάποιος είναι περήφανος και ταπεινός ταυτόχρονα .

επιτρεψτε να καταθέσω κι εγώ την απόψή μου
Τα περισσότερα απο αυτά που με ενοχλούν δυστυχώς επαναλαμβάνονται τόσο συχνά που τα λαμβάνω πλέον ως δεδομένα ώστε να μην με πληγώνουν (όπως η ψευτιά, η διπροσωπία, ο εγωισμός, η αδιακρισία, η αναίδεια, η τσιγγουνιά, η τεμπελιά, η απληστεία κλπ) Με τον τρόπο αυτό όταν ελλείπουν τα στοιχεία αυτά (σπάνιο) εκπλήσσομαι. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι
1. Η βλακεία είναι αήτητη και
2. Η αδιαφορία είναι η πηγή των περισσότερων δεινών.
Παρακαλώ απο το βήμα αυτό όσους είναι κάτοικοι Αθηνών να περπατούν χαμογελαστοί στον δρόμο διότι η πόλη έχει γίνει ανυπόφορα εχθρική τα τελευταία χρόνια.
Ευχαριστώ.
Με ενοχλεί η υποκρισία, το ψέμα, η απληστία, η ειρωνία και η απολυταρχικότητα (δηλαδή "εγώ είμαι σωστός κι εσύ λάθος, τέλειωσε!").
Μα πάνω απ' όλα με κάνει πυρ και μανία να βλέπω να προσβάλλουν ή να μειώνουν κάποιον άνθρωπο κατάμουτρα, ενώ ξέρουν πως δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να αντισταθεί.
Τέλος, με ενοχλούν οι άνθρωποι που αδιαφρούν για τους άλλους.
Φιλικά
Ευγένιος
Όλοι μας έχουμε μέσα μας ένα παιδί. Ας μην το σκοτώσουμε. Είναι το χειρότερο έγκλημα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας.
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
Ωστόσο μου συμβαίνει να αγαπώ ανθρώπους που με ενοχλεί το στυλ τους.΄Η ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. Αυτό δεν μπορείς να το πολεμήσεις.ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ...
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
ΕΤΣΙ...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 31/12/2005 13:37:56
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!
ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΥΜΕ ΓΑΛΗΝΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΟΣΙΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.... ΜΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ?
ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ.
Πιστευω πως αυτα τα δυο ειναι η πηγη, και ολα τ'αλλα επακόλουθα..(ψεμα,κακία,παντογνωσία,ασυνέπεια κ.τ.λ)
3226
Με ενοχλεί απίστευτα λοιπόν η αναισθησία! Ο άμετρος πόθος για τηνικανοποίηση του εγώ που δεν νοιάζεται για το πώς νοιώθει ο άλλος!Αν πληγώνετε, αν πονάει!
Με ενοχλεί η αχαριστία!Να έχει κάποιος ανάγκη έναν άνθρωπο δίπλα του.Να τον έχει, να είναι όλο γλυκες όσο έχει το πρόβλημα του και ο άλλος είναι δίπλα του, να λέει μεγάλα λόγια περι αγάπης και πραγματικής φίλίας, και μόλις του περάσουν τα δύσκολα να αλλάζει πρόσωπο!Να αδιαφορεί,να χάνετε!
Με ενοχλεί η έλλειψη συναίσθησης της σημασίας αυτών που λέμε!Να λέει κάποιος "Σ'αγαπώ" ενω στην πραγματικότητα δεν ξέρει να το κάνει και αυτό που θέλει να πει στην ουσία είναι "αγάπα με για να νοιώθω καλά".
Με ενοχλεί η ειρωνία!Να προσπαθείς να μιλήσεις με κάποιον σοβαρα και να σε ειρωνεύετε.
"ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ"
Αν όλοι το ακολουθούσαμε αυτό ο κόσμος θα ήταν καλύτερος και οι σχέσεις πιό αληθινές!!
quote:Καλώς ήρθες λογική κι ευαισθησία!!!
Πολύ ενδιαφέρον θέμα και με βρίσκει σε περίεργη φάση της ζωής μου όπου μου βγαίνει αρκετό παράπονο και απογοήτευση απο τους ανθρώπους!
Παράπονο
απογοήτευση; Συνήθισα καλή μου. Και αγάπησα τα λάθη των άλλων. Απλά γυρνώ την πλάτη. Φεύγω. Χάνομαι...
Δυστυχώς οι άνθρωποι παρουσιάζονται διαφορετικοί και αποδεικνύονται ακόμα και αφιλότιμοι στην πορεία.
Ξέρεις κορίτσι μου τι είναι να δίνεσαι να προσφέρεις και να παίρνεις αχαριστία αδικία περιφρόνηση αποφυγή...Το έχεις βιώσει. Και μακάρι να μην το αισθανθείς ποτέ πιά...
Γνωρίζεις πόσοι ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ ΛΑΓΟΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΄Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ. ΖΕΙΣ. ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΑΓΑΠΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ. ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΟΠΑΤΑΜΕ ΜΕΤΑ,ΑΠΛΑ,ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ...
ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΠΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΜΑ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΟΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΣΤΗ ΖΩΗ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΦΥΛΑΧΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΟΝΕΙΡΑ...
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΝΕ ΟΛΟΙ -ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ- ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΡΓΑ. ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
Προχώρα μπροστά.
΄Ετσι είναι η πλειοψηφία. Δυστυχώς.
ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΨΥΧΗΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΣΑΝ ΓΥΑΛΙ, ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ...
ΝΕΚΡΕΣ.
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ...
ΠΑΝΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΑΜΕ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ Ή ΟΥΡΑΝΟΥ
ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ
ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΟ
ΑΙΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ή ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ,
ΜΙΣΟΣ,
ΚΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΜΟΝΟ Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
ΤΟ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ
ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΣΜΑΤΟΣ Η ΝΙΚΗ
ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ
ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΨΥΧΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ... ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΤΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΞΥΠΝΗΜΑ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΙΚΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ. ΛΕΞΗ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ. ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΟΣΟΙ ΠΟΝΕΣΑΜΕ. ΟΣΟΙ ΚΙ ΟΣΕΣ ΚΛΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...ΣΧΕΣΕΙΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ...
=))=II=((=
quote:
Αν όλοι το ακολουθούσαμε αυτό ο κόσμος θα ήταν καλύτερος και οι σχέσεις πιό αληθινές!!
Πριν αρκετό καιρό θα σου έλεγα ότι η πρόταση αυτή δεν επιδέχεται καμία διόρθωση και καμία παραλλαγή. Τελικά κατάλαβα ότι με αυτό το σκεπτικό κάπου απομονώνεσαι, κάπου περιθωριοποιείσαι. Κάπως αποτραβιέσαι από τους γύρω σου…
Ίσως θα πρέπει να συμπληρωθεί
“Κάνε στους άλλους αυτό που θέλεις να κάνουν οι άλλοι σε σένα”
Τώρα αν θα τους αρέσει… περί προθέσεων ο λόγος…
Φιλικά,
Trovadouros.
quote:
Πριν αρκετό καιρό θα σου έλεγα ότι η πρόταση αυτή δεν επιδέχεται καμία διόρθωση και καμία παραλλαγή. Τελικά κατάλαβα ότι με αυτό το σκεπτικό κάπου απομονώνεσαι, κάπου περιθωριοποιείσαι. Κάπως αποτραβιέσαι από τους γύρω σου…
Ίσως θα πρέπει να συμπληρωθεί
“Κάνε στους άλλους αυτό που θέλεις να κάνουν οι άλλοι σε σένα”
Φιλικά,
Trovadouros.
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
quote:
Παράπονο
απογοήτευση; Συνήθισα καλή μου. Και αγάπησα τα λάθη των άλλων. Απλά γυρνώ την πλάτη. Φεύγω. Χάνομαι
quote:
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΡΟΥΦΑΝΕ ΟΛΟΙ -ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ- ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΡΓΑ. ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.Προχώρα μπροστά.
Αγαπητή μου ΑΦΡΟΔΙΤΗ,
Πολύ σωστα και δίκαια όλα αυτά που γράφεις αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατό να εφαρμοστούν τουλάχιστον απο εμένα!Έχω απογοητευτεί πολλές φορές αποανθρώπους παρά το νεαρό της ηλικίας μου.Μου έχουν σκοτώσει όνειρα, μου έχουν πληγώσει συναισθήματα με έχουν "προσγειώσει" απότομα πολλές φορές.Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου και να διαγράψω! Έχω μάθει να δίνω σημασία στο νόημα των λέξεων, οπότε δεν λέω ποτε κάτι που δεν εννοώ! Κ αι όταν λέω σε κάποιον "σ'αγαπάω" το εννοώ!και όταν αγαπάω αγαπάω πραγματικά και δεν μπορώ να διαγράψω και να γυρίσω την πλάτη μου.Πάντα υπάρχει κάτι που με κρατάει και αυτό δεν σβήνει! Στην μέρχι τώρα πορεία μου έχω συναντήσει πολλούς "κυνηγούς" θετικής ενέργειας που το "ρουφιξαν" αυτό αλλά δεν το εκτίμησαν. Το πρόδωσαν.Το πλήγωσαν.Δυστυχώς να αλλάξω δεν μπορώ. Αυτό που προσπαθώ ή μάλλον θα προσπαθήσω απο δώ και πέρα είναι να μάθω να ξεχωρίζω καλύτερα τους ανθρώπους ωστε να μην διοχετεύω όλη αυτη την ενέργεια και τα συναισθήματα σε εκείνους που μάλλον δεν το αξίζουν.Ξέρω πως θα είναι δύσκολο...ελπίζω να το καταφέρω! Ευχαριστώ πάντως για τις πολύτιμες συμβουλές σου! ![]()
quote:
Ίσως θα πρέπει να συμπληρωθεί“Κάνε στους άλλους αυτό που θέλεις να κάνουν οι άλλοι σε σένα”
Αγαπητέ trovadoure,
Αυτήν την παραλλαγή ή συμπλήρωση της φράσης αυτής την έχω σκεφτεί κι εγω αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη σε συμπέρασμα για την ορθότητά της γιατί έχω την εντύπωση πως μέσα απο αυτή τη αλλαγή αποκτά ένα είδος "σκοπιμότητας" και δεν ξέρω αν το θέλω αυτό γιατι η σκοπιμότητα (για να επιστρέψουμε και στο θέμα μας είναι κάτι που επίσης με ενοχλέι στην συμπεριφορά των ανθρώπων!
Την καλησπέρα μου και φιλιά σε όλους! ![]()
Με πονάει το ψέμα. Η τάση πολλών να προσφέρουν ένα δήθεν χέρι βοηθείας και μετά να εξαφανίζονται. Δεν πειράζει και μόνοι μένοντας και πονώντας μπορούμε να συνθέτουμε τη ματωμένη ραψωδία της ψυχής χαράζοντας πάνω σε γυαλί πόθους αιώνων. Η ανατολή δεν κλαίει πάντα. Κι η φωτιά δεν καίει πάντα...
Ακατανόητες σχέσεις
βραχύβιες έλξεις.
=))=II=((=
quote:
Με συγκινείς βαθύτατα Τροβαδούρε. Εύστοχος.
Με πονάει το ψέμα. Η τάση πολλών να προσφέρουν ένα δήθεν χέρι βοηθείας και μετά να εξαφανίζονται. Δεν πειράζει και μόνοι μένοντας και πονώντας μπορούμε να συνθέτουμε τη ματωμένη ραψωδία της ψυχής χαράζοντας πάνω σε γυαλί πόθους αιώνων. Η ανατολή δεν κλαίει πάντα. Κι η φωτιά δεν καίει πάντα...
Ακατανόητες σχέσεις
βραχύβιες έλξεις.ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=